Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Peritri
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1 (λόγω έδρας)
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1 (λόγω έδρας)
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1 (λόγω έδρας)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 1 (λόγω έδρας)
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 (λόγω έδρας)
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 (λόγω έδρας)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1 (λόγω έδρας)
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1 (λόγω έδρας)

Ήμουν σαφής icon_drunk.gif
FIVOS9
QUOTE(taper @ Feb 27 2008, 13:09 ) *
και όπως πάντα αρχίζω τις προβλέψεις ( κουβάς)

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1 ( ανετα ,ήρεμα και ωραία)
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1 ( άνετα ,ήρεμα και ωραία)
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1 ( με αμφιβολίες λόγω φόρμας)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 2 ( εμπιστεύομαι τον κατσο, και μάλλον το μόνο ματς που θα ήθελα να δω)
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 ( λόγω ενστίκτου αν και θα το έπαιζα εύκολα παράταση)
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 ( o johny είπε στον πρώτο γύρο ,ότι μπορεί να χάσουν από όλες τισ ομάδες αλλά οχι από την Ολυμπιάδα.ελπίζω να διαψευστει λόγω συναισθήματος και για να συνεχίσουν όλες οι ομάδες να μάχονται με σοβαρές προοπτικές.Σόρυ γίγαντα ΚλΩΩΩΩΩν)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1 ( δεν μπορώ να παίξω τίποτα άλλο, αν και από τή νίκη μας στον πρώτο γύρο έχω πει ότι είναι καλή ομάδα και το απέδειξαν με καλό ντεμαραζ .ξεκίνησαν με 0/5 αν δεν κάνω λάθος.αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά φορμαρισμένοι. ελπίζω σε άλλο έναν σεληνιασμο αφού δεν έχει τελειώσει ο μήνας μου.και μετά ΦΑΙ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1 ( τρίτη ήττα σερί παραπάει)

δυσκολο παιχνιδι για τον γερακα αν σκεφτεις οτι και ο αριωνας εχει παιχτη τον επισης σεληνιασμενο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΛΑΝΤΖΗ! δειχνει οτι ειναι σε τρομερη κατασταση στα τελευταια ματς και με την εμπειρια που διαθετει δυσκολα σταματιεται!
Thunder
Δηλωνω κ εγω παρων με 2 κουπες στην κατοχη μου(μια καλη κ ενα κουβα tongue.gif )

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 1
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1
Sap13
QUOTE(FIVOS9 @ Feb 27 2008, 14:25 ) *
δυσκολο παιχνιδι για τον γερακα αν σκεφτεις οτι και ο αριωνας εχει παιχτη τον επισης σεληνιασμενο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΛΑΝΤΖΗ! δειχνει οτι ειναι σε τρομερη κατασταση στα τελευταια ματς και με την εμπειρια που διαθετει δυσκολα σταματιεται!

Καπλαντζης ειναι φοβερός παίχτης,πολύ καλό παιδί και πολύ καλός φίλος απο παλιά που παίζαμε μικτές Ε.Σ.Κ.Α...Να του πεις χαιρετίσματα απο Σαπλαούρα.Στον πρώτο γύρο στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν άρρωστος και δεν τον συνάντησα.
Και πάμε στις προβλέψεις:

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1 (εγώ μάλλον δεν θα παίξω λόγω διαστρέμματος)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 2 (πιο ταλαντούχα ομάδα η ΕΦΟΑ)
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1 (το φοβάμαι μόνο λόγω Καπλαντζή)
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1 (πιστεύω Peritri)
antonof
Καλησπέρα παιδιά.Ανεξάρτητα απ' όλα τ' άλλα αυτή η κόντρα μέσω του forum είναι πολύ όμορφη για μας που βλέπουμε παν απ΄ όλα το μπάσκετ σαν μια διασκέδαση και παρεϊστικα.Ότι και να λέμε τα πράματα την πέμπτη είναι κρίσιμα για την ομάδα μου την εφοα.Ελπίζω να βρεθούμε πανέτοιμοι γιατί το ξέρουμε όλοι ότι αυτό το ματς μπορεί να είναι και μία κατηγορία.Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Συγχαρητρία στο λουφό είναι πολύ βελτιωμένος από πέρσι και πρόπερσι που παίζαμε φιλικά.Πρέπει να έχει δουλέψει πολύ.
Και τέλος παίζει τεράστιο ρόλο ο Σεντούκας.Το έχετε δει όλοι ότι από τότε που γύρισε τα αποτελέσματα δείχνουν ότι χάνουμε πάρα πολύ δύσκολα.Ελπίζω και την πέμπτη να πάνε όλα καλά. shot.gif
Johnny
επειδη την προηγουμενη εβδομαδα πηγα κουβα,αυτην την εβδομαδα μελετησα λεπτομερεστατα το καθε παιχνιδι και εβγαλα τα εξης συμπερασματα.....
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1(ειναι σε φορμα ο σαρας)
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1(αφου δεν περασε η Παλατιαναρα απο τα ανατολικα προαστια δεν περναει κανεις)
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1(αν ο Θωμας επεστρεψε απο την Χαβαυ)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 2(λογω υλικου.....τι αλλο να πουμε...)
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2(εχει φτιαξει η ομαδα με τον Παρασχο)
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1(λογω εδρας και της ατμοσφαιρας που θα επικρατει στο γηπεδο)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1(μονο αυτο φοβαμαι μηπως χασω....εχει πολλους πιστολερο ο Αριωνας αλλα πιστευω στην ευστοχια στις βολες απο τον taper)
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1(επειδη διαβασα τις δηλωσεις του peritri στην επισιμη ιστιοσελιδα του και ειπε οτι ειναι πολυ καλα προετοιμασμενη για το παιχνιδι με την Πευκη)
Τελος για να μην ξεχνιομαστε....Βασιλης Κλωνατος 77.gif 77.gif 77.gif
leonkalf
QUOTE(Johnny @ Feb 27 2008, 19:33 ) *
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1(επειδη διαβασα τις δηλωσεις του peritri στην επισιμη ιστιοσελιδα του και ειπε οτι ειναι πολυ καλα προετοιμασμενη για το παιχνιδι με την Πευκη)

