Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
amboulas
QUOTE(dolly12 @ Apr 15 2008, 10:33 ) *
Η παιανια κερδισε δικαια το ζωγραφου γιατι ειχαμε πολυ κακο ξεκινημα μεν αλλα ειναι γνωστο οτι εχει καλες σχεσεις με τους διαιτητες σε σημειο προκλητικο....

και για να μη πει κανεις οτι γκρινιαζουμε για τους διαιτητες κ ειμαστε προκατειλλημενοι....
ο ενας διαιτητης μπηεκ στο γηπεδο και βγηκε για κανα τεταρτακι εξω παρεα με τον βοηθο της παιανιας για τσιγαρακι και τον περιμεναμε για να γινει τζαμπολ. Και το ιδιο εγινε κ στο ημιχρονο. Και αδερφος σου να ειναι ο αλλος εγω ξερω πως απλα χαιρετας και κρατας τα προσχηματα δε λειπεις μιση ωρα με τον αντιπαλο προπνητη....

στην αρχη του α δεκαλεπτου κερδιθηκαν 3 φαουλ στο ντραιβ επανω και οι διατητες δειξανε επαναφορα απο την τελικη οταν ητανε βολες... και ετσι το σκορ εγινε 10-0 οταν θα μπορουσε να ειναι 10-4 η 10-6 κτλ...

στο 3ο δεκαλεπτο τα φαουλ ητανε 6 για τον ζωγραφο 0 για την παιανια και μετα απο πολλαπλες διαμαρτυριες το τελευταιο λεπτο γινανε 6-3 ...... δε γινεται να κανει ντραιβ και να μην κανεις φαουλ πουθενα.....

και ερχεται το υπερτατο που πιεζει η ομαδα του ζωγραφου στην επαναφορα και κανουνε παγιδα στη ποταμιανου στη τελικη με πατημα ποδιου καθετα στη τελικη, πιο καθετα δε γινετα, οταν το παιχνιδι ητανε στους 6 ποντους νομιζω και κανει βηματα και δινει φαουλ..... εκει λοιπον μιλας για μια φαση που γυριζει παιχνιδι και δε το λεω εγω υπηρχε διαιτητης της Α2-Α1 ατην εξεδρα και τα ειπε...

τονιζω το γεγονος οτι η ομαδα μου δεν εχασε απο αυτα τα λαθη .... εκανε και αυτη πολλα ηταν αστοχη και εχασε καποιες κρισιμες επιθεσεις... αλλα παρολα αυτα μαζεψε για αλλη μια φορα το παιχνιδι και το διεκδικησε εστω και στο τελος και εκει...... αυτο εννοει κ η αλεξ....
και επειδη ειναι το δευτερο σερι ματς που εχουμε τετοια διαιτησια για αυτο κ η γκρινια
την επομενη κυριακη δεν θα επιτρεψουμε τετοια διαιτησια .το FUN CLUB σου θα ειναι εκει..
jsoiler
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 16 2008, 13:34 ) *
1 Νικολοπουλου
2 Σολωμου
3 Αγγελιδη
4 Μακρυνικα
5 Πανταζοπουλου

με coach ?????

Νανάκο.....
jsoiler
QUOTE(melrok @ Apr 16 2008, 21:32 ) *
Ας δωσω και εδω την 5αδα που δεν χανει ποτε...... rolleyes.gif

1.Καμμενου(Δαφνη)
2.Νικολοπουλου(ΑΕ ΠΑΠ)
3.Δημητριου(ΖΑΟΝ)
4.Αγγελιδη(ΑΟΖ)
5.Αντωνογειαννακη(Περιστερι)
Ειλικρινα σας μιλαω,με αυτο το υλικο........... laugh.gif icon_drunk.gif

Ρε φίλε μας δουλεύεις??Η Καμμένου δεν είναι άσσος!!Ποιον προπονητή έχεις ρε γαμώτο??Έλεος......... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
melrok
QUOTE(jsoiler @ Apr 17 2008, 04:33 ) *
Ρε φίλε μας δουλεύεις??Η Καμμένου δεν είναι άσσος!!Ποιον προπονητή έχεις ρε γαμώτο??Έλεος......... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Δεν καταλαβα δηλαδη,και μετα η....... Δαναη να "περασει" στο 1,να "περασει" στο 1, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!!!!!Χωρις πλακα τωρα,εγω ασσο θα την εβαζα..........Εχει αυτα τα στοιχεια που πρεπει........ wink.gif
soouza
QUOTE(melrok @ Apr 17 2008, 12:26 ) *
Δεν καταλαβα δηλαδη,και μετα η....... Δαναη να "περασει" στο 1,να "περασει" στο 1, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!!!!!Χωρις πλακα τωρα,εγω ασσο θα την εβαζα..........Εχει αυτα τα στοιχεια που πρεπει........ wink.gif

Συμφωνώ,να περάσει στον άσσο!Το παιδί αυτό θα εκτοξευθεί το καλοκαίρι!Μπορεί να μη το ξέρει κι η ίδια ακόμη.Θα τη δείτε και θα πάθετε ατύχημα,βάζετε στοίχημα? icon_drunk.gif 69.gif
amyntaki
QUOTE(jsoiler @ Apr 17 2008, 13:33 ) *

Η Καμμένου όταν ήταν στον Αμύντα πρίν 2 χρόνια 1 έπαιζε (κορασίδες κ γυναικείο) και ήταν πολύ καλή και σε αυτή τη θέση....... smiley.gif icon_wave.gif
dolly12
Προς amboulas!!!

