Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
aegeansheed
San Antonio Spurs





Όλα ή Τίποτα




Πιθανή βασική πεντάδα:
PG: Tony Parker
SG: Roger Mason Jr.
SF: Richard Jefferson
PF: Tim Duncan
C: Matt Bonner

Υπόλοιπο Ρόστερ: DeJuan Blair, Keith Bogans, Michael Finley, Manu Ginobili, Malik Hairston, Marcus Haislip, Gorge Hill, Curtis Jerrells, Dwayne Jones, Ian Mahinmi, Antonio McDyess, Theo Ratliff, Marcus Williams.

Offseason moves:
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Richard Jefferson (ανταλλαγή με Bucks), DeJuan Blair (2009 draft pick), Keith Bogans (free agent), Marcus Haislip (Unicaja Malaga), Curtis Jerrells (undrafted), Dwayne Jones (free agent), Antonio McDyess (free agent), Theo Ratliff (free agent).

Έφυγαν: Bruce Bowen-Kurt Thomas (ανταλλαγή με Bucks-ο Bowen στη συνέχεια αποσύρθηκε), Fabricio Oberto (ανταλλαγή με Pistons-κατέληξε σε Wizards), Austin Croshere (free agent), Drew Gooden (Mavericks), Blake Ahearn (Dakota Wizards-NBDL), Ime Udoka (Blazers), Pops Mensah-Bonsu (Rockets), Jacque Vaughn (free agent), Anthony Tolliver (Galatasaray).

Σχόλιο: Οι Spurs ξεκίνησαν την post-season με πικρή γεύση από τον αποκλεισμό τους από τους Mavericks, αλλά με το κίνητρο και το υγιές άγχος (αν υπάρχει αυτός ο όρος) να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι.
Όχι ότι έχουν τρομερή ανάγκη για ενίσχυση, αφού όσο είναι καλά στην υγεία τους η τριάδα Parker-Duncan-Ginobili, άσχετα με το ρεκόρ τους στην κανονική διάρκεια, στα playoffs είναι ικανοί να ανατρέψουν πιθανό μειονέκτημα έδρας. Το κακό είναι ότι σπάνια βρέθηκαν μαζί. Και επειδή ο R.C. Buford δεν είναι κανένας χτεσινός, αποφάσισε ότι δεν είναι η καλύτερη λύση να στηρίζεται στην πιθανότητα ο Ginobili να είναι υγιής.
Σε μια θέση που δεν είχε κάποιο καλό παίκτη (o Bowen έπαιζε περιστασιακά και ο Manu κατά συνθήκη) έκανε το «μπαμ» και απέκτησε ένα επιθετικό πολυβόλο: τον Richard Jefferson σε ανταλλαγή με τους Bucks Το μεγάλο του συμβόλαιο (περίπου 14 εκ.) δεν πτόησε τους τρεις πρωταθλητές την τελευταία 10ετία (πάει το ’99…) να παίξουν «ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ» για το πρωτάθλημα, κατά το παράδειγμα των Cavs και των Celtics.
Και φρόντισαν η ενίσχυση να είναι καθολική σε όλες τις θέσεις:
Στις θέσεις των guards απέκτησαν τον βετεράνο Keith Bogans, στους forwards επαναπάτρισαν τον πολύ αθλητικό Marcus Haislip, μετά από επιτυχημένες χρονιές στην Ευρώπη, που μπορεί να παίξει το ίδιο καλά στο 3 και το 4, και υπέγραψαν τον rooky DeJuan Blair.
Ποιοτικά λεπτά και για τον Duncan για φέτος, που θα έχει την πολυτέλεια να τον ξεκουράζει ο Antonio McDyess. Ο Dice αν και στα 35, ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους free agents του καλοκαιριού: προέρχεται από 10,10 (πόντοι, ριμπάουντ) χρονιά και μπορεί να συνεισφέρει το ίδιο καλά σε άμυνα και επίθεση. Για την άμυνα και τα μεγάλα κορμιά αποκτήθηκε ο κορυφαίος εν ενεργεία shot blocker, έχοντας περάσει όμως τα 36 του χρόνια, Theo Ratliff.
Με λίγα λόγια: έβαλαν 1-2 καλούς παίκτες στο mix, δίνοντας ανάσες στους βασικούς, για να πάνε στα playoffs με γεμάτο πάγκο και τους stars ξεκούραστους (Ginobili-Duncan κυρίως).
Πρόβλεψη: 60 νίκες, 1οι στην SouthWest, 2οι στην Δυτική Περιφέρεια
Emanuel David Ginobili
Mια χρονια η οποια ξεκινα με μοναδικο στοχο το 5ο δαχτυλιδι. Μια ομαδα πιο νεανικη κι αθλητικη εδω και χρονια.
Οι πολυ δυνατες κινησεις της μεταγραφικης περιοδου με την αποκτηση των Jefferson, McDyess, ηταν ουσιαστικα το τελειο μπαλωμα για τις τρυπες των προηγουμενων ετων. Καθως στο προσωπο του R.J. βρισκουμε επιτελους εναν σταθερο σκορερ εκτος τριαδας (δεν θα περιμενουμε προσευχομενοι αν θα βαλει κανα 3ποντο ο Finley ή ο... Bonner) του οποιου οι ποντοι μπρουν να χαρισουν πολλες νικες! Κι ο Antonio ειναι το τελειο συμπληρωμα του Duncan, δυνατος ψηλος, πολυ καλος ριμπαουντερ, καλος αμυντικος, που μπορει να προσφερει και σε ποντους!

Και η αποκτηση του Ratliff, ειναι σημαντικη προσθηκη γιατι ειναι μια βοηθεια που ειναι μια σκαλα παραπανω απο αυτη του Kurt Thomas.

Αλλα εκεινον που αγωνιω πραγματικα να παρακολουθησω στη σεζον ειναι ο Rookie DeJuan Blair, πολυ αθηλτικος παικτης, πολυ δυνατος, με καλη τεχνικη και post moves (πολυ τυχερος που στη πρωτη του χρονια εχει συμπαικτη τον Tim). To μονο που μενει να αποδειχθει ειναι αν οι Spurs ειχαν δικιο που εκαναν draft τον ταλαντουχο νεαρο, ή αν ειχαν δικιο οι υπολοιπες ομαδες οι οποιες φοβηθηκαν πως δεν θα τα καταφερνε λογω υψους (PF 2.01m).

