Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
sarounas
QUOTE(Gilbert Arenas @ Jun 24 2008, 14:17 ) *
θεωρεις αστοχη την προταση μου..συμφωνοι....αλλα να σε ρωτησω κατι αλλο??οταν ηρθε ο Delk στον Παναθηναικο τι σχεση ειχε με το ευρωπαικο μπασκετ????τι γνωριζε για την Ευρωπη???τιποτα....θα μου πεις σιγουρα πως γι'αυτο και δν επιασε αλλα αν θυμαμαι καλα ο Ζοτς ειχε δωσει το οκ του για την μεταγραφη....για να μην σε παω σε παλιοτερα χρονια(π.χ Dominique Wilkins,αυτος εκανε και καριερα)....νομιζω πως οσα λεω εχουν βαση....αν δν συμφωνεις εκφρασου πιο ευγενικα τουλαχιστον......

εγώ δεν συμφωνώ με την λογική να μην γίνονται προτάσεις σε αστέρια -που φυσικά δεν έρχονται μόνο για σύνταξη- επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να μην "πιάσουν",
όλες οι μεταγραφές έχουν το ρίσκο τους...
πχ και ο Γιαβτόκας πέρσι δεν έπιασε
και ο Πάρκερ να έρθει στον Ολύμπιακό που έχει και ευρωπαική εμπειρία δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει ανάλογα με το παρελθόν, δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό
traveller
QUOTE(reignman @ Jun 23 2008, 21:46 ) *
χμμμ μην σας φανει περιεργο εαν ο Παναθηναικος χτυπησει την πορτα τον Warriors για 3αρι wink.gif

το πρώτο μου ποστ, με το που μπήκα εδώ, ήταν γι αυτόν. Ψάχνω να το βρω αλλά δυστυχώς δε μπορώ. Πάντα τον ήθελα και έσκασα όταν πήγε ΝΒΑ. Γενικά τους πάω τους Ιταλούς βέβαια αλλά με αυτόν τρελαίνομαι.

Αλλά δε νομίζω να είναι αλήθεια το όλο στόρυ. Το εύχομαι αλλά δεν το ελπίζω
lakersdynasty
QUOTE(hip-hop @ Jun 24 2008, 12:29 ) *
Θελατε,δε θελατε χωθηκατε και στην υποθεση Παρκερ.Απο τι ακουσα δηλαδη ενδιαφερεται και ο Παναθηναικος!Ωστοσο να το ξερετε.Μπορει να υπαρχει το θεμα με το συμβολαιο αλλα ο Παρκερ δηλωσε οτι θελει να παει στον Ολυμπιακο.
Οντως ρε Μπιγκ τι μας τι λες εσενα σου μιλησε ποτε ετσι καποιος;

Χαρισμα σας. Θα βρουμε καποιον να παρουμε μην ανησιχεις tongue.gif .Εσεις καντε αυτο που θελετε φερτε τον παικταρα και θα δουμε και εμεις τι μας μεινει. Επισης εσεις θελετε να παρετε τον Παρκερ και για να μην μπορεσουμε εμεις να παρουμε τον Ντελφινο. Γιαυτο θα πεις κατι? Η μηπως σε ενεπνευσε ο σημερινος "Πρωταθλητης". 24.gif

Η κινηση Παρκερ για εσας εκτος απο εντυπωσιασμο εχει να προσφερει και κατι ουσιαστικο. Εμεις εχουμε βρει εδω και αρκετο καιρο αυτο που θελουμε οποτε θα δωσουμε τα λεφτα που εχουμε εκει που πρεπει να τα δωσουμε. Για να κλεισουμε το ροστερ οπως πρεπει.

Δηλαδη με λιγα λογια οχι οπως περσυ που μειναμε ξεκρεμαστοι στους ψηλους. icon_wave.gif

QUOTE(TRAVELLER @ Jun 24 2008, 14:49 ) *
το πρώτο μου ποστ, με το που μπήκα εδώ, ήταν γι αυτόν. Ψάχνω να το βρω αλλά δυστυχώς δε μπορώ. Πάντα τον ήθελα και έσκασα όταν πήγε ΝΒΑ. Γενικά τους πάω τους Ιταλούς βέβαια αλλά με αυτόν τρελαίνομαι.

