Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New York Knicks Vs Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Pierce
VS

Πρόγραμμα

May 5
3:30 pm Indiana Pacers vs. New York Knicks Madison Square Garden, New York City, New York ABC
May 7
TBD Indiana Pacers vs. New York Knicks Madison Square Garden, New York City, New York TBD
TBD
TBD New York Knicks vs. Indiana Pacers Bankers Life Fieldhouse, Indianapolis, Indiana TBD
TBD
TBD New York Knicks vs. Indiana Pacers Bankers Life Fieldhouse, Indianapolis, Indiana TBD
TBD
TBD Indiana Pacers vs. New York Knicks* Madison Square Garden, New York City, New York TBD
TBD
TBD New York Knicks vs. Indiana Pacers* Bankers Life Fieldhouse, Indianapolis, Indiana TBD
TBD
TBD Indiana Pacers vs. New York Knicks* Madison Square Garden, New York City, New York TBD


*EST

Σχόλια για τη σειρά.
G-arenas
22-27 μπραστα η new york στην πρωτη περιοδο...
doctor_dru
Τρομερός Φελτον στο πρωτο δεκάλεπτο...
Nuntius
Τέλος ημιχρόνου στο MSG. Το σκορ είναι 52 - 46 υπέρ των Pacers.

Καλά πάμε μέχρι στιγμής. Σουτάρουμε αρκετά καλά (εκτός του Hill που έχει 2/8). Αρκετά καλός ο Lance Stephenson με 6 πόντους (3/6 σουτ) και 7 ριμπάουντ ενώ ο DJ Augustin έχει βοηθήσει πολύ με 10 πόντους και 1 ασίστ σε 7 λεπτά (3/3 τρίποντα, 1/2 βολές).

Έχουμε το πλεονέκτημα στα ριμπάουντ (22-13) και όλα βαίνουν καλώς. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, βέβαια. Έχουμε ήδη 8.

Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε έτσι. Προς το παρόν, είμαι ευχαριστημένος smile.gif

Από τους Knicks καλύτερος είναι ο Raymond Felton μέχρι στιγμής. Έχει 14 πόντους με 6/8 σουτ και ο Hill δεν έχει καταφέρει να τον σταματήσει (κυρίως λόγω κάποιων πολύ καλών screen του Chandler).
doctor_dru
Πολύ καλή η Ιντιάνα,πατάει πολύ καλύτερα και το ματς δείχνει να ξεφεύγει..η διάφορα στους 14...
george3321
ανωριμος ο καρμελο οσο δεν παει...σκοραρει κυριως απο βολες εδω και 2-3 ματς και σημερα που τον παιξαν λιγο πιο σκληρα και δε σφυρανε τοσο....βγηκε εκτος παιχνιδιου...εκβιαζει τις φασεις για να τα παρει με αποτελεσμα να αστοχει...και πισω χρεωθηκε μεσα σε 1 λεπτα με 2 φαουλ που ηταν και το 4ο του...και κοιταει απο τον παγκο τωρα την ιντιανα να αλωνιζει!!!
Reggie Miller 31
Πολύ κακή άμυνα οι Knicks!!! Έτσι δεν πάμε πουθενά!
Nuntius
Τέλος τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 81 - 65 υπέρ των Pacers.

Ρεσιτάλ άμυνας από τον Hibbert σε αυτή την περίοδο. Ήταν φανταστικός. Ο Lance Stephenson κάνει μεγάλο παιχνίδι και ο DJ Augustin μας έχει δώσει 15 πολύτιμους πόντους με 5/5 σουτ.

