sarounas
Apr 16 2007, 18:09
QUOTE(kostasvc15 @ Apr 16 2007, 11:15 AM)

Μονο χθες...;
Λογικα θα αρχισουν τα ιδια στα πλει οφ οπως εκαναν και περισυ

Κώστα ξεχνάς εύκολα
πέρσι σε δύο νίκες του Μαιάμι στους τελικούς οι Μαβς σχεδόν σφαγιάστηκαν από την διαιτησία
ενώ το Φοίνιξ στους ΕAST FINALS το ξεπέταξαν
δεν είχαν καμιά ευνοια πέρσι,
ίσα ίσα μετά τα περσινά ίσως γίνει μια εξόφληση φέτος
QUOTE(Wilkinson @ Apr 16 2007, 12:07 PM)

Το τελευταίο δωδεκάλεπτο που έλειπε ο Ντάνκαν λόγο αποβολής(δέυτερη φορά στα 9 χρόνια που παίζει στο NBA!!!)έληξε 19-10 υπέρ των Ντάλας.Συνεπώς η γνώμη μου είναι ότι αν δεν είχε αποβληθεί ο Τιμ οι Σπερς θα το έπαιρναν το ματσάκι!!!!

υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι όταν στο τέλος σοβαρεύτηκε το Ντάλας και έπαιξε πολύ καλή άμυνα, οι Σπέρς δεν μπορούσαν να κάνουν μια επίθεση της προκοπής
QUOTE(thrylos7 @ Apr 16 2007, 12:16 PM)

Οι Σανς έχουν πάρει μπρος για τα καλά... δεν έχουν ανάγκη από κούραση..
Αρκεί να περάσουν βέβαια στους τελικούς της Δύσης...
εναντίον τους Ντάλας πάνε καλά αλλά
δεν βλέπω να περνάνε το Σαν Αντόνιο στους ημιτελικούς, πάντα έχουν πρόβλημα μ' αυτούς
QUOTE(lebron15 @ Apr 16 2007, 03:13 PM)

Κατι με πορωσε χθες με την αποβολη του Τιμ γιατι δεν τον σεβαστηκαν και τους Σπερς και δηλωνω απο τωρα οτι στη Δυση ειμαι με Σαν Αντονιο

!!!!!
και καλά του κάναν, δεν τον είδες πως έκανε;
και λάθος εκτίμηση των διαιτητών να έγινε αυτός δεν δικαιολογείτε να τους κοροιδεύει έτσι
teneatis
Apr 16 2007, 18:21
QUOTE(sarounas @ Apr 16 2007, 07:02 PM)

και καλά του κάναν, δεν τον είδες πως έκανε;
και λάθος εκτίμηση των διαιτητών να έγινε αυτός δεν δικαιολογείτε να τους κοροιδεύει έτσι
νομίζω ότι η αντίδρασή του ήταν σε λογικά πλάισια. Δεν είχε άμεση επαφή με τους διαιτητές, απλώς "διασκέδαζε" το γεγονός. Με ειρωνία, ναι αλλά χωρίς να απευθύνεται στους διαιτητές σε προσωπικό επίπεδο. Πάντως αν ήταν άλλος superstar στη θέση του δεν νομίζω να του έδιναν 2η τεχνική ποινή για αποβολή.
Pierce
Apr 18 2007, 10:17
και εγινε αυτο που ολοι περιμεναμε δυστυχως. χασαμε για ακομα μια φορα το golden state και απο οτι φαινεται θα τους βρουμε στα play off εκτος κανει κανα θαυμα το πορτλαντ. αν τους κερδιζαμε θα διναμε την 8η θεση κατα πασα πιθανοτητα στους κλιπερς(ή οποιοι κερδισαν μεσα στο phoenix και παιζουν με τους hornets τωρα) αλλα απο οτι φαινεται ο coach avery προτιμαει τα δυσκολα...
kostasvc15
Apr 18 2007, 13:09
QUOTE(pierce21 @ Apr 18 2007, 08:10 AM)