Ποια είναι η διεύθυνση αυτής της σελίδας?
Peritri
Χαβαλέ κάνει ο Τζόνης ως συνήθως, Λεωνίδα biggrin.gif
pepe
με 1ο κουπονι 5/8 παιρνω θαρρος και γι'αλλο...
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 2 (αν δεν παιξει κι ο sap ευκολα κι ολας...)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 1
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1 (μονο λογω εδρας αν και το πιο δυσκολο ματς του κουπονιου..)
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1

αυτα....
taper
Να καταθέσετε όλοι ένσταση σήμερα γιατι αγώνες τέτοια μέρα δεν πρέπει να γίνονται.

ΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ smiley.gif
loufer
QUOTE(taper @ Feb 28 2008, 11:40 ) *
Να καταθέσετε όλοι ένσταση σήμερα γιατι αγώνες τέτοια μέρα δεν πρέπει να γίνονται.

ΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ smiley.gif

Καλά η μπριζόλα το καταλαβαίνω, τα άλλα δύο που κολλάνε ρε αναρχοκουμούνι???
Γιατί θέλεις να συφυλιάζεις τον ΑΡΧΗΓΟ σου? ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif

Κέρδισε εσύ σήμερα τον Αρίωνα και θα τρώμε μέχρι τα ξημερώματα κοπσίδια... 56.gif 56.gif 56.gif
taper
QUOTE(loufer @ Feb 28 2008, 12:08 ) *
Καλά η μπριζόλα το καταλαβαίνω, τα άλλα δύο που κολλάνε ρε αναρχοκουμούνι???
Γιατί θέλεις να συφυλιάζεις τον ΑΡΧΗΓΟ σου? ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif

Κέρδισε εσύ σήμερα τον Αρίωνα και θα τρώμε μέχρι τα ξημερώματα κοπσίδια... 56.gif 56.gif 56.gif

λευτερια στα χοιρινοπροβατομοσχαροκατσικακια smiley.gif

σαλατούλα και τα μυαλα στα κάγκελα

γιατί οι παιχτεσ του αρίωνα δεν θέλουν να τσικνίσουν

έπρεπε να παίζουμε με την κερατέα σήμερα, τυχεροί οι παίχτες του Χαλανδρίου που θα πνίξουν την ήττα τους (σορυ) στις ηρωικές ταβέρνες smiley.gif
asxeto_username
για να μη σας ρίξουμε όλους στον κουβά, χάσαμε από την Παλατιανή 74-54 αν θυμάμαι καλά.

δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη τους και ένα μεγάλο μπράβο στον Bill79 για το ήθος του και την όλη παρουσία του.

εμείς, με επιπλέον προβλήματα σε σχέση με όσα είχαμε, δεν ξεκινήσαμε καλά και κυνηγάγαμε από την αρχή.
στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε κάπως πιο ψυχωμένα και βρεθήκαμε στο -9.
τότε όμως κάποια λάθη στην άμυνα και κάποιες επιπόλαιες επιθέσεις μας στέρησαν μία καλύτερη συνέχεια.

είχαμε και 2 παραφωνίες στην καλή εικόνα του παιγνιδιού, που σε καμία περίπτωση δεν αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. όμως δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο για αυτό το θέμα, επειδή ποτέ δεν έχω μιλήσει ξανα άλλωστε για αυτό το θέμα... αυτά τα ολίγα peace.gif
Thunder
Bριλησσια-Πευκη 65-59 αν θυμαμαι καλα.Δικαιη νικη για τα Βριλησσια απεναντι σε μια Πευκη που πλεον αρχιζει και κινδυνευει αρκετα....
loufer
Επιστροφή από ταβέρνα που σημαίνει νίκη για τον ΚΑΟ... 69.gif

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΡΙΩΝ : 67-55 (11-16,9-12,24-12,23-15)

Όπως φαίνεται από την ανάλυση των δεκαλέπτων, είχαμε τραγικά ποσοστά στο Α Ημίχρονο. Στο Β όμως μπήκαν τα σουτάκια και με όπλο για μια ακόμη φορά την καλή μας άμυνα μπορέσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία, αλλά τόσο τραγική εμφάνιση από τους ΓΚΡΙ, δεν έχω ξαναδεί φέτος, ελπίζω να μην επαναληφθεί...

Ειδικά τον taper τον φόρτωσαν με 4 ανύπαρκτα foul,τον έβγαλαν εκτός ρυθμού και έμεινε αρκετή ώρα στον πάγκο ,αλλά παρόλα αυτά τα έβαλε πάλι τα 10 ποντάκια του. Του απονέμω το βραβείο του MVP Φεβρουαρίου... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
antonof
Καλησπέρα σε όλους.Η εφοα τα κατάφερε με Παγόπουλο μαέστρο.Ο κατσό τα έλεγε τώρα μείναμε 2 να δούμε ποιος θα αντέξει.Και έλειπε και ο Καραγιώργος και είχαμε παίξει και δίσκολο παιχνίδι την κυριακή που όλοι οι άλλοι ξεκουράζονταν.3 δύσκολα σε μία βδομάδα και 3 ΝΙΚΕΣ!!!!!!!!
Τώρα δείχνουμε ποιοι είμαστε κακώς μας είχατε ξεγράψει όλοι νωρίς.Τα λέγαμε τετοιό υλικό δεν υπάρχει πουθενά στη Β ΕΣΚΑ.Γράψτε όποιος ξέρει τα αποτελέσματα. shot.gif
loufer
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω και στον tripontokoutala, ο οποίος μοίραζε ασσίστ ασύστολα και οργάνωσε άψογα την ομάδα 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif

Τεό ... you rock dude
loufer
Antonof , δε θα κάνεις κριτική του παιχνιδιού??? Ένα ξερό νικήσαμε???
Peritri
Ποιός σας ξέγραψε antonof;

Μήπως κυνηγάς φαντάσματα;

Εάν αναφέρεσαι σε άτομα εκτός του forum καλό θα ήταν να το αποσαφηνίσεις.