Έχουμε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, μέχρι στιγμής.
spursforthe5
Πολυ κακη αμυνα απο νεα υορκη και το ματς παει στην ιντιανα λογικα
Reggie Miller 31
Μας έχει σκοτώσει ο Hibbert σήμερα!
jasonick
Ο Melo είναι ένας Joe Johnson με καλύτερο σουτ. Ορίστε το είπα. tongue.gif
spursforthe5
πραγματικα πολυ λιγος ο καρμελο...
doctor_dru
Δίκαιη νίκη για την Ιντιάνα,παρουσιάστηκε καλύτερη και είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.Αρκετά εκνευρισμένος ο Καρμέλο,επηρεάστηκε από την σκληρή και αποτελεσματική άμυνα των Pacers.Το ζευγάρι Chandler-Hibbert είχε ξεκάθαρο νικητή και έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα,καθώς και η εμφάνιση του West που για μένα ήταν ο κορυφαίος.
Nuntius
QUOTE (spursforthe5 @ May 6 2013, 00:32 ) *
Πολυ κακη αμυνα απο νεα υορκη και το ματς παει στην ιντιανα λογικα


Που είσαι χαμένος εσύ ρέι? smiley.gif

Edit: Το καθιερωμένο post μου σχετικά με το πως έπαιξαν οι Pacers έρχεται σε λιγάκι. Έχει πέσει λίγο δουλειά στο RealGM tongue.gif
Nuntius
Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Μεγάλη νίκη για τους Pacers με 102 - 95.

Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε μια νίκη στην Νέα Υόρκη και είναι εξαιρετικά σημαντικό πως καταφέραμε να κλέψουμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Πραγματικά, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παικτών μας. Όλοι όσοι έπαιξαν πάνω από 10 λεπτά βοήθησαν σημαντικά.

Ας κάνουμε λίγα σχόλια για τον κάθε ένα παίχτη ξεχωριστά.

Roy Hibbert: 14 πόντοι (6/9 σουτ, 2/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 5 τάπες, 4 ασίστ.

Οι αριθμοί δεν φαίνονται τόσο μεγάλοι αλλά ο Roy ήταν απλά dominant αμυντικά καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα (και ιδίως στην τρίτη περίοδο). Οι Knicks σούταραν 13/30 "at the rim" κι αυτό οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στην άμυνα του Hibbert.

David West: 20 πόντοι (8/15 σουτ, 0/1 τρίποντο, 4/5 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες.

Πολύ καλός και ο West, ο οποίος είχε τους περισσότερους πόντους για τους Pacers. Ογκόλιθος στην επίθεση, έδινε λύσεις όταν χρειαζόταν. Δεν πήρε πολλά ριμπάουντ αλλά αυτό συνέβη επειδή κυρίως έπαιζε άμυνα πάνω στον Melo (που πήρε τα περισσότερα σουτ) και γιατί οι guards μας έλεγξαν τα ριμπάουντ σήμερα. Είχε 2 αρκετά σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ, πάντως.

Paul George: 19 πόντοι (5/14 σουτ, 2/6 τρίποντα, 7/8 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ.

Άστοχος σήμερα. Παρόλα αυτά, ξέρουμε πως συνηθίζει να είναι άστοχος μακριά από την Indiana οπότε οι 19 πόντοι σε 14 σουτ με αφήνουν ικανοποιημένο. Δεν προσπάθησε να το παίξει ήρωας, βοήθησε στα ριμπάουντ και στην οργάνωση της επίθεσης μας και έπαιξε τρομερή άμυνα. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως ο Carmelo Anthony σούταρε 5/17 όταν τον μάρκαρε ο George ενώ και ο JR Smith σούταρε 0/7 όταν ο George ήταν πάνω του. Το μοναδικό αρνητικό είναι πως είχε 4 λάθη.

Lance Stephenson: 11 πόντοι (5/9 σουτ, 0/2 τρίποντα, 1/3 βολές), 13 ριμπάουντ (!!!), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα.

Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο Lance Stephenson. Σκύλος στα ριμπάουντ, καλός αμυντικά, βοήθησε και οργανωτικά και στο σκοράρισμα. Γενικά, είναι εκπληκτικό το πόσα ριμπάουντ κατεβάζει ο Lance σε αυτά τα playoffs. Έχει κατεβάσει 61 ριμπάουντ σε 7 αγώνες. Μιλάμε για 8.7 ριμπάουντ ανά αγώνα από έναν Shooting Guard.

George Hill: 14 πόντοι (5/17 σουτ, 2/9 τρίποντα, 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ.

