Ο Κλειζα πλεον μονο για κανα κομμωτηριο...
Λίγα με τον παλίκαρο. Για να θυμηθεί τα παλιά πρέπει να φορέσει την ερυθρόλευκη γιατί μόνο έτσι θα βρει την υγειά του.
Linas αλάνι γύρνα στο λιμάνι!
QUOTE(assistant @ Jan 3 2014, 22:26 )
Σιγα μη δωσεις εσυ στην ξαδερφη σου τον κρεμανταλα τον αμπαλο.....
600,000 το χρόνο ειναι αυτα
QUOTE(yorgos @ Jan 3 2014, 22:29 )
Πες στην ξαδέρφη σου ότι μιλάω 9 γλώσσες, έχω δύο μεταπτυχιακά, ιδιόκτητο ερείπιο στην Καραϊβική, είμαι 34, ελαφρώς λιγότερη ηλίθια φάτσα από το Μίρσα κι έχω πάει σε 101 χώρες και δεν πίνω, δε δέρνω, δεν έχω παιδιά-διαζύγια, το μόνο μου βίτσιο είναι να πηγαίνω Ελλάδα για το τοπ-16.
Περιμένω πμ.
Μαγειρευεις σαν το Μιρσα;
Δεν ξέρω πόσο καλά μαγειρεύει ο Μίρσα. Ξέρω όμως ότι είμαι άθεος, ενώ ο Μίρσα μουσουλμάνος (Σλοβένος έγινε σε μεγάλη ηλικία, βασικά Βόσνιος είναι το παιδί).
Εντάξει, βγάζω λίγο λιγότερα από 600.000 το χρόνο, αλλά σάμπως θα τα ξαναβρεί αυτά ο Μίρσα;
Καλα ο Ομπραντοβιτς μπορει και να παραιτηθει για τις μπασκετικες του αρχες μετα το ματς...
T.W.Is.M.
Jan 3 2014, 22:46
Δωστε πισω στο Βιντμαρ το τσεκουρι του! Οποιος το πηρε να ξερει, δεν ειναι αστεια αυτα. Δεν του παιρνεις το εργαλειο της δουλειας!
QUOTE(yorgos @ Jan 3 2014, 22:43 )
Δεν ξέρω πόσο καλά μαγειρεύει ο Μίρσα. Ξέρω όμως ότι είμαι άθεος, ενώ ο Μίρσα μουσουλμάνος (Σλοβένος έγινε σε μεγάλη ηλικία, βασικά Βόσνιος είναι το παιδί).
Εντάξει, βγάζω λίγο λιγότερα από 600.000 το χρόνο, αλλά σάμπως θα τα ξαναβρεί αυτά ο Μίρσα;
Κατσε, γιατί τωρα θα τον ρίξει μεσα να καθαρίσει το ματσάκι
Το κακό ειναι οτι εχουμε ντερμπι και δεν θα δουμε Κολινς
G-arenas
Jan 3 2014, 22:47
καλα μιλαμε παιζει να εχουν χασει καμια 10 καλαθια εντελως μονοι τους οι τουρκοι...λιγο να δεσουν στην αμυνα και να βαλουν κανα ελευθερο στην επιθεση ανετα θα το παρουν...ο σπανουλης όταν τον παιζουν αλλαγες στα σκριν τα χανει!!
Είναι δεδομένο ότι ο Σπανούλης αν δυσκολεύεται σε κάτι είναι απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους. Το πείραμα ΜακΚάλεμπ ήταν χοντρή κοτσάνα του Ζοτς, μετά το διόρθωσε.
Από κει και πέρα, κοιτάξτε τα λάθη των δύο ομάδων... απίστευτη επίδοση.
QUOTE(G-arenas @ Jan 3 2014, 22:47 )
καλα μιλαμε παιζει να εχουν χασει καμια 10 καλαθια εντελως μονοι τους οι τουρκοι...λιγο να δεσουν στην αμυνα και να βαλουν κανα ελευθερο στην επιθεση ανετα θα το παρουν...ο σπανουλης όταν τον παιζουν αλλαγες στα σκριν τα χανει!!
