Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός-Επικαιρότητα 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
bbplayer
...μπάφο μπάφο τον καημό μου...

Ολα τα είχαμε αυτό μας μάρανε.

Προσωπικά θα ήθελα να προτρεψω τον πιο επώνυμο φίλαθλο μας να νουθετησει τον Τζέιμς....
TakeshyKurosawa
QUOTE (ακης @ May 1 2015, 14:23 ) *
και που το ξερεις εσυ ρε μαγκα??? εδω υπαρχει ατομο στα πραασινα νεα που λεει οτι το δευτερο δειγμα ειναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ ( ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΟΥΜΑΡΑ

Ε τι περιμένεις ρε φίλε να του ρίξει η ΕΣΑΚΕ 6μηνη τιμωρία? smiley.gif
more stars
Γιατί να μην του ρίξει 6μηνο η εσακε, αν έτσι κρίνει?
Ginobili
QUOTE(TakeshyKurosawa @ May 1 2015, 11:59 ) *
Ε τι περιμένεις ρε φίλε να του ρίξει η ΕΣΑΚΕ 6μηνη τιμωρία? smiley.gif

Εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο...άστο,εδώ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης.Το ότι οι Αγγελλόπουλοι κλαίγονται έτσι κι αλλιώς είναι άλλο θέμα...

Υ.Γ
Άντε Γειάα Γκιστ...μας κρέμασες.Λογικά θα φύγει και από την ομάδα
TakeshyKurosawa
QUOTE (Ginobili @ May 1 2015, 15:50 ) *
Εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο...άστο,εδώ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης.Το ότι οι Αγγελλόπουλοι κλαίγονται έτσι κι αλλιώς είναι άλλο θέμα...

Υ.Γ
Άντε Γειάα Γκιστ...μας κρέμασες.Λογικά θα φύγει και από την ομάδα

Μία χαρά κουμάντο κάνει ο Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ! Δεν σημαίνει ότι τα Πρωταθλήματα που παίρνετε είναι ψεύτικα! Μόνο εσείς πιστεύετε ότι τα Πρωταθλήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο με 20 πόντους διαφορά είναι μουσαντένια! Τέσπα άλλη ιστορία αυτό! Απλά είπα την άποψη μου ότι ο Γκιστ θα πέσει στα ελαφρά! Στην τελική εντάξει δεν κούμπωνε και στεροειδή!
G-arenas
QUOTE (TakeshyKurosawa @ May 1 2015, 16:25 ) *
Μία χαρά κουμάντο κάνει ο Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ! Δεν σημαίνει ότι τα Πρωταθλήματα που παίρνετε είναι ψεύτικα! Μόνο εσείς πιστεύετε ότι τα Πρωταθλήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο με 20 πόντους διαφορά είναι μουσαντένια! Τέσπα άλλη ιστορία αυτό! Απλά είπα την άποψη μου ότι ο Γκιστ θα πέσει στα ελαφρά! Στην τελική εντάξει δεν κούμπωνε και στεροειδή!

εχεις δικιο φιλε,μονο οι παναθηναικοι το βλεπουν αυτο,αν ρωτησεις αεκτζη,παοκτζη,αρειανο κλπ,θα σου πουν οτι ολα ειναι μια
χαρα,ο ολυμπιακος μια χαρα τα σηκωνει,ολα σωστα και καθαρα...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εξισωνεται ολοι οι ολυμπιακοι το ποδοσφαιρο με το μπασκετ??δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους!!ελεος εχετε βγαλει πενταβρωμικο του μπασκετ, που δεν ειναι,και καθαρο το ποδοσφαιρο του μαρινακη!!αν ειναι δυνατον!!
more stars
QUOTE (TakeshyKurosawa @ May 1 2015, 16:25 ) *

α οκ. Μια απλή οφφ τοπικ μπούκα πικραμένου ήταν. Είπα και εγώ θα μαθαίναμε κανα καινούριο. smiley.gif
giorgos14
QUOTE(G-arenas @ May 1 2015, 13:51 ) *
εχεις δικιο φιλε,μονο οι παναθηναικοι το βλεπουν αυτο,αν ρωτησεις αεκτζη,παοκτζη,αρειανο κλπ,θα σου πουν οτι ολα ειναι μια
χαρα,ο ολυμπιακος μια χαρα τα σηκωνει,ολα σωστα και καθαρα...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εξισωνεται ολοι οι ολυμπιακοι το ποδοσφαιρο με το μπασκετ??δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους!!ελεος εχετε βγαλει πενταβρωμικο του μπασκετ, που δεν ειναι,και καθαρο το ποδοσφαιρο του μαρινακη!!αν ειναι δυνατον!!

