Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
gate1010
Στο γηπεδο ηταν και ο κλεισμένος Μποχωριδης
akratacity
QUOTE (gate1010 @ May 17 2018, 07:55 ) *
Στο γηπεδο ηταν και ο κλεισμένος Μποχωριδης

Ποιος απο τους δυο; smiley.gif
gate1010
Δεν θα υπαρχει τηλεοπτική μετάδοση. Εχουν βγει οι διαιτητές;
pan24
Μην παιρνετε ορκο οτι το Σαββατο ο Απολλωνας θα κατεβει με Δελεγκο
Κατι ακουω για Γιαπλε...ποιο το νοημα βεβαια ο θεος και η ψυχη τους
Τι να προλαβει να κανει και για ποιο λογο οταν η ανοδος φετος ειναι περιπου αδυνατη
komazec
QUOTE (gate1010 @ May 17 2018, 15:12 ) *
Δεν θα υπαρχει τηλεοπτική μετάδοση. Εχουν βγει οι διαιτητές;


Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ηρακλής Πηλοϊδης-Ψαριανός-Τσώνος (Θεοδωρόπουλος) (αν χρειαστεί)

Euroleague-devotion!
pan24
Ο Απολλωνας αυριο στον παγκο θα εχει τον Δελεγκο πρωτο προπονητη και τον Γιαπλε βοηθο(!!!)
gate1010
http://www.sdna.gr/mpasket/a2-andron/artic...athlo-kosmo-mas

Άψογη ανακοίνωση. Να μεταδοθεί το παιχνίδι έστω και από site. Η ερτ μας έχει γραμμένους και το έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ντροπή τους.
Reporter1983
QUOTE (gate1010 @ May 18 2018, 21:27 ) *
http://www.sdna.gr/mpasket/a2-andron/artic...athlo-kosmo-mas

Άψογη ανακοίνωση. Να μεταδοθεί το παιχνίδι έστω και από site. Η ερτ μας έχει γραμμένους και το έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ντροπή τους.


Καμμια μετάδοση αυριο δλδ ουτε σε site;;;;
Dpetrovic3
QUOTE (pan24 @ May 18 2018, 21:57 ) *
Ο Απολλωνας αυριο στον παγκο θα εχει τον Δελεγκο πρωτο προπονητη και τον Γιαπλε βοηθο(!!!)

Άλλο πάλι και αυτό...εντάξει εκεί στον Απόλλωνα την χάσανε την μπάλα εντελώς.Η φυγή του οικονόμου πάντως πριν την σειρά των play off δεν τον τιμάει κ ιδιαίτερα!οτι προβλήματα αναδύθηκαν τελευταία δεν δικαιολογούν την παραίτηση!προσωπικα πιστεύω ότι φοβήθηκε τον αποκλεισμό και προτίμησε να πηδήξει σπο το καράβι!οπως και να χει η ευθύνη βαραίνει την διοίκηση...
gate1010
Δεν υπάρχει live και κατα 99% δεν θα υπαρξει.
gate1010
Αν ο Δρακοπουλος μιλάει παλι για Α1 και αδειες και τετοια θα νιωσεο για τα καλα την οργη του λαου του Ηρακλη. Ολοι οι ανικανοι στην ΚΑΕ μεσα εχουν μαζευτεί.
Μπραβο στον Απόλλωνα.

Απόλυτα αποτυχημένος ο Δρακόπουλος. Αν αντέξει το κράξιμο που θα φάει περιμένω να κατεβάσει του χρόνου ομάδα με βασικά στελέχη τότσιο - γκαγκαλούδη και μετά να απορεί γιατί δεν ανεβαίνουμε.
Περιστεριfan
QUOTE (gate1010 @ May 19 2018, 18:56 ) *
Αν ο Δρακοπουλος μιλάει παλι για Α1 και αδειες και τετοια θα νιωσεο για τα καλα την οργη του λαου του Ηρακλη. Ολοι οι ανικανοι στην ΚΑΕ μεσα εχουν μαζευτεί.
Μπραβο στον Απόλλωνα.

Απόλυτα αποτυχημένος ο Δρακόπουλος. Αν αντέξει το κράξιμο που θα φάει περιμένω να κατεβάσει του χρόνου ομάδα με βασικά στελέχη τότσιο - γκαγκαλούδη και μετά να απορεί γιατί δεν ανεβαίνουμε.

Πραγνατικα εχω απορια, γιατι η διοικηση του Ηρακλη εδιωξε παικτες σαν τον Χειλαρη? Σε πολυ καλη ηλικια, με στοιχεια που δεν ειχε η ομαδα.... Θα χρειαστει ολικη αναδομηση του ροστερ, γιατι ο Ιωνικος θα ειναι ακομη πιο δυνατος απο οτι εμεις φετος
gate1010
Kαλά ψάχνεις λογική στις κινήσεις του Ηρακλή; Τι να σου πω θα ήθελαν να απελευθερωθεί ο Τότσιος ξέρω γω.
Περιστεριfan
QUOTE (gate1010 @ May 19 2018, 19:36 ) *
Kαλά ψάχνεις λογική στις κινήσεις του Ηρακλή; Τι να σου πω θα ήθελαν να απελευθερωθεί ο Τότσιος ξέρω γω.

οντως οι επιλογες σε ολη την χρονια ηταν καπως....
sarounas
πλέον έγινε συνήθεια να μην υπάρχει ο Ηρακλής στην Α1 68.gif

gate1010
Μα μας αξιζει. Δες τι εγκαταστάσεις έχει ο Απόλλων και δες τι εγκαταστάσεις έχει και ο Ηρακλής. Εχουμε γινει ομαδα επιπεδου Α2 πλέον μας αρέσει δεν μας αρέσει.
gspara
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΜΑΡΟΥΣΙ 72-74 (25-15,38-33,56-57,72-74).

Οι overachievers του τεραστιου Μαγκα Κεραμιδα,με την θερμη συμπαρασταση 80 περιπου πιστων φιλαθλων τους,ολοκληρωσαν την υπερβαση της παραμονης που ισοδυναμει με την κατακτηση του πρωταθλήματος.Και φυσικα όπως λενε οι ειδικοι,τα πρωταθλήματα τα παιρνουν οι κοντοι!!Ακομα και μια προχειρη ματια στους παγκους των 2 ομαδων,δημιουργουσε την αισθηση ότι το φυλλο αγωνα θα βαφτει στα κιτρινόμαυρα!!!

Παπαγου:Παπαπετρου-Ζωρζος-Σαλεχ-Φιλιππακος-Μελισσαρατος
Μαρούσι:Ξυδας-Σουρλης-Μιχαλουτσος-Παπαγεωργοπουλος-Ρεκουνιωτης

Aπολυτη κυριαρχια του Παπαγου στην 1η περιοδο με τον Παπαπέτρου να συνεχιζει με την κεκτημενη ταχυτητα του Αγιου Θωμα και μαζι με τον ασταματητο στο ανοιχτο γηπεδο,Σαλεχ,να ηγούνται για το αρχικο 23-11.Οι 2 παιχτες προσφεραν μαλιστα και ένα εντυπωσιακο χαιλαιτ,με καταληξη ένα βροντερο αλει-ουπ καρφωμα του Σαλεχ!!!Ο κοουτς Κεραμιδας ανακαστηκε από νωρις να ανοιξει το ροτεισον,αδειαζοντας τον παγκο του από την 1η περιοδο.

