Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Lady15
Λίγο πολύ όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας για τον τελικό του πρωταθλήματος βάση στην ικανότητα που έχουν δείξει δυο πόλυ καλές ομάδες της κατηγορίας,Περιστέρι κ Προμηθέα...Βέβαια το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο για όλες τις ομάδες ακόμα ειδικά στα αυριανά παιχνίδια όπου ο Μελλας κυνηγά νίκη με το Γαλάτσι,ο Άρης που έχει δύσκολο έργο απέναντι στο Προμθεά..Άλλα εξίου ενδιαφέρον πιστεύω θα έχει κ το Παγκράτι-Αεκ Περιστερίου όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει αλλάξει πάλι προπονητή( κατοποιην επιθυμια του ίδου)μέσα σε εφτά αγωνηστικές!!!! w00t.gif blink.gif
kasper7
Καλημέρα σε όλες και όλους!!! smiley.gif

Αγωνιστική δράση σήμερα και νομίζω πως είναι ώρα να δώσουμε και κανένα προγνωστικό!!

7η Αγωνιστική

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. 1
Ενδιαφέρον παιχνίδι, με τον Ζωγράφου να είναι δυνατός στην έδρα του και με σερί δύο νικών. Ο Θρίαμβος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Θεωρώ πως ο Ζωγράφου έχει πλέον ξεπεράσει την συντριβή από το Περιστέρι και μπορεί να πάρει μία νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Το ντέρμπι της Αγωνιστικής! Ο Προμηθέας αν και νεοφώτιστος, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, και μαζί με το Περιστέρι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Άρης ξεκίνησε την σεζόν με μεγάλες βλέψεις... όμως οι σφαλιάρες των πρώτων αγωνιστικών οδήγησαν σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Πλέον η ομάδα δείχνει να βρίσκει κάποιο ρυθμό και θεωρώ πως μπορούν να ανακόψουν την πορεία του Προμηθέα. Οριακά άσος.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
Το Περιστέρι είναι σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να ζητήσει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Ο Αμύντας παλεύει όλα του τα παιχνίδια, όμως έχει ένα ταβάνι στην απόδοσή του. Ίσως δυσκολέψει λίγο το Περιστέρι σήμερα... όμως δεν περιμένω κάποιο άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού.

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1
Ο Μ.Ε.Λ.Α.Σ. πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και δείχνει πως είναι εδώ! Αν θέλει να πετύχει οτιδήποτε πρέπει αυτή η νίκη να συνοδευτεί με επιτυχία και στο σημερινό παιχνίδι. Αλλιώς πρέπει να αναπροσαρμοστούν οι στόχοι ως προς τον υποβιβασμό. Το Γαλάτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι πάντα επικίνδυνο. Οριακά άσος.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 1
Το Παγκράτι κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια φέτος. Τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό με την ΑΕΚ πρέπει να τα καθαρίζει εύκολα. Η ΑΕΚ από την άλλη είναι και πάλι με την πλάτη στον τοίχο, μετά και την παραίτηση του coach Δεσποτάκη. Περιμένω από το Παγκράτι να κάνει το καθήκον του. Εύκολα ή δύσκολα άσος. Μαθαίνω πως οι σκέψεις από την διοίκηση της ΑΕΚ για τον νέο προπονητή είναι... προπονητής για να βγει η σεζόν όπως όπως... και χειρότερος από τον coach που έδιωξαν στην αρχή της σεζόν!! Ελπίζω να μη επαληθευτούν τα ονόματα που έφτασαν στα αυτιά μου... γιατί τότε θα πρόκειται για... κατάντια.

Η Πεύκη έχει ρεπό εξαιτίας της αποχώρησης του Ιάσωνα.

leonkalf
Το Παγκράτι-ΑΕΚ Περ. αναβλήθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου του Μετς (κλειστό λόγω απεργίας).

Οπότε όσοι θέλατε να πάτε στο συγκεκριμένο ματς.. αλλάξτε πλάνο και βρείτε κάποιο άλλο.
Lady15
Ξέρει κανέις αν θα γίνει το παιχνίδι Αρης-Προμηθέας στην Πετρούπολη?
jhantzop
ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1
ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2
ΜΕΛΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 1
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
tatr6
ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1
ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2
ΜΕΛΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 1
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

Θα διαφωνήσω στο τελευταίο ματς με τον προλαλήσαντα... wink.gif
tatr6
ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2 (+10)
ΜΕΛΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 1 (60 κάτι - 49)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 (+4)

Τον έπιασα τον άσσο... wink.gif
a.n.r00u *n-e*
Ζωγράφου - Θρίαμβος 42-44
Άρης Πετρ. - Προμηθέας Χαλ. 63-59
Πεύκη - Ιάσων Κολ. 20-0α.α.
ΜΕΛΑΣ - Γαλάτσι 65-48
Παγκράτι - ΑΕΚ Περ. αναβλήθηκε
Αμύντας - Περιστέρι 44-54
coach.t
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ( ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ) ΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΟ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΚΟΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ PM.
a.n.r00u *n-e*
Επόμενη Αγωνιστική (26/11)
Προμηθέας - Ζωγράφου
Ιάσων Κολ. - Άρης Πετρ. 0-20α.α.
Πεύκη - Αμύντας
Θρίαμβος Δ. - ΜΕΛΑΣ
Γαλάτσι - Παγκράτι
ΑΕΚ Περ. - Περιστέρι
jhantzop

