Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνική 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
coachara
QUOTE(rover6 @ Dec 3 2009, 17:44 ) *
φιλε εχεις δικιο εκ πρωτης σαν μπασκετικος που γουσταρεις να πηγαινεις να βλεπεις ωραιο μπασκετ και να μην χανεις την ωρα σου με σουπες ματς.
για ολους τους υπολοιπους που υποστηριζουν η δουλευουν οπως εγω σε καποια ομαδα θελω να σου πω οτι πιο πολυ μας καιει τον ροζ φυλλο παρα η ποιοτητα.
οταν πηγαινω να δω και εγω καποιο ματστακι γουσταρω να βλεπω μπασκεταρα αλλα επειδη και εσυ εχεις περασει απο παγκους το χειροτερο ειναι να σου λενε μπραβο παιξατε σουπερ και εσυ να εχεις χασει.
παραθετω κουβεντα με μεγα γιωργο καλαφατακη που ειχα πριν 5-6 χρονια σε αγωνα που ειχε κερδισει.
του λεω "κοουτσαρα δεν παιξατε καλα σημερα" και απαντησε αυθορμητα, "μπορω να παρω πρωταθλημα παιζοντας ασχημα στο τελος μετραει το δαχτυλιδι και οχι η ποιοτητα" ,μου ειχε πει και φιλε ειχε απολυτο δικιο.
καθε σαββατοκυριακη οι προπονητες παιζουν τον κωλο τους, αν ο σερελης και ο καθε σερελης χασει 4-5 ματσακια παιζοντας ομως πολυ καλα να εισαι σιγουρος οτι θα του κουνησουν μαντηλι οι παραγοντες.

Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες φιλε μου,μα σε τιποτα...αλλωστε οπως ξερεις κοουτς ειμουν κ τα ξερω πολυ καλα ολα αυτα κ την πιεση κ ολα..απλα ειπα οτι αναφερομαι πολυ συχνα σε καποιους παιχτες γιατι εκεινη εχουν τα στοιχεια που μου κανουν κλικ εμενα..αν ας πουμε ο ψηλεας ειχε το κορμι κ την φυσικα προσοντα ας πουμε του λυκογιαννη θα επαιζε α1 το παιδι..παιζει σ αυτες τις κατηγοριες μονο κ μονο επειδη ξερει πολυ μπασκετ..το ιδιο κ για τους παραπανω που αναφερω..μου αρεσουν οι ποιοτικοι παιχτες κ λεω μονο αυτο κ τιποτε παραπανω..αλλωστε η 5αδα του λαυριου περσι ειχε ποιοτητα αλλα οχι κορμια κ γι αυτο ισως δεν ανεβηκε..5 μπασκετικοι πολυ παιχτες(τρικαλιωτης,γιαννακοπουλος,ψηλεας,
τσολακης,κατσαμπαλης) χωρις ομως τα υπολοιπα..τελος παντων..δεν εχω αντιθετη αποψη απο σενα,συμφωνω σε ολα..
3pointer
QUOTE(GREER @ Dec 2 2009, 22:54 ) *
Δεν θεωρω οτι πιασαμε μεγαλη αποδοση σημερα, μιας και νομιζω οτι η περιφερεια μας ηταν σε κακη ημερα. Και αμυντικα και επιθετικα. Η ποιοτητα των παιχτων μας ειναι για μεγαλυτερα πραγματα. Ο Δουκας λυσαξε μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο για τη νικη(και καλα εκανε) και δεν νομιζω οτι θα ξαναβαλει 87 ποντους σε ομαδα του δικου μας επιπεδου. Μακαρι, αλλα δεν νομιζω. Τα εβαλαν ολα τα παλικαρια!!! Εμεις εαν ειμασταν λιγο πιο ευστοχοι, θα ειχαμε κερδισει πολυ πιο ευκολα. Η ανοδος των Γιαννακο και Ψυλεα στο Β'Ημιχρονο καθως επισης και εξαιρετικη αποδοση του Σταματη σε ολο το ματς, μας οδηγησαν στη νικη. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για το παθος και τη προσπαθεια καθ'ολη τη διαρκεια του αγωνα, πραγματα τα οποια μας οδηγησαν στη νικη.

Υ.Γ. Ροβερ χαρηκα που σε ειδα και να ερχεσαι πιο συχνα στο γηπεδο να μας βλεπεις, μιας και οποτε εισαι εκει(ειτε αντιπαλος ειτε θεατης), κερδιζουμε.

ελεος πια με το λαυριο... Ε Λ Ε Ο Σ..... σιγα την ομαδα... που το ειδες οτι τα βαλανε ολα,ε?? που?? αλλο ματς εβλεπες?? να σου θυμισω οτι χασανε τουλαχιστον 10 βολες, τουλαχιστον 5 καλαθια ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.. 3 ο μελας, 2 ο σταμοπουλος, και νομιζω 1 ο παπουλιδης... μας εχετε ζαλισει με το λαυριο.. απο τους 25 ποντους ο γιαννακοπουλος τους 10 ΣΙΓΟΥΡΑ τους εβαλε με βολες απο ανυπαρκτα φαουλ.. το ιδιο και ο ψηλεας... να ευχαριστειτε τους διατητες που λιγο πριν το τελος δωσανε goal-foul εφευρεση στον σταμοπουλο και τεχνικη ποινη και ενω ησασταν πισω στο σκορ με 2 ποντους... [size="7"][/size]

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..... Ε Λ Ε Ο Σ.......
SHAWN
QUOTE(3pointer @ Dec 3 2009, 20:26 ) *
ελεος πια με το λαυριο... Ε Λ Ε Ο Σ..... σιγα την ομαδα... που το ειδες οτι τα βαλανε ολα,ε?? που?? αλλο ματς εβλεπες?? να σου θυμισω οτι χασανε τουλαχιστον 10 βολες, τουλαχιστον 5 καλαθια ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.. 3 ο μελας, 2 ο σταμοπουλος, και νομιζω 1 ο παπουλιδης... μας εχετε ζαλισει με το λαυριο.. απο τους 25 ποντους ο γιαννακοπουλος τους 10 ΣΙΓΟΥΡΑ τους εβαλε με βολες απο ανυπαρκτα φαουλ.. το ιδιο και ο ψηλεας... να ευχαριστειτε τους διατητες που λιγο πριν το τελος δωσανε goal-foul εφευρεση στον σταμοπουλο και τεχνικη ποινη και ενω ησασταν πισω στο σκορ με 2 ποντους... [size="7"][/size]

Καλα εσυ αλλο παιχνιδι ειδες blink.gif
Εαν δεν το καταλαβαινεις το μπασκετ να ρωτας να στο εξηγει κανεις γιατι παραπληροφορεις λαθος στο φορουμ..
3pointer
QUOTE(SHAWN @ Dec 3 2009, 20:48 ) *
Καλα εσυ αλλο παιχνιδι ειδες blink.gif
Εαν δεν το καταλαβαινεις το μπασκετ να ρωτας να στο εξηγει κανεις γιατι παραπληροφορεις λαθος στο φορουμ..

εσυ που ξερεις μπασκετ...για πες μου...τι απο αυτα που ειπα δεν ισχυει???
kaukasios
o καραγιαννης προπονητης στο αιγιο.
GOLD
QUOTE(kaukasios @ Dec 3 2009, 23:14 ) *
o καραγιαννης προπονητης στο αιγιο.

Αναμενεται βελτιωση του Αιγιου. Πολυ καλος προπονητης.
pass
QUOTE(GOLD @ Dec 3 2009, 22:29 ) *
Αναμενεται βελτιωση του Αιγιου. Πολυ καλος προπονητης.
Το Λαύριο φέτος έχει την στόφα του πρωταθλητή.κάτι που δεν το είχε τα προηγούμενα 2 χρόνια.Αυτό τουλάχιστον είδα εγώ μεσα στη Φλόγα.Ο αγώνας όμως με την Καλαμαριά δεν θα είναι εύκολος
fanis#10
Για το ντέρμπι Απόλλων Π.-Πιερικού/Αρχέλαου την Κυριακή καμιά πρόβλεψη; Δεν έχω δει Πιερικό αλλά έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Για τον Απόλλωνα έχω άποψη και πιστεύω ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, έχει ανέβει πολύ. Θα γίνει πολύ καλό ματς απ' ό,τι φαίνεται...
menelaos
QUOTE(3pointer @ Dec 3 2009, 20:26 ) *

Δε μου λες ρε φιλαρακο εσυ που ησουν στο γηπεδο αυτα ειδες? Ο Γιαννακοπουλος και ο Ψηλεας εβαλαν βολες ανυπαρκτες ? Το να εισαι πορωμενος με καποια ομαδα μαγκια σου το να παραπληροφορεις ομως τον κοσμο ειναι ντροπη σου. Πρωτα απο ολα με σοβαρους διαιτητες θα επρεπε να παιζατε με 3- 4παιχτες το πολυ. Ολοι οι αλλοι επαιζαν κατς και επρεπε να ειχαν αποβληθει. Ειδικα το παλικαρακι το μαυρο δεν ξερω πως το λενε, οπως και το νο 5 που ειχε 4 φαουλ απο το 22 λεπτο και δεν αποβληθηκε. Παμε στην τεχνικη ποινη τωρα , αν θεωρεις ανυπαρκτο ενα αντιαθλητικο φαουλ που κακος δεν δοθηκε τοτε ασχολησου με τιποτα αλλο, και οχι μονο αυτο αλλα εβριζε αυτους που σας κραταγαν τοση ωρα μεσα στο ματσ. Και κλεινω με τον κοουτς σας ,ποσσες τεχνικες ποινες επρεπε να ειχε παρει???
Αν οι παιχτες σας ειναι ανικανοι και δεν βαζουν τα ευκολα καλαθια τοτε να παιξετε καποιο αλλο αθλημα, εχετε πολλα τετοια στο Δουκα.