Όντως! Τον έχουν σκίσει το Σπανουλη λέμε...
bbplayer
Jan 3 2014, 22:51
QUOTE (yorgos @ Jan 3 2014, 22:48 )
Είναι δεδομένο ότι ο Σπανούλης αν δυσκολεύεται σε κάτι είναι απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους. Το πείραμα ΜακΚάλεμπ ήταν χοντρή κοτσάνα του Ζοτς, μετά το διόρθωσε.
Από κει και πέρα, κοιτάξτε τα λάθη των δύο ομάδων... απίστευτη επίδοση.
αυτό που έκανε ήταν μεν το ενδεδειγμένο αλλά ο Πρέλζιντς τα έχει φτύσει στην επίθεση. δεν πατάει. φαντάσου να γινόταν αυτό από την αρχή.
Απέναντι στους αργούς Τούρκους ο Περπέρογλου φαίνεται Πίτ Μάικλ.
Είπαμε από αθλητικότητα αυτή η Φενέρ είναι για να μπει να παίξει κι ο πατέρας μου...
Πάμε για θριαμβευτική βραδιά, έχω παίξει νίκη Ολυμπιακού, ΜακΚάλεμπ -11,5π και σύνολο πόντων κάτω από 164.
Άλλο ένα τέτοιο και θα έχω προίκα για την ξαδέρφη του ράνκιν...
έντιτ: α ναι, και Φενερ -77,5π... ΞΑδέρφη σου' ρχομαι....
bbplayer
Jan 3 2014, 22:58
Μόνο να μην πεθάνει απόψε ο Μεγάλος με αυτά που κάνουν οι δικοί του..
Περπέρογλου πάει για MVP φέτος!; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτά που κάνει ο άνθρωπος.
edit: ΜΕΓΑΣ είσαι Σπανούλη! Γιατί άραγε το πήρε προσωπικά το σημερινό;
Η ταπουρα του Ντανστον μου εφερε δακρυα χαρας!!!
phoenix_93
Jan 3 2014, 23:05
Πραγματικά χαμένος σήμερα ο Σπανούλης.
Ότι θα προσκυνάω Περπέρογλου δεν το φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου. Ειδικά αυτό το τρίποντο Έντι Τζόνσον που το είχε σουτάρει πριν πάρει μπάλα με βούρκωσε.
Μόνο με ομάδα Ομπράντοβιτς δεν μοιάζει αυτό το πράγμα.
Reggie Miller #31
Jan 3 2014, 23:06
Ο Πέπρε δεν παίζει.Απλά κάνει το σόου του!
O ένας κλαίει με ΄δακρυα χαράς, ο άλλος βούρκωσε κι εγώ κλαίω τα λεφτάκια μου που ξεκ...καν και οι δύο στα τρίποντα στο τέλος και πέρασαν κατά πολύ το 163 και τους 77π η Φενέρ. Αντίο αγαπημένη ξαδέρφη, όνειρο ήσουν και χάθηκες.
QUOTE(yorgos @ Jan 3 2014, 23:07 )
O ένας κλαίει με ΄δακρυα χαράς, ο άλλος βούρκωσε κι εγώ κλαίω τα λεφτάκια μου που ξεκ...καν και οι δύο στα τρίποντα στο τέλος και πέρασαν κατά πολύ το 163 και τους 77π η Φενέρ. Αντίο αγαπημένη ξαδέρφη, όνειρο ήσουν και χάθηκες.
Γιορταζε προχθες (Βικυ)
Στειλε λουλουδια!
mixalisgate7
Jan 3 2014, 23:10
Σπουδαία νίκη,τεράστια εμφάνιση από τον Σπανούλη.
assistant
Jan 3 2014, 23:14
Sorry,επεσα πολυ εξω-ειχα προβλεψει οτι ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ θα φαει 20αρα(ηταν Κυριακη-δεν ηξερα για Λο,Πετ,Κατσιβελη) αλλα και παλι ειναι μεγαλη χαρα να χανει ο λεγαμενος απ τα παιδια του Σπαν-Περπε........ΗΔΟΝΗ........παμε στα επομενα...τι εχουμε την αλλη Πεμπτη ειπαμε;;;;;;;;;
Προσωπικά ικανοποιήθηκα απο τον καλο Λοτζεσκι που επανεμφανιστηκε στο τέλος του αγωνα..
