Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός 2006-2007 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
sihainas
Πρώτο φιλικό για φέτος... Ολυμπιακός - Ολυμπιάδα... 102-77 με τον Άκερ να παίζει απ'ότι φαίνεται πολύ καλά και να έχει 15 πόντους 4 ριμπ. 2 ασίστ και 2 κλεψίματα... σε ένα ημίχρονο καθώς στο 2ο δεν έπαιξε... γιατί ένιωσε σφήξιμο στις γάμπες...

Επίσης διάβασα στο betsmart ότι ακόμα περιμένουν την απόφαση για τα επεισόδια του 2ου τελικού... ωραία πράγματα...
thrylos7
Έπαιξε και ο αδερφός του;
Πολύ καλοί(απ' ότι φαίνεται στα στατιστικά) οι Παπαμακάριος, Ζίζιτς, Χαρίσης και ο Μπουρούσης με την επιβλητική του εμφάνιση...

Χμ! Να ανοίγαμε ένα topic για τα φιλικά(μιας κι εδώ συνεχίζουμε να είμαστε off topic)...

Για τα επεισόδια... βάσει μόνο της μείωσης της ποινής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να μειωθεί και η δική μας. Κανονικά βέβαια όχι, τουλαχιστον χρηματικά.

QUOTE
Ρε παιδιά κυκλοφορεί ακόμα το συγκεκριμένο τεύχος? Πως λέγεται το περιοδικό?
Τον θέλω και εγώ αυτόν τον αγώνα οπωσδήποτε!

Το "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" είναι, το γνωστό.
Μάλλον θα πρέπει να ψάξεις αρκετά για να το πετύχεις ξεχασμένο κάπου...
sihainas
Γιατί είναι of topic? Αφού ο τίτλος λέει Ολυμπιακός... μια χαρά γενικότατος τίτλος... anyway ας ανοίξουμε ένα τοπικ γενικά για την προετοιμασία...
thrylos7
biggrin.gif
Aν δεις το περιεχόμενό του όμως...

Θα χρειαστεί αρκετή φαντασία για να καταλάβει κάποιος ότι εδώ υπάρχουν σχόλια για την προετοιμασία του Ολυμπιακού...

Θα μεταφέρω τα σχετικά σχόλια σε άλλο topic. smile.gif
thrylos7
Όπερ και εγένετο!

Από betsmart.gr:
QUOTE
Η... τρέλα διαρκείας συνεχίζεται με τους φίλους του Ολυμπιακού να είναι αποφασισμένοι να σπάσουν κάθε ρεκόρ. Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος μήνας διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2006-07 και ήδη έχουν γίνει 2300 πωλήσεις - κρατήσεις χωρίς σ' αυτά να υπολογίζονται τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων φίλων της ομάδας, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλεξ Ακερ συμπληρώθηκε το ρόστερ του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήδη, μάλιστα, οι 12 «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει για τον αριθμό της φανέλας τους. Από τους παλιούς μόνο ο Αντρια Ζίζιτς θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 8 (φορούσε πέρσι το 7) παραχωρώντας ουσιαστικά τη φανέλα του στον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού

4 ΤΖΕΪΜΣ ΣΚΟΥΝΙ ΠΕΝ

5 ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

6 ΑΛΕΞ ΑΚΕΡ

7 ΑΡΒΙΝΤΑΣ ΜΑΤΣΙΓΙΑΟΥΣΚΑΣ

8 ΑΝΤΡΙΑ ΖΙΖΙΤΣ

9 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

10 ΧΕΝΡΙ ΝΤΟΜΕΡΚΑΝΤ

11 ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

12 ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΛΟΣ

13 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

14 ΡΑΪΑΝ ΣΤΑΚ

15 ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ

Μετά το πρώτο φιλικό της σεζόν με την Ολυμπιάδα Πατρών που έλαβε χώρα την Πέμπτη (24/8) στο ΣΕΦ, το Σάββατο (26/8 - 19.00) έχει προγραμματιστεί και νέο τεστ προετοιμασίας με το Αιγάλεω. Την Κυριακή οι παίκτες του Πίνι Γκέρσον θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους απολαμβάνοντας το δεύτερο ρεπό τους από τη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας.