Κυριακη 17.00 η ώρα στο Ζηρινείο!
δεν δεχομαι απουσιες και αυτο υπονοει και τηους αντιστοιχους φιλαθλους!!!!
ξερεις εσυ!!!!

φιλακιααααα

καλη επιτυχια για σημερα!
soouza
QUOTE(amyntaki @ Apr 17 2008, 12:32 ) *
Η Καμμένου όταν ήταν στον Αμύντα πρίν 2 χρόνια 1 έπαιζε (κορασίδες κ γυναικείο) και ήταν πολύ καλή και σε αυτή τη θέση....... smiley.gif icon_wave.gif

Aυτά λέμε.Απλά δε θα συμβουλεύουμε και συναδέλφους γιατί δεν είναι σωστό! bball.gif
diama13
η καμενου ειναι 2αρι και οποτε χρειαζεται ξεκουραση η πανου βαζει εκεινη ασσος...θα φανει στο μελλον αν τελικα πρεπει να παιζει ασσος...εγω δεν μπορω να βγαλω 5αδα γιατι ειναι πολλες αυτες που θελω να βαλω μεσα..

αληθεια ποια θεωρειτε καλα παιχνιδια αυτης της αγωνιστικης?
C05
QUOTE(diama13 @ Apr 17 2008, 13:15 ) *
η καμενου ειναι 2αρι και οποτε χρειαζεται ξεκουραση η πανου βαζει εκεινη ασσος...θα φανει στο μελλον αν τελικα πρεπει να παιζει ασσος...εγω δεν μπορω να βγαλω 5αδα γιατι ειναι πολλες αυτες που θελω να βαλω μεσα..

αληθεια ποια θεωρειτε καλα παιχνιδια αυτης της αγωνιστικης?

Συμφωνούμε...
Δάφνη-Προμηθέας
Γαλάτσι-Μελάς
Παπάγος-Ιωνικός (θέλω να πιστεύω)
diama13
QUOTE(C05 @ Apr 17 2008, 13:20 ) *
Συμφωνούμε...
Δάφνη-Προμηθέας
Γαλάτσι-Μελάς
Παπάγος-Ιωνικός (θέλω να πιστεύω)

οποιος θελει μπορει...θα πας σε κανενα?και εγω για αυτα πιστευω αλλα και του ζωγραφου..
C05
QUOTE(diama13 @ Apr 17 2008, 13:31 ) *
οποιος θελει μπορει...θα πας σε κανενα?και εγω για αυτα πιστευω αλλα και του ζωγραφου..

Θα πάω σε ένα σίγουρα... tongue.gif Τώρα δεν ξέρω αν θα προλάβω και άλλο..
Νομίζω οτι ο ΑΟΖ θα κερδίσει εύκολα...
diama13
QUOTE(C05 @ Apr 17 2008, 13:32 ) *
Θα πάω σε ένα σίγουρα... tongue.gif Τώρα δεν ξέρω αν θα προλάβω και άλλο..
Νομίζω οτι ο ΑΟΖ θα κερδίσει εύκολα...

μακαρι αλλα ποτε δεν ξερεις...δεν ξερω αν εχει και βαθμολογικο ενδιαφερον το παιχνιδι...παντως αν ειναι παλι σε μερα η κοτσιαφτη και βαλει 4 τριποντακια,το εχουν το ματσακι.... tongue.gif
C05
QUOTE(diama13 @ Apr 17 2008, 13:39 ) *
μακαρι αλλα ποτε δεν ξερεις...δεν ξερω αν εχει και βαθμολογικο ενδιαφερον το παιχνιδι...παντως αν ειναι παλι σε μερα η κοτσιαφτη και βαλει 4 τριποντακια,το εχουν το ματσακι.... tongue.gif