QUOTE(rover6 @ Dec 3 2009, 17:44 ) *
φιλε εχεις δικιο εκ πρωτης σαν μπασκετικος που γουσταρεις να πηγαινεις να βλεπεις ωραιο μπασκετ και να μην χανεις την ωρα σου με σουπες ματς.
για ολους τους υπολοιπους που υποστηριζουν η δουλευουν οπως εγω σε καποια ομαδα θελω να σου πω οτι πιο πολυ μας καιει τον ροζ φυλλο παρα η ποιοτητα.
οταν πηγαινω να δω και εγω καποιο ματστακι γουσταρω να βλεπω μπασκεταρα αλλα επειδη και εσυ εχεις περασει απο παγκους το χειροτερο ειναι να σου λενε μπραβο παιξατε σουπερ και εσυ να εχεις χασει.
παραθετω κουβεντα με μεγα γιωργο καλαφατακη που ειχα πριν 5-6 χρονια σε αγωνα που ειχε κερδισει.
του λεω "κοουτσαρα δεν παιξατε καλα σημερα" και απαντησε αυθορμητα, "μπορω να παρω πρωταθλημα παιζοντας ασχημα στο τελος μετραει το δαχτυλιδι και οχι η ποιοτητα" ,μου ειχε πει και φιλε ειχε απολυτο δικιο.
καθε σαββατοκυριακη οι προπονητες παιζουν τον κωλο τους, αν ο σερελης και ο καθε σερελης χασει 4-5 ματσακια παιζοντας ομως πολυ καλα να εισαι σιγουρος οτι θα του κουνησουν μαντηλι οι παραγοντες.

Πολυ σωστα μιλησες φιλε rover , το ιδιο ειπα και εγω για περυσι και προπερσι. φετος θελω την ανοδο και το καλο μπασκετ θα το παιξω του χρονου στην Α2 smiley.gif smiley.gif
SHAWN
QUOTE(fanis#10 @ Dec 3 2009, 23:59 ) *
Για το ντέρμπι Απόλλων Π.-Πιερικού/Αρχέλαου την Κυριακή καμιά πρόβλεψη; Δεν έχω δει Πιερικό αλλά έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Για τον Απόλλωνα έχω άποψη και πιστεύω ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, έχει ανέβει πολύ. Θα γίνει πολύ καλό ματς απ' ό,τι φαίνεται...

Πιστευω +10 ο Απολλων rolleyes.gif
kaukasios
QUOTE(SHAWN @ Dec 4 2009, 01:00 ) *

kai εγω πιστευω σε νικη του απολλωνα αλλα με μικροτερη διαφορα.
GREER
QUOTE(rover6 @ Dec 3 2009, 01:18 ) *
νικη πρωταθλημα για το λαυριο.
ειχα πει οτι φετος το λαυριο ειναι βελτιωμενο, οχι μονο απο πλευρας παικτων αλλα και ο προπονητης του φετος ειναι πολυ καλυτερος απο περυσι.
σε κακη μερα της ομαδος του μπορεσε και εκανε τις καλυτερες αλλαγες και κερδισε.
μαγκια του οταν σε καποια στιγμη ειχε μια ντιπαραθεση με τον play maker απο τον ηλυσιακο κρατησε χαρακτηρα και δεν τον ξαναεβαλε ενω ειχε προβληματακι για κανενα πενταλεπτο στον ασσο.
μαγκια του.
οσο αφορα τον δουκα επειδη εχω παικτες δικους μου εκει ειχε παρα πολλα προβληματα την περασμενη εβδομαδα και εκει που πηγε το παιχνιδι ειναι ψιλο επιτυχια του.

υ.γ
επεσα 5 ποντους εξω στα προγνωστικα μου. smiley.gif

το ξερω φιλε, εγω στο εχω πει απο προπερυσι οτι ακομη δεν εχω δει το λαυριο με μενα στο γηπεδο να χανει. smiley.gif
κυριακες που παιζεται μεσα στην αττικη ερχομαι ........... αρκει να περιλαμβανει καφε και γευμα στο λαυριο.
το εισητηριο δικο μου και οι βενζινες. smiley.gif smiley.gif

Χαιρομαι που το ανεφερες αυτο για το Σερελη. Μην σου πω οτι με προλαβες κιολας. Πραγματι εκανε εξαιρετικη διαχειρηση του ματς(και χωρις τα καραγκιοζιλικια και τις γραφικοτητες αλλων συναδελφων του!!!!).

Υ.Γ. Με τον 3pointer δεν ασχολουμαι επειδη σκοπος του ηταν να παραπληροφορησει το κοσμο εδω μεσα και οι υπολοιποι του απαντησαν οπως επρεπε.

Υ.Γ.1 Συμφωνω με τους υπολοιπους οτι πλεον για εμας ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και ΑΥΤΟ για εμας ειναι το ζητουμενο φετος.

Υ.Γ.2 Αντε ρε Ροβερ σε περιμενω. Ελα καμμια φορα!!! Και παρε και τον Χ.Π.!!!
rover6
QUOTE(SHAWN @ Dec 4 2009, 01:00 ) *

φιλε δεν χανει τοσο ευκολα ο πιερικος.
ειναι πολυ καλη ομαδα και θα πω και ενα μυστικο.
ξερει οτι αν περασει απο πατρα ακολουθει το λαυριο στην α2.
"και ο φουρνος εχει αναψει".
bek
ο νικος καραγιαννης ειναι παιδι του αιγιου και περσι πηγε να σωσει μονος του την ομαδα στην α2. το αιγιο θα ανεβει κατακορυφα και στο τελος θα διεκδικησει και ανοδο!
rover6
QUOTE(GREER @ Dec 4 2009, 02:23 ) *
Χαιρομαι που το ανεφερες αυτο για το Σερελη. Μην σου πω οτι με προλαβες κιολας. Πραγματι εκανε εξαιρετικη διαχειρηση του ματς(και χωρις τα καραγκιοζιλικια και τις γραφικοτητες αλλων συναδελφων του!!!!).

Υ.Γ. Με τον 3pointer δεν ασχολουμαι επειδη σκοπος του ηταν να παραπληροφορησει το κοσμο εδω μεσα και οι υπολοιποι του απαντησαν οπως επρεπε.

Υ.Γ.1 Συμφωνω με τους υπολοιπους οτι πλεον για εμας ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και ΑΥΤΟ για εμας ειναι το ζητουμενο φετος.

φιλαρακι εχεις διαπιστωσει οτι γραφω οτι βλεπω και πιστευω. φετος ο σερελης εχει αναβει επιπεδο προπονητικα.
πριν δυο χρονια που τον πρωτοειδα εκανε εγκληματα, ειδα το ματς του δουκα και σου λεω οτι ειναι και για παραπανω.
αυτη ειναι η αληθεια, αμα κοιμοτανε θα σου ελεγα οτι δεν μυριζει.
η β εθνικη ειναι μονο αυτο...... σκοπος η νικη.
ξεχνας πως ανεβηκε το αιγιο την πρωτη χρονια, με τσαμπουκαδες και τρομοκρατια.
ετσι ειναι, αν εχεις στοχο πρεπει να τον πετυχαινεις, αν λες παω να παιξω καλο μπασκετ δεν κανεις πρωταθλητισμο αλλα μαζικο λαικο αθλητισμο.
να εισαι σιγουρος οτι θα προσπαθησω να σημαδεψω μερικα δυσκολα ματσακια και θα ερθω για να νικησετε σιγουρα.
μονο με τον πιερικο δεν θα ερθω που ειναι και κει φιλοι μου. smiley.gif και θα αφησω να κερδισει ο καλυτερος.
kaukasios
QUOTE(bek @ Dec 4 2009, 02:31 ) *
ο νικος καραγιαννης ειναι παιδι του αιγιου και περσι πηγε να σωσει μονος του την ομαδα στην α2. το αιγιο θα ανεβει κατακορυφα και στο τελος θα διεκδικησει και ανοδο!

