Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Slamball
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
dimitris 5
Εχετε ακουστα για το συγκεκριμενο αθλημα?Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο και ακρως θεαματικκο και εχει κλεψει τις καρδιες των μπασκετοφιλων στην Αμερικη.


morfi
Αδιάφορο.
vc15
QUOTE(dimitris 5 @ May 15 2011, 01:57 ) *
Εχετε ακουστα για το συγκεκριμενο αθλημα?Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο και ακρως θεαματικκο και εχει κλεψει τις καρδιες των μπασκετοφιλων στην Αμερικη.

Έχω δει κάτι βιντεάκια. Δεν πρέπει να είναι κάτι καλά οργανωμένο πάντως, δεν έχω ακούσει πολλά πράγματα και δεν έχουν πραγματοποιηθεί και πολλές season (μάλλον λόγω χορηγών).
Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός που το έχει φτιάξει αυτό το "άθλημα" είναι και παίχτης και νομίζω ότι για κάποιο διάστημα προπονούσε μία ομάδα ο Ken Carter για τον οποίο έχει γίνει και η ταινία Coach Carter που θα τη δείξει το Σάββατο στις 9 ο Ant1 (μην τη χάσετε όσοι δεν την έχετε δει).
Ένα διαγωνισμό καρφωμάτων έβλεπα στο youtube που ήταν και κριτής ο Stoudemire. Καλή ιδέα είναι για να γίνονται αγώνες επίδειξης (στυλ and1) μια φορά το χρόνο, αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο για να στηθεί ολόκληρο πρωτάθλημα γύρω από αυτό. Νομίζω περισσότερο εξιτάρει αυτούς που τους αρέσουν τα τραμπολίνα, τα άλματα κτλ, παρά τους μπασκετόφιλους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.