Help - Search - Members - Calendar
Full Version: #7 και #8 ανατολικής περιφέρειας για playoffs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
Das Kapital
Αυτή τη στιγμή που κοντεύουμε τα 3/4 της κανονικής περιόδου φαίνεται πως έχει ξεκαθαριστεί η είσοδος των έξι πρώτων ομάδων που θα συμμετάσχουν στα playoffs από την ανατολή. Ωστόσο, βλέπουμε και άλλες έξι ομάδες που κινούνται στη μετριότητα στο σύνολό τους κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και άλλες που έχουν κάνει αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα με μεγάλα σερί όπως οι Pistons μετά την απομάκρυνση του Smith αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν μια συνεχή θετική απόδοση.

Το ερώτημα είναι, ποιές δύο ομάδες πιστεύετε πως θα καλύψουν τις δύο τελευταίες θέσεις της ανατολικής περιφέρειας που δίνουν το εισιτήριο για τα playoffs;

Heat: Βρίσκονται σταθερά στην 7η και 8η θέση, η αγωνιστική άνοδος του Whiteside τους βοήθησε πάρα πολύ και το trade που έφερε τον Dragic ανεβάζει ποιοτικά το roster τους, πάντως το πρόβλημα του Bosh, του κορυφαίου παίκτη των Heat φέτος αναμφισβήτητα θα επιδράσει αρνητικά, πολύ κρίμα γιατί αν παρέμεναν υγιείς συν τον Dragic θα είχαν πολύ καλό σύνολο για να χτυπήσουν τα #1 και #2.

Pacers: Στο μεγαλύτερος μέρος της κανονικής περιόδου βρίσκονται εκτός playoffs, τώρα είναι στην 8η θέση με ένα καλό σερί 7-3, δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη καταλύτη και για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα να τους δω στη postseason ειδικά αν δεν έχει προλάβει να επιστρέψει ο George.

Hornets: Παλεύουν για την είσοδό τους πάντα κοντά στις θέσεις που δίνουν το πολύτιμο εισιτήριο, είχαν φτιάξει ένα καλό σερί πριν το τραυματισμό του Walker ο οποίος είχε ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του, ο Kidd-Gilchrist δεν έκανε την αγωνιστική έκρηξη που θα περίμεναν κάποιοι, ο Stephenson δε βοηθά όσο θα έπρεπε και ο Mo θα πρέπει να γίνει αντί-Walker μέχρι να επιστρέψει ο Kemba.

Celtics: Είναι να απορείς πως τα καταφέρνουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται όταν έχουν κάνει τόσες ανταλλαγές και μάλιστα έχουν δώσει σημαντικούς παίκτες όπως ο Rondo ή ο Green, πιστεύω βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση που αν τελειώσει με τη μη είσοδό τους στα playoffs θα πρόκειται για μια ανεπιθύμητη κατάσταση καθώς από τη μία θα έχουν χάσει τις υψηλές θέσεις στο draft και από την άλλη δεν θα έχουν μπει στα playoffs.

Nets: Τολμώ να ομολογήσω πως δεν τους περίμενα τόσο κακούς φέτος. Έχουν υποστεί αγωνιστική καθίζηση με πρωταγωνιστές τους Lopez και Williams, ενώ το payroll τους αγγίζει ταβάνι. Πάντως, είναι ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία και αν καταφέρουν να μπουν στα playoffs ίσως μας δώσουν μία καλή σειρά.

Pistons: Πολύ συμπαθητική ομάδα, μετά την απομάκρυνση του Smith, όλως παραδόξως ανέβηκαν επίπεδο, μπορεί να βρίσκονται στη 12η θέση της περιφέρειας αλλά είναι πολύ κοντά από τους όγδοους Pacers, ο Jennings θα χάσει όλη την εναπομείνουσα χρονιά αλλά για τον Jackson είναι ώρα να αποδείξει τι αξίζει μετά τη ανταλλαγή που τον έφερε στο Detroit.
thalys
Χμ, το πολλ ρωτάει ποιες δύο ομάδες θα περάσουν στα πλέυ οφφς αλλά υπάρχει δυνατότητα επιλογής μόνο μίας.
T.W.Is.M.
QUOTE(thalys @ Feb 28 2015, 23:06 ) *
Χμ, το πολλ ρωτάει ποιες δύο ομάδες θα περάσουν στα πλέυ οφφς αλλά υπάρχει δυνατότητα επιλογής μόνο μίας.


