Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Salary Cap Issues
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
baskethood
Νομίζω δεν υπάρχει topic με τέτοιο αντικείμενο. Θα μπορούσε να γίνονται εδώ οι όποιες συζητήσεις για το cap ώστε να βρίσκουμε απαντήσεις στην πολυπλοκότητά του.

Επισυνάπτω κάποια post, του Twism και δικά μου, ώστε να υπάρχει μαζεμένη η βασική ιδέα.

Η βασικη ιδεα του σαλαρι καπ ειναι αυτη που εγραψες. Για ολες τις ομαδες υπαρχει ενα οριο γυρω στα $58Μ για τους μισθους των παιχτων τους. Ομως το ΝΒΑ εχει δεχτει ενα soft salary cap, πραγμα που σημαινει οτι υπαρχουν εξαιρεσεις, με τις οποιες οι ομαδες μπορουν να υπερβουν το οριο. Οι κυριοτερες ειναι:
Larry Bird exception(απο το γνωστο Larry Bird), συμφωνα με την οποια μια ομαδα μπορει να ανανεωσει συμβολαιο δικου της FA(free agent), ο οποιος εχει κλεισει 3 χρονια χωρις να γινει waive(να τον αφησει ελευθερο η ομαδα του). Ακομα κι αν μεσα στην τριετια ο παιχτης γινει ανταλλαγη, η εξαιρεση συνεχιζει να ισχυει. Ετσι καθε ομαδα εχει προβαδισμα για να κρατα τους FA της εναντι των αλλων.
Early Bird Exception, η οποια ειναι παρομοια με την παραπανω, αλλα εφαρμοζεται στα 2 χρονια. Η διαφορα ειναι στο υψος του μισθου που μπορει να παρει ο παιχτης αυτος(αν δεν εχει αλλαξει κατι με τη νεα ΣΣΕ, 175% του προηγουμενου μισθου ή το μεσο μισθο του πρωταθληματος).
Mid-level exception, στην οποια μια ομαδα μπορει να υπερβει το οριο για να υπογραψει εναν παιχτη με το μεσο μισθο του πρωταθληματος(περσι ηταν $5,765Μ).
Bi-annual exception, οπου μια ομαδα μπορει να υπογραψει εως και διετες συμβολαιο με FA δινοντας του εναν καθορισμενο μισθο(για φετος $2,18Μ) ξεπερνωντας το οριο. Δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για 2 συνεχομενες χρονιες. Τοσο αυτη οσο και η Mid-level exception μπορουν να μοιραστουν σε περισσοτερους απο εναν παιχτες.
Rookie exception. Οι ομαδες μπορουν να υπογραφουν τα συμβολαια των rookies του πρωτου γυρου ακομα κι αν με αυτα υπερβαινουν το οριο.
Minimum salary exception, στην οποια μια ομαδα μπορει να υπογραψει οσους FA θελει με τον ελαχιστο μισθο του πρωταθληματος. Αυτος καθοριζεται αναλογα με τα χρονια του παιχτη στο πρωταθλημα(πχ για +10 χρονια καριερας ο ελαχιστος μισθος ειναι περιπου $1,4Μ).

Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις ακομα που χρησιμοποιουνται πιο σπανια, ενω υπαρχει και η trade exception, η οποια αποκταται απο μια ομαδα οταν κανει μια ανταλλαγη στην οποια τα ανταλλαγματα που παιρνει ειναι πολυ κατωτερα σε μισθους απ αυτα που δινει(πχ οι Λεικερς εχουν μια trade exception $8,9Μ απο την ανταλλαγη του Οντομ στο Νταλας για ντραφτ πικ 2ου γυρου, αν θυμαμαι καλα). Συνηθως την αποκτουν μεσω ανταλλαγων παιχτων με ντραφτ πικς(συχνα μεσω sign-and-trade) και εχει διαρκεια μεχρι το τελος της σεζον. Με αυτη δεν μπορει να αποκτησει FA, αλλα μπορει να τη χρησιμοποιησει για αλλη ανταλλαγη, ωστε να παρει μεγαλυτερης αξιας ανταλλαγματα και να ξεπερνα με αυτα το σαλαρι καπ. Αλλο τετοιο παραδειγμα ειναι η εξαιρεση $14,5Μ που ειχε περσι το Κλιβελαντ απο την ανταλλαγη του Λεμπρον(πηγε στο Μαιαμι με sign-and-trade), αλλα τελικα δε χρησιμοποιησε.
Ο μισθος καθε παιχτη που μενει ελευθερος συνεχιζει να προσμετραται στο σαλαρι καπ της ομαδας του, ωστε να αποφευχθει το φαινομενο η ομαδα αυτη να αποκτησει οσους FA θελει απο αλλες ομαδες πριν ανανεωσει τους δικους της χρησιμοποιωντας την εξαιρεση Larry Bird και φτιαξει ετσι μια υπερομαδα. Σταματαει να προσμετραται οταν ανανεωσει, υπογραψει αλλου ή η ομαδα του κανει renounce τα δικαιωματα του(χανοντας ετσι το δικαιωμα της εξαιρεσης Bird)
Αναλογα με τα χρονια που εχει καθε παιχτης στο πρωταθλημα καθοριζεται ο ελαχιστος και ο μεγιστος μισθος που μπορει να παρει. Οσοι εχουν συμπληρωσει +10 χρονια αποτελουν μια ενιαια κατηγορια. Οι ρουκις του πρωτου γυρου εχουν δικο τους ξεχωριστο πινακα, αναλογα με τη θεση στο ντραφτ.
Υπαρχει ενα αλλο οριο μεγαλυτερο του σαλαρι καπ, το οποιο αν μια ομαδα ξεπερασει, ειναι υποχρεωμενη να πληρωνει στη λιγκα 1$ φορο πολυτελειας για καθε 1$ υπερβασης. Περσι το οριο αυτο ηταν $70,307Μ. Αυτο γινεται για να εμποδισει τις ομαδες να ανεβασουν πολυ το μισθολογιο τους μεσω των εξαιρεσεων. Πρακτικα λοιπον, αν μια ομαδα πληρωνει $80Μ σε μισθους, θα πρεπει να πληρωσει κι αλλα $9,7Μ σε φορο πολυτελειας στο ΝΒΑ.
Κατι τελευταιο που θεωρω χρησιμο ειναι η επιδραση του στις ανταλλαγες. Μια ομαδα που πραγματοποιει ανταλλαγη και ειναι πανω απο το οριο περιοριζεται να παρει ανταλλαγματα με μισθους εως και το 125% των μισθων των παιχτων που δινει συν $100.000, εκτος κι αν χρησιμοποιησει trade exception. Δεν μπορει ομως να χρησιμοποιησει την εξαιρεση για να ματσαρει μισθο μεγαλυτερο απο την εξαιρεση που δινει(πχ οι Λεικερς που εχουν τα $8,9Μ απο τον Οντομ δεν μπορουν να παρουν με αυτα παιχτη που παιρνει περισσοτερο απο $8,9Μ, ουτε αν δωσουν εκεινοι ενα ανταλλαγμα που να καλυπτει τη διαφορα).

Υπαρχουν παρα πολλοι κανονισμοι γυρω απο το σαλαρι καπ, που αφορουν ανταλλαγες, free agents, ακομα και συμβολαια παιχτων μεγαλων σε ηλικια(καποιες φορες μετρανε με διαφορετικο τροπο). Εδω μπορεις να βρεις τους μισθους που πληρωνουν ολες οι ομαδες, αλλα και καθε παιχτη αναλυτικα.
Αν πας για παραδειγμα στο Μαιαμι, θα δεις πως εξηγειται και η υπερβαση του οριου και εφαρμογες των εξαιρεσεων. Οι 3 σταρ υπεγραψαν περσι και φετος εχουν αυξημενες αποδοχες απο περσι(που επαιρναν περιπου $43Μ), οποτε επρεπε οι μισθοι τους μαζι με τις υπολοιπης ομαδας να μην υπερβαινουν το οριο(με τη Larry Bird exception εχουν δικαιωμα αυξησης 10,5% το χρονο, ενω γενικα μπορουν να εχουν 8% αυξηση). Για το Mike Miller εχει χρησιμοποιηθει απο περσι η MLE(mid-level exception), οι Chalmers και Αnthony εχουν ανανεωσει περσι με τη Larry Bird exception και μεγαλες αυξησεις, οι House, Ilgauskas, Juwan Howard και Eddy Curry ειχαν υπογραψει με το μινιμουμ μισθο, ο Norris Cole ειναι ντραφτ πικ πρωτου γυρου. Το μοναδικο συμβολαιο που υπηρχε το καλοκαιρι του 2010 ηταν ο Haslem, ενω ο James Jones ανανεωσε με μειωση 75% περιπου(τον επιασε η κριση νωριτερα απο εμας ). Το μονο που δεν μπορω να εξηγησω προχειρα ειναι πως καταφεραν να υπογραψουν τον Battier πριν ξεκινησει η φετινη σεζον ως FA.
Κατι αντιστοιχο μπορεις να βρεις και για τους Λεικερς που εχουν ακομα μεγαλυτερο μισθολογιο.

