Ο καθένας χάριζε το θέαμα της εποχής του. Αν σου αρέσει να βλέπεις περισσότερο τη σημερινή εποχή ή αυτή του 60 είναι δικό σου πρόβλημα. Μη δείχνεις όμως ασέβεια σε αυτούς που τα έκαναν πριν από αυτούς. Δεν ήταν άχρηστοι, ούτε ατάλαντοι. Ήταν παίκτες της εποχής τους.
Ξέρεις, το μπάσκετ πέρασε από κάποια στάδια πριν καταλήξει στη σημερινή του μορφή. Δεν έγινε κατευθείαν έτσι όπως το ξέρουμε. Ναι, αυτό το μπάσκετ κουβάλησαν και ο κόσμος αυτό ήξερε και αυτό αγάπησε τότε. Πιο είναι το πρόβλημα ;
Είσαι λάθος και στο έχω ξαναπεί. Η μαγεία και το θέαμα υπήρχαν από πιο πριν, είτε σου αρέσει, είτε όχι.
Στην Αμερική πάντα το αγαπούσαν το άθλημα. Δεν περίμεναν τον Έρβινγκ και τον Μάτζικ.
Παγκοσμίος το ΝΒΑ αγαπήθηκε και το σεβάστηκαν αφού είχε και την απαραίτητη προβολή.
Αν το ΝΒΑ προβάλοταν από το 1950 σε όλες τις χώρες τότε ο κόσμος θα σεβόταν (αυτό που δεν κάνεις εσύ δηλαδή) τον Κούζι όσο και τον Μάτζικ και θα αποκαλούσε "μάγο" τον Κούζι όσο και τον Μάτζικ.
Ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Και εγώ με τη σειρά μου σου συνηστώ ανεπιφύλακτα να δεις ρετρό από το 60. Έχει Τσάμπερλεν, Χαλ Γκριρ και Τζέρι Λούκας !
Ρεντ Κερ, Ντολφ Σέιζ, Γουέιν Έμπρι, Νέιτ Θέρμοντ, Γουόλτ Μπελαμί, Τζέρι Λούκας,
Κάπου είπες ότι είμαι λίγος για να σου λέω ότι έχεις κενά. Δεν είμαι εγκυκλοπαίδεια αλλά θα ξανασυζητήσω μαζί σου όταν μάθεις ποιοί είναι οι παραπάνω παίκτες.
Ξέρεις, το μπάσκετ πέρασε από κάποια στάδια πριν καταλήξει στη σημερινή του μορφή. Δεν έγινε κατευθείαν έτσι όπως το ξέρουμε. Ναι, αυτό το μπάσκετ κουβάλησαν και ο κόσμος αυτό ήξερε και αυτό αγάπησε τότε. Πιο είναι το πρόβλημα ;
Είσαι λάθος και στο έχω ξαναπεί. Η μαγεία και το θέαμα υπήρχαν από πιο πριν, είτε σου αρέσει, είτε όχι.
Στην Αμερική πάντα το αγαπούσαν το άθλημα. Δεν περίμεναν τον Έρβινγκ και τον Μάτζικ.
Παγκοσμίος το ΝΒΑ αγαπήθηκε και το σεβάστηκαν αφού είχε και την απαραίτητη προβολή.
Αν το ΝΒΑ προβάλοταν από το 1950 σε όλες τις χώρες τότε ο κόσμος θα σεβόταν (αυτό που δεν κάνεις εσύ δηλαδή) τον Κούζι όσο και τον Μάτζικ και θα αποκαλούσε "μάγο" τον Κούζι όσο και τον Μάτζικ.
Ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Και εγώ με τη σειρά μου σου συνηστώ ανεπιφύλακτα να δεις ρετρό από το 60. Έχει Τσάμπερλεν, Χαλ Γκριρ και Τζέρι Λούκας !
Ρεντ Κερ, Ντολφ Σέιζ, Γουέιν Έμπρι, Νέιτ Θέρμοντ, Γουόλτ Μπελαμί, Τζέρι Λούκας,
Κάπου είπες ότι είμαι λίγος για να σου λέω ότι έχεις κενά. Δεν είμαι εγκυκλοπαίδεια αλλά θα ξανασυζητήσω μαζί σου όταν μάθεις ποιοί είναι οι παραπάνω παίκτες.
Τους παιχτες τους ξερω ολους και δεν θα κατσω να αναφερω ολους τους παιχτες.Ενοοειται οτι δεν ξερεις, το οτι εχεις μαθει παπαγαλια 10 ονοματα και οτι εχεις διαβασει αλλα τοσα εμενα αυτα δεν μου λενε τιποτα.Αμφιβαλλω αν εχεις δει ολους αυτους που προανεφερες εστω και μια φορα.Απο ιστορια μπορω να σου λεω και εγω Μαραβιτς,Ισσελ και ενα καρο αλλους.Οχι δεν περιμεναν αλλα το αθλημα το λατρεψαν απο αυτους και οχι απο τον Χαβλισεκ και τον Γουεστ για παραδειγμα.Μονο και μονο που ειπες τα ονοματα αυτα γιατι το εκανες για να με εντυπωσιασεις?Κανε μας την χαρη ρε φιλε μου θυμιζεις τους ελληνες δημοσιογραφους που μαθανε 10 παιχτες απο το παρελθον μαθανε 5 συστηματα και νομιζουν οτι ξερουν μπασκετ.Δεν ειπα οτι ηταν αχρηστοι απλα δεν συγκρηνονται με αυτους που προανεφερα.Δεν εισαι εγκυκλοπαιδεια αλλα η παπαγαλια βλαπτει ασε που μπορει με την τεχνολογια να την κανει ο καθενας.Δεν εισαι λιγος αλλα εισαι πολυ λιγος.