Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
a9902
9η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
30/03/2008 20:00:00 ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
30/03/2008 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
30/03/2008 12:00:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
30/03/2008 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
30/03/2008 17:15:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 2
30/03/2008 17:00:00 ΜΕΤΣ Β ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1
30/03/2008 20:45:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
lebronjames
QUOTE(lebronjames @ Mar 18 2008, 15:23 ) *
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΜΕΛΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΑΕΚ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΓΑΛΑΤΣΙ-ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
ΠΑΙΑΝΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2
ΖΑΟΝ-ΘΩΜΑΣ 2
ΠΑΠΑΓΟΣ-ΔΑΦΝΗ 2

Για αλλη μια φορα 7/8.Αυτη τη φορα το φταιξιμο το ριχνω στην ομαδα μου biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif αλλα δεν γινοταν να την παω κοντρα.
C05
QUOTE(soouza @ Mar 24 2008, 13:55 ) *
Παπάγος-Δάφνη 47-63.Η θετική ενέργεια που εξέπεμπε χτες η Δάφνη ήταν πράγματι αξιοζήλευτη!Ομάδα με πάθος,πάγκος να παρωτρύνει,κερκίδα να αποθεώνει!Τι να πω?Μπράβο σε όλους σας! 41.gif Δανάη for ever,τα κάνει όλα και συμφέρει!Εγώ δε θα την έβγαζα,θα την άφηνα μέχρι τέλος,τα δε πόδια της σιδερένεια,πετάει..... laugh.gif Αστειάκια......Από την άλλη Λίλιου(συμπτωματικά)και Τριχά πάλευαν,η Γκούμα άστοχη,ο φουκαράς ο Κυριάκος φωνάζει αλλά μερικές παίκτριες του δεν ακούνε.Η ρακέτα του Παπάγου έχασε πολλά rebaund από μία περιφερειακή ομάδα κι ότι φώναζε ο coach σε μία προσαρμογή που διέκρινα,γινόταν το αντίθετο με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι στρατιγίνες να πλησιάσουν.Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες! bball.gif smile.gif

Tριχά, Τρίχα δεν έχει σημασία..
Τρίχα ολέ.... 77.gif
soouza
QUOTE(C05 @ Mar 24 2008, 14:33 ) *
Tριχά, Τρίχα δεν έχει σημασία..
Τρίχα ολέ.... 77.gif

Tονισμός,λάθος?Δεν έχει σημασία.Κι εσύ πήγες καλά,αλλά ήσουν νευρική στις τελικές!Έκλεψες πολλές μπάλες,πίεσες αλλά δεν τελείωσες.Δε πειράζει. 41.gif
C05
QUOTE(soouza @ Mar 24 2008, 14:35 ) *
Tονισμός,λάθος?Δεν έχει σημασία.Κι εσύ πήγες καλά,αλλά ήσουν νευρική στις τελικές!Έκλεψες πολλές μπάλες,πίεσες αλλά δεν τελείωσες.Δε πειράζει. 41.gif

Πολύ σωστό τονισμό έκανες, απλά την πειράζω..
Να'σαι καλά... smile.gif
soouza
QUOTE(C05 @ Mar 24 2008, 14:47 ) *
Πολύ σωστό τονισμό έκανες, απλά την πειράζω..
Να'σαι καλά... smile.gif

Η άλλη.....με έκανε να φωνάξω πρώτη φορά ως θεατής......Δεν άντεξα.....
C05
QUOTE(soouza @ Mar 24 2008, 14:49 ) *
Η άλλη.....με έκανε να φωνάξω πρώτη φορά ως θεατής......Δεν άντεξα.....