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1: Μετά την ήττα στην Πετρούπολη, πιστεύω πως ο Προμηθέας θα ανακάμψει και θα επιστρέψει στις νίκες.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 1: Η Πεύκη δεν έχει δείξει ακόμα πως μπορείς εύκολα να την εμπιστευθείς. Ο Αμύντας έχει ένα αξιόμαχο σύνολο και πιστεύω πως σήμερα θα κοντράρει αρκετά τη γηπεδούχο ομάδα. Ένα παιχνίδι ανοικτό σε όλα. Θα προτιμήσω τον άσσο αν θέλει η Πεύκη να έχει βλέψεις για κάτι καλύτερο.

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2: Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δύο συνεχόμενες νίκες για τον ΜΕΛΑΣ, απέναντι στην ομάδα των εκπλήξεων μέχρι τώρα. Πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να περάσουν σήμερα από την έδρα του Θριάμβου. Διπλό.

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 2: Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως το Παγκράτι θα περάσει από το Γαλάτσι. Χωρίς την Στέλλα Φουράκη, το Γαλάτσι χάνει σε δύναμη και σκορ. Διπλό.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2: Δεν νομίζω να δυσκολευτεί στα Δίδυμα το Περιστέρι.

soouza
Πεύκη-Αμύντας 63-45(35-28 ημίχρονο).

Επιθετικό πολύ το ματσάκι με την Πεύκη να κυριαρχεί σε όλη τη διάρκεια του,φτάνοντας απόλυτα δίκαια στη νίκη.

Πιο καλές συνεργασίες από τη γηπεδούχο ομάδα κατέληγαν σε τελικές εξ επαφής ενώ ο Αμύντας με ξεσπάσματα προσπαθούσε να κρατηθεί αλλά τίποτα παραπάνω από μερικά λεπτά ευφορίας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα διαθέτει δύο νεαρές αθλήτριες με ωραία σωματικά προσόντα και φοβερό drive.Χρειάζονται βέβαια περισσότερο προσαρμογή στο ομαδικό πνεύμα.

Η Πεύκη θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα αν εντός της φάσης πασάριζε γρήγορα στην αντίθετη πλευρά.Ο Αμύντας θα είχε καλύτερη τύχη αν υπήρχε σωστή αντικατάσταση χώρου στο set παιχνίδι καθώς παγιδευόταν σε pick n roll με τις παίκτριες του να μην απομακρύνονται έγκαιρα μη δημιουργώντας χώρους διείσδυσης.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. bball.gif

Υ.Γ Επειδή συνεχίζετε να μου στέλνετε μηνύματα κι εδώ και στο κινητό θα σας κάνω πάλι να γελάσατε,έτσι για να έχουμε υλικό πειράγματος. tongue.gif

Κουίζ,λοιπόν!Αν μιλάς με διοικούντα και σου λέει θα το περάσω από διοικητικό συμβούλιο ή το Δ.Σ. αποφάσισε τι εννοεί?

Απαντώ....Κερδίζει χρόνο ή προσπαθεί να σε πείσει ότι υπάρχει Δ.Σ. laugh.gif

Υ.Γ.Κυριακή απόγευμα μόνος,με τα ουισκάκια,παρέα με Νοva διότι στέγνωσαν οι εξαρτημένοι που τους έβγαζε λόγο!Η απελπισία στο μεγαλείο της!

Μη μου κολλάτε θα ματαξαναπώ κι άλλα! shot.gif icon_drunk.gif
legal
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων-Γ.Σ.Περιστερίου 25-58 (16-29)

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 00:05

Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 8η Αγωνιστική:

ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων-Γ.Σ.Περιστερίου 25-58 (16-29)

1ο Δεκάλεπτο: 11-08 2ο Δεκάλεπτο: 05-21 3ο Δεκάλεπτο: 03-17 4ο Δεκάλεπτο: 06-12

Διαιτητές: Πέτρου, Σιδέρης

ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων: (Δεσποτάκης) Νικόλα 6, Κουρετσή 2, Κοτρόλου 2, Πατέλη 4, Λιάγκα 2,

Παυλίδου, Μιχαήλ, Χαϊμακίδου 2, Πρωτονοτάριου 2, Μπουκίτα 1, Ανδρινοπούλου 4.