Ο Ντακουλιας ηταν αυτος που μπηκε με ματι που γυαλιζε από τον παγκο και υψωσε την σημαια της αντεπίθεσης,παιρνοντας την σκυταλη απ τον Ξυδα που ηταν η μοναδικη απειλη του Αμαρουσιου μεχρι τοτε.
Η 2η περιοδος μπορει να ξεκινησε με 3ποντο του Γκατζο(28-15) αλλα εκτοτε ο Παπαγου εχασε τον δρομο για το καλαθι απέναντι στην κλειστη αμυνα των φιλοξενουμενων.Ο Κεραμιδας βρηκε ιδανικο χαμηλο σχημα(Ντακουλιας-Σουρλης-Κανελλης-Σεργιενκο-Ρεκουνιωτης) και το Μαρούσι ροκανισε την διαφορα(28-24).Οδοστρωτήρας σε αυτό το διαστημα ο Αντρεας Ρεκουνιωτης,που νικησε κατά κρατος Μελισσαρατο-Φιλιππακο!!!!!
Πιθανολω ότι ο Δεδες ειχε καποιο πρόβλημα τραυματισμου(??) και αυτος ηταν ο λογος που μπηκε για πρωτη φορα στα μεσα της 2ης περιοδου.Ο ηγέτης του Παπαγου νοικοκυρεψε την ομαδα και οι γηπεδούχοι με φολοου-καρφωμα του Φιλιππακου,επειτα από δικη του αστοχια στις βολες(1/4),προηγηθηκαν 37-28.Με 3ποντο του εξαιρετικου Μιχαλουτσου και καλαθι του Ντακουλια,το Μαρούσι μειωσε 38-33 στην αναπαυλα.

Το Μαρούσι μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια στην 3η περιοδο και με μπροστάρηδες τους φοβερούς Μιχαλουτσο-Ξυδα,προηγηθηκε 43-48.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Ψαρρα να μπαινει στην θεση του αρνητικου για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι Μελισσαρατου.Το 3ποντο του νεαρου εφερε το ματς στα ισα(53-53).
Το Μαρούσι με Σουρλη-Μιχαλουτσο ξαναπηρε κεφαλι με 53-57,αλλα η περιοδος εληξε 56-57 με 3ποντο του Δεδε.

Παπαπέτρου-Σουρλης με 3ποντα στο ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου,οδηγησαν στο 59-60.Σε αυτό το σημειο ο Παπαγου φανηκε προσωρινα να παιρνει τον ελεγχο με τον Φιλιππακο να κανει ζημια στη ρακετα και να δινει προβαδισμα 64-60.

Αυθόρμητα εστρεψα το βλεμμα μου στον παγκο των φιλοξενουμενων για να δω την εκφραση του Κεραμιδα.......Αταραχος!!!!!!
Κοβω τις φλεβες μου ότι εκεινη την στιγμη σκεφτηκε:''Δεν μασαω......εχω τον Ντακουλια,θα τον αμολησω ξεκουραστο να καθαρισει''..................Ετσι κι εγινε.
Ο Κορυφαιος και πιο Καρυδάτος Μπουκαδορος της Κατηγοριας τρυπησε την αμυνα του Παπαγου και πετυχε ποντους σκετο χρυσαφι.
Αρχικα εδωσε πρωτοπορια με 66-68,ενω με 3ποντη βομβα λιγο αργοτερα εγραψε το 70-71.Ο Μελισσαρατος με 1/2 βολες ισοφαρισε 71-71 και ο Magic-Ntak με νέο ντραιβ διαμορφωσε το 71-73.
Ξανα 1/2 βολες από τον Μελισσαρατο για το 72-73 στα 23''.Ο Παπαγου καθυστερησε να κανει φαουλ,προσπαθωντας να μην στειλει Ντακουλια-Σουρλη στην γραμμη.Τελικα στα 10'' δοθηκε(λανθασμένα) φαουλ στον Μιχαλουτσο που ευστοχησε μονο στην 1η βολη(72-74).
Στην τελευταια επιθεση ο Παπαετρου πηγε μεχρι το καλαθι και πασαρε στο 3ποντο στον Δεδε,το σουτ του οποιου όμως βρηκε σιδερο.
Δυστυχως ακολουθησαν επεισοδια που δεν καταφερε να αποτρεψει η μικρη αστυνομικη δυναμη.

MVP του Αμαρουσιου ο συγκλονιστικος Χρηστος Ντακουλιας!!Τιτανας στις 2 ρακετες ο Ρεκουνιωτης και φοβεροι Μιχαλουτσος-Ξυδας!!!
Από τον Παπαγου παλεψαν Φιλιππακος-Δεδες-Παπαπετρου.
marousara
Καλησπέρα κι από μένα, μία υπέροχη μέρα από την ομάδα καθώς καταφέραμε να σωθούμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά καθότι μιλάμε για ομάδα με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Για μένα η δικαιότατη παραμονή είναι σαν 3η σερί άνοδος ειδικά καθώς χάσαμε τα 3/5 της βασικής μας 5δας (Χρονόπουλος,Μπαλάφας,Σολωμός)... Μετά από έναν πολύ κακό β' γύρο η ομάδα έβαλε εγωϊσμό και με πρωταγωνιστές τους Παύλο Ξύδα(επιτέλους είδαμε τον Παύλο που ξέρουμε), Χρήστο Ντακούλια(απέδειξε πόσο σπουδαίος παίχτης είναι), Γιάννη Μιχαλούτσο και Αντρέα Ρεκουνιώτη(στα δύσκολα δήλωσαν παρών,παρά την πρώτη τους χρονιά στην α2).. Το πιο βασικό ως τρίτος είναι ότι δεν οφείλεται ούτε ευρώ στους παίχτες, μπορεί να μην είναι πολλά όπως σε άλλες ομάδες αλλά οι συμφωνίες τηρούνται. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει απολογισμός της ομάδας αλλά και γενικότερα της α2.. Και του χρόνου θα τα λέμε εδώ..
RAPTOR
Να πω και γω τα δικα μου για το Παπαγος Μαρουσι.
Συμφωνω απολυτως με τον gspara αλλα θα προσθεσω οτι οποιος ειδε και τα δυο παιχνιδια καταλαβε απ το πρωτο ποια απ τις δυο ομαδες θα εμενε στην κατηγορια.
Το Μαρουσι ομαδα πληρεστερη σωστα χτισμενη και με εναν καλο προπονητη χρειαζοταν να κανει το αυτονοητο οπως και το εκανε,πιεση σε ολο το γηπεδο ωστε να αργει η μπαλα να παει στην επιθεση και οταν φτασει να υπαρχει ελαχιστος χρονος για την τελικη προσπαθεια.