Ο ΖΑΟΝ πάντως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την παραμονή στην κατηγορία... Αυτό είναι σίγουρο...
Η Κοτσιάφτη σχεδόν πάντα είναι σε μέρα... biggrin.gif
big brother
QUOTE(speedy @ Apr 15 2008, 19:31 ) *
Ζωγράφου-Παιανία 51-58 (19-34)
Διαιτητές: Λαζαρίδης-Νικολόπουλος
Ζωγράφου (Ζέρβα-Γεωργίου): Ζαφείρη, Κεσσέ, Μανέα, Τριμέρη 1, Δημητρά 8, Κοτσιάφτη 14 (2), Αγγελίδη, Γρηγορέα 22 (1), Θεοδωράτου 6, Κομνηνού, Μάνθου, Καλαμπάκου
Παιανία (Σαμαντούρα-Παππάς): Πετυχάκη Σ. 3, Κωνσταντίνου, Καλλιώρα 8 (1), Ποταμιάνου 15, Κελλάρη 2, Λεφέβρ 2, Πετυχάκη Χ. 16, Ανδρουλάκη 12, Ραχιώτη, Παπακωνσταντίνου
...αν όπως ισχυρίζεσαι big brother ότι η Αγγελίδη δεν έπαιξε,γιατί αναφέρεται όχι μόνο πιο πάνω αλλά και στην εφημερίδα;Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε προσβάλω..αλλά μήπως δεν ήσουν από την αρχή στο γήπεδο;Μήπως έφυγες πριν τελειώσει το ματς;

..θα σου πω speedy το εξής:δεν ξέρω για ποιο λόγο δηλώθηκε ό,τι δηλώθηκε αλλά θα υπάρχει λόγος.( κατα νου κάποιον αλλά προτιμώ να τα πούμε σε pm αν θες κ εσύ)Σίγουρα όμως δεν αγωνίστηκε!Βέβαια η dolly δεν το επιβεβαίωσε,αλλά δεν ξερω να σου πω κ εγώ details.Mάλλον πρόκειται για ................"καπρίτσιο" !! ugly1.gif Ποιος ξέρει αν θα αγωνιστεί και την Κυριακή στο Ζηρίνειο!

Ποιος coach θα είχε στο roaster του την Αγγελίδη και δε θα τη χρησιμοποιούσε;;;;;;;
Η Ζέρβα!!!!!!!!!!!!!!

Να πω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στον Νανάκο που επιτέλους κατάφερε να ανεβάσει την ΑΕ ΠΑΠ στην Α2! 41.gif Και στα κορίτσια φυσικά!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! 41.gif

Καλή επιτυχία στη Δάφνη,που στέκεται όρθια μέχρι το τελος!
nino
QUOTE(big brother @ Apr 17 2008, 22:57 ) *
..θα σου πω speedy το εξής:δεν ξέρω για ποιο λόγο δηλώθηκε ό,τι δηλώθηκε αλλά θα υπάρχει λόγος.( κατα νου κάποιον αλλά προτιμώ να τα πούμε σε pm αν θες κ εσύ)Σίγουρα όμως δεν αγωνίστηκε!Βέβαια η dolly δεν το επιβεβαίωσε,αλλά δεν ξερω να σου πω κ εγώ details.Mάλλον πρόκειται για ................"καπρίτσιο" !! ugly1.gif Ποιος ξέρει αν θα αγωνιστεί και την Κυριακή στο Ζηρίνειο!

Ποιος coach θα είχε στο roaster του την Αγγελίδη και δε θα τη χρησιμοποιούσε;;;;;;;
Η Ζέρβα!!!!!!!!!!!!!!

Να πω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στον Νανάκο που επιτέλους κατάφερε να ανεβάσει την ΑΕ ΠΑΠ στην Α2! 41.gif Και στα κορίτσια φυσικά!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! 41.gif

Καλή επιτυχία στη Δάφνη,που στέκεται όρθια μέχρι το τελος!

Καλησπέρα και απο μένα....έχω να δηλώσω το εξής για την ερώτηση του ποιός κόουτς θα είχε στο ρόστερ του την Αγγελίδη και δεν θα τη χρησιμοποιούσε....Κανένας!!!!!!!!!!!!!!
Ο νοών νοείτο.....για να μην την έβαλε η Ζέρβα στο παιχνιδι δεν μπορεί κάτι θα έχει κάνει!!!Οπότε καλό θα είναι να μην προδικάζεται καταστάσεις αν δεν ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει!
dolly12
big brother

δε σε αφορα γιατι δεν αγωνιστικε η αγγελίδη και γιατι δεν την εβαλε η κοουτς στον αγωνα και οσον αφορα την ειρωνεια για το επομενο παιχνιδι καλο θα ηταν να μη μιλας... γιατι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι κακο στην ιδια τη βιβη και σε μας.... ο νοων νοειτω!

οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα λενε.... δε ξερεις ουτε τι μπορει να εχει γινει ουτε τι δεν εχει γινει και δε σε αφορα και πολυ περισσοτερο δεν αφορα το φορουμ

οταν λοιπον ξεκινας τετοιες συζητησεις καλο θα ητανε να ρωτησεις αν πρεπει να τις ξεκινησεις η οχι γιατι αν μπουμε σε λεπτομερειες μπορει να ζητησεις και συγνωμη

και το κατα ποσο αν επαιζε η βιβη θα κερδιζαμε δε το ξερεις...