Δηλαδή αν πάρουν και οι οργανωμένοι μάλλον θα φτάσουμε τις 5000(τουλάχιστον)!!
milan 7
2006 2007 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΘΡΥΛΟΣ 73-35 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
Με κορυφαίο και πάλι τον Γιάννη Μπουρούση και πολύ καλούς τους Πεν, Ακερ και Μπάρλο ο Ολυμπιακός επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο το Αιγάλεω με 86-65. Οι νεοφώτιστοι παίζοντας πολύ δυνατά δυσκόλεψαν αρκετά τους παίκτες του Πίνι Γκέρσον που χρειάστηκε να ιδρώσουν αρκετά για να φτάσουν στη νίκη. Αρεσαν για το Αιγάλεω ο Στιπάνοβιτς και οι αμερικανοι Αντερσον και Κλαρκ

Τα Δεκάλεπτα: 21-15, 42-28, 62-50, 86-65

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πεν 14 (1τρ. - 3ρ. - 2ασ. - 3κλ.), Παπαμακάριος 7 (1τρ. - 4ρ. - 1λ. - 5ασ. - 2κλ.), Ακερ 22 (4τρ. - 6ρ. - 5λ. - 4ασ. - 1κλ. - 1τ.), Ζίζιτς 8 (3ρ. - 1λ.), Μπουρούσης 19 (14ρ. - 1λ. - 1κλ. - 3τ.), Χαρίσης 5(2ρ. - 2ασ. - 1κλ.), Μπάρλος 11 (1τρ. - 4ρ. - 2λ. - 2ασ.), Ακερ Κρις.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Παπαδημητρίου, Καλλινικίδης 2, Ανθής, Τραφαλής, Σου 1, Κλαρκ 17(3), Αντερσον 15(1), Σάροβιτς 6(2), Κυριακόπουλος, Στιπάνοβιτς 22(6), Μάικιτς.

*Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρακολούθησε και το δεύτερο φιλικό.

*Ο μάνατζερ της ομάδας Σταύρος Ελληνιάδης και ο Μανόλης Παπαμακάριος είχαν γενέθλια. Ο ένας έκλεισε τα 40 κι ο άλλος τα 26. Αμφότεροι είχαν προνοήσει να φέρουν γλυκά και μετά το τέλος του αγώνα κέρασαν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.


Kι έτσι καλοί είμαστε ε; Ας μην έρθουν αυτοί που λείπουν... cool.gif


Κι επειδή, δε μπορούμε να ξέρουμε ακόμα τι γίνεται, μας το λέει τό ίδιο site...
QUOTE
Τα νεα δειγματα γραφής του Ολυμπιακού που δίνει και αλλο φιλικό χωρίς κόσμο βεβαια αυτή την ωρα στο ΣΕΦ με το Αιγάλεω και χωρίς φυσικά την ..μισή ομάδα,δίνουν το στίγμα παρόλα αυτά του νεου Ολυμπιακού.Οι ερυθρόλευκοι του Πίνι Γκέρσον αναζητούν σε κάθε φάση το ανοιχτό γήπεδο και το εύκολο καλάθι και στόχος ειναι στην αμυνα να πιέζουν ολοι.Μάλιστα ο Γκέρσον επαινούσε συχνά τον Πεν γιατί αυτός πιέζε συνεχώς στην μπάλα.Ακόμα στον Ολυμπιακό η θέση του πλει μέικερ θα είναι κυκλική και σε πρόσωπα και σε φιλοσοφία καθώς ειναι φανερό από την επαναφορά της μπάλας για παράδειγμα,οτι ολοι οι περιφερειακοι θα πρέπει να την κατεβάζουν και δεν θα πρέπει να αναζητούν πάντα τον κλασικό "ασο"!

