Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs FC Barcelona
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
j-kidd13
vs


Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Ισραήλ,σε ένα ματς που ήταν σταθερά πίσω στο σκόρ,αλλά σε απόσταση αναπνοής απο τη Μακάμπι,έχοντας πολλές ευκαιρίες να την προσπεράσει στο 2ο ημίχρονο,αλλά τις κλώτησε όλες κάνοντας λάθη.
Θετικό είναι οτι διαφύλαξε την διαφορά με την οποία επικράτησε στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.Την Πέμπτη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα,σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να κυνηγήσει την 2η θέση.Στο πρώτο παιχνίδι,ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο ισόπαλος(χάνοντας διαφορα 7 πόντων στο τελευταιο 1,5 λεπτό της 2ης περιόδου),και απλά παρακολουθούσε τον Χουέρτας να βαζει στην 3η περίοδο 6!!!!!!! σχεδόν ανενόχλητα τρίποντα,μένοντας πίσω στο σκορ,ανέκαμψε,αλλά κλασικά έκανε τραγικά λάθη στο τέλος χάνοντας το παιχνίδι.Eδώ τα πράσινα highlights(Εκτενή στιγμιότυπα για αμφότερες τις ομάδες δεν μπορώ να βρω...)




Eδώ και για το παιχνίδι της πρώτης φάσης



Mε ήττα η 2η θέση θα δυσκολέψει πολύ,καθώς θα βρισκόμαστε μια νίκη πίσω απο την Μπάρτσα απο την οποία θα έχουμε 2 ήττες,και ανάλογα την έκβαση του αγώνα της Μακάμπι με τον Ερυθρό Αστέρα,1 ή 2 νίκες πίσω απο την Μακάμπι.Είναι ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη,τόσο απο βαθμολόγικής άποψης,όσο και απο ψυχολογικής.

Anubis
Χωρις νελσον λογικα και ο γιανκοβιτς εκτος προπονησης σημερα. Δυσκολα πολυ δυσκολα δυστυχως..
Darryl13
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του "τριφυλλιού" να σταθεί στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Αρχής γενομένης από το ματς με την Μπαρτσελόνα, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

"Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Όπως γνωρίζετε η ομάδα μας, αρχής γενομένης από την πολύ μεγάλη αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (5/3/2015) έχει μπροστά της σπουδαίες υποχρεώσεις να φέρει εις πέρας καθώς η αγωνιστική χρονιά μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Η ομάδα, ο κόσμος, η διοίκηση, να είμαστε «ένα σώμα και μια ψυχή» προκειμένου να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε παντού και πάντα πρωταθλητές

Περιμένουμε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα είναι κοντά μας, όπως πάντα, σ’ αυτή την κρίσιμη φάση της αγωνιστικής περιόδου. Οι φίλοι της ομάδας, θα ενισχύσουν τους παίκτες δημιουργώντας τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουν εκθειάσει εκπρόσωποι των περισσοτέρων ομάδων που έχουν επισκεφτεί το ΟΑΚΑ.

Χρειαζόμαστε τη φωνή σας… Χρειαζόμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, αλλά πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με τραγούδια, σημαίες, συνθήματα που θα δώσουν ώθηση στους παίκτες ενισχύοντας την προσπάθειά τους.

Όμως δεν χρειαζόμαστε την οποιαδήποτε ενέργεια που είναι αντίθετη στο φίλαθλο πνεύμα και στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός και ταυτόχρονα προκαλεί αγωνιστική, οικονομική και ηθική ζημιά στην ομάδα.

Οτιδήποτε δεν συνάδει με το αθλητικό ιδεώδες είναι μη αποδεκτή ενέργεια την οποία και οφείλουμε όλοι να αποφύγουμε και να καταδικάσουμε.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεικνύουμε ότι ο Παναθηναϊκός, η ομάδα με τα 6 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, είναι πρωταθλήτρια σε όλους τους τομείς.