εχουμε κερδισει κ αλλα παιχνιδια με τη βιβη αλλα και χωρις οπως εχουμε χασει και παιχνιδια με τη βιβη
δε το λεω για τη βιβη μιας και ειναι απο τις καλυτερες συμπαικτριες που ειχα τα τελευταια 3 χρονια και παντα τη θελω μεσα στο γηπεδο

αλλα δε σου δινει κανενας το δικαιωμα να κανεις κριτικη στην ομαδα που δεν ανηκεις προφανως, στην προπονητρια που δεν εχεις και και και....

επισης με αυτο το ποστ να ξερεις οτι μειωνεις παρα πολυ την προσπαθεια των υπολοιπων που ειμαστε σε αυτη την ομαδα και αυτο δε θα στο επιτρεψω.... οποια η οποιος και αν εισαι

οτι σχεση και αν εχεις με το εν λογω θεμα....

για αυτο ας ληξει εδω....

σ ευχαριστω

υ.γ. και για να σου ληθει η περιεργια δεν ηταν εκτος 10αδας για να μη δηλωθει
jsoiler
QUOTE(dolly12 @ Apr 17 2008, 22:01 ) *
big brother

δε σε αφορα γιατι δεν αγωνιστικε η αγγελίδη και γιατι δεν την εβαλε η κοουτς στον αγωνα και οσον αφορα την ειρωνεια για το επομενο παιχνιδι καλο θα ηταν να μη μιλας... γιατι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι κακο στην ιδια τη βιβη και σε μας.... ο νοων νοειτω!

οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα λενε.... δε ξερεις ουτε τι μπορει να εχει γινει ουτε τι δεν εχει γινει και δε σε αφορα και πολυ περισσοτερο δεν αφορα το φορουμ

οταν λοιπον ξεκινας τετοιες συζητησεις καλο θα ητανε να ρωτησεις αν πρεπει να τις ξεκινησεις η οχι γιατι αν μπουμε σε λεπτομερειες μπορει να ζητησεις και συγνωμη

εχουμε κερδισει κ αλλα παιχνιδια με τη βιβη αλλα και χωρις οπως εχουμε χασει και παιχνιδια με τη βιβη
δε το λεω για τη βιβη μιας και ειναι απο τις καλυτερες συμπαικτριες που ειχα τα τελευταια 3 χρονια και παντα τη θελω μεσα στο γηπεδο

αλλα δε σου δινει κανενας το δικαιωμα να κανεις κριτικη στην ομαδα που δεν ανηκεις προφανως, στην προπονητρια που δεν εχεις και και και....

επισης με αυτο το ποστ να ξερεις οτι μειωνεις παρα πολυ την προσπαθεια των υπολοιπων που ειμαστε σε αυτη την ομαδα και αυτο δε θα στο επιτρεψω.... οποια η οποιος και αν εισαι

σ ευχαριστω

Ρε παιδιά ανατολικό ζήτημα έχει γίνει το θέμα Αγγελίδη!Καλό θα ηταν να σταματήσει αυτό το θέμα.....

Υ.Γ Στις εφημερίδες πάντως να ξέρετε οτι γράφονται μόνο οι παίκτριες που παίζουν και όχι όσες είναι στη δωδεκάδα.....

Υ.Γ 2 Η γνώμη μου πάντως είναι ότι αν ο Ζωγράφος ηταν στο κόλπο του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος η Βιβή και η κάθε Βιβή θα έπαιζε κανονικότατα!!Και αυτό είναι σίγουρο.....
lili_4
Υ.Γ Στις εφημερίδες πάντως να ξέρετε οτι γράφονται μόνο οι παίκτριες που παίζουν και όχι όσες είναι στη δωδεκάδα.....

σε αυτό που λες κάνεις λάθος γιατί είναι παιχνίδια που δεν έχω παίξει και απλά ήμουν στον πάγκο και έχει γραφτεί το όνομα μου στη εφημερίδα.αυτά και καλημέρα
KOMAS13
καλημερα σε ολους και ολες...οφειλω να ομολογησω οτι φετος δεν παρακολουθησα καθολου το πρωταθλημα της α εσκα γυναικων λογω υποχρεωσεων αν και περσι και προπερσι δεν εχασα αγωνιστικη....του χρονου ομως προβλεπεται να παρακολουθω ξανα οποτε οποιος μπορει να με ενημερωσει για οτι ξερει για του χρονου..(πιθανες μεταγραφες κτλ )ειναι ευπροσδεκτος....
jsoiler
QUOTE(lili_4 @ Apr 18 2008, 01:50 ) *

σε αυτό που λες κάνεις λάθος γιατί είναι παιχνίδια που δεν έχω παίξει και απλά ήμουν στον πάγκο και έχει γραφτεί το όνομα μου στη εφημερίδα.αυτά και καλημέρα