Ο Παπαγος μπηκε στο ματσ οπως στο πρωτο παιχνιδι,φορτσατος και φανηκε οτι και λογω εδρας θα ειχε τον πρωτο λογο αλλα απ την στιγμη που ιοφαρισε και περασε μπροστα το Μαρουσι δυσκολα θα θπηρχε επιστροφη.
Δικαιοτατα κατ εμε εμεινε στην κατηγορια το Μαρουσι οσο για καποιους γραφικους που στο πρωτο παιχνιδι εβριζαν και την μητερα του Κατσουνη χωρις λογο μπραβο τους ετσι να συνεχισουν μονο καλο κανουν στην ομαδα τους
Οσο για τον Παπαγο πληρωνουν τα τερτιπια του Σορωτου και το κακο χτισιμο της ομαδας τους ο Κατσουνης εκανε οτι μπορουσε αλλα τα πραγματα ηταν πολυ δυσκολα συν τισ ατυχιες που προεκυψαν στην πορεια
Και για τις δυο ομαδες θα πω οτι ειναι κριμα να εχουν απομεινει με μια χουφτα φιλαθλους που θελουν να κανουν αισθητη την ανυπαρξια τους με τον χειροτερο τροπο ειδικα ενας πιτσιρικας?απ το Μαρουσι με αφανα στυλ....Bob Rosς πρεπει να το κοιταξει!
παρεπιπτοντως ο δεδες δεν ηταν τραυματιας
pan24
O Απόλλωνας νίκησε δίκαια.Δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα τον Ηρακλή αλλά η αίσθηση που υπήρχε στο γήπεδο ήταν ότι ο πάγκος του έκανε χτυπητά λάθη(όπως να μην βάλει τον Γκαγκαλούδη στο τέλος όταν έψαχνε τρελά τρίποντα)
Αν ο Απόλλωνας ήταν πιο σοβαρός και είχε πιο έγκαιρες αντιδράσεις από τον πάγκο* ο Ηρακλής στο τέλος δεν θα είχε μπορέσει ποτέ να ξαναμπεί στο παιχνίδι

Ο Ηρακλής σε καμιά περίπτωση δεν έδειχνε σαν ομάδα που παίζει την ζωή της

Ο Χείλαρης έδωσε διαφορά στον Απόλλωνα και πήρε μια άτυπη ρεβάνς που τον έδιωξαν.Πολύ καλοί και οι Άκερ, Μαστρογιαννόπουλος,καλός και ο Ματαλών αν και άστοχος ειδικά στην αρχή
Για τον Ηρακλή πλην Κακαρούδη και Ουάσινγκτον δεν ξεχώρισε κανένας

*όπου λαλούν πολλοί κοκόροι...Για κάθε αλλαγή ή οδηγία πριν γίνει έκαναν μίνι σύσκεψη Δελέγκος-Γιαπλές με αποτέλεσμα αρκετές φορές να αργούν χαρακτηριστικά
ba97200
φίλε μου (όχι ότι δεν έγιναν λάθη στον πάγκο) ο Γκαγκαλούδης δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει το ματς, ίσα ίσα στα 2 διαστήματα που έκανε σερί ο Απόλλωνας (2ο και 3ο δεκάλεπτο) ο Γκαγκαλούδης ήταν μέσα και με 0/2 βολές, 0/4 διπ., 1/1 τρ, 0 ασίστ και 3 λάθη έδειξε ότι και τα 15 λεπτά που έπαιξε ήταν αρκετά... Μεγάλη απογοήτευση για τον Ηρακλή, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έχουμε ανταγωνιστική περιφερειακή άμυνα και επίθεση φέτος πλην του φιλότιμου Καλαϊτζίδη.
PetranG3
QUOTE(gspara @ May 19 2018, 20:37 ) *
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΜΑΡΟΥΣΙ 72-74 (25-15,38-33,56-57,72-74).

Οι overachievers του τεραστιου Μαγκα Κεραμιδα,με την θερμη συμπαρασταση 80 περιπου πιστων φιλαθλων τους,ολοκληρωσαν την υπερβαση της παραμονης που ισοδυναμει με την κατακτηση του πρωταθλήματος.Και φυσικα όπως λενε οι ειδικοι,τα πρωταθλήματα τα παιρνουν οι κοντοι!!Ακομα και μια προχειρη ματια στους παγκους των 2 ομαδων,δημιουργουσε την αισθηση ότι το φυλλο αγωνα θα βαφτει στα κιτρινόμαυρα!!!

Παπαγου:Παπαπετρου-Ζωρζος-Σαλεχ-Φιλιππακος-Μελισσαρατος
Μαρούσι:Ξυδας-Σουρλης-Μιχαλουτσος-Παπαγεωργοπουλος-Ρεκουνιωτης

Aπολυτη κυριαρχια του Παπαγου στην 1η περιοδο με τον Παπαπέτρου να συνεχιζει με την κεκτημενη ταχυτητα του Αγιου Θωμα και μαζι με τον ασταματητο στο ανοιχτο γηπεδο,Σαλεχ,να ηγούνται για το αρχικο 23-11.Οι 2 παιχτες προσφεραν μαλιστα και ένα εντυπωσιακο χαιλαιτ,με καταληξη ένα βροντερο αλει-ουπ καρφωμα του Σαλεχ!!!Ο κοουτς Κεραμιδας ανακαστηκε από νωρις να ανοιξει το ροτεισον,αδειαζοντας τον παγκο του από την 1η περιοδο.

Ο Ντακουλιας ηταν αυτος που μπηκε με ματι που γυαλιζε από τον παγκο και υψωσε την σημαια της αντεπίθεσης,παιρνοντας την σκυταλη απ τον Ξυδα που ηταν η μοναδικη απειλη του Αμαρουσιου μεχρι τοτε.
Η 2η περιοδος μπορει να ξεκινησε με 3ποντο του Γκατζο(28-15) αλλα εκτοτε ο Παπαγου εχασε τον δρομο για το καλαθι απέναντι στην κλειστη αμυνα των φιλοξενουμενων.Ο Κεραμιδας βρηκε ιδανικο χαμηλο σχημα(Ντακουλιας-Σουρλης-Κανελλης-Σεργιενκο-Ρεκουνιωτης) και το Μαρούσι ροκανισε την διαφορα(28-24).Οδοστρωτήρας σε αυτό το διαστημα ο Αντρεας Ρεκουνιωτης,που νικησε κατά κρατος Μελισσαρατο-Φιλιππακο!!!!!
Πιθανολω ότι ο Δεδες ειχε καποιο πρόβλημα τραυματισμου(??) και αυτος ηταν ο λογος που μπηκε για πρωτη φορα στα μεσα της 2ης περιοδου.Ο ηγέτης του Παπαγου νοικοκυρεψε την ομαδα και οι γηπεδούχοι με φολοου-καρφωμα του Φιλιππακου,επειτα από δικη του αστοχια στις βολες(1/4),προηγηθηκαν 37-28.Με 3ποντο του εξαιρετικου Μιχαλουτσου και καλαθι του Ντακουλια,το Μαρούσι μειωσε 38-33 στην αναπαυλα.

Το Μαρούσι μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια στην 3η περιοδο και με μπροστάρηδες τους φοβερούς Μιχαλουτσο-Ξυδα,προηγηθηκε 43-48.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Ψαρρα να μπαινει στην θεση του αρνητικου για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι Μελισσαρατου.Το 3ποντο του νεαρου εφερε το ματς στα ισα(53-53).
Το Μαρούσι με Σουρλη-Μιχαλουτσο ξαναπηρε κεφαλι με 53-57,αλλα η περιοδος εληξε 56-57 με 3ποντο του Δεδε.

Παπαπέτρου-Σουρλης με 3ποντα στο ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου,οδηγησαν στο 59-60.Σε αυτό το σημειο ο Παπαγου φανηκε προσωρινα να παιρνει τον ελεγχο με τον Φιλιππακο να κανει ζημια στη ρακετα και να δινει προβαδισμα 64-60.

Αυθόρμητα εστρεψα το βλεμμα μου στον παγκο των φιλοξενουμενων για να δω την εκφραση του Κεραμιδα.......Αταραχος!!!!!!
Κοβω τις φλεβες μου ότι εκεινη την στιγμη σκεφτηκε:''Δεν μασαω......εχω τον Ντακουλια,θα τον αμολησω ξεκουραστο να καθαρισει''..................Ετσι κι εγινε.
Ο Κορυφαιος και πιο Καρυδάτος Μπουκαδορος της Κατηγοριας τρυπησε την αμυνα του Παπαγου και πετυχε ποντους σκετο χρυσαφι.
Αρχικα εδωσε πρωτοπορια με 66-68,ενω με 3ποντη βομβα λιγο αργοτερα εγραψε το 70-71.Ο Μελισσαρατος με 1/2 βολες ισοφαρισε 71-71 και ο Magic-Ntak με νέο ντραιβ διαμορφωσε το 71-73.
Ξανα 1/2 βολες από τον Μελισσαρατο για το 72-73 στα 23''.Ο Παπαγου καθυστερησε να κανει φαουλ,προσπαθωντας να μην στειλει Ντακουλια-Σουρλη στην γραμμη.Τελικα στα 10'' δοθηκε(λανθασμένα) φαουλ στον Μιχαλουτσο που ευστοχησε μονο στην 1η βολη(72-74).
Στην τελευταια επιθεση ο Παπαετρου πηγε μεχρι το καλαθι και πασαρε στο 3ποντο στον Δεδε,το σουτ του οποιου όμως βρηκε σιδερο.
Δυστυχως ακολουθησαν επεισοδια που δεν καταφερε να αποτρεψει η μικρη αστυνομικη δυναμη.

MVP του Αμαρουσιου ο συγκλονιστικος Χρηστος Ντακουλιας!!Τιτανας στις 2 ρακετες ο Ρεκουνιωτης και φοβεροι Μιχαλουτσος-Ξυδας!!!
Από τον Παπαγου παλεψαν Φιλιππακος-Δεδες-Παπαπετρου.



Ο Ντακου που ολοι αγαπησαμε. Και νομιζα οτι μονο με αντιπαλο τον Εθνικο τα εκανε αυτα... shot.gif

Συγχαρητηρια στο Μαρουσι για την παραμονη. Την αξιζε.

Κριμα για τον Ηρακλη που δε μπορεσε να ανεβει. Τον πιστευα περισσοτερο.
Φαβορι πια ο Χολαργος....
Dpetrovic3
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμαρούσιου για την μεγάλη επιτυχία της!ητανε πραγματικά ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος,νοικοκυρεμένοι και ενωμένοι ,παίχτες;διοίκηση κόσμος!
Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους παίχτες του Απόλλωνα που παρά τα προβλήματα ανταπεξηλθαν και πραγματοποίησαν μεγάλη επιτυχία!
Κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Χολαργός δεν μπορεί να παίξει Α1 λόγω κωλύματος στο καταστατικό της συγχώνευσης με Λειβαδιά αν δεν κάνω λάθος!γνωριζει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο ;;
Vas
Μετά από τις 2 συνεχόμενες ανόδους , ίσως αυτή η παραμονή να ήταν ακόμα σημαντικότερη (και δυσκολότερη).

Με μπάτζετ … από τα λιντλ, με ουσιαστικά 2 παίκτες να έχουν ξαναπαίξει Α2 και με ένα 2ο γύρο γεμάτο ήττες και κακές εμφανίσεις (πλην εξαιρέσεων) η ομάδα κατάφερε να κρατηθεί δεμένη και να διατηρήσει το καλό κλίμα. Είναι αυτό πιστεύω που έχει φέρει την ομάδα ξανά στην Α2 και την κράτησε εκεί…

Μπράβο σε όλους!

Τελικά η μεγάλη αποχή (20 μέρες από το τελευταίο παιχνίδι με Ηρακλή) δεν μας επηρέασε… Ίσως τελικά να μας βοήθησε κιόλας καθώς ήμασταν πιο ξεκούραστοι από τον Παπαγου.

Του χρόνου με 2-3 σωστές προσθήκες πιστεύω ότι η σωτηρία θα έρθει πιο εύκολα και γιατί όχι, ίσως και κάτι παραπάνω….
gate14
QUOTE(Vas @ May 21 2018, 10:18 ) *
Μετά από τις 2 συνεχόμενες ανόδους , ίσως αυτή η παραμονή να ήταν ακόμα σημαντικότερη (και δυσκολότερη).

Με μπάτζετ … από τα λιντλ, με ουσιαστικά 2 παίκτες να έχουν ξαναπαίξει Α2 και με ένα 2ο γύρο γεμάτο ήττες και κακές εμφανίσεις (πλην εξαιρέσεων) η ομάδα κατάφερε να κρατηθεί δεμένη και να διατηρήσει το καλό κλίμα. Είναι αυτό πιστεύω που έχει φέρει την ομάδα ξανά στην Α2 και την κράτησε εκεί…

Μπράβο σε όλους!

Τελικά η μεγάλη αποχή (20 μέρες από το τελευταίο παιχνίδι με Ηρακλή) δεν μας επηρέασε… Ίσως τελικά να μας βοήθησε κιόλας καθώς ήμασταν πιο ξεκούραστοι από τον Παπαγου.

Του χρόνου με 2-3 σωστές προσθήκες πιστεύω ότι η σωτηρία θα έρθει πιο εύκολα και γιατί όχι, ίσως και κάτι παραπάνω….


Συγχαρητηρια για το μαγκικο διπλο σας και την παραμονη στην κατηγορια
Συγχαρητρια και σε οσες ομαδες ανεβηκαν απο την Β Εθνικη
Για τα του Εθνικου τι να πω.....ΣΑΒΒΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ .............ποιος Ομπραντοβιτς ποιος Γκομελσκι 69.gif
gporgie
QUOTE (gate14 @ May 21 2018, 10:26 ) *
Συγχαρητηρια για το μαγκικο διπλο σας και την παραμονη στην κατηγορια
Συγχαρητρια και σε οσες ομαδες ανεβηκαν απο την Β Εθνικη
Για τα του Εθνικου τι να πω.....ΣΑΒΒΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ .............ποιος Ομπραντοβιτς ποιος Γκομελσκι 69.gif


Τελικά, η... ελληνική συνταγή της αλλαγής προπονητή φαίνεται πως δούλεψε σούπερ για κάποιες ομάδες. Μεταμορφώθηκε ο Εθνικός με Συμεωνίδη, τρελό φινάλε η Καρδίτσα με Τζήμα, μεγάλες νίκες για Αγιά με Πέρκο.
Οι ομάδες όμως που είχαν δομικά προβλήματα από την αρχή, έστω κι αν άλλαξαν προπονητή δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω(βλέπε Ηρακλή, Λευκάδα, Αρκαδικό, Απόλλωνα).
Άρα η αλλαγή προπονητή λειτουργεί μόνο όταν υπάρχουν προϋποθέσεις και λείπει το κάτι παραπάνω.

ΥΓ. Τρομερή εφεύρεση τα πλέι οφ και πλέι άουτ !!! Σωστή ιδέα, γιατί κρατά το ενδιαφέρον για όλους, αλλά η μεταφορά αποτελεσμάτων είναι τραγική. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Απόλλωνας. Φαβορί για πρόκριση (άδικα) με 2-0 επί του Ηρακλή όπως κι έγινε, χαμένος από χέρι στον τελικό(πάλι άδικα) με 0-2 κόντρα σε Χολαργό και Εθνικό. Ή φαντάζεστε να είχε 2-0 ο Αρκαδικός επί του Ψυχικού... 14 νίκες έκανε το Ψυχικό, μόλις 7 (τις μισές) ο Αρκαδικός, αλλά θα μπορούσε από ένα ματς να είναι φαβορί για κάτι που δεν αξίζει...
Απλά πράγματα: Στις δυο ή τρεις νίκες από 0-0 με πλεονέκτημα στον βαθμολογικά ισχυρό.
gate1010

Ελπίζω να μην είμαι οφ τόπικ.
Ο Δρακόπουλος έδωσε συνέντευξη. κάποια Σημεία:
1) Θα παραμείνει στον Ηρακλή , πράγμα ευτυχές γιατί διαφορετικά θα είχαμε την πορεία της ΑΕΛ.
2)Μάλλον θα παραμείνει ο Χατζηκυριακίδης. Για τον συγκεκριμένο έχω σχετικά καλή άποψη με την έννοια ότι χρησιμοποίησε το ρόστερ 100 φορές καλύτερα από τον Αλεξανδρή. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανεβάσει ομάδα όμως
3)Ο στόχος του Ηρακλή θα είναι και πάλι να ανέβει.
4) Το ρόστερ θα ανανεωθεί. Στόχος ισχυρή ομάδα και πιο φρέσκια.
5)Ο Μπαρτ αν παίξει Α2 θα παίξει στον Ηρακλή αλλά δύσκολα, λέει ,γιατί λογικά θα έχει πρόταση από Α1 ή εξωτερικό όπου τα χρήματα είναι πάρα πολλά (130.000 λέει μπορεί να βρει στο Ιράν, απίθανο ποσό για Α2)


Ο Δρακόπουλος έκανε μια αναφορά και στον Χείλαρη. Θυμήθηκα που έλεγε το περσινό καλοκαίρι ότι θέλει να επιβάλει τον Χείλαρη στον Αλεξανδρή αλλά τελικά άκουσε τον προπονητή. Ο συνταξιούχος έκανε μεγάλη ζημιά στον Ηρακλή.



Η συνέντευξη
gspara
Tεταρτη στις 19:00 Χολαργος-Εθνικος από το ερτplay1.
marousara
Μιας που ηρεμήσαμε κάπως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα..Για αρχή το γεγονός ότι η ΑΕΛ δε κατέβηκε είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος... Δεύτερον αν η Λευκάδα δε νίκαγε δεν θα έλεγα ότι ήταν στημένο προφανώς αλλά θα υπήρχε η πίκρα διότι η Λευκάδα συγκεκριμένα στον Άγιο Θωμά έπαιξε το 200% για να νικήσει(και καλά έκανε δε το συζητώ)..
Για τα πλέι άουτ ο Κεραμιδάς έκανε τρομερό σκάουτινγκ και "χτύπησε" στα κατάλληλα σημεία. Για τα εξωαγωνιστικά δεν νομίζω να είχε ποτέ ο Παπάγου παράπονα από την φιλοξενία του Αμαρουσίου ή κάποιος φίλαθλος του. Για το βρυσίδι προφανώς σε 700 άτομα κάποιος/οι θα ξεφύγουν σε γήπεδο είμαστε, ωστόσο ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ και ειδικά στον Κατσούνη που είναι ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ κεφαλαίο.
Απλά κρίμα που δεν μπόρεσα να χαρώ την παραμονή της ομάδας μου και ευτυχώς να λέμε που υπήρξε ψυχραιμία στις εξέδρες μας και δεν είχαμε χειρότερα...
Υ.Γ.1 Νόμιζα πως με την φυγή Σορώτου θα επικρατούσε ηρεμία, τα δύο επόμενα ματς στον Άγιο Θωμά έγιναν σε απόλυτη ηρεμία(μάλιστα όλοι παραδέχθηκαν την δικαιότατη νίκη του Παπάγου παρά ότι το ματς χάθηκε στον 1 πόντο)
Τελικά έκανα λάθος..
Υ.Γ.2 Πολύ ταξίδι του χρόνου δυστυχώς... Και σε μακρινές αποστάσεις.. Και του χρόνου δεν θα έχει Δούκα κι Αελ.. Το επίπεδο θα είναι πολύ ανεβασμένο..
Υ.Γ.3 Είμαι φίλαθλος του Αμαρουσίου και μόνο(και εκφράζω μόνο τον εαυτό μου).. Και του μπάσκετ.. Δυστυχώς παλαιότερα είχα την εντύπωση ότι θα βγούμε 2 ωρίτσες να ξεσκάσουμε να περάσουμε καλά με τους φίλους μας να πιούμε τον καφέ μας και ο καλύτερος να κερδίσει..
Πολύ λυπάμαι γι αυτά που έγιναν στην Β' ΕΣΚΑ. Όσο δεν υπάρχει παιδεία και υπάρχει ανοχή από τους παράγοντες αυτά δεν θα σταματήσουν.
RAPTOR
QUOTE(marousara @ May 23 2018, 11:08 ) *
Μιας που ηρεμήσαμε κάπως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα..Για αρχή το γεγονός ότι η ΑΕΛ δε κατέβηκε είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος... Δεύτερον αν η Λευκάδα δε νίκαγε δεν θα έλεγα ότι ήταν στημένο προφανώς αλλά θα υπήρχε η πίκρα διότι η Λευκάδα συγκεκριμένα στον Άγιο Θωμά έπαιξε το 200% για να νικήσει(και καλά έκανε δε το συζητώ)..
Για τα πλέι άουτ ο Κεραμιδάς έκανε τρομερό σκάουτινγκ και "χτύπησε" στα κατάλληλα σημεία. Για τα εξωαγωνιστικά δεν νομίζω να είχε ποτέ ο Παπάγου παράπονα από την φιλοξενία του Αμαρουσίου ή κάποιος φίλαθλος του. Για το βρυσίδι προφανώς σε 700 άτομα κάποιος/οι θα ξεφύγουν σε γήπεδο είμαστε, ωστόσο ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ και ειδικά στον Κατσούνη που είναι ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ κεφαλαίο.
Απλά κρίμα που δεν μπόρεσα να χαρώ την παραμονή της ομάδας μου και ευτυχώς να λέμε που υπήρξε ψυχραιμία στις εξέδρες μας και δεν είχαμε χειρότερα...
Υ.Γ.1 Νόμιζα πως με την φυγή ορώτου θα επικρατούσε ηρεμία, τα δύο επόμενα ματς στον Άγιο Θωμά έγιναν σε απόλυτη ηρεμία(μάλιστα όλοι παραδέχθηκαν την δικαιότατη νίκη του Παπάγου παρά ότι το ματς χάθηκε στον 1 πόντο)
Τελικά έκανα λάθος..
Υ.Γ.2 Πολύ ταξίδι του χρόνου δυστυχώς... Και σε μακρινές αποστάσεις.. Και του χρόνου δεν θα έχει Δούκα κι Αελ.. Το επίπεδο θα είναι πολύ ανεβασμένο..
Υ.Γ.3 Είμαι φίλαθλος του Αμαρουσίου και μόνο(και εκφράζω μόνο τον εαυτό μου).. Και του μπάσκετ.. Δυστυχώς παλαιότερα είχα την εντύπωση ότι θα βγούμε 2 ωρίτσες να ξεσκάσουμε να περάσουμε καλά με τους φίλους μας να πιούμε τον καφέ μας και ο καλύτερος να κερδίσει..
Πολύ λυπάμαι γι αυτά που έγιναν στην Β' ΕΣΚΑ. Όσο δεν υπάρχει παιδεία και υπάρχει ανοχή από τους παράγοντες αυτά δεν θα σταματήσουν.