Το Κουκάκι κέρδισε 4 πόντους τον Πλάτωνα εαν σε ενδιαφέρει.

Βριλήσσια - Πεύκη 65-59 όπως είπε και ο Κώστας.

Παρότι είχαμε δύο σημαντικότατες απουσίες (τον 3ο καλύτερο παίκτη της Β' ΕΣΚΑ σύμφωνα με το eskabasket.gr 41.gif και τη ψυχή της ομάδος τον Αλεξό) είμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ μέχρι και +15, αλλά ως συνήθως μας έφτασαν και μετά ''τρέχαμε''...MVP και αποκάλυψη ο Κίτσιος (δεύτερο πλέι, που λέει ο λόγος δεύτερο...)

Περαστικά στο νούμερο ''5'' της Πεύκης, ελπίζω να είναι ελαφρύ το διάστρεμμα...
Thunder
Περι ο Αρης λογικα θα επαθε ελαφρυ διαστρεμμα.Τον ειδα μετα το ματς και μου πε οτι δεν πρηστηκε το ποδι...Παλι καλα.Γιατι οπως επεσε τον φοβηθηκα...
antonof
QUOTE(antonof @ Feb 29 2008, 00:52 ) *
Καλησπέρα σε όλους.Η εφοα τα κατάφερε με Παγόπουλο μαέστρο.Ο κατσό τα έλεγε τώρα μείναμε 2 να δούμε ποιος θα αντέξει.Και έλειπε και ο Καραγιώργος και είχαμε παίξει και δίσκολο παιχνίδι την κυριακή που όλοι οι άλλοι ξεκουράζονταν.3 δύσκολα σε μία βδομάδα και 3 ΝΙΚΕΣ!!!!!!!!
Τώρα δείχνουμε ποιοι είμαστε κακώς μας είχατε ξεγράψει όλοι νωρίς.Τα λέγαμε τετοιό υλικό δεν υπάρχει πουθενά στη Β ΕΣΚΑ.Γράψτε όποιος ξέρει τα αποτελέσματα. shot.gif

Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι με άριστη διαιτησία.Εμείς χεκινήσαμε λίγο άσχημα αλλά δεν μας ξέφυγαν.Τέλος ημιχρόνου φύγαμε 10 27-37 και 3η περίοδο το γύρισαν στους 3.Ως εκεί όμως.4η περίοδο φύγαμε για 13 και παλεύαν να το γυρίσουν αλλά κάτω από 9 δεν πήγε ποτέ.Σκορ δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έληξε 12.Γεωργιάδης εξαφάνισε Μαούνη.Κατσό σούπερ και παγό εξωγήινος και οι υπόλοιποι αρκετά καλά.Πολύ καλή εμφάνιση με πολύ πάθος.Κερατέα πόσο ?
antonof
QUOTE(antonof @ Feb 29 2008, 01:21 ) *
Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι με άριστη διαιτησία.Εμείς χεκινήσαμε λίγο άσχημα αλλά δεν μας ξέφυγαν.Τέλος ημιχρόνου φύγαμε 10 27-37 και 3η περίοδο το γύρισαν στους 3.Ως εκεί όμως.4η περίοδο φύγαμε για 13 και παλεύαν να το γυρίσουν αλλά κάτω από 9 δεν πήγε ποτέ.Σκορ δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έληξε 12.Γεωργιάδης εξαφάνισε Μαούνη.Κατσό σούπερ και παγό εξωγήινος και οι υπόλοιποι αρκετά καλά.Πολύ καλή εμφάνιση με πολύ πάθος.Κερατέα πόσο ?

Όλοι στο φορουμ εκτός από 1ή2 άτομα παίζατε δάφνι 1.Τόσο καλή ομάδα είναι ρε παιδιά?
basket15
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 50-42......ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ 1 ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ???
taper
1.για την ΕΦΟΑ τα έχουμε πει πολλές φορές ότι έχει πολύ καλό υλικό,αλλά δεν ήταν ομάδα λόγω έλλειψης προπονήσεων.και για να κάνουμε και ένα δώρο στον φίλο μου τον παγό και τον κατσό,η ομάδα προετοιμάζεται ψυχολογικά για τη μπόμπα στο κουκάκι σε 2 αγωνιστικές.για αυτό πρέπει να κερδίσουμε πρώιτα τα βριλήσια γιατι κάτι χρωστάμε από τον πρώτο γύρο(sory peritri απλά ο στόχος της ομάδας ειναι πλέον να κερδίσουμε όσους μας κέρδισαν και να αποδείξουμε ότι παρόλο το αχρηστο κατά πολλούς υλικό παίζουμε ενίοτε και καλό μπασκετάκι)
2.μιλάω συνεχώς για την αχρηστία των διαιτητών,προσπαθώ να το συνηθίσω αλλά οι σημερινοι ξεπέρασαν το όριο του γελοιου.ο ένας ειρωνας(ξέρω το όνομά του και δεν το αναφέρω) και ο άλλος χέστης.3 φάουλ στα πρώτα 5 λεπτά χωρίς να έχει πάρει κανένας αλλος παιχτης και απο τις 2 ομάδες φάουλ.ανάποδα σφυρίγματα συνεχώς.ανικανότητα.και γιααποκορύφωμα τεχνική ποινη στον Αρίων(έτσι για να τον βρίζουν και οι άλλοι) πήγε να μας τρελάνει αλλά δεν τα κατάφερε , αφού στο δευτερο ημίχρονο ξυπνήσαμε.

