Help - Search - Members - Calendar
Full Version: η κατασταση στην ευρωλιγκα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
julius ervin

η διοργανωση ξεκινησε πριν μερικα χρονια με πολλες υποσχεσεις ομως σημερα βρισκεται σε αδιεξοδο οικονομικο και ποιοτητας.οικονομικα παρα το τεραστιο ενδιαφερον στηριζεται στην χρηματοδοτηση απο τουσ ιδιοκτητες τα εσοδα περιεργως ειναι ελαχιστα παρα τις εξαγγελιες μπερτομεου. αγωνιστικα τεινει να γινει αν δεν ειναι ηδη ενα 2 nbdl.οποιος καλος η δυνητικα καλος παικτης παιζει στην ευρωπη τον παιρνει το nba.η ελειψη κανονικων ψηλωνδηλ. να εχουν γρηγορα ποδια και να μπορουν να παιξουν πλατη εχει εισαγει τους undersize ψηλους που μπορουν να παιξουν πικ ν ρολ και να αμυνθουν.επισης η ελλειψη κλασσικων δημιουργων εχει οδηγησει στα γκαρντ στην παρουσια κοντων που παιζουν βασικα με το ενστικτο.και οι ψηλοι και οι κοντοι ειναι εγχρωμοι αμερικανοι συνηθως 2και 3 διαλογης.ετσι ενα αθλημα που ειναι παιχνιδι μυαλου και συνεργασιων γινεται ολο και πιο ατομικο και μοναδικα προσοντα πλεον ειναι το σουτ και η αθλητικοτητα.σε λιγα καιρο δεν θα υπαρχουν παρα ελαχιστοι γηγενεις παικτες στις ομαδες γεγονος καταστροφικο για τις εθνικες.
yorgos
QUOTE
.οικονομικα παρα το τεραστιο ενδιαφερον

Σιγά το τεράστιο ενδιαφέρον. Ανύπαρκτο ήταν και είναι το μπάσκετ στην Ευρώπη. Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν ξέρουν καν τι είναι η Ευρωλίγκα ή πώς παίζεται το μπάσκετ, έχουν περίπου τις ίδιες γνώσεις για το άθλημα που έχουν οι Έλληνες για το χάντμπολ ή το πόλο: ξέρουν να σου πουν πως η χώρα τους έχει και κάποια ομάδα της προκοπής (αν έχει...), ίσως να ξέρουν και τα ονόματα 2-3 παικτών, αλλά τους κανόνες δεν τους ξέρουν και δε θα έβλεπαν ματς ούτε στην τηλεόραση.
irving
ενδιαφερον τοπικ! ισως εισαι λιγο υπερβολικος αλλα δεν εχεις αδικο.
η (οικονομικη) διαφορα ευρωπης-αμερικης μεγαλωνει και θα αυξηθει κι αλλο λογω του σαλαρι καπ του nba.

ο μπερτομεου εταζε λεφτα αλλα φαινεται πως δεν μπορει να αυξησει τα εσοδα της διοργανωσης και απο την αλλη η φιμπα δεν φαινεται ετοιμη να ανεβασει το ευρωπαικο μπασκετ.

το μονο καλο ειναι οτι το ευρωπαικο μπασκετ γινεται πιο γρηγορο και πιο θεαματικο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.