μην σου πω οτι απο τωρα πρεπει να ψαξουν τον δευτερο!!!!!! smiley.gif smiley.gif
rover6
QUOTE(kaukasios @ Dec 4 2009, 02:37 ) *
μην σου πω οτι απο τωρα πρεπει να ψαξουν τον δευτερο!!!!!! smiley.gif smiley.gif

που θα πεσει μαζι με το αιγιο????? 24.gif
SHAWN
QUOTE(bek @ Dec 4 2009, 02:31 ) *

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Kαλα μου επεσε το πληκτρολογιο απο τα χερια και επεσε στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου smiley.gif smiley.gif ....
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου blink.gif
3pointer
[quote name='menelaos' date='Dec 4 2009, 00:03 ' post='364545']
Δε μου λες ρε φιλαρακο εσυ που ησουν στο γηπεδο αυτα ειδες? Ο Γιαννακοπουλος και ο Ψηλεας εβαλαν βολες ανυπαρκτες ? Το να εισαι πορωμενος με καποια ομαδα μαγκια σου το να παραπληροφορεις ομως τον κοσμο ειναι ντροπη σου. Πρωτα απο ολα με σοβαρους διαιτητες θα επρεπε να παιζατε με 3- 4παιχτες το πολυ. Ολοι οι αλλοι επαιζαν κατς και επρεπε να ειχαν αποβληθει. Ειδικα το παλικαρακι το μαυρο δεν ξερω πως το λενε, οπως και το νο 5 που ειχε 4 φαουλ απο το 22 λεπτο και δεν αποβληθηκε. Παμε στην τεχνικη ποινη τωρα , αν θεωρεις ανυπαρκτο ενα αντιαθλητικο φαουλ που κακος δεν δοθηκε τοτε ασχολησου με τιποτα αλλο, και οχι μονο αυτο αλλα εβριζε αυτους που σας κραταγαν τοση ωρα μεσα στο ματσ. Και κλεινω με τον κοουτς σας ,ποσσες τεχνικες ποινες επρεπε να ειχε παρει???
Αν οι παιχτες σας ειναι ανικανοι και δεν βαζουν τα ευκολα καλαθια τοτε να παιξετε καποιο αλλο αθλημα, εχετε πολλα τετοια στο Δουκα.

εσενα ποιος σου μιλησε??? καλα εσυ εκτος απο ασχετος εισαι και βλακας! καταρχην ποιος σου ειπε ρε οτι εχω σχεσεις με το δουκα?? ερασιτεχνικα παιζω και απλα ασχολουμε λογω δουλειας...τωρα το ποιος θα επρεπε να ντρεπεται ειναι αλλο θεμα! οταν αποφασισεις να βγαλεις τα γυαλια(Λαυριαρα..ομαδαρα μονο εσυ, παμε να παρουμε την ευρωλιγκα!!!!!!!!!!!!!) ειμαι διατεθειμμενος εαν θελεις να συζητησουμε για μπασκετακι!!!!... και σταματα να δειχνεις στο forum το απωθημενο σου οτι δεν επαιξες ποτε μπασκετ! icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
nonickname
ρε παιδιά του λαυρίου αγαπάτε την ομάδα σας και ΚΑΛΑ κάνετε!! άλλα πιστεύετε δηλαδή ότι όταν μιλάτε για την όμαδα σας,μιλάτε αντικειμενικά?γιατί στο παιχνίδι με τον δούκα ναι μεν δεν φταίει κανένας στα παιδιά του δούκα που έχασαν 5-6 σουτ κάτω από το καλάθι όπως και για τις 10 περίπου χαμένες βολές όπως δεν φταίει και στα παιδιά του λαυρίου που ήταν αστοχοι.Από την άλλη βέβαια δεν μπορείτε να έχετε παράπονο και από την διαιτησία.μπορώ να σας πω πολλές λάθος αποφάσεις και για τις 2 πλεύρες!!!

Όμως όταν κάποιος θέλει να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ πρέπει νομίζω να βλέπει όλη την εικόνα.Γιατί αντιπαραθέτοντας την σκληρή άμυνα του μαύρου(παναγιώτης μαγιτόμπε) όπως λέτε μπορώ και εγώ να πω ότι το παιδί εφαγε μία αγκωνιά απο τον καρβούνη (που έσπρωχνε όσο να ναι) κ πήγε να καταπεί την μασέλα του!!

Περίπου 4 λεπτά πριν την λήξη γίνεται παγιδα στο ίδιο παιδί ενώ ο δούκας είναι 6 πόντους μπροστα στο σκορ,τρώει κλωτσιά κ δίνονται βηματα.

όσο για τον προπονητή του δούκα που κάποιος αναφέρθηκε,αν οι διαμαρτυρίες του νομίζετε ότι ξεπέρασαν τα αθλητικά πλαίσια,που προσωπικά δεν το πιστεύω, και έπρεπε να τιμωρηθεί τότε τιμωρία θα έπρεπε να δεχτεί κ το λαύριο για έναν κύριο που ήταν στον πάγκο του(δεν τον γνωρίζω)και οι διαμαρτυρίες του φτάνανε συχνά μέχρι την γραμματεία.

ΥΓ. Όταν 1 ομάδα έχει στόχο την άνοδο στην Α2 δεν νομίζω ότι γίνεται να προβάλει ως δικαιολογία ότι τραυματίστηκε ο μπάκας.σημαντική απώλεια άλλα μια ομάδα με τέτοιο στόχο πρέπει να χει το βάθος να ανταπεξέλθει ανά πάσα στιγμή!Ειδικά σε ενα δύσκολο πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών όπωσ αυτό τησ Β εθνικής.

Συγνώμη αν σας κούρασα!
Ευχαριστώ αν αντέξατε να το διάβασετε όλο!
GOLD
QUOTE(SHAWN @ Dec 3 2009, 13:21 ) *
Πως τα καταφερνεις οτι και εαν πεις για το Λαυριο το θεμα το πας στον Τρικαλιωτη blink.gif

09/12/09 17:00 Β' ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ - ΜΑΣ ΜΑΝTOYΛΙΔΗΣ---1
06/12/09 17:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ--1
09/12/09 17:00 ΜΕΝΤ ΜΕΝΤ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ--1
06/12/09 17:00 ΜΙΚΡΑΣ Α ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -- ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ--2 Θα μιλησει ο νεος προπονητης
06/12/09 17:00 ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΚΑΠ - ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ---1 Η εκπληξη της αγωνιστηκης
06/12/09 17:00 Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ -- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ---1 λογο πολλων τραυματιων του Δουκα
06/12/09 17:00 ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.-- 1 77.gif (40 διαφορα περσι) wink.gif
09/12/09 17:00 ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ --1 Ευκολα

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ vs ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 1 (δια περιπατου, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ vs ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ 2 (μεγαλο ντερμπι, θα κριθει στον ποντο)

ΜΕΝΤ vs ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 (καλυτερη ομαδα η ΜΕΝΤ + αγωνιζεται στην εδρα της)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ vs ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΦΛΟΓΑ 1 (ντερμπι παραμονης, θα μιλησει η εδρα)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ vs ΑΕΚ/ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΓΟΥΣ 2 (σημαντικη διαφορα δυναμικοτητας, ανετο διπλο)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ vs ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1 (αμφιρροπο παιχνιδι, θα κρινει το αποτελεσμα η εδρα)

ΛΑΥΡΙΟ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1 (το Λαυριο φετος δεν χανει απο κανεναν στην εδρα του)

ΑΙΑΣ ΕΥΣΜΟΥ vs ΚΟΜΟΤΗΝΗ 1 (καλυτερη ομαδα ο Αιας, ανετα)

Καλη επιτυχια σε ολους!
SHAWN
QUOTE(nonickname @ Dec 4 2009, 12:42 ) *
ρε παιδιά του λαυρίου αγαπάτε την ομάδα σας και ΚΑΛΑ κάνετε!! άλλα πιστεύετε δηλαδή ότι όταν μιλάτε για την όμαδα σας,μιλάτε αντικειμενικά?γιατί στο παιχνίδι με τον δούκα ναι μεν δεν φταίει κανένας στα παιδιά του δούκα που έχασαν 5-6 σουτ κάτω από το καλάθι όπως και για τις 10 περίπου χαμένες βολές όπως δεν φταίει και στα παιδιά του λαυρίου που ήταν αστοχοι.Από την άλλη βέβαια δεν μπορείτε να έχετε παράπονο και από την διαιτησία.μπορώ να σας πω πολλές λάθος αποφάσεις και για τις 2 πλεύρες!!!

Όμως όταν κάποιος θέλει να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ πρέπει νομίζω να βλέπει όλη την εικόνα.Γιατί αντιπαραθέτοντας την σκληρή άμυνα του μαύρου(παναγιώτης μαγιτόμπε) όπως λέτε μπορώ και εγώ να πω ότι το παιδί εφαγε μία αγκωνιά απο τον καρβούνη (που έσπρωχνε όσο να ναι) κ πήγε να καταπεί την μασέλα του!!

Περίπου 4 λεπτά πριν την λήξη γίνεται παγιδα στο ίδιο παιδί ενώ ο δούκας είναι 6 πόντους μπροστα στο σκορ,τρώει κλωτσιά κ δίνονται βηματα.

όσο για τον προπονητή του δούκα που κάποιος αναφέρθηκε,αν οι διαμαρτυρίες του νομίζετε ότι ξεπέρασαν τα αθλητικά πλαίσια,που προσωπικά δεν το πιστεύω, και έπρεπε να τιμωρηθεί τότε τιμωρία θα έπρεπε να δεχτεί κ το λαύριο για έναν κύριο που ήταν στον πάγκο του(δεν τον γνωρίζω)και οι διαμαρτυρίες του φτάνανε συχνά μέχρι την γραμματεία.