Που να τη δείς και στα κέφια της.. tongue.gif
soouza
QUOTE(C05 @ Mar 24 2008, 14:51 ) *
Που να τη δείς και στα κέφια της.. tongue.gif

Πήγε καλούτσικα μεν,το βράδυ τη στόλισα δε laugh.gif evilmonkey.gif
C05
QUOTE(soouza @ Mar 24 2008, 14:52 ) *
Πήγε καλούτσικα μεν,το βράδυ τη στόλισα δε laugh.gif evilmonkey.gif

Μια χαρά πήγε.. Μην τη νευριάζεις... Μακάρι να μπορούσες να έρθεις μετά στο Μελάς-Ιωνικός, ήταν πολύ καλό...
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ Mar 24 2008, 11:55 ) *
Παπάγος-Δάφνη 47-63.Η θετική ενέργεια που εξέπεμπε χτες η Δάφνη ήταν πράγματι αξιοζήλευτη!Ομάδα με πάθος,πάγκος να παρωτρύνει,κερκίδα να αποθεώνει!Τι να πω?Μπράβο σε όλους σας! 41.gif Δανάη for ever,τα κάνει όλα και συμφέρει!Εγώ δε θα την έβγαζα,θα την άφηνα μέχρι τέλος,τα δε πόδια της σιδερένεια,πετάει..... laugh.gif Αστειάκια......Από την άλλη Λίλιου(συμπτωματικά)και Τριχά πάλευαν,η Γκούμα άστοχη,ο φουκαράς ο Κυριάκος φωνάζει αλλά μερικές παίκτριες του δεν ακούνε.Η ρακέτα του Παπάγου έχασε πολλά rebaund από μία περιφερειακή ομάδα κι ότι φώναζε ο coach σε μία προσαρμογή που διέκρινα,γινόταν το αντίθετο με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι στρατιγίνες να πλησιάσουν.Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες! bball.gif smile.gif

καλα σου εχω κλεισει μια δουλεια που ξερω οτι εισαι ο καλυτερος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ στο + PLUS
pencilbox
QUOTE(a9902 @ Mar 24 2008, 14:22 ) *
9η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ

Καλησπέρα σας,
συμφωνώ απόλυτα κι εγώ με a9902. Το Ζωγράφου - Μελάς μπορεί να έρθει και 2 αν δεν βγει από την κακή ψυχολογία ο Ζωγράφος καθώς και το Προμηθέας - Παιανία γιατί ο Προμηθέας δεν παρατάει παιχνίδια ποτέκ αι η Παιανία παίζει εκτός έδρας.

soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Mar 24 2008, 15:12 ) *
καλα σου εχω κλεισει μια δουλεια που ξερω οτι εισαι ο καλυτερος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ στο + PLUS

Ναι έχει και μία ρεπόρτερ....Αυτή που έπαιρνε συνεντεύξεις στο all star....Διαφορά από τις άλλες! laugh.gif
outSider
Μου αρέσει να παίζω με τα νούμερα (εννοώ τους αριθμούς tongue.gif ) και μου έκανε εντύπωση μια περίπτωση που αφορά δύο παίκτριες της Α1 και νομίζω αξίζει τον κόπο να σας τη μεταφέρω.

Και οι δύο έχουν πάνω από 17 παιχνίδια στο ενεργητικό τους και μ.ο. χρόνου συμμετοχής μεγαλύτερο των 25 λεπτών ανά παιχνίδι, δηλαδή ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ.

Η μία, δεν έχει πετύχει ΠΟΤΕ πάνω από 19 αλλά και ΠΟΤΕ κάτω από 4 πόντους !!!
Ενώ ή άλλη, στις ΜΙΣΕΣ από τις εμφανίσεις της έχει πετύχει ή πάνω από 19, ή κάτω από 4 πόντους !!!!!! ohmy.gif

Η πρώτη σε πάνω από τις ΜΙΣΕΣ εμφανίσεις της έχει πετύχει 10 - 15 πόντους !!!!!
Ενώ η δεύτερη, έχει πετύχει 10 - 15 πόντους μόλις σε 2 παιχνίδια !!!!! ohmy.gif

Η πρώτη έχει μ.ο. στα 5 καλύτερα παιχνίδια της 17,8 πόντους και στα 5 χειρότερα 7,2
Ενώ η δεύτερη έχει μ.ο. στα 5 καλύτερα παιχνίδια της 20 (!) πόντους και στα 5 χειρότερα 1,8 !!!!!!!! ohmy.gif

Ποιος είναι ο κανόνας και ποια ή εξαίρεση ? wacko.gif
Η μήπως και οι δύο είναι εξαιρέσεις ?
Έχουμε να κάνουμε με το άκρον άωτον της σταθερότητας έναντι της αστάθειας ? blink.gif
Η μήπως τελικά ... άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και να μη το ψάχνω παραπάνω ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
jsoiler
QUOTE(outSider @ Mar 26 2008, 15:21 ) *
Μου αρέσει να παίζω με τα νούμερα (εννοώ τους αριθμούς tongue.gif ) και μου έκανε εντύπωση μια περίπτωση που αφορά δύο παίκτριες της Α1 και νομίζω αξίζει τον κόπο να σας τη μεταφέρω.