Στον Ολυμπιακό ηταν ευχαριστημένοι και από την διάθεση για βελτίωση κυρίως του Μπουρούση που τον θεωρούν ιδιαίτερα εξελίξιμο και οτι μπορεί να αποτελέσει μια από τις εκπλήξεις της σεζον,ενώ ο Ακερ εδειξε με την εκρηκτικότητα του οτι θα ξεσηκώνει τον κόσμο στο ΣΕΦ

Τέλος ο Ακερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για τις ενοχλήσεις στην γάμπα αλλά αυτή ήταν καθαρη.Ακόμα ο Πίνι Γκέρσον έφερε στο ΣΕΦ οπως έγινε γνωστο και ενα ..ραβίνο για να ευλογήσει τα αποδυτήρια!Πιστός στην θρησκεία του ο Πίνι...


Από αυτό που boldάρισα... Φουλ τρέξιμο θα έχουμε μάλλον. Η μπάλα στα γρήγορα σε όποιον βρεθεί πιο κοντά και όλοι στην επίθεση... icon_drunk.gif
jokey
Λέτε να ξεκινάμε με Μπουρούση βασικό να καθαρίζει το πεδίο στην αρχή και μετά Σχορτσιανίτη να τα σαρώνει όλα? Προβλέπω να πέφτουν τα τσιμέντα του χρόνου tongue.gif
thrylos7
Στην κυριολεξία ε; Αν και φοβάμαι, ότι αν πέσουν τσιμέντα, αυτά θα είναι από τους "φιλάθλους"... και όχι μεταφορικά..
Γενικά μιλώντας...
Anaz
QUOTE
Από αυτό που boldάρισα... Φουλ τρέξιμο θα έχουμε μάλλον. Η μπάλα στα γρήγορα σε όποιον βρεθεί πιο κοντά και όλοι στην επίθεση..
Aυτο το διαβασα κ στο Φως!!Πολυ συχνα κατεβαζαν τη μπαλα κ ο Παπαμακαριος κ ο Ακερ,καθως αυτη ακριβως ειναι η εντολη του Πινι!
Επισης κ η αμυντικη προσηλωση του Πεν δεν ειναι τυχαια αφου ειναι ενας τομεας που δουλευει πολυ συμφωνα με αυτα που του εχει ζητησει ο Γκερσον κ είναι διαφορετικα απ'αυτα που ειχε να κανει στην Τσιμπονα!
Ο Μπουρουσης εχει ενθουσιασει κ κυριως..εχει μια μεγαλη ευκαιρια να αποδειξει στον Γκερσον οτι αξιζει κατι παραπανω απο ελαχιστα λεπτα συμμετοχης..Κ φαινεται να μην την αφηνει χαμενη!!2ο double-double σε ισαριθμα παιχνιδια!

Ο Ακερ πρεπει να'ναι καλος τελικα..!! thumbsup.gif
thrylos7
QUOTE
Aυτο το διαβασα κ στο Φως!!Πολυ συχνα κατεβαζαν τη μπαλα κ ο Παπαμακαριος κ ο Ακερ,καθως αυτη ακριβως ειναι η εντολη του Πινι!

65.gif
Ο Πεν καθόλου; laugh.gif

Ο Μπουρούσης είναι ο ένας από τους 2 ψηλούς που έχουμε. Αλλά ο Στακ δεν είναι και τόσο για μέσα στη ρακέτα.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα βέβαια... Σιγά σιγά(και όταν θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε κάποιον αγώνα) θα βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Anaz
QUOTE
Ο Μπουρούσης είναι ο ένας από τους 2 ψηλούς που έχουμε
Κ ο Ζιζιτς?? Εδω ο Πινι ελεγε οτι τον προοριζει για την πρωτη πενταδα!Κ στα δυο φιλικα με αυτον ξεκινησε!

QUOTE
Ο Πεν καθόλου;
Δε ξερω! laugh.gif Σιγουρα παντως πηρε λιγες προσπαθειες,δειγμα του νεου ρολου που λεγαμε..

