QUOTE(katso @ Feb 29 2008, 10:39 )
Να τον ακούτε τον παλιό.......
Σας τα είχα πει εγώ, αλλά από τα προγνωστικά σας κατάλαβα ότι δεν ακούτε.......Μόνο ο TAPER με άκουσε, και του υπόσχομαι ότι αν κερδίσει το Κουκλάκι εγώ με τον Παγόπουλο θα τον κερνάω κάθε Σάββατο για όλο το καλοκαίρι όλα τα ποτά του(δεν πίνει και πολύ.....)!!
Η ομάδα μου σοβαρεύτηκε και παίζει καλό μπασκετ, πλεόν δεν νομίζω οτι υπάρχει ομάδα να μας κοιτάξει στα μάτια. Το ξέρετε και σεις... Αν πιστεύει κάποιος το αντίθετο, μπορούμε να κλείσουμε ένα φιλικό και να βάλουμε και κανα φράγκο κάτω από την μπασκέτα...
Το Κουκλάκι, κέρδισε χτες, με 3 νομίζω, τα Βριλήσσια, αλλά ξέρουν καλά ότι αν χάσουν καταστράφγκαν.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όλους. Με πόσες ήττες πιστεύετε οτι θα ανέβει ο 2ος στη Α ΕΣΚΑ??
Και κάτι ακόμα.... Όποια ομάδα κερδίσει το Κουκλάκι, εγώ και η ομάδα μου τους κερνάμε γυναίκες(που δεν ξέρουν ελληνικά, αλλά έχουν ευχέρεια στο κάρφωμα). Νομίζω οτθι δεν θα μπορούσα να κάνω πιο δελεαστική πρόταση(δημόσια τουλάχιστον).....
Απαντήστε στην ερώτηση μου για τις ήττες(αν θέλετε).
Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας
Καλημερίζω την παρέα του forum,
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά που επιμελούνται αυτή τη γωνιά και μας δίνουν τη δυνατότητα να συζητούμε για τις ομάδες μας. Προέρχομαι από την ομάδα του Κουκακίου και τον τελευταίο καιρό αφού είχα πληροφορηθεί την ύπαρξη του site, άρχισα να παρακολουθώ ενημερωτικά τη ροή των post που αφορούν τον όμιλό μας. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν επιθυμούσα να παρέμβω ή να διατυπώσω κάποια άποψη, μιας και δεν ήμουν σίγουρος για το ύφος του forum, ενώ και η ομάδα μας διαθέτει το δικό της blog (www.koukaki.yooblog.gr) όπου γίνεται όλος ο σχετικός χαβαλές μεταξύ μας και παρέχεται και η σχετική ενημέρωση για την αγωνιστική δραστηριότητα που αφορά την ομάδα μας. Παρ'όλα αυτά διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο forum και όλα τα παιδιά που γράφουν εδώ διατηρούν ένα επίπεδο στη συζήτηση, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται (και καλά κάνει και γίνεται!!) η απαραίτητη καζούρα και πλάκα. Εξάλλου, θεωρώ υγιές το να μιλάς και να ανταλλάσεις απόψεις με ανθρώπους που αργότερα βρίσκεις¨"απέναντί" σου σε έναν αγώνα basket.Είναι καλό να βλέπεις τα πράγματα και από μια άλλη οπτική γωνία και όχι μόνο από την πλευρά της ομάδας σου. Έχοντας λοιπόν όλα αυτά στο μυαλό αποφάσισα να μπω και εγώ στην παρέα, απαντώντας σε αυτό το πρώτο μου post στον φίλο katso για τον χαρακτηρισμό που έκανε προς την ομάδα μου. Να διευκρινήσω ότι δεν έχω καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και πόσο μάλλον με τα παιδιά της ΕΦΟΑ, τους οποίους βλέποντάς τους στους μεταξύ μας αγώνες θεωρώ πολύ καλά παιδιά και πολύ καλούς παίκτες. Άλλωστε ο Αντωνόπουλος είναι πολύ καλός φίλος και πρώην συμπαίκτης....Από αυτό όμως μέχρι το σημείο φίλε katso να αποκαλλείς το Κουκάκι--> Κουκλάκι πάει πολύ. Εντάξει καταλαβαίνω οτι το λες για πλάκα αλλά θεωρώ αρκετά υποτιμητικό και προσβλητικό να αποκαλλείς έτσι μια ομάδα που είναι 2η στη βαθμολογία (με 1 παιχνίδι λιγότερο), παίζει πιστεύω καλό μπάσκετ για να είναι εκεί που είναι, ενώ σ' έχει κερδίσει καθαρά με +13 στον πρώτο γύρο. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ανακαλέσεις τον χαρακτηρισμό.Και επαναλαμβάνω...no hard feelings!!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία