QUOTE (Manolis2510 @ May 2 2015, 18:00 )
Ωραια η σποντιτσα,αλλα βρες δικο μου ποστ απο τον Οκτωβρη,που να λεω οτι θα αποτυχει η ομαδα..Προφανως για να σε γλιτωσω απο τον κοπο, δεν θα βρεις...Ακομα και για τον Ιβανοβιτς εχω πει προσφατα καλα λογια...Αλλα δεν τον θεωρω προπονητη επιπεδου Παναθηναικου...Για καμια Λαμποραλ,καλος ειναι..Επιθετικο μπασκετ,θα πετυχει και καμια νικη με τις μεγαλες ομαδες,αλλα ως εκει...Και Καλαθη να φερουμε του χρονου,με αυτον προπονητη,δεν ειμαστε για περισσοτερα...Ομαδες με μπατζετ σαν του φετινου Παναθηναικου,πρωτα πρεπει να παιζουν αμυνα και μετα επιθεση...
Αν παρουμε νταμπλ,προφανως και δεν θα φυγει ο Ιβανονιτς...Συγγνωμη, αλλα για μενα,οπως θεωρω και για πολλους αλλους Παναθηναικους,το μπασκετ δεν ειναι μονο οι νικες με τον Ολυμπιακο..Οποτε ενα χαμενο πρωταθλημα,προσωπικα δεν θα μου κοστισει καθολου...Ειδικα οταν προκειται να κανει μακροπροθεσμα καλο στην ομαδα...Ουτε φιλοΟλυμπιακοι ειμαστε,ουτε γουσταρουμε με τις αποτυχιες της ομαδας...
για κανέναν παναθηναϊκό μπάσκετδεν είναι μόνο οι νίκες με τον ολυμπιακό. έτσι κι αλλιώς βαρετό έχει καταντήσει να τους κερδίζουμε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
άλλο αυτό και άλλο να λέμε καλύτερα να χάσουμε το πρωτάθλημα,γιατί θα μας βγει σε καλό το καλοκαίρι. αφού μας έχει μείνει πλέον μόνο το πρωτάθλημα σαν στόχος,πρέπει να συνεχίσουμε με στόχο να το σηκώσουμε,όποιες δυσκολίες και αν βρούμε στο δρόμο μας.και φυσικά η παραμονή του προπονητή δεν εξαρτάται μόνο από το αν θα κάνει νταμπλ. απόδειξη ο πεδουλάκης.
όσο για τον ιβάνοβιτς. εκτός από κατσικάρη δεν υπάρχει κανείς άλλος που να είναι επιπέδου παναθηναϊκού. έτσι κι αλλιώς αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού(ομπράντοβιτς,μπλατ,ίβκοβιτς,μεσίνα). έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον