Εντωμεταξύ διαβάζοντας τα διάφορα "αντικειμενικά" sites, που νομίζω είναι ένα σπορ που πρέπει να ελαττώσω, στην περιγραφή όλων των άρθρων για τον χθεσινό αγώνα η εμφάνιση του Σλούκα δεν υπάρχει πουθενά, είναι λες και είχε 0' συμμετοχή.
Δηλαδή δεν γράφουν ούτε καν την αντίθεσή τους με το γεγονός πως έπαιξε για τόσο λίγο και έπαιξε τόσο καλά που ουσιαστικά αυτός τελείωσε το παιχνίδι, η οργάνωσή του ήταν άψογη.
Οι πάσες του μου θύμισαν Παπαλουκά, χωρίς υπερβολή, ειδικά η μία στον Πρίντεζη, που το έχασε, ήταν λέιζερ, τέτοιες πάσες θα πρέπει να ήταν ασίστ ακόμα και αν χάνεται το καλάθι.
Και αυτές οι διαγώνιες στην αδύνατη πλευρά στον ελεύθερο παίκτη ήταν λες και ήταν βγαλμένες από το μπλοκάκι του Ομπράντοβιτς, και χωρίς να έχει τον Μπατίστ να κάνει screen στον τελευταίο παίκτη
, έβγαλε τουλάχιστον 2 τέτοιες.
Και φυσικά στην άμυνα είναι ο καλύτερος κοντός μας όταν αλλάζει στο pick n roll και πρέπει να μαρκάρει μέσα ψηλό, χθες έβγαλε 2 τέτοιες άμυνες και μπορεί να πιέσει πολύ καλά το αντίπαλο play maker, και ψηλός είναι και μακριά χέρια έχει.
Δεν ξέρω τι θέμα έχει ο Ίβκοβιτς με τον παίκτη ή η Διοίκηση αλλά έχει εκθέσει όλους όσους (και εμένα συμπεριλαμβανομένου) για τα όσα είχε ακούσει σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, του φραπέδες στην παραλία της Θεσσαλονίκης κτλ.
Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως παίζει τον τελευταίο μήνα, όσο παίζει, είναι ο καλύτερος οργανωτής της ομάδας.
Χθες ήταν
FLAWLESS