Και οι δύο έχουν πάνω από 17 παιχνίδια στο ενεργητικό τους και μ.ο. χρόνου συμμετοχής μεγαλύτερο των 25 λεπτών ανά παιχνίδι, δηλαδή ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ.

Η μία, δεν έχει πετύχει ΠΟΤΕ πάνω από 19 αλλά και ΠΟΤΕ κάτω από 4 πόντους !!!
Ενώ ή άλλη, στις ΜΙΣΕΣ από τις εμφανίσεις της έχει πετύχει ή πάνω από 19, ή κάτω από 4 πόντους !!!!!! ohmy.gif

Η πρώτη σε πάνω από τις ΜΙΣΕΣ εμφανίσεις της έχει πετύχει 10 - 15 πόντους !!!!!
Ενώ η δεύτερη, έχει πετύχει 10 - 15 πόντους μόλις σε 2 παιχνίδια !!!!! ohmy.gif

Η πρώτη έχει μ.ο. στα 5 καλύτερα παιχνίδια της 17,8 πόντους και στα 5 χειρότερα 7,2
Ενώ η δεύτερη έχει μ.ο. στα 5 καλύτερα παιχνίδια της 20 (!) πόντους και στα 5 χειρότερα 1,8 !!!!!!!! ohmy.gif
Ποιος είναι ο κανόνας και ποια ή εξαίρεση ? wacko.gif
Η μήπως και οι δύο είναι εξαιρέσεις ?
Έχουμε να κάνουμε με το άκρον άωτον της σταθερότητας έναντι της αστάθειας ? blink.gif
Η μήπως τελικά ... άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και να μη το ψάχνω παραπάνω ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Άβυσσος η ψυχή των γυναικών!!!Τα είπες όλα με μια κουβέντα φίλε μου..... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
jsoiler
Καλημέρα!!Θα ήθελα τη γνώμη σας για την υπόθεση μπαράζ!Οι δυο θέσεις όπως φαίνεται δεν αλλάζουν οπότε μιλάμε για τη τρίτη θέση που πιθανότητα οδηγεί στα μπαράζ.Τώρα αν πέσει από Α1 μια εκ των Σπόρτιγκ και Παγχιακού και από Α2 η Αγία τότε όπως δείχνει η σημερινή κατάσταση θα γίνει μάχη.Γνώμη μου ότι τελικά στα μπαράζ θα πάει ο Ζαόν (λόγο της φυγής της αγίας τριάδας) και θα τη γλυτώσει ο Θωμάς.....

Υ.Γ Περιμένω από κάποιον που θέλει να λέγεται άντρας να βγεί και να πεί τη γνώμη του.....
pencilbox
QUOTE(jsoiler @ Mar 28 2008, 08:12 ) *
Καλημέρα!!Θα ήθελα τη γνώμη σας για την υπόθεση μπαράζ!Οι δυο θέσεις όπως φαίνεται δεν αλλάζουν οπότε μιλάμε για τη τρίτη θέση που πιθανότητα οδηγεί στα μπαράζ.Τώρα αν πέσει από Α1 μια εκ των Σπόρτιγκ και Παγχιακού και από Α2 η Αγία τότε όπως δείχνει η σημερινή κατάσταση θα γίνει μάχη.Γνώμη μου ότι τελικά στα μπαράζ θα πάει ο Ζαόν (λόγο της φυγής της αγίας τριάδας) και θα τη γλυτώσει ο Θωμάς.....

Υ.Γ Περιμένω από κάποιον που θέλει να λέγεται άντρας να βγεί και να πεί τη γνώμη του.....

