Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Argentina fans-forum
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Crash95
Ειμαι φαν των γκαουτσος για αυτο ειπα να κανω ενα τοπικ για να μιλαμε για αυτους.
Για το παρον και το παρελθον τους
aegeansheed
QUOTE(Apostolis Air Baba @ Jun 7 2016, 01:14 ) *
Ειμαι φαν των γκαουτσος για αυτο ειπα να κανω ενα τοπικ για να μιλαμε για αυτους.
Για το παρον και το παρελθον τους


Καλως ήλθες στο Φόρουμ.

Ένα τόπικ για το παρελθόν και το παρόν, μάλιστα.
Για το παρελθόν τους λίγο πολύ τα ξέρουν οι περισσότεροι... ωστόσο θα μπορούσες να γράψεις μερικές παραγράφους για το παρόν τους. Έτσι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια κουβέντα...

Διαφορετικά δε βρίσκω λόγο να υπάρχει το τόπικ, εφόσον και η καθημερινότητα (παρόν) της ομάδας αυτής περνάει στα επιμέρους τόπικ των εκάστοτε Διεθνών Διοργανώσεων.

Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους σχετικούς κανονισμούς του Φόρουμ.
Giwrgos1
Tελος εποχης για την Αργεντινη. Οι τελευταιοι της μεγαλης φουρνιας αποσυρθηκαν απο την ενεργο δραση (Πριτζιονι, Νοθιονι, Τζινομπιλι) ενω η παρουσια του Σκολα φετος εχει υποστηρικτικο μαλλον χαρακτηρα πιο πολυ. Πολυ δυσκολα η Αργεντινη θα ξανακατεβασει τοσο σπουδαια ομαδα οσο αυτη της "χρυσης γεννιας". Παντα ομως ειναι μια ομαδα που δεν τα παρατα και παλευει ως το τελος.

Giwrgos1
Η Αργεντινή αποσύρει τις φανέλες των Τζινόμπιλι και Νοτσιόνι

QUOTE
Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως αποσύρει προς τιμήν τους τη φανέλα με τον αριθμό "5" (του Μανού Τζινόμπιλι) και τον αριθμό "13" (του Αντρές Νοτσιόνι), ως ελάχιστη ανταπόδοση όσων προσέφεραν στο άθλημα και την πατρίδα τους τα τελευταία είκοσι χρόνια.

"Πήραμε αυτή την απόφαση με μοναδικό σκοπό να δείξουμε πως αναγνωρίζουμε τους δύο αυτούς παίκτες και όσα προσέφεραν στην εθνική ομάδα για παραπάνω από μιάμιση δεκαετία, έχοντας σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες που έφεραν την άνθηση του αθλήματος στην Αργεντινή. Άφησαν πίσω τους μια τεράστια κληρονομιά", ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της εγχώριας ομοσπονδίας, Φεντερίκο Σουσμπιέγιες, για να προσθέσει πως "αυτή είναι μόνο η αρχή του πλάνου που υπάρχει. Έχουμε την πρόθεση να αποσύρουμε κι άλλες φανέλες στην πορεία. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες που τίμησαν με την παρουσία και την προσφορά τους την εθνική ομάδα. Υπάρχουν πολλά χρόνια ιστορίας πίσω τους. Η αρχή έγινε με τον "Τσάπου" και τον Μανού, αλλά θα υπάρξει συνέχεια".


http://www.sport24.gr/Basket/h-argentinh-a...ni.4785747.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.