Όλα αυτά θέλουμε να τα θυμάται ο οποιοσδήποτε ετοιμάζεται να εισέλθει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού".


online αγορά εισιτηρίων: http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/
Manolis2510
Παιζουν Γιανκοβιτς και Νελσον..
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...ankovits-nelson
qspock
Ετοιμοπολεμοι ολοι λοιπον. Μακαρι, το παιχνιδι ειναι κομβικης σημασιας. Θα χρειαστει βοηθεια κι απο τον Λαβαλ ο οποιος δεχνει να παταει καλυτερα στο παιχνιδι της Α1 και να μαθαινει το παιχνιδι. Ενα ΠΟΛΥ βασικο στοιχειο ειναι αυτο που στοιχισε στο Τελαβιβ και πρεπει να προσεχτει ιδιαιτερα: Το αμυντικο ριμπαουντ! Πρεπει οσοι παιζουν να μασανε σιδερα. Η Μπαρτσα ερχεται για να το παρει και να γινει αυτη το φαβορι για τη 2η θεση και το πλεονεκτημα.
manj13
Θα μαι μεσα και θα σπρωξουμε ΟΛΟΙ...Αλλα τα βλεπω λιγο μαυρα τα πραγματα...Μακαρι τα ατου μας να ειναι σε καλη μερα και να βγουν και τα σουτ...Διαφορετικα απο τη ρακετα δεν βλεπω φως ιδιαιτερο...Μακαρι να με διαψευσει η ομαδα και φυσικα...in Mitsos we trust.... 48.gif
salonikatasos
θα είναι η μέρα του σλότερ πιστεύω. από το ματς με τη μακάμπι και μετά έχει πέσει η απόδοσή του. ελπίζω και πιστεύω και σε καλή βοήθεια και από μαυροκεφαλίδη που του ταιριάζει(κυρίως στις δικές μας κατοχές) το στυλ των ψηλών της μπαρτσελόνα. κατά τα άλλα ξέρουμε τις σταθερές μας διαμαντίδης,γκιστ,μπατίστα και ελπίζω σε ικανοποιητικά ποσοστά τριπόντων από γιάνκοβιτς και φώτση και όχι του στυλ 2 στα 7,1 στα 6 ή κάτι παρόμοιο. λίγες και εντός λογικής προσπάθειες
στα ριμπάουντ θα κριθεί το παιχνίδι. αν αρχίσουν και παίζουν βόλλεϋ στη ρακέτα μας ο τόμας με τον ντόελμαν μέχρι να φάμε το καλάθι,σκούρα τα πράγματα,οπότε εκεί θέλει πολύ προσοχή. είδαμε ότι ακόμα και με 50% στα τρίποντα δικό τους μπορούμε να τους κερδίσουμε(2η αγωνιστική τοπ16),οπότε πάμε γερά για τη νίκη. και με καλή διαφορά αν γίνεται(πάνω και από τους 5 αν γίνεται για να είμαστε καλυμμένοι σε τριπλή ισοβαθμία αν κερδίσει η μπάρτσα τη μακάμπι την άλλη βδομάδα με λογική διαφορά

ο όλεσον παίζει ξέρει κανείς?
SkyFall
QUOTE (Manolis2510 @ Mar 3 2015, 22:16 ) *
Παιζουν Γιανκοβιτς και Νελσον..
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...ankovits-nelson