O Μαρινακης τα κανει ολα στραβα.Ειμαι ο πρωτος που το λεω,απλα πες μου σε ποσα απο αυτα που κανει διαφερει απο τον ΔΓ.Η μονη διαφορα είναι ότι το πρωταθλημα ειναι απο μονο του τοσο υποβαθμισμενο και εχει διαφορα ποιοτητας που δεν χρειαζεται ομαδες δορυφορους.Οπως μπορω να σου πω και εγω για τους Αγγελοπουλους που στη γκρινια μοιαζει με τον Αλαφουζο(με μονη διαφορα οτι δεν αναλωνονται σε καθημερινο πολεμο μεσω καναλιων εφημεριδων και ραδιοφωνων τους αλλα και αυτοι υπερβαινουν τα ορια)

τελειως φιλικά ρωτάω,σορρυ για τη συνεχεια του οφ-τοπικ peace.gif
Manu7
Ποια εξίσωση μπάσκετ και ποδοσφαίρου...

Εδώ εξισώνονται οι Αγγελόπουλοι με τον ΔΓ επειδή βγάζουν συνέχεια ανακοινώσεις...

...που θα του κλάσουν μία μάντρα δηλαδή... icon_drunk.gif

Άγιος Μαρινάκαρος λοιπόν... banana.gif

G-arenas
QUOTE (giorgos14 @ May 1 2015, 17:34 ) *
O Μαρινακης τα κανει ολα στραβα.Ειμαι ο πρωτος που το λεω,απλα πες μου σε ποσα απο αυτα που κανει διαφερει απο τον ΔΓ.Η μονη διαφορα είναι ότι το πρωταθλημα ειναι απο μονο του τοσο υποβαθμισμενο και εχει διαφορα ποιοτητας που δεν χρειαζεται ομαδες δορυφορους.Οπως μπορω να σου πω και εγω για τους Αγγελοπουλους που στη γκρινια μοιαζει με τον Αλαφουζο(με μονη διαφορα οτι δεν αναλωνονται σε καθημερινο πολεμο μεσω καναλιων εφημεριδων και ραδιοφωνων τους αλλα και αυτοι υπερβαινουν τα ορια)

τελειως φιλικά ρωτάω,σορρυ για τη συνεχεια του οφ-τοπικ peace.gif

ενω το ποδοσφαιρο δεν ειναι υποβαθμισμενο ε??με το οσφπ να εχει μπατζετ 10πλασιο απο τον παο και παλι να μην μπορει να τον κερδιζει!!οταν το πρωταθλημα μας στο μπασκετ ηταν ακομα καλο,ο παο ειχε παραρτηματα???δεν λεω οτι ο ΔΓ ειναι καλο παιδι,και δεν τον γουσταρω,οπως και οι περισσοτεροι μη καφροι οπαδοι του παο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει παραγκα οπως ο μαρινακης,που το 99% των οπαδων σας τον αποθεωνετε...
SupG18
QUOTE(G-arenas @ May 1 2015, 18:44 ) *
ενω το ποδοσφαιρο δεν ειναι υποβαθμισμενο ε??με το οσφπ να εχει μπατζετ 10πλασιο απο τον παο και παλι να μην μπορει να τον κερδιζει!!οταν το πρωταθλημα μας στο μπασκετ ηταν ακομα καλο,ο παο ειχε παραρτηματα???δεν λεω οτι ο ΔΓ ειναι καλο παιδι,και δεν τον γουσταρω,οπως και οι περισσοτεροι μη καφροι οπαδοι του παο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει παραγκα οπως ο μαρινακης,που το 99% των οπαδων σας τον αποθεωνετε...

το 99% απο που το εβγαλες? γιατι και εγω αν μπω στο gazzetta και στα πρασινα νεα μπορω να πω το ιδιο για τον ΔΓ......Οταν ομαδες ευνοουνται μεχρι και στα τοπικα (οποιος ασχολειται ξερει) ειναι ουτοπικο να πιστευετε οτι δεν συμβαινει στην super league και την basket league. ΔΕΝ υπαρχει αγιο σωματιο σε κανενα επαγγελματικο σπορ σε καμια λιγκα
giorgos14
QUOTE(G-arenas @ May 1 2015, 16:44 ) *

Το πρωταθλημα στο μπασκετ ηταν ανταγωνιστικο στη δεκαετια του 90 οπου τοτε δεν ηταν ο Παο πρωτη δυναμη.Απο το 2000 και μετα που ο Παο σαρωνει ,ουσιαστικα δεν ειχε αντιπαλο και το επιπεδο επεφτε συνεχως.Οταν ο Ολυμπιακος αναστηθηκε, ο Παναθηναικος πηρε τα σφυριγματακια που επρεπε(παροτι ειχε και αυτος καποιες φορες μεγαλυτερο μπατζετ απο οσφπ αρα δεν θα επρεπε να τα χρειαζοταν οπως λες) και διατηρησε τα σκήπτρα του.Παντως συνεχιζω να μην βλεπω ουσιαστικες διαφορες στη φιλοσοφια των 2 διοικησεων.Ειναι και οι δυο λιγοι για το κυρος των ομαδων που διοικουν και αυτο αποδεικνυεται οταν μπουκαρουν στα αποδυτηρια των διαιτητων
TakeshyKurosawa
QUOTE (more stars @ May 1 2015, 17:01 ) *
α οκ. Μια απλή οφφ τοπικ μπούκα πικραμένου ήταν. Είπα και εγώ θα μαθαίναμε κανα καινούριο. smiley.gif

