Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βrooklyn Nets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
j-kidd13
Βrooklyn Nets




Με εύρωπαϊκό άρωμα




Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 44-38
Leaders (2009-2010):

Πόντοι: Joe Johnson 15.8, Deron Williams 14.3, Paul Pierce 13.5
Ριμπάουντ: Kevin Garnett 6.6, Andray Blatche 5.3, Paul Pierce 4.6
Ασσίστ: Deron Williams 6.1, Shaun Livingston 3.2, Joe Johnson 2.7

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:WilliamsSG:JohnsonSF:Kirilenko
PF: GarnettC:Lopez


Πάγκος:
PG’s: Jarrett Jack,Marquis Teague,Jorge Gutierrez
SG’s: Sergey Karasev,Markel Brown
SF’s: Bojan Bogdanovic,Allan Anderson
PF’s:Mirza Teletovic,Cory Jefferson
C’s: Mason Plumlee

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Jarrett Jack (FA από Cavaliers),Marquis Teague (FA από Bulls), Andrei Kirilenko (ανανέωσε), Βοjan Bogdanovic(pick του 2011,από Fenerbahce)
Draft Picks: Markel Brown (#44, Δεύτερος Γύρος), Cory Jefferson (#60, Πρώτος Γύρος),

Έφυγαν: Paul Pierce (FA-Wizards),Shaun Livingston (FA-Warriors),Andray Blatche (FA-Xinjiang Flying Tigers πλάκα μας κάνεις???),Marcus Thornton (FA- Celtics),

Προπονητής:Lionel Hollins
Επιστροφή στους πάγκους για τον Lionel Hollins μετά από ένα χρόνο απουσίας.Έφτιαξε την καλή ομάδα των Memphis Grizzlies,αλλά αποχώρησε λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση,παρά την καλή του παρουσία και ειδικά την τελευταία σεζόν που έφτασε μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας.Βασικό χαρακτηριστικό του η δυνατή άμυνα,πράγμα που εφάρμοσε με επιτυχία στους Grizzlies,οι οποίοι δεν εντυπωσίαζαν στην επίθεση,αλλά έτρωγαν σίδερα στην άμυνα.Στην επίθεση βασιζόταν πολύ στο inside game,με Randolph και Gasol,και στο pick’n’roll με τον Conley.Το ίδιο μπορεί να εφαρμόσει και εδώ,καθώς ο Lopez είναι ίσως ο καλύτερος σέντερ στο επιθετικό κομμάτι στη λίγκα,ενώ το p’n’r μπορεί να στηθεί άψογα με τον Williams.


Σχόλιο: Η περσινή χρονιά πήγε καλά σε γενικές γραμμές για την ομάδα του Brooklyn.Παρ’ότι έχασε νωρίς τον Brook Lopez για όλη τη σεζόν,και είχε τον Deron σε κακή χρονιά και εμφανώς επηρεασμένο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει-έχασε και 18 ματς-τερμάτισαν στην 6η θέση της Ανατολής,αλλά αποκλείστηκαν στον ημιτελικό της περιφέρειας από το Miami.
Φέτος,ο Κιντ αποχώρησε και στη θέση του ήρθε ο αρχιτέκτονας της καλής ομάδας των Memphis Grizzlies,Lionel Hollins.Πολλές αλλαγές δεν έγιναν στο ρόστερ,σίγουρα είναι σημαντική η αποχώρηση του Paul Pierce,που μπορεί να κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα,αλλά η ποιότητα και η αξία του είναι δεδομένα παρά την ηλικία του.Καλή προσθήκη είναι ο Jarrett Jack,που μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά στο ρόλο του 6ου παικτη,ενώ μπορεί να καλύψει άψογα τα διαστήματα που ξεκουράζεται ο Deron,αλλά και να παίξει στο πλάι του.Tο ήδη υπάρχον ευρωπαϊκό στοιχείο με την παρουσία των Kirilenko και Teletovic, ήρθε να τονίσει ο Bogdanovic από την Fener,3 χρόνια μετά την επιλογή του στο νο 31 από το Μiami(δόθηκε στη Minnesota η οποία την ίδια μέρα τον έστειλε στους Nets),που σίγουρα θα προσφέρει με το εξαιρετικό σουτ αλλά και εν γένει το επιθετικό ένστικτο που διαθέτει,αλλά και ο Sergey Karasev από τους Cavs.

Όσο οι Williams και Lopez είναι καλά,το Brooklyn μπορεί να ελπίζει.Ο Deron λέει ότι αισθάνεται πολύ καλα και ξεπέρασε τα προβλήματα του.Αν αποδειχθεί στην πράξη,οι Nets θα έχουν ξανά ένα υπερόπλο στις τάξεις τους. Απο την άλλη,ο Lopez,όσο είναι υγιής είναι μέσα στους 3-4 καλύτερους σέντερ στη λίγκα.Όλα θα κριθούν από την κατάσταση των 2 σταρ της ομάδας του Hollins.Απο κει και πέρα,το υπόλοιπο ρόστερ δεν σου γεμίζει το μάτι βάσει ονομάτων,έχει όμως παίκτες που μπορούν να προσφέρουν.Θα έχουν σίγουρα δύσκολο έργο να μπούν στα play off.