Εγω παλι που βρικω αναρχους τους Ιταλους εχω αδικο?
Gravedigger
QUOTE(Gilbert Arenas @ Jun 24 2008, 14:17 ) *
θεωρεις αστοχη την προταση μου..συμφωνοι....αλλα να σε ρωτησω κατι αλλο??οταν ηρθε ο Delk στον Παναθηναικο τι σχεση ειχε με το ευρωπαικο μπασκετ????τι γνωριζε για την Ευρωπη???τιποτα....θα μου πεις σιγουρα πως γι'αυτο και δν επιασε αλλα αν θυμαμαι καλα ο Ζοτς ειχε δωσει το οκ του για την μεταγραφη....για να μην σε παω σε παλιοτερα χρονια(π.χ Dominique Wilkins,αυτος εκανε και καριερα)....νομιζω πως οσα λεω εχουν βαση....αν δν συμφωνεις εκφρασου πιο ευγενικα τουλαχιστον......

Ο Delk σαν όνομα και σαν αξία δεν είχε καμία σχέση με τον Maggette.Ο Corey είναι επιπέδου all-star και από τους πιο υποτιμημένους ,κατά την γνώμη μου,παίχτες του NBA.Δεν θα ξέρει καν κατά που πέφτει η Ευρώπη ούτε τον ενδιαφέρει να μάθει.Ανήκει στο NBA καλώς η κακώς.Συμβόλαιο με καλύτερα λεφτά από ότι έπαιρνε μπορεί να βρει και εκεί.Όσο για τον 'Nique.Ναι αυτός ήταν τεράστιο όνομα.Μεγαλύτερο από τον Maggette.ΑΛΛΑ.Ήρθε στα τελειώματα του.Τεράστια διαφορά.
sarounas

τι για τον τρελοΜπελινέλι λέτε;
ένα μπαμ με Ρούντι, πως σας φαίνεται;
nicolicius
Kαι επισημα ο Φωτσης αυριο Πεκοβιτς!!! 41.gif

http://www.sport24.gr/html/ent/905/ent.239905.asp
PanosIlio

Μήπως λέτε τον Οζομπουίκε? Και αν τον προφέρω καλά...
Archigos
Κατα την γνωμη μου εκτοσ απο 3αρι 8α ηθελα και Ματσας.Αν του κανουμε συμβολαιο οπωσ του βουγιανιτς ισωσ να εβγαινε καλος.Εσεις τι λετε?
sihainas
Ο Μάτσας έχει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό... rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE(Archigos @ Jun 24 2008, 15:07 ) *
Κατα την γνωμη μου εκτοσ απο 3αρι 8α ηθελα και Ματσας.Αν του κανουμε συμβολαιο οπωσ του βουγιανιτς ισωσ να εβγαινε καλος.Εσεις τι λετε?

Αν θελουμε να χαρισουμε το πρωταθλημα σον ΟΣΦΠ ειναι η καλητερη επιλογη. Απτην αλλη εχουμε ηδη εναν φραγκοφωνια στην ομαδα μην κανουμε και γκρουπ. ugly_tocktock.gif

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΕΡΟΎΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ!

Archigos no offence. peace.gif

1) Στην θεση του Μπετσιροβιτς ο Κετσμαν. Δεν χρειαζομαστε αλλον παικταρα για αυτη την θεση αλλα εναν εμπειρο παικτη να δινει λυσεις και ανασες χωρις να χανει η ομαδα απο την δυναμικη της.

2) Τριαρι που να παιζει καλη αμυνα και να εχει καλο σουτ. Μπορει να ζηταμε πολλα αλλα πρεπει.

3) Ψηλος στην θεση του Ζιζιτς ο οποιος να συνδιαζει και τις 2 θεσεις 4-5 για να εχουμε μια ευελικτη λυση στους ψηλους.