Περπε-Σπαν ειναι ετσι και αλλιως εγγύηση.. Δεν εκπλήσσομαι με οτι και αν κάνουν
Παντως Κολινς δεν ειδαμε και μας έμεινε το παραπονο
*την Πεμπτη παίζουμε Μιλάνο
Το σάι της Ευρωλίγκας δεν ανοίγει και στο λάιβ του Μαγουλά εκτός από τα όσα σουρεαλιστικά διαβάζουμε (τρίποντο και κάρφωμα μαζί! , καλάθι και ριμπάουντ ο Πρίντεζης) έχουμε και σουρεαλιστικές στατιστικές: κατά το Μαγουλά η Φενέρ είχε 24/27 δίποντα, ποσοστό Πινοτσέτ.
SteelGandalf
Jan 3 2014, 23:14
Απίθανο παιχνίδι, εκπληκτικός Ολυμπιακός, τρομερός Περπέρογλου, ασύλληπτος Σπανούλης!!!
Κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος εκεί έξω;;;
Respect στον Ολυμπιακό και στον κόουτς Μπαρτζώκα.
Η εμφάνιση του Σπανούλη απόψε έφτασε επίπεδα Γκάλη. Εντάξει, ο δικός μας δεν το κάνει κάθε εβδομάδα, αλλά για σήμερα τολμώ να το γράψω.
Τέτοιο μοναδικό θέαμα δεν έχω ξαναδεί φέτος από τον Ολυμπιακό! Μόνο η Ρεάλ στο παιχνίδι με την Εφές (σε μεγαλύτερη έκταση βέβαια) έκανε εντυπωσιακότερο ματς από το δικό μας, αλλά εμάς μετράει περισσότερο για αρκετούς λόγους.
Οι ήττες, αλλά και οι απουσίες μας ξύπνησαν για τα καλά και για πρώτη φορά δείξαμε απόλυτη ετοιμότητα και παίξαμε εδώ που έπρεπε και στα 40 λεπτά σαν Πρωταθλητές Ευρώπης.
SteelGandalf
Jan 3 2014, 23:17
Και στα 40 λεπτά όμως (όπως ακριβώς το λες).
Πρώτη φορά είδα φέτος τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα.
bbplayer
Jan 3 2014, 23:17
QUOTE (assistant @ Jan 3 2014, 23:14 )
Sorry,επεσα πολυ εξω-ειχα προβλεψει οτι ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ θα φαει 20αρα(ηταν Κυριακη-δεν ηξερα για Λο,Πετ,Κατσιβελη) αλλα και παλι ειναι μεγαλη χαρα να χανει ο λεγαμενος απ τα παιδια του Σπαν-Περπε........ΗΔΟΝΗ........παμε στα επομενα...τι εχουμε την αλλη Πεμπτη ειπαμε;;;;;;;;;
με το Μαχμούτογλου και το γερό Λίνας και το Βίντμαρ είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Καμια 12ετία ζοριζόσουνα αν θυμάμαι καλά. Λίγο. Όσο πατάει η γάτα...
QUOTE (yorgos @ Jan 3 2014, 23:14 )
Το σάι της Ευρωλίγκας δεν ανοίγει και στο λάιβ του Μαγουλά εκτός από τα όσα σουρεαλιστικά διαβάζουμε (τρίποντο και κάρφωμα μαζί! , καλάθι και ριμπάουντ ο Πρίντεζης) έχουμε και σουρεαλιστικές στατιστικές: κατά το Μαγουλά η Φενέρ είχε 24/27 δίποντα, ποσοστό Πινοτσέτ.
καλα κι ο βαγγελας ειπε οτι η φενερ μενει στο παιχνιδι με τα τριποντα λες κι ο ολυμπιακος επαιζε την επιτομη του ινσαιντ γκειμ....
παντως το πως περναει ο σπαν μπροστα απο το ζοτς στο τελος ,τον γραφει κι ο αλλος το κοιταει με ενα βλεμα σα να του χε σκοτωσει τη μανα ολα τα λεφτα...καλα που το σημαδεψε ,ουτε 30 ποντους με 40 πιρ δε μπορεσε να κανει,χαμενα τα ειχε απο τις αλλαγες των σκριν
Reggie Miller #31
Jan 3 2014, 23:18
Τεράστια νίκη ψυχολογική και αγωνιστική!Πολλή καλή εμφάνιση και επιθετικό ξεμπούκωμα.