Φυσικα αναμενεται με αγωνια και η δευτερη χρονια του George Hill...

Ο Popovich ειναι ο γνωστος Pop, δουλευταρας καθηλωμενος στην αμυντικη του φιλοσφια!

Το μονο λοιπον που μας χωριζει απο το 5ο δαυτυλιδι ειναι...
Οι Lakers, Nuggets, Mavericks, Blazers, Magic, Cavaliers, Celtics...



Basketikoc
Συμφωνω πως οι Σπερς ειναι ενα απ τα φαβορι φετος.Επισης εριξαν το μεσο ορο ηλικιας τους εστω και λιγο,που ειναι ομως σημαντικο,και με τις προσθηκες που εκαναν θεωρω πως θα παιξουν και πιο εκλυστικο μπασκετ.
Εκτιμω επισης πως φετος θα ειναι η χρονια του Χιλ που απο περυσι εδειξε καλα στοιχεια,αλλα φετος θα αναδειχθει.
OnLy_PAS-AthEnS
Ρε σεις ο Pops Mensah-Bonsou στους Spurs ειναι???Δεν ηταν στους Rockets??
Gravedigger
QUOTE (PasGiannna @ Oct 24 2009, 15:26 ) *
Ρε σεις ο Pops Mensah-Bonsou στους Spurs ειναι???Δεν ηταν στους Rockets??

Γιατί ποιος είπε ότι είναι στους Spurs??
OnLy_PAS-AthEnS
Ωπα συγγνωμη μπερδευτηκα...το ποστ τον εχει σε αυτους που εφυγαν και εγω νομιζα ειναι σε αυτους που ηρθαν..συγγνωμη παιδια!!!ΠΑντως συμπαθητικη ομαδα οι σπερς!
Johanvil
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Oct 24 2009, 15:14 ) *
Αλλα εκεινον που αγωνιω πραγματικα να παρακολουθησω στη σεζον ειναι ο Rookie DeJuan Blair, πολυ αθηλτικος παικτης, πολυ δυνατος, με καλη τεχνικη και post moves (πολυ τυχερος που στη πρωτη του χρονια εχει συμπαικτη τον Tim). To μονο που μενει να αποδειχθει ειναι αν οι Spurs ειχαν δικιο που εκαναν draft τον ταλαντουχο νεαρο, ή αν ειχαν δικιο οι υπολοιπες ομαδες οι οποιες φοβηθηκαν πως δεν θα τα καταφερνε λογω υψους (PF 2.01m).


Νομιζω οτι ο λογος που δεν τον διαλεξαν οι αλλες ομαδες νωριτερα στο ντραφτ ειναι τα γονατα του και τις εγχειρησεις που ειχε ηδη σε αυτα.
aegeansheed
QUOTE(Johanvil @ Oct 24 2009, 17:18 ) *
Νομιζω οτι ο λογος που δεν τον διαλεξαν οι αλλες ομαδες νωριτερα στο ντραφτ ειναι τα γονατα του και τις εγχειρησεις που ειχε ηδη σε αυτα.


Aυτό διάβασα κι εγώ. Το είχα αναφέρει κι εδώ ( http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=347748 ). Υπάρχει στο link ένα ενδιαφέρον άρθρο.
Emanuel David Ginobili
Αντε να δουμε τι θα δουμε σημερα...
Ο Μanu δηλωνει πως ενω σωματικα ειναι εξαιρετικα, δεν ειναι ετοιμος μπασκετικα(!;).
Αυτο που με κανει αισιοδοξο παντως, ειναι οτι -οπως μου φανηκε στις δηλωσεις τους- ο McDyess κι ο Jefferson θελουν παρα πολυ να αποδειξουν πργματα στον πρωτο (εντος εδρας κιολας) αγωνα της χρονιας!!!
Emanuel David Ginobili
Tα παμε σχετικα καλα!
Πρωτο ημιχρονο 39-57...
Το σκοραρισμα παει καλα σημερα, οι ποντοι απο τον παγκο ειναι (30-0!!!) μ' αρεσει ο Dyess μεχρι τωρα, ο R.J. οχι και τοσο...
Τo προβλημα ειναι οτι σχεδον ολοι οι ποντοι της Ν. ορλεανης προερχονται απο την τραγικη αμυνα του Τονυ πανω στον Πολ... λιγο καλα να τον επαιζε θα ηταν κατω απ' τους 30 ποντους!!!


Υ.Γ. Manu is Back!!!
Emanuel David Ginobili
Τελικο σκορ 96-113
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ!
Οτιδηποτε αλλο εκτος απ' το δαχτυλιδι αποτελει αποτυχια.

Παρολο που σχεδον ολη τη τελευταια περιοδο οι βασικοι την εβγαλαν στον παγκο, οχι απλως δεν απειληθηκε η νικη αλλα η διαφορα δεν επεσε κατω απ' τους 15...
Η ομαδα πραγματικα φυσαει επιθετικα, καθως εχει τοσα πολλα και διαφορετικα οπλα...

Ο Μanu επεστρεψε!!!
Ο Τονυ ηταν κακος και παλι ειχε 17 ποντους κι 6 ασιστς!
Ο Νταις δεν επιαξε και πολυ αλλα και παλι βοηθησε επιθετικα.
Ο Τζεφερσον δειχνει πραγματικα τρομερη διαθεση και αν και επιθετικα δεν ηταν ο γνωστος του εαυτος βοηθησε σε αλλους τομεις (ριμπαουντ, ασιστς)
Μπονερ, Φινλευ ειναι πιστοι στρατιωτες-αμυντικοι και βαζουν και το κατιτις τους (3π) και συμβαλλουν κι αυτοι στην επιθεση...
Ο Μεισον θα βοηθησει πολυ με το σουτ του και φετος, στη 4η περιοδο για κανα 3-4λεπτο σκοραρε συνεχομενα μονο αυτος
Χιλ, Μπλερ* εφεραν χαμογελα στο Τεξας, και η μονη λεξη που ερχεται στο μυαλο ειναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!


*Ο Μπλερ (και ο Ποπ) πρεπει να βρει εναν τροπο το υψος του να μην τον κανει τοσο ευαλωτο στην αμυνα, οπως εκμεταλευεται τα σωματικα του προσοντα επιθετικα, πρεπει να τα εκμεταλευτει κι αμυντικα.


