Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Άρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Κυριακή 17/2
ΟΑΚΑ 19:00 Α.Ε.Κ. -ΑΡΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ Τ.
ζωντανά στο ΣΠΟΡ+
ashton
QUOTE
# 10/2/2008 Όλα καλά με Έιβερι
«Λευκή» ήταν η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ουίλιαμ Έιβερι εξαιτίας του τραυματισμού στον καρπό, ενώ ο Αλέξης Κυρίτσης ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή για την θλάση στους προσαγωγούς. [περισσότερα]
«Λευκή» ήταν η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ουίλιαμ Έιβερι εξαιτίας του τραυματισμού στον καρπό, ενώ ο Αλέξης Κυρίτσης ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή για την θλάση στους προσαγωγούς. Φθηνά την ...γλίτωσε ο Ουίλιαμ Έιβερι, ο οποίος τελικά δεν υπέστη κάταγμα στον καρπό αλλά κάκωση. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου έδειξαν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερες ανησυχίες και ότι θ΄ αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Αύριο Δευτέρα οι παίκτες θα γυμναστούν μόνο το μεσημέρι, αφού το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΑΚ.


χθες ήταν λευκή η ακτινογραφία
αλλά σήμερα του έγινε μαγνητική...

QUOTE
# 11/2/2008 Μαγνητική τομογραφία ο Έιβερι
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα ο Ουίλιαμ Έιβερι, ενώ τρεις παίκτες δε γυμνάστηκαν στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Σύσσωμη η ομάδα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του ΠΣΑΚ. [περισσότερα]
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα ο Ουίλιαμ Έιβερι, ενώ τρεις παίκτες δε γυμνάστηκαν στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Σύσσωμη η ομάδα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του ΠΣΑΚ. Μετά την ακτινογραφία ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του στον καρπό. Ο Έιβερι ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, ώστε να προλάβει το ματς με τον Άρη. Ο Κώστας Χαρίσης ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ οι Γιάννης Σιούτης και Χρήστος Ταπούτος έχουν προσβληθεί από ίωση.


aekbc.gr
ashton
QUOTE
# 14/2/2008 Δοκίμασε νέα πλάνα ο Αγγέλου
Χωρίς τον Ουίλιαμ Έιβερι, η ΑΕΚ έδωσε σήμερα στο ΟΑΚΑ φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω, το οποίο κέρδισε με 80-66. Το σκορ, βέβαια, δεν ενδιαφέρει τον Αγγέλου, ο οποίος χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα όλους τους παίκτες. [περισσότερα]
Ο Ουίλιαμ Έιβερι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, αφού ο Αμερικανός έχει προσβληθεί από ίωση. Έτσι, η συμμετοχή του στο παιχνίδι της προσεχής Κυριακής εναντίον του Άρη κρίνεται ως αμφίβολη. Η Ένωση, πάντως, δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αν και ο Έλληνας τεχνικός ήθελε να δοκιμάσει νέα αγωνιστικά πλάνα αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες.
Τα δεκάλεπτα: 13-17, 31-42, 52-58, 66-80
Αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής, το παρών θα δώσουν παιδιά από τα παιδικά χωριά "SOS", αθλητές από τις ακαδημίες και τα παιδικο-εφηβικά τμήματα από τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και την Κηφισιά 2003, αλλά και μαθητές από τα σχολεία του Αμαρουσίου. Στα παιδιά θα μοιραστεί αθλητικό υλικό της ΚΑΕ (κασκόλ, καπέλα, μπλούζες κτλ.) και θα υπογράψουν αυτόγραφα οι "κιτρινόμαυροι".
Επιπλέον στα time - out του αγώνα θα έχουμε ομάδα από Brake Dancers, που θα κάνουν το σόου τους. Θα δοθούν, τέλος, και διπλές προσκλήσεις από την Ελληνική Θεαμάτων για το θέατρο Πειραιώς 131 στην παράσταση Φούστα Μπλούζα των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και για την παράσταση Ήρωες στο θέατρο Μικρό Παλλάς, που ανέβηκε φέτος για δεύτερη