Έχουμε εννοείται θεματάκια,αλλά όλα διορθώνονται,όπως ο τομέας των ριμπάουντ.
Ο Ντάνστον φαίνεται κουρασμένος,λογικό με τόσο κουπί που έχει τραβήξει.
Ο Πέπρε κάνει φοβερή χρονιά και θράυση υπό συνθήκες στο 4.
Η Φενέρ παίζει τρομερά έξυπνα και με 1-2 προσθήκες το πολύ,πιστεύω ότι μπορεί να πάει ψηλά.
rankin,κερνάει ο Σίμονς απόψε!
T.W.Is.M.
Jan 3 2014, 23:19
Στα τελευταια λεπτα δουλεψε παλι το playstation. Μονο στη Δραμα δεν μπορουσε να γινει η ανατροπη.
Πραγματικα παντως αργη ομαδα αυτη η Φενερμπαχτσε. Εχει δυνατοτητες ατομικα, εχει προπονητη, αλλα κατι της λειπει και δεν ειναι η εμπειρια αυτο. Η ταχυτητα και η ενεργεια ειναι. Ηταν ομως τυχερη που επαιξε με τον Ολυμπιακο και οχι με τον ΚΑΟΔ. Αντε να σταματουσε τον Μπαβτσιτς...
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 3 2014, 23:17 )
Και στα 40 λεπτά όμως (όπως ακριβώς το λες).
Πρώτη φορά είδα φέτος τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα.
Σε παρακαλώ κάνε έναν κόπο να τον βλέπεις κάθε εβδομάδα
Το οτι οι φίλοι του Άρη γραφουν τόσο θετικά σχόλια απόψε ειναι τεράστια επιβράβευση για την προσπάθεια της ομάδας αλλα και για το ήθος και την αγάπη που έχουν κάποια παιδιά για το μπασκετ!
*όλοι στου Σαββα για κεμπαπ.. Θα σβήσει κεράκια ο Σίμονς
Ο Σπανούλης τελειώνει το ματς με 28 πόντους (5/7 διπ., 4/8 τριπ., 6/7 βολές), 5 ριμπ., 2 λάθη και 9 ασίστ, σε 34.01
Δεν μπορει αλλαγές στα σκριν κ μαρκάρισμα απο ψηλότερους αντιπάλους....
tzagasdog
Jan 3 2014, 23:22
QUOTE(bbplayer @ Jan 3 2014, 22:32 )
η διαφορά μας είναι ότι εγώ δε λέω ότι απόψε ο Ολυμπιακός κερδίζει από τη διατησία
@ ε ρε τεράστιε Λινάρδε, λόγω έλλειψης αθλητικότητας το έχασε από εκεί ο Κλέιζα
θα λες ότι έχασες από αυτή, καλά τα λες....
QUOTE(rankin @ Jan 3 2014, 23:02 )
Η ταπουρα του Ντανστον μου εφερε δακρυα χαρας!!!
θύμισε Χαινς.....
Μεγάλες εμφανίσεις από Λοτζέσκι και Σίμονς που κάλυψε τον κουρασμένο Ντάνστον επάξια και δείχνει(?) την πόρτα της εξόδου στον Μπέγκιτς....
Ο λοτζέσκι βάζει 3ποντο κάνει το φόλοου μαζί με πέρπε στον μάτζαρη και μετά κάρφωμα 3ποντο κάρφωμα (και φάουλ που δεν δόθηκε...) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
Ο Σίμονς πήρε τα ριμπάουντ του.
Μόνο ο Πεδουλάκης μου φαίνεται το έχει πιάσει το νόημα ότι χάνουμε μόνο αν πάει φοβερά χαμηλά το σκορ....
QUOTE(mpam @ Jan 3 2014, 23:22 )
Ο Σπανούλης τελειώνει το ματς με 28 πόντους (5/7 διπ., 4/8 τριπ., 6/7 βολές), 5 ριμπ., 2 λάθη και 9 ασίστ, σε 34.01
Τι να πεις . . .Εδώ χάνει τα μαλλιά του
SteelGandalf
Jan 3 2014, 23:25
QUOTE(D-Wade @ Jan 4 2014, 00:20 )
Σε παρακαλώ κάνε έναν κόπο να τον βλέπεις κάθε εβδομάδα
Δεν το λες και κόπο!!!
