QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 22 2010, 15:16 )
Λοιπόν, εγώ θα ρίξω τη σκέψη μου και κράξτε με όσο θέλετε!
Πώς θα σας φαινόταν ο Χαλπερίν στον ΠΑΟ; (σε πιθανή φυγή Σάρας ή Σπανούλη βέβαια). Εγώ τον πιστεύω και θεωρώ ότι αν Ζοτς-Ιτούδης δουλέψουν μαζί του (στον ψυχολογικό και αμυντικό τομέα) μπορεί να προσφέρει πολλά.
Σωστός,το έχω σκεφτεί κι εγώ αρκετές φορές...Δεν θα μπορούσε να αναπληρώσει τον Σπανούλη αλλά θα μπορούσε να πάρει την θέση του Σάρας στη 12άδα (χωρίς να είναι Σάρας βέβαια-το μπάσκετ όμως είναι ομαδικό σπορ) Βαρόμετρο του Ολυμπιακού πρόπερσι μαζί με τον Γκριν,εντελώς αναξιοποίητος φέτος,η μη συμμετοχή του μια ευγενική χορηγία του Παναγιώτη Γιαννάκη στους αντιπάλους...Ίσως ο πιό ποιοτικός την μετά Κάτας εποχή Ισραηλινός μπασκετμπολίστας,ουσιαστικά ''ευνουχίστηκε'' στην ομάδα του Πειραιά...Εξαιρετικός σουτέρ,κοντρολαρισμένος με την μπάλα στα χέρια,άψογος χειριστής,ιδιαίτερα ικανός σε ματς με αργό τέμπο αλλά μέτριος αμυντικός (όχι χειρότερος του Λιθουανού) και ψυχολογικά ευάλωτος στα κρίσιμα σημεία...Βέβαια με προπονητή επιπέδου Ομπράντοβιτς δεν έχει δουλέψει...Θα ήταν ένα ενδιαφέρον στοίχημα! (στοίχημα πάντως) Προσωπικά σαν αντι-Σάρας,αν ο Λιθουανός δεν μείνει,θα ήθελα τον επίσης γνωστό μας από την ''φτωχή'' (μα σε καμιά περίπτωση ανάλογη των σπουδαίων δυνατοτήτων του) θητεία του στους ερυθρόλευκους Τζανίρο Πάργκο !! Και ο Μακ Κάλεμπ είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη,δεν θεωρώ ότι το ύψος του παίζει σημαντικό ρόλο,pm είναι ο άνθρωπος ικανός να προσφέρει δυνατή άμυνα,καλό τρανζίσιον σε ανοικτό γήπεδο και ενέργεια! Εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι κατάφερε να προσαρμοστεί σε μια ομάδα του προπονητή με πολύ καθορισμένους ρόλους,πράγμα που σημαίνει ότι παρά το εκρηκτικό του παιχνίδι είναι πειθαρχημένος και ευπροσάρμοστος! Στο σύγχρονο μπάσκετ των 24 δευτερολέπτων,των εξοντωτικών ρυθμών και του physical game τέτοιου είδους καλαθοσφαιριστές είναι καθοριστικοί...
QUOTE(priest @ Jun 22 2010, 22:09 )
λοιπον οπως φαινεται ο σπανουλης θα φυγει,ο σαρας ειναι ελευθερος και ο πεκο εκτος απροοπτου θα μεινει..με βαση αυτα τι μεταγραφες λετε να κανουμε?
Από που φαίνεται ότι ο Σπανούλης θα φύγει ?????
QUOTE(traveller @ Jun 22 2010, 23:47 )
οι άλλοι παίζουν χωρίς τους δικούς μας γι αυτό και εμείς παίρνουμε τις κούπες και οι άλλοι όχι.
Πολύ έχω ξενερώσει με αυτά που γράφονται για ΜακΙντάιρ. Για πολύ όμως. Εύχομαι να είναι απλώς βλακείες όπως και τόσα άλλα που έχουμε διαβάσει.
Σε μια τέτοια περίπτωση χίλιες φορές να μείνει ο Γιασικεβίτσιους
Ε,βέβαια,εδώ Ζοτς και Γιαννακόπουλοι πέρα από το τι θα γίνει φέτος συζήτησαν και για το γενικότερο μέλλον και την ανανέωση που σταδιακά πρέπει να γίνει τα επόμενα χρόνια στην ομάδα,τον ΜακΙντάιρ που είναι 33 θα πάνε να φέρουν?? Δεν νομίζω ότι στέκει το σενάριο με τον Αμερικανό της Σιένα...Αν είναι να κινηθούν σε αυτή την ηλικία απλά θα κρατήσουν τον Σάρας που είναι και μια κλάση πιό πάνω... (να μην πω δύο...διότι το leadership του Λιθουανού ο Αμερικανός δεν το έχει ούτε στο μισό...)
QUOTE(il postino @ Jun 22 2010, 23:58 )
αγαπητε τραβ ,
θα ειχες απολυτο δικιο αν παιρναμε ευρωπαικα καθε χρονο!
επιπλεον, το κεντρικο νοημα του ποστ μου δεν ηταν αυτη η ατακα αλλα η σημασια που εχει ο προπονητης και η ικανοτητα του να φτιαχνει ομαδα μετα τη φυγη "αναντικαταστατων" παικτων!
για μενα "αναντικαταστατος " παικτης απλα δνε υπαρχει! χρημα (διοικηση) και ικανοτητα (κοουτς) να εχεις και ολα γινονται!
Προφανώς δεν υπάρχει αναντικατάστατος παίκτης για έναν πολύ πολύ απλό λόγο...Το μπάσκετ είναι ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα...
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 23 2010, 00:15 )
PG:Διαμαντιδης-Μακινταιρ(Τραβελερ....
)-Καλαθης
G:Τεπιτς-Βεργινης
SG:Νικολας
SF:Περπερογλου-Σ.Παβλοβιτς η' Μπιελιτσα
PF:Φωτσης-Καιμακογλου
F-C:Μπατιστ-Τσαρτσαρης
C:Περοβιτς η' Ν.Λαβρινοβιτς η' Σαβας-Βουγιουκας
Δηλαδή αν δεν πάρουμε τον Πέροβιτς ή τον Λαβρίνοβιτς θα πάρουμε τον Σάβας και τον Βουγιούκα και θα φτιάξουμε τον Σαβοβουγιούκα !! Ήθελα να ήξερα ποιός ξεκίνησε αυτή την πατέντα με τους 2 παίκτες που έρχονται αλλά με έναν μαγικό τρόπο λογίζονται σαν ένας... Το έχω διαβάσει τόσες φορές στο φόρουμ που στο τέλος θα πιστέψω κι εγώ ότι γίνεται...