ΥΓ. Όταν 1 ομάδα έχει στόχο την άνοδο στην Α2 δεν νομίζω ότι γίνεται να προβάλει ως δικαιολογία ότι τραυματίστηκε ο μπάκας.σημαντική απώλεια άλλα μια ομάδα με τέτοιο στόχο πρέπει να χει το βάθος να ανταπεξέλθει ανά πάσα στιγμή!Ειδικά σε ενα δύσκολο πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών όπωσ αυτό τησ Β εθνικής.

Συγνώμη αν σας κούρασα!

Eνω εσυ τωρα εισαι αντικειμενικος?
Πλακα μου κανεις φιλε μου,οπως τα παιδια του Λαυριου υποστηριζουν την ομαδα τους ετσι και εσυ υποστηριζεις την δικια σου cool.gif
Σε ενα τοπικ πριν λιγες μερες ειχε γραψει καποιος οτι το Λαυριο τον Δουκα τον εχει 4-0 και τωρα 5-0 αυτο δεν σου λεει κατι?
menelaos

εσενα ποιος σου μιλησε??? καλα εσυ εκτος απο ασχετος εισαι και βλακας! καταρχην ποιος σου ειπε ρε οτι εχω σχεσεις με το δουκα?? ερασιτεχνικα παιζω και απλα ασχολουμε λογω δουλειας...τωρα το ποιος θα επρεπε να ντρεπεται ειναι αλλο θεμα! οταν αποφασισεις να βγαλεις τα γυαλια(Λαυριαρα..ομαδαρα μονο εσυ, παμε να παρουμε την ευρωλιγκα!!!!!!!!!!!!!) ειμαι διατεθειμμενος εαν θελεις να συζητησουμε για μπασκετακι!!!!... και σταματα να δειχνεις στο forum το απωθημενο σου οτι δεν επαιξες ποτε μπασκετ! icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
[/quote]

Αγορακι μου οταν εγω επαιζα μπασκετ εσυ κυκλοφορουσες μεσα στο σωμα του μπαμπακα σου. Επισης το 1/1000 να ηξερες το μπασκετ που ξερω εγω θα ησουν ευτυχισμενος. Φυσικα και ειμαι και υποστηριζω το Λαυριο και ειμαι πολυ περηφανος γι αυτο που εχουμε πετυχει στην περιοχη μας. Κατι που εσυ δεν εχεις παρει μυρωδια. τα γυαλια μου δεν θελω να τα βγαλω και θα βλεπω Λαυριο και μονο αυτο.
Και καλα θα κανεις να μιλας καλυτερα γιαιτι τους χαρακτηρισμους σου οπου σε βρω θα σου τις βαλω καπου που θα σου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητοι moderators λυπαμαι αλλα φταιτε και εσεις που αφηνετε καποιους τυχαρπαστους να χαρακτηριζουν ανθρωπους.
aigio
Tουλαχιστον να μας σωσει ο κ. Καραγιαννης, διοτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα...
menelaos
QUOTE(nonickname @ Dec 4 2009, 12:42 ) *

Συγνώμη αν σας κούρασα!

Ζητω συγγνωμη απο το παιδι του Δουκα (παναγιώτης μαγιτόμπε) που επειδη δεν ηξερα το ονομα του το αναφερα ( παλικαρι μαυρο ) .Συγγνωμη λοιπον, αλλα οντος ο Παυλος του εχει ριξει την αγκωνια στο κατεβασμα και πανω στην τριπλα, αλλα δεν ανεφερες το ποσο ξυλο εδωσε ο Μαγιτομπε, ο νο 5 και ο Παπουλιδης. Μηπως το νο6 που πηρε την τεχνικη ποινη δεν την αξιζε??? Εφταιγε το Λαυριο που οποτε εμπαινε το 6 ως playmaker η ομαδα σας εχανε τα αυγα και τα καλαθια και οταν εμπαινε ο αλλος με τα πολλα μαλλια γυρναγε το παιχνιδι?? Παμε στον κυριο Γιαννοπουλο τωρα ,ηταν δηλαδη διαμαρτυριες αυτες που εκανε σε ολη την ωρα του παιχνιδιου ?? Τουλαχιστον 10 φορες εφτασε μεχρι τη γραμμη του κεντρου και μεσα στο γηπεδο. Και εφοσων εισαι φιλαθλος του Δουκα αυτο θα το εχεις δει πολλες φορες.
Οκυριος που πηγαινε στην γραμματεια ειναι εφορος της ομαδος ,κεντρικο προσωπο στο Δ.Σ. Λαυριου και αυτη ειμαι η δουλεια του , να κανει οτι πρεπει και να διαμαρτυρεται οταν αδικειται η ομαδα του.
Καμια δικαιολογια στο αν χτυπησε ο Μπακας και αν ο Λυκογιαννης επαιζε με ενα ποδι ,ή αν ο Γιαννακοπουλος ηταν αρρωστος. Αλλα καποιοι αρχισαν και ελεγαν οτι ελειπε ο Υφαντης ,οτι ο Παπουλιδης εκανε μια προπονηση και εγω δυο.
Αυτα για σημερα. Εγω μιλω και υποστηριζω την ομαδα μου οπως κανω εδω και τοσα χρονια απο τα δυσκολα χρονια της Εσκα, καποιοι αλλοι δορυφοροι ομως μιλανε για να μιλανε. Ευχομαι να εχουν να πουν κατι και στη συνεχεια!!!
demetrio
QUOTE(menelaos @ Dec 4 2009, 16:11 ) *
Ζητω συγγνωμη απο το παιδι του Δουκα (παναγιώτης μαγιτόμπε) που επειδη δεν ηξερα το ονομα του το αναφερα ( παλικαρι μαυρο ) .Συγγνωμη λοιπον, αλλα οντος ο Παυλος του εχει ριξει την αγκωνια στο κατεβασμα και πανω στην τριπλα, αλλα δεν ανεφερες το ποσο ξυλο εδωσε ο Μαγιτομπε, ο νο 5 και ο Παπουλιδης. Μηπως το νο6 που πηρε την τεχνικη ποινη δεν την αξιζε??? Εφταιγε το Λαυριο που οποτε εμπαινε το 6 ως playmaker η ομαδα σας εχανε τα αυγα και τα καλαθια και οταν εμπαινε ο αλλος με τα πολλα μαλλια γυρναγε το παιχνιδι?? Παμε στον κυριο Γιαννοπουλο τωρα ,ηταν δηλαδη διαμαρτυριες αυτες που εκανε σε ολη την ωρα του παιχνιδιου ?? Τουλαχιστον 10 φορες εφτασε μεχρι τη γραμμη του κεντρου και μεσα στο γηπεδο. Και εφοσων εισαι φιλαθλος του Δουκα αυτο θα το εχεις δει πολλες φορες.
Οκυριος που πηγαινε στην γραμματεια ειναι εφορος της ομαδος ,κεντρικο προσωπο στο Δ.Σ. Λαυριου και αυτη ειμαι η δουλεια του , να κανει οτι πρεπει και να διαμαρτυρεται οταν αδικειται η ομαδα του.
Καμια δικαιολογια στο αν χτυπησε ο Μπακας και αν ο Λυκογιαννης επαιζε με ενα ποδι ,ή αν ο Γιαννακοπουλος ηταν αρρωστος. Αλλα καποιοι αρχισαν και ελεγαν οτι ελειπε ο Υφαντης ,οτι ο Παπουλιδης εκανε μια προπονηση και εγω δυο.
Αυτα για σημερα. Εγω μιλω και υποστηριζω την ομαδα μου οπως κανω εδω και τοσα χρονια απο τα δυσκολα χρονια της Εσκα, καποιοι αλλοι δορυφοροι ομως μιλανε για να μιλανε. Ευχομαι να εχουν να πουν κατι και στη συνεχεια!!!