JSoiler καλησπέρα καταρχήν,
συμφωνώ μαζί σου στο ότι έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα ο Θωμάς φαίνεται να γλιτώνει τη διαδικασία των μπαράζ με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα κάνει νίκη την Κυριακή. Συγκεκριμένα:

ο Θωμάς έχει ακόμη να παίξει τα παρακάτω παιχνίδια (με χρονολογική σειρά): Παπάγος (μέσα), Δάφνη (έξω), Γαλάτσι (μέσα), Ένωση (μέσα) και Προμηθέα (έξω).
ο ΖΑΟΝ αντίστοιχα έχει: Ένωση (έξω), Προμηθέα (μέσα), Ιωνικό (έξω), Ζωγράφου (μέσα) και Δάφνη Δαφνίου (έξω).
Από το παραπάνω πρόγραμμα και μόνο μπορεί να δει κανείς ότι οι πιθανότητες για νίκες που έχει ο Θωμάς είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχει ο ΖΑΟΝ.

Επίσης ο Θωμάς αυτή τη στιγμή είναι για πρώτη φορά πλήρης από την αρχή της χρονιάς (έχουν επιστρέψει Μασσέλου, Καραμαλέγκου και οι Χατζηδάκη και Τσιμτσιλή δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση). Από την άλλη ο ΖΑΟΝ έχει απώλειες αυτήν την περίοδο οι οποίες είναι πολύ σημαντικές, βρίσκεται δηλαδή στην ίδια θέση που βρισκόταν ο Θωμάς όλη τη χρονιά (Σταμούλου τραυματίας και Δρίβα και Δημητρίου αποχώρησαν).

Ως προς το μπαράζ, είτε τρίτος είτε 4ος από το τέλος (αν πέσει κι άλλη ομάδα από Α2 στην Α ΕΣΚΑ) θα παιχτεί μπαράζ με τον δεύτερο της Β, δηλαδή ή την Κηφιασιά ή το Θρίαμβο. Πιστεύω πως και στις δύο περιπτώσεις τόσο ο ΖΑΟΝ όσο και ο Θωμάς (εξαρτάται ποιος θα είναι βαθμολογικά) μπορούν να επικρατήσουν των δύο αυτών ομάδων και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τέλος, νομίζω πως (επειδή είδα λίγο καυστικό το σχόλιο περό αποχώρησης της "αγίας τριάδας") θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Θωμάς κέρδισε 2 φορές το ΖΑΟΝ (μέσα με 54-49 όταν έπαιζε η "αγία τριάδα" και χωρίς τη Μασσέλου και έξω με 39-63 όταν βέβαια η αγία τριάδα απουσίαζε αλλά και με τη Μασσέλου στο δυναμικό του). Θεωρώ απόλυτα δίκαιο το να τερματίσει βαθμολογικά ο Θωμάς πάνω από το ΖΑΟΝ άσχετα με το αν αυτό συναπέγεται αποφυγή των μπαράζ ή όχι.

Εσύ όμως τι πιστεύεις? Ποιος τελικά θα παίξει μπαράζ από τη Β? Επίσης δε μας είπες τη δική σου γνώμη για το ποιος θα παίξει μπαράζ από την Α.
pencilbox
Γενικά πάντως για φέτος αυτό που μπορεί να πει κανείς σα συμπέρασμα είναι ότι όλες σχεδόν οι ομάδαες είχαν και πολλά προβλήματα τραυματισμών αλλά και γενικά αποχωρίσεις, επανόδους κλπ. Οι περισσότερες έχουν παρουσιάσει πολλά διαφορετικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Άντε και του χρόνου με λιγότερους τραυματισμούς.
jsoiler
QUOTE(pencilbox @ Mar 28 2008, 12:11 ) *
συμφωνώ μαζί σου στο ότι έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα ο Θωμάς φαίνεται να γλιτώνει τη διαδικασία των μπαράζ με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα κάνει νίκη την Κυριακή. Συγκεκριμένα:

ο Θωμάς έχει ακόμη να παίξει τα παρακάτω παιχνίδια (με χρονολογική σειρά): Παπάγος (μέσα), Δάφνη (έξω), Γαλάτσι (μέσα), Ένωση (μέσα) και Προμηθέα (έξω).
ο ΖΑΟΝ αντίστοιχα έχει: Ένωση (έξω), Προμηθέα (μέσα), Ιωνικό (έξω), Ζωγράφου (μέσα) και Δάφνη Δαφνίου (έξω).
Από το παραπάνω πρόγραμμα και μόνο μπορεί να δει κανείς ότι οι πιθανότητες για νίκες που έχει ο Θωμάς είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχει ο ΖΑΟΝ.