Και μετα απο ολα αυτα μπολικη δουλεια και τυχη που παντα χρειαζεται για να συνεχιστουν οι επιτυχιες. smiley.gif
johnyboy
Αιώνιοι για Σάτο

http://www.sport-fm.gr/article/136030

Πάλι κόντρα με τον Ολυμπιακό για παίχτη? Θα μας βλέπουν στον ύπνο τους κάθε φορά που πάνε για ένα παίχτη. smiley.gif
t0ny3
Παιδια ο ολυμπιακος μετα απο τοσα χρονια χωρις τιτλο φετος προσπαθει να κανει τη διαφορα.να ομως που ειναι και λιγο υπερβολικος.τωρα να δωσεις 24εκ. για τον παρκερ???λιγο ελεος.καλος χρυσος αλλα δεν αξιζει τοσα λεφτα.απο την αλλη αυτο για την εμπλοκη του παο στην υποθεση παρκερ την εκανε ο ολυμπιακος γιατι αν τον παρει θα λεει πως κερδισε τον παο.ο παο πολυ σωστα δεν μπαινει στη λογικη να κανει οτι κανεο ο ολυμπιακος.ο ολυμπιακος χτιζεται απο την αρχη.εμεις πηραμε νταμπλ φετος και παιρνουμε τιτλους τα τελευταια χρονια.εχουμε εναν πολυ καλο κορμο και το μονο που κανουμε ειναι να διορθωνουμε καποια κενα φετος που μας στηχισαν φετος.

ειναι απλο παιρνουμε εναν αντιμπετσιροβιτς π.χ.κετσμαν ο οποιος λενε ειναι κοντα στο να ερθει.μετα παιρνουμε ενα σουπερ 3αρι.εδω θα δωσουμε πολλα λεφτα.και καλα κανει ο ζελικο και ψαχνει καλα αυτον τον παικτη γιατι αυτος ο παικτης πρεπει να κανει τη διαφορα.τωρα αν θα ειναι ο ντελφινο ή καποιος αλλος δεν ξερω.παντως θα ειναι απο το ΝΒΑ και θα δωσουμε αρκετα λεφτα.και υστερα πρεπει οπωσδηποτε(ελπιζω να πραξει ετσι και ο ζελικο) να διωξουμε τον ζιζιτς και να παρουμε εναν ψηλο που θα παιζει 4-5αρι.μπορει και αυτος ο παικτης να ειναι απο το ΝΒΑ.

και προς θεου μη τρελενομαστε επειδη ο ολυμπιακος κανει ολες αυτες τις κινησεις.η ουσια ειναι να παιρνεις οτι σου χρειαζεται και οχι απλα να σπαταλας χρηματα.στον παναθηναικο κανουν πολυ λεπτομερη σχεδιασμο και δεν προκειται να παρουν οτι να ναι.ετσι κι αλλιως σκεφτειται ποιους παικτες εχουμε αυτη τη στιγμη +φωτση και πεκοβιτς.τρομερη ομαδα +τις 3 προσθηκες και εχουμε σουπερ ομαδα.και κατι τελευταιο.μην υποτιμαμε τους παικτες οπου εχουμε ηδη. smiley.gif smiley.gif

Αντε τωρα που ανακοινωθηκε και ο φωτσης παμε για πεκοβιτς τωρα και μετα για τις υπολοιπες 3 μεταγραφες.αρχισαμε να ζεστενομαστε smiley.gif smiley.gif 77.gif 77.gif 77.gif 41.gif 41.gif biggrin.gif peace.gif peace.gif
basketikos2813
ολα οσα εγραψε ο t0ny3 ειναι πολυ σωστα.δεν χρειαζεται να τρελαινομαστε επειδη οι αλλοι κανουν τοσες μεταγγραφες.στο μονο που διαφωνω ειναι οτι το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο ο ομπραντοβιτς του χρονου να θελει να δουλεψει με 2 νεοφερμενους απο nba.εκτος αν προκειται για ευρωπαιους που παιζουν εκει η για αμερικανους που εχουν ξαναπαιξει ευρωπη....
VARDINOLATSIS
Νομίζω ότι το ρόστερ του χρόνου θα είναι το ακόλουθο 41.gif

1) ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
2) ΔΔ
3) ΣΑΡΑΣ *
4) ΚΕΤΣΜΑΝ *
5) ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ
6) ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ
7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΒΑ*
8) ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ
9) ΦΩΤΣΗΣ
10) ΠΕΚΟΒΙΤΣ*
11) ΛΑΒΡΙΝΟΒΙΤΣ Η ΛΟΡΜΠΕΚ *
12) ΜΠΑΤΙΣΤ**

13) ΑΛΒΕΡΤΗΣ
14) ΤΑΤΑΡΟΥΝΗΣ η ΒΕΡΓΙΝΗΣ
15) ΟΥΙΝΣΤΟΝ *

Ο τελευταίος θα παίζει μόνο Ευρώπη μέχρι να πάρει ο Μαικ το διαβατήριο wink.gif

Πλήρης σε όλο τον κορμό με δυνατά κορμιά και περιφεριακό σουτ στα τεσσάρια σου και Λόρμπεκ η Λαβ με τρίποντο... 77.gif
Ginobili
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jun 24 2008, 13:27 ) *
Νομίζω ότι το ρόστερ του χρόνου θα είναι το ακόλουθο 41.gif

15) ΟΥΙΝΣΤΟΝ *

Ο τελευταίος θα παίζει μόνο Ευρώπη μέχρι να πάρει ο Μαικ το διαβατήριο wink.gif

Δεν το νομίζω....πιθανότερο είναι να έχουμε τον Σάκοτα στην θέση του...Ο Ουίνστον θα αχρηστευτεί έτσι...θα παίζει 5-10'(το πολύ) την εβδομάδα.Με Σάρας-Μήτσο-Σπανούλη,Χατζηβρέτα,Κέτσμαν,Περπέρογλου και μεταγραφή μεγάλου παίκτη στο 3.....δεν υπάρχει λόγος να μείνει στο ρόστερ.....
reignman
Eλα ομως που δεν θα παρει διαβατηριο wink.gif
enypnio
πολύ λόγικο το σενάριο τώρα ο κέννυ άμα κάθετε μόνο για ευρολίγκα

και έχει διάθεση να δουλέψει λίγο ατομικά μέχρι να βγεί το διαβατήριο του ΜΑΙΚ να μείνει είναι πολύ εξελίξιμος παίχτης

φέτος τον κάψανε ψυχολογικά
VARDINOLATSIS
QUOTE(reignman @ Jun 24 2008, 16:37 ) *
Eλα ομως που δεν θα παρει διαβατηριο wink.gif

Δουλεύεις στο υπουργείο και το ξέρεις??? cool.gif
Εγώ ξέρω 5 τουλάχιστον αλβανούς που έχουν πάρει στην πενταετία.... icon_wave.gif
reignman
χαιρετα αλλα τον πλατανο wink.gif

Υ.Γ

"Εσωτερικες" πληροφοριες.
lakersdynasty
QUOTE(reignman @ Jun 24 2008, 16:44 ) *
χαιρετα αλλα τον πλατανο wink.gif
Υ.Γ

"Εσωτερικες" πληροφοριες.

Ετσι λεγονται τωρα οι πληροφοριες που δινει ο Καβαλιερατος? biggrin.gif

Ετσι κι αλλιως γιαυτο δεν πηραμε Μορρις. Για να εχουμε επιλογη για να φερουμε εναν Αμερικανο στο 3 αν δεν βρουμε κοινωτικο χωρις να εχουμε 2 ροστερ. wink.gif

Το 4-5αρι μαλλον κοινωτικος θα ειναι.
t0ny3
1) ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
2) ΔΔ
3) ΣΑΡΑΣ *
4) ΚΕΤΣΜΑΝ *
5) ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ
6) ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ
7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΒΑ*
8) ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ
9) ΦΩΤΣΗΣ
10) ΠΕΚΟΒΙΤΣ*
11) ΛΑΒΡΙΝΟΒΙΤΣ Η ΛΟΡΜΠΕΚ *
12) ΜΠΑΤΙΣΤ**