Οι τσαμπουκάδες πίσω από τον υπολογιστή δεν τιμούν κανέναν φίλε. Μην προσπαθείς να γίνεις εριστικός από τη στιγμή που δεν υπάρχει η πιθανότητα να το λύσουμε στην μπουνιά! wink.gif

@G-arenas. Η διαφορά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι πως αυτοί που λες Αεκ,Παοκ,Άρης δεν διεκδικούν τίποτα! wink.gif
G-arenas
QUOTE (SupG18 @ May 1 2015, 18:53 ) *
το 99% απο που το εβγαλες? γιατι και εγω αν μπω στο gazzetta και στα πρασινα νεα μπορω να πω το ιδιο για τον ΔΓ......Οταν ομαδες ευνοουνται μεχρι και στα τοπικα (οποιος ασχολειται ξερει) ειναι ουτοπικο να πιστευετε οτι δεν συμβαινει στην super league και την basket league. ΔΕΝ υπαρχει αγιο σωματιο σε κανενα επαγγελματικο σπορ σε καμια λιγκα

ποτε δεν ειπα οτι υπαρχει αγιο σωματιο...και επειδη και γω ασχολουμαι πολυ με τοπικα,ξερω πολυ καλα τι γινεται...αυτο που θελω να πω ειναι οτι εσεις εχετε βγαλει οτι ο παο στο μπασκετ ευνοειται πολυ περισσοτερο απο οτι ο οσφπ στο ποδοσφαιρο...
κοιτα να το επιβεβαιωσεις και στα παραπανω ποστ ενος φιλου του οσφπ...εν το μεταξυ τουλαχιστον τα 5 τελευταια χρονια,απο τον 3ο τελικο του 2010 δηλαδη,οι αγωνες μεταξυ παο-οσφπ ειναι σε γενικες γραμμες 50-50 οι διαιτησιες,οχι οπως στο ποδοσφαιρο που δεν χρειαζετε να μιλησουμε καν...

το 99% το ειπα για να δειξω οτι το ποσοστο των φιλαθλων του οσφπ που αποθεωνουν τον μαρινακη ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που αποθεωνουν τον ΔΓ...
xomitsious
Μια φορα κι εναν καιρο ο Κοκκαλης επαιρνε τα στημμενα του και δε μιλαγε κανεις. Οταν πια ολη η Ελλαδα εφτασε στο σημειο να παραδεχτει οτι οντως στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει δικαιοσυνη, αρχισαν οι ολυμπιακοι να θεωρουν το ιδιο και για το μπασκετ.
Και επειδη κιεγω Παναθηναικος ειμαι, πραγματικα η αποψη μου ειναι επηρρεασμένη. Οποτε οντως οι αποψεις των αλλων (οπαδων ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κλπ) ειναι αυτες που αντικατοπτριζουν περισσοτερο την αληθεια απο αυτες των ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Το αν διεκδικουν κατι δεν εχει καμμια σημασια, ματια εχουν, βλεπουν και διαμορφωνουν αποψη. (Βασικα πιστευω οτι την αληθεια τη βλεπουν ολοι, απλα μερικοι το παιζουν τυφλοι).

Τεσπα, ο Γκιστ μαλλον δεν παιζει στον αγωνα, και πιθανον να λειψει και απ'τα πλευ οφ καθως ειναι υποτροπος. Κριμα, γιατι ειναι ο καλυτερος ξενος μας, και αν του χρονου ψαχνουμε και για 4αρι, τοτε να χαρω εγω κορμο που φτιαξαμε φετος...
(ΔΔ, Παππας, Γιανκοβιτς, Φωτσης.... χμ)
AKRG
ΚΑΠΟΙΟΙ εδώ μέσα θα ήταν καλύτερα να ασχολούνται περισσότερο με άλλα αθλητικά site επιπέδου Ελληνικού ποδοσφαίρου και λιγότερο με το φόρουμ ... Gazzeta/spordog και ξερό ψωμί ! blove.gif
A.CAB
Εγώ πάντως θεωρώ πως δεν πρέπει να διώξουμε το Γκιστ. Να φάει ένα καλό πρόστιμο να το ευχαριστηθεί και να βάλει μυαλό. Τώρα αν το ξανακάνει μπορεί να πάει στο καλό. Ίσως επειδή δεν θεωρώ τη φούντα ντόπα. Τέτοιους ξένους αν τους έχεις δεν τους αφήνεις. Ο Γκιστ εκτός του ότι είναι σημαντικότατος σαν παίχτης, είναι απ' τους ελάχιστους Τοπ επιπέδου που έχουμε στην ομάδα, καλυτερεύει χρόνο με το χρόνο και έχει ακόμα μέλλον μιας και είναι 28.
Τέλος πάντων η χρονιά για το Γκιστ τέλειωσε και καλό είναι να κινηθούμε για κάποιο 4άρι καλό. Όχι ότι θα αλλάξει πολλές από τις πιθανότητές μας βέβαια. Κακά τα ψέματα είτε με πλεονέκτημα (δύσκολο) είτε χωρίς, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσοίωνα.
Darryl13
QUOTE (Manu7 @ May 1 2015, 17:45 ) *

Εδώ εξισώνονται οι Αγγελόπουλοι με τον ΔΓ επειδή βγάζουν συνέχεια ανακοινώσεις...