Αυτό το κάνει κάποιος προπονητής απλά για να φανεί το όνομα της παίκτριας στην εφημερίδα!Για οποιοδήποτε λόγο κρίνει αυτός.Κανονικά γράφονται μόνο αυτοί που έχουν συμμετοχή.... Εδώ μερικές φορές γράφονται και παίκτριες που είναι τραυματίες..... biggrin.gif
C05
QUOTE(big brother @ Apr 17 2008, 22:57 ) *
Η Ζέρβα!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως ένα έχω να πω. Δύο αγωνιστικές έμειναν για να τερματίσει ο ΑΟΖ και επίσημα 2ος και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας απασχολεί τόσο το γεγονός οτι δεν έπαιξε η Αγγελίδη σε ένα ματς... blink.gif
Ζέρβα είναι αυτή και κάτι ξέρει παραπάνω... 41.gif
diama13
QUOTE(C05 @ Apr 18 2008, 13:09 ) *
Εγώ πάντως ένα έχω να πω. Δύο αγωνιστικές έμειναν για να τερματίσει ο ΑΟΖ και επίσημα 2ος και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας απασχολεί τόσο το γεγονός οτι δεν έπαιξε η Αγγελίδη σε ένα ματς... blink.gif

Συμφωνω απολυτα...καποιο λογο θα ειχε που δεν θα την εβαλε...

πες μου λιγο τις ομαδες που πεφτουν στην β'εσκα
C05
QUOTE(diama13 @ Apr 18 2008, 13:22 ) *
Συμφωνω απολυτα...καποιο λογο θα ειχε που δεν θα την εβαλε...

πες μου λιγο τις ομαδες που πεφτουν στην β'εσκα

Αντε να σου πω tongue.gif
Δάφνη Δαφνίου και Παπάγος (επίτηδες το κάνεις; tongue.gif ) πέφτουν κατευθείαν.
Μπαράζ θα παίξει με Κηφισιά (Β΄ΕΣΚΑ) ή ο ΖΑΟΝ ή ο Θωμάς..
big brother
QUOTE(dolly12 @ Apr 18 2008, 01:01 ) *
big brother

σ ευχαριστω

αν ήξερα ότι θα προκληθούν τέτοιες αντιδράσεις δεν θα απαντούσα στο speedy. peace.gif Όσο για το "ποιος coach" το είπα χαριτολογώντας μια που διάβασα τις πιθανές 5άδες που θα ήθελε να έχει ..ο καθένας.Και το "καθένας" αφορά όσους έγραψαν την 5άδα που επιθυμούν.Ναι;
Και καμια ειρωνεία dolly για το επόμενο παιχνίδι.Τη μύγα ποιος την έχει;;;Δεν θα έιμαι στο γήπεδο την Κυριακή,και δεν γνωρίζω ποιους αγώνες έχετε κερδίσει με και χωρίς την ...Βιβή όπως λες.Μπορώ όμως να το ψάξω! cool.gif Την αποψη μου εκφράζω,δεν μπορώ.Ποιος αρπάζεται;
Όσο για την προσπάθεια των υπολοίπων σας,δεν την μειώνω καθόλου.Άνέφερα και σε προηγούμενο post μου ότι η αγωνιστικότητα της είναι αξιοπρόσεκτη.Ok?Ένα παιχνίδι ήρθα να δω(με ενδιαφέρει μια παίχτρια) και μου εκανε εντύπωση.Και μάλιστα αρνητική. blink.gif Anyway λήγει εδώ.Δεν προλαβαίνω και να ασχοληθώ περισσότερο!!!!!!!!!

Υ.Γ : Την απορία δεν μου την έλυσες γιατί απλά δεν έχα καμία τέτοια απορία!!!!!!!!!!!Ναι;Και δεν ευσταθεί κιόλας. bball.gif
big brother
QUOTE(C05 @ Apr 18 2008, 13:09 ) *

εγώ δεν καταλαβαίνω ποιον απασχόλησε.. και πόσο.Μου έκανε εντύπωση ένα γεγονός το ανέφερα.Από κει και πέρα τί;;

..έκανα καλή ψαριά μάλλον!! 69.gif
melrok
QUOTE(C05 @ Apr 18 2008, 13:24 ) *
Αντε να σου πω tongue.gif
Δάφνη Δαφνίου και Παπάγος (επίτηδες το κάνεις; tongue.gif ) πέφτουν κατευθείαν.
Μπαράζ θα παίξει με Κηφισιά (Β΄ΕΣΚΑ) ή ο ΖΑΟΝ ή ο Θωμάς..