Το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε ΠΟΛΥ ταχυτητα κ ωραιο μπασκετ φετος!!Τωρα αν αυτο θα φερει κ τα επιθυμητα αποτελεσματα στα μεγαλα παιχνιδια,θα το δουμε..
thrylos7
Ψηλούς είπα! Όχι σέντερ! tongue.gif
Τέτοια κορμιά ο Ολυμπιακός 2 έχει. Ο άλλος είναι ο Στακ..
Βέβαια, και ο Σοφοκλής είναι ειδική περίπτωση κορμιού.. biggrin.gif

Ναι! Ο Ολυμπιακός διεκδικεί(μαζί με αρκετές, είναι η αλήθεια, ομάδες) το τίτλο της πιο πλήρους ομάδας...
(Μόλις είδα τα εώς τώρα διαμορφωμένα ρόστερ των ομάδων της Ευρωλίγκας... Πολλές ομάδες βελτιώθηκαν!)
jokey
H βλακεία είναι ότι Μπουρούσης και Σόφο δεν παίζουν μαζί, Ζίζιτς και Σόφο επίσης ενώ Μπορούσης και Ζίζιτς μάλλον δύσκολα για την γρήγορη ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Πίνι. Να δώ πως θα τα βγάλει πέρα ο ταβερνιάρης tongue.gif
xavier
Ο Ντομερκατ πώς και δεν έπαιξε?
Anaz
O Nτομερκαντ δεν ειναι εδω!Εχει υποχρεωσεις με την Εθνικη,όπως κ ο Στακ!
BubyDudy
Εγώ ελπίζω να μην παραμερίσει την παιχτούρα μου τον Μπάρλο! biggrin.gif

Όσον αφορά στους ψηλούς (τα πεντάρια δηλαδή), δεν είναι κακό που έχουμε τρεις. Συνολικά 15 φάουλ για να είμαστε χωρίς ψηλό, ενώ πέρυσι μόλις έκαναν 3 ο Σόφο και ο Άντριγια, χεζόμασταν! wink.gif
jokey
QUOTE(BubyDudy @ Aug 27 2006, 12:42 PM) *
Εγώ ελπίζω να μην παραμερίσει την παιχτούρα μου τον Μπάρλο! biggrin.gif


Σιγά μη παίξει ο Μπάρλος του χρόνου. Ειδικά βασικός όπως πέρυσι με τίποτα. Και έτσι πρέπει να γίνεται γιατί ομάδα που υποτίθεται χτυπάει final four είναι λίγο κατάντια να έχει βασικό τεσσάρι Μπάρλο.
Anaz
Οχι δα..Μια χαρα τα πηγε περσι ο Μπαρλος παρολο που ηταν η πρωτη του χρονια στα βαθεια!Ο Νικος ειναι παιχτης εργαλειο που μπορει να κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο!Λογικα θα ξεκιναει ο Στακ βασικος ενταξει,αλλα δεν βλεπω καλυτερη επιλογη απο πισω για 2ο 4αρι!
rchos
δυστηχως ο μπαρλος ειναι πολυ υποτιμιμενος απο τον πολυ τον κοσμο!στην πραγματικοτητα ειναι φοβερο εργαλειο για καθε ομαδα υψιλου επιπεδου!σιγουρα για βασικος στο 4 δεν ειναι αλλα ειναι παιχτης που μπορει να δωσει πολλες βοηθειες πισω απο τον στακ!πολιτιμος στο ροστερ!
xavier
QUOTE(Anaz @ Aug 27 2006, 04:09 PM) *
Οχι δα..Μια χαρα τα πηγε περσι ο Μπαρλος παρολο που ηταν η πρωτη του χρονια στα βαθεια!Ο Νικος ειναι παιχτης εργαλειο που μπορει να κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο!Λογικα θα ξεκιναει ο Στακ βασικος ενταξει,αλλα δεν βλεπω καλυτερη επιλογη απο πισω για 2ο 4αρι!