QUOTE
Ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της προσεχής Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη (ΟΑΚΑ, 19.00) θα έχουν όσοι φίλαθλοι παρευρεθούν νωρίτερα στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΑΕΚ – Ξάνθη (16.45, ΟΑΚΑ)…
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΑΕ με την ΠΑΕ αποφασίστηκε ότι με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και της Ξάνθης, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ματς με τον Άρη, που θα γίνει στις 19.00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έναντι του ποσού των τριών ευρώ. Ανακοινώνεται, επίσης, ότι εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα θα διατίθενται και από τα δύο εκδοτήρια της ΠΑΕ, που θα βρίσκονται στο σιδηροδρομικό σταθμό «Ειρήνη» και στην πλευρά του δρόμου «Σπ. Λούης». Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι άριστες και αγαστές, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι στο παιχνίδι μπάσκετ θα δώσουν το παρών τρεις «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές.


aekbc.gr


καλη η σκέψη, αλλά με το χιόνι που θα πέφτει δε βλέπω να υπάρχει και πολύς κόσμος...
ashton
QUOTE
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναλύει την 16η αγωνιστική της Α1
Ημ/νία: 2008-02-15

Το μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεσπόζει στην 16η αγωνιστική της Α1 που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου, αλλά σε καμία περίπτωση το πρόγραμμα δεν στερείται πολλών άλλων ενδιαφέροντων αγώνων.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος όπως και όλοι στον Κολοσσό νιώθουν πιο άνετα μετά τις τελευταίες επιτυχίες και ετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο, ανέλυσε για τον ΕΣΑΚΕ τα παιχνίδια της αγωνιστικής, χωρίς να αποφεύγει και πρόβλεψη για το ντέρμπι όπου έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
....

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ (17/2, 19.00, ΣΠΟΡ+, Βορεάδης, Τανατζής, Κουκουλίτσιος): «Η ΑΕΚ τελευταία είναι πολύ καλά, έχει τρεις νίκες στην σειρά, έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και έχει προσαρμοστεί στη νέα αγωνιστική φιλοσοφία. Τώρα καλείται να δώσει το σοβαρότερο τεστ, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως είναι ο Αρης. Θεωρώ αμφίρροπο το παιχνίδι και ο Αρης θα πρέπει να πιάσει πολύ καλή απόδοση για να καταφέρει να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ».


QUOTE
ΑΕΚ-Αρης

Η πρόκληση για την ΑΕΚ προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί εναντίον του Αρη είναι μεγάλη και ο Ουίλιαμ Ειβερι εμφανίστηκε έτοιμος για αυτήν. «Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικών. Το ματς με τον ¶ρη είναι κρίσιμο για εμάς και πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία. Το θετικό στοιχείο είναι ότι προερχόμαστε από τρεις νίκες, ενώ η αγωνιστική μας εικόνα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι». Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γκόρντον Χέρμπερτ εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Φενέρ αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ και να συγκεντρωθούμε σε εμάς. Μέχρι τον αγώνα της Κυριακής θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να αρχίσουμε πάλι να παίζουμε καλό μπάσκετ ως ομάδα. Σήμερα και αύριο θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας αναφορικά με τον τρόπο που παίζουν, αλλά δεν έχει τόσο σημασία με ποιον παίζουμε, όσο το να παίξουμε ομαδικό μπάσκετ και να βελτιωθούμε στην άμυνα. Θα έλεγα ότι η άμυνα μας «κοιμήθηκε» τις δύο τελευταίες εβδομάδες και θα πρέπει οπωσδήποτε να παίζουμε καλά στην άμυνα, αλλά και καλό μπάσκετ γενικότερα, κάτι που δεν το κάναμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα επαναλάβω λοιπόν ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς, να δουλέψουμε εντατικά στις προπονήσεις και να παίξουμε με μεγαλύτερη θέληση. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός και φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Στο τέλος της ημέρας ο κόσμος συνηθίζει να κοιτάει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, αλλά στην δική μου περίπτωση επικεντρώνομαι στο πως θα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα».


esake.gr

QUOTE
Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναλύει τον Άρη 15/2/2008

