Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αλλαγή nickname
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
leonkalf
Ο dizzy_fingers δεν ασχολείται πια με το basketforum. Το έχει παραδώσει στον νέο admin, και έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω...
sacarame
QUOTE(Leuterhs @ Jan 20 2012, 19:53 ) *
Υπαρχει περιπτωση να μπορεσετε να μου το αλλαξετε κ να το βαλετε...Big Foot? blink.gif

QUOTE(lukos @ Feb 16 2012, 14:10 ) *
Οϊμέ δηλαδή την......31/2/12!

Τέσπα πάλι "ψιλοαλλαξα" άποψη θα θελα να λέγομαι kakos76lukos.

Έτοιμοι και οι 2.. Παρακαλώ να βάλετε στις υπογραφές σας "πρώην μέλος Leuterhs/lukos" για κανα μήνα καθώς και να μην αλλάξετε άβαταρ για το ίδιο διάστημα (οσοι έχετε....)
kakos76lukos
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

Πέθανε ο παλιός ο βασιλιάς.Ζητω ο νέος αυτοκράτορας. 77.gif

Και ποιος πια είναι το νέο αφεντικό?

O Sacarame?
morfi
QUOTE(kakos76lukos @ Feb 17 2012, 12:45 ) *
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

Πέθανε ο παλιός ο βασιλιάς.Ζητω ο νέος αυτοκράτορας. 77.gif

Και ποιος πια είναι το νέο αφεντικό?

O Sacarame?

Πως θα νιώσω όταν ο sacarame γίνει αντμίν:

tongue.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(sacarame @ Feb 15 2012, 13:48 ) *
Φίλε ronin το D-Wade ανήκει σε άλλο μέλος...Οπότε πρέπει να δώσεις άλλο nickname...

Leuterhs σε λίγο καιρό θα το φτιάξω κι εσένα..

Οσο για τον φίλο λυκο, αφού έχεις συμπάθεια στον dizzy, μπορείς να περιμένεις λίγο να στο φτιάξει αυτός.... smiley.gif

θα ηθελα τοτε αν υπαρχει το Dwyane ''the flash'' Wade.ευχαριστω!
sacarame
QUOTE(ronin @ Feb 21 2012, 07:51 ) *
θα ηθελα τοτε αν υπαρχει το Dwyane ''the flash'' Wade.ευχαριστω!

Ετοιμος κι εσύ...Γράψε κι εσύ στην υπογραφή σου " Πρώην ronin" και μην αλλάξεις άβαταρ για κανα μήνα...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(sacarame @ Feb 21 2012, 10:26 ) *
Ετοιμος κι εσύ...Γράψε κι εσύ στην υπογραφή σου " Πρώην ronin" και μην αλλάξεις άβαταρ για κανα μήνα...

thanks!!
GK_23
Επιθυμώ να αλλάξω nick, αν είναι δυνατόν...

Από sixama23 σε GK_23

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
sacarame
QUOTE(sixama23 @ Sep 8 2012, 12:40 ) *
Επιθυμώ να αλλάξω nick, αν είναι δυνατόν...

Από sixama23 σε GK_23

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έτοιμος είσαι.... Απλά βάλε στην υπογραφή σου κάτι του στυλ "πρώην sixama23" για κανα μήνα και επίσης μην αλλάξεις άβαταρ για λίγο καιρό...
GK_23
QUOTE(sacarame @ Sep 8 2012, 13:00 ) *
Έτοιμος είσαι.... Απλά βάλε στην υπογραφή σου κάτι του στυλ "πρώην sixama23" για κανα μήνα και επίσης μην αλλάξεις άβαταρ για λίγο καιρό...

Ευχαριστώ πάρα πολύ!
HLR CENATION
Γίνεται παρακαλω να μου αλλάξετε το nickname σε Iron Μan ?Ευχαριστώ.
Pierce
QUOTE (dizzy_fingers @ Oct 6 2009, 17:52 ) *
Σε λίγο καιρό θα το αλλάξουμε, απλά δίνουμε προτεραιότητα τώρα στις μικρές αλλαγές.
Επίσης, έχε υπόψιν πως η αλλαγή επιτρέπεται μία φορά μόνο. Οπότε σκεφτείτε καλά όποια αλλαγή θέλετε.

HLR CENATION
OK ευχαριστω. wink.gif
SteveNashidis
Άντε ακόμα να γίνει η αλλαγή για τον Χριστάρα ; w00t.gif
Pierce
QUOTE (Voyager @ May 24 2013, 23:18 ) *

πριν 2 ποστ
QUOTE (dizzy_fingers @ Oct 6 2009, 17:52 ) *
Σε λίγο καιρό θα το αλλάξουμε, απλά δίνουμε προτεραιότητα τώρα στις μικρές αλλαγές.
Επίσης, έχε υπόψιν πως η αλλαγή επιτρέπεται μία φορά μόνο. Οπότε σκεφτείτε καλά όποια αλλαγή θέλετε.