Σωστός ο φίλος, τρομερό κουμάντο κάνει ο Παναθηναϊκός στο μπασκετ. Ειδικά φέτος που έφαγε πρόστιμο 50.000 ευρώ για ... http://www.sport-fm.gr/article/basket/xris...inaikos/3079881 , που έπαιξε το πρώτο ματς κεκλεισμένων όχι λόγω επεισοδίων αλλά λόγω υβριστικών συνθημάτων icon_drunk.gif στο περσινό τελευταίο τελικό με τον οσφπ και στον τελικό κυπέλλου άνθρωπο της ΕΟΚ είχαν καλύτερη θέση από τους θρυλικούς παράγοντες του μπασκετ, τους Γιαννακόπουλος μέσα στο ΟΑΚΑ. Πραγματικό κουμάντο, ανάλογο του οσφπ στην ΕΠΟ. rolleyes.gif

Και κάτι περί Αγγελόπουλων.
http://www.protothema.gr/economy/article/4...elousia-exodos/

αντιθέτως

Ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ κ. Δ. Γιαννακόπουλος μιλώντας προς «Το Βήμα» επεσήμανε ότι «οι εργαζόμενοι της Βιανέξ στήριξαν την εταιρεία και συνέβαλαν τα τελευταία χρόνια στην επίτευξη υψηλών κερδών. Ετσι τώρα και εμείς, ως διοίκηση, είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τον κόσμο μας, ασχέτως οικονομικών επιδόσεων». Η Βιανέξ απασχολεί στις τέσσερις βιομηχανικές μονάδες της και στα γραφεία διοίκησης περίπου 1.000 εργαζομένους.

και http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/1...omenon-i-vianex

η σύγκριση ειναι αμείλικτη wink.gif
D-Wade
Ξέρει κανένας πόσο είχε φάει ο Γκιστ την πρώτη φορά που πιάστηκε?
xomitsious
Τρεις μηνες.
ice-wolf
QUOTE(Manu7 @ May 1 2015, 17:45 ) *

Για αυτό λοιπόν και όταν υποβιβαστεί η ομάδα σου, οι πάντες θα κάνουμε πάρτυ...
Από πέρυσι, που ξεκίνησε η ιστορία με την "εγκληματική οργάνωση", στον Πειραιά έκαναν χιούμορ. Τώρα έχουν σφίξει... τα γάλατα.
D-Wade
QUOTE(xomitsious @ May 1 2015, 20:06 ) *
Τρεις μηνες.

ΟΚ ευχαριστώ
more stars
QUOTE (TakeshyKurosawa @ May 1 2015, 18:59 ) *
Οι τσαμπουκάδες πίσω από τον υπολογιστή δεν τιμούν κανέναν φίλε. Μην προσπαθείς να γίνεις εριστικός από τη στιγμή που δεν υπάρχει η πιθανότητα να το λύσουμε στην μπουνιά! wink.gif

Δεν ξέρω πως λύνεις τις διαφορές σου (ούτε θέλω να μάθω - δεν είμαστε φίλοι ούτε καν γνωστοί)

Αυτό που ξέρω είναι ότι η πίκρα σου δεν μπορεί να περιοριστεί στα νήματα της ομάδας σου και μπούκαρες να προκαλέσεις μπας και χαλάσεις και το κέφι άλλων...
(ο πληθυντικός είναι απλά μια εκτίμηση...)

μαθε να αντιμετωπίζεις την ήττα για να μπορείς να χαρείς τη νίκη...

ή βρες πιο σημαντικά πράγματα ν'ασχοληθείς αν χαλιέσαι.