«Ο Άρης είναι ομάδα Ευρωλίγκα, ομάδα έμπειρη και με ποιότητα». Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναλύει την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, ενώ το "aekbc.gr" καταγράφει τους ποδοσφαιριστές που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
περισσότερα »
«Ο Άρης είναι ομάδα Ευρωλίγκα, ομάδα έμπειρη και με ποιότητα». Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναλύει την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, ενώ ζητάει από τους φιλάθλους να δημιουργήσουν ζεστή ατμόσφαιρα.
«Το ελληνικό πρωτάθλημα κινείται με τρεις ταχύτητες» τονίζει ο Έλληνας τεχνικός και εξηγεί: «Στην πρώτη ταχύτητα συμπεριλαμβάνονται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και στη δεύτερη ο Άρης, ο οποίος έχει βρει το ρυθμό του λόγω των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η εντός έδρας ήττα που γνώρισε, θεωρείται βέβαιο, ότι θα τον συσπειρώσει, θα του δώσει κίνητρα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Οι μεγάλες και έμπειρες ομάδες δεν στέκονται στις νίκες ή, στις ήττες, αλλά προχωρούν για την επίτευξη του στόχου που έχουν θέσει.
Από την πλευρά μας, δείχνουμε μια βελτιωμένη εικόνα και θεωρώ ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα πηγαίνουμε καλύτερα. Αναμφισβήτητα, έχουμε ορισμένες αδυναμίες, αλλά θεωρώ ότι θα βελτιωθούν λίαν συντόμως».
Για τους φιλάθλους ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι θέλουμε όσο τίποτα άλλο τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Αυτοί μπορούν να μας δώσουν το έναυσμα για την επίτευξη του στόχου. Πάντα σε ευπρεπή και σωστά πλαίσια».
Πριν καλά – καλά συνέλθει από το πρόβλημα στον καρπό του χεριού του, ο Ουίλιαμ Έιβερι ταλαιπωρείται από ίωση. Για τον λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης εναντίον του Αιγάλεω, ωστόσο, γυμνάστηκε σήμερα το απόγευμα.
Το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, το οποίο θα διεξαχθεί λίγη ώρα μετά το ποδοσφαιρικό ματς ΑΕΚ - Ξάνθη, θα παρακολουθήσουν επτά "κιτρινόμαυροι" ποδοσφαιριστές, ενώ στην απογευματινή προπόνηση δίνουν το παρών όλοι οι παίκτες. Αναφερόμαστε στους Arruabarrena Rodolfo Martin, Nsaliwa Tamandani,Καπετάνο Παντελή,Λαγό Παναγιώτη, Tozser Daniel, Edson Ramos Silva και Ismael Blanco.


aekbc.gr
basketaris
Δυσκολο ματς για την ομαδα μου, ειδικα απο ψυχολογικης αποψης, αφου προερχομαστε απο 4 ηττες και σιγουρα αυτο δε βοηθα στην αυτοπεποιθηση μας.

Θα εχει πολυ κοσμο το ΟΑΚΑ, αφου το εισιτηριο ειναι στα 3 (!!) ευρω, αρα θα γινει αυτοματως πιο δυσκολο για τον ΑΡΗ να φυγει με το διπλο.

Θεωρω οτι εν πολλοις το ματς εξαρταται απο την αποδοση των "ατου" μας. Αν πιασουν απο νωρις καλα στανταρ και εχουμε διαρκεια στο παιχνιδι μας, θεωρητικα εχουμε το πανω χερι για τη νικη. Αλλα, επειδη, τελευταια μονο σταθεροι δεν ειμαστε, η Αεκ εχει πολυ περισσοτερες ελπιδες, απ' οτι θα ειχε πριν 1 μηνα.

Ελπιζω να σταματησει το αρνητικο σερι μας και να φυγουμε με το διπλο!

Καλο παιχνιδι να εχουμε! smile.gif
ashton
Πολύ κόσμο δε νομίζω να έχει, γιατί με το χιόνι που θα ρίχνει δεν θα πάνε πολλοί.
Παράλληλα το ποδόσφαιρο δεν το βλέπω να γίνεται . είναι που είναι χάλι ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ θα γίνει ακόμα χειρότερος με τη χιονόπτωση.
Στο μπάσκετ, το ματς λογικά θα γίνει και δε θα έχει ούτε 100 άτομα στις εξέδρες.

QUOTE
Τέρι: "Σαν μία νέα αρχή"

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2008 18:22


Άπαντες στον Άρη σκέφτονται αποκλειστικά τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17/02, 19:00) για το ελληνικό πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό προετοιμάστηκαν κατάλληλα, χθες και σήμερα, προκειμένου να επιστρέψουν με την υπέρ πολύτιμη νίκη στην Θεσσαλονίκη.


Οι "κίτρινοι" προπονήθηκαν για τελευταία φορά σήμερα το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο και στις 16:45 αναχώρησαν για την πρωτεύουσα. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ έχει μαζί του όλα τα "όπλα" του για την αυριανή "μάχη" κόντρα στην "Ένωση", όπως και τον Ρεϊσόν Τέρι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έδειξε στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης (14/02) απέναντι στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την πρεμιέρα του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και απέδειξε αγωνιζόμενος ότι είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για τον αγώνα με την ΑΕΚ υπογράμμισε: "Έχουμε μπροστά μας μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στην οποία πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Έχουμε αφήσει πίσω μας το προηγούμενο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε αυτόν που θα δώσουμε αύριο κόντρα στην ΑΕΚ που είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα όσον αφορά στον τρόπο που θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο παρκέ. Πρέπει απλά να κάνουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα".