GO SPURS GO
spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
koutsou10
πριν το χτεσινο παιχνιδι ανακοινωθηκε οτι δεν θα παιξει ουτε ο ντανκαν(ουτε ο παρκερ)κ ολα φαινοταν μαυρα για τα σπιρουνια αφου διανυουν ασχημη περιοδο(ντεφορμε να το πω-δεν εχουν βρεθει?ενα απο τα 2)...
ομως βρεθηκε ο μανου να ηγηθει της ομαδας κ μετα απο αυτην την νικη με 131-124,λογικα η ψυχολογια θα ειναι σουπερ αφου ειχαν κ τις απουσιες που ειπαμε πιο πανω...
το παιχνιδι ηταν πολυ καλο-ντερμπι μεχρι κ το 3 δεκαλεπτο κ ολο στον ποντο(οι καναδοι ξεφυγαν 2-3 φορες με 6 ποντους αλλα το γυριζαν οι spurs).στο 4 δεκαλεπτο ομως ο τζινομπιλι που μεχρι εκεινη την στιγμη ηταν καλος,εκανε πραγματα κ θαματα 4/4 τριποντα,3 ταπες 77.gif κ ετσι πηραν μια διαφορα ασφαλειας στο τελος τα σπιρουνια...
βεβαια βοηθησαν κ αλλοι ο χιλ στο 1 ημιχρονο ηταν πολυ καλος,ο τζεφερσον με σημαντικες διεισδυσεις κ ο ματ μπονερ με τα 3ποντα του...
μακαρι να συνεχισει ετσι ο μανου καθως τον εχει αναγκη η ομαδα του αλλα κ το nba!!!
half-man half-maverick
δεν τους μπορω με τιποτα τους σαν αντονιο . απο τοτε που εφυγε ο τζορνταν συνεχεια πρωταθλητισμο κανουν. και ρε γμτ χασουν/κερδιουν αν δεις αγωνα τους καταλαβαινεις οτι εχουν παιχτες που ειναι winners με ολη τη σημασια της λεξης.

ποτε επιτελους θα πεθανει αυτη η ομαδα μπας και δουμε οι υπολοιποι καμια ασπρη μερα ???
half-man half-maverick
btw η αδικια των ντραφτ σε ολο της το μεγαλειο ειναι οταν παιχτες σαν τον χιλ και τον μπερ βγαινουν τοσο χαμηλα και ο θαμπιτ παιρνει το νουμερο 2
spursforthe5
ma gt n xanoume apo ts oclaxoma.;;;toulaxiston n nikisoume ts mavs p fetos deixnoun polu dunatoi
spursforthe5
το χειροτερο ξεκινημα των σπιρουνιων απο τη χρονια που ητανε ρουκι ο ντανκαν!!ασχημα τ πραγματα και για τον μανου ο οποιος δηλωσε πως βρισκεται σ πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση λογω των συνεχομενων τραυματισμων.ν δουμε τ θα κανουμε κ σημερα
spursforthe5
6-6 2 νικες σε 2θεωρητικα ευκολα ματς.επομενος αντιπαλος οι ΄΄πολεμιστες΄΄
AZ1980
Ωραίο παιχνίδι το Σπερς Σέλτικς, γουστάρω! Δεν είχε "κοιμίσικο" πρώτο δεκάλεπτο, θυμίζει λίγο πλέι οφς!


bball.gif
lakersdynasty
οι Σπερς φετος φαινεται να μην εχουν καθολου βαθος.

Και περισοτερο αυτο φαινεται επιθετικα.

Απο τον παγκο αντε να σκοραρει ο Φινλεϊ αρκετα αν ειναι στην μερα του η ο Μπονερ και ο Μεϊσον. Αν 2 απο αυτους δεν ειναι ενταξει επιθετικα υπαρχει προβλημα.

ο Ποποβιτς προσπαθει να αντιμετοπισει το προβλημα εχοντας ως 6ο παικτη τον Τζινομπιλι για να δινει σκορ ερχομενος απο τον παγκο αλλα στα κορυφαια παιχνιδια δεν φαινεται να βοηθαει ουτε αυτο το τρικ αρκετα.
spursforthe5
και φετος απο τ δειχνουν τ πραγματα δν προκειται ν παρουμε ενα καλο πλασαρισμα στ δυση.το καλο ειναι πως ο χιλ και ο μπλερ ειναι σ πολυ καλη κατασταση αλλα χωρις τον καλο μανου δν παμε πουθενα.αζ1980 απο νοβα τ δες τ ματσακι?
morrison
Eιδα χτες το πρωτο ημιχρονο του αγωνα...
Χωρις να εχει ιδιαιτερο θεαμα το παιχνιδι ειχε ενδιαφερον...
Οι Σπερς ξεκινησαν πολυ ασχημα...Στα μεσα της πρωτης περιοδου εκαναν σε τεσσερις σερι επιθεσεις τους ισαριθμα λαθη ενω ηταν απελπιστικα αστοχοι...2/9 βολες,1/8 τριποντα στο ημιχρονο...Ο Μανου εψαχνε να βρει ρυθμο ενω τους κρατουσαν στο ματς η κλαση του Ντανκαν την πρωτη περιοδο και τα προσωπικα καλαθια του Παρκερ στην δευτερη περιοδο...Κλειστο ματς παντως...
Κοιτωντας τα stats στο τελος του ματς παρατηρω οτι τα εσπασαν και στο δευτερο ημιχρονο...Τελειωσαν με 7/17 βολες και 2/16 τριποντα ενω τα λαθη τους(18 εναντι 12 των Σελτικς)δεν τους επετρεψαν να μετουσιωσουν σε αρκετες παραπανω επιθεσεις την απολυτη υπερ τους διαφορα στα ριμπαουντς(55 εναντι 32 των Σελτικς).
Γενικοτερα,οσο και να βελτιωθουν,δεν με επεισαν οτι στο μελλον θα κοιταξουν στα ματια τα φαβορι για την κουρσα του πρωταθληματος....
spursforthe5
συμφωνω αλλα ακομα ειναι αρχη.και μην ξεχναμε πως κ αλλες χρονιες ειχαν ασχημο ξεκινημα και στ τελος τους διεψευσαν ολους
AZ1980
QUOTE(spursforthe5 @ Dec 4 2009, 10:20 ) *
αζ1980 απο νοβα τ δες τ ματσακι?