ο αρχηγός 8ύμισε γκάλη,ο tripontopirounas μοιραζε ασίστ , η ομάδα έτρεξε και έπαιξε ωραίο μπασκετ.δυστυχώς μου κόψανε την ευκαιρία για ρεκόρ πόντων smiley.gif και τώρα που φεύγει ο σεληνιαμένος μήνας θα ξαναυρίσω στα αμυντικά καθήκοντα.αρκετά με την επίθεση γιατί σε λίγο θα με σημαδεύουν οι διαιτητές και δεν θα παίζω πολύ.άλλωστε η ομάδα πάντα βγάζει έναν άσσο από το μανίκι της και ο farao πέρνει μπρος.όσο για τον Αρίων τον περίμενα καλύτερο σύμφωνα με την εικόνα στο πρώτο ματς(αλλά όπως άκουσα να λένε) μας το χάρισαν το ματς για να τσικνήσουμε όμορφα smiley.gif

peritri ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου smiley.gif(περιμένουμε ωραίο και αμφίροπο ματσάκι και άμα κερδίσουμε σε καλούμε και για την καθιερωμένη τσίκνα,όχι δεν είναι δωροδοκία)
10karo
καλημέρα και από εμένα σε όλους,

...ο Θύμιος είπε ήδη το resume από το παιχνίδι μας με την Παλατιανή. Δυστυχώς δεν μπήκαμε καλά στο ματς και προσωπικά λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο δεν μπόρεσα να βοηθήσω σχεδόν καθόλου την ομάδα (αν κ έπαιξα κανονικά εν τέλει). Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Παλατιανής και ειδικά στο Νο4 που πραγματικά μας σκότωσε με τα τρίποντά του. Νομίζω πως χθες δεχθήκαμε όσα τρίποντα έφαγε ο Παναθηναικός από την Σιένα. Βομβαρδισμός. Πολύ καλή η Παλατιανή, πολύ καλύτερη (πιο ομάδα) από αυτή του πρώτου γύρου. Μόνη παραφωνία (χωρίς κανένα λόγω) οι διαιτητές που στο τέλος και ενώ το ματσάκι είχε κριθεί, έδιναν ό,τι να ναι! Ενώ ήταν καλοί για 35 λεπτά στο τέλος απλά κατάφεραν να εκνευρίσουν αφόρητα! Καλή συνέχεια στην Παλατιανή. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και όπου βγει....
katso
Να τον ακούτε τον παλιό.......

Σας τα είχα πει εγώ, αλλά από τα προγνωστικά σας κατάλαβα ότι δεν ακούτε.......Μόνο ο TAPER με άκουσε, και του υπόσχομαι ότι αν κερδίσει το Κουκλάκι εγώ με τον Παγόπουλο θα τον κερνάω κάθε Σάββατο για όλο το καλοκαίρι όλα τα ποτά του(δεν πίνει και πολύ.....)!!
Η ομάδα μου σοβαρεύτηκε και παίζει καλό μπασκετ, πλεόν δεν νομίζω οτι υπάρχει ομάδα να μας κοιτάξει στα μάτια. Το ξέρετε και σεις... Αν πιστεύει κάποιος το αντίθετο, μπορούμε να κλείσουμε ένα φιλικό και να βάλουμε και κανα φράγκο κάτω από την μπασκέτα...smile.gif
Το Κουκλάκι, κέρδισε χτες, με 3 νομίζω, τα Βριλήσσια, αλλά ξέρουν καλά ότι αν χάσουν καταστράφγκαν.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όλους. Με πόσες ήττες πιστεύετε οτι θα ανέβει ο 2ος στη Α ΕΣΚΑ??
Και κάτι ακόμα.... Όποια ομάδα κερδίσει το Κουκλάκι, εγώ και η ομάδα μου τους κερνάμε γυναίκες(που δεν ξέρουν ελληνικά, αλλά έχουν ευχέρεια στο κάρφωμα). Νομίζω οτθι δεν θα μπορούσα να κάνω πιο δελεαστική πρόταση(δημόσια τουλάχιστον).....
Απαντήστε στην ερώτηση μου για τις ήττες(αν θέλετε).

Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας
loufer
QUOTE(katso @ Feb 29 2008, 10:39 ) *

Σας τα είχα πει εγώ, αλλά από τα προγνωστικά σας κατάλαβα ότι δεν ακούτε.......Μόνο ο TAPER με άκουσε, και του υπόσχομαι ότι αν κερδίσει το Κουκλάκι εγώ με τον Παγόπουλο θα τον κερνάω κάθε Σάββατο για όλο το καλοκαίρι όλα τα ποτά του(δεν πίνει και πολύ.....)!!
Η ομάδα μου σοβαρεύτηκε και παίζει καλό μπασκετ, πλεόν δεν νομίζω οτι υπάρχει ομάδα να μας κοιτάξει στα μάτια. Το ξέρετε και σεις... Αν πιστεύει κάποιος το αντίθετο, μπορούμε να κλείσουμε ένα φιλικό και να βάλουμε και κανα φράγκο κάτω από την μπασκέτα...smile.gif
Το Κουκλάκι, κέρδισε χτες, με 3 νομίζω, τα Βριλήσσια, αλλά ξέρουν καλά ότι αν χάσουν καταστράφγκαν.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όλους. Με πόσες ήττες πιστεύετε οτι θα ανέβει ο 2ος στη Α ΕΣΚΑ??
Και κάτι ακόμα.... Όποια ομάδα κερδίσει το Κουκλάκι, εγώ και η ομάδα μου τους κερνάμε γυναίκες(που δεν ξέρουν ελληνικά, αλλά έχουν ευχέρεια στο κάρφωμα). Νομίζω οτθι δεν θα μπορούσα να κάνω πιο δελεαστική πρόταση(δημόσια τουλάχιστον).....