Γ.Σ.Περιστερίου: (Αντ. Παπαδέλος) Κοντοέ, Τσαρούχα 9 (1), Κελλάρη 6 (1), Χαϊκάλη 11, Ζουρνή13,

Σερέτη 4, Μουστάκα 5 (1), Μάργαρη, Μπακαλέξη, Χιώτη 2, Χαραλαμπάκη 8 (1).

kasper7
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, αν επιτρέπεται και με ποια λογική, οι κοπέλες του Ιάσωνα να αγωνίζονται με διάφορες άλλες ομάδες;
Έχει δώσει κάποια ειδική άδεια η ομοσπονδία;
Δεν έχω διαβάσει κάπου κάποια ανακοίνωση... ούτε ξέρω να υπάρχει κάποιο παραθυράκι στο νόμο για τέτοιες περιπτώσεις.
jhantzop
QUOTE(kasper7 @ Nov 27 2012, 09:28 ) *
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, αν επιτρέπεται και με ποια λογική, οι κοπέλες του Ιάσωνα να αγωνίζονται με διάφορες άλλες ομάδες;
Έχει δώσει κάποια ειδική άδεια η ομοσπονδία;
Δεν έχω διαβάσει κάπου κάποια ανακοίνωση... ούτε ξέρω να υπάρχει κάποιο παραθυράκι στο νόμο για τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο.

Ποιες είναι οι κοπέλες και που έπαιξαν;

stev basket
QUOTE(jhantzop @ Nov 27 2012, 07:46 ) *
Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο.

Ποιες είναι οι κοπέλες και που έπαιξαν;

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ Περιστερίου - ΓΣ Περιστερίου, έκανε ντεμπούτο η Μπουκίτα
Στη ΦΕΑ η Θεοδωρακοπούλου

Ναι βγήκε απόφαση που τους επιτρέπει να πάνε όπου θέλουν, σε όποια κατηγορία.
leonkalf
Πότε και που βγήκε αυτή η (ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ) απόφαση??

Και πως δεν γράφτηκε από κανένα site που ασχολείτε με το γυναικείο? Μιλάμε για απόφαση-ΣΤΑΘΜΟ γενικά για όλο το ελληνικό μπάσκετ!!
Δεν είναι απλά μια απόφαση..

Θετικό σίγουρα για τις κοπέλες που θα βρουν στέγη και δε θα μείνουν έξω μια ολόκληρη χρονιά.

Αρνητικό το ότι έγινε ότι έγινε υπόγεια χωρίς καμία δημοσίευση.. Unfair γιατί θα μπορούσαν να είχαν ενδιαφερθεί/ενισχυθεί και κάποιες άλλες ομάδες (που λογικά δε το ήξεραν) με κοπέλες που ήδη θα έχουν κλείσει κάπου.
jsoiler
Την απόφαση την έβγαλε η ΕΟΚ.αυτο που είπαν σε μένα με τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα ειναι οτι οι αθλήτριες του Ιασωνα μπορούν να αγωνιστούν μόνο σε ομάδες της Εσκα και οχι σε ομάδες Α1 και Α2...στην ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ παίζουν δυο πρώην παίκτριες του ιασωνα η μπουκιτα και η πρωτονοταριου.Το αν ειναι σωστή ή λάθος η απόφαση δεν ξερω πάντως το θετικό ειναι οτι τα κορίτσια δεν θα χάσουν τη χρόνια τους....
kasper7
QUOTE(jsoiler @ Nov 27 2012, 13:12 ) *
Την απόφαση την έβγαλε η ΕΟΚ.αυτο που είπαν σε μένα με τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα ειναι οτι οι αθλήτριες του Ιασωνα μπορούν να αγωνιστούν μόνο σε ομάδες της Εσκα και οχι σε ομάδες Α1 και Α2...στην ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ παίζουν δυο πρώην παίκτριες του ιασωνα η μπουκιτα και η πρωτονοταριου.Το αν ειναι σωστή ή λάθος η απόφαση δεν ξερω πάντως το θετικό ειναι οτι τα κορίτσια δεν θα χάσουν τη χρόνια τους....

Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να ακυρώσουν και όλους τους αγώνες του Ιάσωνα, ώστε να γίνεται το πρωτάθλημα δίκαια. Δεν γίνεται κοπέλες να έπαιξαν με τα χρώματα του Ιάσωνα, να κέρδισαν κάποιον αντίπαλο και στην συνέχεια να αγωνίζονται σε αντίπαλη ομάδα, ενώ άλλες ομάδες να παίρνουν 2 αγώνες 20-0 στα χαρτιά.
Σίγουρα δεν είναι σωστό να χάνουν την χρονιά τους οι κοπέλες... αλλά αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του πρωταθλήματος, καθώς ομάδες ενδυναμώνονται στην μέση της χρονιάς, δίχως να έχουν το ίδιο δικαίωμα όλες οι ομάδες.

Επίσης, να αναφέρω πως σε παρόμοια περιστατικά πέρυσι και πρόπερσι στα πρωταθλήματα των ανδρών, δεν επετράπη στους παίκτες να πάνε κάπου αλλού, παρά το γεγονός πως είχε πάει αντιπροσωπεία των παικτών στα γραφεία της ΕΣΚΑ για να διατυπώσουν ανάλογο αίτημα.
leonkalf
QUOTE (jsoiler @ Nov 27 2012, 13:12 ) *
Την απόφαση την έβγαλε η ΕΟΚ.αυτο που είπαν σε μένα με τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα ειναι οτι οι αθλήτριες του Ιασωνα μπορούν να αγωνιστούν μόνο σε ομάδες της Εσκα και οχι σε ομάδες Α1 και Α2...