Πλήρες ρόστερ ή έχει προπόνηση και σήμερα;
CG.
Δευτερο συνεχομενο κρισιμο παιχνιδι.αλλα αυτη την φορα κρισιμοτερο.
ειναι καιρος να νικησουμε σε αγωνα ομιλων την μπαρτσα μιας και εχω ξεχασει ποτε την νικησαμε τελευταια φορα.Στους ομιλους ετσι.
Η μπαρτσα δεν παιζει καλα και ειναι ευκαιρια αν μπουμε δυνατα να παρουμε και διαφορα αφου οσο την εχω δει δεν φοβιζει οπως ας πουμε η ρεαλ.
Κρινοντας απο τα προηγουμενα παιχνιδια που δωσαμε απεναντι της στο οακα πιστευω οτι κλειδι θα ειναι η ευστοχια απεξω.Στα προηγουμενα τα σπασαμε κοινως.Ηρθε η ωρα να τα βαλουμε συτην την φορα και να τους παρουμε.Οι ψηλοι της μας ταιριαζουν πιο πολυ οπως και τα μαρκαρισματα απεναντι τους.Κλειδι επισης η αντιμετωπιση τους χουερτας που πλεον εχει παραδοση εντος εκτος με μας.
Αν κανουμε το καθηκον μας και ο ερυθρος το δικο του γινομαστε φαβορι για την δευτερη θεση...για μια εβδομαδα τουλαχιστον smile.gif μ8ας και μετα ακολουθει εκτοςsmile.gif
SG3ptshooter
QUOTE(salonikatasos @ Mar 4 2015, 02:18 ) *
ο όλεσον παίζει ξέρει κανείς?

Nαι είναι ΟΚ, στα τελευταία 5 παιχνίδια δεν είχε κανένα περιορισμό λεπτών και μόνο με την Alba έπαιξε λιγότερο του συνήθους ρόλου του όταν είναι καλά.
Darryl13
Ανακοίνωση με οδηγίες σχετικές με την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στο αυριανό ματς εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους φίλους της ομάδας που έσπευσαν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών στην πολύ σημαντική αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (5/3/2015 και ώρα 9.45μ.μ) στο ΟΑΚΑ.

Με δεδομένο ότι αναμένεται να υπάρξει πολύς κόσμος στον αγώνα της Πέμπτης, ζητείται από τους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο. Η προτροπή αυτή έχει να κάνει με τη θέλησή μας να μην υπάρξει συνωστισμός και ταλαιπωρηθούν οι φίλοι της ομάδας, να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατό πιο σύντομα αλλά και να γίνουν όσο το δυνατό πιο λεπτομερώς οι απαραίτητοι για την ασφάλεια όλων μας, έλεγχοι.

Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βεβαιότητά της για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος της ομάδας. Άλλωστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι όλων μας και πρέπει να κυριαρχεί και να διατρανώνεται το αθλητικό πνεύμα. Η φωνή, τα τραγούδια, τα συνθήματα σε συνδυασμό με τη δεδομένη δυναμική παρουσία θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των παικτών μας».
επαθα λαστιχο
Ελπίζω να μην δω κάναν περίεργο να κάθεται στην θέση μου.Καλά για τον έλεγχο γελάει ο κόσμος.Μέχρι στιγμής στο Τοπ16 στον έλεγχο είναι καμιά δεκαριά αστυνομικοί που κάθε φορά μου βάζουν τα χέρια στα πλευρα μου και με ακουμπούν ίσα ίσα για 1 δευτερόλεπτο.Ούτε καν τις τσέπες του μπουφάν δεν αγγίζουν απέξω.
bbplayer
QUOTE(SkyFall @ Mar 4 2015, 08:27 ) *
Πλήρες ρόστερ ή έχει προπόνηση και σήμερα;



24.gif 24.gif θεός

είμαι αισιόδοξος για σήμερα, πιστεύω ότι θα το πάρουμε το ματς. Αρκεί να μην έχει καμια φαεινή ιδέα ο Τζάκ όπως στο πρώτο ματς και μας ξεράνει
επαθα λαστιχο
sos!τα διαρκείας στο τοπ-16 είναι μεν ονομαστικά,αλλά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος?Δεν έχει χρειαστεί να δείξω ταυτότητα μέχρι στιγμής πέρα από το εισιτήριο αλλά......
Holy Diver
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 5 2015, 18:13 ) *
sos!τα διαρκείας στο τοπ-16 είναι μεν ονομαστικά,αλλά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος?Δεν έχει χρειαστεί να δείξω ταυτότητα μέχρι στιγμής πέρα από το εισιτήριο αλλά......