Επίσης ο Θωμάς αυτή τη στιγμή είναι για πρώτη φορά πλήρης από την αρχή της χρονιάς (έχουν επιστρέψει Μασσέλου, Καραμαλέγκου και οι Χατζηδάκη και Τσιμτσιλή δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση). Από την άλλη ο ΖΑΟΝ έχει απώλειες αυτήν την περίοδο οι οποίες είναι πολύ σημαντικές, βρίσκεται δηλαδή στην ίδια θέση που βρισκόταν ο Θωμάς όλη τη χρονιά (Σταμούλου τραυματίας και Δρίβα και Δημητρίου αποχώρησαν).

Ως προς το μπαράζ, είτε τρίτος είτε 4ος από το τέλος (αν πέσει κι άλλη ομάδα από Α2 στην Α ΕΣΚΑ) θα παιχτεί μπαράζ με τον δεύτερο της Β, δηλαδή ή την Κηφιασιά ή το Θρίαμβο. Πιστεύω πως και στις δύο περιπτώσεις τόσο ο ΖΑΟΝ όσο και ο Θωμάς (εξαρτάται ποιος θα είναι βαθμολογικά) μπορούν να επικρατήσουν των δύο αυτών ομάδων και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τέλος, νομίζω πως (επειδή είδα λίγο καυστικό το σχόλιο περό αποχώρησης της "αγίας τριάδας") θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Θωμάς κέρδισε 2 φορές το ΖΑΟΝ (μέσα με 54-49 όταν έπαιζε η "αγία τριάδα" και χωρίς τη Μασσέλου και έξω με 39-63 όταν βέβαια η αγία τριάδα απουσίαζε αλλά και με τη Μασσέλου στο δυναμικό του). Θεωρώ απόλυτα δίκαιο το να τερματίσει βαθμολογικά ο Θωμάς πάνω από το ΖΑΟΝ άσχετα με το αν αυτό συναπέγεται αποφυγή των μπαράζ ή όχι.

Εσύ όμως τι πιστεύεις? Ποιος τελικά θα παίξει μπαράζ από τη Β? Επίσης δε μας είπες τη δική σου γνώμη για το ποιος θα παίξει μπαράζ από την Α.

Γνώμη μου είναι πως τελικά θα παίξει μπαράζ ο Ζαόν.Το έγραψα και παραπάνω!!Τώρα αν μπορεί να χάσει είτε από την Αενκ είτε από μας θα δείξει.Εγω πιστεύω ότι θα είναι ντέρμπυ.....
BOB
mparaz tha paixei o agios thomas....
jsoiler
QUOTE(BOB @ Mar 28 2008, 12:33 ) *
mparaz tha paixei o agios thomas....

Υπόθεση κάνεις έτσι??Εκτός και αν ξέρεις τίποτα παραπάνω.....
pencilbox
QUOTE(jsoiler @ Mar 28 2008, 14:25 ) *
Γνώμη μου είναι πως τελικά θα παίξει μπαράζ ο Ζαόν.Το έγραψα και παραπάνω!!Τώρα αν μπορεί να χάσει είτε από την Αενκ είτε από μας θα δείξει.Εγω πιστεύω ότι θα είναι ντέρμπυ.....

Ναι το είδα ότι το έγραψες, τη γνώμη πάνω σε αυτό θα ήθελα όμως. Θα παίξει ο ΖΑΟΝ επειδή αποχώρησαν οι παίκτριες του? Δηλαδή αλλιώς θα έπαιζε ο Θωμάς?
pencilbox
QUOTE(jsoiler @ Mar 28 2008, 14:45 ) *
Υπόθεση κάνεις έτσι??Εκτός και αν ξέρεις τίποτα παραπάνω.....

