Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memphis Grizzlies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger
Memphis Grizzlies






New era, same faces.


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 42-40

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Marc Gasol 16.6
Ριμπάουντ: Zach Randolph 7.8
Ασίστ: Mike Conley 6.1
Κλεψίματα: Tony Allen 1.7
Κοψίματα: Marc Gasol 1.3
Ευστοχία %: Brandan Wright 67.3
Χρόνος συμμετοχής: Marc gasol 34.4

Πιθανή 5άδα:
M.Conley T. Allen C. Parsons J. Green M. Gasol


Πάγκος:
PG: Wade Baldwin, Andrew Harrison
SG: Vince Carter, Troy Daniels
SF: James Ennis, Troy Williams
PF: Zach Randolph, Deyonta Davis, Jarell Martin
C: Brandan Wright

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:
Wade Baldwin (#17, 1st round)
Wang Zhelin (#57, 2nd round, from Toronto)

Ήρθαν ή ανανέωσαν:
Mike Conley (ανανέωση), Chandler Parsons, Wade Baldwin (draft), Andrew Harrison, Deyonta Davis, James Ennis (ανανέωση), Troy Daniels.

Έφυγαν:
Lance Stephenson, Mario Chalmers, Matt Barnes, Chris Andersen, Jordan Adams.

Παρουσίαση ομάδας
Ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού επετεύχθη. Ο Conley έμεινε στην ομάδα αφού του στρώθηκε χαλί με δολλάρια αξίας 153$ εκ. Αποκτήθηκε ο Parsons που αν μείνει υγιής μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και αν καταφέρει και ο Gasol να βγάλει ολόκληρη τη χρονιά η ομάδα θα είναι όπως πάντα από τις σκληρότερες της Δύσης. Το τρικ που δοκιμάζει ο Fizdale είναι να φέρνει τον Randolph από τον πάγκο και περιμένουμε να δούμε πως θα δουλέψει.

Προπονητής
David Fizdale

Άλλος ένας ρούκι προπονητής με θητεία πολλών χρόνων σαν βοηθός σε Golden State, Atlanta και κυρίως Miami. Δεν μπορεί να κριθεί χωρίς να δούμε την ομάδα, σίγουρα πάντως ανακάτεψε την τράπουλα με την επιλογή του Randolph σαν 6ο παίχτη.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Στόχος αρχικά είναι να μπουν στα play-off κάτι που λογικά θα γίνει αλλά όχι με πλεονέκτημα έδρας. Το ταβάνι τους είναι να καταφέρουν να μπουν σφήνα στα φαβορί της Δύσης αν και δύσκολα θα προχωρήσουν πέρα από την 4αδα της περιφέρειας στην καλύτερη περίπτωση.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Ο Mike Conley φυσικά. Όχι γιατί είναι ο απόλυτος σταρ και ο πάιχτης που τραβάει τις κάμερες αλλά γιατί το καλοκαίρι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης στην ιστορία του αθλήματος. Καθόλου άσχημα για έναν γκαρντ που δεν έχει καν συμμετοχή σε all-star. Μένει να αποδείξει ότι άξιζε τα λεφτά που πήρε, ο ίδιος το πιστεύει, και θα προσπαθήσει να το βγάλει και στο παρκέ.

Θέλω να ρωτήσω τον...
Mike Conley. Πως νιώθεις αλήθεια? ΟΚ, κατά βάθος ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι δεν θα έπρεπε να πάρεις τόσα λεφτά αλλά αφού στα έδωσαν why not. Απλά πες μας τι θα τα κάνεις.

Πρόβλεψη νικών:
44-38
Conference rank:
6-8
Division rank:
3

Teaser
Rated: (en)joy


w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Φάνηκε με το καλημέρα.
Grit & Grind ? -Nah
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 03/12: Troy Daniels

Τα νούμερα: Πυροβόλο των 23 σουτ και των 12 εύστοχων, πολύ καλά δηλαδή αν σκεφτούμε ότι σχεδόν οι μισές προσπάθειες ήταν τρίποντες (6/12), πήρε 2 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ με extra κερασάκια 1 κλέψιμο και 1 τάπα, χωρίς κανένα λάθος! +8 στο net team scoring είχε 5 πόντους στα τελευταία κρίσιμα 5 λεπτά που το αποδεκατισμένο Memphis ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και σταμάτησε μπροστά με το τελικό σφύριγμα. Ο Daniels είχε κάνει νέο career score με τους 31 του.

Η εικόνα:


Πριν/ μετά: Στον κόσμο του ΝΒΑ τον έφερε ο πελαργός από τη D-League και βρέθηκε ξαφνικά να παίζει ΝΒΑ Playoffs -με τους Rockets τότε. Στο first round upset με τους Blazers αν θυμάμαι καλά, ο Daniels μπήκε μέσα χωρίς να έχει καν αντίστοιχη εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο και χρόνο συμμετοχής και πήρε μόνος του ένα παιχνίδι με ένα μακρινό τρίποντο. Στο αμέσως προηγούμενο ρεκόρ καριέρας, Γενάρη 2016 με τη φανέλα των Hornets, πάλι ήταν clutch με το game winner. Με λίγα λόγια ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα του εκάστοτε προπονητή του, κάπως έτσι του είπε ο Fizdale πριν το ματς "Ξεκινάς!". Εκείνος έκανε thumb up και αποκρίθηκε "Okay" σαν να μην τρέχει τίποτα. Με Parsons, Ennis, Carter έξω ήρθε για το fill-in από τον πάγκο και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δείχνει να πιστεύει στον ρόλο του, υποστηρίζοντας τις προηγούμενες θετικότατες εμφανίσεις του με 19 πόντους σε έκαστη από αυτές σε μικρότερο χρόνο. Το σημερινό ήταν η φυσική εξέλιξη αυτού που φώναζε ότι θα γίνει εδώ και λίγες μέρες, the "boom", "bloom", "kaboom" ή και "boom sharkalaka" -αν είχε καρφώσει κιόλας.

Ο TA9 δήλωσε μετά το ματς ότι στα αποδυτήρια έπαιξε χοντρό κράξιμο από τον coach:
QUOTE
"He's not going to sugarcoat anything" "He came in and gave us a scolding, and the guys responded."


Ο Daniels (δεν) δήλωσε: "Τσιλλλλ... το έχουμε το ματσάκι λέμε, ανετίλα, γκριν εν γκριντ και λίγη τριποντέλα στο τέλος for the win, ΟΚ coach"

SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 05/12 - Tony Allen

Τα νούμερα: Season high 19 πόντοι με 9/13 δίποντα και ένα χαμένο τρίποντο, 14 rebs, κι αυτό season high, τα 4 επιθετικά, 3 κλεψίματα, μία τάπα, 0/2 a/to νταξ, +9 στην οριακή επικράτηση των Grizzlies στη ΝΟLA στην παράταση.

Η εικόνα (κι όμως, υπάρχει):


Πριν/Μετά: Tι να πει κανείς γι' αυτό το παλικάρι; Δεν ξεκίνησε καν να παίζει στο NCAA μέχρι τη junior χρονιά του σε κολέγιο, όταν και μεταγράφηκε στο Oklahoma State, όπου έπαιξε τόσο καλά που ως senior αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της περιφέρειας, μαζί με τον επίσης μεταγραφή το Lucas τον τριτοτέταρτο και το κάποτε pick των Raptors το Joey Graham οδήγησαν τους Cowboys (κάτω το Dallas!) στην πρωτιά στη Big12 πάνω από Texas, Kansas κλπ, κατακτώντας και το tournoix της, ενώ έφτασαν και στο final 4 για να χάσουν από ένα σουτ του Will Bynum απ' το Georgia Tech, που όμως στον τελικό υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Emeka Okafor. Πω ρε φίλε αρχίζει να γίνεται retro. O Tony είναι 34 κλεισμένα, το Γενάρη 35. Οι Celtics τον επέλεξαν προς το τέλος του πρώτου γύρου το 2004* και βρήκε γρήγορα το ρόλο που φαντάζεστε, αν και σε περιορισμένο σταθερά χρονοδιάγραμμα, παρότι έχασε μάλιστα ένα καλό μέρος της sophomore χρονιάς του για εξωαγωνιστικά-δικαστικά. Όταν η ομάδα έγινε διεκδικήτρια συνέχισε να δίνει αμυντικές και hustle βοήθειες με λίγο απ' το συνηθισμένα απρόβλεπτο "θα πάρω φόρα και ντου" layup του, απλά το παιχνίδι του προβλήθηκε πολύ περισσότερο και έγινε γνωστότερος ως συμπληρωματικός και cult παίκτης του πρωταθλήματος του 2008. Άφησε τη Βοστώνη για τα 10 εκατομμύρια σε μια τριετία στο Memphis το 2010, όπου ο ρόλος του μεγάλωσε/σταθεροποιήθηκε ακόμα περισσότερο στο franchise που ήθελε να δώσει έμφαση στην αμυντική αποτελεσματικότητα και σωστά πόνταρε στον Allen, ο οποίος έχει πλέον 5 φορές αναδειχθεί μέλος των καλύτερων αμυντικών ομάδων της χρονιάς ως Grizzly. Tα προβλήματα επίσης γνωστά, το σουτ και γενικά η επιθετική συγκομιδή ασταθής, υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια που με προσαρμογή πάνω του έχουν γυρίσει υπέρ του Pop ή του Golden, όμως δεν αρκεί αυτό ως λόγος να τον αντιπαθήσεις. Είναι εκεί για να κινείται, ακόμα, με ένα επίπεδο σκυλίσιας εγρήγορσης μεγαλύτερο απ' τους άλλους εννιά. Bέβαια το πρώτο ΝΒΑ-nickname του είναι "Gucci", δεν ξέρω που κολλάει ακριβώς με το στυλ του Allen, που μεγάλωσε φτωχός σε gangsta φάση και πάλεψε να μείνει μακριά από street_αγκωνιές/φασαρίες/φυλακές και να φτάσει τα -φυσιολογικά- μαθητικά προαπαιτούμενα για να παίξει σοβαρό μπάσκετ.

Δεν ξέρω αν είδατε: Τα γέλια του Jordan όταν έβαλε ένα layup o Tony στη Charlotte και μετά τον κοίταξε ψαρωτικά. Λένε, το βλέμμα δεν το είδα, είδα το Jordan να κυλιέται απ' τα γέλια.


*Ο Joey Graham έφυγε στο 16 και επόμενο pick Danny Granger.
Manimal
Λατρεία ο Τόνυ. Δεν έχω ψάξει για κάτι σχετικό, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Marc είναι ο πιο clutch παίχτης της σεζόν? Και γενικά, διαχρονικά, έχει βάλει πάρα πολλά buzzer, και τρίποντα μάλιστα.
benchwarmer
Για μένα είναι από τις θετικές εκπλήξεις της χρονιάς μέχρι στιγμής το Μέμφις. Και μάλιστα στα τελευταία ματς που λείπει ο Κόνλει αναλαμβάνει όλο το κουμάντο ο Χάρισον, που κανονικά η σχέση του με βασικό pg ομάδας ΝΒΑ θα εξαντλούταν σε ομάδα τύπου 76ers... Ο Μαρκ εντυπωσιακός (και με τρίποντο πλέον!), πολύ νοσταλγικό να βλέπεις και τον Vince ακόμα σε αυτό το επίπεδο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχουν ενταχθεί παίχτες όπως ο Daniels και ο Green, που ατομικά έχουν συγκεκριμένο ταβάνι πιστεύω, αλλά μέσα σε ένα υγιές σωματείο προσφέρουν το καλύτερό τους. Και ειδική αναφορά βέβαια στον Φιζντέιλ που αν και νέος προπονητής δεν φοβάται να τους εμπιστευτεί.
aegeansheed
QUOTE(benchwarmer @ Dec 10 2016, 20:14 ) *
Και ειδική αναφορά βέβαια στον Φιζντέιλ που αν και νέος προπονητής δεν φοβάται να τους εμπιστευτεί.


Totally agree. Πολύ σωστή προετοιμασία, παίκτες που δε φοβούνται και ειδικά δε φοβούνται να σουτάρουν όταν πρέπει, είδαμε σήμερα.

Πήγε και +30
Manimal
QUOTE (Manimal @ Dec 6 2016, 19:43 ) *
Λατρεία ο Τόνυ. Δεν έχω ψάξει για κάτι σχετικό, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Marc είναι ο πιο clutch παίχτης της σεζόν? Και γενικά, διαχρονικά, έχει βάλει πάρα πολλά buzzer, και τρίποντα μάλιστα.


Σήμερα έπεσα σε αυτό το άρθρο . Δεδομένου ότι ο Gasol έχει αναλάβει τις περισσότερες κρίσιμες επιθέσεις (αν όχι σχεδόν όλες) επιβεβαιώνει αυτό που φανταζόμουν. Στην αντίπερα όχθη κυκλοφορεί άρθρο με τον non-clutch παίχτη της σεζόν που είναι ο χελώνας.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 29/12 - Troy Daniels, vol. II

Τα νούμερα: 22 πόντοι σε 18 λεπτά, αυτό συμβαίνει όταν σκοράρεις 8/12 με 6/8 τρίποντα, χωρίς βολές. 3 rebounds, 2 assists, +20 στην εντός έδρας νίκη του Memphis με 34 πόντους διαφορά, απέναντι στην πράγματι Okla-χώμα χτες. Garbaτζιά, όλα στην τέταρτη περίοδο, αλλά είχε καιρό να το κάνει και με κέρδισε το εντυπωσιακό της θέασης, ανεξαρτήτως συνθηκών αγώνα. Είχε τη σημασία της σαν εμφάνιση, καθώς είναι franchise record για πόντους σε μία περίοδο.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: BίσσηΓιου με Shaka Smart, δεν έπαιζε σταθερά την πρώτη διετία, ως senior σημείωσε ρεκόρ τριπόντων για το κολέγιο και τη division με 11 σε ένα παιχνίδι. Undrafted. Χρειάστηκε αρκετή D-League προσπάθεια για να ντεμπουτάρει στο ΝΒΑ, με τη φανέλα του Houston, το Μάρτη του 2014. Έβαλε την προαναφερθείσα (vol. I) βόμβα στην postseason, έγινε όμως δις ανταλλαγή. Πρώτα ήταν μέρος μιας ανούσια πολύπλοκης που είχε κέντρο την Κόρη Brewer και τον μετακίνησε στη Minnesota, κι εκεί όμως δεν κέρδισε μεγαλύτερο ρόλο οπότε ως σχετικό afterthought της τράμπας Mo με Gary Neal έγινε παίκτης των Hornets, που ήταν η πρώτη ομάδα -ως Bobcats τότε- που του έδωσε ευκαιρία. Στη Βόρεια Καρολίνα έδωσε το περασμένο, ξανά προαναφερθέν, ο Sheed τα λέει πιο καλά, career high των 28 με το άλλο νικητήριο σουτ που τον θυμίζει. Το καλοκαίρι με sign-n-trade άλλαξε ξανά ομάδα και φτάσαμε στο Memphis. Παρότι δεν ξεκίνησε ως μέρος του rotation, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες κι έκανε μια απίθανη έκρηξη τεσσάρων αγώνων όπου στο πρώτο ξεπέρασε το.. σύνολο πόντων που είχε ως εκεί στη σεζόν και κέρδισε τη θέση του, ενώ στα δύο τελευταία σκόραρε 31 και 29, κερδίζοντας τη θέση του στο thread. Δε θα έλεγα πως τα πράγματα έχουν πάει απαραίτητα άσχημα από δω και πέρα, είναι μόνιμος πια στο παρκέ, όμως μόλις μια φορά είχε περάσει ξανά τους 20 μετά από εκείνο το back-2-back αθροιστικό 60αρι. Κι αν σκεφτείς πως τα έβαλε όλα μα όλα στο απόλυτα κενό ουσίας διάστημα του αγώνα χτες, δε μπορώ να πω πως είναι όσο κερδισμένος θα ήλπιζε ίσως. Έχει περάσει μια πετυχημένη audition να δοκιμάσει για backup scoring PG, είτε ως Grizzly είτε κάπου αλλού. Περιμένει ακόμα την πραγματική ευκαιρία του. Είναι μόλις 25.

Δεν ξέρατε πως: στο ίδιο μέρος, το Roanoke της Virginia, μεγάλωσε και ο JJ Redick. Αν ψάχνετε να πάτε κάπου διακοπές και ελπίζετε να βελτιώσετε και το σουτ σας είναι μια πρόταση.
SG3ptshooter
Marc the White, νέο career high, 42, με 5 3pt.

SteveNashidis


Tι έκανες ρε Vince ;;;
Ο τελευταίος παίκτης, της προηγούμενης γενιάς . w00t.gif w00t.gif
SG3ptshooter


Career high κι ο αγαπημένος Conley, αμόλησε τα καθαρόαιμα ο Fizdale κι αναμενόμενα έχουν ξεσαλώσει.. Η είσοδος στα playoffs δεν χωρούσε και μεγάλη αμφιβολία, πριν ακόμα αρχίσει η σεζόν, συνεχίζουν να αντιστέκονται στο επερχόμενο κλείσιμο ενός απ' τους μαρκοβιότερους κύκλους στο ΝΒΑ, με 6 προς 7 συνεχόμενες παρουσίες στην οχτάδα της Δύσης. Τρίτο μεγαλύτερο streak στη λίγκα, προφανώς μακράν προηγούνται οι Spurs και η πρωτιά στην Ανατολή ανήκει στους.. Hawks.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 04/02 - JaMychal Green

Τα νούμερα: Career high 29 πόντων από 8/11 σουτ, 1/2 τρίποντα, 12/12 βολές, δύο φορές είχε περισσότερα fga στη σεζόν, η μία ήταν και η μόνη φορά που πέρασε τους 20 ως εδώ. Χρειάζεται να αθροίσεις το σκοράρισμά του στα 5 τελευταία παιχνίδια για να ξεπεράσεις το high και δεν έχει ούτε μετά απ' το χτεσινό 10 πόντους μέσο όρο στη σεζόν. Δεν παύει βέβαια να είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του παζλ για το φετινό Memphis. Aκόμη, σε 30 λεπτά, έδωσε 2+4 rebounds, 1/1 a/to κι από ένα κλέψιμο, τάπα, ήταν +3 στην εκτός έδρας νίκη των Grizzlies στη Sota.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Ήταν ο καλύτερος παίκτης απ' την Alabama, είχε αγωνιστεί με την Εθνική των ΗΠΑ στο U18 και ήταν ο πρώτος PF της recruiting class του για το ESPN μπαίνοντας στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Φοίτησε το footballικό Alabama, απ' την αρχή έδινε περίπου αυτά που φαντάζεστε, δεν είχε προσθέσει έγκαιρα το τρίποντο και ήταν μια επιθετική απειλή αλλά όχι κάτι το ξεχωριστό, στη junior χρονιά του βγήκε στην καλύτερη ομάδα της SEC και ως senior έπεσε στη δεύτερη, γιατί τη frontline την είχαν σίγουροι οι Davis + Gilchrist. Έπαιξε φιλότιμα και στους 64 του NCAA τότε, ως senior το 2012, όπου έχασαν στον πόντο απ' το Creighton. Draft όμως δεν έγινε, το ενδιαφέρον απ' τους Spurs υπήρχε ήδη, έπαιξε στη Roanne με αρκετά καλή παρουσία σε 22 λεπτά έδινε διψήφιους μέσους όρους σε πόντους και ranking με καλά ποσοστά και αρκετά rebs, γύρισε να το παλέψει στη D-League μετά από οριακό Οκτωβριανό waive, έπαιξε 4 παιχνίδια τελικά ως Spur σε 10-day συμβόλαιο και τον ξαναέκοψαν. Κάπου εκεί παρεμβαίνουν οι Grizzlies, τον λυπήθηκαν. Μετά από 2 10ήμερα και στο Tennessee βρίσκει το τσίπικο τριετές για λιγότερο από ένα εκατομμύριο το χρόνο στις δύο full χρονιές που τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη έδινε Post All-Star πόνο από πέρυσι, στο 12-7 ήταν σε 15 παιχνίδια ως βασικός, καλύτερα κι από φέτος. Έχει ξεκινήσει σε όλα του τα παιχνίδια για φέτος, επιθετικά δεν έχει συνεισφέρει περισσότερο και φαίνεται η προσπάθειά του να γίνει πιο supporting/specialist, έχει περάσει στο 51,6% στα δίποντα και σουτάρει καλύτερα απ' το τρίποντο -και στις βολές- ρίχνοντας 2 ανά αγώνα. Θα κρατήσει έναν τέτοιο ρόλο για τα επόμενα 5 χρόνια περίπου και βλέπω να μένει Grizzly. Απλά μην περιμένετε να βάζει κοντά 30 συχνά.