QUOTE(rankin @ Jan 4 2014, 00:20 )
Το οτι οι φίλοι του Άρη γραφουν τόσο θετικά σχόλια απόψε ειναι τεράστια επιβράβευση για την προσπάθεια της ομάδας αλλα και για το ήθος και την αγάπη που έχουν κάποια παιδιά για το μπασκετ!
Το ότι όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι, το αναγνωρίζουν αυτό, σε κάποιους φιλάθλους του Άρη, αποτελεί τεράστια τιμή.
Δήλωσα εξ αρχής ότι θέλω νίκη του Ολυμπιακού και τον συγχαίρω για την πολύ καλή εμφάνιση. Η ευστοχία έξω από το τρίποντο τα τελευταία λεπτά ήταν εντυπωσιακή. Παρόλα αυτά οι αδυναμίες του Ολυμπιακού είναι χτυπητές. Ειδικά στη θέση 4 όταν ο Πρίντεζης τα φτύνει, βαριέται ή τον κλείνουν καλά. Παίκτης βαρόμετρο για μένα ο Λοτζέσκι. Από την άλλη η Φενέρ απογοήτευση. Ο Ζοτς κατάφερε και ευνούχισε αυτόν τον ταλαντούχο παίκτη τον Μακκάλεμπ. Ο Λίνας είναι για τα πανηγύρια. Γενικά δεν μου φάνηκε πολύ πειθαρχημένο σύνολο. Θα ήθελα να τους παρακολουθήσω όμως περισσότερο και να έχω μεγαλύτερο δείγμα για να εκφέρω κρίση.
akratacity
Jan 3 2014, 23:32
πολυ μεγαλη νικη ισως παιξει ρολο και η διαφορα στο τελος
υπερηχητικοι σπανουλης-περπερογλου πραγματικα απο τον δευτερο δεν περιμενα ποτε τετοιες εμφανισεις
συμφωνω με τον φιλο που ειπε οτι ο ντανστον φαινεται κουρασμενος βεβαια η ταπα στο τελος θυμισε χαινς
επιτελους καλο παιχνιδι απο τον σιμονς οσο για τον μπεγκιτς αμα δεν παιζει σε ματς με τους συγκεκριμενους αντιπαλους (ζοριτς, βιντμαρ) δεν ξερω ποτε θα παιξει
σλουκας πιεσε πολυ στην αμυνα μπροστα δεν πηρε προσπαθειες
ο λοτζεσκι απεδειξε στο τελος ποσο σημαντικος ειναι για τον φετινο ολυμπιακο
λειπει πολυ ο πετγουει και η ενεργεια που δινει στην ομαδα ελπιζω να επιστρεψει στο επομενο παιχνιδι
ωραια ατμοσφαιρα στο γηπεδο
QUOTE(Dred11 @ Jan 3 2014, 23:28 )
Δήλωσα εξ αρχής ότι θέλω νίκη του Ολυμπιακού και τον συγχαίρω για την πολύ καλή εμφάνιση. Η ευστοχία έξω από το τρίποντο τα τελευταία λεπτά ήταν εντυπωσιακή. Παρόλα αυτά οι αδυναμίες του Ολυμπιακού είναι χτυπητές. Ειδικά στη θέση 4 όταν ο Πρίντεζης τα φτύνει, βαριέται ή τον κλείνουν καλά. Παίκτης βαρόμετρο για μένα ο Λοτζέσκι. Από την άλλη η Φενέρ απογοήτευση. Ο Ζοτς κατάφερε και ευνούχισε αυτόν τον ταλαντούχο παίκτη τον Μακκάλεμπ. Ο Λίνας είναι για τα πανηγύρια. Γενικά δεν μου φάνηκε πολύ πειθαρχημένο σύνολο. Θα ήθελα να τους παρακολουθήσω όμως περισσότερο και να έχω μεγαλύτερο δείγμα για να εκφέρω κρίση.