και εγινε αυτο που ολοι περιμεναμε δυστυχως. χασαμε για ακομα μια φορα το golden state και απο οτι φαινεται θα τους βρουμε στα play off εκτος κανει κανα θαυμα το πορτλαντ. αν τους κερδιζαμε θα διναμε την 8η θεση κατα πασα πιθανοτητα στους κλιπερς(ή οποιοι κερδισαν μεσα στο phoenix και παιζουν με τους hornets τωρα) αλλα απο οτι φαινεται ο coach avery προτιμαει τα δυσκολα...
Ο Ειβερι Τζονσον ξεκουρασε μερικους παιχτες γιαυτο χασατε με μεγαλη διαφορα.
Gravedigger
Apr 18 2007, 16:38
QUOTE(kostasvc15 @ Apr 18 2007, 11:02 AM)

Ο Ειβερι Τζονσον ξεκουρασε μερικους παιχτες γιαυτο χασατε με μεγαλη διαφορα.
TΙ μερικούς???Μόνο ο Terry έπαιξε απο τους βασικούς κ βασικός PG o BAREA!!!
Σκληρή αυτοκριτική έκανε μετά την ήττα-αποκλεισμό των Ντάλας Μάβερικς από τη συνέχεια των play-offs ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ τέθηκε πρόωρα εκτός μάχης από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο Γερμανός φόργουορντ, που θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του MVP, πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο έκτο και τελευταίο-όπως αποδείχτηκε-παιχνίδι της σειράς.
«Έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου και όταν δεν ανταποκρίνομαι σε αυτές, απογοητεύομαι. Δεν μπόρεσα να βάλω σε αυτούς τους αγώνες τη σφραγίδα μου, όπως ήθελα και λυπάμαι πολύ γι’αυτό. Δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου σε ένα καθοριστικό παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σκληρό για μένα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο άσχημα αισθάνομαι. Παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ για 6-7 μήνες, πετύχαμε 67 νίκες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αλλά αποκλειστήκαμε. Είναι δύσκολο να το καταπιώ», δήλωσε ο Νοβίτσκι, τον οποίο έσπευσε να προστατέψει από πιθανές επικρίσεις ο πρόεδρος του συλλόγου, Μαρκ Κιούμπαν. «Ο Ντιρκ είναι μεγάλος ηγέτης και όποιος αμφιβάλει για αυτό είναι απλά ηλίθιος», είπε.
Από την πλευρά του, ο προπονητής των «Μαβς», Έιβερι Τζόνσον, που ηττήθηκε στη μάχη των πάγκων από τον δάσκαλό του, Ντον Νέλσον, τόνισε: «Μέχρι το ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, αφού χάναμε με δύο πόντους. Στη συνέχεια όμως κάναμε την χειρότερη τρίτη περίοδο της φετινής περιόδου. Είναι ένα πολύ άσχημο τέλος στη σεζόν για μας».
www.sportfm.gr
και του χρονου και με τις υγειες μας sarounas kai gravedigger.
ελπιζω του χρονου να δωσουμε τον νταμπιερ και να παρουμε εναν καλυτερο και ποιοτικοτερο ψηλο
Gravedigger
May 5 2007, 00:57
A ρε Pierce...Τέτοια απογοήτευση???Πόσο καλύτερη χρονιά μπορούμε να κάνουμε του χρόνου???Εγώ πάντως πιστεύω σε αυτήν την ομάδα...Το ΝΒΑ είναι απρόβλεπτο.Φέτος είμασταν το θύμα,του χρόνου θα είναι κάποιος άλλος...Πάντως ο Cuban δν θα μας αφήσει έτσι...Έχει τον τρόπο του!!!
Achilleas13
May 5 2007, 14:14
R.I.P.
Gravedigger
May 5 2007, 14:22
QUOTE(Achilleas13 @ May 5 2007, 12:07 PM)

R.I.P.