O δεύτερος θα κριθεί στις 8 ήττες, αν μου υποσχεθείς όμορφες,ψηλές, ξανθές γυναίκες, γιατί μια αδυναμία έχουμε και εμείς, υπόσχομαι ΔΙΠΛΟΥΡΑ στο Κουκάκι,, και να μη σου κάνω κηδεία στο Σπύρο Λούη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος... wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif
taper
QUOTE(loufer @ Feb 29 2008, 10:45 ) *
O δεύτερος θα κριθεί στις 8 ήττες, αν μου υποσχεθείς όμορφες,ψηλές, ξανθές γυναίκες, γιατί μια αδυναμία έχουμε και εμείς, υπόσχομαι ΔΙΠΛΟΥΡΑ στο Κουκάκι,, και να μη σου κάνω κηδεία στο Σπύρο Λούη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος... wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif

δηλαδή άμα μείνουμε αήτητοι πάμε για άνοδο χαχαχαχαχα smiley.gif

η προσφορά του κατσό είναι πολύ δελεαστικη και αρχίζω extra προπονήσεις.αρκεί να μην μείνει μόνο στα λόγια γιατί δεν το έχουμε σε πολύ να κάνουμε μια κηδεία την τελευταία αγωνιστική.
όσο για το φιλικό με στοίχημα εγώ αποδέχομαι τη πρότασή τους και θα εισηγηθώ στον πρόεδρο να γίνει ένας τέτοιος αγώνας.άλλωστε πρόσφατα σας κερδίσαμε και νομίζω ότι μπορούμε ξανά smiley.gif
taper
ο δεύτερος θα κριθεί στις 7 ήττες,αλλά μην νομίζεις ότι μονο ο δεύτερος γιατι εγώ βλέπω και τον πρώτο κάπου εκει 6 με 7

τώρα όσον αφορα τους κουβάδες και τα κύπελλα είχαμε μια σχεδόν προβλέψιμη αγωνιστικη

taper 7/8 ( πίστεψα στον ΟΦΗ)
loufer6/8
peritri 7/8( σου χάλασε η εφοα το οκταρε του άσσου)
thunder 6/8
sap 7/8 (πίστεψε στον ΟΦΗ)
johny 7/8 ( ανεβαίνεις)
pepe 5/8 ( σταθερός οπότε σου απονέμουμε τον κουβα γιατι κύπελλο δεν έχει αυτή την εβδομάδα

κατσό περιμένω τις προβλέψεις σου την άλλη εβδομάδα , αν και εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για την δικιά σου smiley.gif
BILL79
αποτελεσματα 20ης αγωνιστικης

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 68-64
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 85-84
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 50-44
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 56-68
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 83-80
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 76-54
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 67-55
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 65-54
tripontopirounas
Συμφορουμίτες, συμπαίκτες και αντίπαλοι,

Νομίζω ότι έχασα ένα σίγουρο δελτίο - μιας και με καρέ του άσσου έπιανε κανείς 7/8 - αλλά δυστυχώς ενώ είχα το δελτίο τελικά δεν πρόλαβα να το παίξω!!

Μερικά σχόλια : Φίλε Κάτσο...γουστάρω που είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση για την ομάδα σου, αλλά το να λες το Κουκάκι -> Κουκλάκι μπορεί να σου(σας) στοιχήσει...έχει αποδείξει μάλιστα ότι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και σίγουρα είναι ΟΜΑΔΑ. Εσείς όντως ξεχειλίζεται από ταλέντο και ποιότητα αλλά σε αυτές τις κατηγορίες γίνονται πολλά...Ο φίλος μου και ALL STAR άσσος της κατηγορίας τι λέει για όλα αυτά??

Επίσης θα ήθελα οι γυναίκες που υπόσχεσαι να καταλαβαίνουν ελληνικά ( μιας και δεν θα μιλάνε ) για να τους διαβάσω λίγο από τα ηρωικά κατορθώματα του μεγάλου ΤΑΠΕΡ σε μορφή μικρού μυθιστορήματος...

Να μην ξεγράφετε και το Χαλάνδρι...μπορεί να έχασε αλλά μου θυμίζει λίγο από Γιουβέντους που μέσα στον πανικό τελικά σηκώνει την κούπα ( εδώ βέβαια είναι η δεύτερη θέση..)

ΠιΕς : Στέφανε, θα παίξεις του χρόνου? Τι γίνεται με τον αχίλλειο? Ο παίκτης της Παλατιανής σου έβαλε τρίποντα ενώ τον έπνιγες στην άμυνα ή έκανες οικονομία δυνάμεων για τα μπριτζολίδια που θα ερχόντουσαν?
Peritri
Η ΕΦΟΑ έβγαλε το δύσκολο πρόγραμμα με επιτυχία οπότε το πολύ να κάνει 1-2 ήττες ακόμα.

Η Κερατέα έχει πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα (μεταξύ άλλων Κουκάκι, Δάφνη Δ. και Γέρακα εκτός!) οπότε παίζουν 2-3 ήττες.

Το Κουκάκι λίγο πιο εύκολο πρόγραμμα από Κερατέα, προβλέπω 1-2 ήττες.

Θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία ΕΦΟΑ, Κερατέα, Κουκάκι (παίξτε να κονομήσετε που λέει και ο Τζόνης cool.gif )

ΥΓ: Ρε παιδιά προβλέψεις κάνουμε για τον χαβαλέ, εαν είναι να παρεξηγιέστε και να τη λέτε στους υπόλοιπους, τότε να μην γράφουμε τπτ...

ΥΓ2: Η αλαζονία και η υπερφύαλη συμπεριφορά θέλω να πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν εν τέλει...
niki6
QUOTE(BILL79 @ Feb 29 2008, 12:11 ) *
αποτελεσματα 20ης αγωνιστικης
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 68-64
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 85-84
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 50-44
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 56-68
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 83-80
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 76-54
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 67-55
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 65-54

Οχι οτι εχει και καμια σημασια αλλα ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 65-59 biggrin.gif
Johnny
Απεδειξα οτι ειμαι μεγαλος booker και αν ο Οφη δεν εχανε μεσα στο Μετς τοτε σιγουρα σημερα θα υπηρχαν πολλα μηδενικα στον τραπεζικο μου λογαριασμο....αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη...Βασιλης Κλωνατος 77.gif 77.gif 77.gif
10karo
...Τεό....

.....είμαι 10 μέρες σίγουρα off.....κανονικά έπρεπε από χθες......ο γιατρός μίλησε για τενοντίτιδα. Εγώ περίμενα τα χειρότερα! Βασικά είναι πρισμένο και δεν μπορώ να βάλω παπούτσι. Ένας Θεός ξέρει πως την πάλεψα χθες.

.....όσον αφορά για next year... καλά να είμαστε αδερφέ και θα κατέβουμε! Έχεις να προτείνεις τίποτα???...smile.gif
taper
QUOTE(Johnny @ Feb 29 2008, 13:59 ) *
Απεδειξα οτι ειμαι μεγαλος booker και αν ο Οφη δεν εχανε μεσα στο Μετς τοτε σιγουρα σημερα θα υπηρχαν πολλα μηδενικα στον τραπεζικο μου λογαριασμο....αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη...Βασιλης Κλωνατος 77.gif 77.gif 77.gif

σεμνάαααααα. αφου δεν έκανες το 8/8 σε αυτή την αγωνιστική δεν λεσ τιποτα

και κάτι άλλο για όλους.επειδή μπαινουμε στη τελική ευθεία, προτείνω να προβλέψουμε την τελική κατάταξη σε όλες τις θέσεις έτσι για να δούμε τη ψάρια πιάνουμε.
έστω ότι ο γερακας τερματίζει 7 και έχεις προβλέψει 8 έχεις 1πόντο μειον κτλ.η μικρότερη βαθμολογία κερδίζει.
JOHNY ως scaouter κάνε την αρχή ( και άμα θέλεις και νικες- ήττες προεραιτικα για τυχόν ισοβαθμίες)
Peritri
Στέφανε, πρόσεχε με τον αχίλλειο είναι ευαίσθητο σημείο, θα το ξέρεις κ εσύ ο ίδιος καλύτερα...περαστικά να είναι.

QUOTE(taper @ Feb 29 2008, 04:55 ) *
peritri ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου smiley.gif(περιμένουμε ωραίο και αμφίροπο ματσάκι και άμα κερδίσουμε σε καλούμε και για την καθιερωμένη τσίκνα,όχι δεν είναι δωροδοκία)

taper, σίγουρα θα γίνει καλό ματς και λογικό είναι να θέλετε να μας νικήσετε, ελπίζω να σας κερδίσουμε να σας γλυτώσω από τα έξοδα tongue.gif
kara9
Γεια σας μαγκες!!
Αλλος ενας παιχτης της ΕΦΟΑ στην παρεα σας..
Τα παιδια τα καταφεραν καλα απεναντι στην Δαφνη σε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι....αν και ελειπα λογω δουλειας... 41.gif
Απο τον αλλο αγωνα ομως θα μπορω να βοηθησω κ εγω.
Δικιο εχει ο ΚΑΤΣΟ...τωρα δυσκολα θα χασουμε τιν ανοδο....πρεπει να αυτοκτονησουμε και δεν το θελουμε με τιποτα!!
Johnny
QUOTE(taper @ Feb 29 2008, 14:45 ) *
σεμνάαααααα. αφου δεν έκανες το 8/8 σε αυτή την αγωνιστική δεν λεσ τιποτα
και κάτι άλλο για όλους.επειδή μπαινουμε στη τελική ευθεία, προτείνω να προβλέψουμε την τελική κατάταξη σε όλες τις θέσεις έτσι για να δούμε τη ψάρια πιάνουμε.
έστω ότι ο γερακας τερματίζει 7 και έχεις προβλέψει 8 έχεις 1πόντο μειον κτλ.η μικρότερη βαθμολογία κερδίζει.
JOHNY ως scaouter κάνε την αρχή ( και άμα θέλεις και νικες- ήττες προεραιτικα για τυχόν ισοβαθμίες)

taper οχι ακομα...σε 2,3 αγωνιστικες θα σου δωσω ακριβως την τελικη καταταξη....τις επομενες 2 εβδομαδες εχω πολυ δουλεια...πρεπει να κανω scouting Οφη Ηρακλειου και μετα Εφοα....Βασιλης Κλωνατος 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
B.SCOTT4
kalispera sas mages,

opws eixa dilwsei kai egw , i efoa exei alaksei proswpo, ekane ena duskolo theoritiko paixnidi na moiazei eukolo, prepei na kanw anafora ston pago , o opoios sinexws anevainei kai deixnei se oli tin katigoria oti tetoios asos den uparxei, o foneos georgiadis ksanaxtipise meta apo kairo se amyna kai epithesi, tropero opla stis kales tou, gia ton katso den exw na pw kai polla , ta leei kai monos tou-thirios se klouvi toso kairo, o antono einai san to palio kalo krasi ,oso orimazei toso kalutero ginetai, an skeutoume oti peksame xwris karagiwrgo,siamitro(min ton ksexname), kai trelo(kseroume gia pio lew), i niki einai megali.