Respect‼️
nestoras kommatos
Ερμής Αγιάς Λάρισας;

Κάπου αρχίζει να κουράζει το θέμα με τις μετακομίσεις/συγχωνεύσεις ομάδων μπάσκετ στην πόλη μας...

Τέλος πάντων...

http://www.thessaliatv.gr/news/58779/apo-e...-agias-larisas/
Dpetrovic3
QUOTE (nestoras kommatos @ May 25 2018, 15:58 ) *
Ερμής Αγιάς Λάρισας;

Κάπου αρχίζει να κουράζει το θέμα με τις μετακομίσεις/συγχωνεύσεις ομάδων μπάσκετ στην πόλη μας...

Τέλος πάντων...

http://www.thessaliatv.gr/news/58779/apo-e...-agias-larisas/

Δυστυχώς η μπασκετική κατάντια της Λάρισας τα τελευταια χρονια δεν εχει τελειωμό.. από συγχωνεύσεις ,απο φάρο και τωρα ερμης αγιας-Λάρισας;;;
Πως να στηρίξει ο κόσμος μετά;;
kaneKorso
Μάλλον κάποιο λάθος έχετε περί Ερμή Αγιάς. Η ομάδα μεταφέρεται σε γήπεδο στην Λάρισα λόγω σημαντικής ανακαίνισης στο γήπεδο Αγιάς και θα παραμείνει Λάρισα ωσότου ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδό του και μετά θα επιστέψει στην Αγιά

που να παίζει δηλαδή? στα μηλοχώραφα? smiley.gif Όλα τα άλλα περί δημοσιευμάτων κακοήθιες θα έλεγα. Ούτε Ερμής λάρισας, ούτε συγχωνεύσεις κτλ κτλ. Μοναχά ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ με έδρα γήπεδο της Λάρισας μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδό του. SO SIMPLE!
nestoras kommatos
Εμένα για τον Ερμή Αγιάς απλώς με προβλημάτισε όταν διάβασα ανακοίνωση του προέδρου της ομάδας πως η γενική συνέλευση έχει αναβληθεί τρεις φορές λόγω χαμηλής προσέλευσης στην Γ.Σ. και ανυπαρξίας ενδιαφέροντος, ενώ και σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλίας δε μίλησε με σιγουριά για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δε βρει άλλους -οικονομικά- συμπαίκτες.

Τα έξοδα στην Α2 είναι πολλά για να τραβάει κουπί ένα άτομο, είδα το δημοσίευμα το σημερινό που αφήνει υποννοούμενα για κάτι παραπάνω από προσωρινή μετακόμιση και άλλωστε στην Λάρισα "αγαπάμε" τις συγχωνεύσεις, οπότε δε θέλει και πολύ.

Θα παρακολουθήσω Ερμή αν έρθει Λάρισα, είναι η ομάδα του Νέστορα άλλωστε ( smiley.gif )...
kaneKorso
QUOTE(nestoras kommatos @ May 25 2018, 19:11 ) *
Εμένα για τον Ερμή Αγιάς απλώς με προβλημάτισε όταν διάβασα ανακοίνωση του προέδρου της ομάδας πως η γενική συνέλευση έχει αναβληθεί τρεις φορές λόγω χαμηλής προσέλευσης στην Γ.Σ. και ανυπαρξίας ενδιαφέροντος, ενώ και σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλίας δε μίλησε με σιγουριά για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δε βρει άλλους -οικονομικά- συμπαίκτες.

Τα έξοδα στην Α2 είναι πολλά για να τραβάει κουπί ένα άτομο, είδα το δημοσίευμα το σημερινό που αφήνει υποννοούμενα για κάτι παραπάνω από προσωρινή μετακόμιση και άλλωστε στην Λάρισα "αγαπάμε" τις συγχωνεύσεις, οπότε δε θέλει και πολύ.

Θα παρακολουθήσω Ερμή αν έρθει Λάρισα, είναι η ομάδα του Νέστορα άλλωστε ( smiley.gif )...

Οι πληροφορίες μου εκ των έσω... αναφέρουν ότι η ομάδα θα είναι Λάρισα ΜΟΝΟ για το διάστημα αποπεράτωσης εργασιών του γηπέδου της Αγιάς. Το να μπει κάποιος ακόμα στην ομάδα με φράγκα θα έλεγα ΝΟ BAD απ' όπου κι αν είναι. Αλλά να δεχθώ τυχόν μόνιμη μεταφορά έδρας λόγω αλλαγή ονόματος ή συγχώνευσης κτλ κτλ τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΜΟΝΙΜΗ εγκατάσταση δέχομαι μόνο στην Α1 για ευνόητους λόγους και με το ΙΔΙΟ όνομα της ομάδας. Πιστεύω πάντως ότι ισχύουν τα πρώτα και πολλά λόγια και εικασίες για το τίποτα. Όσο για τους Λαρισαίους μπορούν άνετα να έρχονται στην Αγιά να μας βλέπουν, όπως άλλωστε το έκαναν αρκετοι και φέτος. ειδάλλως ας βολευτούν με καμιά ομάδα τύπου Φάρου... συνήθισαν εξάλλου τα τελευταία χρόνια.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ κι αυτήν είναι η αλήθεια, η Λάρισα εδώ και χρόνια "καθαρή" ομάδα στην πόλη δεν έχει. Όλες προέκυψαν από συγχωνεύσεις κτλ κτλ κτλ. Μια Αγιά και τα Φάρσαλα έμειναν (αυτούσιες) πλέον στο Νομό σε ας το πούμε σε υψηλό επίπεδο κι αυτήν είναι η αλήθεια.
pan24
Στον Απόλλωνα θεωρούν ότι του χρόνου θα βρίσκονται στην Α1 παρά το ότι πιθανότατα θα χάσει στα play off από τον Χολαργό
Λένε ότι η συγχώνευση Χολαργού-Λιβαδειάς είναι άκυρη και θεωρούν σίγουρο ότι θα δικαιωθούν δικαστικά με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να ανέβει ως τρίτος
Το καλοκαίρι θα έχει σίριαλ...
gspara
QUOTE (pan24 @ May 25 2018, 20:30 ) *
Στον Απόλλωνα θεωρούν ότι του χρόνου θα βρίσκονται στην Α1 παρά το ότι πιθανότατα θα χάσει στα play off από τον Χολαργό
Λένε ότι η συγχώνευση Χολαργού-Λιβαδειάς είναι άκυρη και θεωρούν σίγουρο ότι θα δικαιωθούν δικαστικά με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να ανέβει ως τρίτος
Το καλοκαίρι θα έχει σίριαλ...