Είναι δυσκολή η εκτίμηση γιατί πρώτη φορα φέτος θα υπάρχουν τόσα πολλά άτομα και δεν μπορώ να ξέρω αν θα αυξήσουν τον έλεγχο.

Γενικά πάντως όπως λες δεν ζητάνε τίποτα επιπλέον του εισητηρίου για να περάσεις.

Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση όμως μου φαίνετε ιδιαίτερα πιο απλό(και γρήγορο) απλά να ελέγχουν το barcode του εισητηριού (στο οποίο πάντα μέχρι στιγμης δεν δίνεται επίσης ιδαίτερη σημασία), οπότε την δεύτερη φορά δεν θα μπορείς να περάσεις.
Αν χρησιμοποιήσετε δύο άτομα το ίδιο εισητηρίο θα πρέπει ο ένας να πάρει το ρίσκο της πιθανότητας του να μην μπει.
Αν τώρα θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει εισητήριο κάποιου που δεν μπορεί να πάει δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα.
επαθα λαστιχο
QUOTE(Holy Diver @ Mar 5 2015, 18:25 ) *
Αν τώρα θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει εισητήριο κάποιου που δεν μπορεί να πάει δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Για αυτή την περίπτωση έλεγα,οπότε σε ευχαριστώ και για την απάντηση και για την ανακούφιση.
Holy Diver
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 5 2015, 18:30 ) *
Για αυτή την περίπτωση έλεγα,οπότε σε ευχαριστώ και για την απάντηση και για την ανακούφιση.

Ε και να σου ζητήσουν ταυτότητα εξήγησε την κατάσταση, πες τους να σου σκανάρουν το barcode. Πραγματικά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα
lightday


Παντως γιανα φύγουμε με την νίκη σήμερα θέλει πολυυυυυυυ ξύλο και ξανά ξύλο ,είναι μαλθακή ομάδα η μπάρτσα (ανέκαθεν ήταν) και θολώνει εύκολα.
manosnismo
Ουτε για 3ος σεντερ δεν κανει ο μπατιστα
paodynasty
QUOTE(manosnismo @ Mar 5 2015, 22:45 ) *
Ουτε για 3ος σεντερ δεν κανει ο μπατιστα

tongue.gif tongue.gif
mephisto22
Ο Νελσον τι ακριβως αποκτηθηκε να κανει?Να οργανωσει δεν μπορει, να βοηθησει στην κυκλοφορια της μπαλας, ουτε αυτο το μπορει, στο σκοραρισμα παλι, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο
manosnismo
Καλα γιατι επαιζε ο σλοτερ αμυνα στο ναβαρο?Ας βαλει το νελσον μονο γιαυτο
lightday
τεράστια παιχτούρα , αλλά το τι βήματα κάνεις ρε ισπανέ δε λέγεται.
thalys
Δεν αντέχω άλλο τον Σλότερ.
manosnismo
τουλαχιστον ας βγουμε τεταρτοι να παιξουμε με ολυμπιακο
G-arenas
για αλλη μια φορα στην επιθεση δεν κανουμε τιποτα,αμυνα με τα ματια παιζουμε,ο ιβανοβιτς για αλλο ενα ματς αδιαβαστος απειρα,εχει τον φωτση αντι για γκιστ,βαζει λαβαλ παιζει πολυ καλα και τον βγαζει...για αλλη μια φορα τραγικος ιβανοβιτς

καλα και η διαιτησια φουλ μπαρτσα παιζει,αιμα φτυνουμε για να παρουμε ενα φαουλ και για μας καθε επαφη τους δινουν φαουλ...
pan24
QUOTE (G-arenas @ Mar 5 2015, 22:13 ) *
για αλλη μια φορα στην επιθεση δεν κανουμε τιποτα,αμυνα με τα ματια παιζουμε,ο ιβανοβιτς για αλλο ενα ματς αδιαβαστος απειρα,εχει τον φωτση αντι για γκιστ,βαζει λαβαλ παιζει πολυ καλα και τον βγαζει...για αλλη μια φορα τραγικος ιβανοβιτς

καλα και η διαιτησια φουλ μπαρτσα παιζει,αιμα φτυνουμε για να παρουμε ενα φαουλ και για μας καθε επαφη τους δινουν φαουλ...