Η ΕΟΚ την έβγαλε όπως λες, αλλά που είναι γραμμένο???? Μπήκα στο site της EOK και δεν βρήκα κάποια σχετική ανακοίνωση! Η απόφαση δώθηκε τηλεφωνικά σε επιλεγμένα πρόσωπα/ομάδες? Πως έγινε αυτό? 39.gif
Τώρα το μόνο ΕΣΚΑ είναι κάπως τραγικό... κατ' εμέ. Γιατί αυτός ο περιορισμός?
Όμως πως έπαιξε η άλλη κοπέλα στη ΦΕΑ?

QUOTE (kasper7 @ Nov 27 2012, 13:22 ) *
Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να ακυρώσουν και όλους τους αγώνες του Ιάσωνα, ώστε να γίνεται το πρωτάθλημα δίκαια. Δεν γίνεται κοπέλες να έπαιξαν με τα χρώματα του Ιάσωνα, να κέρδισαν κάποιον αντίπαλο και στην συνέχεια να αγωνίζονται σε αντίπαλη ομάδα, ενώ άλλες ομάδες να παίρνουν 2 αγώνες 20-0 στα χαρτιά.
Σίγουρα δεν είναι σωστό να χάνουν την χρονιά τους οι κοπέλες... αλλά αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του πρωταθλήματος, καθώς ομάδες ενδυναμώνονται στην μέση της χρονιάς, δίχως να έχουν το ίδιο δικαίωμα όλες οι ομάδες.

Είναι σίγουρα θέμα προς προβληματισμό. Όπως τα λες.
Πιστεύω ότι όντως θα πρέπει ότι νίκες έχει κάνει ο Ιάσωνας στην αρχή του πρωταθλήματος να αναιρεθούν, ώστε κιόλας οι πρώην παικτριές του (που πάνε σε άλλες ομάδες) να είναι σαν να μην έπαιξαν ποτέ στον Ιάσωνα και απλά να αρχίζουν τώρα τη χρονιά τους.
Είναι δύσκολο θέμα, το καλό είναι που σκέφτηκαν την χρονιά των κοριτσιών (που στο κάτω κάτω δεν έφταιγαν σε τίποτα αν η ομάδα αποφάσισε να βάλει λουκέτο).
jsoiler
Εμένα φίλε Λεωνίδα δεν με πήρε κανένας τηλ απλά πήρα από μόνος μου....Τώρα για κάποιες ομάδες προφανώς και θα είναι άδικο γιατί μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες αυτή η απόφαση....
leonkalf
Γιάννη δεν ήταν μομφή προς εσένα (το αν πήρες ή σε πήραν).

Εσύ αλήθεια, μιας και το συζητάμε, πως το έμαθες? Κάποιος θα στο είπε, και έτσι πήρες τηλ.
Είναι λάθος όμως, και επιμένω σε αυτό, να διαρρέει μια πληροφορία ΟΧΙ προς όλους. Μεγάλος λάθος και unfair.

Και ειλικρινά δε το λέω εξ ονόματος καμίας ομάδας (αν σκεφτεί κάποιος κάτι τέτοιο), απλά εμένα σαν Λεωνίδας δεν μου κάθεται καλά και μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να νοιώθουν προπονητές και ομάδες που δεν το ήξεραν.
Εγώ αν ήμουν προπονητής σε μια ομάδα της κατηγορίας θα είχα προσβληθεί από την στάση της ομοσπονδίας. Πιστεύω καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.
jsoiler
QUOTE(leonkalf @ Nov 27 2012, 17:17 ) *
Γιάννη δεν ήταν μομφή προς εσένα (το αν πήρες ή σε πήραν).

Εσύ αλήθεια, μιας και το συζητάμε, πως το έμαθες? Κάποιος θα στο είπε, και έτσι πήρες τηλ.
Είναι λάθος όμως, και επιμένω σε αυτό, να διαρρέει μια πληροφορία ΟΧΙ προς όλους. Μεγάλος λάθος και unfair.

Και ειλικρινά δε το λέω εξ ονόματος καμίας ομάδας (αν σκεφτεί κάποιος κάτι τέτοιο), απλά εμένα σαν Λεωνίδας δεν μου κάθεται καλά και μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να νοιώθουν προπονητές και ομάδες που δεν το ήξεραν.
Εγώ αν ήμουν προπονητής σε μια ομάδα της κατηγορίας θα είχα προσβληθεί από την στάση της ομοσπονδίας. Πιστεύω καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

Μου το ειπε φιλος μου προπονητης αλλης κατηγοριας επειδη η ανηψια του επαιζε στον Ιασωνα.Το εψαξε μονη της η κοπελα...
kasper7
QUOTE(jsoiler @ Nov 27 2012, 17:22 ) *
Μου το ειπε φιλος μου προπονητης αλλης κατηγοριας επειδη η ανηψια του επαιζε στον Ιασωνα.Το εψαξε μονη της η κοπελα...