Nαι, από Νόβα! Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ο Μπλερ, πολύ δυναμικός παίκτης, βλέπω τον ΜακΝτάις σιγά σιγά προς τον πάγκο...


bball.gif



spursforthe5
(μακαρι ν ειχα νοβα)πραγματι πολυ καλος παικτης.οταν τ διαλεξαν στ ντραφτ οι σπερς δν μπορουσα ν καταλαβω πως εφτασε τοσο χαμηλα στ πικ τετοιος παικτης.
spursforthe5
πολλα κ καθοριστικα λαθη στ τελευταιο 3λεπτο εδωσαν τ νικη στν ομαδα τ μελο
colonel gomelsky
Κανούρια ήττα από τους Σπερς, αυτή τη φορά από τη Γιούτα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο Τζινόμπιλι. Είναι λογικό σε ένα βαθμό οι τραυματισμοί να τον επηρεάσουν (και ψυχολογικά) αλλά αυτός φαίνεται σε κάθετη πτώση.
koutsou10
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 8 2009, 14:32 ) *
Κανούρια ήττα από τους Σπερς, αυτή τη φορά από τη Γιούτα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο Τζινόμπιλι. Είναι λογικό σε ένα βαθμό οι τραυματισμοί να τον επηρεάσουν (και ψυχολογικά) αλλά αυτός φαίνεται σε κάθετη πτώση.

χθες εκανε ενα air-ball σε 3ποντο που η μπαλα πηγε μεχρι τα μισα,πολυ κακο σουτ,οπως λενε κ οι αμερικανοι very very short...παντως λογικο ειναι αυτος ο μεγαλος παιχτης να χρειαζεται παιχνιδια μετα απο τοσες απουσιες για να μπορεσει να επανελθει κ σιγουρα φταιει κ το γεγονος πως η ομαδα του δεν παει κ πολυ καλα...
μονο ο ντανκαν κ ο ματ μπονερ? προσπαθησαν χτες.ο τονυ παρκερ ηταν σχετικα καλος μεχρι το τεταρτο δεκαλεπτο αλλα στο 4 εκανε πολλα κ σημαντικα λαθη...

Υ.Γ δεν ξερω γιατι αλλα ο παρκερ στο nba παιρνει φαουλ οταν τον φυσανε κ δεν παιρνουν αλλοι κ αλλοι παιχταραδες... 68.gif 68.gif 68.gif
captain charisma
μηπως ο κυκλος αυτης της ομαδας εχει κλεισει και χρειαζεται ριζικες αλλαγες? η μας ριχνουν σταχτη στα ματια και συνελθουν στη συνεχεια???ειδου η απορια..ο τζεφερσον απογοητευτικος.δεν εχει ταιριαξει ακομα με την ομαδα.ο τζινομπιλι σ λιγο καιρο παταει τα 33 οποτε φανταζει λογικο η πτωση του.
Emanuel David Ginobili
Kαποιες σκεψεις μου για τους φετινους Spurs.
Λοιπον...
Τα πραγματα εως τωρα δεν ειναι και ιδιαιτερα καλα, με την ομαδα να μην πειθει καθολου πως μπορει να διεκδικησει το 5ο δαχτυλιδι!
Ο Ποπ φαινεται εκτος φορμας! Με την ομαδα πολλες φορες να μην μπορει να διαχειρηστει διαφορες υπερ της αλλα και κατα της!
Η ταυτοτητα της ομαδας εχει κλονιστει, καθως καταφερε -επιτελους- να παρει σκοραρισμα απο παραπανω παικτες -εκτος των 3 συνηθων υποπτων-, αλλα αρχισε να πασχει, πολυ σοβαρα, αμυντικα.
Απο τις φετινες προσθηκες ο RJ εχει βοηθησει αλλα οχι στον βαθμο που περιμεναμε, ενω ο Dyess ειναι σκετη απογοητευση. O Bogans εχει βοηθησει κι αυτος αρκετα, ενω ο rookie DeJuan Blair (μαζι με τον George Hill) ειναι παρακατθηκη για το μελλον. O Ratliff... ε βασικα δεν θυμαμαι πως μοιαζει!
Ο Tim φυλαγεται λογω τραυματισμου και ηληκιας, ο Τony ειναι με σβηστες τις μηχανες κι ο Μanu ενω ειναι σε καλη φυσικη κατασταση κι εχει τρομερες εμπνευσεις οσον αφορα τις ασιστ του, εχει τρομερο ψυχολογικο προβλημα με σουτ-σκοραρισμα, τοσα airballs οσα εκανε φετος δεν πρεπει να 'χει κανει σ' ολη του τη καριερα!
ΑΛΛΑ...
Ειμαι πεπεισμενος, πως ο Ποπ ξερει τι κανει, πως ο Tim στα μεγαλα παιχνιδια θα ανεβει τρομερα, πως οταν ερθει η ωρα του μεγαλου σουτ ο Μαnu θα το βαλει και πως ο Tony θα κανει τα οργια που εκανε και περσυ!
Πιστευω πως οποιος κανει το λαθος να υποτιμησει τα σπιρουνια θα το πληρωσει ακριβα οταν ερθει η ωρα του κρισιμου παιχνιδιου!
Θεωρω πως θα διεκδικησουμε τον φετινο τιτλο!
Air and King
Για τους Σπερς η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχουμε να κανουμε με μια καλοδουλεμενη ομαδα με "Αρχες και Νομους" και παντα με πλανο εντος και εκτος γηπεδου(μεγαλες "κλεψιες" οι Μανου και Παρκερ στα ντραφτ).....
Μιλαμε για την ομαδα με την μεγαλυτερη συνεπεια την τελευταια 10ετια και σχεδον παντα διεκδηκιτρια του Τιτλου!

Ολα αυτα σε Μερες και Εργα του Μεγαλου (και υποτιμημενου σε σχεση με αλλους ΣουπερΣταρ) Τιμ Ντανκαν του Κορυφαιου για μενα Παουερ Φοργουορντ Ολων των Εποχων(με διαφορα κιολας πλεον απο τον 2ο Καρλ Μαλοουν) και του κορυφαιου Προπονητη της 10ετιας και ενος απο τους 7-8 κορυφαιους ever του Γκρεκ Ποποβιτς!

