Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
nikefalin
Το γράφουν τα περισσότερα ειδησεογραφικά σάιτ, ςαν αναλάβει είναι μια καλή επιλογή ,
ashton ισχύει οτί ανέλαβε ?
ashton
Ακόμα έχει συμβόλαιο στην Πολωνία.
Αν λυθεί λογικά θα αναλάβει.
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jul 22 2008, 22:45 ) *
Ακόμα έχει συμβόλαιο στην Πολωνία.
Αν λυθεί λογικά θα αναλάβει.


Ανακοινώθηκε μαζί με τον Χρήστο Τσέκο για τιμ μάνατζερ, τον έβλεπα πιο παλιά στο Γαλάτσι συχνά.
Γράφτηκε κιόλας πως ο Χατζής πήρε προφορική εγγύηση για αυτά που του προτάθηκαν , σιγά σιγά να μαζευόμαστε να δούμε τι ρόστερ θα γίνει. Επίσης γράφτηκε πως ο φλεβαράκης ζήτησε "εδώ και τώρα" λύση στο ζήτημα των υποδομών (που θα παίζουν, πως θα ξαναλειτουργήσουν ομαλά, πέρυσι τα παιδικοεφηβικά ήταν οι τσιγγάνοι του πρωταθλήματος παίζωντας τα εντός έδρας στις έδρες των αντιπάλων).
ashton
QUOTE
Φλεβα(ράκης) χρυσού στην ΑΕΚ
Η νέα Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του προπονητή Κώστα Φλεβαράκη. Ο 39χρονος έμπειρος τεχνικός (24 Μαΐου 1969), ο οποίος υπήρξε άμεσος συνεργάτης σπουδαίων προπονητών που συνεργάστηκαν με τον ΠΑΟΚ, όπως ο Μισέλ Γκομέζ, ο Σκοτ Σκάιλς, ο Σβι Σερφ και ο Πέταρ Σκάνσι, ανέλαβε πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 1998-99, διαδεχόμενος τον Ζβι Σερφ οπότε και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Ηταν συνεργάτης του Σκάνσι στο ξεκίνημα της σεζόν 1999-2000, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στον τελικό των πλέι οφ αποκλείοντας με μειονέκτημα έδρας και με 2-0 νίκες τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Πανελλήνιο (2002-03), τη Σουηδική Ακροπόλ (2004-05), τον Κεραυνό Λευκωσίας (2005-06) με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου, τον Μακεδονικό (2006-07) και την Πολωνική Πόλπακ (2006-07), ενώ από το 2005 και για δύο χρόνια διετέλεσε επιτυχώς και προπονητής στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε τον ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Μπάντλγουιν και παρέμεινε μέχρι τις 6 Απριλίου του 2008.
Παράλληλα, ανακοινώνεται η πρόσληψη του Χρήστου Τσέκου στην θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας. Ως παίκτης αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο, στον Ηρακλή και στον ΠΑΟΚ (φιναλίστ στο φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 1993 στην Αθήνα, Κυπελλούχος Κόρατς το 1994 στην Τεργέστη και φιναλίστ του Κυπέλλου Σαπόρτα το 1996). Με την Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε σε 54 αγώνες (80 πόντους), κατέκτησε την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ 1993 και την 4η θέση στο Μουντομπάσκετ 1994. Ως μάνατζερ συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου με το Πανόραμα, όπου συνετέλεσε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.
"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση της ΑΕΚ, την οποία και αποδέχθηκα" τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης ο οποίος θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και συνέχισε: "Όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές στις μεταγραφές και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, οι οποίοι θεωρώ ότι θ' αποτελέσουν το "κλειδί" μιας επιτυχημένης πορείας στο πρωτάθλημα".

aekbc.gr


Καλώς όρισες Κώστα Φλεβαράκη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.