Άστοχος ο Hill και αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα από τον Felton. Παρόλα αυτά, πέτυχε κάποια αρκετά σημαντικά σουτ στην τέταρτη περίοδο, βοήθησε στα ριμπάουντ και είχε 6 ασίστ με 1 μόνο λάθος.

Tyler Hansbrough: 8 πόντοι (3/6 σουτ, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ (3 επιθετικά, 1 ριμπάουντ), 1 ασίστ.

Σημαντική και η βοήθεια του Hansbrough σε 11 λεπτά συμμετοχής. Βοήθησε στα επιθετικά ριμπάουντ και σκόραρε αποτελεσματικά. Αμυντικά, έκανε πολλά φάουλ σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ήταν προφανές πως δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Melo αλλά η επιθετική του συνεισφορά ήταν ευπρόσδεκτη.

DJ Augustin: 16 πόντοι (5/6 σουτ, 4/5 τρίποντα, 2/4 βολές), 1 ασίστ.

Σκόραρε 16 πόντους σε 13 λεπτά με ασύλληπτη αποτελεσματικότητα. Η συνεισφορά του ήταν εξαιρετικά σημαντική και ήταν ένας αρκετά μεγάλος λόγος για τον οποίο κερδίσαμε.

Ian Mahinmi: 1 ριμπάουντ, 1 τάπα.

Δεν επιχείρησε κάποιο σουτ σε 9 λεπτά συμμετοχής. Έκανε ένα λάθος αλλά γενικά δεν ήταν αρνητικός. Αμύνθηκε και κράτησε το οχυρό για το διάστημα που ο Hibbert έπαιρνε ανάσες.

Sam Young: 2 ριμπάουντ.

Ήταν ο μοναδικός παίκτης μας που δεν έπαιξε καλά σήμερα. Έκανε 3 λάθη σε 6 λεπτά και δεν έπαιξε την καλύτερη δυνατή άμυνα πάνω στον Melo. Βέβαια, αυτό είναι αρκετά λογικό μιας και είχε πολύ καιρό να χρησιμοποιηθεί. Απλά ελπίζω την επόμενη φορά που θα παίξει να είναι πιο ήρεμος και να μην κάνει λάθη. Η συνεισφορά του είναι κυρίως αμυντική, άλλωστε.

Κατά τα άλλα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα (44 - 30) και το ίδιο συνέβη με τους πόντους μέσα στην ρακέτα (46 - 32). Με άλλα λόγιο επιβάλαμε το παιχνίδι μας και επικρατήσαμε.

Το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί αργά το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης).

ind1-sm.gif ind1-sm.gif ind1-sm.gif
jasonick
QUOTE(jasonick @ May 6 2013, 01:15 ) *
Ο Melo είναι ένας Joe Johnson με καλύτερο σουτ. Ορίστε το είπα. tongue.gif


Το ανέλυσα λίγο.
Tobias Funke
QUOTE (jasonick @ May 7 2013, 02:08 ) *


QUOTE
Έχει φτάσει πια 29 χρονών και η αντίληψη σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το μπάσκετ δεν έχει αλλάξει από τη rookie χρονιά του.


Tον αδικείς σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη φετινή χρονιά. Μπορεί να μην έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα αμυντικά αλλά παίζοντας στο 4 κρύβεται πιο εύκολα η αδυναμία αφού δεν ποστάρεται εύκολα λόγω δύναμης. Επιθετικά δε, νομίζω ότι έκανε πολλά βήματα πρόοδου. Παλιότερα ας πούμε δεν θα έδινε τόσο συχνά και καλά τη μπάλα στα double teams:



Ενώ και στα shot charts του είναι φανερό ότι έχει γίνει πιο αποτελεσματικός κι όχι τόσο προβλέψιμος:




morfi
QUOTE(jasonick @ May 7 2013, 02:08 ) *

Με συγχωρείς αλλά δεν τεκμηριώνεις πουθενά την άποψη σου.
jasonick
Ήξερα ότι θα προκαλέσω, πέτυχα το σκοπό μου. smiley.gif tongue.gif

QUOTE(Tobias Funke @ May 7 2013, 03:05 ) *
Tον αδικείς σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη φετινή χρονιά...............