Eπειδη θεωρω οτι τα παιδια που ασχολουνται με το forum εχουν γνωση και πρωτιστος αγαπη για το αθλημα του basket βρισκω ανωφελο τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις. Το συναισθημα πολλες φορες μας παρασυρει σε υπερβολες και στην πραγματικοτητα χανουμε τον στοχο. Φιλοι του Λαυριο και των υπολοιπων ομαδων πιο σημαντικο θα ηταν να δειτε πιο προσεκτικα την αποφαση εκτρωμα του ΑΣΕΑΔ συνεπικουρουμενη απο την ΕΟΚ για εκδοση δελτιου του Νικολαιδη. Οταν θα το νιωσεις στο πετσι σου θα ειναι μαλλον αργα για αντιδραση. Ειμαι συμφωνος οτι ειναι μεγαλη και ιστορικη ομαδα ο Απολλων Πατρων αλλα αυτη η ασυδοσια και η απροκαλυπτη αβαντα μου προκαλουν αλγιεινη εντυπωση. Μιλαμε για καθαρη ΑΛΛΟΙΩΣΗ!!!!!
menelaos
Με τοσα κεντρα αποφασεων και τοσους διαιτητοπατερες και τοσους απο τη νεα κυβερνηση της Ελλαδος περιμενες κατι καλυτερο ???? Στο δια ταυτα τωρα, το Ασεαδ αντε πες οτι καλα εκανε και του εβγαλε δελτιο, το θεμα ειναι μπορει να τον χρησιμοποιησει ο Απολλων ?? Γιατι το να εχεις δελτιο καπου δε σημαινει οτι μπορεις να παιξεις κιολας. Κι αυτο που λεω για ψαχτε το. Μετα να δειτε ενστασεις στην Εοκ και στα δικαστηρια!!!!!!!!!!!!!!
3pointer
QUOTE(menelaos @ Dec 4 2009, 15:57 ) *
Αγορακι μου οταν εγω επαιζα μπασκετ εσυ κυκλοφορουσες μεσα στο σωμα του μπαμπακα σου. Επισης το 1/1000 να ηξερες το μπασκετ που ξερω εγω θα ησουν ευτυχισμενος. Φυσικα και ειμαι και υποστηριζω το Λαυριο και ειμαι πολυ περηφανος γι αυτο που εχουμε πετυχει στην περιοχη μας. Κατι που εσυ δεν εχεις παρει μυρωδια. τα γυαλια μου δεν θελω να τα βγαλω και θα βλεπω Λαυριο και μονο αυτο.
Και καλα θα κανεις να μιλας καλυτερα γιαιτι τους χαρακτηρισμους σου οπου σε βρω θα σου τις βαλω καπου που θα σου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητοι moderators λυπαμαι αλλα φταιτε και εσεις που αφηνετε καποιους τυχαρπαστους να χαρακτηριζουν ανθρωπους.

πολυ αντρες ειστε εκει στο λαυριο!!!!!!! χαλαρωσε λιγο.... και εφοσον οπως λες εσυ ο ιδιος οτι θα βλεπεις λαυριακι και μονο λαυριακι, πηγαινε να γραφεις στο site της ομαδαρας σου...και κανε και comments στις φωτογραφιες του ψηλεα και του γιαννακοπουλου...για να μην σου πω να τους κανεις τιποτα αλλο!!! αντε πια με τον καθε γραφικο... οσο για τους moderators κανε τους οτι κανεις και στους κατα τα αλλα παρα πολυ καλους σου παικτες, ψηλεα-γιαννακοπουλο...γλειψ'τους!!!!!!!!!!!!!!!!
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
GREER
Ρε συ 3pointer , χαλαρωσε... Τι επιθετικος οιστρος ειναι αυτος. Τι σε εχει πιασει??? Ενταξει το καταλαβαμε οτι δεν σου αρεσει το Λαυριο. Μην το ξαναδεις ρε φιλε και παπαλα!!!! Πηγαινε βλεπε τους υπολοιπους, αφου σου αρεσει το καλο μπασκετ...
Jabar
QUOTE(3pointer @ Dec 4 2009, 09:10 ) *

Σχετικά καινούριος στο φόρουμ .Θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις τους κανονισμούς.+1 φάουλ,5 μέρες εκτός.

QUOTE(menelaos @ Dec 4 2009, 15:57 ) *

Εσύ Μενέλαε είσαι παλιός χρήστης θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν απαντάμε έτσι.Οι mods δεν είναι όλη τη μέρα μέσα πάτα το ρηπόρτ.5 ημέρες εκτός
rover6
QUOTE(GREER @ Dec 4 2009, 20:42 ) *
Ρε συ 3pointer , χαλαρωσε... Τι επιθετικος οιστρος ειναι αυτος. Τι σε εχει πιασει??? Ενταξει το καταλαβαμε οτι δεν σου αρεσει το Λαυριο. Μην το ξαναδεις ρε φιλε και παπαλα!!!! Πηγαινε βλεπε τους υπολοιπους, αφου σου αρεσει το καλο μπασκετ...

πεφτεις και εσυ στην παγιδα των περαστικων ρε φιλαρακι.
αφου ξερεις οτι ολοι τον πρωτο κυνηγανε. wav.gif
SHAWN
QUOTE(aigio @ Dec 4 2009, 16:07 ) *
Tουλαχιστον να μας σωσει ο κ. Καραγιαννης, διοτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα...

Τελικα να σας σωσει ή να σας ανεβασει(οπως ελεγε ενας αλλος φιλος απο το αιγιο)?
Πολυ κακη η ομαδα του Αιγιου την ειδα σε περιοδο προετοιμασιας σε φιλικο με τον Αμυντα βεβαια τοτε ηταν παρα πολυ νωρις αλλα ηταν τραγικοι,και το σημαντικοτερο ηταν οχι οτι παιζανε ασχημα οτι εχουν φτιαξει παρα πολυ κακο ροστερ 68.gif ..
GREER
QUOTE(rover6 @ Dec 4 2009, 23:50 ) *
πεφτεις και εσυ στην παγιδα των περαστικων ρε φιλαρακι.
αφου ξερεις οτι ολοι τον πρωτο κυνηγανε. wav.gif

Με πειραζει η επιμονη του ρε φιλε... Εχεις δικιο παντως. Τελοσπαντων, εχουμε δυσκολο παιχνιδι μπροστα μας με μια ομαδα που ειναι πολυ βελτιωμενη σε σχεση με περσυ(οπως ακουμε). Δεν χρειαζεται να λεμε απο εδω εμεις οτι πρεπει να προσεξουμε μιας και οι παιχτες το ξερουν απο μονοι τους. Ειδικα φετος ΠΡΕΠΕΙ να κρατησουμε την εδρα μας αλοβητη!!!!
pass
QUOTE(GREER @ Dec 5 2009, 02:26 ) *
Με πειραζει η επιμονη του ρε φιλε... Εχεις δικιο παντως. Τελοσπαντων, εχουμε δυσκολο παιχνιδι μπροστα μας με μια ομαδα που ειναι πολυ βελτιωμενη σε σχεση με περσυ(οπως ακουμε). Δεν χρειαζεται να λεμε απο εδω εμεις οτι πρεπει να προσεξουμε μιας και οι παιχτες το ξερουν απο μονοι τους. Ειδικα φετος ΠΡΕΠΕΙ να κρατησουμε την εδρα μας αλοβητη!!!!

Το αδύνατο σημείο της Καλαμαριάς είναι οτι δεν έχει πεντάρι.Ο Βαλαβανίδης είναι πολύ έμπειρος παίχτης αλλά είναι τέσσερα.Γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλή περιφερειακή γραμμή καιν με ένα πεντάρι που είναι πολύ επικίνδυνος και από τα 6,25
GREER
ΛΑΥΡΙΟ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 92-83.

Λοιπον ειμαι εκτος εαυτου. Πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα στα καγκελα ενος γηπεδου για να βρισω μανες και σπιτια. Ουτε με τον ΟΣΦΠ δεν τα εχω κανει αυτα. Δεν ειμαι τετοιος τυπος. Αλλα το σημερινο ξεπερασε καθε προηγουμενο. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΦΑ. Τετοιες καφρηλες δεν τις περιμενα απο τον "κυριο" Κορφα και τους "αθλητες" του. Οι διαιτητες για ακομη μια φορα ηρθαν "παιξουν" με το Λαυριο. Συγχαρητηρια σε παιχτες κα προπονητη για τη μεγαλη νικη σημερα. Δεν μπορω να γραψω αλλα, γιατι θα με κοψουν. Ενα μοναχα εχω να πω. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

Υ.Γ. Συγνωμη απο τους Mods για το υφος μου αλλα πλεον με ξερετε προσωπικα και δεν ειμαι τετοιος τυπος.

Υ.Γ. 2. Χρονια πολλα στον Ψυλεα μας, που και παλι σημερα εκανε σουπερ εμφανιση!!!
aigio
QUOTE(SHAWN @ Dec 5 2009, 00:37 ) *
Τελικα να σας σωσει ή να σας ανεβασει(οπως ελεγε ενας αλλος φιλος απο το αιγιο)?
Πολυ κακη η ομαδα του Αιγιου την ειδα σε περιοδο προετοιμασιας σε φιλικο με τον Αμυντα βεβαια τοτε ηταν παρα πολυ νωρις αλλα ηταν τραγικοι,και το σημαντικοτερο ηταν οχι οτι παιζανε ασχημα οτι εχουν φτιαξει παρα πολυ κακο ροστερ 68.gif ..