ναι αλήθεια BOB που το στηρίζεις?
pencilbox

Ντέρμπυ θα είναι σίγουρα απλά νομίζω πως η ομάδα που προσπαθει να κρατήσει την κατηγορία έχει πιο πολύ πάθος ίσως από αυτήν που προσπαθεί να ανέβει. Από την άλλη βέβαια όταν έχει προηγηθεί μια χρονιά απογοήτευσης (όπως ήταν και για Θωμά και για ΖΑΟΝ) η ψυχολογία είναι κακή.....
jsoiler
QUOTE(pencilbox @ Mar 28 2008, 12:48 ) *
Ντέρμπυ θα είναι σίγουρα απλά νομίζω πως η ομάδα που προσπαθει να κρατήσει την κατηγορία έχει πιο πολύ πάθος ίσως από αυτήν που προσπαθεί να ανέβει. Από την άλλη βέβαια όταν έχει προηγηθεί μια χρονιά απογοήτευσης (όπως ήταν και για Θωμά και για ΖΑΟΝ) η ψυχολογία είναι κακή.....

Πάθος μπορεί να έχει αλλά θα έχει και πολύ άγχος......

Υ.Γ Αν οι τρείς παίκτριες του Ζαόν έπαιζαν κανονικά ο μεταξύ τους αγώνας δεν θα είχε καμία σημασία...(Ζαόν - Θωμάς)
VAGELIS N
QUOTE(pencilbox @ Mar 28 2008, 12:11 ) *

καταρχην εγω δεν ειμαι σιγουρος στο αν πεσει κιαλλη ομαδα απο την Α2 γιατι εκει θα πεσει ομαδα απο Εσκανα (την τυχη μου)ή επαρχιακη
2ον οποια ομαδα και να ειναι στα μπαραζ με την κατασταση που δειχνουν τωρα δεν γλυτωνουν απο την 2η της Β εσκα
3 για το καλο της Α καλο θα ειναι να ανεβει ομαδα που θα ειναι ενταξει σε ολους τους τομεις (π.χ. οικονομικα )
Οσο για την Α1 καλα θα κανουν οι ομαδες της ΕΣΚΑ να ευχαριστουν της ξενες της siemens γιατι αποψη μου αυτη θα πεσει μαλλον
C05
QUOTE(VAGELIS N @ Mar 28 2008, 15:09 ) *
2ον οποια ομαδα και να ειναι στα μπαραζ με την κατασταση που δειχνουν τωρα δεν γλυτωνουν απο την 2η της Β εσκα

Δε συμφωνώ...
pencilbox
QUOTE(VAGELIS N @ Mar 28 2008, 15:09 ) *
καταρχην εγω δεν ειμαι σιγουρος στο αν πεσει κιαλλη ομαδα απο την Α2 γιατι εκει θα πεσει ομαδα απο Εσκανα (την τυχη μου)ή επαρχιακη
3 για το καλο της Α καλο θα ειναι να ανεβει ομαδα που θα ειναι ενταξει σε ολους τους τομεις (π.χ. οικονομικα )
Οσο για την Α1 καλα θα κανουν οι ομαδες της ΕΣΚΑ να ευχαριστουν της ξενες της siemens γιατι αποψη μου αυτη θα πεσει μαλλον

Διαφωνώ μόνο στο γεγονός ότι όποιος και αν πάει στα μπαράζ θα χάσει. Πιστεύω πως ο ΖΑΟΝ όντως δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ ο Θωμάς έχει ανέβει λίγο τον τελευταίο καιρό....
pencilbox

Το ΖΑΟΝ με το σημερινό του πρόσωπο νομίζω τον έχετε. Το Θωμά επίσης όπως εμφανίζεται σήμερα δεν είμαι σίγουρη....
pencilbox
QUOTE(jsoiler @ Mar 28 2008, 14:52 ) *
Πάθος μπορεί να έχει αλλά θα έχει και πολύ άγχος......

Υ.Γ Αν οι τρείς παίκτριες του Ζαόν έπαιζαν κανονικά ο μεταξύ τους αγώνας δεν θα είχε καμία σημασία...(Ζαόν - Θωμάς)