Ένα στοιχείο στο οποίο έδωσε μεγάλη έμφαση ο Γκόρντον Χέρμπερτ με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο μετά τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης είναι η άμυνα, αφού οι 96 πόντοι που δέχθηκε ο Άρης από την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στο Αλεξάνδρειο ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που κόστισε στην ομάδα την ήττα.

Ο Τέρι από την πλευρά του εξήγησε ότι: "Πιστεύω προσωπικά ότι όταν παίζεις στην έδρα σου, αυτό και μόνο δίνει ένα αβαντάζ στην ομάδα αλλά και τους παίκτες της. Οι φίλαθλοι μας κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα μας δεν σταματούν να μας εμψυχώνουν και εμείς "τρεφόμαστε" από την ενέργεια που μας δίνουν, ενώ παράλληλα τονώνουν την αυτοπεποίθηση μας. Αυτό σίγουρα βοηθά την ομάδα, ενώ παράλληλα ασκεί μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο".

"Όταν όμως ο αντίπαλος σου σκοράρει στην έδρα σου 96 πόντους αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμος κάθε φορά, ειδικά όταν πρόκειται να παίξεις σε έναν σημαντικό αγώνα της Ευρωλίγκα. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε και οπωσδήποτε μας πλήγωσε αυτό. Χρειάζεται λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μέλλον και αρχή πρέπει να γίνει από αύριο κιόλας".

Αυτή η ήττα ωστόσο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καταβάλλει τους "κίτρινους", οι οποίοι δεν θα σταματήσουν την προσπάθεια ως το τέλος, ενώ ο Τέρι τόνισε χαρακτηριστικά ότι: "Βλέπω την συνέχεια στην Ευρωλίγκα σαν μια πρόκληση που καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε. Πρέπει να δεχθούμε ότι χάσαμε και όχι να κλαίμε, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό γι’ αυτό. Σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε κερδίζοντας στις επόμενες αναμετρήσεις".

"Τώρα θα φανεί το αν έχουμε κουράγιο και πόσο πολύ το θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έχουμε δύο αγώνες στην έδρα μας, ενώ στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να τα καταφέρουμε".

Ο 24χρονος φόργουορντ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο για τους φιλάθλους του Άρη σημειώνοντας ότι: "Εξεπλάγην με τους φιλάθλους μας και με τον τρόπο που μας μας υποστήριζαν. Όποτε μπαίνουμε στο παρκέ αισθάνομαι ότι τους χρωστάμε πολλά για το γεγονός ότι δίνουν και την καρδιά τους και νοιάζονται για μας, αλλά και για το ότι στέκονται κοντά μας 110%".

"Οπότε και εμείς οφείλουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για αυτούς. Όπου και αλλού να πάμε για να παίξουμε ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, διότι θα παίζουμε μπροστά σε κόσμο που δεν θα μας συμπαθεί. Εκτιμούμε λοιπόν την αγάπη του κόσμου και οφείλουμε να τους αποδώσουμε τα εύσημα. Τώρα θα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ της έδρας μας στα δύο επόμενα παιχνίδια και χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε να μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που τόσο χρειαζόμαστε".

Για την δυναμική του επιστροφή μετά τον τραυματισμό που τον άφησε για αρκετές μέρες εκτός δράσης δήλωσε ότι: "Όσο δεν συμμετείχα στις προπονήσεις και τους αγώνες σκεφτόμουν σε καθημερινή βάση πόσο πολύ ήθελα να επιστρέψω και αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ για μένα. Είχα πει στον εαυτό μου ότι όταν θα γυρίσω θα είναι σαν μια νέα αρχή για μένα. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου και κάθε φορά που θα μπαίνω στο παρκέ θα δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου προσπαθώντας να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος".