HLR CENATION
QUOTE(Voyager @ May 24 2013, 23:18 ) *

xρησταρα παλι καλα που δεν εγινε γιατι το μετανιωσα μετα.

Τωρα θα ηθελα να με πουνε Μπροκ Λεσναρ.Αλλα το κραταω για του χρονου που θα ονομαζομαι Μπροκ Λεσναρ Τσαμπιον μετα το πρωταθλημα που θα εχω κατακτησει στο φαντασυ. smiley.gif
Das Kapital
Ευπρόσδεκτο θα ήταν αν άλλαζε το nick μου σε Das Kapital
Pierce
Σε στείλαμε στη Κομοτηνή να γίνεις ινστρούχτορας; tongue.gif
Das Kapital
Απλός θαυμασμός σε ένα επιστημονικό έργο, τίποτα παραπάνω! biggrin.gif
Pierce
Διάβασε μια τα πολιτικά (1.8-10) και τα ηθικά νικομάχεια(5.5-6), και θα δείς ότι ο μουσάτος τουλάχιστον τα μισά, τα έχει πάρει από τον παππού μας τον Αριστοτέλη smile.gif
Das Kapital
Ευχαριστώ για την αλλαγή φίλε Άρη.

Εννοείται, και ποιον δεν έχει επηρεάσει ο Αριστοτέλης; Όπως μεγάλες επιρροές έχει και από τον Hegel, o μουσάτος βέβαια το πήγε λίγο παραπέρα.
Pierce

George, βάλε please στην υπογράφα, το ex lebron15 για ένα μηνάκι.

Με τον Αριστοτέλη είχαν ένα θεματάκι οι Άγγλοι κλασσικοί του 19ου, λόγω των ηθικών φραγμών που έθετε , οπότε θα μπορούσες να πείς ότι αυτούς δεν τους επηρέασε ιδιαίτερα, αλλά πάει μακρυά η βαλίτσα επί του θέματος tongue.gif
HLR CENATION
Αγαπητε φιλε Πιρς δεν κανεις τα στραβα ματια σε παρακαλω στον κανονισμο και να μου αλλαξεις μια το νικνειμ?Εχουν αλλαξει πλεον οι προτιμησεις μου στο wrestling και το κουβαλαω χωρις να θελω το νικ μου.Στην τελικη αμα δεν θες να μου βαλεις αλλο nick να γραφω με το πραγματικο μου ονομα...please... smile.gif
sacarame
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 13 2013, 00:16 ) *

Χρήστο πλέον είσαι προσωπικοτητα μέσα στο φόρουμ. Και αυτή η προσωπικότητα έχει καλώς ή κακώς συνδεθεί με αυτό το νικνέημ... Όλος ο λαός σε ξέρει πλέον σαν HLR Cenation. Η αλλαγή αυτή θα πληγώσει το φόρουμ στα επίπεδα που το πλήγωσε η αλλαγή του hip hop σε νικόλας12...

Προσωπικά σαν super moderator θα ήθελα να ασκήσω veto σε μια τέτοια αλλαγή. Παρόμοια είχα αντιδράσει μόνο στην περίπτωση duncan21 (ανατρέξτε μερικές σελίδες πίσω....)

tongue.gif tongue.gif
HLR CENATION
Xαχα...Καλα τα λες Στελιο μα πλεον τα χρονια εχουν περασει και ο Σινα απευθυνεται σε πιο μικρους ηλικιακα φαν...Τωρα ειμαι υπερ του Μπροκ Λεσναρ και του Κερτ Αγκλ.Η εστω σαν Χρηστος να γραφα.Αλλα δεν πειραζει το σεβομαι.Εδω θα τα χαλασουμε τωρα?Στον 5ο χρονο μπαινω που γραφω σιγα μην κολλησουμε στο νικνειμ. smile.gif
Magnus92
ημουν ετοιμος να (ξανα)κυρηξω την επανασταση αμα αλλαζε ονομα ο HLR
HLR CENATION
QUOTE(Magnus92 @ Jun 15 2013, 15:28 ) *
ημουν ετοιμος να (ξανα)κυρηξω την επανασταση αμα αλλαζε ονομα ο HLR

Bρε απευθυνεται σε παιδια αυτος πια....Εγω τριανταριζω του χρονου... smiley.gif
giannis_mg
Ρε παιδες αν μπορειτε καποια στιγμη μπορειτε να το κανετε σκετο Giannis και να βγει το -_23- biggrin.gif
sacarame
QUOTE(Giannis_23 @ Jul 10 2013, 17:58 ) *
Ρε παιδες αν μπορειτε καποια στιγμη μπορειτε να το κανετε σκετο Giannis και να βγει το -_23- biggrin.gif

Το Giannis είναι πιασμένο. Οπότε βρες κατι αλλο..
giannis_mg
QUOTE(sacarame @ Jul 10 2013, 18:09 ) *
Το Giannis είναι πιασμένο. Οπότε βρες κατι αλλο..

