Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
MZ13
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.... και ελπίζω να βγει άπο τον καταψύκτη σήμερα..... 19.gif

Ενα άπο τα λίγα ματς όπου μπορούμε να δούμε το γήπεδο full..... peace.gif 19.gif

Νίκη και μόνο νίκη, για λόγους γοήτρου αποκλειστηκά.... 19.gif
dizzy_fingers
Ο άλλος ο φίλος μου (που τσακωνόσασταν στο τρένο για τον Κωνσταντίνου wink.gif ) δε θέλει μόνο νίκη, αλλά με πάνω από 50 πόντους 21.gif...μέχρι και τηλέφωνο στην ΕΡΑ σπορ πήρε 24.gif...

Αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο τρελαμένοι είμαστε εμείς για τη νίκη, άλλο τόσο αποφασισμένοι να πουλήσουν το τομάρι τους θα είναι οι παίχτες του Ολυμπιακού.
Αποκλειστήκανε από την Ευρωλίγκα και θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή.

Το καλό είναι ότι το αν θα κερδίσουμε εξαρτάται από εμάς....το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε καλά. Απλά εύχομαι να μην κάνουμε κανά παιχνίδι στυλ Σκάιλάινερς που το είχαμε κι εκεί για σίγουρο...όπως σήμερα wink.gif.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΟΑΚΑ θα γνωρίσει ένδοξες μέρες καθώς η παρουσία του κόσμου αναμένεται καθοριστική (μόνο μην ακούσω τίποτα "Παύλο Θεε....." ή συνθήματα με βρισιές και φάμε καμιά καμπάνα... 45.gif )
dizzy_fingers
QUOTE (dizzy_fingers @ Feb 13 2005, 05:27 PM)
Αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο τρελαμένοι είμαστε εμείς για τη νίκη, άλλο τόσο αποφασισμένοι να πουλήσουν το τομάρι τους θα είναι οι παίχτες του Ολυμπιακού.
Αποκλειστήκανε από την Ευρωλίγκα και θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή.

Το καλό είναι ότι το αν θα κερδίσουμε εξαρτάται από εμάς....το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε καλά. Απλά εύχομαι να μην κάνουμε κανά παιχνίδι στυλ Σκάιλάινερς που το είχαμε κι εκεί για σίγουρο...όπως σήμερα wink.gif.

24.gif

Ωραίος είμαι! icon_drunk.gif

Άλλη φορά θα διαβάζετε τις προβλέψεις μου και θα παίζετε το αντίθετο biggrin.gif.

Το ματς έληξε 86-55 υπέρ του Παναθηναϊκού, σε μία προσπάθεια να περάσουμε τη διαφορά των 35 πόντων που χάσαμε το 1996 αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε...περισσότερα θα γράψω αύριο (και είναι πολλά πιστέψτε με...).

Τώρα νάνι... icon_bored.gif
Warrior
ΔΗΛΩΣΕΙΣ(sportime.gr)...


Ομπραντοβιτς: "Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από το πρώτο ιδιαίτερα στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, αφού διαβάσαμε τη ζώνη και το ζον πρες του Ολυμπιακού και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε μια τόσο μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους για την εκπληκτική συμπαράσταση, όμως πολλά μπράβο αξίζουν και στον αντίπαλο για την αθλητική συμπεριφορά. του. Δεν έχω ιδέα για ποια διαφορά που λέτε. Εμείς θέλουμε πάντα να κερδίσουμε. Σέβομαι τον Ολυμπιακό που είναι μια μεγάλη ομάδα".

Καζλαουσκας: "Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Έπαιξε εξαιρετική άμυνα, ενώ εμείς από την πλευρά μας κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Ο Μέισον είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για μας. Δεν υπάρχουν λόγια να πούμε μετά από τόσο μεγάλη ήττα. Σήμερα ήταν το μνημόσυνο της θύρας 7 και δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό αυτή η μέρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το πρόβλημά μας δεν είναι βρίσκεται μόνο στην άμυνα αλλά και στη επίθεση, καθώς είμαστε αργοί".

Αλβερτης: "Δεν ήταν στο μυαλό μας η διαφορά, αλλά όταν έφτασε τόσο ψηλά είχαμε την ευκαιρία να την ξεπεράσουμε. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα δυνατό Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αρη. Εγώ θέλω δυνατό τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να παρεξηγηθεί η δήλωσή μου. Το λέω για το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Παίξαμε καλά, συγκεντρωμένα και πήραμε τη νίκη".

Κουτλουαι: "Ήταν ένα σπουδαίο ματς για τον Παναθηναϊκό και μένα που ένιωσα πολύ όμορφα που βρέθηκα δίπλα στους φιλάθλους της ομάδας μετά από δύο χρόνια. Παίξαμε πολύ καλά ιδιαίτερα στην άμυνα και με τέτοια άμυνα μπορούσε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και όσο για τη διαφορά εμείς θέλαμε τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου προσπαθήσαμε να καλύψουμε την ήττα με 35 πόντους".
dizzy_fingers
Λοιπόοοοον.....