Η αλήθεια είναι πως σε αυτό δεν έχεις και πολύ άδικο. Το ίδιο όμως συνέβη και στο Θωμά και για πολύ μεγαλύτερ οχρονικό διάστημα. Οπότε συμπερασματικά θα πω για άλλη μια φορά ότι θεωρώ δίκαιο να πάει ο ΖΑΟΝ στα μπαράζ και όχι ο Θωμάς.
Να ρωτήσω κάτι άλλο που λογικά εσύ θα ξέρεις. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει βασική παίκτρια στο ΖΑΟΝ που είναι και βοηθός προπονητή σε εσάς. Σωστό? Στο site σας πάντως έτσι λέει (πολύ ωραίο παρεμπιπτόντως). Αν χρειαστεί να παίξει μπαράζ ο ΖΑΟΝ με το Θρίαμβο τι γίνεται? Υπάρχει κάποιος περιορισμός?
VAGELIS N
γιαυτο υπαρχει το forum για να διαφωνουμε αλλα σε λογικα πλαισια
και οχι για να βγαζουμε πρωσωπικες κοντρες παντως τα μπαραζ ειναι κοντα και θα δικαιωθω fortsa β εσκα
pencilbox
QUOTE(VAGELIS N @ Mar 28 2008, 15:47 ) *
γιαυτο υπαρχει το forum για να διαφωνουμε αλλα σε λογικα πλαισια
και οχι για να βγαζουμε πρωσωπικες κοντρες παντως τα μπαραζ ειναι κοντα και θα δικαιωθω fortsa β εσκα

???
C05
QUOTE(pencilbox @ Mar 28 2008, 15:45 ) *
Να ρωτήσω κάτι άλλο που λογικά εσύ θα ξέρεις. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει βασική παίκτρια στο ΖΑΟΝ που είναι και βοηθός προπονητή σε εσάς. Σωστό? Αν χρειαστεί να παίξει μπαράζ ο ΖΑΟΝ με το Θρίαμβο τι γίνεται? Υπάρχει κάποιος περιορισμός?

Καλή ερώτηση λοιπόν.. Αν γίνει αυτό το παιχνίδι πάντως θα δουμε στο παρκέ 4 παίκτριες με το επίθετο Γκολιά.. biggrin.gif
jsoiler
QUOTE(pencilbox @ Mar 28 2008, 13:45 ) *
Η αλήθεια είναι πως σε αυτό δεν έχεις και πολύ άδικο. Το ίδιο όμως συνέβη και στο Θωμά και για πολύ μεγαλύτερ οχρονικό διάστημα. Οπότε συμπερασματικά θα πω για άλλη μια φορά ότι θεωρώ δίκαιο να πάει ο ΖΑΟΝ στα μπαράζ και όχι ο Θωμάς.
Να ρωτήσω κάτι άλλο που λογικά εσύ θα ξέρεις. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει βασική παίκτρια στο ΖΑΟΝ που είναι και βοηθός προπονητή σε εσάς. Σωστό? Στο site σας πάντως έτσι λέει (πολύ ωραίο παρεμπιπτόντως). Αν χρειαστεί να παίξει μπαράζ ο ΖΑΟΝ με το Θρίαμβο τι γίνεται? Υπάρχει κάποιος περιορισμός?

Περιορισμός δεν υπάρχει απλά στο πρώτο ημίχρονο θα παίξει με το Ζαόν και στο δεύτερο θα κάτσει δίπλα μου στο πάγκο!!!Ναι ρε Μαρία........ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jsoiler
QUOTE(C05 @ Mar 28 2008, 14:02 ) *
Aν δεν κάνω λάθος η βοηθός προπονητή του Θριάμβου είναι η Γκολιά Μαρία, ενώ η παίκτρια του ΖΑΟΝ η Γκολιά Ιωάννα...

χαχαχαχαχα μ'αρέσει που σου δίνω και τους πόντους.....
C05
QUOTE(jsoiler @ Mar 28 2008, 16:04 ) *
χαχαχαχαχα μ'αρέσει που σου δίνω και τους πόντους.....