13) ΑΛΒΕΡΤΗΣ
14) ΤΑΤΑΡΟΥΝΗΣ η ΒΕΡΓΙΝΗΣ
15) ΟΥΙΝΣΤΟΝ *

συμφωνω κι εγω.απλως δεν ξερω τι θα γινει με ουινστον και δεν ξερω επισης τι θα γινει με τον ψηλο στη θεση του ζιζιτς.κατα τα αλλα εστι θα ειμαστε του χρονου
reignman
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 24 2008, 16:49 ) *
Ετσι λεγονται τωρα οι πληροφοριες που δινει ο Καβαλιερατος? biggrin.gif

Ετσι κι αλλιως γιαυτο δεν πηραμε Μορρις. Για να εχουμε επιλογη για να φερουμε εναν Αμερικανο στο 3 αν δεν βρουμε κοινωτικο χωρις να εχουμε 2 ροστερ. wink.gif

Το 4-5αρι μαλλον κοινωτικος θα ειναι.

Εδω λεγονται ετσι οι πληροφοριες που βγαζουμε απο το μυαλο μας ρε .. tongue.gif
the hoop
αν ημουν ομπραντοβιτς παντως θα επαιρνα τον γουιλκινσον απο την κιμκι.... ξερει να παιζει αμυνα ομαδικη και προσωπικη, μπορει να παιζει και με πλατη και με προσωπο, παιζει 4-5, πολυ καλη τεχνικη καταρτιση, ειναι εργατης μεσα στο γηπεδο και σουταρει και κανα τριποντο αμα λαχει.
enypnio
κι εμένα μου αρέσει αυτός ο παίχτης αλλά ... δεν νομίζω
VARDINOLATSIS
19.gif Καλός ο Ουίλκινσον αλλά πολύ κοντός γιά πεντάρι και ο Βούσιτς ,Σόφο και Ερτσέκ θα τον κάνουν άλογο αφού είναι μετά βίας 2,06. Προτιμώ μακράν Λαβρίνοβιτς η Λόρμπεκ η ακόμα και Λάζαρο ... 19.gif ¨Αν και αυτός δεν γυρνάει Ελλάδα με τίποτα. Αλλα μήν ξεχνάμε ότι είναι ο Διόσκουρος του Φώτση και παρόλο που ο ΟΜΠΡΑ τον έδιωξε παραμένει πολύ καλή λύση επιθετικά 41.gif ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΙΖΙΤΣ 5 φορές καλύτερος... 77.gif

Αφου πήραμε Λάζαρο στο ποδόσφαιρο θέλουμε έναν και στο ΜΠΑΣΚΕΤ icon_drunk.gif
Gilbert Arenas
εχετε ακουσει τπτ για Λορμπεκ η Λαβρινοβιτς???γτ βλεπω πως τα ονοματα τους παιζουν πολυ στο forum και εγω δν εχω διαβασει κατι σχετικο σε αθλητικα sites.....παντως αν ειναι να διαλεξω μεταξυ των δυο προτιμω Λαβρινοβιτς... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif παντως τους προτιμω και τους δυο απο τον Ζιζιτς.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Green Warrior
http://www.superbasket.gr/?c=264&a=104625

Ξεπουλάει η Ταού... Μιας και ψάχνουμε για 2αρι ο Ρακόσεβιτς δεν είναι άσχημη περίπτωση... Λέτε; wink.gif
Green Warrior
QUOTE(Gilbert Arenas @ Jun 24 2008, 16:13 ) *
εχετε ακουσει τπτ για Λορμπεκ η Λαβρινοβιτς???γτ βλεπω πως τα ονοματα τους παιζουν πολυ στο forum και εγω δν εχω διαβασει κατι σχετικο σε αθλητικα sites.....παντως αν ειναι να διαλεξω μεταξυ των δυο προτιμω Λαβρινοβιτς... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif παντως τους προτιμω και τους δυο απο τον Ζιζιτς.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Μακάρι να έρθει ένας από τους 2 και ειδικά ο Λαβρίνοβιτς
Archigos
QUOTE(Green Warrior @ Jun 24 2008, 19:27 ) *
Ξεπουλάει η Ταού... Μιας και ψάχνουμε για 2αρι ο Ρακόσεβιτς δεν είναι άσχημη περίπτωση... Λέτε; wink.gif

