Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σενάρια - Trades 2018/19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
GK_23
QUOTE(whaler @ Feb 6 2019, 09:47 ) *
Βόμβα από Philadelphia, με Tobias Harris.

http://www.espn.co.uk/nba/story/_/id/25935...lving-6-players

Τα έχουν μπερδέψει πολύ και δεν ξέρω ποιος θα πρωτοχωρέσει (μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον). Μπορούν έτσι να μπουν σφήνα σε Milwaukee και Toronto;

Τα παίζουν όλα για όλα πλέον οι Sixers που έχουν πλέον μια πολύ δυνατή πρώτη πεντάδα: Embiid, Simmons, Harris, Redick, Butler

H second unit όμως είναι για 24.gif

Οι Clippers έβγαλαν από τη μύγα ξύγκι βέβαια με τα picks που πήραν 41.gif

QUOTE(RipCity @ Feb 6 2019, 10:26 ) *
Από άποψη starting lineup οι Σίξερς δεν παίζονται πια. Καταπληκτικό φιτ στο 4 ο Τομπαιας. Αν πάρουν βετεράνους τύπου Μάθιους για πάγκο τότε θα είναι φουλ για τελικούς.

Ειδικά ο Matthews θα ήταν super fit στους Σίξερς...

Σε περίπτωση που οι Knicks αποδεσμεύσουν τους Matthews-Jordan, θα γίνει σφαγή για την υπογραφή τους. Πολλοί μνηστήρες του τίτλου θα προσπαθήσουν να τους υπογράψουν.
mixalisgate7
QUOTE
The Washington Wizards are sending Otto Porter to the Chicago Bulls for Bobby Portis and Jabari Parker, league sources tell @TheAthleticNBA @WatchStadium.


ΠΗΓΗ
aegeansheed
Είχαμε πραγματάκια χτες-πάλι καλά από το να περιμένεις τελευταία μέρα μπας και σαλέψει κάτι τύπου trade ReggieΤΟΝBullock.

Μίνι απολογισμός:

Mavs: Μας είχαν κάνει να πιστέψουμε ότι δε θα έκαναν κίνηση, αλλά τελικά είχαν ήδη βρεθεί σε προχώ συζητήσεις με τους Knicks. Σωστά έκαναν ότι έκαναν για μένα. Ο Cuban με ασυγκράτητο ενθουσιασμό πλέον δηλώνει ότι βρήκε το νέο Dirk & Nash δίδυμο, που αυτή τη φορά θα το δέσει για πάντα στο λιμάνι ράντσο του Dallas. Ο Barnes θα έφευγε αργά ή γρήγορα, ήταν ένα βιαστικό συμβόλαιο σε εκείνο το καλοκαίρι των χειρότερων deals ever, όχι ότι δεν μας αρέσει ο Χάρισον, αλλά υπήρχαν δύο λόγοι σημαντικοί που δεν του έδιναν προοπτική εκεί: αφενός είχε ένα δυσανάλογο συμβόλαιο, που αργά ή γρήγορα γίνεται "σιδερόμπαλα" για τη βελτιστοποίηση του ρόστερ τόσο από άποψης συνύπαρξης με την ανερχομενη τάξη των underpaid συμπαικτών, όσο και γενικότερα οικονομικά/budgeting. Αφετέρου μέσα στο πρώτο δίμηνο είχε κλειδώσει η στρατηγική επιλογή να σχεδιαστεί όλη η ομάδα στα επόμενα χρόνια γύρω από τον Λούκα. Συμφωνώ 100% και σε αυτό, είναι η άμεση επιλογή, χωρίς χρονοτριβές και δεύτερες σκέψεις σε σχέση με sunk cost αποφάσεις. O Justin Jackson είναι καλό φτερό και μπορεί να φτιάξει σταθερό σουτ όσο και ο Matthews. Χωρίς ιδιαίτερο κόστος αγόρασαν έναν νέο παίκτη, ήδη ψημένο, απ' το να περιμένουν να βγει κάποιος μέσω του draft, που θα τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, αναλώσιμος ας πω στο μεταβατικό στάδιο των επόμενων 2-3 ετών. A+ για όλες τις κινήσεις τους. Πρέπει να είναι ωραίο να είσαι Mav σήμερα.