Τουλάχιστον είμαστε Παναθηναικοί κ θα μας φύγει η πίκρα!!!
sarounas
May 17 2007, 23:01
παιδιά, η αλήθεια είναι ότι αν και φοβόμουνα πολύ τις αναμετρήσεις με το GS, δεν πίστευα ότι θα ερχόταν ο αποκλεισμός και αυτό διότι το μπάσκετ που έπαιζε η αρμάδα του Νέλσον απαιτεί πάρα πολύ μεγάλα αποθέματα ενέργειας και νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα «σκάσουν»,
όπως και να ‘χει όμως θεωρώ βασικό υπαίτιο για τον αποκλεισμό τον προπονητή AJ που έπεσε έρμαιο στις διαθέσεις του δασκάλου του τόσο επιθετικά -μη αξιοποιώντας τον Ντιρκ κοντά στην ρακέτα και αχρηστεύοντάς τον στην ουσία με τα νταμπλ τιμ που του γινόταν μακριά από αυτή- όσο και αμυντικά αν έτσι και αλλιώς υπήρχαν πολλοί τρόποι να ανακόψει τον ρυθμό των αντιπάλων, θα μπορούσε να κάνει το πιο εύκολο... να σημαδέψει δηλαδή τον baron από τον οποίο ξεκινούσε όλο το παιχνίδι, ότι ακριβώς δηλαδή έκαναν οι Jazz στα δύο τελευταία ματς αλλά ούτε καν αυτό δοκίμασε παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο,
Αφήστε και το άλλο, που είχαμε πει αρκετές φορές στην regular, ότι αν απλά έχαναν από τους κλίπερς θα έπαιζαν με αυτούς γιατί στην ισοβαθμία που θα προέκυπτε στα ρεκόρ οι LAC -που φυσικά δεν θα παρουσιαζόταν αδιάφοροι χάνοντας το τελευταίο ματς- υπερτερούσαν των GSW, αλλά προφανώς ήθελαν να ξορκίσουν τα φαντάσματα με τους πολεμιστές...
Τώρα για το μέλλον κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με το θέμα του ψηλού, προς θεού δεν μιλώ ούτε για τον Σακ ούτε για Γκαρνέτ αλλά έστω ένα παίκτης τύπου Νταλαμπερτ θα ήταν αρκετός! με την προϋπόθεση όμως να μην φύγει ο Νταμπίερ που ήταν τραυματισμένος μεγάλο διάστημα φέτος, βέβαια απ’ ότι φαίνεται πάνε να την χαλάσουν την ομάδα.
όσον αφορά τον Γερμανό έχει αποδείξει πόσο πολλές φορές πόσο μεγάλος ηγέτης είναι... τόσο με την Γερμανία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ακόμη και στα φετινά play off στο 5ο παιχνίδι.
Gravedigger
Jun 7 2007, 20:48
Διάβασα στην Basket Week για φήμες περί ανταλλαγής Nowitzki-Bryant οι οποίες ακούστηκαν πριν ο Kobe ζητήσει ανταλλαγή.Ελπίζω να είναι μόνο φήμες....Καλός ο Kobe αλλά δν ταιριάζει στην ομάδα μας...Κ δν θέλω με τίποτα να φύγει ο Dirk...
ανταλλαγη superstar?χμ... τους lakers δεν βλεπω πως θα τους οφελουσε μια τετοια ανταλλαγή παντως.
ο κιουμπμαν παντως ειναι ''ερωτευμενος'' με τον ντιρκ, δεν προκειται να το σκεφτει καν το ενδεχομενο πιστευω
dizzy_fingers
Jun 7 2007, 23:25
Στην B'week πάλι, εγώ διάβασα μία είδηση ότι ο Κιούμπαν θέλει να ιδρύσει λίγα ανταγωνιστική του NFL (?).
Τί εννοεί με αυτό?
Gravedigger
Jun 7 2007, 23:29
Δεν κατάλαβα ούτε εγώ!Αλλά είχα διαβάσει ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει μία ομάδα του NFL...
captain charisma
Sep 14 2007, 17:12
ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΜΜΑ ΤΟ WWE... ΜΕΣΩ DALLAS MAVERICKS
Το WWE πολλές φορές προσπάθησε να κάνει το άνοιγμα στις MMA, μέχρι στιγμής όμως χωρίς αποτέλεσμα. Αυτή την φορά τα πράγματα φαίνεται πως είναι πολύ καλύτερα, με τον ιδιοκτήτη των Dallas Mavericks, Mark Cuban να εμφανίζεται έτοιμος να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα.
Συγκεκριμένα ο εκκεντρικός επιχειρηματίας ετοιμάζει το δικό του Μixed Martial Arts promotion και σε πρόσφατες δηλώσεις του στο MMAWeek, φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την World Wrestling Entertainment.
«Είμαστε σε συζητήσεις με το WWE. Οι McMahon κινούνται προς την δική μου κατεύθυνση και έχουν σχέση με την εταιρία μου την HDNet Fights. Από την στιγμή που κάνουν τέλεια δουλειά στο στήσιμο των events, τότε πιστεύω πως μπορούμε να δουλέψουμε μαζί» τόνισε αρχικά ο Cuban και συμπλήρωσε:
«Έχω βάλει κάποιους όρους. Δηλαδή να μην υπάρχουν γυναικείες παρουσίες στα ρινγκ και τα events να μην υποσκελίζονται από το σόου. Καταλαβαίνουν πως αν το κάνουν όπως το WWE, τότε ο κόσμος θα συνεχίσει να πιστεύει πως ότι βλέπει είναι σκηνοθετημένο. Αν όμως δουλέψουν με τον Mark Cuban και την HDNet Fights και με την υποστήριξη των Dallas Mavericks, τότε ο κόσμος θα αγαπήσει το promotion».
Pierce
Sep 14 2007, 17:19
πλιζ βαζε τις πηγες σου
captain charisma
Sep 14 2007, 17:43
απο το lordofrings.gr το βρηκα
Gravedigger
Oct 19 2007, 21:41
Ο Josh Howard θα χάσει τα 2 πρώτα παιχνίδια των Mavericks επειδή χτύπησε τον center των Kings,Brad Miller στον αγώνα προετοιμασίας των 2 ομάδων.
Ο J-Ho φέτος θα είναι ακόμη καλύτερος και σε πολλά παιχνίδια θα είναι αυτός που θα κουβαλάει την ομάδα.Πέρσι έκανε την αρχή με την συμμετοχή του στο All-Star Game φέτος θα αποδείξει ότι είναι μεγάλος παίχτης.
Gravedigger
Nov 1 2007, 13:23
Η ομαδάρα ξεκίνησε καλά φέτος,σε αντίθεση με την περσινή χρονιά,με εύκολη νίκη στο Cleveland 92-74.Ο LeBron James περιορίστηκε στους 10 πόντους και έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα...Για το Dallas ξεχώρισε ο Terry με 24 πόντους και 6 τρίποντα,ο Stackhouse με 17 και ο Nowitzki με 15 πόντους,8 rebounds και 6 assists...Από την άλλη πλευρά ο Ilgauskas πάλευε μόνος του με 17 πόντους και 18 rebounds.
ΥΓ.Πάμε για ακόμα περισσότερα φέτος! (Όπως και πέρσι!