Δηλαδή εσύ σαν προπονητής της Α', αν δεν το είχες μάθει από κάποιον φίλο... θα ήσουν στο μαύρο σκοτάδι όπως και η πλειοψηφία των ομάδων.
Και θα πήγαινες π.χ. να παίξεις με την ΑΕΚ Περιστερίου και ξαφνικά θα έβλεπες απέναντί σου... τον Ιάσωνα με κίτρινα!!! tongue.gif
(Ακραίο το παράδειγμά μου, αλλά δείχνει πως όλα γίνονται... στα κρυφά, πράγμα που καθιστά τους υπέυθυνους υπόλογους στο σύνολο των ομάδων της ΕΣΚΑ)
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω πως έχω ακούσει και για παίκτρια του Ιάσωνα που πήγε στο Μαρούσι. Αν ισχύει... επηρεάζει άμεσα και το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
expert+
Δεν είναι λίγο υποκριτικό απ'τη μία να λέμε...
"αχ,τα καημένα τα κορίτσια,κρίμα να χάσουν τη χρονιά τους απο μια ανευθυνότητα του σωματείου"
και απ'την άλλη να μιλάμε για αλλοίωση πρωταθλημάτων;;
Δηλαδή,αν πχ η ΕΣΚΑ αποφασίσει να μηδενιστούν οι νίκες του Ιασωνα (και είναι σαν οι κοπέλες να μην έπαιξαν ποτέ),όλα θα είναι οκ;; Ή μήπως κάποιοι προπονητές ήθελαν να ένταξουν κάποιες παίκτριες στο δυναμικό τους και δεν πρόλαβαν;;
Απ'όσο γνωρίζω, κάποιες ομάδες,είχαν πλησιάσει τις παίκτριες αμέσως μετά τη διάλυση της ομάδας τους και μάλιστα στα προσωπικά τους τηλέφωνα! Αυτοί πως ήξεραν;;
kasper7
QUOTE(expert+ @ Nov 27 2012, 21:02 ) *
Δεν είναι λίγο υποκριτικό απ'τη μία να λέμε...
"αχ,τα καημένα τα κορίτσια,κρίμα να χάσουν τη χρονιά τους απο μια ανευθυνότητα του σωματείου"
και απ'την άλλη να μιλάμε για αλλοίωση πρωταθλημάτων;;
Δηλαδή,αν πχ η ΕΣΚΑ αποφασίσει να μηδενιστούν οι νίκες του Ιασωνα (και είναι σαν οι κοπέλες να μην έπαιξαν ποτέ),όλα θα είναι οκ;; Ή μήπως κάποιοι προπονητές ήθελαν να ένταξουν κάποιες παίκτριες στο δυναμικό τους και δεν πρόλαβαν;;
Απ'όσο γνωρίζω, κάποιες ομάδες,είχαν πλησιάσει τις παίκτριες αμέσως μετά τη διάλυση της ομάδας τους και μάλιστα στα προσωπικά τους τηλέφωνα! Αυτοί πως ήξεραν;;

Φαντάζομαι πως συμφωνείς πως θα πρέπει όλοι να έχουν την ίδια επίσημη ενημέρωση σε οτιδήποτε αφορά στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και πως από την άλλη θα πρέπει ο νομοθέτης να προβλέπει παρόμοια περιστατικά... πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
expert+
QUOTE (kasper7 @ Nov 27 2012, 21:16 ) *
Φαντάζομαι πως συμφωνείς πως θα πρέπει όλοι να έχουν την ίδια επίσημη ενημέρωση σε οτιδήποτε αφορά στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και πως από την άλλη θα πρέπει ο νομοθέτης να προβλέπει παρόμοια περιστατικά... πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εννοείται πως πρέπει να θεσπιστεί κάτι τέτοιο...αν και νομίζω πως μετά απο αυτή την απόφαση άτυπα,εχει δημιουργηθεί ένα ",παραθυράκι" για παρόμοιες καταστάσεις!
Κι εγω που γνώριζα αυτή την κατάσταση εξ' αρχής περίμενα κάποια ανακοίνωση της ΕΣΚΑ η της ΕΟΚ.
Τωρα γιατί δεν έγινε....
leonkalf
QUOTE (kasper7 @ Nov 27 2012, 21:16 ) *

41.gif
Με την παραπάνω τοποθέτηση συμφωνώ απόλυτα. Το ίδιο θα απαντούσα κι εγώ.

Δεν είναι όλα οκ expert+ απλά με τον μηδενισμό όλων των αγώνων.
Εγώ τόνισα το θέμα της ΜΗ δημοσίευσης της απόφασης..
Το αν στεναχωρηθηκαν κάποιοι προπονητές επειδή δεν πρόλαβαν δε με αφορά, δε νομίζω κιόλας όλοι να θέλουν να πάρουν παίκτριες απλά μπορώ να καταλάβω το άδικο του πράγματος..
leonkalf
QUOTE (expert+ @ Nov 27 2012, 21:28 ) *
Εννοείται πως πρέπει να θεσπιστεί κάτι τέτοιο...αν και νομίζω πως μετά απο αυτή την απόφαση άτυπα,εχει δημιουργηθεί ένα ",παραθυράκι" για παρόμοιες καταστάσεις!
Κι εγω που γνώριζα αυτή την κατάσταση εξ' αρχής περίμενα κάποια ανακοίνωση της ΕΣΚΑ η της ΕΟΚ.
Τωρα γιατί δεν έγινε....

Καλημέρα!