Η αφορμή που πήρα είναι οι εμφανίσεις του σε αυτά τα playoff που ακυρώνουν την πρόοδο που είχε δείξει στην regular όταν πρόκειται για το θέμα πάσας.
Όσον αφορά σαν σκόρερ δεν τον αμφισβητώ, αλλά το shot selection του από την άλλη δεν μου αρέσει για αυτό και σουτάρει άσχημα κιόλας.

QUOTE
Με συγχωρείς αλλά δεν τεκμηριώνεις πουθενά την άποψη σου.


Τι να τεκμηριώσω ακριβώς, το ότι παίζει υπερβολικό heroball ή το ότι έχει αρκετές αποτυχίες στα playoff ή ότι δεν έδειχνε διάθεση στην άμυνα; Αυτά νομίζω είναι ξεκάθαρα.
Nuntius
Ημίχρονο στο MSG. Το σκορ είναι 42 - 47 υπέρ των New York Knicks.

Πολλά λάθη μέχρι στιγμής (12). Οι Knicks παίζουν επιθετικά στην άμυνα με αρκετές παγίδες και δεν έχουμε ανταποκριθεί καλά μέχρι στιγμής.

Επίσης, η άμυνα μας δεν ξεκίνησε καλά. Οι Knicks άρχισαν να εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας στο PnR και βρήκαν κάποια εύκολα σουτ.

Παρόλα αυτά, κλείσαμε καλά το ημίχρονο και είμαστε μονάχα 5 πόντους κάτω. Στα τελευταία 3 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα οι Knicks δεν σκόραραν (κυρίως επειδή άρχισαν ξανά τα iso).

Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και η άμυνα μας πρέπει να έχει το ίδιο intensity που είχε στα τελευταία 3:46. Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 66 - 72 υπέρ των Knicks.

Οι Knicks έκλεισαν την τρίτη περίοδο με ένα σερί 10 - 2 και έχουν το momentum του αγώνα.
Nuntius
Ήττα με 79 - 105.

Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε με τίποτα μετά από τα μέσα της τρίτης. Ήμασταν για γύρω στα 10 λεπτά χωρίς καλάθι.

Δεν περίμενα να πάρουμε και δεύτερη νίκη εκτός έδρας είναι αλήθεια. Απλά φοβάμαι μήπως δώσαμε πολύ αυτοπεποίθηση στον Melo.

Anyway, θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Η σειρά γυρνάει στην Indiana. Επόμενος αγώνας το Σάββατο.
SteveNashidis
QUOTE(Nuntius @ May 8 2013, 04:25 ) *
Ήττα με 79 - 105.

Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε με τίποτα μετά από τα μέσα της τρίτης. Ήμασταν για γύρω στα 10 λεπτά χωρίς καλάθι.

Δεν περίμενα να πάρουμε και δεύτερη νίκη εκτός έδρας είναι αλήθεια. Απλά φοβάμαι μήπως δώσαμε πολύ αυτοπεποίθηση στον Melo.

Anyway, θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Η σειρά γυρνάει στην Indiana. Επόμενος αγώνας το Σάββατο.



Eίναι λίγο κουφό στο 1ο ματς να τα πας τέλεια και στο 2ο ματς να τρως ένα σερί 30-2 και 25 πόντους στο κεφάλι .. Είναι τρελοί οι Pacers μωρε !!!
Nuntius
QUOTE (Voyager @ May 8 2013, 09:49 ) *
Eίναι λίγο κουφό στο 1ο ματς να τα πας τέλεια και στο 2ο ματς να τρως ένα σερί 30-2 και 25 πόντους στο κεφάλι .. Είναι τρελοί οι Pacers μωρε !!!


Κοίτα, το να νικάγαμε 2 φορές μέσα στην Νέα Υόρκη θα ήταν ακόμα πιο κουφό tongue.gif

Δεν μου κάνει εντύπωση που η επίθεση μας πέθανε σε κάποια φάση. Το ίδιο έγινε και στην σειρά με την Ατλάντα στο τρίτο παιχνίδι (όπου είχαμε χάσει 69 - 95). Εκτός έδρας είμαστε πολύ ασταθείς στην επίθεση.