)
Gravedigger
Nov 6 2007, 04:48
Παρακολουθώ τον αγώνα Dallas-Houston...Στο ημίχρονο το score ειναι 50-51...Ισορροπημένο παιχνίδι.Ο Nowitzki έχει βελτιώσει πολύ το passing του και να δείτε που φέτος θα κάνει το πρώτο του triple double.Θετικός ο πιτσιρικάς ο Barea.Διαβολάκος!Κατά τ'άλλα οι Mavs στηρίζονται όπως πάντα στην τριάδα Nowitzki-Terry-Howard με μια δόση από Stackhouse.Για τους Rockets ασταμάτητος ο T-Mac,θετικός ο Yao.Αυτά
captain charisma
Nov 6 2007, 16:43
σε ποιο καναλι το ειδες το ματς?
Gravedigger
Nov 6 2007, 20:04
Sopcast rulezzzz!
captain charisma
Nov 8 2007, 20:04
o jackson δεν εχει φυγει( αντιθετως φετος ειναι ο αρχηγος των γουοριορς) απλα ειναι τραυματιας. Ο ριτσαρντσον εχει φυγει
NBAholic
Nov 9 2007, 03:05
Σήμερα μια αναμέτρηση που οι φίλοι των Μαβς μάλλον περιμένουν με αγωνία! Δεν την αποκαλύπτω, αν και πολλοί θα καταλάβατε.
Gravedigger
Nov 9 2007, 08:45
Μόλις τέλειωσε αγώνας Golden State-Dallas.Πήραμε μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό!Πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ τρέξιμο όπως μαρτυρά και το score (115-120).Δεν θα πω τίποτα για τον αγώνα,θέλω μόνο να σταθώ σε ένα σημείο.Στο Desagana Diop.Εντάξει το παιδί δεν έχει και μεγάλη ιδέα από μπάσκετ....αλλά είναι κρέας ρε γαμώτο!Για να βάλει καλάθι πρέπει να πάρει την μπάλλα ολομόναχος και να μην τον ενοχλέι κανένας!Σε μια φάση έχει την μπάλλα έξω από το ζωγραφιστό και πάει προς την ρακέτα.Για κακή του τύχη βρίσκει μπροστά του τον Biedrins,πατάει γερά και τι πάει να κάνει ο αθεόφοβος?Σπάσιμο μέσης!!!

