Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New Orleans Hornets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
New Orleans Hornets







Βομβαρδιστικό E-NOLA DAVIS



Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-2012): 21-45

Leaders (2011-2012):
Πόντοι: Eric Gordon 20,6
Ριμπάουντ: Emeka Okafor 7,9
Ασσίστ: Jarrett Jack 6,3






Πιθανή 5άδα:

PG:VasquezSG:Gordon SF:Aminu PF:Davis C:Lopez



Πάγκος:
PG’s: Darius Miller, Brian Roberts
SG’s: Austin Rivers, Roger Mason Jr.
SF’s: Xavier Henry, Lance Thomas
PF’s: Ryan Anderson, Hakim Warrick
C’s: Jason Smith, Salomon Alabi

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Eric Gordon (ανανέωσε) Ryan Anderson (ανταλλαγή από Magic), Robin Lopez, Hakim Warrick (ανταλλαγή από Suns)

Draft Picks: Anthony Davis (#1), Austin Rivers (#11), Darius Miller (#46 από Wizards)


Έφυγαν: Gustavo Ayon (ανταλλαγή σε Magic), Marco Belinelli (FA), Chris Kaman (FA), Carl Landry (FA), Trevor Ariza, Emeka Okafor (ανταλλαγή σε Wizards), Jarrett Jack (ανταλλαγή σε Warriors)



Προπονητής: Monty Williams

Η τύχη χαμογέλασε στους Hornets όταν αποφασίστηκε η σειρά του Draft. Στην τελική πεντάδα οι Hornets είχαν το τέταρτο χειρότερο ρεκόρ, καλύτερο όμως από Wizards, Cavs και Bobcats, πρακτικά είχαν λιγότερες πιθανότητες για να επιλέξουν πρώτοι. Θεωρητικά όμως όλα ήταν ακόμη ανοιχτά. Εκπρόσωπος τη βραδιά εκείνη για την ομάδα της Ορλίν ήταν ο προπονητής της: με το διετές συμβόλαιό του να έχει σχεδόν εκπνεύσει, αυτή ίσως να ήταν μια από τις τελευταίες του υποχρεώσεις ως μέλος των Hornets .

Όμως ο Θεός κοιμήθηκε και ο Monty έφερε την τύχη του και μαζί το νούμερο 1 του Draft. Κάπως έτσι προέκυψε το νέο τετραετές συμβόλαιο λίγους μήνες μετά. Ο Anthony Davis, ο Austin Rivers και όσοι νέοι υπέγραψαν ή ανανέωσαν θα βρίσκονται για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον υπό τις οδηγίες του Williams.


Σχόλιο:

Με τους δυο rookies σίγουρες λύσεις οι Hornets έστειλαν στους Wizards τα $ 20 και $22 εκ. για τα επόμενα δύο χρόνια που θα όφειλαν στους Ariza και Okafor και πήραν το συμβόλαιο του Rashard Lewis, το οποίο και εξαγόρασαν για $ 13,7 εκ. περίπου.

Λίγο αργότερα διώχνουν και τον Jack στους Warriors για να πάρουν τα δικαιώματα του Edin Bavcic και ανακοινώνουν ότι ματσάρουν το offer sheet των Suns για τον Eric Gordon. Ο Gordon, που είχε γοητευτεί τόσο από τη φιλοξενία και την αγάπη των Φοινίκων, που ονειρευόταν ότι οι Hornets δε θα μάτσαραν. Αν ήθελε τόσο πολύ να φύγει θα περίμενε έναν χρόνο ακόμα για να γινόταν unrestricted. Πολύ κακό για το τίποτα: τελικά υπέγραψε και όλα μέλι γάλα, εκτός από τα γόνατά του (για μια ακόμη χρονιά).

Το ρόστερ που θα παρουσιάσουν οι Hornets έχει έναν κορμό για τα επόμενα τρία χρόνια με μόνο τους Davis, Gordon, Rivers και Lopez να είναι σίγουροι. Κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να προσθέτουν παίκτες στο μέλλον και σίγουρα στη θέση του άσσου, που έχει μείνει μόνο ο φτωχός πλην τίμιος Βενεζουελάνος.

Ο Aminu θα μπορεί να παίξει και στο 3 και στο 2 (ελλείψει Gordon), η λογική λέει ότι θα ξεκινάει ως SF, μιας και το σχήμα με τον Anderson εκεί δε δούλεψε πολύ καλά. O Anderson, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης σε άμυνα (αμυντικό ριμπάουντ) και επίθεση (φονικό τρίποντο) δημιουργεί ένα φοβερό πλεονέκτημα στην ομάδα του όσο παίζει στο 4. Ως τώρα ο Williams έχει δοκιμάσει τον Lopez βασικό center, ώστε να τρώει το ξύλο που δε θα αντέχει να παίζει ο πολύ αδύναμος και ανέτοιμος ακόμα στο 5 Anthony Davis. Ο Davis μένει ως PF λοιπόν και ο Anderson αυτομάτως γίνεται υποψήφιος για sixth man of the year.

