Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πιστοποιητικά σε οκτώ ΚΑΕ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
ashton
Μόνο οι οκτώ από τις 14 ΚΑΕ της Α1 μπάσκετ των ανδρών κατάφεραν να εξασφαλίσουν την Τρίτη πιστοποιητικό συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 από την ΕΕΑ. Η Επιτροπή, μετά τη λήξη της σχετικής συνεδρίασης, ανακοίνωσε πως χορήγησε πιστοποιητικά στους ΑΕΚ, Άρη, ΑΕΛ, Μαρούσι, Ολύμπια Λάρισας, Ολυμπιακό, Πανελλήνιο και Πανιώνιο.

Τηνν ερχόμενη Δευτέρα, η ΕΕΑ θα συνεχίσει τη συμπληρωματική εξέταση των φακέλων των υπόλοιπων έξι ΚΑΕ, των Αιγάλεω, Απόλλωνα Πατρών, Μακεδονικού, Ολυμπιάδα Πατρών, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και, εκτός απρόπτου, θα δώσει και σε αυτές την άδεια να συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

sportfm.gr

η ΚΑΕ ΑΕΚ λοιπόν το πήρε το πιστοποιητικό..
η ΚΑΕ ΠΑΟ όχι..
βλέπεις τα 18χιλιάρικα στο Γιαννούλη, έχουν επιδικαστεί τελεσίδικα και δεν τα έχει σκάσει ακόμα...
Papaloukas 4 ever
Δεν ξέρω αν ήταν και για αυτό, πάντως τα περισσότερα site γράφουν ότι δεν πρόλαβαν να εξετάσουν και τις υπόλοιπες ομάδες. Βέβαια, πως μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και ο Μακεδονικός είναι όλως τυχαίο wink.gif
ashton
επέτρεψε μου να το ξέρω πως ήταν γι'αυτό :-)
ashton
Aπό την έντυπη έκδοση του Sportday, 13/9, σελ.30
το άρθρο υπογράφει ο Δ.Ευαγγελάτος

Πήρε πιστοποιητικό η ΚΑΕ ΑΕΚ
Η ΕΕΑ αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση τη χορήγηση πιστοποιητικού στις εξής ΚΑΕ : ΑΕΚ, Άρης, ΓΣ Λάρισας, Μαρούσι, Ολύμπια Λάρισας, Ολυμπιακός, Πανελλήνιος και Πανιώνιος.
Πολλοί περίμεναν ότι η ΑΕΚ θα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο θέμα του πιστοποιητικού λόγω της πληθώρας των χρεών της, όμως εν τέλει εμφάνισε διακανονισμούς (48 άτοκων δόσεων) για όλες τις εκκρεμούσες υποθέσεις της (είχαν επιτευχθεί με ενέργειες του Γιάννη Γρανίτσα) και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Σταύρου Κουτελιδάκη ο φάκελος εγκρίθηκε.
Σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες ΚΑΕ, δεν εκδόθηκαν πιστοποιητικά σε ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Μακεδονικό, Αιγάλεω, Απόλλωνα Πατρών, Ολυμπιάδα Πατρών. Για τον Παναθηναϊκό υπάρχει μια ληξιπρόθεσμη οφειλή 17.000 ευρώ προς τον Γιάννη Γιαννούλη, η οποία αναμένεται να τακτοποιηθεί σήμερα. Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε ελλειπέστατο φάκελο και καλείται να τον συμπληρώσει άμεσα για να μην μπει σε μπελάδες. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μακεδονικός, που έχει πέντε ληξιπρόθεσμες οφειλές και η έκδοση του πιστοποιητικού του είναι "στον αέρα". Οι ομάδες που δεν πέρασαν από έγκριση έχουν διορία έως τη Δευτέρα να επιλύσουν τα προβλήματα. Η Ε.Ε.Α. θα συνεδριάσει εκ νέου για να επανεξετάσει τους φακέλους που δεν "πέρασαν" την Τρίτη.
Papaloukas 4 ever
QUOTE(ashton @ Sep 13 2006, 04:19 PM) *
επέτρεψε μου να το ξέρω πως ήταν γι'αυτό :-)

Μετά από μία ακόμα καλύτερη ενημέρωσή μου συμφωνώ απολύτως μαζί σου peace.gif
ashton
Την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των ΚΑΕ Μακεδονικός και Απόλλωνας Πατρών αποφάσισε την Τρίτη η ΕΕΑ, ύστερα από σχετική συνεδρίαση των μελών της την ίδια μέρα. Η απόφαση αναφέρει πως καταπέφτει ολικά η εγγυητική των «μελάνολευκων», εξαιτίας οφειλών προς Νίκο Αργυρόπουλο, Γκόραν Τσάκιτς, Τσουκ Νεμάνια και Χρήστο Χαρίση.

Επίσης, αποφασίστηκε η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «πράσινων», λόγω των οφειλών προς τον πρώην Αμερικανό άσο τους, τον Πιτ Μάικλ.

sportfm.gr
dizzy_fingers
Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα?

(ρωτάω τί σημαίνει...όχι το τί θα γίνει τελικά rolleyes.gif )
ashton
θεωρητικά αν παραμείνουν σε κατάπτωση οι εγγυητικές και δεν βγουν άλλες, πέφτουν κατηγορία.
Δε νομίζω όμως να γίνει κάτι τέτοιο.
dizzy_fingers
θεωρητικά αν παραμείνουν σε κατάπτωση οι εγγυητικές και δεν βγουν άλλες

Α, κατάλαβα δηλαδή...θα βγάλουν άλλες "πιο καλές" και θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα, ε?

Παγωτό κανείς?
ashton
Αντιγράφω από ποδοσφαιροείδηση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της οποίας επίσης κατέπεσε η εγγυητική :

Όλοι οι προαναφερόμενοι θα λάβουν χρήματα από το ποσό της εγγυητικής, αναλογικά με το ύψος της οφειλής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να καταθέσει νέα εγγυητική εντός 15 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης στην Τράπεζα.

Δηλαδή ο Απόλλωνας και ο Μακεδονικός θα πρέπει να καταθέσουν νέες εγγυητικές στην ΕΕΑ, ενώ αυτές που έχουν κατατεθεί θα πάνε για τα οφειλόμενα στους παίκτες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.