Εσυ λες οτι η Φενερ δε σου γέμισε το μάτι αλλά ο κοουτς της Ζιελονα Γκορα έλεγε πως μονο η Ρεαλ και η Φενερ είναι σοβαρες ομαδες
giorgos14
Jan 3 2014, 23:34
Μπραβο ομαδαρα μας
Μεγάλη εμφάνιση απο τον αρχηγό και τον Στρατο.Ομολογω οτι μου χε λειψει αυτο το μελιτζανι χρωμα στο παγκο της αντιπαλης ομαδας και χαιρομαι που ξαναπερασε ο,τι ακριβως και στο τελευταιο του ματς πριν 2 χρονια.Δηλαδη να ειναι κοντα,να φτανει ενα κλικ πριν το κερδισει αλλα παντα η ομαδαρα μας να σου βγαζει τη πιστη οτι δεν το χανει το ματς.Αντε και καλη μας αρχη
bbplayer
Jan 3 2014, 23:38
QUOTE (Dred11 @ Jan 3 2014, 23:28 )
σόρυ αλλά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα αυτό που λες. Ο Μακάλεμπ δεν εμφανίστηκε απόψε στο γήπεδο. Δεν παίζει έτσι συνήθως. Αλλά και έτσι να είναι...στη Σιένα που δεν τον είχε ευνουχίσει κανείς και έπαιρνε τη μπάλα και το γύριζε στο ζεϊμπέκικο, τι έκανε τόσα χρόνια? Τίποτα ίσως? Πλάκα του έκαναν οι Ολυμπιακοί στο χιαστί ματς. Γέλαγε ο κόσμος
plo koon
Jan 3 2014, 23:41
Σημαντική και η διαφορά που αδικεί πολύ τη Φενέρ, καθώς όλο το ματς παιζόταν στους 4-8. Μπράβο στον Μπαρτζώκα που κατάφερε με 1 τεσσάρι και με μία σημαντική απώλεια στα γκαρντ να νικήσει τον Ομπράντοβιτς. Δεν είναι και λίγο πράμα.
Ο Σπαν είχε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα. Έπαιξε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι.
Πολύ καλή ισορροπία στις πηγές σκοραρίσματος.
Γενικά παίχτηκε ένα όμορφο ματς. Γρήγορο, επιθετικό και αθλητικό. Ο Μπο δεν κατάλαβα που χάθηκε σε όλο αυτό. Μήπως έχει αρχίσει να βαραίνει λόγο ηλικίας?
kotzito
Jan 3 2014, 23:42
Νταξει Βασιλη, χαλαρωσε και λιγακι αγορι μου. Εφοσον δεν εκανες double-double τουλαχιστον δεν εχεις δικαιωμα να μιλας
Aπολαυση η ομαδα σημερα. Οχι τοσο για τον τροπο παιχνιδιου(ειχε καποια θεματακια στην αμυνα), αλλα κυριως για το ποσο ορεξη και διαθεση εβγαζε. Οποιος εμπαινε στο παρκε εδινε το 100%(δεν αναφερομαι στον Μπεγκιτς, αυτος ειναι ειδικη περιπτωση). Μεχρι και ο Σιμονς ηταν αρκετα καλος και σε ενα ματς που ο Ντανστον δεν τραβηξε και πολυ σε σχεση με αλλες φορες, βοηθησε αρκετα. Για Περπερογλου δεν θα σχολιασω, νομιζω ειναι ο MVP μεχρι αυτο το σημειο της σεζον. Ο Λοτζεσκι μετα απο εναν μηνα που ηταν αρκετα πεσμενος, σημερα ηταν και παλι ανεβασμενος. Μ'αρεσε και ο Μαντζαρακος αρκετα, που πλεον παιζει με αρκετη αυτοπεποιθηση και καταφερνει σχεδον παντα να δωσει αυτο που ζηταει απο εκεινον ο Μπαρτζωκας.
Νικη αρκετα σημαντικη απεναντι σε μια ομαδα που θα παλεψουμε για τις πρωτες θεσεις και μαλιστα με μια αρκετα καλη διαφορα. Και κυριως μετα απο 2 ηττες που εφεραν μια μικρη αμφισβητηση.