Vasilopoulos?
Anaz
Ο Μπαρλος ειναι καλυτερο 4αρι απ'τον Βασιλοπουλο!Κ πιο εμπειρος..
xavier
Ο Βασιλόπουλος είναι περισσότερο εξελίξιμος όμως...και μάλλον αυτός θα είναι η πρώτη επιλογή μετά απο τον Στάκ...θα δείξει...

Τον Μπάρλο τον έχω στο μυαλό μου περισσότερο ως 3αρι, κάνω λάθος?Στην Πάτρα μια ζωή στο 3 τον θυμάμαι...
jokey
Όχι ο Μπάρλος δεν είναι τριάρι. Εδώ ο Βασιλόπουλος παίζει περισσότερο τεσσάρι πλέον που έιναι και πιο κοντός. Επιμένω όμως ότι ο Μπάρλος είναι ένας καλός ρολίστας και πολή χρήσιμος και στις δύο πλευρές του γηπέδου αλλά με τίποτα βασικός στον Ολύμπιακό.. Εγώ και με τον Στακ πάλι ευχαριστημένος δεν είμαι. Που είναι ο Καρνισόβας οεο?
thrylos7
Καρνισόβας; Στο 4;;;

QUOTE
στην πραγματικοτητα ειναι φοβερο εργαλειο για καθε ομαδα υψιλου επιπεδου!σιγουρα για βασικος στο 4 δεν ειναι αλλα ειναι παιχτης που μπορει να δωσει πολλες βοηθειες πισω απο τον στακ!πολιτιμος στο ροστερ!

Συμφωνώ με αυτό το σχόλιο! Επακριβώς, αν η πρώτη πρόταση αναφερόταν μόνο στην περσινή χρονιά. Μακάρι να το γενικεύσει...!
jokey
QUOTE(thrylos7 @ Aug 27 2006, 09:10 PM) *
Καρνισόβας; Στο 4;;;


Γενικά μιλάω για τους παίχτες που είχαμε τα τελευταία χρόνια σε σχέση με 97. Ούτε που θυμάμαι τι θέση έπαιζε ο Καρνισόβας
BubyDudy
Μα κι εγώ για δεύτερο τεσσάρι τον υπολογίζω. Μετά τον Στακ δεν υπάρχει τόσο καλός παίκτης! Εκτός και αν κατεβεί ο Ζίζιτς...

Ο Βασιλόπουλος θα πάει 3 γιατί είναι και ο Μάτσας εκεί και θα τον μάθει πολλά!
Anaz
Tριαρι επαιζε ο Αρτουρας.Δεν νομιζω ομως οτι αυτη η ομαδα στερειται ταλεντου!Καθε αλλο..
Ο Ζιζιτς δεν κανει για 4αρι!!
Ο Βασιλοπουλος απ'ότι ειχα διαβασει ο Γκερσον τον προοριζει για 4αρι για την νεα χρονια.. rolleyes.gif
07macijauskas
Ο Βασιλόπουλος του χρόνου 4αρι θα παίζει. Για την ομάδα που θέλει ο Γκέρσον τα 3αρια πρέπει να κατεβάζουν και μπάλα κάτι το οποίο ο Βασιλόπουλος δεν μπορεί να κάνει. Ο Ζίζιτς πέρισυ ένα παιχνίδι έπαιξε 4αρι και θυμάστε το αποτέλεσμα... Δεν κάνει για 4. Και ο ίδιος 5 θέλει να παίζει.
3αρι σαν τον καρνισόβας δεν έχουμε φέτος. Όλοι κοντοί και γρήγοροι είναι.
jokey
Θα μου χαλάσει την παιχτούρα ο Γκέρσον άμα τον έχει όλη τη χρονιά τεσσάρι και θα του το φυλάω αυτό. tongue.gif Ο Ζίζιτς δεν κάνει για τεσσάρι. Μόνο με τον Στακ μέσα όπου δεν θα υπάρχουν θέσει στους δύο ψηλούς.
Anaz
3αρια σαν τον Καρνισοβας δεν νομιζω οτι υπαρχουν γενικοτερα στην Ευρωπη πλεον..!Παντως διαβαζω εξαιρετικα λογια για τον Ακερ!Για να δουμε..
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα με τον Βασιλο,όπως τα λεει ο 7maci.ο Γκερσον θελει γρηγορα κ ευελικτα σχηματα στα γκαρντ.Βεβαια αυτο δεν θα'ναι κ οτι καλυτερο για την εξελιξη του παιχτη κατα τη γνωμη μου,αλλα τεσπα..
thrylos7
QUOTE
Ο Βασιλόπουλος θα πάει 3 γιατί είναι και ο Μάτσας εκεί και θα τον μάθει πολλά!