καλή επιτυχία
TakeshyKurosawa
Ποια πίκρα μου? Εγώ είπα ότι ο Γιαννακόπουλος κάνει κουμάντο στο μπάσκετ! Απειλεί διαιτητές, αγνοεί τιμωρίες και την βγάζει πάντα καθαρή ή πληρώνοντας αμελητέα ποσά! Εσύ με αποκάλεσες πικραμένο, εσύ επιτέθηκες σε προσωπικό επίπεδο φραστικά! Μην πας να το παίξεις και ανωτέρω ενώ εσύ έκανες την πατάτα! Στο ξαναλέω όσοι πάνε να κάνουν τους μάγκες και τους μεγάλους και τους υπεράνω πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή είναι της φάπας στην πραγματική ζωή!
more stars
QUOTE (TakeshyKurosawa @ May 1 2015, 20:29 ) *
Ποια πίκρα μου? Εγώ είπα ότι ο Γιαννακόπουλος κάνει κουμάντο στο μπάσκετ! Απειλεί διαιτητές, αγνοεί τιμωρίες και την βγάζει πάντα καθαρή ή πληρώνοντας αμελητέα ποσά! Εσύ με αποκάλεσες πικραμένο, εσύ επιτέθηκες σε προσωπικό επίπεδο φραστικά! Μην πας να το παίξεις και ανωτέρω ενώ εσύ έκανες την πατάτα! Στο ξαναλέω όσοι πάνε να κάνουν τους μάγκες και τους μεγάλους και τους υπεράνω πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή είναι της φάπας στην πραγματική ζωή!

Δεν το συνεχίζω γιατί κάπου έχεις και τα δίκια σου...
TakeshyKurosawa
QUOTE (more stars @ May 1 2015, 20:32 ) *
Δεν το συνεχίζω γιατί κάπου έχεις και τα δίκια σου...

Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί έτσι κι αλλιώς γιατί πρώτον θα διαγραφούν τα όσα γράψουμε, δεύτερον σε λίγες ώρες θα έχουμε κεραστεί από ένα φάουλ έκαστος και τρίτον ευελπιστώ ότι η όλη φάση έγινε λόγω παρερμήνευσης του "κάνει κουμάντο ο Γιαννακόπουλος" πιστεύοντας ότι είναι μπηχτή για διαιτησία και κάλπικα Πρωταθλήματα, ενώ εγώ αναφερόμουν στα γεγονότα της ατιμωρισίας!
Manu7
QUOTE(ice-wolf @ May 1 2015, 20:09 ) *
Για αυτό λοιπόν και όταν υποβιβαστεί η ομάδα σου, οι πάντες θα κάνουμε πάρτυ...
Από πέρυσι, που ξεκίνησε η ιστορία με την "εγκληματική οργάνωση", στον Πειραιά έκαναν χιούμορ. Τώρα έχουν σφίξει... τα γάλατα.

Aυτό που απαντάτε τα δικά σας όταν δεν έχετε καταλάβει το ύφος του ποστ...

Τέσπα..Δεν απαντώ. Αυτομπανάρομαι.
patissiotis
QUOTE (A.CAB @ May 1 2015, 19:47 ) *
Εγώ πάντως θεωρώ πως δεν πρέπει να διώξουμε το Γκιστ. Να φάει ένα καλό πρόστιμο να το ευχαριστηθεί και να βάλει μυαλό. Τώρα αν το ξανακάνει μπορεί να πάει στο καλό. Ίσως επειδή δεν θεωρώ τη φούντα ντόπα. Τέτοιους ξένους αν τους έχεις δεν τους αφήνεις. Ο Γκιστ εκτός του ότι είναι σημαντικότατος σαν παίχτης, είναι απ' τους ελάχιστους Τοπ επιπέδου που έχουμε στην ομάδα, καλυτερεύει χρόνο με το χρόνο και έχει ακόμα μέλλον μιας και είναι 28.
Τέλος πάντων η χρονιά για το Γκιστ τέλειωσε και καλό είναι να κινηθούμε για κάποιο 4άρι καλό. Όχι ότι θα αλλάξει πολλές από τις πιθανότητές μας βέβαια. Κακά τα ψέματα είτε με πλεονέκτημα (δύσκολο) είτε χωρίς, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσοίωνα.

Ουτε γω θελω να διωξουμε τον Γκιστ. Αλιμονο. Μονο που ειναι υποτροπος και διαβασα καπου οτι "παιζει" αποκλεισμος μεχρι και ενος χρονου (ποινη για Γκιστ). Αν ειναι ετσι τη βαψαμε!!! Για φετος δεν εχω ελπιδες, αλλα για του χρονου αν υποθεσουμε οτι η ομαδα ειχε βρει καποιους παιχτες σημεια αναφορας σε αυτα ηταν και ο Γκισταρος. Ομως τα πραγματα ειναι λιγο μπλεγμενα και αυτο γιατι ειθισται τα αποτελεσματα του ντοπινγκ κοντρολ να ανακοινωνονται μετα και τη δευτερη εξεταση του δειγματος. Συμφωνα με τον Ασπρουλια η ΚΑΕ Παναθηναϊκος "βιαστηκε" Ασπρουλιας Μυλος και με αυτα και αυτα αποχαιρεταμε και τις λιγοστες ελπιδες για πρωτια στην κανονικη περιοδο.
Manolis2510
Προσωπικα,μακαρι να χασουμε αυριο...Μακαρι να χασουμε και το πρωταθλημα...Μονο ετσι θα πεισμωσει ο Γιαννακοπουλος να φτιαξει σοβαρη ομαδα...Και φυσικα το μπονους,να φυγει ο Ιβανοβιτς..
lightday
QUOTE(Manolis2510 @ May 1 2015, 22:10 ) *
Προσωπικα,μακαρι να χασουμε αυριο...Μακαρι να χασουμε και το πρωταθλημα...Μονο ετσι θα πεισμωσει ο Γιαννακοπουλος να φτιαξει σοβαρη ομαδα...Και φυσικα το μπονους,να φυγει ο Ιβανοβιτς..