Kαι λεω εγω τωρα ότι τελικα καταφερνει να επιστρεψει Α1.Το θεμα είναι αν θα αλλαξει κατι διοικητικα/οικονομικα......
gate1010
Εχει και τα κονε ο Απόλλων οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.
Άλλωστε,από οτι ξέρω, αυτο που λεει απο πανω το ελεγαν και πριν τη σειρα με μας. Οτι δηλαδη, με μια νικη ανεβαίνουν Α1.
Τωρα γιατι μια ομαδα που τους αφηνει ολους απληρωτους ελπιζει οτι θα μπόρεσει να παίξει Α1 δεν ξέρω. Ας ρωτήσουμε και τον Τσαγκρωνη να μας πει την άποψη
pan24
QUOTE (gspara @ May 25 2018, 21:04 ) *
Kαι λεω εγω τωρα ότι τελικα καταφερνει να επιστρεψει Α1.Το θεμα είναι αν θα αλλαξει κατι διοικητικα/οικονομικα......

Και ναι και οχι
Αν ανεβει στην Α1 θα εχει μπατζετ με στοχο παραμονη(μπατζετ επιπεδου Κοροιβου δηλαδη) και οχι κατι περισσοτερο οπως αλλωστε ειχε τις περισσοτερες χρονιες του(εκτος απο τις 2-3 τελευταιες) αλλο που καταφερνε καποιες φορες λογω καλων ξενων να κανει υπερβαση και να μπαινει 8αδα
Στην Α1 με περισσοτερα εσοδα και περισσοτερους χορηγους το πραγμα θα τσουλησει ευκολοτερα γιατι μια ομαδα με ισα εσοδα-ισα εξοδα(δηλαδη χωρις καποιον μεγαλομετοχο να ριχνει πολυ χρημα) μπορει να διεκδικησει παραμονη
Στην Α2 με τα ακομα λιγοτερα εσοδα αν θες να εισαι στις ψηλες θεσεις της βαθμολογιας οπως φετος ο Απολλωνας πρεπει να βαλεις λεφτα

Ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι διοικητικα θα ειναι ολα οκ το οποιο δεν ειναι καθολου σιγουρο

Δεν θεωρω οτι ειμαστε ετοιμοι για Α1 η οτι αξιζουμε να παιξουμε εκει
Ομως κατα μια εννοια ειναι απο τις σπανιες ευκαιριες η ανοδος απο το παραθυρο φετος(ειτε λογω Χολαργου ειτε αν δεν κατεβει καποιος της Α1)

Του χρονου ειναι απιθανο να μπορουμε να εχουμε το ιδιο δυνατο ροστερ στην Α2 ενω η ανοδος θα ειναι ακομα πιο δυσκολη αφου ο Ιωνικος θα ειναι οτι ηταν φετος το Περιστερι και ο Ηρακλης που εχει και λεφτα και κοσμο ειναι μαλλον απιθανο να συνεχισει να κανει τα ιδια λαθη
kotzito
Το ερώτημα όμως έστω ότι ανεβαίνει ο Απόλλωνας είναι, θα έχει την δυναμική που είχε παλιά; Γιατί με τον Προμηθέα να είναι πλέον το αφεντικό στην πόλη και στην τετράδα του πρωταθλήματος φέτος, φαντάζομαι τόσο ο κόσμος όσο και οι χορηγοί θα στρέφονται περισσότερο προς αυτόν παρά στον Απόλλωνα.

Επίσης τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουν όσοι είναι να μιλήσουν, για την συγχώνευση Λιβαδειάς - Χολαργού; Μιλάμε για μια συγχώνευση που έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια σχεδόν.
gnak
QUOTE(kaneKorso @ May 25 2018, 20:18 ) *
ΔΥΣΤΥΧΩΣ κι αυτήν είναι η αλήθεια, η Λάρισα εδώ και χρόνια "καθαρή" ομάδα στην πόλη δεν έχει. Όλες προέκυψαν από συγχωνεύσεις κτλ κτλ κτλ. Μια Αγιά και τα Φάρσαλα έμειναν (αυτούσιες) πλέον στο Νομό σε ας το πούμε σε υψηλό επίπεδο κι αυτήν είναι η αλήθεια.


Η Α.Ε.Λ. δηλαδή δεν είναι καθαρή; Από που προέκυψε;
akratacity
QUOTE (gnak @ May 25 2018, 23:56 ) *
Η Α.Ε.Λ. δηλαδή δεν είναι καθαρή; Από που προέκυψε;

Εγώ θυμάμαι ότι η ΑΕΛ είχε συγχωνευτεί πριν κάποια χρόνια με τον ΓΣΛ προκειμένου να παίξει στην Α1. Νομίζω τότε η ΑΕΛ ήταν στη Γ εθνική. Μιλάω για 1η 2 χρόνια μετά τη χρονιά που είχε τον Μασει ο ΓΣΛ...
gnak
QUOTE(akratacity @ May 26 2018, 00:32 ) *
Εγώ θυμάμαι ότι η ΑΕΛ είχε συγχωνευτεί πριν κάποια χρόνια με τον ΓΣΛ προκειμένου να παίξει στην Α1. Νομίζω τότε η ΑΕΛ ήταν στη Γ εθνική. Μιλάω για 1η 2 χρόνια μετά τη χρονιά που είχε τον Μασει ο ΓΣΛ...


Καλά θυμάσαι, το 2006. Καμία σχέση όμως, ήταν η ΚΑΕ ΓΣ και απορροφήθηκε όλο το σωματείο του ΓΣΛ. Η ομάδα που υπάρχει είναι η Α.Ε.Λ., το Σωματείο που ιδρύθηκε το 1964, το ίδιο με του ποδοσφαίρου και τη γνωστή ομάδα. Η ομάδα ξεκίνησε το 2010 από το τελευταίο τοπικό, για να φτάσει πέρσι στην Α2 και να πέσει φέτος. Σκέτη, καθαρή Α.Ε.Λ. Όσα γράφει ο φίλος παραπάνω δεν είναι σωστά.
gdanop
QUOTE (kotzito @ May 25 2018, 23:31 ) *
Το ερώτημα όμως έστω ότι ανεβαίνει ο Απόλλωνας είναι, θα έχει την δυναμική που είχε παλιά; Γιατί με τον Προμηθέα να είναι πλέον το αφεντικό στην πόλη και στην τετράδα του πρωταθλήματος φέτος, φαντάζομαι τόσο ο κόσμος όσο και οι χορηγοί θα στρέφονται περισσότερο προς αυτόν παρά στον Απόλλωνα.