blink.gif biggrin.gif

QUOTE
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα με τον Βασιλο,όπως τα λεει ο 7maci.ο Γκερσον θελει γρηγορα κ ευελικτα σχηματα στα γκαρντ.Βεβαια αυτο δεν θα'ναι κ οτι καλυτερο για την εξελιξη του παιχτη κατα τη γνωμη μου,αλλα τεσπα..

Κι αν τρέχει και το 4άρι... run forest...
Αυτό για την εξέλιξη, ναι ίσως... Αν ήταν να εξελιχθεί σε μία θέση σίγουρα θα ήταν προτιμότερη αυτή του small forward.. αν όχι όμως; Ίσως να γίνει ακόμη πιο πλήρης παίκτης, ή καλύτερα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες. Ασφαλώς πιο δύσκολο αυτό...

Άντε να τον δούμε αυτόν τον Άκερ(που είχαμε πει τονίζεται; )... Αν είναι όντως παικταράς... cool.gif
sihainas
Εκτώς κι αν φυσικά τόσο καιρό που διαβάζουμε ότι ο Άκερ εντυπωσιάζει δεν εννοούν τον Άλεξ αλλά τον αδερφό του tongue.gif
BubyDudy
thrylos7 ξαφνιάστηκες;

Εγώ διαφωνώ παιδιά, λες και ο Ματσιγιάουσκας έχει κάνα κατέβασμα μπάλας τρομερό. Να μάθει και ο Παναγιώτης! biggrin.gif
thrylos7
Ε όσο να' ναι...
Δε νομίζω να σκέφτεται έτσι ο Γκέρσον... και ο Σφαιρόπουλος... tongue.gif
Ειδικά φέτος, βάσει των μεταγραφικών κινήσεων που έγιναν, ο βασικός στόχος της ομάδας, σ' αντιδιαστολή με την περσινή περίοδο είναι οι τίτλοι αντί για τη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας(που θα μπει στο κυνήγι τίτλων ασφαλώς). Προτεραιότητα δηλαδή είναι η κατάκτηση της κορυφής, με οποιοδήποτε τίμημα, ένα από τα οποία μπορεί να είναι η απουσία ιδιαίτερης προσοχής για τη βελτίωση των (νεαρών) παικτών.
Ο Γκέρσον να πάρει τίτλους θέλει... (γι' αυτό βάζω και τον Σφαιρόπουλο wink.gif )
BubyDudy
Ρε παιδιά παθαίνω πολιτισμικό σοκ, βοηθήστε με! Ο Ματσιγιάουσκας είναι 2 ή 3; Εγώ 3 τον νόμιζα, από την εποχή της Ταού...
leonkalf
Κλασικό 2άρι, σουτέρ.
BubyDudy
Δηλαδή στη Λιθουανία με Γιασικεβίτσιους και Στομπέργκας έπαιζε 2; Παράξενο...
dilliger
1 - Γιασικεβιτσιους (1.93)
2 - Ματσιγιαουσκας (1.91) ... ΚΛΕΙΣΤΟ συμβολαιο για 4...χρονια με απολαβες 9 μυρια...παρακαλω
3 - Στομπεργκας (2.04)