Δε δήλωσε, twittαρε:
Thank you LORD ‼ 💪💪 #334 #GNG
https://twitter.com/Jmyke1/status/828118190282637312
Έχω δει τα δύο Silence σε δύο σερί μέρες, not my wisest moment.
SteveNashidis


Kαι σε εκθείαζα ρε Vince σε προηγούμενο post.

"O οργανωμένος σύνδεσμος των (πρώην) Αrizona Pirates , εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον μελλοντικό αστέρα του ΝΒΑ, Devin Booker, και περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον συνταξιοδοτημένο small forward , στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για να εκφράσει την "αγάπη" του.
Παράλληλα αυξημένη ανησυχία παρουσιάζουν τα μέλη του συλλόγου, για την στοχοποίηση των νεαρών αθλητών της ομάδας και από άλλους παίκτες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Αντεντοκούμπο στον Chriss. Τα περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα ούτε τυχαία. Κανένας συμβιβασμός απέναντι σε παρόμοιες συμπεριφορές, τύπου Markieff Morris "
Εκ του προέδρου
icon_drunk.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 13/03 - Vince Carter

Τα νούμερα: Season high 24 πόντων από 8/8 σουτ με 6/6 τρίποντα και 2/2 βολές, 1 επιθετικό rebound και 4 αμυντικά, 2 assists προς 1 λάθος, 3 κλεψίματα, +9 στη σπουδαία εντός έδρας νίκη των Grizzlies κόντρα στους Bucks, μια νίκη που την είχε ανάγκη το Memphis.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Όπως κι όταν βάλαμε το Dirk, είναι λίγο ανόητο να γραφτεί career retrospective για έναν απ' τους πιο αναγνωρίσιμους NBAers της γενιάς του. Ο Carter είναι πλέον ο γηραιότερος παίκτης στη λίγκα για τη φετινή σεζόν, ο μόνος που παίζει ή θα παίξει φέτος ευρισκόμενος στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του. Αν συνεχίσει για το 2017-18, όπως έχει δηλώσει πως στοχεύει σώματος επιτρέποντος να κάνει, θα μπει στο top10 all-time γηρατειών σε ένα ματς αλλά και σε πλήθος σεζόν. Παραμένει ένας χρήσιμος παίκτης σε ομάδα που βρίσκει το δρόμο της στην postseason, φέτος θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη παρουσία του, που θα είναι το μεγαλύτερο ατομικό playoffs streak της καριέρας του. Ρίχνει γύρο στους Ginobili, Terry και Pierce που είναι ανάμεσα στο 39 και το 40. Θυμάται κανείς πως οι Grizzlies βρίσκονταν στο Vancouver όταν μπήκε ο VC στη λίγκα; rolleyes.gif

Αντίστροφα: ο νεότερος παίκτης ever απ' το 2005 κι έπειτα έγινε ο Andrew Bynum, είχα προλάβει Jermaine. Φέτος για τη σεζόν νέωπας είναι ο αγαπημένος των Suns fans o Bender.
SG3ptshooter
QUOTE
Grizzlies retire Zach Randolph's number 50 jersey

Η πρώτη Αρκούδα στο ταβάνι
http://www.fox13memphis.com/top-stories/gr...ersey/551545941
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.