Κανεις δεν μπορει να υποτιμησει αυτη την ομαδα ακομα και αν Φετος δεν ειναι τοσο καλη αλλα ακομα και ετσι βλεποντας τα Ρεκορ στην Δυση δεν εχει χασει το τραινο της 2ης Θεσης πισω απο τους Λεικερς........

Οσο για το μπασκετ που εχουν παιξει κατα καιρους και πολλοι το θεωρουν βαρετο κ.τ.λ....Ακομα και ετσι να ειναι το μπασκετ που επαιξαν οι Σπερς ηταν "απαραιτητο" για το ΝΒΑ καθως ειναι πιο κοντα στην Φιλοσοφια του NCAA(μπασκετ πρωτα απο ολα του Προπονητη) κατι που σε καποιους αρεσει καθως υπαρχει αγωνιστικη πειθαρχεια-ομαδικοτητα και βεβαιως θεωρειται "σωστο μπασκετ"!
Σε ολα αυτα να προσθεσω οτι οι Σπερς του Ντανκαν(οι μεχρι του 2007 τουλαχιστον) υπηρξαν μια απο τις κορυφαιες αμυντικα ομαδες ολων των Εποχων!


Τελος προσωπικα τους Θεωρω Ομαδα της 10ετιας(ακομα και αν τους "τρωνε" τον Τιτλο του 1999 καθως "και καλα" ανηκε στην προηγουμενη 10ετια) και τον Ντανκαν αντικειμενεικα Παιχτη Της Δεκαετιας παρολο που οι περισσοτεροι θα ψηφιζαν τον Κομπι Μπραιαντ........
Ginobili
Οι Σπερς δεν πείθουν όχι γιατί ο Ντάνκαν δεν είναι καλός.Κάθε άλλο,προς ευχάριστη έκπληξη για μένα,ο Ντάνκαν κάνει εξαιρετική χρονιά,καλύτερη από την περσινή σίγουρα.Με δεδομένη την φθορά που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια,χωρίς να έχει φορτσάρει ακόμα και με την συντήρηση στον χρόνο που του κάνει ο Γκρεγκ,είναι εξαιρετικός.
Τα προβλήματα είναι πρώτα απ'όλα ο Πάρκερ,που δεν έχει σχέση με τον Πάρκερ των τελευταίων ετών.Δείχνει να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα του και είναι εξαιρετικά ασταθής στην απόδοση του.
Από την άλλη ο Τζινόμπιλι....σίγουρα κανείς μας δεν περίμενε φέτος ο Τζινόμπιλι να κάνει "παπάδες" όπως έκανε κάποτε με βάση τους τραυματισμούς που έχει περάσει τελευταία.Δείχνει αραιά και που όμως να έχει κάποιες εκλάμψεις,και τελευταία αρχίζει να ανεβάζει σταθερά την απόδοση του.Κακά τα ψέματα...δεν υπάρχει άλλη λύση από το να του κάνουμε συντήρηση μέχρι τον Μάρτη και μετά να τα παίξει όλα για όλα.Άμα σωματικά είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα κρίσημα,τότε οι Σπερς θα έχουν πιθανότητες.
Από την άλλη ο Τζέφερσον,εμένα προσωπικά δεν με έχει απογοητεύσει όσο κάποιους άλλους.Κι αυτό,γιατί ήξερα τι παίρναμε το καλοκαίρι.Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ μεν,υπερτιμημένο γενικά όμως σαν παίκτη δε...Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον Αρτέστ,που είναι πιο ολοκληρωμένος σαν παίκτης,ποιο χρήσιμος,πιο αξιόπιστος και μας ταιριάζει και περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού...αλλά τον πήραν οι λέικερς...τι να κάνουμε.Και ο Τζέφερσον καλός είναι,και χρήσιμος και απαραίτητος γιατί οι Σπερς είχαν ανάγκη από ένα 3αρι που να τραβάει στο σκορ.
Τώρα για τις ρεζέρβες-εργαλεία όπως Χιλ,Μέιζον,Μπόγκανς,Μπλερ,ΜακΝτάις για τον χρόνο που παίρνουν,και για τις δουλειές που τους θέλουμε να κάνουν,είναι κάτι παραπάνω από μία χαρά.
Απλά για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα οι Σπερς,θα πρέπει στα κρίσιμα ο Πάρκερ να είναι Πάρκερ,ο Τζινόμπιλι να είναι σωματικά πολύ καλά,και ο Τζέφερσον να έχει ενταχθεί στο κλίμα και στην χημεία της ομάδας περισσότερο.Τον Ντάνκαν δεν τον φοβάμαι...μόνο τους τραυματισμούς.
duncan21
QUOTE(Ginobili @ Jan 10 2010, 19:09 ) *
Οι Σπερς δεν πείθουν όχι γιατί ο Ντάνκαν δεν είναι καλός.Κάθε άλλο,προς ευχάριστη έκπληξη για μένα,ο Ντάνκαν κάνει εξαιρετική χρονιά,καλύτερη από την περσινή σίγουρα.Με δεδομένη την φθορά που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια,χωρίς να έχει φορτσάρει ακόμα και με την συντήρηση στον χρόνο που του κάνει ο Γκρεγκ,είναι εξαιρετικός.
Τα προβλήματα είναι πρώτα απ'όλα ο Πάρκερ,που δεν έχει σχέση με τον Πάρκερ των τελευταίων ετών.Δείχνει να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα του και είναι εξαιρετικά ασταθής στην απόδοση του.
Από την άλλη ο Τζινόμπιλι....σίγουρα κανείς μας δεν περίμενε φέτος ο Τζινόμπιλι να κάνει "παπάδες" όπως έκανε κάποτε με βάση τους τραυματισμούς που έχει περάσει τελευταία.Δείχνει αραιά και που όμως να έχει κάποιες εκλάμψεις,και τελευταία αρχίζει να ανεβάζει σταθερά την απόδοση του.Κακά τα ψέματα...δεν υπάρχει άλλη λύση από το να του κάνουμε συντήρηση μέχρι τον Μάρτη και μετά να τα παίξει όλα για όλα.Άμα σωματικά είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα κρίσημα,τότε οι Σπερς θα έχουν πιθανότητες.
Από την άλλη ο Τζέφερσον,εμένα προσωπικά δεν με έχει απογοητεύσει όσο κάποιους άλλους.Κι αυτό,γιατί ήξερα τι παίρναμε το καλοκαίρι.Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ μεν,υπερτιμημένο γενικά όμως σαν παίκτη δε...Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον Αρτέστ,που είναι πιο ολοκληρωμένος σαν παίκτης,ποιο χρήσιμος,πιο αξιόπιστος και μας ταιριάζει και περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού...αλλά τον πήραν οι λέικερς...τι να κάνουμε.Και ο Τζέφερσον καλός είναι,και χρήσιμος και απαραίτητος γιατί οι Σπερς είχαν ανάγκη από ένα 3αρι που να τραβάει στο σκορ.
Τώρα για τις ρεζέρβες-εργαλεία όπως Χιλ,Μέιζον,Μπόγκανς,Μπλερ,ΜακΝτάις για τον χρόνο που παίρνουν,και για τις δουλειές που τους θέλουμε να κάνουν,είναι κάτι παραπάνω από μία χαρά.
Απλά για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα οι Σπερς,θα πρέπει στα κρίσιμα ο Πάρκερ να είναι Πάρκερ,ο Τζινόμπιλι να είναι σωματικά πολύ καλά,και ο Τζέφερσον να έχει ενταχθεί στο κλίμα και στην χημεία της ομάδας περισσότερο.Τον Ντάνκαν δεν τον φοβάμαι...μόνο τους τραυματισμούς.