Μεγα λαθος το συμβολαιο αυτο...οταν ξερεις οτι παιξεις δεν παιξεις καλα θα εχεις καθε χρονο 2.25 ευρω.... Κλαφτα χαραλαμπε!
Kobe
αυτο οντως ισχυει, πολλα τα λεφτα αρη..
sihainas
Συγνώμη που θα σας τη χαλάσω αλλά τόσο καιρό λέγαμε ότι δεν ρίχνουν λεφτά και τώρα που τα ρίξανε λέμε ότι κάνανε λάθος αποφασίστε ρε παιδιά... και ο Παπαλούκ δηλαδή τι να πει που είναι και ο ποιο ακριβοπληρωμένος παίχτης στην Ευρώπη...
BubyDudy
QUOTE(dilliger @ Aug 30 2006, 10:20 AM) *
1 - Γιασικεβιτσιους (1.93)
2 - Ματσιγιαουσκας (1.91) ... ΚΛΕΙΣΤΟ συμβολαιο για 4...χρονια με απολαβες 9 μυρια...παρακαλω
3 - Στομπεργκας (2.04)

Μεγα λαθος το συμβολαιο αυτο...οταν ξερεις οτι παιξεις δεν παιξεις καλα θα εχεις καθε χρονο 2.25 ευρω.... Κλαφτα χαραλαμπε!


Και καλά ρε άθλιοι, εγώ τόσες μέρες ποστάρω και λέω τον Μάτσας 3 και δε λέτε τίποτα; Με αφήνετε να λέω κουταμάρες; tongue.gif

Διαφωνώ πάντως για το συμβόλαιο, εδώ τόσοι και τόσοι παίρνουν περισσότερα και παίζουν (στο ποδόσφαιρο βέβαια).
sihainas
Απ'ότι ξέρω τόσα λευτά στην Ελλάδα δεν παίρνει κανένας άλλος (ούτε στο ποδόσφαιρο) διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι ο Γερο-Ρίμπο παίρνει 1,9 το χρόνο..
jokey
Όντως πολλά λεφτά και στο παγκόσμιο δε βλέπω να είναι τόσο φονιάς όσο πριν περάσει απέναντι. Καλά ο Μάτσε παίρνει 2,4, ο Παπαλουκάς παίρνει περισσότερα? Πόσο συμβόλαιο έκανε?

QUOTE(sihainas @ Aug 30 2006, 01:41 PM) *
Συγνώμη που θα σας τη χαλάσω αλλά τόσο καιρό λέγαμε ότι δεν ρίχνουν λεφτά και τώρα που τα ρίξανε λέμε ότι κάνανε λάθος αποφασίστε ρε παιδιά... και ο Παπαλούκ δηλαδή τι να πει που είναι και ο ποιο ακριβοπληρωμένος παίχτης στην Ευρώπη...


Το θέμα είναι να βάλουνε λεφτά οι μικροί, για να ανεβεί το επίπεδο, όχι να δώσουμε σε ένα παίχτη τα 2πλάσια από όσα αξίζει. Είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση τα λεφτά αυτά.
dilliger
Παντως παιδες αρχιζει η κατασταση να φευγει απο τον ελεγχο...
2.250 για το Ματσα (την στιγμη που πριν 1 χρονο στη Tau επαιρνε λιγοτερο απο 1 εκατ)

Νομιζω οτι και με λιγοτερα εφερνε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εναν αμερικανο που θα τα εβαζε απο παντου και θα προσφερε περισσοτερα...

Με Acker - Machijauskas & Dommercant.... καποιος θα μεινει εκτος 5αδας...
sihainas
QUOTE(jokey @ Aug 30 2006, 07:41 PM) *
Το θέμα είναι να βάλουνε λεφτά οι μικροί, για να ανεβεί το επίπεδο, όχι να δώσουμε σε ένα παίχτη τα 2πλάσια από όσα αξίζει. Είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση τα λεφτά αυτά.



Έχεις δίκιο ότι πρέπει να βάλουνε και οι μικροί... αλλά μέχρι πριν 2 χρόνια έβαζε μόνο ο ΠΑΟ τώρα ήρθε και ο Ολυμπιακός και ακολουθούν Άρης και Πανελλήνιος... (πολύ μακριά ακόμα από τους δύο πρώτους)

Τώρα για το αν τα αξίζει... αυτό θα το κρίνουμε του χρόνου το καλοκαίρι όχι τώρα.