Μαλλον θα θελει να το.........ακουει!!!! icon_drunk.gif laugh.gif
C05
QUOTE(melrok @ Apr 18 2008, 13:45 ) *
Μαλλον θα θελει να το.........ακουει!!!! icon_drunk.gif laugh.gif

Η diama? Καμία σχέση... Ισα ίσα... Εγώ έκανα πλάκα... biggrin.gif
diama13
QUOTE(C05 @ Apr 18 2008, 13:54 ) *
Η diama? Καμία σχέση... Ισα ίσα... Εγώ έκανα πλάκα... biggrin.gif

melrok τι πραγμα να θελω να ακουω...απλως μου κανει εντυπωση που ο παπαγου περσι ανεβηκε στη δευτερη θεση απο την β'εσκα και τωρα πεφτει παλι...ενω σιγουρα θα μπορουσε να τα παει καλυτερα...και αμα σκεφτειτε τα παιχνιδια που εχει παιξει θα μπορουσε να παρει αρκετα ακομα αλλα μαλλον δεν ειχε τις απαιτουμενες δυναμεις...εφυγε και η φεκα,που ηταν μεγαλη βοηθεια...το ιδιο ισχυει και για τη δαφνη δαφνιου η οποια ομως ανεβηκε απο σποντα αλλα απο την αλλη παρουσιαστηκε ευπρεπως στα σαλονια της α'εσκα....
melrok
QUOTE(diama13 @ Apr 18 2008, 13:57 ) *
melrok τι πραγμα να θελω να ακουω...απλως μου κανει εντυπωση που ο παπαγου περσι ανεβηκε στη δευτερη θεση απο την β'εσκα και τωρα πεφτει παλι...ενω σιγουρα θα μπορουσε να τα παει καλυτερα...και αμα σκεφτειτε τα παιχνιδια που εχει παιξει θα μπορουσε να παρει αρκετα ακομα αλλα μαλλον δεν ειχε τις απαιτουμενες δυναμεις...εφυγε και η φεκα,που ηταν μεγαλη βοηθεια...το ιδιο ισχυει και για τη δαφνη δαφνιου η οποια ομως ανεβηκε απο σποντα αλλα απο την αλλη παρουσιαστηκε ευπρεπως στα σαλονια της α'εσκα....

πιστευω να καταλαβες οτι κανω πλακιτσα.....συμφωνω με αυτα που ανεφερες παραπανω αλλα ο καθενας ζει με τα προβληματα του και
δυστυχως τις περισσοτερες φορες,τα πληρωνει.......
C05
QUOTE(big brother @ Apr 18 2008, 13:45 ) *
εγώ δεν καταλαβαίνω ποιον απασχόλησε..

Απο τα ποστ σου δίνεις μόνος σου την απάντηση..
big brother
QUOTE(C05 @ Apr 18 2008, 14:54 ) *
Απο τα ποστ σου δίνεις μόνος σου την απάντηση..

icon_drunk.gif τα διάβασες καλά ε; Και δε μου λες η ερώτηση ποια ήταν;;

(ελπίζω να βλέπεις το ερωτηματικό!!)
C05
QUOTE(big brother @ Apr 18 2008, 15:48 ) *
icon_drunk.gif τα διάβασες καλά ε; Και δε μου λες η ερώτηση ποια ήταν;;

(ελπίζω να βλέπεις το ερωτηματικό!!)

Μάλλον πρέπει να πάω στο σχολείο πάλι, αφού δεν καταλαβαίνω... blove.gif
big brother
QUOTE(C05 @ Apr 18 2008, 15:52 ) *
Μάλλον πρέπει να πάω στο σχολείο πάλι, αφού δεν καταλαβαίνω... blove.gif

wos_sport4.gif όπως νομίζεις!
natty
QUOTE(diama13 @ Apr 18 2008, 10:57 ) *

Ο Παπάγος είναι μεγάλη υπόθεση που κατάφερε να μην διαλυθεί και το μόνο πράγμα που θα πω είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια διότι φέτος δεν ήταν μόνο παίκτριες , ήταν αυτές που τα κάνανε όλα και όταν λέω όλα εννοώ όλα , και είναι λογικό όταν έχεις κουραστεί στο να μανατζάρεις την ομάδα δυστυχώς δεν έχεις δυνάμεις ως παίκτρια , και όσο και αν είχαν πέρυσι υποστήριξη , φέτος δεν είχαν καμία μα καμία ,και με μόνο μια προπόνηση την εβδομάδα είναι λογικό να μην αντέξουν , και θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον coach που άντεξε και δεν μας άφησε , οποίοι καταλαβαίνουν καταλαβαίνουν .................
just do it
Να μαι πάλι κι εγώωωω.... icon_wave.gif

Τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα και ασχοληθήκαμε απ'ότι είδα, αρκετοί και αρκετές με την καλύτερη πεντάδα της Α' ΕΣΚΑ..ας πω κι εγώ τη δική μου γνώμη.

1. Γαζέτα (ΑΕ ΠΑΠ)
2. Σολωμού (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ)
3. Αγγελίδη (ΑΟΖ)
4. Μακρυνίκα (ΜΕΛΑΣ)
5. Πετυχάκη (ΠΑΙΑΝΙΑ)

...αυτά...και καλό Πάσχα σε όλους/ες... 69.gif
amboulas
QUOTE(dolly12 @ Apr 17 2008, 12:34 ) *
Προς amboulas!!!