Εντός έδρας τα πράγματα είναι καλύτερα. Γι' αυτό και ήταν εξαιρετικά σημαντικό που κάναμε το break. Ελπίζω να προστατέψουμε το home court μας.
captain charisma
ο μιλερ μεσα σε 9 δευτερολεπτα ειχε βαλει 8π...η ιντιανα μεσα σε 10λεπτα χτες ουτε ενα...περιεργα πραγματα
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ είναι 33 - 36 υπέρ των Pacers.

Πάμε καλά αμυντικά αλλά είμαστε άστοχοι. Έχουμε την υπεροχή στα ριμπάουντ (31 - 20) οπότε ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 53 - 62 υπέρ των Pacers.

Παίξαμε καλύτερα στην τρίτη περίοδο αλλά συνεχίζουμε να είμαστε σχετικά άστοχοι.
Nuntius
Νίκη με 71 - 82 για τους Pacers.

Είχα ξεκινήσει να γράφω πολλά αλλά το Chrome έκλεισε επειδή κατεβάζω ένα παιχνίδι και έτσι ότι έγραψα χάθηκε. Δεν πρόκειται να τα ξαναγράψω αυτά αυτή την στιγμή.

Απλά λίγα λόγια λοιπόν.

Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα από την αρχή. Είχαμε μεγάλο προβάδισμα στα ριμπάουντ (53 - 40) και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και προστατέψαμε την έδρα μας.

Ο Roy Hibbert ήταν εξαιρετικός (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 8 από αυτά επιθετικά). Ο West είχε κι αυτός double-double (11 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 από αυτά επιθετικά). Ο Paul George ήταν άστοχος αλλά είχε ένα πολύ καλό all-around παιχνίδι (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5 κλεψίματα). Ο George Hill είχε 17 πόντους και 5 ριμπάουντ με κάποια αρκετά σημαντικά τρίποντα. Ο Lance Stephenson είχε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ μαζί με 2 πολύ σημαντικά τρίποντα. Τέλος, ο πάγκος μας δεν ήταν κακός αφού οι Augustin, Mahinmi, Hansbrough και Young είχαν σχετικά θετική συνεισφορά.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ είναι 34 - 48 υπέρ των Pacers.

Μας ευνοεί ο ρυθμός του παιχνιδιού προς το παρόν. Η άμυνα μας συνεχίζει να είναι εκπληκτική και η απειλή των Hibbert και West στην ρακέτα τους αναγκάζει να κάνουν double team αφήνοντας μας πολλά ελεύθερα τρίποντα.

Έχουμε πλεονέκτημα στα ριμπάουντ (30 - 18) και στους πόντους μέσα στο ζωγραφιστό (22 - 10) και προς το παρόν έχουμε τον έλεγχο.

Ο πάγκος μας έχει συνεισφέρει επιθετικά μέχρι στιγμής, πάντως. 7 πόντους ο Augustin, 5 πόντους ο Young και 2 πόντους ο Mahinmi (με 2 επιθετικά ριμπάουντ) είναι αρκετά καλή συνεισφορά για τον περιορισμένο χρόνο που έπαιξαν.
spursforthe5
μονο αν κλεισουν το χιμπερτ χωρις double team δινω ελπιδες στους νικς
Ginobili
QUOTE(spursforthe5 @ May 15 2013, 00:19 ) *
μονο αν κλεισουν το χιμπερτ χωρις double team δινω ελπιδες στους νικς

Ποιον Χίμπερτ...ας σταματήσουν πρώτα τον Χιλ που τους κάνει ό,τι θέλει και τα βάζει σχεδόν όλα...
spursforthe5
QUOTE(Ginobili @ May 15 2013, 03:23 ) *
Ποιον Χίμπερτ...ας σταματήσουν πρώτα τον Χιλ που τους κάνει ό,τι θέλει και τα βάζει σχεδόν όλα...

