Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ντιτρόιτ-Σικάγο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
NBAholic
(Προβλέψεις και σχόλια για τη σειρά αγώνων).
iverson
ο Ben Wallace θα είναι το κεντρικό πρόσωπο αφού παίζει κόντρα στη παλιά του ομάδα . Και οι 2 ομάδες θα είναι σχετικα ξεκούραστες μιας και πέρασν με σουιπ αν και οι bulls περάσαν από τους πρωταθλητές.Βλέπω bulls σε 6 ή 7 παιχνίδια. πιστεύω όμως ότι όποις και αν περασει θα πάει στον μεγάλο τελικο
Van_prentzi
Αυτό είναι το 100 μου post οπότε πρέπει να το γιορτάσω!! wink.gif

Λοιπόν....έχουμε και λέμε:
Oι Pistons με Billups,Hamilton,Prince,Wallace,Webber,McDyess
έχουν την εμπειρία με το μέρος τους, πέρα απο το γεγονός οτι
είναι παιχταράδες.

Απο την άλλη έχουμε Hinrich,Gordon,Deng,Brown,B.Wallace,Nocioni..
Λιγότερη εμπειρία,μεγαλύτερη αθλητική ικανότητα,ενθουσιασμός
ΚΑΙ ψυχολογία στα ύψη μετά το διασυρμό των πρωταθλητών.

Ο Gordon είναι πολυβόλο....Κλειδί είναι αν θα μπορέσει ο Prince να κλειδώσει τον Deng
και αν ο Webber θα μπορέσει να κάνει παιχνίδι για τους συμπαίκτες του μέσα απο τη ρακέτα..

Κάτι μου λέει για Chicago σε 7 βέβαια...
Anaz
Oυσιαστικα ο τελικος της περιφερειας! ΠΟΛΥ ενδιαφερουσα σειρα απο δυο πολυ κοντρολαρισμενες και καλοδουλεμενες ομαδες!Θα δουμε κλειστα παιχνίδια και αμφιρροπα! Οι Μπουλς ερχονται με την ψυχολογια στα υψη αλλα οι Ντιτροιτ με περισσοτερη εμπειρια! Εγω βλέπω Ντιτρόιτ.Στα 6-7 παιχνίδια.. Αληθεια ποιος εχει πλεονεκτημα ειπαμε?
Keyser_Soze
Το Ντιτρόιτ έχει το πλεονέκτημα.
Συμφωνώ απόλυτα με Άναζ. Η εμπειρία εναντίον νιάτων. Σημειώσατε 1, στα 6 παιχνίδια.
NBAholic
Δεν είναι μια σειρά απ'την οποία θα ήθελα να δω πολλά παιχνίδια, γιατί ξέρω τι είδους μπάσκετ θα παιχτεί.
Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι πρόκειται για τις 2 από τις 3 πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ανατολής (μαζί με τους Νετς).

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη των γκαρντ, όπως προαναφέρθηκε. Οι γκαρντ των Μπουλς έχουν το αθλητικό πλεονέκτημα, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν τους Μπίλαπς-Χάμιλτον. Ο Χάινριχ είναι, μαζί με μερικούς ακόμα παίκτες όπως ο Μπόουεν και ο Μπατίρ, από τους κορυφαίους στο να μην αφήνουν τον επιθετικό να τους ξεπερνά, αλλά το αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα σουτ από τα 5-6 μέτρα των Ριπ-Μπίλαπς και την εξαιρετική χρήση των σκριν είναι άλλο θέμα.

Θέλω επίσης να δω πόσο καλά θα καταφέρουν οι Μπουλς να καλύψουν το Ρασίντ, ο οποίος είναι ο κατεξοχήν PF που δεν μπλοκάρεται. Ο Μπράουν έχει το ύψος, αλλά όχι την ταχύτητα, ιδίως στην περιφέρεια, όπου ο Σιντ αλωνίζει.

Πάντα ενδιαφέρον επίσης το πώς θα αποδώσει ο (χρωστών κάτι "μπλε ομόλογα"!) Big Ben απέναντι στους Γουέμπερ, ΜακΝτάις. Θα ψιλοεκπλαγώ αν δεν αναδειχθεί πρώτος ριμπάουντερ της σειράς.
Air Kef
Εμένα με εξέπληξαν (θετικά) οι Ταύροι στα ματς με Μιάμι.Όχι τοσο το 4-0,αλλα το γεγονός πως απο το 1ο λεπτό του 1ου ματς μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του 4ου,έδειχναν καλύτεροι,πιο άνετοι και χωρίς ίχνος απειρίας!Ακόμα κι όταν οι Χιτ εκαναν ξεσπάσματα,οι Μπουλς δν πανικοβάλοταν ουτε για λίγο και με οργανωμένες επιθεσεις και καλή άμυνα επανακτουσαν τις διαφορες των 5-7 πόντων.