Μπηκα και ειδα οτι ειναι ενας giannis απλως υπεθεσα οτι επειδη ειναι μικρα θα πιανοταν και σαν διαφορετικο.. biggrin.gif

giannis_mg μπορουμε να το κανουμε φιλε μου??
Shorty
Θα ηθελα να αλλαξω nickname απο Stifler να γινει Shorty
sacarame
QUOTE(Giannis_23 @ Jul 10 2013, 18:13 ) *
Μπηκα και ειδα οτι ειναι ενας giannis απλως υπεθεσα οτι επειδη ειναι μικρα θα πιανοταν και σαν διαφορετικο.. biggrin.gif

giannis_mg μπορουμε να το κανουμε φιλε μου??

QUOTE(stifler @ Apr 2 2014, 00:37 ) *
Θα ηθελα να αλλαξω nickname απο Stifler να γινει Shorty

Και οι 2 είστε οκ. Απλά βάλτε στην υπογραφή σας για κανα μηνα το " πρώην τάδε" για να μην υπάρξει θέμα..

giannis σόρρυ που το άφησα και τόσο καιρό. Το είχα ξεχάσει τελείως...
el-14
Θα ηθελα να αλλαξω nickname απο tk60 να γινει el-14
sacarame
Ok...
AJSlaughter6
Θα ήθελα να αλλάξω nickname απο alextsiri13 σε AJSlaughter6
sacarame
Done..

Βάλε στην υπογραφή σου κάτι του στυλ " Πρώην AlexTsiri13 " για κανα μήνα...
sierso
Εκανα λαθος κατα την εγγραφη μου και θελω να αλλαξω το ονομα σε sierso.Eυχαριστω
sacarame
QUOTE(Σπυρος @ Mar 10 2015, 19:42 ) *
Εκανα λαθος κατα την εγγραφη μου και θελω να αλλαξω το ονομα σε sierso.Eυχαριστω

Done..
JR_Swish
Θα ήθελα αν γίνεται να αλλάξω το nickname σε JR_Swish για να είμαι έτοιμος για τα playoffs..
Ευχαριστώ.
Johnnys
Τωρα το θυμηθηκα αυτο το τοπικ.Και παλια εψαχνα να κανω εγω edit το name.Ρε παιδια αν μπορειτε βαλτε μου εστω το n που μου λειπει εδω και ποσα χρονια και το χω λαθος tongue.gif
sacarame
QUOTE(Johnys @ Jun 8 2015, 05:33 ) *
Τωρα το θυμηθηκα αυτο το τοπικ.Και παλια εψαχνα να κανω εγω edit το name.Ρε παιδια αν μπορειτε βαλτε μου εστω το n που μου λειπει εδω και ποσα χρονια και το χω λαθος tongue.gif

οκ
Zoys
QUOTE(Johnys @ Jun 8 2015, 05:33 ) *

Γιατί; Αυτή την εποχή δεν φαίνεται καθόλου άσχημο. 69.gif
επαθα λαστιχο
Ήγγικεν η ώρα να αποχωριστώ το νικ μου.
ΙateDr.Lecter είναι η προτίμησή μου
sacarame
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Sep 3 2015, 16:02 ) *
Ήγγικεν η ώρα να αποχωριστώ το νικ μου.
ΙateDr.Lecter είναι η προτίμησή μου

Είδες το Δράκο;; [κάκαλος- Hannibal mode on] smiley.gif
επαθα λαστιχο
QUOTE(sacarame @ Sep 3 2015, 16:04 ) *
Είδες το Δράκο;; [κάκαλος- Hannibal mode on] smiley.gif

Πες περισσότερα σε π.μ. γιατί δεν έβλεπα την σειρά,μου έσκασε πριν από λίγα λεπτά και το googlαρα μπας και ήταν πιασμένο,αλλά δεν βρήκα κάτι.
Εντίτ:A ναι ρε,μέγας Κοκκινόπουλος,μεγάλο σοκ για όσους είχαν ταυτίσει τον Μπέζο με τον ρόλο του τους Απαράδεκτους
SG3ptshooter
To αίτημα του χρήστη "έπαθα λάστιχο" απορρίπτεται.-
επαθα λαστιχο
Αποδέξου το,μην ζεις στην Άρνηση.Άλλωστε θα είμαι για πάντα στις καρδιές σας(και θα τις τρώω με ακριβό κιάντι 38.gif )
jasonick
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 3 2015, 16:15 ) *

+1
yorgos
Προτείνω να γίνει δημοψήφισμα για το αν επιτρέπουμε στο λάστιχο να αλλάξει nick. Και ό,τι ψηφίσουμε να γίνει το ανάποδο.
shtarkws
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 3 2015, 16:15 ) *

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.