Kings: Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε η κίνηση για Barnes. Είναι ότι δε μπορώ να φανταστώ κάποια "διαστημική" πεντάδα με τον Barnes μέσα σε αυτήν, αλλά υπάρχει η σοβαρή άποψη ότι θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του σταθερού τμήματος σε μια πεντάδα της οποίας το max potential θα προέλθει από την εξέλιξη κάποιων εκ των Fox-Hield-Bagley-Bogdan. Ο Fox κάνει ακόμα αρκετά λάθη με τη μπάλα, δεν έχει περάσει ακόμα καν στο επίπεδο των PGs της Δυτικής που χτυπάνε πόρτα για το ASG, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο Bogdan διανύει μια μικρή κοιλιά, αλλά γενικά είναι το παιδί-λάστιχο αυτής της ομάδας, μπαλώνει τα κενά και φέρνει την ισορροπία σε αυτό το ενδιάμεσο των G-Fs. O Barnes έχει P.O. το καλοκαίρι και θα το πάρει, δεν είναι εύκολο για μια ομάδα όπως το Sacramento να προσελκύσει παίκτη με τα skills του, οπότε το trade ίσως δουλέψει θετικά και για τους δύο σε βάθος χρόνου. Δε μου άρεσε που ξεφορτώθηκαν τον Shumpert για παίκτη και όχι για ένα pick δεύτερου γύρου, δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν ο Burks, απλά δεν έχει καταφέρει να παίξει μπάσκετ συνεχόμενα για ένα έτος σχεδόν ποτέ, θα μείνει ως rotational για 2 μήνες ακόμα, γιατί χειρότερος από τον McLemore δεν είναι, μπορεί και να τσιμπήσει κανένα 2year deal αν τα πάει καλά μέχρι να βγει το όποιο πουλέν από το φετινό draft. Έχουν ακόμα να ξεφορτώσουν Κουφό και Scal που τον θυμήθηκαν χτες (12 λεπτά)!

Rockets: Η αχόρταγη ανάγκη για την απόκτηση ακόμα περισσότερων σουτέρ συνεχίζεται για τον Morey. Για κόστος ενός pick πρώτου γύρου απέκτησαν έναν καθαρό σουτέρ που δεν κάνει και κάτι άλλο απ' όσο θυμάμαι (Stauskas) και έναν αρκετά καλό-ακόμα περιφερειακό αμυντικό (Shumpert) που μάλλον αναβιώνει την καριέρα του σουτάροντας λίγο πιο κάτω από το 40% αν εξαιρέσουμε τον Γενάρη. Η αμεσότητα της κατάστασης στο Houston θυσίασε ένα pick, αλλά είναι στη σωστή κατεύθυνση για τους στόχους της ομάδας. Αξίζει ο Iman ένα draft pick 1ou; Όχι, δεν το πιστεύω. Μπορεί αυτό που θα δώσει στο Houston να αξίζει ένα 1ου; Δύσκολο, αλλά ενδεχομένως να δώσει περισσότερα απ' όσα δίνει ο Rivers το τελευταίο δίμηνο.

Cavs: Πήραν τον pick από τους Rockets, φορτώθηκαν το συμβόλαιο του Knight και θα γίνουν μάλλον η τελευταία ομάδα που θα δώσει ευκαιρία στον Μαρκίς Κρις να διεκδικήσει κάτι από τον κόσμο του ΝΒΑ σε αυτό το μπασκετικό του φεγγάρι. Με αρκετό συνωστισμό στη θέση των ψηλών και τη μεγάλη απορία "πώς μπορεί να αποδώσει αυτός ο άνθρωπος" καθιστά την έκβαση της μπασκετικής εμπειρίας αυτού του παίκτη στους επόμενους τρεις μήνες εξαιρετικά απρόβλεπτη. Θα είναι μια ωραία ιστορία από την άλλη ότι το Cleveland μπορεί να αναστήσει παίκτες-τελικά, αν και τόσα χρόνια δεν το έχω δει να συμβαίνει ούτε μία φορά...

Wizards: Το μεγάλο ξεφόρτωμα. Όπως και στην περίπτωση του Barnes, έτσι και για τον Porter, ο Grunfeld κατάλαβε το λάθος του και αποφάσισε να τον σπρώξει. Πήρε ένα pick 2ου μαζί με τα εκπνέοντα συμβόλαια του Jabari και του Portis. Εκ πρώτης όψεως ... περίεργο που δίνεις ευκαιρίες σε δύο παίκτες που παίζουν την ίδια θέση πάνω κάτω αν και με άλλα χαρακτηριστικά. Προβληματικοί χαρακτήρες και οι δύο, δεν ξέρω αν θα επέλεγα κάποιον από τους δύο για να μείνει στην ομάδα μου, αλλά μπορώ να φανταστώ τον Portis σε έναν πιο extended ρόλο 6ου παίκτη που θα μπαίνει να κάνει τα δικά του με σχετικά μεγάλη ελευθερία, κάπως αντίστοιχα όπως απολαμβάνει ο Lou Williams, αλλά και πάλι δε με τρελαίνει η ιδέα να δεσμεύσεις κεφάλαιο πάνω του. Έστειλαν και τον Markieff στους Pels για τον Wes Johnson. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός ή απλά έκανε σκόπιμα slow nursing, στην ίδια απόφαση για διάλυση ήταν κι αυτή η ενέργεια. Έτσι με καθυστέρηση δύο ετών τελειώνει αυτή η ομάδα των Wizards, που στο παρηκμασμένο δεύτερο μισό της πορείας της είχε κουράσει. Υπάρχει μέλλον χωρίς Wall και για την επόμενη χρονιά; Νομίζω ότι ο Beal θα γίνει ο Conley της Ανατολικής.
RipCity
O ένας Tobias, o άλλος Mirotic κι ο παράλλος Gasol. Tρομερά πράγματα στην Ανατολή.
pk13
QUOTE(RipCity @ Feb 7 2019, 19:53 ) *
O ένας Tobias, o άλλος Mirotic κι ο παράλλος Gasol. Tρομερά πράγματα στην Ανατολή.