Για τους παραπάνω λόγους νομιζω (και θέλω) πως θα περάσει το Σικάγο.Πρέπει να πω και στα ποσα ματς;; biggrin.gif
Pierce
νομιζω σημαντικος παραγοντας θα ειναι τα κεφια του κιρκ. αν ειναι οπως το πρωτο ματς θα πανε πετωντας σπιτια τους. σε αντιθετη περιπτωση εχουν πιθανοτητες να περασουν
grigoris
Πω-πω,άσχημο δίλημμα αυτό.Μ'αρέσουν πολύ και οι 2 ομάδες και πιστεύω κι εγώ πως η ομάδα που θα προκριθεί θα καταλήξει και στον τελικό του ΝΒΑ.Από τη μία έχουμε τους έμπειρους Πίστονς που καθάρισαν πολύ επαγγελματικά το Ορλάντο,από την άλλη τους νεανικούς και ενθουσιώδεις Μπουλς που απέκλεισαν με σουίπ τους πρωταθλητές Χιτ.Η προσωπική μου επιθυμία είναι Μπουλς αλλά βλέπω Πίστονς στα 7 παιχνίδια γιατί ενώ οι 2 ομάδες είναι ισοδύναμες στην περιφέρεια (Μπίλαπς,Χάμιλτον Πρινς,Μάρεϊ,Ντελφίνο-Χάινριχ,Γκόρντον,Ντενγκ,Ντούχον,Νοτσιόνι),ο
ι Πίστονς υπερτερούν κοντά στο καλάθι (Ρασίντ,Ουέμπερ,ΜακΝτάις,Μαξίελ,Μοχάμεντ-Μπεν,Μπράουν,Τόμας,Άλεν).
Alexmei
4-3 το Detroit...
man10
QUOTE(Alexmei @ May 1 2007, 03:58 PM) *
4-3 το Detroit...

Και εγω εκει το βλεπω.Θα παρει την προκριση το Ντιτροιτ αλλα στο τελευταιο ματς!
liolias
Αυτο πιστευω ειναι το πιο δυσκολο ζευγαρι για να κανει κανεις προβλεψη. Το σιγουρο ειναι οτι θα παιχτει καλο μπασκετ και θα απολαυσω δυο απο τους παικτες που μου αρεσουν Ουεμπερ και Ουαλας.
Air Kef
Οσοι πιστοί προσέλθετε. Στις 2 το ματς μεσω σοπκαστ. Please seed. biggrin.gif
kostasvc15
Εγω προβλεπω Σικαγο αλλα στα 6-7 παιχνιδια.Το Σικαγο κατα τη διαρκεια της σεζον νικησε 3 φορες το Ντιτροιτ ενω εχασε μονο μια και αυτη με το ζορι.
Air Canada
Θα περάσουμε δύσκολες ώρες (PISTONS) αλλά το βλέπω τελικά να περνάμε... και μετά δεν μας σταματάει κανένας !!!! Θα το σηκώσουμε biggrin.gif

Πιστεύω σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόδοση του Hamilton, Prince kai Billups όπως επίσης και η αμυνα των ψηλών και ιδιαίτερα του Rasheed Wallace ... Αν παίξουμε την άμυνα για την οποία φημιζόμαστε δεν έχουμε να φοβιθούμε τίποτα.... Πάντως οι Bulls είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα αθλητική
NBAholic
Xε, οι Πίστονς μετέτρεψαν το πρώτο παιχνίδι σε φάρσα.

Βλέπω ότι οι περισσότεροι λένε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις 7 νίκες. Εγώ βλέπω Ντιτρόιτ σε 6, κυρίως λόγω της απειρίας των Μπουλς. Μακάρι να διαψευστώ...
Air Kef
95-69 για το Ντιτρόιτ που εκανε πάρτυ.Καλό μάθημα για τους Μπουλς,οχι μονο για αυτην την σειρά!