βαζει φωτση αντι γκιστ γιατι ο γκιστ εχει δυο φαουλ και φοβαται τριτο
Στα αλλα συμφωνω
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβγαλε τον λαβαλ ειδικα αφου φανηκε οτι ειχε ανασες
t0ny3
Μαρυροκεφαλιδης, Νελσον και Σλοτερ μαλλον μπερδεψαν τα γηπεδα. Τραγικη αμυνα στο δευτερο δεκαλεπτο. Ετσι δεν πας πουθενα...

Ηταν που ηταν δυσκολο το ματς, τωρα εχουμε να καλυψουμε και το -10.

Υ.Γ Ο Λαβαλ δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγηκε τοσο γρηγορα.
Anubis
Ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να φυγω απο το οακα στο ημιχρονο.αυτο δεν είναι διαιτησία φαρσοκωμωδια είναι.

Για τον ύπνο του ιβανοβιτς τα έχουν πει οι αποπανω
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 5 2015, 22:15 ) *
βαζει φωτση αντι γκιστ γιατι ο γκιστ εχει δυο φαουλ και φοβαται τριτο
Στα αλλα συμφωνω
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβγαλε τον λαβαλ ειδικα αφου φανηκε οτι ειχε ανασες

α δεν το προσεξα αυτο γιατι δεν ειδα το πρωτο δεκαλεπτο...ακομα και ετσι ομως οταν εχεις μεσα φωτση δεν εχεις διπλα του λουκα και βλαντο ελεος!!χωνι η αμυνα!!πλακα μας κανουν,κοβουν μες στην ρακετα ανενοχλητοι,βγαινουν απο τα σκριν αμαρκαριστοι...πρεπει να δυναμωσει την αμυνα πολυ και να τους πιεσουμε μονο χουερτας εχουν στον ασσο...συνεχεια απροετοιμαστος και αδιαβαστος κατεβαινει ο ιβανοβιτς!
Gino_Bill
Μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης. Μου κάνει επίσης εντύπωση το πόσο κακός είναι ο Νέλσον που θεωρητικά ήταν η πλέον ελπιδοφόρα μεταγραφή μας. Πρέπει να τα δώσουν όλα στα πρώτα λεπτά με οποιοδήποτε κόστος αλλιώς αντίο ματσάκιον.
priest
Ναβαρρο και Αμπρινες εκαναν την διαφορα στην δευτερη περιοδο. Ειδικα ο Ναβαρρο σημανε το εναυσμα της αντεπιθεσης .Μεσα σε 9 λεπτα 11 ποντους. Να δω ποτε θα βρουμε εναν τετοιο παικτη.
G-arenas
ηταν τωρα αυτο φαουλ του μπατιστα??
manosnismo
παιζε με 40-60 στο οακα αλλα αστο αυτο ρε φιλε οταν παει να μειωθει στους 4 ελεοςςς
pan24
Μου αρεσει πολυ ο διαμαντιδης σημερα
Μετα απο καιρο ενα ματς που επιδιωκει τις επαφες και κανει μπασιματα
Ελπιζω να αντεξει
paodynasty
Ρήγας Λαμόνικα Μπερτομέου κ σια ugly1.gif
bbplayer
Ποτε τελειώνει το συμβόλαιο του Παππά (ρα) ? Φέτος?
thalys
QUOTE (bbplayer @ Mar 5 2015, 22:44 ) *
Ποτε τελειώνει το συμβόλαιο του Παππά (ρα) ? Φέτος?