Να μας σωσει ρε αδερφε. Πού να ανεβουμε; Παντως, ναι μεν το ροστερ υπεριμηθηκε απο καποιους αλλα δεν ειναι κ για υποβιβασμο στεγνα...
GOLD
Απολλων Πατρων-Πιερικος/Αρχελαος 68-71
gal
QUOTE(GOLD @ Dec 6 2009, 21:10 ) *

Είναι πολύ νωρις βέβαια αλλά πιστεύω οτι οι δυο θέσεις για την Α2 έχουν κλειδώσει.Πιερικός και Λαύριο είναι με το ένα πόδι στην ανώτερη κατηγορία.Η τρίτη θέση έχει πολλούς μνηστήρες.Δυστυχώς για την ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας η σημερινή ήττα δυσκολεύει την προσπάθεια για την άνοδο.Οσο για το αίγιο πήρε βαθιά ανάσα απο την ήττα της Φλόγας.Για το Αίγιο τα έγραψα πολλές φορές.Πολύ αδύνατη ομάδα χωρις γρήγορους ψηλούς ελπίζω να σωθεί γιατί έχει καλή διοίκηση που ξοδεύει και πολλά λεφτά.
GREER
Τα αποτελέσματα
Της Ειρήνης Βουροπούλου
06/12/2009 (19:37)

Υπάρχουν νίκες που οδηγούν στην άνοδο. Και το "διπλό" του Πιερικού Αρχέλαου στην Πάτρα εμπίπτει σε αυτές τις νίκες. Η ομάδα της Κατερίνης συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία…

Από κοντά και το Λαύριο, που επιβλήθηκε δύσκολα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ με νίκη συνέχισε και η ΑΕΚ Άργους.

Τα αποτελέσματα:
Απόλλων Π. - Πιερικός Αρχέλαος 68-71
Μ. Αλέξανδρος - Αναγέννηση/Φλόγα 69-63
Αγ. Παρασκευή - ΑΕΚ Άργους 60-64
Πανερυθραϊκός - Δούκας 80-66
Λαύριο - Απόλλων Καλ. 92-83

Πανερυθραϊκός - Δούκας 80-66
Διαιτητες: Τεφτίκης - Θεοδωρόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 19-18, 42-31, 58-46, 80-66.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης 6, Ροζολής 7, Καλιανιώτης 11 (1), Κακιούζης, Μαντζιώρης 18, Τοπάλης, Πρίτσος, Χόμπσον 20 (5), Χαραλαμπάκης 9 (1), Παπαδόπουλος 9, Φιλιόπουλος.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Κοκορόγιαννης, Πασαλίδης 18 (2), Σταμόπουλος 6, Μαγιτόμπε 4, Κακκαβάς 3, Μελάς, Αχής 2, Υφαντής, Παπουλίδης 17, Παπαδέας 2, Μπάλλας 6, Κούκουρας 8 (2).

Απόλλων Πατρών - Πιερικός Αρχέλαος 68-71
Διαιτητές: Θεονάς - Ντάβαρης.
Τα δεκάλεπτα: 23-24, 36-41, 54-57, 68-71.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Παπαδόπουλος): Νικολαΐδης 6 (2), Κορακιανίτης, Τραϊανός 6, Μάγλος 2, Βλαχόπουλος 2, Κορωνίδης 12 (3) Γέλιτς 18, Βεσκούκης 22 (2).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 11 (2), Μόρφης 9 (1), Νίτσιος, Γκέρος 9, Βίλλας, Ράπτης, Γκογκίδης 6 (2) Θεολόγου, Ροδοστόγλου 10, Ψαρόπουλος 5 (1), Τσουκ 21 (2).

Αγία Παρασκευή - ΑΕΚ Άργους 60-64
Διαιτητές: Επιτροπάκης - Δημόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 18-8, 34-28, 50-44, 60-64.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Τσαφαράς): Σαρίκας 7, Χατζηκωστής 11 (2), Ρόης, Γιαουρτόγλου, Ζερβός 5 (1), Καραμπάς 7 (1), Μπίκας, Κτίστου 12 (4), Μούγιος 3, Χριστόδουλος 15 (1).
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 7 (1), Λάππας 5, Οικονομάκης, Στατεράς, Βρύνας 3, Ψάλτου 10 (1), Φλεβάρης, Παπανικολάου 9 (1), Μπιτζής 3 (1), Γκαβανόπουλος 26 (5), Νικολόπουλος, Μπέλλης 2.

Λαύριο - Απόλλων Καλαμαριάς 92-83
Διαιτητές: Αναστόπουλος Α. - Τσώνος Μ.
Τα δεκάλεπτα: 25-22, 48-36, 68-65, 92-83.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερελής): Καρβούνης 9 (1), Σίννης 12 (2), Κούσουλας 3, Γιαννακόπουλος 22 (1), Περάκης 2, Σταμάτης 6, Λυκογιάννης 11 (1), Ψηλέας 24 (3), Αθανασόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. (Κόρφας): Γκαμούρας 14, Κλουτζός 8 (1), Τζινόπουλος 2, Νάνης 23, Θυμνιός 6, Βαλαβανίδης 6, Πάντσιος 20 (3), Παπαθανασίου 4 (1), Γιοσμάς, Χατζατούροφ, Καθιοπούλης.

Μ. Αλέξανδρος - Αναγέννηση Φλόγα 69-63
Διαιτητές: Πολυχρονίδης - Ζαγορίδης.
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 26-29, 49-48, 69-63.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κοντονάσιος): Δήμας, Χρυσοχού 9 (3), Καρατζάς 9, Μυστιλιάδης 12 (1), Σκαρλάτος 3, Αρμούτης 24 (4), Μαλτέσιος 6, Κιγμέτογλου 6, Πατρίκης, Δήμας, Μήτσικας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Κοντογιάννης): Καλαμπάκας 7, Μπασδάνης, Ονάσογλου 5 (1), Γαλανίδης 10, Ζώτος 2, Γεωργούλας 12, Κοθράς 6, Ζαρογιάννης, Σπυρόπουλος 9 (2), Κυριώτης, Καρυπίδης 12 (1).

Επόμενη αγωνιστική (13/12): Μαντουλίδης - Απόλλων Π., Πιερικός Αρχέλαος - ΜΕΝΤ, Κεραυνός Αιγίου - Μ. Αλέξανδρος, Αναγέννηση/Φλόγα - Αγ. Παρασκευή, ΑΕΚ Άργους - Αίας Ευόσμου, Δούκας - Πανελευσινιακός, Απόλλων Καλ. - Πανερυθραϊκός, Κομοτηνή - Λαύριο.
rover6
QUOTE(GOLD @ Dec 6 2009, 21:10 ) *

τα εχει πει ο ανθρωπος για κατερινη φετος.
μαζι με το λαυριο οι καλυτερες ομαδες μακραν.
kaukasios
Φτάνει πια"
Της Ειρήνης Βουροπούλου
06/12/2009 (23:03)

Το Λαύριο αν και πήρε σήμερα τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 92-83, έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία και περισσότερο από τον κύριο Αναστόπουλο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας επισημαίνει ότι δεν θα ανεχτούν πλέον άλλες αδικίες εις βάρος τους.

Η ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ. Λαυρίου είναι αναγκασμένο να προβεί σε έντονη διαμαρτυρία κατά της διαιτησίας του κύριου Αναστόπουλου ο οποίος είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτος και επικίνδυνος για το άθλημα που εκπροσωπεί. Θα πρέπει η επιτροπή διαιτησίας, καθώς και ο παρατηρητής του αγώνα να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής, στέρησε πέρυσι την άνοδο της ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι και ήρθε φέτος να αποτελειώσει το έργο του.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να προστατεύσουμε πρώτα από όλα την επένδυση των χρημάτων μας, καθώς και τον κόπο των αθλητών μας. Δεν θα επιτρέψουμε άλλες τέτοιες διαιτησίες στο Λαύριο, αλλά και εναντίον μας. Από εδώ και πέρα δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο την αδικία προς την ομάδα μας. Φτάνει πια"!

τοσο ασχημη ηταν η διαιτησια greer?
rover6
QUOTE(GREER @ Dec 6 2009, 20:10 ) *
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΦΑ. Τετοιες καφρηλες δεν τις περιμενα απο τον "κυριο" Κορφα και τους "αθλητες" του. Οι διαιτητες για ακομη μια φορα ηρθαν "παιξουν" με το Λαυριο. Συγχαρητηρια σε παιχτες κα προπονητη για τη μεγαλη νικη σημερα. Δεν μπορω να γραψω αλλα, γιατι θα με κοψουν. Ενα μοναχα εχω να πω. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

φιλαρακι να ξερεις οτι οσο δεν υπαρχει προστασια τοσο πιο καλα πρεπει να παιζεις.
μαζευε και ας ειναι ρογες.
το ροζ φυλλο μετραει, τιποτα αλλο.

QUOTE(kaukasios @ Dec 7 2009, 00:50 ) *
τοσο ασχημη ηταν η διαιτησια greer?