Οσον αφορα την Φενερ, ο Ομπραντοβιτς εχει κανει καλη δουλεια αλλα νομιζω οτι της λειπουν καποια στοιχεια. Κατ'αρχας χρειαζεται εναν καλυτερο αμυντικο απο τον Μακαλεμπ στο 1 για να δινει βοηθειες και κατα δευτερον ο Βιντμαρ φανταζει τρομερη παραφωνια. Θα ηταν πολυ καλυτερο για αυτη σιγουρα αν αντι για αυτον ειχε ενα πιο κοντο και αθλητικο πενταρι. Επισης βλεποντας τον Κλειζα τον λυπηθηκα. Καμια σχεση με τον παικταρα που επαιζε πριν 4 χρονια στον Ολυμπιακο. Εχει παρει αρκετα κιλα, εχει γινει πιο αργος και γενικα σε καμια περιπτωση δεν δικαιωνει τον ντορο που ειχε γινει το καλοκαιρι
assistant
Jan 3 2014, 23:45
QUOTE(bbplayer @ Jan 3 2014, 23:17 )
με το Μαχμούτογλου και το γερό Λίνας και το Βίντμαρ είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Καμια 12ετία ζοριζόσουνα αν θυμάμαι καλά. Λίγο. Όσο πατάει η γάτα...
πλακα με κανεις ετσι;;;απλα δε γινεται να επικαλεισαι το ροστερ της Φενερ......με το γερο-Λινας στα 29του,τονΜποτοΜακαλεμπ,το Ζοριτς,τον Πρελτζιτς,τον Μπογκτανοβιτς,τον καλο τον Μπιελιτσα,τον Ομερ τον Οναν,το αγγουρι το 2,15 το Σλοβενο........τι αλλο θες να σου φερουμε;;;;;;;;τον Λεμπρον και τον Κομπε;;;;;;;;απ τον Περπε,τον Ματ και τον Σιμονς εχασε στο κατω-κατω ο Ζελικας...δεν του φταιει το ροστερ του νομιζω......
QUOTE(assistant @ Jan 3 2014, 23:45 )
πλακα με κανεις ετσι;;;απλα δε γινεται να επικαλεισαι το ροστερ της Φενερ......με το γερο-Λινας στα 29του,τονΜποτοΜακαλεμπ,το Ζοριτς,τον Πρελτζιτς,τον Μπογκτανοβιτς,τον καλο τον Μπιελιτσα,τον Ομερ τον Οναν,το αγγουρι το 2,15 το Σλοβενο........τι αλλο θες να σου φερουμε;;;;;;;;τον Λεμπρον και τον Κομπε;;;;;;;;απ τον Περπε,τον Ματ και τον Σιμονς εχασε στο κατω-κατω ο Ζελικας...δεν του φταιει το ροστερ του νομιζω......
Πως δεν του φταίει?Μόνο 3 φορές το budget του Ολυμπιακού έχει.Έχουν οι Τούρκοι να του δώσουν αλλά 10-20 εκ για να τους φτάσει final 4
QUOTE(D-Wade @ Jan 3 2014, 23:51 )
Πως δεν του φταίει?Μόνο 3 φορές το budget του Ολυμπιακού έχει.Έχουν οι Τούρκοι να του δώσουν αλλά 10-20 εκ για να τους φτάσει final 4
Μη τα παραλεμε η Φενερ θα ειναι Final 4. Παει να το παρει αν οχι φετος ισως του χρονου. Για αυτο επαιξε τοσο παθιασμενα ο Ολυμπιακος.
Η περιπτωση Φενερ θυμιζει ΤΣΣΚΑ, το ροστερ δεν κανει την ομαδα αλλα νομιζω εχουν περισσοτερες ελπιδες. Μπραβο στα παιδια του Ολυμπιακου.
Reggie Miller #31
Jan 3 2014, 23:55
Και ειδικά σε σύγκριση με το ματς στη Δράμα,πάρα πολύ λίγα λάθη!Ειδικά για τέτοιο ματς.
assistant
Jan 3 2014, 23:57
QUOTE(D-Wade @ Jan 3 2014, 23:51 )
και θα του τα δωσουν φιλε,να σαι σιγουρος.....Ομπραντοβιτς ειναι αυτος....ο,τι ζητησει θα το εχει.
Εγώ δεν έγραψα ότι δεν μπορεί. Έγραψα ότι
ΑΝ ΚΑΤΙ μπορεί να τον σταματήσει είναι αυτό και όντως, όταν έβγαλε από πάνω του τον τραγικό ΜακΚάλεμπ, κόλλησε για 3-4 φάσεις.
Για τον Μακ Κάλεμπ, μην τον κρίνετε από αυτό το ματς, έχει κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σαιζόν φέτος στην Ευρωλίγκα, με πολύ καλούς αριθμούς. Μια κακή βραδιά μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.