Το αποτέλεσμα?Τάπα του Λεττονού...Τουλάχιστον παίζει λίγο άμυνα (που είναι και η βασική δουλειά του).Anyway,αν είχαμε καλύτερο center θα είχαμε και πρωτάθλημα,ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας...
ΥΓ...O Terry έχει ξεκινήσει
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.Σε όλα τα κρίσιμα σημεία είναι εκεί...
captain charisma
Nov 9 2007, 19:58
αν και μας εβγαλαν τη πιστη οι πολεμιστες το εξπρες του νταλας περασε εστω και δυσκολα απο το γκολντεν στειτ.τελικα ο βαρωνος μονο με το νταλας τη βρισκει και κανει μεγαλα παιχνιδια!αλλα καθε μερα δεν ειναι του αγιου ντειβις

με προβληματιζει οταν επιστρεψει ο τζακσον πως θα τους παιξουν οι νταλας?παμε στο επομενο παιχνιδι!go dallas
Gravedigger
Nov 14 2007, 15:40
Which team will win the Southwest Division?
San Antonio
37%
Houston
30%
Memphis
15%
Dallas
13%
New Orleans
5%
Poll του ΝΒΑ.com
Όχι πείτε μου,τώρα φταίω εγώ να σχολιάσω????Καλά το Houston και το San Antonio (που ούτε και αυτοί είναι καλύτεροι από εμάς αλλά τέλος πάντων....) αλλά το Memphis????Αν είναι δυνατόν!Ακόμα και οι Hornets που είναι τελευταίοι είναι καλύτεροι από τους Grizzlies!
captain charisma
Nov 14 2007, 16:36
μαλλον ειναι στημενη η ψηφοφορια.δεν εξηγειτε αλλιως.σημερα το νταλας κερδισε παμε για το επομενο ματς
captain charisma
Nov 21 2007, 14:56
οι νταλας κερδισαν και το τοροντο με 105-99 ο ντιρκ εκανε μεγαλη εμφανιση με 32 π και 4 στα 6 τριποντα.και κερδισε τη μονομαχια απεναντι στον ''διαδοχο'' του

ο μπαρνιανι πρεπει να φαει πολλα ψωμια για να τον φτασει....
επομενη σταση χιουστον για το εξπρες του νταλας
Ginobili
Nov 21 2007, 16:04
Gravedigger
Nov 21 2007, 16:09
QUOTE(Ginobili @ Nov 21 2007, 16:04 )

Άντε να τσακίσετε σήμερα την 3η ομάδα του Τέξας....
Εγώ ξέρω ότι στους αγώνες μεταξύ των 3 ομάδων του Texas είμαστε οι μόνοι αήττητοι!Και μάλιστα θυμάμαι να κερδίσαμε
άνετα τον San Antonio....!
Ginobili
Nov 21 2007, 16:34
QUOTE(Gravedigger @ Nov 21 2007, 14:09 )

Εγώ ξέρω ότι στους αγώνες μεταξύ των 3 ομάδων του Texas είμαστε οι μόνοι αήττητοι!Και μάλιστα θυμάμαι να κερδίσαμε
άνετα τον San Antonio....!