Ε αφού το γνώριζες έπρεπε να το γράψεις εδώ να το μάθει η κατηγορία! Και γι' αυτό υπάρχει το forum, για την ενημέρωση όλων..! ;)
Δεν ήταν κάτι "κακό" ή μη ανακοινώσιμο.

Το γιατί δεν έγινε η ανακοίνωση είναι απλά κουταμάρα της εοκ! Καθαρά κουταμάρα! Το όλο θέμα κάποια στιγμή θα γινόταν γνωστό, αφού θα έπαιζαν οι παίκτριες σε άλλες ομάδες.. οπότε...
Έτσι απλά εκτέθηκαν..
dolly12
ρε παιδια υπαρχει ανακοινωση και στο weplayball από την κυριακη το βραδυ
leonkalf
Για δώσε το link γιατί κοίταξα και τώρα και δεν το βρήκα πουθενά..

Άλλωστε το wpb έγραψε χθες και άρθρο σχετικά με την μυστικότητα του θέματος.
jhantzop
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1: Ένα κλικ πιο πάνω ο Άρης.
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 1 Λόγω έδρας.
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2: Έστω και δύσκολα.
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. 2: Η ομάδα των εκτός έδρας εκπλήξεων.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1: Πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει το Περιστέρι.

expert+
Μάθαμε κανένα αποτέλεσμα;;
jhantzop
QUOTE(expert+ @ Dec 3 2012, 23:46 ) *
Μάθαμε κανένα αποτέλεσμα;;

Άρης Πετρούπολης - Πεύκη 54-55 (ημ. 35-23)
Δεκάλεπτα: 23-9, 35-23, 45-36, 54-55
ΑΡΗΣ (ΑΓΓΕΛΗ): Κουτελιέρη 4,Ααθηνασίου 17, Σταυράτη 2, Μιχοπούλου 2, Γιακουμάτου 9, Τσουμάνη 12, Βογιατζή 6
ΠΕΥΚΗ (ΑΝΔΡΑΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ): Χάτζιου, Λοΐζου 3, Κουτσαυγουστή 2, Πάνου, Φιλοπούλου 14, Κανελέτη 10, Λωσταράκου 18, Βουλκίδη, Φλίγγου, Δουκίδη, Αρβανίτη 8

ΜΕΛΑΣ - Προμηθέας 61-66 (ημ. 21-20, κα. 54-54)
Διαιτητές: Αντεριώτης, Τσαχάκης
Δεκάλεπτα: 11-13, 21-20, 39-38, 54-54, 61-66
ΜΕΛΑΣ(Μάλαμα): Μπακετέα, Χριστακοπούλου 16, Κοντοδιού 2, Μαρίνου 12, Πεσκατζίου 15, Κανονίδου 4(1), Χαλιβίδου 12(1)
Προμηθεας(Νίκλας/Μανουσάκης): Φιλιππάκη 12, Σολωμού Στ. 18, Σολωμού Δ. 14, Κασίμη, Βασιλοπούλου 13(4), Σατρατζέμη 1, Καρλή, Βλάχου 2, Μάλμα 2, Κρίθυμου 4(1)
legal
QUOTE(jhantzop @ Dec 4 2012, 01:25 ) *
Άρης Πετρούπολης - Πεύκη 54-55 (ημ. 35-23)
Δεκάλεπτα: 23-9, 35-23, 45-36, 54-55
ΑΡΗΣ (ΑΓΓΕΛΗ): Κουτελιέρη 4,Ααθηνασίου 17, Σταυράτη 2, Μιχοπούλου 2, Γιακουμάτου 9, Τσουμάνη 12, Βογιατζή 6
ΠΕΥΚΗ (ΑΝΔΡΑΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ): Χάτζιου, Λοΐζου 3, Κουτσαυγουστή 2, Πάνου, Φιλοπούλου 14, Κανελέτη 10, Λωσταράκου 18, Βουλκίδη, Φλίγγου, Δουκίδη, Αρβανίτη 8

ΜΕΛΑΣ - Προμηθέας 61-66 (ημ. 21-20, κα. 54-54)
Διαιτητές: Αντεριώτης, Τσαχάκης
Δεκάλεπτα: 11-13, 21-20, 39-38, 54-54, 61-66
ΜΕΛΑΣ(Μάλαμα): Μπακετέα, Χριστακοπούλου 16, Κοντοδιού 2, Μαρίνου 12, Πεσκατζίου 15, Κανονίδου 4(1), Χαλιβίδου 12(1)
Προμηθεας(Νίκλας/Μανουσάκης): Φιλιππάκη 12, Σολωμού Στ. 18, Σολωμού Δ. 14, Κασίμη, Βασιλοπούλου 13(4), Σατρατζέμη 1, Καρλή, Βλάχου 2, Μάλμα 2, Κρίθυμου 4(1)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΑΛΑΤΣΙ 55-42
jhantzop

Άρης Πετρούπολης - Πεύκη 54-55
Περιστέρι - Γαλάτσι 55-42
Παγκράτι - Θρίαμβος Δ. 56-53
Αμύντας - ΑΕΚ Περιστερίου 74-57
Ζωγράφου - Ιάσων Κολωνού 20-0 α.α.
ΜΕΛΑΣ - Προμηθέας 61-66

Lady15
Ξέρουμε πόσο ήρθε Παγκάτι-Αεκ??
jsoiler
QUOTE(Lady15 @ Dec 7 2012, 22:35 ) *
Ξέρουμε πόσο ήρθε Παγκάτι-Αεκ??