sport24.gr
ashton
QUOTE
# 16/2/2008 Βασίλιεβιτς: "Θα τα δώσουμε όλα με τον Άρη"
«Αν παίξουμε όπως γνωρίζουμε και έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Ο Σάσα Βασίλιεβιτς αναφέρεται στο αυριανό ματς με τον Άρη, το οποίο θα αρχίσει στις 19.00 και θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. [περισσότερα]
«Αν παίξουμε όπως γνωρίζουμε και έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Ο Σάσα Βασίλιεβιτς αναφέρεται στο αυριανό ματς με τον Άρη, το οποίο θα αρχίσει στις 19.00 και θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. «Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί, ωστόσο, θα συμβεί μόνο αν παίξουμε καλά, αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και βέβαια, έχουμε τη βοήθεια των πολυάριθμων φιλάθλων του συλλόγου. Το ματς με τον Άρη είναι σημαντικό από κάθε άποψη, ενώ η βαθμολογική του θέση θ’ αποτελέσει κίνητρο για μας. Ομάδες σαν τον Άρη δεν επηρεάζονται από μια ήττα εκτός προγράμματος, αντίθετα συσπειρώνονται μετά απ’ αυτή. Χρειάζεται λοιπόν, να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας αγωνιστικό εαυτό, προκειμένου να αυξήσουμε το σερί και να «σκαρφαλώσουμε» στο βαθμολογικό πίνακα». Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ θα γίνει σήμερα το απόγευμα, δίχως ο Βαγγέλης Αγγέλου να αντιμετωπίζει αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Ουίλιαμ Έιβερι προετοιμάζεται, αν και τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από τις ενοχλήσεις στον καρπό αλλά και από ίωση.


aekbc.gr
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(ashton @ Feb 10 2008, 20:26 ) *
Κυριακή 17/2
ΟΑΚΑ 19:00 Α.Ε.Κ. -ΑΡΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ Τ.
ζωντανά στο ΣΠΟΡ+

Υπάρχει κανένα στριμ για το ΣΠΟΡ+ ???
ashton
Διεξάγεται το παιχνίδι ΑΕΚ - Άρης 1

Κανονικά θα γίνει το ματς ΑΕΚ- Άρης, που θα ξεκινήσει στις 19.00. Οι κεντρικοί δρόμοι, όπως η Εθνική οδός και η Αττική, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και το ίδιο ισχύει στο Μαρούσι και τους όμορους δήμους, ενώ το ΟΑΚΑ θα παρέχει την απαραίτητη θέρμανση.

aekbc.gr
Warrior
Η ΑΕΚ μπροστα με +16 4' πριν το τελος...

Εμεις ολοταχως οδευουμε σε 5 σερι ηττα,με μια εμφανιση εντελως αποκαρδιωτικη για μια ακομη φορα!
Δεν ειναι ομαδα αυτο που βλεπουμε στους τελευταιους αγωνες... 68.gif
scales84
μας εχει παρει η κατω βολτα και δεν εχει επιστροφη μου φαινεται..μαλιστα
Go Aris
απογοήτευση...
dilliger
Ειναι πλεον φανερο και στον ποιο ασχετο οτι ο "Τσιχλας" ειναι παρελθον.Νομιζω με τις εμφανισεις οτι οι ιδιοι οι παικτες θελουν να τον σουταρουν... Τραγικοι ολοι... Δεν ξερω αν πλεον ειναι αργα, αλλα χρειαζεται ενα δυνατο ΣΟΚ στην ομαδα...
klearxos
Παμε για απιστευτο σερι ηττων!!!
Ριτας
Παο
Ταου
Πανιωνιος
Φενερ
Μαρουσι? εχοντας φτασει στο 0-10 ακομα και αυτον τον αγωνα φοβαμαι.


Υ.Γ no disrespect στους οπαδους του Αμαρουσιου
NBAer
Εγω παντως απο αυτο το ματς δεν θα πω οτι οι παικτες του Αρη ηταν τραγικοι, αλλα θα δωσω το credit στους παικτες της ΑΕΚ για την πολυ εξυπνη, ενεργητικη και δυνατη αμυνα που παιξανε.
Ισως και να ελεγα οτι αυτοι της ΑΕΚ νικησανε το παιχνιδι παρα το εχασαν αυτοι του Αρη.

Οι παικτες του Αρη βεβαια δεν εδειξαν οτι το ηθελαν τοσο το παιχνιδι οσο αυτοι της ΑΕΚ και αυτο ηταν φανερο.
Ισως οι του Αρη ειχαν στο μυαλο τους το ματς με την Λιετουβος, και στο οποιο θελουν να δωσουν την μεγιστη αφοσιωση και προσοχη γιατι σε περιπτωση ηττας χανεται κατα μεγαλη πιθανοτητα και ο 2ος θεσμος που συμμετεχουν, ενω σε περιπτωση νικης τα πραγματα ισως αλλαξουν. Σχεδον τελικος ειναι....
Οχι οτι αποτελει δικαιολογια για την σχετικα μη συγκεντρωση και το μη παθος που επεδειξαν σημερα αλλα ισως ηταν αυτος ο λογος....