και εδω εχω μια απορια/ερωτηση.επρεπε να τον δωσουμε για τον λεοναρντ? smiley.gif .εγω δε ξερω τι να απαντησω σ αυτο
Nuntius
QUOTE (spursforthe5 @ May 15 2013, 03:31 ) *
και εδω εχω μια απορια/ερωτηση.επρεπε να τον δωσουμε για τον λεοναρντ? smiley.gif .εγω δε ξερω τι να απαντησω σ αυτο


Θεωρώ πως ήταν ένα εξαιρετικό trade και για τις δύο ομάδες. Ο Leonard είναι παικταράς και έχει πολύ μέλλον. Κάνατε καταπληκτική επιλογή.

Για μας ο Hill είναι διαμάντι απλά. Μας δίνει πολύ μεγάλη σταθερότητα στον άσσο, πράγμα που χρειαζόμασταν.

Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 56 - 67 υπέρ των Pacers.

Ζεστάθηκε ο Hill αλλά ζεστάθηκε και ο Melo. Βρήκε και λίγο ρυθμό προς το τέλος ο JR.

Ο Hibbert δεν έπαιξε πολύ σε αυτή την περίοδο λόγω φάουλ ενώ και ο Paul George είχε ένα μικρό πρόβλημα με τα φάουλ.

Ευτυχώς, ο Mahinmi έκανε καλή δουλειά αμυντικά όσο ο Hibbert ήταν στον πάγκο.
captain charisma
αν και μου ειναι ψηλοαδιαφορη ομαδα οι πεισερς και καθησα να δω τα ματς τους λογο του οτι επαιζαν με τους νικς τους οποιους δεν τους περιμενα τοσο τραγικους ειδα πως παρολο που δεν εχουν ενα σουπερσταρ στη συνδεση τους οι πεισερς εχουν φτιαξει ωραια ομαδα και ο καθενας εχει το ρολο του(καλυτερα που δεν παιζει ο γκρειτζερ γιατι νομιζω χαλαει τη χημεια τους)..παιζουν κ καλη αμυνα...νομιζω οτι μπορουν να τους κοντραρουν τους χιτ αμα περασουν...

οσο για τους νικς του χρονου να κοιταξουν για ανταλλαγη του στουντεμαιρ με κανα τζος σμιθ..ετσι κ τον παρουν θα κανει ωραιο διδυμο με τσαντλα στη ρακετα...
Johanvil
Ο Josh Smith ειναι free agent το καλοκαιρι.
geo82
Ζόρικα τα πράγματα. Το περίμενα βέβαια. Θεωρώ ότι η σειρά θα τελειώσει στα 6 παιχνίδα με νικητή την Indiana. Είναι καλή ομάδα οι Pacers αλλά κάποιες κινήσεις τους ειδικά στο 4ο ματς μου έδωσεαν στα νεύρα και δεν το λέω αυτό επειδή χάνει η ομάδα μου. Ελπίζω οι Heat να τους περιποιηθούν αναλόγως.
geo82
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id...lo-anthony-down

Όσο κι αν δε μ' αρέσει θεωρώ ότι ο αρθρογράφος έχει ένα δίκιο. Δε λέω ότι ο Anthony έχει παίξει φοβερά μέχρι στιγμής στη σειρά με την Indiana, ούτε ότι είναι ωραίο να γυρίζει η επίθεση γύρω από αυτόν ή ο ίδιος να εκβιάζει προσπάθειες. Αλλά αν οι υπόλοιποι χτίζουν που να δώσει κι αυτός πάσα;
Nuntius
QUOTE (captain charisma @ May 15 2013, 12:47 ) *
(καλυτερα που δεν παιζει ο γκρειτζερ γιατι νομιζω χαλαει τη χημεια τους)


Κάτι τέτοιο δεν ισχύει wink.gif

QUOTE (geo82 @ May 15 2013, 15:37 ) *
Είναι καλή ομάδα οι Pacers αλλά κάποιες κινήσεις τους ειδικά στο 4ο ματς μου έδωσεαν στα νεύρα και δεν το λέω αυτό επειδή χάνει η ομάδα μου.