Άσσος +4......
jhantzop

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 1
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 2

gspara
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 58-46.
Κακιστο α' ημιχρονο,πολυ καλο το β'.Ολα τα λεφτα το 15 του Παγκρατιου.
bmaniac
QUOTE (gspara @ Dec 10 2012, 23:45 ) *
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 58-46.
Κακιστο α' ημιχρονο,πολυ καλο το β'.Ολα τα λεφτα το 15 του Παγκρατιου.

Προφανώς μιλάς για την Γκριτζά, πραγματικά είναι πολύ ταλαντούχα, ψηλό γκαρντ, αθλητική, τρέχει καλά το γήπεδο, δεν απειλεί όμως περιφερειακά με σουτ, ενώ πρέπει να γίνει και πιο απλή στο παιχνίδι της (λιγότερη και ουσιαστικότερη ντρίμπλα). Το παιχνίδι πολύ δυνατό (σήμα κατατεθέν και των δύο ομάδων το δυναμικό έως σκληρό παιχνίδι), όπου με την ανοχή των διαιτητών κάποια στιγμή μετατράπη σε κατς (κλου τα "τσεκαρίσματα" μεταξύ Μαστρογιαννίδου και Μάλαμα). Θεωρώ ότι το Παγκράτι είναι άξιο συγχαρητηρίων διότι με αυτό το φτωχό ρόστερ πραγματικά αγγίζει το maximum όσον αφορά απόδοση και αποτελέσματα. Με άμυνες 1-3-1, 1-4 (στη Σολωμού), μαχητικότητα και την ποιότητα της Μαστρογιαννίδου και το ταλέντο της Γκριτζά, ήταν μέσα στο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο, με τις αδερφές Σολωμού πρωταγωνίστριες, ενώ κι η Μάλαμα είχε θετική παρουσία, τόσο επιθετικά, όσο κυρίως αμυντικά, αφού η Μαστρογιαννίδου δεινοπάθησε από στα όρια του φάουλ μαρκαρίσματά της. Μέτριος ο Προμηθέας, νευρικός και άστοχος, όταν όμως η διαφορά έπεσε στους 7 πόντους η Σολωμού έβαλε δύο συνεχόμενα σουτ από την ίδια θέση και καθάρισε το παιχνίδι.
PASKET
QUOTE(bmaniac @ Dec 11 2012, 01:04 ) *
Προφανώς μιλάς για την Γκριτζά, πραγματικά είναι πολύ ταλαντούχα, ψηλό γκαρντ, αθλητική, τρέχει καλά το γήπεδο, δεν απειλεί όμως περιφερειακά με σουτ, ενώ πρέπει να γίνει και πιο απλή στο παιχνίδι της (λιγότερη και ουσιαστικότερη ντρίμπλα). Το παιχνίδι πολύ δυνατό (σήμα κατατεθέν και των δύο ομάδων το δυναμικό έως σκληρό παιχνίδι), όπου με την ανοχή των διαιτητών κάποια στιγμή μετατράπη σε κατς (κλου τα "τσεκαρίσματα" μεταξύ Μαστρογιαννίδου και Μάλαμα). Θεωρώ ότι το Παγκράτι είναι άξιο συγχαρητηρίων διότι με αυτό το φτωχό ρόστερ πραγματικά αγγίζει το maximum όσον αφορά απόδοση και αποτελέσματα. Με άμυνες 1-3-1, 1-4 (στη Σολωμού), μαχητικότητα και την ποιότητα της Μαστρογιαννίδου και το ταλέντο της Γκριτζά, ήταν μέσα στο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο, με τις αδερφές Σολωμού πρωταγωνίστριες, ενώ κι η Μάλαμα είχε θετική παρουσία, τόσο επιθετικά, όσο κυρίως αμυντικά, αφού η Μαστρογιαννίδου δεινοπάθησε από στα όρια του φάουλ μαρκαρίσματά της. Μέτριος ο Προμηθέας, νευρικός και άστοχος, όταν όμως η διαφορά έπεσε στους 7 πόντους η Σολωμού έβαλε δύο συνεχόμενα σουτ από την ίδια θέση και καθάρισε το παιχνίδι.

Oι αδελφες με την εκτελεστικη τους δεινοτητα κανουν την διαφορα,ειδικα στα κρισιμα σημεια.Πως αντιμετωπιζονται?Συνθετες αμυνες?
ntimat
QUOTE(PASKET @ Dec 11 2012, 10:07 ) *
Oι αδελφες με την εκτελεστικη τους δεινοτητα κανουν την διαφορα,ειδικα στα κρισιμα σημεια.Πως αντιμετωπιζονται?Συνθετες αμυνες?