Κυριακη 17.00 η ώρα στο Ζηρινείο!
δεν δεχομαι απουσιες και αυτο υπονοει και τηους αντιστοιχους φιλαθλους!!!!
ξερεις εσυ!!!!

φιλακιααααα

καλη επιτυχια για σημερα!
οι ευχες σου πιασανε.!απιστευτη νικη!θα ερθω σιγουρα με συνθηματα!
soouza
QUOTE(natty @ Apr 18 2008, 19:55 ) *
Ο Παπάγος είναι μεγάλη υπόθεση που κατάφερε να μην διαλυθεί και το μόνο πράγμα που θα πω είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια διότι φέτος δεν ήταν μόνο παίκτριες , ήταν αυτές που τα κάνανε όλα και όταν λέω όλα εννοώ όλα , και είναι λογικό όταν έχεις κουραστεί στο να μανατζάρεις την ομάδα δυστυχώς δεν έχεις δυνάμεις ως παίκτρια , και όσο και αν είχαν πέρυσι υποστήριξη , φέτος δεν είχαν καμία μα καμία ,και με μόνο μια προπόνηση την εβδομάδα είναι λογικό να μην αντέξουν , και θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον coach που άντεξε και δεν μας άφησε , οποίοι καταλαβαίνουν καταλαβαίνουν .................

Ναι,αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να ακούγεται!Μπράβο,natty διότι εγώ είχα πει πως η ομάδα είναι λίγη για την Α Έσκα,πλην όμως αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες και τον προπονητή που άντεξαν και δε διαλύθηκαν! 77.gif 41.gif bball.gif smile.gif
diama13
QUOTE(soouza @ Apr 19 2008, 13:00 ) *
Ναι,αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να ακούγεται!Μπράβο,natty διότι εγώ είχα πει πως η ομάδα είναι λίγη για την Α Έσκα,πλην όμως αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες και τον προπονητή που άντεξαν και δε διαλύθηκαν! 77.gif 41.gif bball.gif smile.gif

και εγω συμφωνω σε αυτο...και κατι ακομα,ο προπονητης ειναι αξιος που αντεξε να κρατησει την ομαδα του γυναικειου στην επιφανεια και ταυτοχρονα να εχει μια ομαδα εφηβικου και να τη δουλευει σωστα με υπομονη...
C05
QUOTE(soouza @ Apr 19 2008, 13:00 ) *

Δε νομίζω η ομάδα να είναι λίγη για Α΄ΕΣΚΑ.. Αν δεν είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρει η natty θα μέναμε στην κατηγορία και το πιστεύω αυτό... Όχι γιατί είναι η ομάδα μου, αλλά γιατί το πιστεύω...
melrok
QUOTE(C05 @ Apr 19 2008, 14:53 ) *
Δε νομίζω η ομάδα να είναι λίγη για Α΄ΕΣΚΑ.. Αν δεν είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρει η natty θα μέναμε στην κατηγορία και το πιστεύω αυτό... Όχι γιατί είναι η ομάδα μου, αλλά γιατί το πιστεύω...

Και εγω εχοντας δει καποια παιχνιδια σας πιστευω οτι θα βαζατε απο κατω σας τουλαχιστον 3 ομαδες και δεν θα αντιμετωπιζατε πριβλημα,αλλα μαλλον εφταιξαν αλλοι παραγοντες......
diama13
QUOTE(melrok @ Apr 19 2008, 14:59 ) *
Και εγω εχοντας δει καποια παιχνιδια σας πιστευω οτι θα βαζατε απο κατω σας τουλαχιστον 3 ομαδες και δεν θα αντιμετωπιζατε πριβλημα,αλλα μαλλον εφταιξαν αλλοι παραγοντες......

ποιοι πιστευεις οτι ειναι οι αλλοι παραγοντες? blove.gif
melrok
QUOTE(diama13 @ Apr 19 2008, 15:00 ) *
ποιοι πιστευεις οτι ειναι οι αλλοι παραγοντες? blove.gif

δεν θελω να αναφερθω γιατι δεν γνωριζω απο μεσα τις καταστασεις......μονο μπορω να υποθεσω......παντως το υλικο της θα μπορουσε να σταθει στη κατηγορια.......
soouza
QUOTE(C05 @ Apr 19 2008, 14:53 ) *