Μακαρι γιατι τετοιο σουτερ δεν βρισκεις αλλου αλλα το βλεπω δυσκολο.Που θα χωρεσει?
6-0
Ντρου Νίκολας! Μόλις ειπώθηκε στο sportfm

Καλορίζικος...
spysta
Πηρατε τον Ντρου Νικολας .. 41.gif
horizon
παιδια πιστευω ο ζελικο θα φερει το τριαρι που ολοι περιμενουμε καθως και το 4-5αρι...δεν μπορει ο καλυτερος προπονητης της ευρωπης να μην βλεπει την ανυπαρξια του ζιζιτς καθως και την εντονη ενισχυση της τσσκ και του οσφπ στη ρακετα..

σχετικα με τον κετσμαν εχω γραψει στη σελιδα 293..που αναλυει ποιο ειναι λογικα το σκεπτικο του ομπραντοβιτς για το σχεδιασμο της ομαδας και κατ'επεκτασιν για την αποκτηση παικτων.

τωρα μια πολυ καλη λυση θα ηταν η αποκτηση του ρακοσεβιτς στο 2..που υπο προυποθεσεις παιζει και 1
αν γινει αυτο (που δεν νομιζω) τοτε πρεπει να φυγει ο σαρας να αποκτηθει ενας 1 επιπεδου βουγιανιτς και να μην αποκτηθει ο κετσμαν ετσι εχουμε ενα πιο ορθολογικο σχημα.

υπαρχει κανεις που να διαφωνει με την αντικατασταση μακινταιρ - σαρας?
η σιενα πηρε φινλευ και κινειται για γκριρ κατι που φανερωνει πως ο μακινταιρ θα φυγει..και με δεδομενο οτι εκανε φοβερη χρονια ο αμερικανος αποκλειεται να τον διωχνουν απο μονοι τους ... biggrin.gif ρε μηπως οντως τον εχουμε κλεισει?? biggrin.gif
βλεπουμε.... shot.gif
reignman
Καλως τον δεχτηκατε
lakersdynasty
Καλα λεμε οτι λεω ΔΕΝ γινεται! biggrin.gif

Ειμαι θεος! icon_drunk.gif

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ! smiley.gif
j-kidd13
Απο το πουθενα...τουλαχιστον για τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο...Τουλαχιστον ευχομαι να μην εχουν μεσα στην ΚΑΕ καμια πληροφορηση για επικειμενη αποχωρηση του Σαρας και γι αυτο υπεγραψαν τον Νικολας...Παντως προκειται για"δολοφόνο" που μας έλειπε ειναι η αλήθεια...Καλως μας ηρθε!!!
lakersdynasty
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 24 2008, 19:54 ) *
Απο το πουθενα...τουλαχιστον για τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο...Τουλαχιστον ευχομαι να μην εχουν μεσα στην ΚΑΕ καμια πληροφορηση για επικειμενη αποχωρηση του Σαρας και γι αυτο υπεγραψαν τον Νικολας...Παντως προκειται για"δολοφόνο" που μας έλειπε ειναι η αλήθεια...Καλως μας ηρθε!!!

Απο που κι ως που? 2 ειναι ο ανθρωπος! Μια χαρα πανε τα πραγματα μεχρι τωρα.

Αντε ναρθουν και οι 2 κοινωτικοι στο 3 και στο 4-5 και θα τρελαθουμε λεμε!!!!!
horizon
τι ηταν αυτο το τρελο ρε παιδια???
νικολας??
οκ καλη κινηση αν καταφερει να τον τιθασευσει ο ζελικο(που θα το κανει)...γιατι αλλιως με σπανουλη στην ιδια ομαδα δεν βλεπω να τελειωνουμε επιθεση 24 δευτερολεπτων
πιστευω οτι τον αγορασε για να εχει ενα σιγουρο σουτ στο 2 και μια ακομα καλυτερη διεισδηση
αρα αντικαταστηστε στο reply που εγραψα πανω το ονομα του ρακοσεβιτς με αυτο του νικολας!!
μπορει να τον κανει χολντεν νο 2

ακουω σχολια για τη μεταγραφη
horizon
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 24 2008, 19:56 ) *
Απο που κι ως που? 2 ειναι ο ανθρωπος! Μια χαρα πανε τα πραγματα μεχρι τωρα.