Προσωπικα δεν ειμαι ιδιατερα ικανοποιημενος με τη αποδοση του Τζεφερσον.Αν ειχε ερθει ο Αρτεστ,πιστευω οτι οι Σπερς θα ηταν ενα επιπεδο πιο πανω και θα ειχαν μεγαλυτερες πιθανοτητες για το δαχτυλιδι.Δεν θα υπηρχε προβλημα στην χημεια της ομαδας καθως στην μετα Μποουεν εποχη,θα ειχαν ενα παικτη ακομη καλυτερο αμυντικο του Μποουεν,με σκορ,ριμπαουντ και δημιουργια σε αρκετα καλο βαθμο.Δυστυχως ομως με το αν δεν γινεται κουβεντα,γι' αυτο ας ελπισουμε ο Τζεφερσον να ανεβασει λιγο τη αποδοση του(σιγουρα υπερτιμημενος και απο μπασκετικη ποιοτητα λιγα πραγματα,ωστοσο εχει κανει 3-4 πολυ καλες χρονιες ειτε με τους Μπακς ειτε-ας ειναι καλα ο Κιντ-με τους Νετς).

Air and King
QUOTE(duncan21 @ Jan 12 2010, 19:11 ) *
γι' αυτο ας ελπισουμε ο Τζεφερσον να ανεβασει λιγο τη αποδοση του(σιγουρα υπερτιμημενος και απο μπασκετικη ποιοτητα λιγα πραγματα,ωστοσο εχει κανει 3-4 πολυ καλες χρονιες ειτε με τους Μπακς ειτε-ας ειναι καλα ο Κιντ-με τους Νετς).

Ο Τζεφερσον οντως δεν εχει προσφερει πολλα στους Σπερς προς το παρον....Ομως δεν μπορει να χαρακτηριστει υπερτιμημενος καθως στους Νετς ηταν παρα πολυ καλος και αξιος συμπαραστατης του Κιντ τις χρονιες με Μαρτιν που πηγαν Τελικους.........Απο πλευρας μπασκετικης ποιοτητας τον θεωρω καλη παστα ξερει να τριπλαρει,να σκοραρει απο εξω αλλα και με καλο ντραιβ και εχει πολυ καλα αθλητικα προσοντα.....Λιγο στην πασα υστερει!
duncan21
QUOTE(Air and King @ Jan 12 2010, 21:07 ) *
Ο Τζεφερσον οντως δεν εχει προσφερει πολλα στους Σπερς προς το παρον....Ομως δεν μπορει να χαρακτηριστει υπερτιμημενος καθως στους Νετς ηταν παρα πολυ καλος και αξιος συμπαραστατης του Κιντ τις χρονιες με Μαρτιν που πηγαν Τελικους.........Απο πλευρας μπασκετικης ποιοτητας τον θεωρω καλη παστα ξερει να τριπλαρει,να σκοραρει απο εξω αλλα και με καλο ντραιβ και εχει πολυ καλα αθλητικα προσοντα.....Λιγο στην πασα υστερει!

Θα διαφωνησω οσον αφορα την τριπλα.Σπανια θα δει κανεις τον Τζεφερσον να σουταρει υστερα απο τριπλα η να περνα τον αντιπαλο του με τριπλα.Εχει δυνατο κορμι και πολυ καλα αθλητικα προσοντα που τον βοηθουν να εχει καλο ντραιβ.Η τεχνικη του γενικα,θεωρω οτι ειναι λιγο κατω απο το μ.ο της θεσης.Ειναι καλος παικτης και λογικα θ' ανεβει στην πορεια, ομως πιστευω οτι για να αποδοσει στο μαξιμουμ πρεπει να εχει διπλα του ενα αυθεντικο ποιντ γκαρντ και ο παρκερ σιγουρα δεν ειναι τετοιος.Ο RJ δεν ειναι ο παικτης που θα δημιουργησει φασεις μονος του.Μορει να σκοραρει σε πολυ καλο βαθμο και με καλο ρυθμο αν εχει καποιον να του πασαρει τη μπαλα την σωστη στιγμη.
Air and King
QUOTE(duncan21 @ Jan 12 2010, 22:06 ) *
Θα διαφωνησω οσον αφορα την τριπλα.Σπανια θα δει κανεις τον Τζεφερσον να σουταρει υστερα απο τριπλα η να περνα τον αντιπαλο του με τριπλα.Εχει δυνατο κορμι και πολυ καλα αθλητικα προσοντα που τον βοηθουν να εχει καλο ντραιβ.Η τεχνικη του γενικα,θεωρω οτι ειναι λιγο κατω απο το μ.ο της θεσης.Ειναι καλος παικτης και λογικα θ' ανεβει στην πορεια, ομως πιστευω οτι για να αποδοσει στο μαξιμουμ πρεπει να εχει διπλα του ενα αυθεντικο ποιντ γκαρντ και ο παρκερ σιγουρα δεν ειναι τετοιος.Ο RJ δεν ειναι ο παικτης που θα δημιουργησει φασεις μονος του.Μορει να σκοραρει σε πολυ καλο βαθμο και με καλο ρυθμο αν εχει καποιον να του πασαρει τη μπαλα την σωστη στιγμη.