Πρόβλεψη: 42-40
Conference rank: 8th
Division rank: 2nd

geo82
18 πόντους και 14 ριμπάουντ ο KG απέναντι στο Detroit. Πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά αν αναλογιστούμε και την ηλικία. Μάλλον έχει απομείνει βενζίνη στο ρεζερβουάρ και τελικά ίσως είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι πέρσι δεν τον χρησιμοποιούσαν σωστά.
SG3ptshooter
H διαφορά Marc με Brook πίσω πρέπει για το Lionel να αγγίζει όρια πολιτισμικού σοκ. Καλοί είναι και πολύ καλός είναι ο ίδιος, αλλά παρότι θέλω, δεν μπορώ να τους δω για πολύ μακρύτερα απ' τις πρόσφατες εξορμήσεις τους.
jasonick


Ρεεεεεεεεεε Knight. smiley.gif
επαθα λαστιχο
ήρθε η ώρα του Γιάννη να κάνει το πρώτο του winning shot.Ελα,έρχεται
jasonick
Από το τέλος της 4ης που βλέπω πάντως είναι εξαιρετικός στην άμυνα πάνω στον Joe.
Και ο Knight φυσικά μας τρολάρει με το τρίποντο για την ισοφάριση για να μην ξεχνιόμαστε. tongue.gif
επαθα λαστιχο
Γενικά ανταποκρίνεται πολύ καλά σε μια ομάδα που δείχνει να έχει στόχο,σε αντίθεση με πέρυσι που υπήρχε καθεστώς χαλαρότητας.Σήμερα έμαθε πως είναι να παίζεις 45 λεπτά.
SG3ptshooter
QUOTE
The Brooklyn Nets have begun reaching out to teams to let them know that former All-Stars Deron Williams, Brook Lopez and Joe Johnson are available via trade, ESPN.com has learned.

http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id...pez-joe-johnson

Κάτσε να δεις πως το λέει η αοιδός με τη γλυκιά φωνή του Νώντα "Τώρα μα σώΝει μόνο ενα θαύμα"


Αν καταφέρουν να βγάλουν αξία απ' αυτούς, ο Lionel θα χτίσει. Aλλά δεν ξέρω τι και πόσα θα βρουν διαθέσιμα. Επιμένω χρόνια καιρό πως έτσι όπως είναι έχουν ταβανάρα.
LikeMike17
QUOTE (jasonick @ Nov 20 2014, 04:50 ) *


Ρεεεεεεεεεε Knight. smiley.gif

Deeeeeeeetroit Baaaaasketbaaaaaallll!
Rated: (en)joy
QUOTE (SG3ptshooter @ Dec 10 2014, 00:44 ) *

Να υποθεσω τοτε οτι ο Prokhorov αρχισε να ψαχνει για το γαμπριατικο κοστουμι; smiley.gif
Ή μηπως ξεκινησε κατα τη διαρκεια της περσινης σεζον; Αν προκειται παντως για παραδοχη μιας καταστασης καλλιο αργα παρα ποτε. Το παραθυρακι -το χαρακτηριζω παραθυρακι γιατι ηταν διαρκειας 1-2 σεζον- πρωταθληματος το οποιο εμοιαζε να ανοιγει εκεινη την στιγμη για τους Νετς με το trade των Garnett, Pierce, Terry etc. προφανως και ερχοταν με ενα πολυ μεγαλο κοστος για τους Nets (3 πικ πρωτου γυρου για το'14, '16 και '18, καθως και το δικαιωμα στη Βοστονη να ανταλλαξει το πικ της με αυτο των Νετς το '17) και η στιγμη που θα επρεπε να το ξεπληρωσουν δεν θα ηταν γλυκια εφοσον το πειραμα αυτο αποτυγχανε, οπερ και εγενετο...

QUOTE
Κάτσε να δεις πως το λέει η αοιδός με τη γλυκιά φωνή του Νώντα "Τώρα μα σώΝει μόνο ενα θαύμα"

ΥΓ. Υπαρχει και αλλο ασμα καταλληλο για την περιπτωση των Νετς biggrin.gif
Ginobili
Γκαρνέτ...πόσο πια "φτηνός"..? Δεν εξετάζω την μπασκετική του αξία..αν και είναι αστείο ότι έπρεπε να φτάσουν στα βαθιά γεράματα με τον Ντάνκαν για να γίνει γενικά αποδεκτή η ανωτερότητα του Τιμόθεου...αλλά είναι σίχαμα σαν χαρακτήρας.Είναι αδιανόητο ένας παίκτης τέτοιου μεγέθους..σε τέτοια ηλικία να φέρεται τόσο φτηνά και προκλητικά ακόμα...

SG3ptshooter

QUOTE
coach Lionel Hollins didn't hold back his feelings on that play in particular.
When asked, Hollins said that Lopez was "being lazy." "That's all," he said.


Αίμα και άμμος είναι πάντα ρε φίλε ο Brook 24.gif , αλλά τώρα που είναι και υπό παραχώρηση τι διαφορετικό θα περίμενε κανείς...
Δεν τον έπαιρνα για βασικό σε καμία σοβαρή ομάδα, πείτε με υπερβολικό όσο αρέσκεστε.

Ο Τέκτων πάντως ακάθεκτος, 4-5 highlight vids μόνο για πάρτη του είχε το nba.com σήμερα.
jasonick
QUOTE
Billy King could be on the cusp of signing a contract extension with the Brooklyn Nets.

King became general manager of the Nets in 2010.

The front office dynamics of the Nets appears to be in some level of turmoil as they did not pick up their option on the contract of Bobby Marks. Marks has been with the Nets for 20 years and is expert on cap matters.


ΤΙ ΒΥΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.