Αντε ναρθουν και οι 2 κοινωτικοι στο 3 και στο 4-5 και θα τρελαθουμε λεμε!!!!!

η αποκτηση του νικολας σημαινει οτι δεν μπορουμε να φερουμε αλλο αμερικανο??
ο ντελφινο θεωρειται κοινωτικος ετσι??
reignman
θα δουμε ποσο θα κολλησει στην ομαδα.
τα σχολια τωρα ειναι περιττα.
καλος σουτερ.
jimol34
Ο Νίκολας είναι παικτούρα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Killer από τους λίγους. Το θέμα είναι πως θα προσαρμοστεί στην ομάδα γιατί ο Ομπράντοβιτς δεν πολυγουστάρει τους Αμερικανούς παίκτες.
spysta
Πολυ καλος παικτης ο Νικολας .. βρωμοχερο .. πολυ καλα drive .. βγαζει πολυ ενεργεια στο παρκε ..
Κατεμε το πορβλημα ομως ειναι οτι ειναι αντιστοιχος παικτης με τον Σπανουλη .. να δουμε πως θα τους ταιριαξει ο Ζελικο και πως γενικα θα βαλει εναν παικτη στην ομαδα του που σουταρει κατα βουληση .. αν το καταφερει θα ναι σημαντικοτατη μεταγραφη ..
rchos
αρα φευγει ο ουινστον?ειναι 3 οι αμερικανοι τωρα.
lakersdynasty
QUOTE(horizon @ Jun 24 2008, 19:57 ) *
τι ηταν αυτο το τρελο ρε παιδια???

Εχουμε να ακουσουμε ακομα...

οκ καλη κινηση αν καταφερει να τον τιθασευσει ο ζελικο(που θα το κανει)...γιατι αλλιως με σπανουλη στην ιδια ομαδα δεν βλεπω να τελειωνουμε επιθεση 24 δευτερολεπτων

αυτος ειναι και εμενα ο προβλιματισμος μου αλλα γα να τα βρηκανε μαλλον καταλαβαινει που ηρθε. Και περσυ τον θελαμε αλλαηθελε 30 λεπτα συμμετοχη και δεν τον πηραμε.

Τωρα εμενα με βρισκεις συμφωνο σε αυτο με τον Σπανουλη και τα 24" το οποιο ομως εχει και ενα θετικο αν πραγματι ο Ζοτς θελει φετος να κανει αυτο που λογω ελλειψης ψηλων ριμπαουντ κτλ δεν μπορουσαμε να κανουμε περσυ. Να τρεξουμε. Και μια σκεψη που συνεπαγεται, ποιος τρεχει καλητερα απο ολους? Ο Σαρας. wink.gif

πιστευω οτι τον αγορασε για να εχει ενα σιγουρο σουτ στο 2 και μια ακομα καλυτερη διεισδηση
αρα αντικαταστηστε στο reply που εγραψα πανω το ονομα του ρακοσεβιτς με αυτο του νικολας!!
μπορει να τον κανει χολντεν νο 2

Τον χρειαζομασταν ενα πολυ καλο σκορερ στο 2. Δεν ειχαμε καθαρο σκορερ σε αυτη την θεση Πολυ καλη προσθηκη. Διεισδηση και σουτ πολυ καλα. Και ειδικα το πρωτο πολυ καλητερο του Σανι. 41.gif

QUOTE(rchos @ Jun 24 2008, 20:05 ) *
αρα φευγει ο ουινστον?ειναι 3 οι αμερικανοι τωρα.