p.s1 i efoa tha kanei 10-0 - logo sentouka

ante geia
tasos5
Αν πιστεύει κάποιος το αντίθετο, μπορούμε να κλείσουμε ένα φιλικό και να βάλουμε και κανα φράγκο κάτω από την μπασκέτα...:

Δεν ξερω τι θα καναμε αν παιζαμε φιλικο μαζι σας.......ΑΛΛΑ οποιος θελει ας ερθει να παιξουμε μονο 1*1 και βαζουμε οτι θελει κατω απο την μπασκετα..............
Johnny
QUOTE(B.SCOTT4 @ Feb 29 2008, 22:23 ) *
kalispera sas mages,

opws eixa dilwsei kai egw , i efoa exei alaksei proswpo, ekane ena duskolo theoritiko paixnidi na moiazei eukolo, prepei na kanw anafora ston pago , o opoios sinexws anevainei kai deixnei se oli tin katigoria oti tetoios asos den uparxei, o foneos georgiadis ksanaxtipise meta apo kairo se amyna kai epithesi, tropero opla stis kales tou, gia ton katso den exw na pw kai polla , ta leei kai monos tou-thirios se klouvi toso kairo, o antono einai san to palio kalo krasi ,oso orimazei toso kalutero ginetai, an skeutoume oti peksame xwris karagiwrgo,siamitro(min ton ksexname), kai trelo(kseroume gia pio lew), i niki einai megali.
p.s1 i efoa tha kanei 10-0 - logo sentouka
ante geia

φιλε 11 αγωνιστικες εχουν μεινει....ως υπερομαδα θα παιξετε και ενα παιχνιδι την τελευταια αγωνιστικη με τους San Antonio Spurs για να δουμε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα του πλανητη....
tasos5
Μεγαλες στιγμες χτες στο κλειστο (φρουριο) της ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ.........
Η μεγαλη επιστροφη ειναι γεγονος για τον ασσο της ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ JOHNNY FEROUZEM.......
Μετα το ΟΚ που του εδωσε ο μεγαλογιατρος του NΝ.Α,ο μεγαλος πιστελορο ειναι στη διαθεση του προπονητη της ομαδας για να προσφερει τις υπηρεσιες του.
Στο καταμεστο χτες BUTTERFLY STADIUM μολις οι φανατικοι οπαδοι ειδαν τον JOHN FEROUZEM να ειναι ετοιμος για αλλαγη,εκει φιλοι συμφορουμιτες ανατριχιασε ολος ο κοσμος,ειχαμε ενα STAND OVATION για την μεγαλη επιστροφη του μεγαλυτερου μπομπερ στη ιστορια της ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ.......
Στιγμες που εχουν ζησει λιγοι μπασκετμπολιστεσ οπως michael jordan-θοδωρης τσολης,εεεε λαθος παπαλουκας,μπηκε στη λιστα και ο JOHN FEROUZEM.......
HE IS BACK....................... shot.gif 77.gif 77.gif shot.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
wav.gif
katso
Δεν ξερω τι θα καναμε αν παιζαμε φιλικο μαζι σας.......ΑΛΛΑ οποιος θελει ας ερθει να παιξουμε μονο 1*1 και βαζουμε οτι θελει κατω απο την μπασκετα..............

Ρε Τασο5 ΕΛΕΟΣ!!! Τί 1Χ1??? Και όταν βάζω πόντο με ποιόν θα πανηγυρίζω??? Εσύ ποιός είσαι?

Λοιπόν την άλλη εβδομάδα θα σας πώ και γω τα προγνωστικά μου.

Θέμα για αυτό το Σ/Κ: Η καλήτερη περιφέρια (1-2-3) στη κατηγορία μας.
Αν γουστάρετε απαντάντε. Και το άλλο Σ/Κ πάμε στους ψηλούς. Στα 5άρια βασικά γιατί για 4άρια ξέρουμε ποιός rules....smile.gif
Για να περνάει η ώρα μας....