Ελπίζουμε να ανακάμψουν και να μας δικαιώσουν!
Anaz
QUOTE
Βλέπω ότι οι περισσότεροι λένε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις 7 νίκες. Εγώ βλέπω Ντιτρόιτ σε 6, κυρίως λόγω της απειρίας των Μπουλς. Μακάρι να διαψευστώ...
Εγω ειπα 6-7 για να'μαι μεσα! tongue.gif Παντως κι εμενα το 4-2 μου φαινεται πιο πιθανο,για τον ιδιο λογο.Διαφορα εμπειριας..
Pierce
τσόντα πρωτου βαθμου το παιχνιδι! παροτι ο γουεμπερ δεν ηταν στην καλυτερη δυνατη βραδια οι υπολοιποι απεδειξαν γιατι ειναι ΟΜΑΔΑ (με αμυνα που σπαει κοκαλα (23/70) σουτ και 22 λάθη) και φτανουν καθε χρονο ψηλα στα plays. νομιζω η θεση της ανατολης στον τελικο ειναι καπαρωμενη .
Van_prentzi
Πολύ έυκολη νίκη τελικά για τα πιστόνια...αλλά δε πιστεύω να ξανακερδίσουν τόσο
εύκολα!!
Georgie
Απογοήτευση οι Ταύροι... Δεν περίμενα τόσο άσχημη εμφάνιση. Το... ευρωπαϊκό σκορ ήταν αναμενόμενο αλλά όχι και ο τρόπος που έχασαν οι Bulls. Είχα ελπίδες πως ίσως μπορούσαν και να περάσουν, αλλά μετά από αυτό... με τίποτα...
Air Canada
Βλέπω να <<σκουπίζουμε>> και τους ταύρους biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... Πάντως αυτή η άμυνα μας τσακίζει κόκαλα κυριολεκτικά !!!!
NBAholic
Απροσδόκητα σούπα βγαίνει η σειρά μέχρι στιγμής. Οι Πίστονς έχουν εγκλωβίσει για τα καλά τους Μπουλς και το ωραίο είναι ότι παίζουν πολύ καλά και στην επίθεση: 83-62 με τη λήξη του Γ΄ 12λέπτου και το 2-0 επί θύρας.
Air Kef
Έτσι ακριβώς,πάλι καλά που δν εμεινα ξυπνιος να το δω. 108-87 τελικό σκορ και 2-0. Η σειρα μεταφέρεται στο Σικάγο Τετάρτη προς Πέμπτη στις 4:00.
iverson
οι bulls ίσως καβάλησαν λίγο το καλάμι μετά τη νίκη τους επί τους πρωταθλητές και έτσι έχασαν πάλι με χαρακτηριστική ευκολία από τους pistons. Βλέπω δύσκολη συνέχεια για Bulls άμα χάσουν ένα από τα επόμενα 2 παιχνίδια στην έδρα τους.Από τους νικητές πολύ καλός ο Chris Webber με 10 στα 11 σουτ.
Υ.Γ. Ο ben wallace έριξε και τρίπντο (φυσικά το έχασε) αλλά έχει βάλει ποτέ στη ζωή του κανένα;;;
kostasvc15
5 στα 39 τριποντα εχει στην καριερα του. icon_drunk.gif
iverson
πάντως ο shaquile νομίζω έχει βάλει μόνο μια φορά σε περίπου 20 πρσοπάθειες. . .ή ο dwight howard που φέτος έβαλε το πρώτο του τρίποντο σε 6 προσπάθειες . Αν θυμάμαι καλά ήταν με αντίπαλο τους bobcats στο τέλος της τρίτης περιόδου και το δοκίμασε.Μέχρι και στα highlight το είχε βάλει. sorry που ήμουν λίγο off - topic
Achilleas13
Αν το Chigago δεν κερδίσει τα δύο επόμενα ΄ματς το Detroit δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να περάσει.
Alexmei
π ήδη έχασε το ένα από τα δύο.... πολύ άσχημη εμφάνιση... τι πάθαν οι center κ σουτάρουν; Κ ο Batiste δν είχε σουτάρει ένα στον ημι-τελικό; tongue.gif
Das Kapital
QUOTE(Achilleas13 @ May 8 2007, 02:44 PM) *
Αν το Chigago δεν κερδίσει τα δύο επόμενα ΄ματς το Detroit δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να περάσει.


blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Ελα ρε!!!
iverson
QUOTE(Alexmei @ May 8 2007, 01:08 PM) *
π ήδη έχασε το ένα από τα δύο.... πολύ άσχημη εμφάνιση... τι πάθαν οι center κ σουτάρουν; Κ ο Batiste δν είχε σουτάρει ένα στον ημι-τελικό; tongue.gif

ναι είχε σουτάρει (δεν το έβαλε) αλλά έχει ξαναδοκιμάσει αρκετές φορές τρίποντο ο batiste και έχει βάλει αρκετά. Σε έναν αγώνα φέτος αμα θυμάμαι καλά είχε και 2 στα 2.Όπως και ο Ντικούδης είχε σε άλλο αγώνα 3 στα 3
thanos4
Το Detroit μέχρι στιγμής κάνει πλάκα και δεν νομίζω ότι το Σικάγο πλέον μπορεί να κερδίσει περισσότερα από ένα ματς στην σειρά.

Βλέπω τελικό Detroit με San Antonio και ρεβάνς για Pistons...
Keyser_Soze
Οι Πίστονς μου φαίνονται πιο σοβαροί και ικανοί για τον τίτλο απ' ότι όταν είχαν τον Μπιγκ Μπεν. Ο Μπίλαπς μετά από μία αρκετά μέτρια σεζόν (για τα δικά του στάνταρ) κάνει εκπληκτικά πλέι οφ και οδηγεί τους Πίστονς εκ του ασφαλούς στον τελικό.
Anaz
QUOTE
Το Detroit μέχρι στιγμής κάνει πλάκα και δεν νομίζω ότι το Σικάγο πλέον μπορεί να κερδίσει περισσότερα από ένα ματς στην σειρά.
Kαλυτεροι οι Πιστονς,κυριως λογω εμπειριας,θα περασουν,αλλα μη το ξεγραφεις τελειως το Σικαγο.Τωρα ερχονται τα ματς στην εδρα τους..
thrylos7
Μεγάλο comeback για τους Πίστονς και 74-81 μέσα στο Σικάγο για το 3-0.
Van_prentzi
Σκληρό.......πορνό! cool.gif
Alexmei
σκούπισμα τα πιστόνια... ζήτημα αν οι Bulls θα κάνουν καμια νίκη
NBAholic
Δεν το αξίζουν οι Μπουλς. Παίζουν σαν το Μαϊάμι του πρώτου γύρου. Οι Πίστονς, των οποίων το ρεκόρ στα πλέι οφ έχει φτάσει στο 7-0, αποτελούν μακράν την πιο ψύχραιμη ομάδα της Ανατολής και πιθανός αποκλεισμός τους από τους Τελικούς ΝΒΑ θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους.
Alexmei
όντως καθόλου δίκαιο για τους bulls... κρίμα, αλλά τα πιστόνια δύσκολα τα παίρνεις smiley.gif (εκτός από εκείνο το 4-1 πέρυσι με το Miami)
thanos4
Οι φετινοί Πίστονς πάνε φουλ για τίτλο! Αποψη μου είναι οτι είναι το Νο1 φαβορί για τίτλο.
man10
QUOTE(thanos4 @ May 11 2007, 02:23 PM) *
Οι φετινοί Πίστονς πάνε φουλ για τίτλο! Αποψη μου είναι οτι είναι το Νο1 φαβορί για τίτλο.

Σιγουρα βρισκονται σε καλυτερη κατασταση απο ολες τις υπολοιπες ομαδες και αυτο τους δινει ενα προβαδισμα,αλλα ομαδες οπως οι Σπερς και οι Σανς μπορουν να τους αποκλεισουν.
Alexmei
oι Suns θα προσπαθήσουν... smiley.gif
saou
Απέναντι στη σκληρή άμυνα των Πίστονς η έλλειψη ενός καλού ψηλού με επιθετικό παιχνίδι στους Μπούλς βγάζει μάτια. Η μπάλα γυρνάει μεταξύ των τριών περιφερειακών και η πλειοψηφία των σούτ γίνεται από την περιφέρεια, υπό δύσκολες συνθήκες. Έχουν 2 πανομοιότυπους καλούς ψηλούς (Ουάλας,Τόμας) οι οποίοι κάνουν τα ίδια πράγματα, πηδάνε για μπλόκ και για ριμπαόυντ ενώ στην επίθεση δε σκαμπάζουν.