Στους ημιτελικούς της ανατολής θα γίνει ο απόλυτος χαμός....Τρομερές κινήσεις και οι 3...
yorgos
QUOTE(Redoctor @ Feb 1 2019, 01:50 ) *
Κουραστηκα ναμαι νιξ. Δεν παει αλλοο
Απο το 2007 σχεδον καθε χρονια κανουμε ριμπιλντ.
Μονες ελπιδοφορες σεζον
1η αμαρε
2η αμαρε καρμελο
3η ξεπεταγμα τζερεμι λιν
4η περυσι μεχρι να τραυματιστει ο γιουνικορν

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. Καλοκαιρι μας βλεπω για καναν κεμπα ουοκερ και μαρκ γκαζολ

Έχεις σκεφτεί να γίνεις Ηρακλής; Πιο πολλές πιθανότητες για τίτλο βλέπω. Τα μπολνταρισμένα είναι ντεμέκ ελπίδες.
Redoctor
@yorgos

Αμ πως. Μετα τον ολυμπιακο ηρακλη στηριζω. Μεχρι και σε φωστηρα-ηρακλης εχω παει με ξαδερφακι. Ο οποιος βεβαια εκτος απο ηρακλης ειναι αρσεναλ(!) Οκλαχομα και ντιτροιτ( φυσικα δεν εχει προλαβει την εποχη των πρωταθληματων).

ΥΓ νταξει τα 2 πρωτα χρονια με καρμελο υπηρχε ελπιδα. Οι τραυματισμοι του αμαρε μας εφαγαν τοτε
yorgos
QUOTE(Redoctor @ Feb 18 2019, 22:12 ) *
@yorgos

Αμ πως. Μετα τον ολυμπιακο ηρακλη στηριζω. Μεχρι και σε φωστηρα-ηρακλης εχω παει με ξαδερφακι. Ο οποιος βεβαια εκτος απο ηρακλης ειναι αρσεναλ(!) Οκλαχομα και ντιτροιτ( φυσικα δεν εχει προλαβει την εποχη των πρωταθληματων).

ΥΓ νταξει τα 2 πρωτα χρονια με καρμελο υπηρχε ελπιδα. Οι τραυματισμοι του αμαρε μας εφαγαν τοτε

Α παπα με καρμελο δε γλεντησε κανεις. Εγώ η καλύτερη νέα Υόρκη που θυμάμαι ήταν με Τζον σταρκς μέσα. Αν και με έχω πιάσει να ψάχνω βιντεακια με σπριουελ και να χαζεύω...
nikolas_asteri
Ευτυχώς κάνουν δουλίτσα οι Νετς και το εισιτήριο τους είναι στο 1/10 από των Νικς.
Quincy
Ποιος να το λεγε ότι οι Nets που έδωσαν τα first round picks για μια 5ετια θα βρίσκονταν σήμερα σε καλύτερη μοίρα και ίσως με καλύτερες πιθανότητες να προσελκύσουν κάποιον από τους μεγάλους FA του καλοκαιριού.
Rated: (en)joy
QUOTE (Quincy @ Feb 19 2019, 01:47 ) *
Ποιος να το λεγε ότι οι Nets που έδωσαν τα first round picks για μια 5ετια θα βρίσκονταν σήμερα σε καλύτερη μοίρα και ίσως με καλύτερες πιθανότητες να προσελκύσουν κάποιον από τους μεγάλους FA του καλοκαιριού.

Μα, αφού ο Billy King δεν είναι πια ο gm ενώ αντίθετα ο Dolan παραμένει μέχρι να ολοκληρώσει το ''έργο'' του. tongue.gif
Quincy
QUOTE(Rated: (en)joy @ Feb 19 2019, 01:03 ) *
Μα, αφού ο Billy King δεν είναι πια ο gm ενώ αντίθετα ο Dolan παραμένει μέχρι να ολοκληρώσει το ''έργο'' του. tongue.gif


laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Αν δεν είσαι fan έχει την πλάκα του. Έτυχε να γνωρίσω πέρυσι έναν Νεουορκέζο, κι όταν τον ρώτησα για το NBA τσαντίστηκε κανονικά και μου είπε πως σταμάτησε να ασχολείται όταν έδωσαν τον Jeremy Lin για το τίποτα. tongue.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.