Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Portland Trail Blazers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
sacarame
Portland Trail Blazers






Fighting the curse (…of the First Round)



Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 49-33
Leaders (2017-2018):
Πόντοι:D.Lillard 26.9 - C.J. McCollum 21.4 - J.Nurkic 14,3
Ριμπάουντ:J.Nurkic 9.0 - Al-Farouq Aminu 7.4 - E. Davis 7.2
Ασσίστ: D. Lillard 6,6 - C.J. McCollum 3.4 - E.Turner 2.2

Πιθανή 5άδα:
D.Lillard C.J. McCollum M. Harkless A.Aminu J.Nurkic


Πάγκος:
PG’s: S. Curry, W. Baldwin
SG’s: N. Stauskas, G. Trent jr, A. Simons
SF’s: E. Turner, J. Layman
PF’s: A. Nicholson,C. Swanigan
C’s: M. Leonard , Z. Collins

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Andrew Nicholson, Seth Curry, Nik Stauskas, Wade Baldwin, Gary Trent jr, J. Nurkic (ανανέωση)
Draft Picks: Anfernee Simons (#24, Πρώτος Γύρος)

Έφυγαν: S. Napier, P. Connaughton, N. Vonleh, E. Davis

Προπονητής:

Terry Stotts



Ο Terry Stotts δε γέμιζε σε κανέναν το μάτι όταν αναλάμβανε τη θέση του Head Coach των Blazers. Πλέον όμως δεν έχει κανένας να του προσάψει το παραμικρό. Κατάφερε να διατηρήσει το Portland σε περίοπτη θέση στην ανταγωνιστική Δύση στηριζόμενος σε νεαρούς παίκτες που κάνουν το ξεπέταγμά τους. Τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν σε μία πολύ δυνατή Δύση, έχοντας να αντιμετωπίσει πανίσχυρους αντιπάλους.
Εξακολουθεί να παρουσιάζει μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική λειτουργία και του πιστώνεται η άριστη εκμετάλλευση των ταλέντων και των ικανοτήτων των παικτών του. Φέτος αποφάσισε να στηρίξει ακόμα περισσότερο την περιφερειακή γραμμή του, αποκτώντας παίκτες που θα αποτελέσουν κατάλληλα συμπληρώματα στους Lillard και McCollum. Παραμένει όμως ανένδοτος στην μη ενίσχυση της γραμμής ψηλών, και λογικά αυτό θα του στοιχίσει για μία ακόμα χρονιά.


Σχόλιο:
Μια εξαιρετική regular season πραγματοποίησε πέρσι το Portland. Ξεκινώντας με χαμηλό ταβάνι, με σχετικά περιορισμένο σε λύσεις ρόστερ (ειδικά στη γραμμή ψηλών) αλλά με εξαιρετική συνοχή και επιθετική παρουσία κατάφερε να μπαστακωθεί από πολύ νωρίς στις πρώτες θέσεις τις Δύσης. Μιας δύσης, που χαρακτηρίστηκε (και όχι άδικα) σαν μια από τις πιο απαιτητικές των τελευταίων ετών.
Η τελική κατάταξη τους έφερνε αντιμέτωπους στον πρώτο γύρο των play-offs με τους Pelicans. Μια ομάδα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν «στα κυβικά τους.» Αυτό όμως μόνο στη θεωρία, καθώς οι Pelicans με εξαιρετική ομαδική άμυνα μπλόκαρε για τα καλά την επιθετική λειτουργία των παικτών του Stotts, ενώ ο Davis ήταν ασταμάτητος. Αποτέλεσμα; Σκούπα και το Portland πήγε νωρίς για ψάρεμα.

Φέτος λοιπόν αποφάσισαν πως πρέπει να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Έτσι ενίσχυσαν σε ποσότητα την περιφερειακή γραμμή με παίκτες που έχουν την ικανότητα να κουβαλήσουν τη μπάλα αλλά και να σουτάρουν σε ικανοποιητικό βαθμό. Σκοπός είναι να δώσουν τις κατάλληλες ανάσες στο δίδυμο των Lillard- C.J. ώστε να τους έχουν φρέσκους. Το συμβόλαιο του Turner εξακολουθεί να βαραίνει το cap και δεν επιτρέπει στο Portland να κυνηγήσει σοβαρά την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού. Έτσι τα πράγματα αναμένεται να είναι δύσκολα σε μία ακόμα extra περίοδο και μένει να δούμε πώς θα καταφέρνουν οι Blazers να προσαρμοστούν.

Πρόβλεψη: 41 νίκες
Conference rank:


DESO
Μετά από ένα καλό ξεκίνημα οι Βlazers έπεσαν σε τέλμα. Αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι μπορεί το κάτι παραπάνω αλλά κάτι της λείπει (γκουχου γκουχου forwardγκουχου γκουχου). Κρίμα γιατί το δίδυμο Lillard - McCollum είναι από τα δυνατά περιφερειακά δίδυμα της λίγκας.
SG3ptshooter
QUOTE
OREGON LAWMAKER PROPOSES RENAMING PORTLAND TRAIL BLAZERS

Rep. E. Werner Reschke (R-Klamath Falls) believes that the name 'Oregon Trail Blazers' would be more inclusive.


https://www.kdrv.com/content/news/Oregon-La...-505369171.html

68.gif . Να κάνει κι ο Γκλέτσος αίτημα να πουν τη Λαμία, Φθιώτιδα. peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.