Έτσι κι αλλιώς όταν για έναν νέο παίκτη με προοπτική ακούγονται τα ονόματα “Tim Duncan”, “Bill Russell” και “Kevin Garnett” ως complimentary comparisons, η ομάδα οφείλει να φροντίσει για τις συνθήκες που θα γίνει αυτός που μπορεί να γίνει. Οι Hornets σε λίγα χρόνια θα μεταμορφωθούν σε μια ομάδα που πολλοί παίκτες θα ζητούν την ευκαιρία για να βρίσκονται εκεί, σε μια ομάδα που θα τους προσφέρει μια παραπάνω πιθανότητα για κάτι καλό. Best case scenario: Οι Timberwolves του Kevin Garnett.



Πρόβλεψη: 25-57
Conference rank: 5
Division rank: 14

Gravedigger
Ωραίοι οι Hornets.Κατάφεραν να βάλουν 62 πόντους σε 48 λεπτά.Φωτιές πέταγαν.
captain charisma
απ τ χρονου θα λεγονται πελεκανοι...ελεος κατι καλυτερο δεν μπορουσαν να βρουν???

να στειλουμε κ τον δικο μας το πελεκανο να δεσει το γλυκο laugh.gif laugh.gif laugh.gif
aegeansheed
QUOTE(captain charisma @ Dec 5 2012, 21:54 ) *
απ τ χρονου θα λεγονται πελεκανοι...ελεος κατι καλυτερο δεν μπορουσαν να βρουν???
να στειλουμε κ τον δικο μας το πελεκανο να δεσει το γλυκο laugh.gif laugh.gif laugh.gif


H σημαία της Louisiana έχει τον Πελεκάνο με τους νεοσσούς του από κάτω και τις αξίες "Union, Justice and Confidence". Confidence??? WTF??? Βρέθηκε ομάδα για τον DM Cousins δηλαδή..



H Tom Waits εκδοχή μου άρεσε περισσότερο απ' όσες παρέλασαν σήμερα στο Twitter.

Nuntius
Τέλος του 1ου ημιχρόνου στην Νέα Ορλεάνη. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους New Orleans Hornets είναι 29 - 46.

Τραγικό πρώτο ημίχρονο για τους Pacers. Τίποτα δεν πήγαινε υπέρ μας. Ας ελπίσουμε να τους τα ψάλλει ο Vogel στην ανάπαυλα και να το γυρίσουν στο 2ο.
Nuntius
53 - 53 στο τέλος της 3ης περιόδου.

Εξαιρετικό δωδεκάλεπτο για τους Pacers. Είμαστε ξανά μέσα στο παιχνίδι smile.gif
Nuntius
Τελικό σκορ: 81 - 75 υπέρ των Pacers biggrin.gif
koutsou10
ο κοουτς των χορνετς βλεπει επιτελους τον ερικ γκορντον να παιζει... rolleyes.gif

εχει μπερδεψει λιγο την ομαδα,αφου ξεκινησε στην αρχη της σεζον σαν βασικο 3αρι τον αμινου που πηγαινε πολυ καλα κ τωρα δεν παιζει καθολου κ εκανε το αντιστροφο με τον λανς τομας...
εντωμεταξυ ο οστιν ριβερς ειναι κακος στην αμυνα κ στην επιθεση ειναι πολυ διστακτικος σε ολες τις κινησεις του με αποτελεσμα να μην εχει κ τις καλυτερες επιλογες(ειδικα χτες εκανε ενα μοιραιο λαθος στο τελος του παιχνιδιου που οδηγησε σε καλαθι κ φαουλ).τουλαχιστον στο τελος δεν θα επρεπε να παιζει αφου εχουν παιχτες πιο εμπειρους κ καλυτερους αυτην την στιγμη στην θεση του.εχουν κ τον χενρι στην ομαδα που ειναι ικανος για το καλυτερο αλλα κ για το χειροτερο...

ελπιζω τωρα που θα ξεκινησει κ ο γκορντον να πανε πολυ καλυτερα,αφου ειναι απο τις συμπαθητικες ομαδες για μενα...
aegeansheed
Άλλη ομάδα με Gordon.

Βλέπω το τελευταίο δίλεπτο και έχει διαλύσει δύο αμυντικά pnrs για πλάκα και μετα δύο να καταλήγουν στις γωνίες με πάσες ακριβείας και στο σωστό χρόνο σε Anderson και Mason Jr. διαδοχικά για εύστοχα τρίποντα.
Anaz
τινινινι απο Final Countdown να δονει το γηπεδο μετα το ταιμ αουτ και πριν την πιο κρισιμη επιθεση, απο τους Θεουληδες στη Ν.Ορλεανη! 77.gif Κριμα που ουτε αυτο δεν ηταν αρκετο να ανακοψει το τρενο των GS.
Magnus92
New Orleans Pelicans !!!

Αλλη αλλαγη δεν θα αντεξω για του χρονου tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.