Του χρόνου. 3ετές υπέγραψε.
paodynasty
Σταματήστε ρε τη μουρμούρα επιτέλους !
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Mar 5 2015, 22:44 ) *
Ποτε τελειώνει το συμβόλαιο του Παππά (ρα) ? Φέτος?

Τι σου φταιει σημερα ο Παππας??
Καλυτερος και απο τον Σλοτερ και απο τον Νελσον.
G-arenas
τεραστια η διαφορα της ομαδας με γκιστ μεσα σε σχεση με φωτση,δενει πολυ την ομαδα...οπως και ο νελσον,αλλα επιθετικα ειναι κακος δυστηχως...
lightday
Καλός χρυσός ο Μπατίστα , αλλά ρε αδερφάκι μου μου έχεις βγάλει το σιχτίρι με τα ανόητα επιθετικά.
bbplayer
Για κακεκτυπο καλά τα πάει ο Pleiss...βασικά μας έχει Π###ξει. Α ρε Χατζη γιγα.

Κιντ πες ρε συ ενα ματς της προκοπής που μας έχει βοηθήσει. Έστω κι ένα. Θυμάσαι? Κι επειδή είναι καλύτερος από τον Σλοτερ απόψε τι να.λεει? Ο Σλοτερ γενικά ειναι ένας πολύ μέτριοςπαίχτης που ο Ιβανοβιτς του έχει δώσεις το ελεύθερο να κάνει οτι του... άσε μην πω τωρα...και γι αυτό σεμερικα ματς φαίνεται

QUOTE(thalys @ Mar 5 2015, 22:47 ) *
Του χρόνου. 3ετές υπέγραψε.


thanks
thalys
QUOTE (bbplayer @ Mar 5 2015, 23:58 ) *
Κιντ πες ρε συ ενα ματς της προκοπής που μας έχει βοηθήσει. Έστω κι ένα. Θυμάσαι?


Μακάμπι-Παναθηναϊκός την προηγούμενη βδομάδα.
manosnismo
ββ player ασε ρε φιλε εμας τους ρομαντικους να δουμε το ματσακι και οταν τελιωσει τους διωχνεις ολους
G-arenas
φωτσης ο καλυτερος σημερα για την μπαρτσα...ο ντοελμαν μονος του σε καθε φαση απλως...
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Mar 5 2015, 22:58 ) *
Για κακεκτυπο καλά τα πάει ο Pleiss...βασικά μας έχει Π###ξει. Α ρε Χατζη γιγα.

Κιντ πες ρε συ ενα ματς της προκοπής που μας έχει βοηθήσει. Έστω κι ένα. Θυμάσαι? Κι επειδή είναι καλύτερος από τον Σλοτερ απόψε τι να.λεει? Ο Σλοτερ γενικά ειναι ένας πολύ μέτριοςπαίχτης που ο Ιβανοβιτς του έχει δώσεις το ελεύθερο να κάνει οτι του... άσε μην πω τωρα...και γι αυτό σεμερικα ματς φαίνεται



thanks

Δεν ειπα αν και ποσο εχει βοηθησει,αλλα εσυ κραζεις τον Παππα ενω πχ ο Σλοτερ κ ο Νελσον ηταν δυο φορες χειροτεροι μεχρι τη στιγμη που ποσταρες...Δηλαδη οκ με την εμπαθεια,δεν γινεται σε τετοιο ματς να βγαινουμε να λεμε ποτε ληγει το συμβολαιο του Παππα...
bbplayer
!!!!!!!!!!!!!!!! eleos!!!!!!!!
t0ny3
Ουτε σουτ.....................;
thalys
Ο Σλότερ και ο Νέλσον κοστίζουν το ματς ως τώρα. Και με 14" να μένουν, ίσως και το ματς. Άρα ίσως και το πλεονέκτημα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.