Ο Τζεφερσον εχει ντριπλα και γενικα καποιος που στηριζεται στην διευσδηση δεν γινεται να μην εχει ντριπλα καθως πολλες φορες θα κουτουλησει αν δεν εληχθει μεσω καποιας ντριπλας......Δεν φτανει μονο η ταχυτητα και τα αθλητικα προσοντα!
Προσωπικα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο για τον Τζεφερσον...Ειδικα στους Νετς ειχα ξεχωρισει αυτα τα χαρησματα και μαζι με τον Κιντ και τον Κιτλς ηταν οι Μπροσταρηδες!
Eνω πρεπει να τονιστει οτι εχει και καλο τριποντο και μαλιστα περυσι σουταρε με σχεδον 40% απο την γραμμη του τριποντου και φετος με κατι παραπανω απο 36%.....
duncan21
QUOTE(Air and King @ Jan 12 2010, 22:33 ) *
Ο Τζεφερσον εχει ντριπλα και γενικα καποιος που στηριζεται στην διευσδηση δεν γινεται να μην εχει ντριπλα καθως πολλες φορες θα κουτουλησει αν δεν εληχθει μεσω καποιας ντριπλας......Δεν φτανει μονο η ταχυτητα και τα αθλητικα προσοντα!
Προσωπικα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο για τον Τζεφερσον...Ειδικα στους Νετς ειχα ξεχωρισει αυτα τα χαρησματα και μαζι με τον Κιντ και τον Κιτλς ηταν οι Μπροσταρηδες!
Eνω πρεπει να τονιστει οτι εχει και καλο τριποντο και μαλιστα περυσι σουταρε με σχεδον 40% απο την γραμμη του τριποντου και φετος με κατι παραπανω απο 36%.....

Ο Τζεφερσον ανηκει σε μια κατηγορια παικτων οπως Τζ.Ριτσαρντσον,Μαγκετι,Τζ.Χαουρντ που μπηκαν στο NBA χωρις να εχουν καποια ιδιαιτερη τεχνικη στηριζομενοι κυριως στα αθλητικα τους προσοντα.Καποιοι στην πορεια εφτιαξαν το σουτ (Ριτσαρντσον και Τζεφερσον,Χαουαρντ με εκλαμψεις) και σε ικανοποιητικο βαθμο,αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο,την τριπλα(Τζεφερσον,Ριτσαρντον,Μαγκετι).Δεν ειπα οτι δεν εχει τριπλα.Απλα δεν ειναι στο επιπεδο ωστε να τον βοηθα να δημιουργει τοσο συχνα φασεις μονος του.
spursforthe5
σπουδαια νικη χθες για τς σπερς.μ φαινεται πως μπορουν ν διεκδικησουν τ 2 θεση.και αν οι λακερς συνεχισουν να μν μπορουν ν νικανε εκτος εδρας τοτε γιατι οχι και τ 1 rolleyes.gif
duncan21
Πολυ καλη εμφανιση χθες απο τους Σπερς.Ντανκαν και Παρκερ εκαναν παρα πολυ καλο παιχνιδι.Και ο Χιλ ηταν πολυ καλος.Αν οι Σπερς συνεχισουν ετσι και με βαση το δυσκολο προγραμμα των Λεικερς,θεωρω οτι ειναι πολυ πιθανον να τους φτασουν.Δεν ξερω ωστοσο αν θα εχουν τη διαρκεια για να γινουν το Νο1 στη δυση. spurs1-sm.gif
spursforthe5
το θεμα ειναι πως θα παιξουν οι σπερς τον φεβρουαριο που εχουν πολλα εκτος εδρας παιχνιδια.
Ginobili
Τον είδα χθες τον αγώνα,και πραγματικά παίξαμε πολύ καλά.Το κλειδί του αγώνα για μένα ήταν ο Χιλ.Έπαιξε εξαιρετικά!!!! Και επιθετικά ήταν πολύ καλός,και πάσες έδωσε,και σημαντικά ριμπάουντ πήρε...και πάνω απόλα,έπαιξε την καλύτερη άμυνα απ'όλους.Ο Γκρεγκ ξεκίνησε με τον Μπόγκανς πάνω στον Κόμπε,αλλά δεν του έβγαινε.Μετά δοκίμασε τον Τζινόμπιλι..και τα πράγματα έγιναν χειρότερα... icon_drunk.gif ....ε όταν δοκίμασε τον Χιλ....επιτέλους περιορίστηκε.Το κλέψιμο που του έκανε στην ντρίπλα,ήταν όλα τα λεφτά.Είναι τρομερός μαχητής,και απίστευτος αθλητής.
Ο Ντάνκαν έκανε θραύση στο 1ο ημίχρονο,στο 2ο...λίγα πράγματα.Είχε και πολλά προβλήματα με τον Μπάινουμ που ήταν πάρα πολύ καλός,και ουσιαστικά αυτός κράταγε,όσο κράταγε...τους Λέικερς στο παιχνίδι.
Ο Πάρκερ εμένα δεν με εντυπωσίασε,πολύ επιπόλαιος...είναι φως φανάρι ότι δεν πατάει καλά φέτος..."Ρε Τόνυ...έλεος!!!!! Ξύπνα λίγο!!! την Έυα Λονγκόρια Πη%^$ας...όχι την Μέγκαν Φοξ......... laugh.gif "

Μην το συζητάτε...1η θέση στην κανονική διάρκεια αποκλείεται να διεκδικήσουν οι Σπερς.Αυτή είναι καπαρωμένη από του Λέικερς.Την 2η...ίσως
Και μην ξεχνάμε ότι χθες δεν έπαιζε ο Γκασόλ....με υγιή Γκασόλ,οι Λέικερς είναι άλλη ομάδα.
Emanuel David Ginobili
Μπραβο στην ομαδα για τη μεγαλη νικη!
Νικη στην Oklahoma, μετα απο το χθεσινο παιχνιδι κοντρα στους Lakers, χωρις τον Duncan, μονο ετσι μπορει να χαρακτηριστει!
ΜΕΓΑΛΟ double-double του Βlair, με 28pts-21rebs -και τα 2 carrer highs-!