και γιατί να μείνει εκεί? Αν πέσουμε Α2 την επόμενη χρονιά θα πάρουμε περίπατο την ευρωλίγκα. Στα σοβαρά τώρα ο Γκίσταρος την έκανε την πατατιά .Αν θες να λέγεσαι μεγάλος σύλογος τον ευχαριστείς και του δείχνεις την πόρτα . Τι πάει να πει είναι τοπ? Είσαι παο και όποιος παίζει στην ομάδα οφείλει να σε σέβεται απολύτως. ...Σορρυ αλλά έτσι πάει.
salonikatasos
μου αρέσει που μερικοί εύχονται να χάσουμε σήμερα,να χάσουμε και το πρωτάθλημα για να ικανοποιησούν προσωπικές επιθυμίες(φυγή ιβάνοβιτς και αυτοεπιβεβαίωση για όσα έλεγαν από τον οκτώβριο και τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν τους έκατσε) και από την άλλη λένε ότι ο γιαννακόπουλος αμαυρώνει την ιστορία της ομάδας. εσείς που χαίρεστε με τις ήττες αμαυρώνεται την ιστορία της ομάδας,όχι αυτοί που κατηγορείτε.

μακάρι ο γιαννακόπουλος να κάνει ό,τι πρέπει για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του χρόνου. δηλαδή να φέρει καλάθη,βεζένκοφ και 1-2 ακόμα καλούς παίχτες στις θέσεις που θα έχουμε ελλείψεις μετά και τις φυγές παιχτών,να κρατήσει ι βάνοβιτς κλπ. πριν από όλα αυτά βέβαια προέχει να πάρουμε το πρωτάθλημα. όλοι θέλουμε το 7ο,αλλά δυστυχώς όπως βλέπουμε τα 3 τελευταία χρόνια,υπήρχαν καλύτερες ομάδες από εμάς και γι αυτό αποκλειστήκαμε από το φ4. το πλάνο πάντως είναι σωστό,όπως εκ του αποτελέσματος σωστό ήταν και στην μετά 2002 εποχή,τις εποχές του σπόρτινγκ και του γκαγκαλούδη.
Manolis2510
QUOTE (salonikatasos @ May 2 2015, 17:20 ) *
μου αρέσει που μερικοί εύχονται να χάσουμε σήμερα,να χάσουμε και το πρωτάθλημα για να ικανοποιησούν προσωπικές επιθυμίες(φυγή ιβάνοβιτς και αυτοεπιβεβαίωση για όσα έλεγαν από τον οκτώβριο και τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν τους έκατσε) και από την άλλη λένε ότι ο γιαννακόπουλος αμαυρώνει την ιστορία της ομάδας. εσείς που χαίρεστε με τις ήττες αμαυρώνεται την ιστορία της ομάδας,όχι αυτοί που κατηγορείτε.

Ωραια η σποντιτσα,αλλα βρες δικο μου ποστ απο τον Οκτωβρη,που να λεω οτι θα αποτυχει η ομαδα..Προφανως για να σε γλιτωσω απο τον κοπο, δεν θα βρεις...Ακομα και για τον Ιβανοβιτς εχω πει προσφατα καλα λογια...Αλλα δεν τον θεωρω προπονητη επιπεδου Παναθηναικου...Για καμια Λαμποραλ,καλος ειναι..Επιθετικο μπασκετ,θα πετυχει και καμια νικη με τις μεγαλες ομαδες,αλλα ως εκει...Και Καλαθη να φερουμε του χρονου,με αυτον προπονητη,δεν ειμαστε για περισσοτερα...Ομαδες με μπατζετ σαν του φετινου Παναθηναικου,πρωτα πρεπει να παιζουν αμυνα και μετα επιθεση...
Αν παρουμε νταμπλ,προφανως και δεν θα φυγει ο Ιβανονιτς...Συγγνωμη, αλλα για μενα,οπως θεωρω και για πολλους αλλους Παναθηναικους,το μπασκετ δεν ειναι μονο οι νικες με τον Ολυμπιακο..Οποτε ενα χαμενο πρωταθλημα,προσωπικα δεν θα μου κοστισει καθολου...Ειδικα οταν προκειται να κανει μακροπροθεσμα καλο στην ομαδα...Ουτε φιλοΟλυμπιακοι ειμαστε,ουτε γουσταρουμε με τις αποτυχιες της ομαδας...
bbplayer
QUOTE(salonikatasos @ May 2 2015, 17:20 ) *