Σε ποιες κινήσεις αναφέρεσαι? blink.gif
Nuntius
Όπως και να έχει, χθες τεμπέλιασα μετά τον αγώνα. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κοιμηθεί ακόμα και έχω λιώσει όλο το RealGM και το Bleacher Report. Ντροπή μου που δεν έδωσα τα τελικά σχόλια του αγώνα για την ομάδα που, πάντως.

Τεράστια νίκη με 93 - 82. Πλέον έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας και έχουμε τρεις ευκαιρίες να τελειώσουμε την σειρά.

Ήταν άλλη μια χαρακτηριστική εμφάνιση των φετινών Pacers. Αποπνικτική άμυνα, πλεονέκτημα 54 - 36 στα ριμπάουντ, πλεονέκτημα 36 - 26 στους πόντους μέσα στην ρακέτα και αρκετοί παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων (5 στην προκειμένη).

Με το ζόρι σουτάραμε πάνω από 40% (40.8% για να είμαι ακριβής) αλλά δεν μπορώ να πω πως κάποιος είχε κακό παιχνίδι. Ναι, οι Paul George και Roy Hibbert ήταν πολύ άστοχοι αλλά ευτυχώς για μας μπορούν να επηρεάσουν ένα παιχνίδι και χωρίς να σκοράρουν.

Ας αναφέρω συνοπτικά κάποια ατομικά στατιστικά των Pacers από αυτόν τον αγώνα:

Paul George: 18 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 τάπες, 2 κλεψίματα (5 λάθη).

David West: 10 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο (2 λάθη).

Roy Hibbert: 6 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 τάπες, 2 ασίστ.

George Hill: 26 πόντοι, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο (4 λάθη).

Lance Stephenson: 13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ (1 λάθος).

Tyler Hansbrough: 2 πόντοι, 1 ριμπάουντ.

Sam Young: 5 πόντοι, 1 ριμπάουντ.

Ian Mahinmi: 2 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 2 τάπες.

DJ Augustin: 11 πόντοι, 1 ριμπάουντ.

Η συνεισφορά του πάγκου μας ήταν πολύ κρίσιμη σήμερα.

Go Pacers!!!

ind1-sm.gif ind1-sm.gif ind1-sm.gif
Reggie Miller 31
Ούτε φέτος δεν θα περάσουμε;;;; Ούτε φέτος δεν θα κάνει ανάσταση ο παμέγιστος Spike;;;;;; Με Chandler, Carmelo και Smith στα καλύτερά τους, ποιόν άλλο να φέρουμε;;;;;;;;;;; Ποιά κατάρα πληρώνουμε τέλος πάντων;;;;; ΠΟΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
geo82
QUOTE (Nuntius @ May 15 2013, 23:31 ) *
Σε ποιες κινήσεις αναφέρεσαι? blink.gif


Μερικές φορές μου φάνηκε ότι έκαναν flopping.Ίσως και να κάνω λάθος. Τέλος πάντων, δε φταίει αυτό για την κατάσταση των Νικς. Η Indiana δίκαια προηγείται. Έχει πολύ καλή άμυνα και μας έχει ξεσκίσει στα ριμπάουντ. Πιστεύω ότι θα πάρουμε το 5ο ματς αλλά στο 6ο θα μας τελειώσετε στην έδρα σας. Εκτός αν γίνει κάνα θαύμα και πάμε σε έβδομο. Άσχετο αλλά ο Hansbrough μοιάζει λίγο ψυχάκιας ή εμένα μου φάνηκε έτσι;
Nuntius
QUOTE (geo82 @ May 16 2013, 15:16 ) *
Άσχετο αλλά ο Hansbrough μοιάζει λίγο ψυχάκιας ή εμένα μου φάνηκε έτσι;


Σε αρκετούς μοιάζει λίγο ψυχάκιας. Το παρατσούκλι του είναι Psycho T άλλωστε tongue.gif

Anyway, ημίχρονο στο MSG.

Το σκορ είναι 34 - 40 υπέρ των Knicks.