Καλά...καλά...και σε ένα άλλο παιχνίδι θυμάμαι μας ρίξατε 40 πόντους(ή και περισσότερους...?

)

....οι μεγάλες ομάδες όμως,στα δύσκολα φαίνονται...και τα πλέι όφς είναι για τους άντρες...
Σπέρς(4)-Ρόκετς(2)-Μάβερικς(0)....
captain charisma
Nov 21 2007, 16:41
το πρωτο πρωταθλημα του σαν αντονιο δεν μετραει κανονικα γιατι εχει αστερισκο!!!!

οποτε εχει 3 το σαν αντονιο
1) Είστε offtopic.
2) Ginobili έχεις καταντήσει γραφικός.
3) big dirk θα το πιστεύεις αυτό αν σηκώσει ένα "παρόμοιο" πρωτάθλημα ο Νοβίτζκι ή τότε θα σε κεράσει ένα ουίσκι ;
Ginobili
Nov 21 2007, 23:12
QUOTE(morfi @ Nov 21 2007, 18:37 )

1) Είστε offtopic.
2) Ginobili έχεις καταντήσει γραφικός.
3) big dirk θα το πιστεύεις αυτό αν σηκώσει ένα "παρόμοιο" πρωτάθλημα ο Νοβίτζκι ή τότε θα σε κεράσει ένα ουίσκι ;
morfi άφησε καλύτερα τους χαρακτηρισμούς,πλακίτσα κάνουμε.Κούλαρε.Όπως βλέπεις εμείς δεν παρεξηγούμαστε
captain charisma
Nov 22 2007, 14:21
το νταλας για 2 συνεχομενο παιχνιδι βρεθηκε να χανει αλλα και παλι κερδισε γιατι ειχε τον γερμανο του

μεχρι στιγμης
νταλας-σαν αντονιο 1-0
νταλας-χιουστον 2-0
και επεται συνεχεια
Gravedigger
Nov 27 2007, 12:11
Τι θα γίνει με την ομάδα???3 συνεχόμενες ήττες και μάλιστα η τελευταία από τους χωρίς Arenas,Wizards μέσα στο AAC.Θα κερδιζουμε όλα τα derby και θα χάνουμε από όλους τους άλλους???

Αν δεν κάνω λάθος η μόνη ομάδα της Ανατολής που έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι το Cleveland στην πρεμιέρα,ενώ έχουμε χάσει από Atlanta,Indiana,Milwaukee...Σοβαρευτείτε ρε...
captain charisma
Nov 27 2007, 14:49
QUOTE(Gravedigger @ Nov 27 2007, 12:11 )

Τι θα γίνει με την ομάδα???3 συνεχόμενες ήττες και μάλιστα η τελευταία από τους χωρίς Arenas,Wizards μέσα στο AAC.Θα κερδιζουμε όλα τα derby και θα χάνουμε από όλους τους άλλους???