Οσο για το πως γινεται και καποιες ομαδες βρισκονται συνεχεια στα πλει οφ, εκτος απο καλες επιλογες στο ντραφτ, υπαρχουν κι αλλοι λογοι. Οι μεγαλοι σταρ προσελκυουν πιο ευκολα καλους συμπληρωματικους παιχτες(θυμασαι πως ο Καρλ Μαλοουν και ο Πειτον πηγαν σε ενα καλοκαιρι στο ΛΑ για να παρουν πρωταθλημα διπλα σε Σακιλ και Κομπι, ασχετα αν δεν τα καταφεραν?) με χαμηλοτερους μισθους. Καποιες φορες μια καλη ομαδα κανει ανισες ανταλλαγες με ομαδες καταδικασμενες στη μετριοτητα, οπου η διεκδικητρια τιτλου παιρνει ανταλλαγματα για το παρον και η πιο αδυναμη ομαδα παιχτες για το μελλον ή συμβολαια που ληγουν, ωστε το επομενο καλοκαιρι να προσελκυσει FA(βλεπε ανταλλαγη Λεικερς-Μεμφις για Παου Γκασολ ή Κλιβελαντ-Ουασινγκτον για Τζειμισον). Και τελος, ισχυει καποιες φορες οτι η μεγαλη αγορα ή η ιστορικη ομαδα ειναι πιο ελκυστικος προορισμος.
T.W.I.S.M 29/02/12

To S&T με την προηγούμενη γινόταν για δύο λόγους. Ο ένας ήταν για να μπορούν οι ομάδες να λαμβάνουν κάτι ως αντάλλαγμα από έναν παίκτη που έμεινε ελεύθερος. Ο δεύτερος γιατί επέτρεπε στους παίκτες να παίξουν σε ομάδες που ήταν πάνω από το cap-και το αντίστροφο, δηλαδή οι ομάδες να αποκτούν παίκτες που κανονικά δε θα μπορούσαν να αποκτήσουν-καθώς επίσης και στους παίκτες να παίρνουν συμβόλαια μεγαλύτερα, στις ομάδες που επιθυμούσαν. Αυτό γιατί οι ομάδες που έχουν τα Bird rights είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο καθώς και μεγαλύτερες αυξήσεις, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Υπήρχε δηλαδή εύνοια και για τις τρεις πλευρές (Πρώην ομάδα-παίκτης-επόμενη ομάδα).
Αυτό όμως αλλάζει με την καινούρια σύμβαση. Πλέον οι παίκτες το μεγαλύτερο δυνατό (από οικονομικής πλευράς) συμβόλαιο μπορούν να το πάρουν ΜΟΝΟ από την πρώην ομάδα. S&T θα γίνεται μόνο από τις ομάδες που είναι μέχρι και 4 μύρια πάνω από το tax.
Baskethood 29/02/12

Και μια συζήτηση για τους restricted Free Agents:

υπάρχει μία χρονική σειρά με βάση την οποία γίνονται τα γεγονότα. Αρχικά όπως θα παρατηρήσεις ο τελευταίος χρόνος του πενταετούς συμβολαίου των rookies είναι Qualifying Offer. Δες οποιοδήποτε site με salaries (πχ hoopsworld). Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει το δικαίωμα μέχρι τις 30 Ιουνίου (με την προηγούμενη CBA, αλλά δεν νομίζω να άλλαξε) να καταθέσει Qualifying Offer για να κάνει τον παίκτη restricted. Δηλαδή αρχικά η ομάδα έχει δύο επιλογές:
i) Να καταθέσει QO ώστε να γίνει ο παίκτης restricted.
ii) Να την κάνει rescinded, δηλαδή να αρνηθεί την QO, και ο παίκτης να γίνει unrestricted.

Αφού κάνει το πρώτο ξεκινάνε οι επιλογές του παίκτη.
Ο παίκτης μπορεί:
i) Να την υπογράψει μένοντας για έναν ακόμη χρόνο (η QO έχει διάρκεια ενός χρόνου). Φετινό παράδειγμα οι Nick Young, Greg Oden.
ii) Να την απορρίψει ή απλά να την καθυστερήσει. Σε αυτήν την περίπτωση παραμένει restricted μέχρι να συμβεί ένα από τα άλλα 3.
iii) Να διαπραγματευτεί με την ομάδα του άλλο συμβόλαιο.
iv) Να υπογράψει offer sheet με οποιαδήποτε ομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση η πρώην ομάδα έχει το δικαίωμα να κάνει match.

Αν λοιπόν δεν κατατεθεί QO τότε απλά ο παίκτης γίνεται unrestricted. Κάτι που αποκλείεται να συμβεί στην συγκεκριμένη περίπτωση. Στη χειρότερη περίπτωση ο παίκτης θα μείνει έναν ακόμη χρόνο, στην καλύτερη θα μείνει με ότι συμβόλαιο υπογράψει με την τωρινή του ομάδα. Στην μέση περίπτωση θα μείνει με το συμβόλαιο που του πρόσφερε η άλλη ομάδα, το οποίο είναι σίγουρα μικρότερης διάρκειας (χωρίς τις option) αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσα χρόνια με την νέα CBA.
Περίπτωση να χάσουν τον παίκτη φέτος δεν υπάρχει. Μόνο αν οι ίδιοι τον αρνηθούν.
Baskethood 16/01/12

Προφανώς υπάρχουν και άλλα, αν καταφέρω να τα βρω θα τα ποστάρω!
Badass
Ωραία και πολλά όλα αυτά rolleyes.gif

Είμαι λίγο τεμπέλης όμως και δεν έχω και χρόνο για ψάξιμο, άσε που το λίγο που κοίταξα τα παραπάνω κείμενα δε νομίζω να βγάζω άκρη. Ίσως και να είμαι οφ τόπικ γιατί θέλω να κάνω συγκεκριμένη ερώτηση και εσύ baskethood είσαι από τους καταλληλότερους να απαντήσεις. Με βάση το σημερινό μισθολόγιο των Σέλτικς και τη νέα σύμβαση έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν για ένα χρόνο με μίνιμουμ(ή χαμηλά τέλος πάντων) συμβόλαια τους Γκαρνέτ-Άλλεν και με το χώρο που θα αδειάσει να υπογράψουν ένα μεγάλο συμβόλαιο. Το ρωτάω εδώ γιατί μπλέκει εκτός από το μισθολόγιο των Κελτών και η νέα σύμβαση που κάποιους περιορισμούς θα βάζει στους Κέλτες υποθέτω για να κάνουν μια τέτοια κίνηση
baskethood
QUOTE (Badass @ Apr 2 2012, 15:26 ) *
Είμαι λίγο τεμπέλης όμως και δεν έχω και χρόνο για ψάξιμο, άσε που το λίγο που κοίταξα τα παραπάνω κείμενα δε νομίζω να βγάζω άκρη. Ίσως και να είμαι οφ τόπικ γιατί θέλω να κάνω συγκεκριμένη ερώτηση και εσύ baskethood είσαι από τους καταλληλότερους να απαντήσεις. Με βάση το σημερινό μισθολόγιο των Σέλτικς και τη νέα σύμβαση έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν για ένα χρόνο με μίνιμουμ(ή χαμηλά τέλος πάντων) συμβόλαια τους Γκαρνέτ-Άλλεν και με το χώρο που θα αδειάσει να υπογράψουν ένα μεγάλο συμβόλαιο. Το ρωτάω εδώ γιατί μπλέκει εκτός από το μισθολόγιο των Κελτών και η νέα σύμβαση που κάποιους περιορισμούς θα βάζει στους Κέλτες υποθέτω για να κάνουν μια τέτοια κίνηση