Οι παικτες της ΑΕΚ φανηκε οτι το ηθελαν πολυ το παιχνιδι και επαιξαν πολυ συγκεντρωμενα στην αμυνα. Στην επιθεση δεν εδειξαν και τιποτα καλο βεβαια....
Warrior
QUOTE(scales)
μας εχει παρει η κατω βολτα και δεν εχει επιστροφη μου φαινεται..μαλιστα


QUOTE(dilliger @ Feb 17 2008, 22:52 ) *
Ειναι πλεον φανερο και στον ποιο ασχετο οτι ο Νομιζω με τις εμφανισεις οτι οι ιδιοι οι παικτες θελουν να τον σουταρουν... Τραγικοι ολοι... Δεν ξερω αν πλεον ειναι αργα, αλλα χρειαζεται ενα δυνατο ΣΟΚ στην ομαδα...


Tα ιδια βλεπαμε και στην πρωτη "κοιλια" της ομαδας στον 1ο γυρo!Ξαφνικα,χωρις εμφανη λογο,μας
παιρνει η κατω βολτα και η εικονα που παρουσιαζουμε ειναι τραγικη.Ουτε ενα μπλοκ αουτ δεν βλεπουμε!
Warrior
QUOTE(NBAer @ Feb 17 2008, 23:00 ) *
Εγω παντως απο αυτο το ματς δεν θα πω οτι οι παικτες του Αρη ηταν τραγικοι, αλλα θα δωσω το credit στους παικτες της ΑΕΚ για την πολυ εξυπνη, ενεργητικη και δυνατη αμυνα που παιξανε.
Ισως και να ελεγα οτι αυτοι της ΑΕΚ νικησανε το παιχνιδι παρα το εχασαν αυτοι του Αρη.

Οι παικτες του Αρη βεβαια δεν εδειξαν οτι το ηθελαν τοσο το παιχνιδι οσο αυτοι της ΑΕΚ και αυτο ηταν φανερο.
Ισως οι του Αρη ειχαν στο μυαλο τους το ματς με την Λιετουβος, και στο οποιο θελουν να δωσουν την μεγιστη αφοσιωση και προσοχη γιατι σε περιπτωση ηττας χανεται κατα μεγαλη πιθανοτητα και ο 2ος θεσμος που συμμετεχουν, ενω σε περιπτωση νικης τα πραγματα ισως αλλαξουν. Σχεδον τελικος ειναι....
Οχι οτι αποτελει δικαιολογια για την σχετικα μη συγκεντρωση και το μη παθος που επεδειξαν σημερα αλλα ισως ηταν αυτος ο λογος....

Οι παικτες της ΑΕΚ φανηκε οτι το ηθελαν πολυ το παιχνιδι και επαιξαν πολυ συγκεντρωμενα στην αμυνα. Στην επιθεση δεν εδειξαν και τιποτα καλο βεβαια....


Σιγουρα η ΑΕΚ ηταν πολυ καλη σημερα!Και συγχαρητηρια για την δικαιοτατη νικη της... wink.gif

Αλλα η εικονα που παρουσιασαμε εμεις ηταν απαραδεκτη.Δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο οτι
ειχαν το μυαλο τους στην Λιετουβος.Δεν ειναι η πρωτη φορα που την παρουσιαζουν.
ashton
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΜΩΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ.


3. Αρης 11-5
4. Πανιώνιος 10-6
===============
5. Πανελλήνιος 9-7
-. Αιγάλεω 9-7
7. Α.Ε.Κ. 8-8
8. Λάρισα 7-9
===========
-. Μαρούσι 7-9
10.Ολύμπια 6-10
-. ΠΑΟΚ 6-10

ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ.
ashton
Α.Ε.Κ............ΑΡΗΣ

17/25 ΒΟΛΕΣ 11/13
21/47 ΔΙΠΟΝΤΑ 15/35
6/13 ΤΡΙΠΟΝΤΑ 7/27
23-21 ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ 17-18
12 ΛΑΘΗ 11
16 ΑΣΙΣΤ 12
6 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 9
2 ΚΟΨΙΜΑΤΑ 4