Αρα ο Ουινστον φευγει και ειμαστε σιγουροι λογικα οτι κλεινουμε κοινοτικο (στο 3 και μενει ο Ζιζιτς) ή κοινωτικους (στο 3 και 4-5).
j-kidd13
Εκτος και αν παρει κοινωτικο διαβατηριο ο Μπατιστ...και σκασει καμια αλλη βομβα μετα...
Anaz
Θα συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες. Πολυ καλος παιχτης, βρωμόχερο, και με δολοφονικο ενστικτο σκορερ-σουτερ που δεν ειχε κανενας παιχτης του Παο ως τωρα. στη μερα του σε σκοτωνει!
Το θεμα απ'την αλλη ομως είναι πόσο θα ταιριαξει με τον ζοτς και την περιφερεια του Παο που με Σπανουλη, Νικολας, Σαρας δεν θυμιζει πολυ πλεον την παλια λογικη της ομαδας των παιχτων-εργαλεια στα χερια του προπονητη..
Η μηπως φυγει ο Σαρας.....?? rolleyes.gif
rchos
αν τελικα ο σαρας φυγει ειναι φοβερη μεταγραφη ο νικολας.πολυ πιθανο το ιδιο να ισχυει και αν δεν φυγει ο σαρας αλλα θα πρεπει να περιμενουμε την χημεια των σαρας-σπαν-νικολας μεσα στο γηπεδο.παντως ειναι οντως φοβερος παιχτης.εχω την εντυπωση οτι ο παναθηναικος θα εφτιαχνε την τελεια ομαδα αν εδιωχνε ουινστον και σαρας και επαιρνε εναν ασσο μπακ απ του διαμαντιδη και ενα τριαρι μεγαλης αξιας.αυτη θα ηταν μια απολυτως ισοροπημενη και μεγαλη σε αξια ομαδα.παντου γεματη και με παιχτες εγνωσμενης αξιας.
j-kidd13
Παιδια ολοι οι καλοι χωρανε....Αντε να ερθει και ενα μεγαλο 3αρι τωρα....
t0ny3
απιστευτο.δεν πιστευω να διωξουμε σαρας.αρα ο νικολας ερχεται στη θεση του μπετσιροβιτς.περνουμε και ντελφινο ή καποιοα αλλο 3αρι απο ΝΒΑ και με ενα ακομη 4-5αρι ειμαστε τειελα.λετε να φυγει ο σαρας???μπα
horizon
QUOTE(Anaz @ Jun 24 2008, 20:17 ) *
Θα συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες. Πολυ καλος παιχτης, βρωμόχερο, και με δολοφονικο ενστικτο σκορερ-σουτερ που δεν ειχε κανενας παιχτης του Παο ως τωρα. στη μερα του σε σκοτωνει!
Το θεμα απ'την αλλη ομως είναι πόσο θα ταιριαξει με τον ζοτς και την περιφερεια του Παο που με Σπανουλη, Νικολας, Σαρας δεν θυμιζει πολυ πλεον την παλια λογικη της ομαδας των παιχτων-εργαλεια στα χερια του προπονητη..
Η μηπως φυγει ο Σαρας.....?? rolleyes.gif

εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες για τη λογικη της ομαδας με παιχτες εργαλεια...η οποια εφερε και το τριπλ κραουν
ομως και η τσσκ εχει εναν αντιστοιχο παικτη τον...τζει αρ χολντεν

πιστευω οτι ο ζοτς ηταν μεταξυ αυτου και του μακινταιρ..για τη θεση 2...κι'ας ειναι 1 ο τ-μακ...

ο ζοτς στοχευε να βαλει τον μακινταιρ 2 ωστε να εχει εναν ακομα χειριστη στο παρκε εκτος του 1 που παραλληλα θα εχει δολοφονικο σουτ..ομως ο μακινταιρ πληρωσε το υψος του..το παιδι και να ηθελε δεν θα μπορουσε να παιξει αμυνα τους ψηλους συγχρονους πλει μεικερ

τελικα προτιμησε τον νικολας για πιο ορθολογικο σχημα(αμυνα και επιθεση)και το πιο αξιοπιστο σουτ..με τιμημα - που ελπιζω να μην πληρωσει - το αναρχο παιχνιδι του αμερικανου.

ο ντελφινο θεωρειται κοινωτικος η οχι??(απαντηστε biggrin.gif )

ελπιζω το σαπακι ο ζιζιτς να μην μεινει γιατι μαζι με τον σακοτα.....δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα στην ρακετα...πονταρω σε μεταγραφη λορμπεκ η λαβρινοβιτς....βλεπουμε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.