για να ειναι ο greer εκτος εαυτου μαλλον για χειρουργειο πηγαινε αλλα δεν βγηκε.
GREER
Ρε μαγκες δεν μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε σημερα. Ετρεμα απο τα νευρα μου. Δεν αντεξα αλλο. Οι διαιτητες μας εσπασαν τα νευρα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα. Οι παιχτες τους και ο προπονητης τους ηταν τοσο προκλητικοι που στο τελος τους κερδισαμε και αντι να ειμαστε ευχαριστημενοι και να τελειωσει εκει το ολο θεμα, αναγκαστηκαμε να τους βριζουμε και να γινει ολο το σκηνικο ροντεο. Δεν εχω ξαναβρισει τοσο αισχρα παιχτες,προπονητη και διαιτητες στη ζωη μου... Και μαλιστα κρεμασμενος σε καγκελο!!! ΠΟΤΕ!!! Και σας τα λεω ολα αυτα μετα απο νικη. Εχουμε τη τυχη φετος να εχουμε παιχτες που ειναι και ποιοτικοι αλλα ειναι και παθιασμενοι. Γι'αυτο και κερδισαμε. Περσυ θα χαναμε... Μεχρι και ανακοινωση βγαλαμε, που το Λαυριο σε ολα αυτα τα χρονια σε ολες τις κατηγοριες εχει βγαλει ανακοινωσεις μετρημενες στα δαχτυλα το ενος μολις χεριου. Ακομα δεν εχω συνελθει. Αληθεια σας λεω. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

Υ.Γ. Κριμα για την ομαδα της Καλαμαριας που μου αρεσε παρα πολυ!!! Εξαιρετικη ομαδα!!! Πολυ καλοι παιχτες. Αλλα αυτα που εκαναν παιχτες και τεχνικο τιμ στο τελος αλλα και κατα τη διαρκεια του αγωνα την εριξαν πολυ!!!
pass
QUOTE(GREER @ Dec 7 2009, 01:56 ) *
Ρε μαγκες δεν μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε σημερα. Ετρεμα απο τα νευρα μου. Δεν αντεξα αλλο. Οι διαιτητες μας εσπασαν τα νευρα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα. Οι παιχτες τους και ο προπονητης τους ηταν τοσο προκλητικοι που στο τελος τους κερδισαμε και αντι να ειμαστε ευχαριστημενοι και να τελειωσει εκει το ολο θεμα, αναγκαστηκαμε να τους βριζουμε και να γινει ολο το σκηνικο ροντεο. Δεν εχω ξαναβρισει τοσο αισχρα παιχτες,προπονητη και διαιτητες στη ζωη μου... Και μαλιστα κρεμασμενος σε καγκελο!!! ΠΟΤΕ!!! Και σας τα λεω ολα αυτα μετα απο νικη. Εχουμε τη τυχη φετος να εχουμε παιχτες που ειναι και ποιοτικοι αλλα ειναι και παθιασμενοι. Γι'αυτο και κερδισαμε. Περσυ θα χαναμε... Μεχρι και ανακοινωση βγαλαμε, που το Λαυριο σε ολα αυτα τα χρονια σε ολες τις κατηγοριες εχει βγαλει ανακοινωσεις μετρημενες στα δαχτυλα το ενος μολις χεριου. Ακομα δεν εχω συνελθει. Αληθεια σας λεω. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

Υ.Γ. Κριμα για την ομαδα της Καλαμαριας που μου αρεσε παρα πολυ!!! Εξαιρετικη ομαδα!!! Πολυ καλοι παιχτες. Αλλα αυτα που εκαναν παιχτες και τεχνικο τιμ στο τελος αλλα και κατα τη διαρκεια του αγωνα την εριξαν πολυ!!!
Δεν χρειάζονται νεύρα.Ο πρώτος πρέπει να είναι ήρεμος και ν ασχολείται με την ομάδα του.Βεντέτες με διαιτητές δεν οδηγούν πουθενά. Οι ίδιοι θα σας παίζουν και μάλιστα αυτούς θα συναντήσετε και του χρόνου στην Α2.Όσο για την Καλαμαριά έχει έμπειρους παίκτες και αν δεν έχανε στην έδρα της απο τον Πιερικό θα την είχα φαβορί για την τρίτη θέση.
vkpanic
καλημερα ! καλη εβδομαδα! νεος στο φορουμ , ειμαι απλα ενας περαστικος απο εδω μεσα μιας και ασχολουμαι περισσοτερο με αλλο φορουμ ! καλη η προσπαθεια κατα αρχην απο τους συντελεστες εδω μεσα για ολες τις κατηγοριες και ειναι μια ευκαιρια ανταλλαγης αποψεων ΚΑΙ ΜΟΝΟ, για τις ομαδες μας!

Ηθελα και εγω να σχολιασω τον αγωνα του λαυριου με την καλαμαρια εχθες , μιας και ειμαι απο λαυριο και να γραψω το εξης
Ασχημη διαιτησια απο ενα διαιτητη που απο οτι θυμαμαι και περυσι ηταν προκλητικος , ομολογω οτι τον θυμομουν μονο φυσιογνωμικα απο περυσι και ειναι ο μονος βεβαια που θυμαμαι , αλλα μετα τα χθεσινα , εμαθα και το ονοματεπωνυμο του!
Τεσπα αυτα για τη διαιτησια που δεν ηταν σε καλη φορμα και παμε λιγο στα πιο σημαντικα που δεν ειναι τιποτα αλλο , απο το ιδιο το αθλημα που λατρευουμε ολοι εδω μεσα ή τουλαχιστον ετσι νομιζω και την τρομερη προσπαθεια και των 2 ομαδων να ανταμοιψουν τους παρευρισκομενους!
Οπως και να εχει με παραπονα διαιτησιων , με εχθρικες κερκιδες , με πολλα προβληματα στη διοργανωτρια αρχη και αλλα που δεν γνωριζω , αυτη η κατηγορια προσφερει καταπληκτικα παιχνιδια και τρομερες φασεις, με αρκετη ποιοτητα!
Εχθες λοιπον εκεινο που απηλαυσα περισσοτερο απο το ολο σκηνικο ηταν κυριως η ωριμοτητα και η ψυχραιμια που εδειξαν οι παιχτες της ομαδας , σε κρισιμα σημεια του αγωνα , οτι δεν παρασυρθηκαν απο τα οποιαδηποτε ασχημα σφυριγματα των διαιτητων , που δεν "μπηκαν" στο τριπακι της μουρμουρας της εξεδρας ( και εγω συμμετειχα σε αυτην ) παρα ασχοληθηκαν μονο με το σκοπο , που δεν ηταν αλλος απο τη νικη σε αυτο το κρισιμοτατο παιχνιδι!
Μου αρεσε ο γιαννακοπουλος πολυ διοτι μου φανηκε εμενα προσωπικα , οτι ηλεγξε ολη την ομαδα στο ψυχολογικο κομματι και βεβαια στο αγωνιστικο , παροτι μου φαινεται καποιες φορες σαν να "θολωνει" και να τα χανει σε καποια αλλα πιο ασημαντα παιχνιδια! παντα εκφραζω προσωπικες αποψεις!!!!!!!!
Εχθες ομως οφειλω να ομολογησω οτι αυτο ηταν ενα στοιχειο που αποδεικνυει την κλασση του παιχτη που εχει δωσει τα παντα για αυτην την ομαδα και ισως αυτη η συμπεριφορα του ειναι πολυ πιο σημαντικη ακομη και απο τους ποντους που πετυχαινει και τις δουλειες που κανει μεσα στο γηπεδο!
Ο σταματης μου αρεσε πολυ και εδειξε και αυτος παθος σε καποιες αμυνες , ο ψηλεας ... ο σιννης, ο απιστευτος λυκογιαννης που ειναι παντα θεαματικος και γενικα η διαχειρηση τετοιων καταστασεων τη στιγμη του παιχνιδιου απο ολο το τιμ και παιχτες , που επιβαλλουν ωριμοτητα και συγκεντρωση στο στοχο , ανεξαρτητα απο τις "τιμες των ορμονων" των αθλητων οταν βρισκονται σε υπερενταση!
Αυτα για το χθεσινο και επισης κατι τελευταιο , πολλη καλη η κινηση της διοικησης να διαμαρτυρυθει για τη διαιτησια τωρα που ολα πηγαν καλα και οχι οπως εκανε περυσι λανθασμενα για εμενα στο τελος του πρωταθληματος οπου ολα ειχαν κριθει και δεν ειχε καμμια ουσια
Αυτα καλημεριζω και παλι και παντα επιτυχιες για την ομαδα μου!
pass
QUOTE(vkpanic @ Dec 7 2009, 13:31 ) *
καλημερα ! καλη εβδομαδα! νεος στο φορουμ , ειμαι απλα ενας περαστικος απο εδω μεσα μιας και ασχολουμαι περισσοτερο με αλλο φορουμ ! καλη η προσπαθεια κατα αρχην απο τους συντελεστες εδω μεσα για ολες τις κατηγοριες και ειναι μια ευκαιρια ανταλλαγης αποψεων ΚΑΙ ΜΟΝΟ, για τις ομαδες μας!

