Στον πλανήτη των τυφλών κυριαρχούν οι μονόφθαλμοι!!!
Αυτό ξέρω εγώ...
τραγικοί εμείς ακόμα ποιο τραγικός ο ΠΑΟΚ!
πριν από το παιχνίδι είπα για τρεις μονομαχίες!
Έχουμε και λέμε Μπετς-Παπαδόπουλος σημειώσατε 2... όχι επειδή έκανε τρομερό παιχνίδι ο δεύτερος αλλά ο Μπετς ήταν ο χειρότερος που θυμάμαι φέτος! Όχι επειδή δε σκόραρε... ούτε επειδή δεν πήρε τα ριμπάουντ αλλά να είσαι κάτω από το καλάθι να περιμένεις τον Μονρό να έρχεται για μπάσιμο από την κορυφή και να τον αφήνεις καλάθι και φάουλ; Ενώ δύο συνεχόμενες φάσεις αντί να μαζέψεις από τα 2,5 μέτρα το επιθετικό ριμπάουντ την διώχνεις με σκαμπίλι και βγάζει ο ΠΑΟΚ αντεπίθεση;Απλά απαράδεκτος!
Το δεύτερο δίδυμο είναι Μάιλς-Μονρό και σημειώνω Χ. Ο ένας 6 πόντους ο άλλος 7 και οι δύο με κακά ποσοστά... και να μην καταφέρουν να δημιουργήσουν ρυθμό στο παιχνίδι. Βέβαια στον Μάιλς πρέπει να του προσάπτω και τις 6 ασίστ αλλά δεν κάναν την διαφορά στο παιχνίδι!
Η τρίτη μονομαχία ήταν Ρίτσαρτσον-Γκρέγκορι όπου ο μέτριος Γκρέγκορι με τους 16 πόντους αλλά με 6/13 σουτ και 4 λάθη ήταν σαφώς καλύτερος από τον Ρίτσαρτσον με τα 2/11 σουτ που έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στην Ελλάδα και δεν ξέρω άμα είναι η ιδέα μου με τον Μπλατ κάνει γενικά άσχημα παιχνίδια εκτός από το πρώτο με τον Ολυμπιακό. Όχι ότι φταίει σε κάτι ο Ισραηλινός μιας και χάνει πολλά σουτ μόνος του και πέρνει και μερικές βεβιασμένες προσπάθειες αλλά επί Κατσικάρη δεν έπαιρνε τόσες!
Τι έκρινε το παιχνίδι;
Τα πολλά άστοχα σουτ και από τις δύο ομάδες...
Οι κακοί αιφνιδιασμοί και από τους δύο...
Ένας Κλαρκ που πήγε να μας θυμίσει κάποια στιγμή τον καλό Κλαρκ αλλά κάπου μας τα χαλάσει πάλι...
και ένας σταθερός Κακιούζης που έκανε αυτό που κάνει πάντα... βρώμικη δουλειά καλές τοποθετήσεις σε άμυνα και επίθεση ριμπάουντ και μερικά αυτονόητα καλάθια+ ένα μεγάλο τρίποντο!
Κάτι που μου άρεσε από το παιχνίδι είναι δύο παίχτες με πολύ καλή οικονομία ο Ταπούτος από τον ΠΑΟΚ που αν ήταν λίγο καλύτερος στο τελείωμα των φάσεων θα μπορούσε να πάρει τον αγώνα μόνος του μιας και ήταν "παντού"
και ο Πάουνιτς από τον Άρη που είναι ένα τρομερό εργαλείο σε άμυνα αλλά και επιθετική κυκλοφορία και ας μη σκοράρει!
Υ.Γ. Το μεγάλο γέλιο πάντως το έβγαλα για ένα ακόμα παιχνίδι με τον υπερόπτη Σιρήγο και αυτά που πετούσε!