απλα δεν αντιμετωπιζονται!!!!αμα ειναι στη μερα τους,ειδικα η Δημητρα, καθεσαι και απολαμβανεις την εξαιρετικη επαφη που εχει με το καλάθι!!! θυμαμαι περσι σε ενα αγωνα με τις κουκου νομιζω ειχε 19 στις 21 προσπαθειες...ουτε ο γκαλης δεν ειχε τετοιο ποσοστο!!!
bmaniac
QUOTE (ntimat @ Dec 11 2012, 10:25 ) *
απλα δεν αντιμετωπιζονται!!!!αμα ειναι στη μερα τους,ειδικα η Δημητρα, καθεσαι και απολαμβανεις την εξαιρετικη επαφη που εχει με το καλάθι!!! θυμαμαι περσι σε ενα αγωνα με τις κουκου νομιζω ειχε 19 στις 21 προσπαθειες...ουτε ο γκαλης δεν ειχε τετοιο ποσοστο!!!

Δε συμφωνώ, τη θεωρώ μοιρολατρική ως άποψη. Γι αυτό το λόγο είναι οι προπονητές, οι scouter κ.α., για να βρίσκουν λύσεις αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων, αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να πάνε το κεφάλι τους, δεν θα δίνουν καμία οδηγία στις παίκτριες τους και θα τρώνε 19 στα 21! Όλοι οι παίκτες, όσο καλοί και να είναι, έχουν αδύνατα σημεία. Ειδικά για το ρόλο των Σολωμού στον Προμηθέα όπως είναι αυτή τη στιγμή το ρόστερ του, η λογική αντιμετώπιση είναι να ρισκάρεις την απειλή από τις άλλες παίκτριες και να δίνεις συνεχόμενες βοήθειες στο μαρκάρισμά τους, διότι έχουν και το σουτ και τη διείσδυση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν καθόλα αξιόλογοι προπονητές για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις, ανάλογα πάντα φυσικά και με τις μπασκετικές, πνευματικές δυνατότητες των παικτριών που διαθέτουν.
jhantzop
QUOTE(ntimat @ Dec 11 2012, 10:25 ) *
...ουτε ο γκαλης δεν ειχε τετοιο ποσοστο!!!...

...

gspara
QUOTE (bmaniac @ Dec 11 2012, 01:04 ) *

Eυχαριστω bmaniac.Πολυ ευστοχη και η αναλυση σου.Τυχαια ειδα το ματς καθως ειχα παει για το ανδρικο νωριτερα.Ελπιζω να καταφερω να παρακολουθησω και αλλα,γιατι μου αρεσε πολυ.
Η Γκριτζα πραγματι απεφευγε το μακρινο σουτ ενω εκανε και καταχρηση ντριμπλας.Με εντυπωσιασε ομως η τεχνικη της και το αερινο στυλ της.Η Μαστρογιαννιδου προφανως ειναι η αριστεροχειρ σεντερ που εβαλε τα 3 σερι τριποντα στο β'.
Μου αρεσε επισης και η μικρη με το 10 απο τον Προμηθεα.
PASKET
QUOTE(gspara @ Dec 11 2012, 15:27 ) *
Eυχαριστω bmaniac.Πολυ ευστοχη και η αναλυση σου.Τυχαια ειδα το ματς καθως ειχα παει για το ανδρικο νωριτερα.Ελπιζω να καταφερω να παρακολουθησω και αλλα,γιατι μου αρεσε πολυ.
Η Γκριτζα πραγματι απεφευγε το μακρινο σουτ ενω εκανε και καταχρηση ντριμπλας.Με εντυπωσιασε ομως η τεχνικη της και το αερινο στυλ της.Η Μαστρογιαννιδου προφανως ειναι η αριστεροχειρ σεντερ που εβαλε τα 3 σερι τριποντα στο β'.
Μου αρεσε επισης και η μικρη με το 10 απο τον Προμηθεα.

Ωραιο ματς για να δεις φιλε gspara ειναι την αλλη Δευτερα ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ντερμπυ κορυφης,που μπορει να κρινει την πρωτη θεση.Οι γηπεδουχοι εχουν μερικες πολυ μπασκετικες παιχτριες.
gspara
QUOTE (PASKET @ Dec 11 2012, 19:12 ) *
Ωραιο ματς για να δεις φιλε gspara ειναι την αλλη Δευτερα ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ντερμπυ κορυφης,που μπορει να κρινει την πρωτη θεση.Οι γηπεδουχοι εχουν μερικες πολυ μπασκετικες παιχτριες.

Σωστος φιλε PASKET.Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ το ειχα δει περσι στα πλει-οφ με τα Μελισσια.Πρεπει να εχει μεινει η Τσαρουχα.
Θα ηθελα να παω αλλα εχει και ΠΕΥΚΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στο αντρικο που θα ειναι σουπερ.
PASKET
QUOTE(gspara @ Dec 11 2012, 20:43 ) *
Σωστος φιλε PASKET.Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ το ειχα δει περσι στα πλει-οφ με τα Μελισσια.Πρεπει να εχει μεινει η Τσαρουχα.

Σωστο.Το ειχα ποσταρει κι εγω στο αντιστοιχο υποφορουμ.
stev basket
QUOTE(gspara @ Dec 11 2012, 19:43 ) *

Nai, έμεινε η Τσαρούχα και σφυρίζει σα διαιτητής και σε Εθνικές κατηγορίες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.