Αμέσως... Και το έσβησα γιατι νόμιζα οτι δεν το είδες.. tongue.gif
jsoiler
QUOTE(C05 @ Mar 28 2008, 14:07 ) *
Αμέσως... Και το έσβησα γιατι νόμιζα οτι δεν το είδες.. tongue.gif

blech.gif blech.gif blech.gif
pencilbox
QUOTE(jsoiler @ Mar 28 2008, 16:02 ) *
Περιορισμός δεν υπάρχει απλά στο πρώτο ημίχρονο θα παίξει με το Ζαόν και στο δεύτερο θα κάτσει δίπλα μου στο πάγκο!!!Ναι ρε Μαρία........ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα την ήθελα στον πάγκο δίπλα μου και όχι αντίπαλό μου έστω και για ένα ημίχρονο smiley.gif
jsoiler
QUOTE(pencilbox @ Mar 28 2008, 14:12 ) *
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα την ήθελα στον πάγκο δίπλα μου και όχι αντίπαλό μου έστω και για ένα ημίχρονο smiley.gif

Άσε που και στα φιλικά που παίζουμε μεταξύ μας η αδερφή της την μαρκάρει.... smile.gif
VAGELIS N
QUOTE(jsoiler @ Mar 28 2008, 18:25 ) *
Άσε που και στα φιλικά που παίζουμε μεταξύ μας η αδερφή της την μαρκάρει.... smile.gif

θα τη κλειδωσει στο δωματιο η αλικη
soouza
QUOTE(pencilbox @ Mar 28 2008, 14:11 ) *

Να πω κι εγώ τι πιστεύω.Ο αγώνας μπαράζ στατιστικά είναι υπέρ αυτού που διεκδικεί την άνοδο κι όχι αυτού που αγωνίζεται για την παραμονή.Όταν δω το ζευγάρι θα έχω θέμα συζήτησης γιατί προς το παρόν κάνουμε εικάσιες. bball.gif
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ Mar 29 2008, 12:17 ) *
Να πω κι εγώ τι πιστεύω.Ο αγώνας μπαράζ στατιστικά είναι υπέρ αυτού που διεκδικεί την άνοδο κι όχι αυτού που αγωνίζεται για την παραμονή.Όταν δω το ζευγάρι θα έχω θέμα συζήτησης γιατί προς το παρόν κάνουμε εικάσιες. bball.gif

και καλα επρεπε να κανεις quote σε ολο αυτο μαθε επιτελους να γραφεις χωρις quote ειναι το κουμαπκι πανω δεξια που λεει add replay
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Mar 29 2008, 14:38 ) *
και καλα επρεπε να κανεις quote σε ολο αυτο μαθε επιτελους να γραφεις χωρις quote ειναι το κουμαπκι πανω δεξια που λεει add replay

Το γνωρίζω,αλλά σας απαντώ!Ασ τον κύριο Βαζέλ τωρα...... 19.gif
melrok
QUOTE(VAGELIS N @ Mar 29 2008, 14:38 ) *

συγνωμη, αλλα απο αυτα που ειπε ο κυριος Βαζελ καταλαβατε τιποτα????? laugh.gif icon_drunk.gif laugh.gif
VAGELIS N
QUOTE(melrok @ Mar 29 2008, 20:01 ) *
συγνωμη, αλλα απο αυτα που ειπε ο κυριος Βαζελ καταλαβατε τιποτα????? laugh.gif icon_drunk.gif laugh.gif

ευκολο ειναι απλα ειναι offtopic.gif γιαυτο και ζηταω συγνωμη θα του στελνω pm την επομενη απλα γεμισε μια σελιδα για να γραψει μια γραμμη
jsoiler
QUOTE(melrok @ Mar 29 2008, 20:01 ) *

Απολύτως τίποτα.......Έχει ένα μοναδικό χάρισμα!!!! smiley.gif
soouza
Εμφανίζεται ο Βαζέλ με μία αρλουμπολογία icon_drunk.gif laugh.gif άνευ προηγουμένου....Αγόρι μου κράξε με κι άλλο,τόσο κράξιμο που να το βάλω? icon_drunk.gif 69.gif
lebronjames
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-παιανια=48-73

Αλλα αποτελεσματα??
BOB
apotelesmata??
trefoil 13
QUOTE(BOB @ Mar 30 2008, 22:34 ) *
apotelesmata??

ιωνικός-περιστέρι 47-52. (Πως το έπαθα και θυμάμαι σκορ..;; blink.gif tongue.gif )
diama13
λοιπον...

η δαφνη εχασε απο το γαλατσι..

ο ζωγραφου κερδισε τον μελα....

ο παπαγου( 41.gif ) κερδισε εναν ποντο τον αγιο θωμα και επαιξε και η φιλιππακη οποτε τα σεναρια δεν ισχυουν...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.