QUOTE(Air and King @ Jan 10 2010, 18:33 ) *
(μεγαλες "κλεψιες" οι Μανου και Παρκερ στα ντραφτ).....

Λες να 'ναι ο Blair με τον Ηιll οι επομενες... "κλεψιες"?
Illusioner
Καταπληκτικό παιχνίδι το χθεσινό. Από τα καλύτερα που έχω παρακολουθήσει. Και πράγματι η νίκη στην Οκλαχόμα είναι πολύ σημαντική γιατί την καταφέραμε χωρίς τον Ντάνκαν και με έναν Μάνου 0-10!!! Και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αυτές οι νίκες είναι πολύ σημαντικές. Η φάση του Μάνου στο τέλος είναι απίστευτη!!! 77.gif 77.gif Η βουτία του Μάνου είναι όλα τα λεφτά. Φοβερή φάση και αυτός είναι ο λόγος που λατρεύω αυτόν τον παίχτη. Ακόμη και με 0-10 παίρνει το παιχνίδι. Και βέβαια ας μην ξεχάσουμε την φοβερή εμφάνιση του Μπλαίρ που δικαιολογεί γιατί είναι το steal του draft. Go Spurs Go! spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
duncan21
Οντως μεγαλη νικη των Σπερς χθες λογω και της απουσιας του αρχηγου.Aνεβαινει και ο Parker σιγα σιγα.Πιστευω οτι μεχρι το ολ σταρ θα κανουν ενα καλο σερι που θα τους καθιερωσει τουλαχιστον στη 2η θεση στη δυση.Για την πρωτη βλεπουμε.Δυσκολο...Οσον αφορα τους Blair και Hill πραγματικα κι αυτοι ειναι κλοπες στο draft.Εχουν πολλλα περιθωρια εξελιξης και ειδικα ο Hill.Ο Blair ειναι ''beast'' μεσα στη ρακετα και θα μαθει πολλα διπλα στον Duncan.
Ginobili
Τι έκανε ρε η ομάδα χθες....μεγάλη νίκη μέσα στην Οκλαχόμα,και με τον Ντάνκαν έξω να ξεκουράζεται.
Καλά η βουτιά του Τζινόμπλι στο τέλος......απλά εξωγήινη.... icon_drunk.gif Δεν είναι μόνο το πως βούτηξε,αλλά και το που την έστειλε.....


28-21:the Number of the Beast
Illusioner
Συμφωνώ απόλυτα και θεωρώ τον Μπλερ ευλογημένο που έχει δίπλα του τον Ντάνκαν. Το ταλέντο που έχει μπορει να τον βοηθήσει να κάνει πολλά πράγματα και κυρίως να χτίσουμε μαζί του. Αλλα και φέτος ήταν απλά το καλύτερο draft που μπορούσαμε να κάνουμε smile.gif . Κάνει όλα όσα μας έλειπαν 2 χρόνια!! Όσο για τον Μάνου, απλά δεν χορταίνω να τον βλέπω αυτόν τον πάιχτη. Πιστεύω ότι είναι μοναδικός στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλος που να παίζει όπως αυτός. 77.gif 77.gif
Παρασκυευή και Σάββατο αν καθίσει κάποιος να δει τα παιχνίδια ας με ενημερώσει γιατί πιθανότατα θα τα παρακολουθώ και εγώ.
spursforthe5
μια μεγαλη νικη για τους σπερς οπως ειπατε και οι προηγουμενοι.ο dunkan γιατι δν επαιζε?οσο για τον blair πιστευω οτι ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη για τ περσινα ντραφτ.αν και ειναι λιγο κοντος ... ο ποποβιτς τ θεση τον βαζει??σ καποια παιχνιδια π ειχα δει τον ειχε 5 αρι βασικο.illusioner to mats me ts bobcats tha t dw sigoura.t allo με τς μεμφις δν ξερω.απο που τ βλεπεις?streaming???
Ginobili
Κάθισε έξω να ξεκουραστεί ο Ντάνκαν
spursforthe5
a ok tote
Illusioner
QUOTE(spursforthe5 @ Jan 14 2010, 19:10 ) *
μια μεγαλη νικη για τους σπερς οπως ειπατε και οι προηγουμενοι.ο dunkan γιατι δν επαιζε?οσο για τον blair πιστευω οτι ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη για τ περσινα ντραφτ.αν και ειναι λιγο κοντος ... ο ποποβιτς τ θεση τον βαζει??σ καποια παιχνιδια π ειχα δει τον ειχε 5 αρι βασικο.illusioner to mats me ts bobcats tha t dw sigoura.t allo με τς μεμφις δν ξερω.απο που τ βλεπεις?streaming???



Ο Duncan έπαιξε 40 ολόκληρα λεπτά με τους Lakers αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε παίξει λιγότερο... Από ένα σημείο και μετά είχε τελειώσει η νίκη. Ο Μπλερ αν και μόλις 2.01 παίζει σχεδόν πάντα σέντερ. Για τον draft όλοι τον περήμεναν να παίξει αρκετά ψηλά αλλα για ιατρικούς λόγους φοβήθηκαν οι άλλες ομάδες. Αλλά έχει πολύ μεγάλο άνογμα χεριών και ξέρει να χρησιμοποιεί τα χέρια του και το σώμα του.Πρέπει να κοιτάξει μόνο λίγο τον τομέα των φαουλ του γιατί κάνει αρκετά αχρείαστα. Όσο για τον αγώνα ναι τον βλέπω στο Internet αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω που.
Illusioner
Σήμερα έχουμε στις 2 αγώνα στους Μπομπκατς. Προσωπικά περιμένω καλύτερη απόδοση από τον Μάνου στο σκοράρισμα. Αλλά και με τον Ντάνκαν πίσω λογικά θα ξεκουράσει ίσως λίγο περισσότερο τον Πάρκερ που έχει και το πρόβλημα. Θεώρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι και το κρίσιμο ζευγάρι θα είναι Jefferson-Wallace. Εκεί θα κριθούν πολλά. Γενικά θα γίνει ωραίο παιχνίδι. bball.gif bball.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.