Καλημέρα σας
Liveris

Καλημερίζω την παρέα του forum,

Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά που επιμελούνται αυτή τη γωνιά και μας δίνουν τη δυνατότητα να συζητούμε για τις ομάδες μας. Προέρχομαι από την ομάδα του Κουκακίου και τον τελευταίο καιρό αφού είχα πληροφορηθεί την ύπαρξη του site, άρχισα να παρακολουθώ ενημερωτικά τη ροή των post που αφορούν τον όμιλό μας. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν επιθυμούσα να παρέμβω ή να διατυπώσω κάποια άποψη, μιας και δεν ήμουν σίγουρος για το ύφος του forum, ενώ και η ομάδα μας διαθέτει το δικό της blog (www.koukaki.yooblog.gr) όπου γίνεται όλος ο σχετικός χαβαλές μεταξύ μας και παρέχεται και η σχετική ενημέρωση για την αγωνιστική δραστηριότητα που αφορά την ομάδα μας. Παρ'όλα αυτά διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο forum και όλα τα παιδιά που γράφουν εδώ διατηρούν ένα επίπεδο στη συζήτηση, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται (και καλά κάνει και γίνεται!!) η απαραίτητη καζούρα και πλάκα. Εξάλλου, θεωρώ υγιές το να μιλάς και να ανταλλάσεις απόψεις με ανθρώπους που αργότερα βρίσκεις¨"απέναντί" σου σε έναν αγώνα basket.Είναι καλό να βλέπεις τα πράγματα και από μια άλλη οπτική γωνία και όχι μόνο από την πλευρά της ομάδας σου. Έχοντας λοιπόν όλα αυτά στο μυαλό αποφάσισα να μπω και εγώ στην παρέα, απαντώντας σε αυτό το πρώτο μου post στον φίλο katso για τον χαρακτηρισμό που έκανε προς την ομάδα μου. Να διευκρινήσω ότι δεν έχω καμία διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και πόσο μάλλον με τα παιδιά της ΕΦΟΑ, τους οποίους βλέποντάς τους στους μεταξύ μας αγώνες θεωρώ πολύ καλά παιδιά και πολύ καλούς παίκτες. Άλλωστε ο Αντωνόπουλος είναι πολύ καλός φίλος και πρώην συμπαίκτης....Από αυτό όμως μέχρι το σημείο φίλε katso να αποκαλλείς το Κουκάκι--> Κουκλάκι πάει πολύ. Εντάξει καταλαβαίνω οτι το λες για πλάκα αλλά θεωρώ αρκετά υποτιμητικό και προσβλητικό να αποκαλλείς έτσι μια ομάδα που είναι 2η στη βαθμολογία (με 1 παιχνίδι λιγότερο), παίζει πιστεύω καλό μπάσκετ για να είναι εκεί που είναι, ενώ σ' έχει κερδίσει καθαρά με +13 στον πρώτο γύρο. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ανακαλέσεις τον χαρακτηρισμό.Και επαναλαμβάνω...no hard feelings!! peace.gif
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
tasos5
QUOTE(katso @ Mar 1 2008, 10:06 ) *
Ρε Τασο5 ΕΛΕΟΣ!!! Τί 1Χ1??? Και όταν βάζω πόντο με ποιόν θα πανηγυρίζω??? Εσύ ποιός είσαι?

Ρε Κατσο τι ελεος???αμα παιξουμε φιλικο και δεν την παλεψουμε στο παιχνιδι θα πρεπει να πληρωνω???
ενας εναντιον ενος θα παιξουμε και πανηγυριζε μονος σου τους ποντους...........

καλητερη περιφερεια η 3πλετα της εφοα(τετοιοι παιχτες ειναι πολυτελεια για την β εσκα και οχι μονο)........
δεν θυμαμαι ονοματα,sorry........ αλλα ειναι κατι σαν Διαμαντιδης-Σπανουλης-Μπετσιροβιτσ........
μου αρεσε παντως το Νο 6 απο την εφοα
B.SCOTT4
kalispera kai kalo mina,

mia apantisi sto filo jonny, euxaristws tha pezame me tous spurs, opws les .alla i omades einai 16 diladi 30 agwnes gia tin kathe omada, an afaireseis tis 20 agwnistikes tis efoa mas kanei 10...ara nomizw oti ta lew kala 10-0 ( kai me tous spurs) 11-0..

parker-pagopoulos 2
ginobilly- antonopoulos 2
bowen- anagnostopoulos 2
duncan- kataso (sigouro 2plo)
georgiodis-oberto 2

na kanoume kai ligo plakitsa

p.s: tsiatsios is back!!
tasos5
QUOTE(B.SCOTT4 @ Mar 1 2008, 15:17 ) *
kalispera kai kalo mina,

mia apantisi sto filo jonny, euxaristws tha pezame me tous spurs, opws les .alla i omades einai 16 diladi 30 agwnes gia tin kathe omada, an afaireseis tis 20 agwnistikes tis efoa mas kanei 10...ara nomizw oti ta lew kala 10-0 ( kai me tous spurs) 11-0..

parker-pagopoulos 2
ginobilly- antonopoulos 2
bowen- anagnostopoulos 2
duncan- kataso (sigouro 2plo)
georgiodis-oberto 2

na kanoume kai ligo plakitsa
p.s: tsiatsios is back!!

Μαγκες το 3ποντακι του καρουτα να ειχε μπει στη ληξη,θα τα λεγαμε αλλιως τωρα................
katso
Φίλε Liveri,

Αν σε ενόχλησε τόσο πολύ ο χαρακτηρισμός με το "λ", βλέπεις δεν γράφω καν το όνομα, πραγματικά ζητάω συγγνώμη...
Εχω φοβερή πίεση χρόνου και δεν μπορώ να γράψω αυτά που θέλω. Θα επανέλθω!!!!

καλημέρα σας
Liveris
QUOTE(katso @ Mar 2 2008, 10:24 ) *
Φίλε Liveri,

Αν σε ενόχλησε τόσο πολύ ο χαρακτηρισμός με το "λ", βλέπεις δεν γράφω καν το όνομα, πραγματικά ζητάω συγγνώμη...
Εχω φοβερή πίεση χρόνου και δεν μπορώ να γράψω αυτά που θέλω. Θα επανέλθω!!!!

καλημέρα σας

Δεκτή η συγγνώμη σου φίλε katso, ξέρω ότι το είπες για πλάκα. Άλλωστε από το μεταξύ μας παιχνίδι στο Σπ. Λούης που αλληλομαρκαριζόμασταν και τη συνάντησή μας μετά στα σουβλάκια της Κηφισιάς (όπου και ενδιαφέρθηκες να ρωτήσεις για τον τραυματισμό του συμπαίκτη μας) φάνηκε ότι είσαι εντάξει παιδί. Εύχομαι σε σένα και την ομάδα σου καλή τύχη, γιατί πραγματικά αξίζετε για παραπάνω.

Καλημέρα

Υ.Γ.: Αν έχετε όρεξη και χρόνο πάρε Αντωνόπουλο και ελάτε αύριο από το Ρουφ. Παίζουμε εξ αναβολής παιχνίδι με ΟΦΗ στις 21:45. Μετά θα πάμε για φαγητό, οπότε μπορούμε να τα πούμε κι από κοντά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.