Xριστίνα,αντιλαμβάνομαι τη συναισθηματική σου φόρτιση,αλλά η ομάδα είναι χαμηλών δυνατοτήτων για την Ά Έσκα.Είναι μία αξιόλογη,αντιστοίχως,για τη Β Έσκα.Και προβλήματα να μην υπήρχαν άντε να έκανε τρεις νίκες παραπάνω.Το πλεονέκτημα του Παπάγου είναι πως αυτά τα παιδιά που είστε εκεί παίζετε χρόνια μαζί.Όπως και να χει αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. smile.gif
C05
QUOTE(soouza @ Apr 19 2008, 19:11 ) *
Xριστίνα,αντιλαμβάνομαι τη συναισθηματική σου φόρτιση,αλλά η ομάδα είναι χαμηλών δυνατοτήτων για την Ά Έσκα.Είναι μία αξιόλογη,αντιστοίχως,για τη Β Έσκα.Και προβλήματα να μην υπήρχαν άντε να έκανε τρεις νίκες παραπάνω.Το πλεονέκτημα του Παπάγου είναι πως αυτά τα παιδιά που είστε εκεί παίζετε χρόνια μαζί.Όπως και να χει αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. smile.gif

Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι από συναίσθημα και μόνο. Θα συμφωνήσω όμως με τον melrok. biggrin.gif
Εγώ προσωπικά φέτος πήγα στην ομάδα. Άρα κάποια παιδιά που είναι εκεί παίζουν χρόνια μαζί, αλλά αυτό δε μου λεει κάτι. Χωρίς προπόνηση δε γίνεται ούτε να βελτιωθείς, αλλά και ούτε να διατηρηθείς. wink.gif
Επίσης δεν είναι τυχαίο που μέχρι το ημίχρονο είμαστε με αρκετές ομάδες δίπλα δίπλα στο σκορ και μετά απο την κούραση δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.
Αρκετοί προπονητές έχουν δώσει συγχαρητήρια στον coach και του έχουν πεί πως δεν αξίζει να πέσετε εσείς... Αυτό λέει πολλά.. smile.gif
Αυτά από εμένα.
soouza
QUOTE(C05 @ Apr 19 2008, 21:26 ) *
Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι από συναίσθημα και μόνο. Θα συμφωνήσω όμως με τον melrok. biggrin.gif
Εγώ προσωπικά φέτος πήγα στην ομάδα. Άρα κάποια παιδιά που είναι εκεί παίζουν χρόνια μαζί, αλλά αυτό δε μου λεει κάτι. Χωρίς προπόνηση δε γίνεται ούτε να βελτιωθείς, αλλά και ούτε να διατηρηθείς. wink.gif
Επίσης δεν είναι τυχαίο που μέχρι το ημίχρονο είμαστε με αρκετές ομάδες δίπλα δίπλα στο σκορ και μετά απο την κούραση δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.
Αρκετοί προπονητές έχουν δώσει συγχαρητήρια στον coach και του έχουν πεί πως δεν αξίζει να πέσετε εσείς... Αυτό λέει πολλά.. smile.gif
Αυτά από εμένα.

Aυτή η συζήτηση δε θα βγάλει πουθενά.Δυστυχώς έχουμε διαφορετική αντίληψη.Κι εγώ πήγα κάπου φέτος,είπαμε να σωθούμε και κάποια στιγμή κάποιες παίκτριες μου συζητούσαν για παραπάνω αλλά διαψεύστηκαν.Με υποθέσεις δε γίνεται τίποτα και είμαι της γνώμης πως ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει κατά κανόνα.Κρίμα που υποβιβάζεται η ομάδα του Παπάγου και οι ευθύνες αντιστοιχούν στη διοίκηση κι όχι στους ήρωες παίκτριες-Κυριάκο. 41.gif
goutour
Ο Παπάγος θα έμενε στην κατηγορία αν με σειρά προτεραιότητας είχε τα παρακάτω:

1)Την Φέκα σε όλα τα παιγνίδια
2)Καλύτερες συνθήκες προπόνησης για να αποκτήσουν καλύτερη φυσική κατάσταση και να μάθουν διαφορετικά συστήματα που δεν έγινε δυστηχώς το καλοκαίρι από όσο φάνηκε
3) Ψυχολογική στήριξη από την διοίκηση, όταν κλονίζεται η ομάδα η τουλάχιστον τον κόσμο του Παπάγου (έχει να κάνει και με το 2) αυτό εν μέρη)

Η βασική πεντάδα του Παπάγου με καλή φυσική κατάσταση και την Φέκα μέσα, ίσως να μην ανέβαινε απο την Α ΕΣΚΑ αλλά θα ήταν σίγουρα στα επίπεδα του Προμηθέα.

Και βέβαια αξίζουν μπράβο στα κορίτσια που μέσα από τα προβλήματά τους, κατάφεραν να κρατήσουν τον Παπάγο αξιόμαχο και να δώσουν έτσι μια καλή βάση για μια νέα προσπάθεια του χρόνου.
diama13
η δαφνη κερδισε τον προμηθεα..

κανενα αλλο αποτελεσμα? blove.gif
dolly12
ZAON - AOZ 33-70
lebronjames
δαφνη-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ=43-39
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.