Πρώτον, να πω ότι είχα καιρό να φωνάξω τόσο πολύ και να κλείσει έτσι η φωνή μου και το ευχαριστήθηκα.

Δεύτερον, να γράψω ένα F#CK YOU MOTH#@*&#@ING AS*H$@ES #@!!*(^#%%$(@!+!@*!!!!! σε όλα τα τσογλάνια που πάνε στο γήπεδο μόνο για να εκτονωθούν και να βρίσουν και όχι να βοηθήσουν την ομάδα τους, πόσο μάλλον να δούνε μπάσκετ.
Ξέρω, ο κανονισμός αυτός με τα υβριστικά συνθήματα είναι τουλάχιστον γελοίος, αλλά από τη στιγμή που το ξέρεις, συγκρατήσου λιγάκι ρε παιδί...δε θα πάθεις τίποτα αν δε πεις τη λέξη που αρχίζει από γ.... πάνω από 100 φορές.
Και το χειρότερο? Όσο γίνονταν συστάσεις από τα μεγάφωνα για να σταματήσουν, εκείνοι συνέχιζαν με μεγαλύτερο πάθος και περισσότερη δύναμη να φωνάζουν blink.gif.

Ένα ακόμα F*** off στη διοίκηση μετά το "Παύλο Θεέ..." (το οποίο ευτυχώς δεν ακούστηκε χθες...ας όψεται η 5άρα στον ΑΠ.Καλαμαριάς....έεεερε πόσο εύκολα ξεχνάμε σε αυτή τη χώρα 45.gif ) με πολύ σταρχιδισμό από τους "φανατικούς οπαδούς της ομάδας".

Την επόμενη φορά θα κατέβω με τα kalashnikov μου φαίνεται.... guns.gif


Τρίτον: Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να προηγείται με +30 πόντους και να κάνει φάουλ για να στείλει την αντίπαλο ομάδα στις βολές και να τρέξει να βάλει τρίποντο 24.gif. Είναι αλήθεια πως όλο το γήπεδο ήθελε τη διαφορά, μαζί μ'αυτούς και οι παίχτες. Αλλά αυτή η απαίτηση πιστεύω πως τους άγχωσε και γι'αυτό δεν τα καταφέραν (εντάξει, ήταν και ο Χατζηβρέττας unsure.gif ). Παρόλα αυτά, αν ερχόντα η νίκη με την ποθητή διαφορά, για εμένα τουλάχιστον προσωπικά δε θα ήταν το ίδιο....εκεί μας κερδίσανε σε τελικό πρωταθλήματος.... sad.gif

Τέταρτον: Ίμπο, Μπάξτερ και Αλβέρτης, οι παίκτες που σηκώσανε το περισσότερο χειροκρότημα...όχι άδικα καθώς παίξανε καλά, αλλά και όλη η υπόλοιπη ομάδα έκανε το ίδιο wink.gif.


Bottomline?
2 ακόμη βαθμοί στο σακουλάκι και πολλή μα ποοοολλή μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας.
Warrior
Οσον αφορα τον νομο με τα υβριστικα..εχει καταντησει τελειως ξεφτιλα..

Ενω περυσι με το παραμικρο πεφταν καμπανες,φετος δεν βλεπω να εφαρμοζεται
τιποτα.Η αρχη εγινε στο ματς το δικο μας με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαια,τα ιδια καναμε
και μεις στη ρεβανς βεβαια,στο ματς του Ηρακλη με τον Ολυμπιακο στο ΣΕΦ εν χορω
βριζανε ολη την ωρα..το ιδιο απο οτι καταλαβα εγινε και εχτες..

Εχει καταντησει γελειο να διακοπτουν τον αγωνα για παρατηρησεις μια και δυο,και να
μην σταματαει κανεις να βριζει και μετα να πεφτουν απλα κανα 2-3χιλιαδες ευρω
προστιμο..
LEFTERIS733
QUOTE (dizzy_fingers @ Feb 14 2005, 10:54 PM)
Παρόλα αυτά, αν ερχόντα η νίκη με την ποθητή διαφορά, για εμένα τουλάχιστον προσωπικά δε θα ήταν το ίδιο....εκεί μας κερδίσανε σε τελικό πρωταθλήματος....

Σωστο αλλα οχι απολυτα.Μην ξεχνας οτι 2 μερες πριν τον αγωνα την κοπανησε ο ντομινικ.Ενω αυτοι φετος μπορει να εχουν τα χαλια τους αλλα εχουν μαθει να ζουν με αυτα.Παντως παραμενει η πιο ντροπιαστικη βραδια του παο ακομα και αν εφευγαν ολοι και επαιζε με το παιδικο. biggrin.gif

Υ.Γ.και +35 να ριχναμε δεν θα παιρναμε καμια διαφορα.Μην ξεχνατε τους 51...
IraTmac
ντέρμπι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.