Σωστο, αν μπορει ας το φτιαξει καποιος.
Ειμαι μεταξυ 2 εκ των Heat, Hornets, Pistons!
Το μεν Μαιαμι εχει εμπειρους παιχτες και με την προσθηκη του Dragic μειωνει την απωλεια απο την απουσια του Bosh. Δεν εχουν βεβαια καμια σχεση οι παιχτες, αλλα ψυχολογικα παιρνει μια ωθηση. Αν κι ο Deng σταθει στο υψος του και σταθεροποιηθει(κατι που εχει να κανει απο τοτε που επαιζε στο Σικαγο), θα περασουν.
Η δε Σαρλοτ δεν εχει δειξει κατι το ιδιαιτερο φετος, μαλλον απογοητευτικη ειναι η σεζον της μετα τις περσινες προσδοκιες και την(οχι και τοσο επιτυχημενη) προσθηκη του Stephenson, αλλα θεωρω οτι εχει και το κινητρο και τις δυνατοτητες.
Τελος, το Ντιτροιτ εμοιαζε καταδικασμενο μετα τον τραυματισμο του Jennings, αλλα πιστευω οτι ο Jackson εχει μεγαλο κινητρο, ειναι και σε χρονια συμβολαιου και θα τα δωσει ολα για να φερει τους Pistons στα πλει οφ.
Θα ηθελα να εβλεπα και την Ιντιανα, αν ο George ειναι ετοιμος(εστω και οχι στο 100%) στα πλει οφ.
D-Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 2 2015, 23:00 ) *
Το μεν Μαιαμι εχει εμπειρους παιχτες και με την προσθηκη του Dragic μειωνει την απωλεια απο την απουσια του Bosh. Δεν εχουν βεβαια καμια σχεση οι παιχτες, αλλα ψυχολογικα παιρνει μια ωθηση.

Εγώ πάλι δεν το βλέπω καλά το Μαιάμι.Είδα τον τελευταίο αγώνα με τους Hawks των πολλών απουσιών και απογοητεύτηκα.
Οκ ο Ντράγκιτς είναι παίχτης επιπέδου(σχεδόν) all star. Όταν τρέχει όμως . . .Στο μισό γήπεδο πέφτει 2 επίπεδα. Και δε βλέπω και ιδιαίτερη όρεξη να τρέξουν στο Μαιάμι
Δεν έχω δει τι πρόγραμμα έχουν οι ομάδες αλλά αν ήταν να διαλέξω θα έλεγα Brooklyn και Indiana . . .Μπορεί και το Detroit. Βασικά πιστεύω ότι μπορούν όλοι εκτός από το Miami laugh.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
Αν δεν ειχε συμβει η ατυχια με τον μπος μας ειχα για καλα πραγματα στα πλει οφ με την προσθηκη του ντραγκιτς. Τωρα απλα θα μπουμε πιστευω.
jasonick
Έφτιαξα καινούριο poll όπου μπορείτε να ρίξετε 2 ψήφους πλέον.
Εγώ πάντως το έριξα στους Pacers και στους Hornets. Τους Pacers τους πίστευα από την αρχή, ακόμα και με τόσους τραυματισμούς που είχαν παρουσιάζονταν ανταγωνιστικοί και τώρα όπου σιγά σιγά επιστρέφουν οι τραυματίες η Indiana έχει ανεβάσει πολύ την απόδοση της και μιλάμε για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του NBA μετά την διακοπή του all star.
Οι Hornets, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να βάλουν το Lance στο παιχνίδι τους, επέστρεψαν στο παλιό τους μοτίβο και μείωσαν τα λεπτά του Stephenson και πλέον θυμίζουν την περσινή ομάδα. Θα διαφωνήσω Das Capital πάντως για τον MKG, είναι ένας παίκτης ο οποίος κάνει πράγματα που δεν φαίνονται στα στατιστικά με το hustle και την ενέργεια που βγάζει και φυσικά το μεγάλο impact στην άμυνα τους, ενώ πλέον εμφανίζεται και αξιόπιστος από midrange.
Το Miami πιστεύω θα είναι από κοντά και θα χάσει το όριο την συμμετοχή του στα playoffs και από εκεί και πέρα τους άλλους τους βλέπω πιο μακριά. Στο Detroit με τους Drummond, Monroe να συνεχίζουν να δυσκολεύονται να βρουν χημεία, τον Prince να έχει μπερδέψει την ήδη κακή από πλευράς spacing 5άδα και τον Jackson να προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε μεγαλύτερο ρόλο από ότι είχε στην Oklahoma, θα τους πάρει χρόνο μέχρι να βρουν ρυθμό. Ήδη έχουν 6 συνεχόμενες ήττες και πλέον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τους Celtics δεν τους έχω πολυδεί, αλλά δεν με πολυπείθουν inb4 ωραία ανάλυση ρε μαν, εσένα πρέπει να σε πάρουν στο nbahellas. Οι Nets παρουσιάζουν μία θλιβερή εικόνα ομάδας που θέλει αλλά δεν μπορεί, έχουμε δει κινήσεις απελπισίας του Hollins μπας και αλλάξει τίποτα είτε φαίρνοντας τους Lopez, D-Will από τον πάγκο πιο παλιά είτε τώρα που χρησιμοποιεί τον Johnson στο 4 (!). Σε καμία περίπτωση δεν με πείθουν πάντως.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.