QUOTE(dilliger @ Aug 30 2006, 07:44 PM) *
Με Acker - Machijauskas & Dommercant.... καποιος θα μεινει εκτος 5αδας...



Και είναι κακό αυτό;
rchos
προβλημα με το ποσα εδωσε ο ολυμπιακος για τον ματσε θα υπηρχε αν αυτα τα λεφτα κοβωνταν απο αλλου!δηλαδη αν επειδη δοθηκαν τοσα για αυτον δεν δινονταν τα λεφτα που ηθελε ο πεν ας πουμε για να ερθει η ο ακερ!απο τη στιγμη που δοθηκαν γενικα πολλα λεφτα για ολες τις μεταγραφες και ηρθαν στην ελλαδα οι πρωτες επιλογες του προπονητη οποιο κοστος και να ειχαν προβλημα δεν υπαρχει!δοθηκαν 2,2 για τον ματσε χωρις να λειψουν απο το μπατζετ της ομαδας για τις αλλες μεταγραφες!για μενα δε τα λεφτα δεν ειναι παρα πολλα αν σκεφτεις ποσα κερδιζει εξωαγωνιστικα με αυτην την μεταγραφη ο ολυμπιακος!πιο περιεργο ας πουμε μου φανηκε εμενα το 1,2 που δινεται στον ακερ!εναν ασημο δηλαδη αμερικανο που τωρα ξεκιναει την καριερα του!αλλα και παλι αφου αυτα τα λεφτα δεν κοπηκαν απο καπου αλλου δεν με ενδιαφερει τοσο!
τωρα αν απλα και μονο προβληματιζεσται καποιοι για την τσεπη των αγγελοπουλων και του κοκκαλη να σας πω οτι δεν εχουν αναγκη!και τα διπλα μπορουν να δωσουν και παλι δεν θα εχουν προβλημα!
mikri prasini ollandeza
Όντως...είναι πολύ πλούσιοι αυτοί ρε παιδί μου...Όσο για τον Ματσέ...ελπίζω να χρησιμεύσει αρκετά και να σταθείτε άξια απέναντι στον Πάο...
thrylos7
QUOTE
Καλά ο Μάτσε παίρνει 2,4, ο Παπαλουκάς παίρνει περισσότερα? Πόσο συμβόλαιο έκανε?

2,2(5) ο Μάτσε...

Ο Θόδωρος 7,5/3=2,5 το χρόνο!
(Ειδικά για την ΤΣΣΚΑ) είναι καλύτερος... στο πικ της καριέρας του...

QUOTE
Νομιζω οτι και με λιγοτερα εφερνε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εναν αμερικανο που θα τα εβαζε απο παντου και θα προσφερε περισσοτερα...

Ακέρ και Ντόμερκαντ λιγότερα δεν παίρνουν μαζί; 2(3) σε 1!

QUOTE
Και είναι κακό αυτό;

Ακριβώς αυτό! Καθόλου...

QUOTE
ελπίζω να χρησιμεύσει αρκετά και να σταθείτε άξια απέναντι στον Πάο...

Είσαι σίγουρη για την επιλογή του υποκειμένου και του αντικειμένου της τελευταίας πρότασης ; wink.gif
Anaz
Παιδια αυτοι οι παιχτες ειναι περιζητητοι στην Ευρωπη κ οταν μενουν ελευθεροι λογικο ειναι η αξια τους να εκτοξευεται!!Δηλαδη αν εμενε πχ ο Ναβαρο ελευθερος θα επαιρνε λιγοτερα νομιζετε?Κατα τ'αλλα συμφωνω με rchos7!
QUOTE
ελπίζω να χρησιμεύσει αρκετά και να σταθείτε άξια απέναντι στον Πάο...
Αξια σταθηκαμε κ φετος με τον Κολιεβιτς!Φετος θα τον ισοπεδωσουμε..!! 19.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.