den paizei kati tetoio. opos postarei etsi, apagoiteusi deixnei. den einai kanenas anomalos na xairetai me tis httes tis omadas
salonikatasos
QUOTE (Manolis2510 @ May 2 2015, 18:00 ) *
Ωραια η σποντιτσα,αλλα βρες δικο μου ποστ απο τον Οκτωβρη,που να λεω οτι θα αποτυχει η ομαδα..Προφανως για να σε γλιτωσω απο τον κοπο, δεν θα βρεις...Ακομα και για τον Ιβανοβιτς εχω πει προσφατα καλα λογια...Αλλα δεν τον θεωρω προπονητη επιπεδου Παναθηναικου...Για καμια Λαμποραλ,καλος ειναι..Επιθετικο μπασκετ,θα πετυχει και καμια νικη με τις μεγαλες ομαδες,αλλα ως εκει...Και Καλαθη να φερουμε του χρονου,με αυτον προπονητη,δεν ειμαστε για περισσοτερα...Ομαδες με μπατζετ σαν του φετινου Παναθηναικου,πρωτα πρεπει να παιζουν αμυνα και μετα επιθεση...
Αν παρουμε νταμπλ,προφανως και δεν θα φυγει ο Ιβανονιτς...Συγγνωμη, αλλα για μενα,οπως θεωρω και για πολλους αλλους Παναθηναικους,το μπασκετ δεν ειναι μονο οι νικες με τον Ολυμπιακο..Οποτε ενα χαμενο πρωταθλημα,προσωπικα δεν θα μου κοστισει καθολου...Ειδικα οταν προκειται να κανει μακροπροθεσμα καλο στην ομαδα...Ουτε φιλοΟλυμπιακοι ειμαστε,ουτε γουσταρουμε με τις αποτυχιες της ομαδας...

για κανέναν παναθηναϊκό μπάσκετδεν είναι μόνο οι νίκες με τον ολυμπιακό. έτσι κι αλλιώς βαρετό έχει καταντήσει να τους κερδίζουμε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
άλλο αυτό και άλλο να λέμε καλύτερα να χάσουμε το πρωτάθλημα,γιατί θα μας βγει σε καλό το καλοκαίρι. αφού μας έχει μείνει πλέον μόνο το πρωτάθλημα σαν στόχος,πρέπει να συνεχίσουμε με στόχο να το σηκώσουμε,όποιες δυσκολίες και αν βρούμε στο δρόμο μας.και φυσικά η παραμονή του προπονητή δεν εξαρτάται μόνο από το αν θα κάνει νταμπλ. απόδειξη ο πεδουλάκης.

όσο για τον ιβάνοβιτς. εκτός από κατσικάρη δεν υπάρχει κανείς άλλος που να είναι επιπέδου παναθηναϊκού. έτσι κι αλλιώς αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού(ομπράντοβιτς,μπλατ,ίβκοβιτς,μεσίνα). έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον
Αφροξυλάνθη
μετά τη χθεσινή ήττα και τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν χθες για πάμε όλοι μαζί: ''κάνε την ομάδα πάλι πρώτη.....(δικό σας)...''
bodiroga10
http://www.eurohoops.net/el/2015/05/dunks/90468/

αυτο και αν ειναι βομβα....

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...NSPORTS_WIDGETS
τελοσ και ο ντουσκο
AKRG
όνειρο ζω , μην με ξυπνάτε !!!
Manu7
QUOTE(bodiroga10 @ May 3 2015, 13:27 ) *

Δεν υπάρχει... Να το ζήσουμε κι αυτό. Ένας ακόμα αχάριστος μπορεί να κάτσει στον πάγκο του 6άστερου που θα ξανααποθεωθεί γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τον Παναθηναϊκό τη σκληρή ομάδα των προηγούμενων χρόνων.
bodiroga10
QUOTE (Manu7 @ May 3 2015, 13:41 ) *
Δεν υπάρχει... Να το ζήσουμε κι αυτό. Ένας ακόμα αχάριστος μπορεί να κάτσει στον πάγκο του 6άστερου που θα ξανααποθεωθεί γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τον Παναθηναϊκό τη σκληρή ομάδα των προηγούμενων χρόνων.

Υπαρχει και η αλλη εκδοχη μπορει να ακολουθει τα χναρια του λουκα και απο εκει που του εφταιγαν οι διαιτησιες τωρα να πει οτι δεν θα ξαναγυριζα ποτε στον ολυμπιακο....
priest
QUOTE(bodiroga10 @ May 3 2015, 13:27 ) *

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...NSPORTS_WIDGETS
τελοσ και ο ντουσκο

ohmy.gif
Πλακα μας κανουν...
bbplayer
QUOTE(priest @ May 3 2015, 13:51 ) *
ohmy.gif
Πλακα μας κανουν...