Βεβαίως και μπορούν Αν Allen και Garnett δεχθούν να υπογράψουν με το minimim τότε θα πάρουν περίπου 1.4 εκατομμύρια για ένα χρόνο, ο καθένας.
Δεν υπάρχει περιορισμός με βάση τη νέα σύμβαση. Γίνονται free agents, θα τεστάρουν την αγορά και θα κάνουν τις κινήσεις τους.
Όμως, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους Allen/Garnett ώστε να μπορέσουν οι C's να κινηθούν στην αγορά. Γιατί υπάρχουν τα cap holds (ένας μισθός που δεσμεύεται στο cap ακόμα και όταν ο παίκτης δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα).
SteveNashidis
Δεν ήξερα που θα το ποστάρω αλλά αυτό το τοπικ είναι το κατάλληλο λόγω του thread starter .

Μια μικρή αναγνώριση της δουλειάς που κάνει ο baskethood


http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/st...is.1755176.html


μέσα στα καλύτερα μπλογκ της ελλάδας ...ΕΥΓΕ από μένα
επαθα λαστιχο
Με βαση τα πολυετη συμβολαια και τα σαλαρυ καπ των ομαδων,ποιες εχουν την δυνατοτητα τα αμεσως επομενα χρονια να φτιαξουν ομαδα για πρωταθλητισμο?
SteveNashidis
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Jul 9 2013, 23:25 ) *
Με βαση τα πολυετη συμβολαια και τα σαλαρυ καπ των ομαδων,ποιες εχουν την δυνατοτητα τα αμεσως επομενα χρονια να φτιαξουν ομαδα για πρωταθλητισμο?


Σε αυτή τη σελίδα δείχνει όλο το σαλαρυ καπ των ομάδων .
http://www.hoopsworld.com/nba-team-salaries-2013-2014

Οι ομάδες που έχουν χώρο να υπογράψουν ακριβά συμβόλαια με καλούς παίκτες είναι κατά σειρά οι :

$21,530,262- Philadelphia 76ers
$19,868,960- Atlanta Hawks
$14,845,716- Cleveland Cavaliers
$10,081,771- Dallas Mavericks
$10,727,975- Orlando Magic
$7,254,968- Charlotte Bobcats

και μετά ακολουθούν άλλες ανάλογα με ποια συμβόλαια μπορούν να ξεφορτωθούν !
SteveNashidis
Διαβάζοντας αυτό προσθέτω κάποια στοιχεία που δεν τα ήξερα και είναι ενδιαφέρον γενικότερα :

Ερωτηση : Once a player gets amnestied and signs with another team, what % of his new salary goes to him (aka gets added to his previous salary) and what % goes to his former team (aka reduced from what they pay him)?
Απάντηση : Let’s say a player with one year on his contract at $10 million (fully guaranteed) gets amnestied. Other teams get the opportunity to put in a bid before the player clears waivers. Let’s say the highest bid is $3 million. The player gets paid $3 million by his new team, and his old team pays the remaining $7 million. His total salary is the same $10 million.

Ερώτηση : How do signing bonuses work in the NBA?
Απάντηση : Signing bonuses are covered in detail in question number 73 of my FAQ. Essentially, up to 15% of the player’s total contract (which includes the bonus itself) can be paid up-front.
The signing bonus is then charged to the cap in all guaranteed years of the contract. For example, if a player signs for three years at $10 million per year, with a $3 million signing bonus, then $1 million is charged to each season’s cap, bringing the cap hit in each season to $11 million.
But teams need to account for this cap hit when signing the contract. For example, if the Mid-Level exception is $5 million and a team uses it to sign a player to a contract with a base salary of $5 million, then the player can’t receive a signing bonus. They would have to reduce the base salary so that both the first year salary and the portion of the bonus charged to that season fit within the amount of room they have.
The same concept applies to making singing bonuses work within the maximum salary.