Επίσης τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουν όσοι είναι να μιλήσουν, για την συγχώνευση Λιβαδειάς - Χολαργού; Μιλάμε για μια συγχώνευση που έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια σχεδόν.


Μάλλον υπάρχει παραπληροφόρηση(Ράδιο αρβύλα) στο θέμα που γράφτηκε στούς ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ(Άλλωστε σκανδαλοθηρικό blog είναι. πιασ'το αυγό και κούρευτο). Συγχώνευση δέν υπάρχει παρά μόνο μεταφορά έδρας και μετονομασία νομικά. Όλα τα άλλα μάλλον αστήρικτα. Άλλωστε με αυτή τη νομική μορφή πήρε μέρος και στό περσυνό πρωτάθλημα ο Χολαργός , με μεταφορά έδρας και αλλαγή ονόματος που πραγματοποιήθηκε πρίν από την προκύρηξη του περσινού πρωταθλήματος Α2. Δέν νομίζω πάντως ότι ομάδα με την ιστορία του Απόλλωνα μεθοδεύει κάτι . Πιστεύω ότι είναι πράγματι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ όπως και τα περισσότερα θέματα του συγκεκριμένου blog(Κάτι σάν την ESPRESSO και παρόμοια κουτσομπολίστικα έντυπα.)



















9
Gkos
QUOTE (gnak @ May 26 2018, 00:41 ) *
Καλά θυμάσαι, το 2006. Καμία σχέση όμως, ήταν η ΚΑΕ ΓΣ και απορροφήθηκε όλο το σωματείο του ΓΣΛ. Η ομάδα που υπάρχει είναι η Α.Ε.Λ., το Σωματείο που ιδρύθηκε το 1964, το ίδιο με του ποδοσφαίρου και τη γνωστή ομάδα. Η ομάδα ξεκίνησε το 2010 από το τελευταίο τοπικό, για να φτάσει πέρσι στην Α2 και να πέσει φέτος. Σκέτη, καθαρή Α.Ε.Λ. Όσα γράφει ο φίλος παραπάνω δεν είναι σωστά.



Θα ορκιζομουνα πως την ΙΔΙΑ συζήτηση,με σένα να απαντάς τα ίδια ,την διαβασα πριν κατι μηνες στο τοπικ του ΓΣΛ 😂
gnak
QUOTE(Gkos @ May 26 2018, 07:50 ) *
Θα ορκιζομουνα πως την ΙΔΙΑ συζήτηση,με σένα να απαντάς τα ίδια ,την διαβασα πριν κατι μηνες στο τοπικ του ΓΣΛ 😂


Μην ορκίζεσαι, ΈΤΣΙ είναι! Μόνο που ήταν εδώ, στο ίδιο τόπικ. Τα ξαναγράφουμε γιατί εδώ τελείωσε η χρονιά και οι περισσότεροι ακόμα να καταλάβουν πως "ΓΣΛ" δεν υπάρχει και πως ο Φάρος δεν έκανε συγχώνευση με κανέναν, απλά άλλαξε επωνυμία, ούτε καν έδρα, Κερατσίνι δηλώνεται. Είναι το ίδιο σωματείο ακριβώς που έχει και τη σπουδαία γυναικεία ομάδα στην Α1, έχει τα ίδια στοιχεία ακόμα και σήμερα με πέρσι.
pan24
QUOTE (gdanop @ May 26 2018, 00:45 ) *
Μάλλον υπάρχει παραπληροφόρηση(Ράδιο αρβύλα) στο θέμα που γράφτηκε στούς ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ(Άλλωστε σκανδαλοθηρικό blog είναι. πιασ'το αυγό και κούρευτο). Συγχώνευση δέν υπάρχει παρά μόνο μεταφορά έδρας και μετονομασία νομικά. Όλα τα άλλα μάλλον αστήρικτα. Άλλωστε με αυτή τη νομική μορφή πήρε μέρος και στό περσυνό πρωτάθλημα ο Χολαργός , με μεταφορά έδρας και αλλαγή ονόματος που πραγματοποιήθηκε πρίν από την προκύρηξη του περσινού πρωταθλήματος Α2. Δέν νομίζω πάντως ότι ομάδα με την ιστορία του Απόλλωνα μεθοδεύει κάτι . Πιστεύω ότι είναι πράγματι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ όπως και τα περισσότερα θέματα του συγκεκριμένου blog(Κάτι σάν την ESPRESSO και παρόμοια κουτσομπολίστικα έντυπα.)

Υπάρχουν νομικά κενά σε αυτό που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν συν ότι η ΕΟΚ ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη συγχώνευση
Εγώ ξέρω ότι αν κινηθούν που μάλλον θα το κάνουν θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την δημιουργία ΚΑΕ από τον Χολαργό

Υπ'όψην την ΚΑΕ την δημιουργεί ο ερασιτέχνης οπότε εκεί είναι που θα χτυπήσουν,το κατα πόσο η τρέχουσα μορφή με την πατέντα που έκαναν για να παρακάμψουν τις αντιδράσεις της ΕΟΚ καλύπτει τις προϋποθέσεις για να ιδρυθεί ΚΑΕ(το οποίο είναι απαραίτητο για συμμετοχή στην Α1)
gdanop
QUOTE (pan24 @ May 26 2018, 14:02 ) *
Υπάρχουν νομικά κενά σε αυτό που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν συν ότι η ΕΟΚ ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη συγχώνευση
Εγώ ξέρω ότι αν κινηθούν που μάλλον θα το κάνουν θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την δημιουργία ΚΑΕ από τον Χολαργό

Υπ'όψην την ΚΑΕ την δημιουργεί ο ερασιτέχνης οπότε εκεί είναι που θα χτυπήσουν,το κατα πόσο η τρέχουσα μορφή με την πατέντα που έκαναν για να παρακάμψουν τις αντιδράσεις της ΕΟΚ καλύπτει τις προϋποθέσεις για να ιδρυθεί ΚΑΕ(το οποίο είναι απαραίτητο για συμμετοχή στην Α1)


Επανέρχομαι μιά και υπήρξα μέχρι 6/10/17 ο πρώτος πρόεδρος της Α.Ε.Χολαργού. Η αλλαγή έδρας και μετονομασία πέρασαν από τα αντίστοιχα αρμόδια δικαστήρια και ενεκρίθησαν πρίν την προκύρηξη του περσινού πρωταθλήματος. Η Α.Ε. Χολαργού έχει ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ από την Γ.Γ.Αθλητισμου(δεν ξέρω πόσες από τις ομάδες που αγωνίζονται στην Α2 έχουν). Και στήν τελική όπως προείπα αμφιβάλω αν σωματείο με την ιστορία του Απόλλωνα θε έσβηνε τα 71 χρόνια αγώνων για να διεκδικήσει πρόσκαιρα κάτι που θα παραμείνει σάν γκρίζα τουλάχιστον σελίδα στήν ιστορία του.Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια. Θά φανεί.
gate1010
Θα έχει κάλυψη το σημερινό παιχνίδι;
Reporter1983
Αφήστε ολα αυτα τα ανούσια πραγματα και πείτε κατι ουσιαστικό αν υπαρχει κάλυψη του παιχνιδιού;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.