Απέναντι στα γερόντια των Χιτ έφτανε η ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι το Σικάγο, απέναντι στα πιο δύσκολα φαίνονται τα κενά της ομάδας. Νομίζω ότι αν θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα πρέπει να ανταλλάξουν κάποιον από την περιφερειακή τριάδα για να πάρουν πχ τον Γκασόλ ή ακόμα καλύτερα τον Γκαρνέτ.

Όσο για τους Πίστονς νομίζω και γω ότι θα πάρουν την Ανατολή σχετικά εύκολα επειδή το επίπεδο είναι κάτω του μετρίου, όχι επειδή με πείθουν ιδαίτερα. Αν σταυρώσουν με το Σαν Αντόνιο μπορεί να χτυπήσουν και το πρωτάθλημα γιατί οι 2 ομάδες ταιριάζουν στο ματσάρισμα, με τους Σανς δεν τους βλέπω για πολλά.
Air Kef
Ημίχρονο,το Σικάγο με πολύ καλούς Χάινριχ (15 π-4 ασ) και Ντενγκ(15π-9 ριμπ) και αποφασιστηκότητα κερδίζει με 50-43.

Νομίζω πως σήμερα είναι η ώρα για νίκη-που απλά παρατείνει τη σειρά.
Das Kapital
Το καρφωμα του Ντενγκ παιδια ηταν φοβερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με εκανε να ζητωκραυγασω!!!!! icon_drunk.gif
Das Kapital
Τρομεροοοοοοοοοοοοο καρφωμα απο τον Μαρει στη μαπα του Κερκ τιποτα δεν ηταν οι ζητωκραυγες μου στπ καρφωμα τπυ Ντενγκ σε σχεση με αυτο!!!
Das Kapital
Να και το καρφωμα του Φλιπ που εκανε ''ποστερ'' τον Χαινριχ

Invalid Video Link
thanos4
Παρόλο που το Detroit βρίσκεται πίσω σε όλο το 1ο ημίχρονο (59-51 τέλος 1ου ημιχρ.) νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι και θα καθαρίσει την σειρά. Λίγο να ανέβει και ο Πρινς, αφού Μπίλαπς και RIP κάνουν την δουλειά τους και απόψε.

Από την άλλη το Σικαγο μπήκε αποφασισμενο για την νίκη και δείχνει ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους.
Air Kef
Ημίχρονο και το Σικαγο ειναι μπροστά με 59-51 ενω σε καποια φάση ηταν μπροστά με 52-37.
Γκορντον και Ντενγκ πολύ καλοι,ενώ ανέλπιστα καλός κι ο Τόμας που εχει 3/3 διπ και 3 ριμπ σε 9 λεπτά.Με 72% στα σουτ και 5/7 τριποντα ειναι λογικο νομίζω.
Ριπ και Μπίλαπς ειναι αυτοι που παλεύουν περισσότερο απο το Ντιτρόιτ.

Ο Γκόρντον στο ημιχρονο ειπε πως επαθαν και έμαθαν,εκαναν καποια πράγματα διαφορετικά και θα προσπαθησουν να συνεχίσουν έτσι.

Edit:
Αν βελτιωθει ο Μπεν στο β,αξιοποίησει δλδ τις πασες που περνει και κανει πιο αισθητη την παρουσία του αμυντικά στη ρακέτα(11 επιθετικα ριμπ εχουν οι Πιστονς) οι Μπουλς θα μπορουν να ελπίζουν.

Πολύ γρήγορο ματς,το Σικαγο προσπαθει να βγάζει αιφνιδιασμούς ακόμα και μετά απο καλάθι που δέχεται.
4 φάουλ ο Μπιλαπς,72-62 7:20 για την γ.


Edit:
Χωρίς τον Μπίλαπς μοιαζουν σκορποχώρι επιθετικα οι Πιστονς.82-64 για το Σικάγο λιγο πριν το τελος της γ,ο Τόμας μόλις εκανε τη φαση του αγώνα με φόλοου-κάρφωμα πολυυυ ψηλά πανω απο εναν δυσμοιρο αμυντικο που λογω κακής ποιότητας δν κατάλαβα ποιος ειναι.
kostasvc15
82-64 μπροστα οι Μπουλς!Οι Πιστονς εχουν 14 επιθετικα και 12 αμυντικα ριμπαουντ.Σουταρουν πολυ καλα οι Μπουλς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.