Ερώτηση : Do bought out players (like Camby) get the same deal as amnestied players, regarding salary? Does the salary from their new team actually result in additional dollars in their pockets, or are they capped up to the amount of their original (bought out) salary, and its just a matter, as with amnestied players, of which teams pays how much?
Απάντηση : If an amnestied player is claimed by another team (on either a full or partial waiver claim) his current contract continues, so he’s really not earning two salaries (he’s earning one salary that’s paid by two teams).
But if a player is bought out or otherwise waived & clears waivers, his contract terminates and the guaranteed portion of his salary continues to be paid by his old team. He is free to sign a new contract with another team, which means he would be paid as a result of two contracts at the same time.
The right of set-off gives the waiving team some relief in this situation — see question number 64 of my FAQ. When a waived player signs with another team, the waiving team gets to reduce the amount it pays by half the difference between the one-year minimum salary and the player’s new salary. So the waiving team gets some relief, but the player still gets to double-dip to a certain extent.
One note: teams can waive the right of set-off, and this is typically done in buyout situations.
There is no limit to the size of contract a waived player can sign with a new team. Theoretically a player can be waived at the minimum salary and sign somewhere else for the maximum.

Ερώτηση : When teams pay the luxury tax, like the Nets will this year, does the total amount of tax paid out move the cap at all? Are there any restrictions on how the tax-receiving teams use those funds, or is it no-strings-attached revenue?
Απάντηση : The cap is based on the amount of Basketball Related Income (BRI) in the previous season, and tax isn’t a part of BRI — so it doesn’t affect the cap.
When teams receive tax distributions it’s just money in their coffers — they can use it as they wish.



επαθα λαστιχο
Μια ηλίθια απορία.Πως εξασφαλίζεται ότι ο παίκτης πληρώνεται ακριβώς το συμβόλαιό του και όχι παραπάνω με ποσό κάτω από το τραπέζι?Τι εμποδίζει τους Grizzlies π.χ. να υπογράψουν τον χ Gasol με μισθό πείνας και να έχουν χώρο να κινηθούν αλλά φυσικά να τον πληρώνουν ανεπίσημα περισσότερα?Προφανώς για όσους ασχολείστε με τα οικονομικά της λίγκας να σας φανεί εντελώς κουκουρούκου το ερώτημα αλλά ας έχετε υπ'όψιν σας πως το ότι
με το r βάζουμε την όπισθεν ΔΕΝ είναι αυτονόητο για κάποιον που δεν έχει μπει ποτέ σε αυτοκίνητο,για να κάνω έναν παραλληλισμό.
Tobias Funke
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Jun 1 2015, 11:53 ) *
Μια ηλίθια απορία.Πως εξασφαλίζεται ότι ο παίκτης πληρώνεται ακριβώς το συμβόλαιό του και όχι παραπάνω με ποσό κάτω από το τραπέζι?Τι εμποδίζει τους Grizzlies π.χ. να υπογράψουν τον χ Gasol με μισθό πείνας και να έχουν χώρο να κινηθούν αλλά φυσικά να τον πληρώνουν ανεπίσημα περισσότερα?Προφανώς για όσους ασχολείστε με τα οικονομικά της λίγκας να σας φανεί εντελώς κουκουρούκου το ερώτημα αλλά ας έχετε υπ'όψιν σας πως το ότι
με το r βάζουμε την όπισθεν ΔΕΝ είναι αυτονόητο για κάποιον που δεν έχει μπει ποτέ σε αυτοκίνητο,για να κάνω έναν παραλληλισμό.


Do players and teams ever have under-the-table agreements for future contracts? What happens when the league finds out about them?

Κράτα το link, έχει τα πάντα για το νέο CBA

Το πιο κραυγαλέο που θυμάμαι ήταν του Κιριλένκο στους Νετς
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.