Παίζουμε χωρίς τον George Hill σήμερα και η επίθεση μας δυσκολεύεται πολύ. Οι Paul George, Roy Hibbert και Lance Stephenson τα έχουν σπάσει μέχρι στιγμής. Επίσης, έχουμε και πρόβλημα με τις βολές (8/16). Ελπίζω να αλλάξουν αυτά τα δύο σημεία.

Συνεχίζουμε να ελέγχουμε τα ριμπάουντ, πάντως, αν και η διαφορά είναι μικρότερη (27 - 23) και γι' αυτό είμαστε ακόμα στο παιχνίδι.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου.

Το σκορ είναι 57 - 67 υπέρ των Knicks.

Δυστυχώς, ο Hibbert φορτώθηκε με το τέταρτο του φάουλ νωρίς και δεν έπαιξε πολύ σε αυτή την περίοδο. Έχει παίξει μόλις 19 λεπτά σήμερα λόγω foul trouble.

Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να το γυρίσουμε στην τελευταία περίοδο.
Nuntius
Ήττα με 75 - 85 από τους New York Knicks.

Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, μειώσαμε στους 4 πόντους αλλά στο τέλος δεν ήταν αρκετό.

Κύριοι λόγοι για την ήττα μας σήμερα:

1) Χάσαμε 14 βολές. Σουτάραμε με 57.6% (19/33) από την γραμμή της φιλανθρωπίας σήμερα και αυτό μας κόστισε όπως είναι επόμενο.

2) Κάναμε 19 λάθη.

3) Ο Paul George και ο Roy Hibbert είχαν foul trouble (αμφότεροι από 5 στην λήξη του αγώνα). Ο Hibbert ειδικά είχε παίξει μόλις 19 λεπτά στις τρεις πρώτες περιόδους λόγω των φάουλ (έπαιξε όλη την τέταρτη περίοδο). Γενικά, το πρόβλημα με τα φάουλ δεν άφησε κανέναν από τους δύο να παίξουν όσο καλή άμυνα παίζουν συνήθως.

Όπως και να έχει, όταν χάνεις τόσες βολές και κάνεις τόσα λάθη δεν μπορείς να περιμένεις να νικήσεις εκτός έδρας. Ειδικά όταν αγωνίζεσαι χωρίς τον βασικό σου playmaker.

Α, ναι δεν ξέρω αν το ανέφερα. Ο George Hill δεν έπαιξε σήμερα λόγω διάσεισης. Ελπίζω να μπορεί να παίξει το Σάββατο. Είναι υπερβολικά σημαντικός για τους Pacers.
geo82
Πήραμε παράταση ζωής. Το Σάββατο θα πάμε διακοπές.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF.

Το σκορ είναι 47 - 55 υπέρ των Pacers.

Ο Lance Stephenson κάνει μεγάλο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Έχει 16 πόντους (6/8 σουτ, 3/4 βολές), 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ελέγχουμε τα ριμπάουντ για άλλη μια φορά (25-15) αλλά η άμυνα μας δεν είναι τόσο καλή όσο άλλες φορές. Πάντως, οι Knicks (ειδικά ο Carmelo) έχουν βάλει κάποια αρκετά δύσκολα σουτ.
MaJesty23
Knicks on fire!! 4 τρίποντα σε ένα λεπτό και 20 δεύτερα!Shumpert γυρνάει το match με 3 συνεχόμενα! 41.gif Τόσα τρίποντα ,μόνο ο ΠΑΟ βαράει! tongue.gif
Nuntius
81 - 81 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι Knicks έβαλαν κάποια μεγάλα τρίποντα και ισοφάρισαν το παιχνίδι. Υπερβολικά κρίσιμη αναμένεται η τελευταία περίοδος.
MaJesty23
Prigioni ,πολύ καλός .Εχει οργανώσει απίστευτα το παιχνίδι ,αφού ο Raymond είναι αλλού.Αντέχει στα 35 του και δείχνει τι σημαίνει play maker skills και το βασικό ηρεμία.Το ρημάδι το μπάσκετ ,αν το κατέχεις και στα 50 κάνεις την διαφορά.
Anaz
αν εχετε λινκ στειλτε μου γτ το δικο μου κολλαει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.