4. wESSON......37'56"..19π με 3/5 1π, 5/ 9 2π, 2/2 3π, 5-7ρ, 3λθ, 1κψ
5. SY..........35'36"..10π με 2/3 1π, 4/11 2π, 0/1 3π, 4-3ρ, 1λθ, 3ασ, 1κλ, 1κψ
6. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. δεν έπαιξε
8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ....29'06"..23π με 6/9 1π, 7/11 2π, 1/2 3π, 3-0ρ, 2λθ, 3ασ, 1κλ
9. ΧΑΤΖΗΣ........δεν έπαιξε
10.ΜΠΑΡΛΟΣ.....26'16"..10π με 1/2 1π, 3/6 2π, 1/2 3π, 4-2ρ, 1λθ, 2ασ, 1κλ
11.AVERY.......32'27"...3π με 0/4 2π, 1/3 3π, 3-0ρ, 2λθ, 6ασ, 1κλ
13.VASILJEVIC..21'09"...7π με 4/4 1π, 0/2 2π, 1/3 3π, 1-0ρ, 1λθ, 1ασ, 1κλ
14.ΧΑΡΙΣΗΣ.......δεν έπαιξε
15.ΣΙΟΥΤΗΣ.......δεν έπαιξε
17.ΣΥΜΤΣΑΚ.....17'30"...5π με 1/2 1π, 2/4 2π, 2-7ρ, 2λθ, 1ασ, 1κλ
18.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ....δεν έπαιξε
celtic_pride
Μια ερώτηση ρε παιδιά:

ΓΙΑΤΙ όποια ομάδα έχει έναν ψιλόκαλό ψηλό και παίζει ζώνη, πάντα μας κερδίζει?????????

Μπράβο στην Αεκ για την νίκη της ( 41.gif )
ashton
"Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Χρειαζόμασταν κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης. Ο Άρης ήταν κουρασμένος από τον αγώνα με τη Φενέρ, αλλά αυτό δεν μειώνει την επιτυχία μας. Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί και κάλυψαν και το κενό του Ταπούτου.

Μετά από μία μεγάλη νίκη θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλεύουν γι’ αυτή την ομάδα. Στόχος μας είναι η σωστή διαχείριση του αποτελέσματος" τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου.

"Ο Παπανικολάου κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα. Έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Μπολιάζει την ομάδα με τη σπίθα του πρωταθλητή. Περιμένουμε να μας βοηθήσει, αλλά δε βιαζόμαστε. Χρειάζεται προσοχή και οργάνωση στην αποθεραπεία του.

Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια το προηγούμενο δεκαήμερο. Προσπαθήσαμε να νοικιάσουμε για έξι μήνες τον Μπόγιαν Πόποβιτς, αλλά μετά τον τραυματισμό του Καμπέθας αναγκάστηκε η Μάλαγα να τον κρατήσει. Θέλουμε να πάρουμε παίκτη εφόσον αυτός δεν διαταράξει τις ισορροπίες μας" πρόσθεσε ο 45χρονος τεχνικός.

Από τη μεριά του ο Γκόρντον Χέρμπερτ σχολίασε: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είχαν μεγαλύτερη θέληση από εμάς. Δούλεψαν καλύτερα στο γήπεδο, έχοντας για κορυφαίο τον Ουέσον. Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Στα τελευταία ματς δεν παίξαμε μπάσκετ. Παίζουμε ανοργάνωτα τελευταία".

"Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Έμοιαζε με αγώνα πλέι οφ και παρά το χιόνι παίξαμε καλά σαν ομάδα. Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας και την εμπιστοσύνη που χτίζουμε" κατέληξε ο Κ'Ζελ Ουέσον.

*Το παιχνίδι παρακολούθησαν οι Καλόν και Ενσαλίβα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ.

*Ο Χρήστος Ταπούτος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και αποκλείστηκε από τη 12άδα. Αντίθετα "μπήκε" για πρώτη φορά φέτος -περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους- ο Δημήτρης Παπανικολάου.

sport24.gr
hagi
QUOTE(NBAer @ Feb 17 2008, 23:00 ) *
Εγω παντως απο αυτο το ματς δεν θα πω οτι οι παικτες του Αρη ηταν τραγικοι, αλλα θα δωσω το credit στους παικτες της ΑΕΚ για την πολυ εξυπνη, ενεργητικη και δυνατη αμυνα που παιξανε.
Ισως και να ελεγα οτι αυτοι της ΑΕΚ νικησανε το παιχνιδι παρα το εχασαν αυτοι του Αρη.