Ηθελα και εγω να σχολιασω τον αγωνα του λαυριου με την καλαμαρια εχθες , μιας και ειμαι απο λαυριο και να γραψω το εξης
Ασχημη διαιτησια απο ενα διαιτητη που απο οτι θυμαμαι και περυσι ηταν προκλητικος , ομολογω οτι τον θυμομουν μονο φυσιογνωμικα απο περυσι και ειναι ο μονος βεβαια που θυμαμαι , αλλα μετα τα χθεσινα , εμαθα και το ονοματεπωνυμο του!
Τεσπα αυτα για τη διαιτησια που δεν ηταν σε καλη φορμα και παμε λιγο στα πιο σημαντικα που δεν ειναι τιποτα αλλο , απο το ιδιο το αθλημα που λατρευουμε ολοι εδω μεσα ή τουλαχιστον ετσι νομιζω και την τρομερη προσπαθεια και των 2 ομαδων να ανταμοιψουν τους παρευρισκομενους!
Οπως και να εχει με παραπονα διαιτησιων , με εχθρικες κερκιδες , με πολλα προβληματα στη διοργανωτρια αρχη και αλλα που δεν γνωριζω , αυτη η κατηγορια προσφερει καταπληκτικα παιχνιδια και τρομερες φασεις, με αρκετη ποιοτητα!
Εχθες λοιπον εκεινο που απηλαυσα περισσοτερο απο το ολο σκηνικο ηταν κυριως η ωριμοτητα και η ψυχραιμια που εδειξαν οι παιχτες της ομαδας , σε κρισιμα σημεια του αγωνα , οτι δεν παρασυρθηκαν απο τα οποιαδηποτε ασχημα σφυριγματα των διαιτητων , που δεν "μπηκαν" στο τριπακι της μουρμουρας της εξεδρας ( και εγω συμμετειχα σε αυτην ) παρα ασχοληθηκαν μονο με το σκοπο , που δεν ηταν αλλος απο τη νικη σε αυτο το κρισιμοτατο παιχνιδι!
Μου αρεσε ο γιαννακοπουλος πολυ διοτι μου φανηκε εμενα προσωπικα , οτι ηλεγξε ολη την ομαδα στο ψυχολογικο κομματι και βεβαια στο αγωνιστικο , παροτι μου φαινεται καποιες φορες σαν να "θολωνει" και να τα χανει σε καποια αλλα πιο ασημαντα παιχνιδια! παντα εκφραζω προσωπικες αποψεις!!!!!!!!
Εχθες ομως οφειλω να ομολογησω οτι αυτο ηταν ενα στοιχειο που αποδεικνυει την κλασση του παιχτη που εχει δωσει τα παντα για αυτην την ομαδα και ισως αυτη η συμπεριφορα του ειναι πολυ πιο σημαντικη ακομη και απο τους ποντους που πετυχαινει και τις δουλειες που κανει μεσα στο γηπεδο!
Ο σταματης μου αρεσε πολυ και εδειξε και αυτος παθος σε καποιες αμυνες , ο ψηλεας ... ο σιννης, ο απιστευτος λυκογιαννης που ειναι παντα θεαματικος και γενικα η διαχειρηση τετοιων καταστασεων τη στιγμη του παιχνιδιου απο ολο το τιμ και παιχτες , που επιβαλλουν ωριμοτητα και συγκεντρωση στο στοχο , ανεξαρτητα απο τις "τιμες των ορμονων" των αθλητων οταν βρισκονται σε υπερενταση!
Αυτα για το χθεσινο και επισης κατι τελευταιο , πολλη καλη η κινηση της διοικησης να διαμαρτυρυθει για τη διαιτησια τωρα που ολα πηγαν καλα και οχι οπως εκανε περυσι λανθασμενα για εμενα στο τελος του πρωταθληματος οπου ολα ειχαν κριθει και δεν ειχε καμμια ουσια
Αυτα καλημεριζω και παλι και παντα επιτυχιες για την ομαδα μου!
Φίλοι Λαυριώτες φαίνεται δεν μας γράφετε όλη την αλήθεια.Διαβάζω στο μετροσπορτ της θεσσαλονίκης πολλά παράπονα της ομάδας της Καλαμαριάς για την διαιτησία καθώς και για την φιλοξενία.Διαμαρτύρονται για αντιεθνικά συνθήματα πράγμα για μένα απαράδεκτο αν έγινε.Ο αθλητισμός ενώνει δεν διχάζει και το αποτέλεσμα δεν αγιάζει τα μέσα.Σας θαυμάζω για το πάθος σας στην ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το πάθος δεν πρέπει να σας τυφλώνει να κάνετε αυτά τα οποία σας κατηγορεί η πλευρά της Καλαμαριάς
SHAWN
QUOTE(pass @ Dec 7 2009, 18:19 ) *
Φίλοι Λαυριώτες φαίνεται δεν μας γράφετε όλη την αλήθεια.Διαβάζω στο μετροσπορτ της θεσσαλονίκης πολλά παράπονα της ομάδας της Καλαμαριάς για την διαιτησία καθώς και για την φιλοξενία.Διαμαρτύρονται για αντιεθνικά συνθήματα πράγμα για μένα απαράδεκτο αν έγινε.Ο αθλητισμός ενώνει δεν διχάζει και το αποτέλεσμα δεν αγιάζει τα μέσα.Σας θαυμάζω για το πάθος σας στην ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το πάθος δεν πρέπει να σας τυφλώνει να κάνετε αυτά τα οποία σας κατηγορεί η πλευρά της Καλαμαριάς

Και εγω εμαθα φιλε μου οτι η ομαδα της Καλαμαριας προσπαθει με της δηλωσης που κανει στα ΜΜΕ της Θεσσαλονικης να διημιουργησει κλιμα εναντιον Λαυριου για το δευτερο παιχνιδι..
Η ομαδα της Καλαμαριας εχει παραπονο απο τι? Απο την διαιτησια που του εβαλες μεσα στο παιχνιδι και θα κανανε διπλο απο το πουθενα blink.gif ,ή απο τον κοσμο που εβλεπε μπροστα στα ματια της να σφαζουν την ομαδα τους.Εσυ πως θα αντιδρουσες εαν γινοταν αυτο στην ομαδα σου?
akel1953

Συνηθως αυτοί που κερδίζουν δεν φωνάζουν. Να κερδίσεις και να διαμαρτυρεσαι μπορεί καποιος ασχετος να σκεφθεί τι ακριβώς εγινε. Ο Αναστόπουλος ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσία. Δεν εξηγείται αλοιως πως δυο ομάδες που μπήκαν να παίξουν μπασκετ κατάντησαν να βρίζουν τον διαιτητη ( με υπςερβολή η Καλαμαρια) Λεω υπερβολή διοτι απο τους 82 πόντους τους μισούς τους πέτυχαν απο βολές. Εαν θελουν οι υπευθυνοι να γίνει ενα πρωταθλημα σοβαρό πρεπει σε καποιους να πάρουν την σφυριχτρα. Σε αντιθετη περίπτωση θα παρακολουθησουμε μια απο τα ιδια. Περσυ προτιμήσαμε να χασουμε την κατηγορία παρα να μπλεχτουμε σε μονοπάτια αγνωστα σε μας... Περσι καποιοι θα επαιζαν μεχρι το πρωΙ προκειμένου να ανεβουν κατηγορία... Ολοι τα θυμαστε τι εγινε στην Τριπολη μεταξυ Αρκαδικού Ικαρου Καλλιθεας. Ολοι θυμουνται πως χασαμε περσι στην Γουμενισσα και αλλα πολλα που θελουμε να ξεχασουμε αλλα δεν μας αφηνουν. Το επομενο χειρουργειο το ετοιμάζουν χθες εδειξαν τα δόντια τους... Η ομάδα πρεπει να βγει δυναμικα και να ξεμπροστιασει τους υπευθυνους. Οφείλει πλεον να ζητησει εξαιρεση του Αναστοπουλου απο τους λοιπους αγωνες
pass
QUOTE(SHAWN @ Dec 7 2009, 18:39 ) *
Και εγω εμαθα φιλε μου οτι η ομαδα της Καλαμαριας προσπαθει με της δηλωσης που κανει στα ΜΜΕ της Θεσσαλονικης να διημιουργησει κλιμα εναντιον Λαυριου για το δευτερο παιχνιδι..
Η ομαδα της Καλαμαριας εχει παραπονο απο τι? Απο την διαιτησια που του εβαλες μεσα στο παιχνιδι και θα κανανε διπλο απο το πουθενα blink.gif ,ή απο τον κοσμο που εβλεπε μπροστα στα ματια της να σφαζουν την ομαδα τους.Εσυ πως θα αντιδρουσες εαν γινοταν αυτο στην ομαδα σου?
Δεν νομίζω οτι θέλει να δημιουργήσει κλίμα για το δεύτερο γύρο γιατί είναι πολύ νωρις.Έχω πάει δυο φορες φέτος στην Καλαμαριά και η συμπεριφορά τους ήταν πολύ καλή.Η ομάδα είναι πρώτη δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις.Μην παρεκλίνεται απο το στόχο της ανόδου.
SHAWN
QUOTE(pass @ Dec 7 2009, 20:17 ) *
Δεν νομίζω οτι θέλει να δημιουργήσει κλίμα για το δεύτερο γύρο γιατί είναι πολύ νωρις.Έχω πάει δυο φορες φέτος στην Καλαμαριά και η συμπεριφορά τους ήταν πολύ καλή.Η ομάδα είναι πρώτη δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις.Μην παρεκλίνεται απο το στόχο της ανόδου.

Εχεις δικαιο για το τελευταιο..
Με ενημερωσανε οτι μετα το τελος του παιχνιδιου η ομαδα της Καλαμαριας σπασανε τα αποδυτηρια για αυτο τι εχεις να πεις?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.