Χρόνια Τώρα.. Τουλάχιστο τρία τέσσερα
AKRG
QUOTE (bbplayer @ May 3 2015, 13:53 ) *
Χρόνια Τώρα.. Τουλάχιστο τρία τέσσερα

smiley.gif μες το μυαλό μου είσαι !!!!
Manolis2510
Ας παρει Σαρας προπονητη με Γιαννακη βοηθο.. smiley.gif
Paris87
Οχι και Γιαννακη ρε παιδια, μονο η κλαψα στους διαιτητες ειναι αρκετη για να ΜΗΝ ερθει
A.CAB
Να ανέβει άμεσα το παλιό μπάνερ με τον Γιαννάκη και την κούπα! Εξιλέωση!
Και το πανό με τον Ζοτς που του τις βρέχει να θυμόμαστε το παρελθόν μας.

Πλέον κύριοι το τερματίσαμε. Μπράβο ΔΓ. Σπουδαία επιλογή προπονητή. Δεύτερη επική στη σειρά (μπορεί και τρίτη μαζί με τον Αλβέρτη που φέτος έριξε πόρτα). Σπουδαία επιλογή ρόστερ το καλοκαίρι. Σπουδαία συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια της προεδρίας σου. Άξιος.
zeroNick
Εγω προτιμω τον Πριφτη θα πουν μερικοι απειρος και για ο Σφαιροπουλος ειχε πολλες εμπειριες απο ευρωλιγκα και ντερμπι αιωνιων και εχει στυσει μια ομαδα προτυπο σε αμυνα και επιθεση γιατι το ροστερ δεν το εφτιαξε αυτος

Πριφτης,Γιαννακης οι μονοι που κολανε στην φιλοσοφια της ομαδας με τον Πριφτη πιστευω οτι η ομαδα θα παιξει και ωραιο επιθετικο μπασκετ και παραλληλα καλη αμυντικη λειτουργεια που φετος ειναι το μονο λαθος που καταλογιζω στον Λοχια
A.CAB
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...ema-me-Giannaki

Άκυρο (εν μέρει) το προηγούμενο ποστ μου. Ίσως και προσωρινά βέβαια γιατί το καλοκαίρι ποτέ δεν ξέρεις...
SupG18
http://www.superbasket.gr/o-ntileini-apori...medium=facebook

χωρις να θελω να προκαλεσω peace.gif εχουν αρχισει και γελανε ολοι με τον ΔΓ ....
belalik
QUOTE(SupG18 @ May 3 2015, 13:43 ) *

χωρις να θελω να προκαλεσω peace.gif εχουν αρχισει και γελανε ολοι με τον ΔΓ ....

Γελανε γιατι ζουν σε σχετικα προηγμενες χωρες και κοινωνιες και δεν καταλαβαινουν. Εκει καποιους απογονους η ξαδερφια του ανθρωπινου ειδους τα εχουν σε ζωολογικους κηπους η τους βρισκουν ως απολιθωματα σε ανασκαφες κλπ. Εδω φορανε πρασινες, κοκκινες, κιτρινες, ασπρομαυρες φανελες, καμια φορα γινονται προεδροι ομαδων και αποτελουν κανονικα μελη της κοινωνιας. Και δυστυχως πολλοι συντηρουν αυτη την καφριλα.

Ειμαστε καμια 200αρια χρονια πισω δυστυχως, και η πορεια ειναι σταθερη και προς το γκρεμο. Σε ολα τα επιπεδα.

Καλη μας τυχη.
manj13
QUOTE(SupG18 @ May 3 2015, 14:43 ) *

Ναι για ρωτα τον μεσιε Ντιλεινι αν ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα το κανε ΣΤΟ ΟΑΚΑ... wink.gif Απο κατι... διψηφιες tongue.gif ωρες πτησης αποσταση ολα ειναι ευκολα....Οι Αμερικανοι ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ το αγαπανε...Δεν θελουν να τ αφησουν αμανατι στα Βαλκανια....

QUOTE(belalik @ May 3 2015, 15:12 ) *
Γελανε γιατι ζουν σε σχετικα προηγμενες χωρες και κοινωνιες και δεν καταλαβαινουν. Εκει καποιους απογονους η ξαδερφια του ανθρωπινου ειδους τα εχουν σε ζωολογικους κηπους η τους βρισκουν ως απολιθωματα σε ανασκαφες κλπ. Εδω φορανε πρασινες, κοκκινες, κιτρινες, ασπρομαυρες φανελες, καμια φορα γινονται προεδροι ομαδων και αποτελουν κανονικα μελη της κοινωνιας. Και δυστυχως πολλοι συντηρουν αυτη την καφριλα.

Ειμαστε καμια 200αρια χρονια πισω δυστυχως, και η πορεια ειναι σταθερη και προς το γκρεμο. Σε ολα τα επιπεδα.

Καλη μας τυχη.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ συνοψη οχι απλα του ματς ΑΛΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.... 41.gif 41.gif ...Απλα εμεις γραφουμε και συζηταμε γιατι αλλιως μ οτι συμβαινει πρεπει να αρχισουμε πολυ βαρυτερα απ του Γκιστ.... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.