Αν δεν κάνω λάθος η μόνη ομάδα της Ανατολής που έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι το Cleveland στην πρεμιέρα,ενώ έχουμε χάσει από Atlanta,Indiana,Milwaukee...Σοβαρευτείτε ρε...
χαλαρωσε ρε φιλε φαινεται πανε να θυμηθουν τα περσινα οταν ξεκινησαν 0-4 και εγιναν μετα ομαδα τρενο που τα σαρωνε ολα στο περασμα της.ακομα αρχη ειναι μην ανησυχεις.
captain charisma
Nov 30 2007, 01:26
Ginobili
Dec 2 2007, 16:13
Λοιπόν αυτό που έχω να πώ για το Ντάλας..είναι ότι έχει μια τραντακτή ΑΔΥΝΑΜΙΑ στην ρακέτα.Δεν έχει ψηλό κλάσης...δεν λέω,παικταράς ο Ντίρκ..πολύ ωραία τα σουτάκια του,καθώς και του Χάουαρντ και του Τέρυ...αλλά ο Ντιόπ και ο Νταμπίερ κοντεύουν να γείνουν χειρότεροι και από τους Ομπέρτο-Έλσον....Ενώ δηλ το Ντάλας αποτελεί ομάδα τίτλου,και παίζει πολύ καλό μπάσκετ,η έλλειψη ενός τέτοιου ψηλού,τους στερεί πράγματα,που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να αναπληρώσουν.
Η έλλειψη ψηλών μεγάλης κλάσης σήμερα στο ΝΒΑ,δίνει ένα πλεόνεκτημα στις ομάδες των Στούντεμαιρ,Γκαρνέτ,Χάουαρντ,Ντάνκαν,Μπούζ
ερ.
Για τους Ρόκετς του Μίνγκ ...αυτοί εκεί βρίσκονται σε πολύ ΓΙΟΥ-ΧΟΥ...γιοκοτσόκο κατάσταση.
Θα δούμε στην πορεία..τι θα κάνει ο Έβερι Τζόνσον....
captain charisma
Dec 2 2007, 23:49
ναι αλλα μη ξεχνας οτι με νταπιερ και ντιοπ πριν 2 χρονια πηγαμε τελικους νβα.....
εγω θα συμφωνησω με τον τζινομπιλι. 2 χρονια το φωναζω αλλα ο κοουτς δεν με ακουει....
Λαθος που δεν πηραν εστω τον γουεμπερ. Κατι παραπανω θα εκανε απο αυτους σιγουρα....
Ginobili
Dec 3 2007, 00:19
QUOTE(big dirk @ Dec 2 2007, 21:49 )

ναι αλλα μη ξεχνας οτι με νταπιερ και ντιοπ πριν 2 χρονια πηγαμε τελικους νβα.....
Και τώρα μπορούν να ξαναπάνε....δεν λέει κάτι αυτό.Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι το Ντάλας φέτος είναι τελειωμένο.Από τα φαβορί για τίτλο είναι...Άλλο είπα...
captain charisma
Dec 3 2007, 00:57
Ginobili
Dec 3 2007, 01:01
QUOTE(big dirk @ Dec 2 2007, 22:57 )

Πέρσι τέτοια εποχή...ο Ντίρκ οργίαζε!!! Στο τέλος όμως στα κρίσημα...γέλασε μαζί του,και η κουτσή Μαρία....
Φέτος...ίσως να έχει αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα εκγύμνασης του....
Εγώ πάντως,θα προτιμούσα να τον βλέπω τώρα να οργιάζει.....
Wilkinson
Dec 3 2007, 01:07
Xthes pantos epidi ida ton agona o chandler ekane party....o dampier aparadekstos....(exase karfoma monos tou)....to dallas vevea to ixe to mats...an den evaze tin soutara o peja...oute foul den prolavan na tou kanoun
Gravedigger
Dec 7 2007, 16:00
Όταν τρως 122 πόντους στην έδρα σου δεν μπορείς να πεις και πολλά.Η ομάδα σέρνεται,C δεν υπάρχει ούτε για δείγμα (ο Diop είναι αστείος,ο Dampier απλώς προσπαθεί) και ο Nowitzki δεν τραβάει.Το μόνο θετικό που έχω δει έως τώρα είναι η απόδοση του Brandon Bass.(Αφού τον J-Ho λίγο-πολύ τον ξέραμε).Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι ειλικρινά το λέω,θα παλέυουμε για τα Play-off...
Van_prentzi
Dec 7 2007, 19:55
Οχι μόνο δεν υπάρχει C αλλά ούτε PF.Ο Nowitzki συνεχίζει να κόβει βόλτες στο τρίποντο και να παίζει σαν
oversized SF.Αλλά δε φταίει ο Γερμανός....ο Θεός φταίει που τον έκανε 2,13 και του ζητάνε του καημένου να παίζει κοντά στο καλάθι!Και τι δε θα έδινε για να είναι 2,05 και να παίζει αλλά Peja στα καλά του
QUOTE(Van_prentzi @ Dec 7 2007, 19:55 )

και του ζητάνε του καημένου να παίζει κοντά στο καλάθι!
Όλα αυτά τα χρόνια που παίζει σε αυτή τη θέση και διαπρέπει, όπως πέρσι που πήρε το MVP, δεν πείραζε κανέναν. Tώρα γιατί ξαφνικά έγινε θύμα ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.