Οι παικτες του Αρη βεβαια δεν εδειξαν οτι το ηθελαν τοσο το παιχνιδι οσο αυτοι της ΑΕΚ και αυτο ηταν φανερο.
Ισως οι του Αρη ειχαν στο μυαλο τους το ματς με την Λιετουβος, και στο οποιο θελουν να δωσουν την μεγιστη αφοσιωση και προσοχη γιατι σε περιπτωση ηττας χανεται κατα μεγαλη πιθανοτητα και ο 2ος θεσμος που συμμετεχουν, ενω σε περιπτωση νικης τα πραγματα ισως αλλαξουν. Σχεδον τελικος ειναι....
Οχι οτι αποτελει δικαιολογια για την σχετικα μη συγκεντρωση και το μη παθος που επεδειξαν σημερα αλλα ισως ηταν αυτος ο λογος....

Οι παικτες της ΑΕΚ φανηκε οτι το ηθελαν πολυ το παιχνιδι και επαιξαν πολυ συγκεντρωμενα στην αμυνα. Στην επιθεση δεν εδειξαν και τιποτα καλο βεβαια....


Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της..Πράγματι έπαιξε πολύ καλά αλλά δεν χάσαμε μόνο από αυτό..Χάσαμε γιατί είμαστε και είμασταν για τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!! 68.gif 68.gif

Το τελευταίο διάστημα δεν βλεπόμαστε και θυμήζουμε ομάδα γειτονιάς και αν..Κάτι γίνεται σε αυτή την ομάδα και παθαίνει ολικό μπλακ αουτ.Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε συνέχεια στις ήττες μέχρι κάτι να αλλάξει...
Τελικά μήπως πρέπει να αλλάξουμε προπονητή;; unsure.gif unsure.gif Ίσως αν παίρναμε κανένα γνωστό όνομα (Ιβάνοβιτς) άλλαζε κάτι,τί να πω..

Πολλά μπράβο και πάλι στην ΑΕΚ και εύχομαι ανάλογη συνέχεια..
ashton
QUOTE
Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τους φιλάθλους 18/2/2008

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ηρωικούς φιλάθλους, οι οποίοι αψήφισαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική και όχι μόνο, και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ηρωικούς φιλάθλους, οι οποίοι αψήφισαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική και όχι μόνο, και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής εναντίον του Άρη. Από αύριο Τρίτη, επίσης, ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, που θα γίνει το Σάββατο στις 19.00.
Τα μέλη της Διοίκησης της ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση και αναφέρουν: "Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι αφήφισαν τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν χθες Κυριακή και παρακολούθησαν τη σημαντική αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε για τους ηρωικούς, αυτούς, φιλάθλους που έδωσαν το παρών, συνεισφέροντας στη νίκη της ομάδας μας".
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ θα ξεκουραστούν, αφού ο Βαγγέλης Αγγέλου τους έχει παραχωρήσει ρεπό. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση και υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, από σήμερα θ' ακολουθήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
"Ο αγώνας με τον Άρη ήταν για μένα ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα" τόνισε ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, ο Βασίλης Σίμτσακ και εξήγησε: "Δε χρειάστηκε, δηλαδή, να προετοιμαστώ καλύτερα, αφού φροντίζω να είμαι έτοιμος σε κάθε ματς που δίνει η ομάδα μου. Έτσι, έπραξα και την περασμένη Κυριακή. Δεν είχα άγχος, διότι θεωρώ ότι οι νεαροί παίκτες δεν πρέπει να διακατέχονται από στρες όταν παίζουν. Και να βρεθούν σε μια άσχημη βραδιά, δεν πρόκειται να τους γίνει αυστηρή κριτική. Ένα πράγμα, λοιπόν, με ενδιαφέρει και συγκεκριμένα, να υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδα, γεγονός που θα χαροποιήσει και τους φίλους της ΑΕΚ". Για την παρουσία των φιλάθλων τόνισε: "Δεν περίμενα να δω στις εξέδρες του ΟΑΚΑ τόσους φιλάθλους, τη στιγμή που είχαν αποκλειστεί οι περισσότεροι δρόμοι της Αττικής λόγω χιονόπτωσης. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και είμαι βέβαιος ότι τους ικανοποιήσαμε, τόσο από την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε εναντίον του Άρη, όσο και από την μεγαλειώδη νίκη που κατακτήσαμε".

aekbc.gr
dimitris 888
μαγκες εμενα μου κανε τρομερη εντυπωση ο σιμτσακ...το παλικαρι την ματωσε την φανελα..βοηθησε σκοραρισμα ριμπαουντ!!!!!!,αμυνα στα παντα....πολυ καλος.... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
enypnio
re dioxte ton kanado ... den ginete
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.