Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pierce
Αυτή τη στιγμή γίνεται η κλήρωση των ομίλων.
Live stream.



Πολύ πολύπλοκο το έχουν κάνει και έχουν μπλέξει τα μπούτια τους μεταξύ τους.
Zoys
Απογοήτευση για όσους περίμεναν συμπαρουσιάστρια σαν εκείνη της αντίστοιχης κλήρωσης του Μουντιάλ. Και μετά απορούμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι πιο δημοφιλές. tongue.gif smiley.gif
ssoulliss
Ο Κοτλέμπα κάνει συνέχεια λάθη!!! smiley.gif

Η παρουσιάστρια επιβεβαιώνει ότι οι Ισπανίδες είναι άσχημες!!!! tongue.gif (Εξαιρούμε την Πηνελόπη)
Pierce
benchwarmer
1ος Όμιλος: Ισπανία, Αίγυπτος, Ιράν, Σερβία, Βραζιλία, Γαλλία.
2ος Όμιλος: Αργεντινή, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Κροατία, Πουέρτο Ρίκο, Ελλάδα.
3ος Όμιλος: ΗΠΑ, Φινλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ουκρανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Τουρκία.
4ος Όμιλος: Λιθουανία, Αγκόλα, Κορέα, Σλοβενία, Μεξικό, Αυστραλία.


Δεν ξέρω πώς να κρίνω την κλήρωση. Στον όμιλό μας (αν και πρώτα πρέπει να δούμε πώς θα κατέβουν οι ομάδες κλπ κλπ κλπ) μπορούμε να έρθουμε ακόμα και 1οι, αλλά μετά πέφτουμε πάνω στον 1ο όμιλο για όλα τα νοκ άουτ.
Θυμίζω ότι τελικό θα πάνε μία ομάδα από τους Α-Β και μία από τους Γ-Δ...
GK_23
QUOTE(benchwarmer @ Feb 3 2014, 21:48 ) *
Δεν ξέρω πώς να κρίνω την κλήρωση. Στον όμιλό μας (αν και πρώτα πρέπει να δούμε πώς θα κατέβουν οι ομάδες κλπ κλπ κλπ) μπορούμε να έρθουμε ακόμα και 1οι, αλλά μετά πέφτουμε πάνω στον 1ο όμιλο για όλα τα νοκ άουτ.
Θυμίζω ότι τελικό θα πάνε μία ομάδα από τους Α-Β και μία από τους Γ-Δ...

Αυτό ακριβώς...
Το πρώτο μισό του bracket είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με το δεύτερο μισό. Βγαίνουν πολύ δύσκολα ματς από τους 16 κιόλας.

Ο πιο ανοικτός όμιλος είναι αυτός των ΗΠΑ, όπου πέρα από την 1η θέση, όλα τα άλλα είναι ρευστά. Και ο 4ος είναι επίσης ανοικτός, αν και κάποιες ομάδες ξεχωρίζουν. Στον 1ο και στο 2ο όμιλο υπάρχουν 4 ομάδες ανά όμιλο που είναι πιο πάνω από τις άλλες δύο.
Dred11
Λογικά πέφτουμε πάνω σε μια από τις Σερβία-Βραζιλία στο δεύτερο γύρο, αν υποθέσουμε ότι θα βγούμε 1-2 και στον πρώτο όμιλο φαβορί είναι Ισπανία-Γαλλία.
Timemaster
μιας και εμείς ήμασταν στο τελευταίο γκουπ της κληρωτίδας ο μοναδικός όμιλος που δεν ήθελα να είμαστε ήταν ο δεύτερος.

καλύτερα στον πρώτο στη θέση της Γαλλίας όπου σίγουρα περνάς στην επόμενη φάση και πιθανόν να μην έχεις κάποιο δυνατό αντίπαλο στα χιαστί.
Βέβαια ακόμα καλύτερα στον τρίτο στη θέση της Τουρκίας ή στον τέταρτο αντί της Αυστραλίας.

Αυτό που φοβάμαι στον όμιλο μας είναι πως ο πρώτος μπορεί να γίνει μύλος και να δούμε καμιά Γαλλία να βγαίνει τρίτη και άντε να την αποκλίσεις από τους 16. Ενώ δε ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι Βραζιλία και Σερβία μιας και από παίχτες είναι πολύ δυνατές ομάδες.
ssoulliss
Η κλήρωση και το πρόγραμμά(που θα βγει σε λίγο) δεν έχουν αξία για εμάς αν δεν δούμε τι είδους προπονητή θα έχουμε.

Μετά ποιοι παίκτες θα την στελεχώσουν και μετά οι αντίπαλοι και το σκάουτινγκ.

Στα της κλήρωσης, αφού οι Ισπανοί αποφάσισαν απο τους 2 πρώτους ομίλους να βγεί ο ένας φιναλίστ τότε τέσσερις εκ των Ισπανία,Βραζιλία,Γαλλία,Σερβία,Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο,Αργεντινή και Κροατία(λογικά πάντα) δεν θα είναι στους προημιτελικούς και 2 μόνο θα παίξουν ημιτελικά! Την στιγμή που το άλλο μπλοκ είναι πιο βατό.

Για να συνεχίσουμε θα πρέπει να κερδίσουμε χιαστί για πρώτη φορά μετά το 2009 και να πάμε βήμα-βήμα. Αν κατέβουν πλήρεις οι ομάδςε μας περιμένει βουνό,αν όχι είναι στο χέρι μας.

Όλα αυτά με την προυπόθεση που έγραψα πιο πάνω(προπονητής).
GK_23
Ολόκληρο το πρόγραμμα: http://fiba.com/downloads/fe/2014/FBWC/201...raw-Results.pdf

Οι ώρες των αγώνων θα αποφασιστούν αργότερα. Το πρόγραμμα της εθνικής είναι:

30/8 Eλλάδα-Σενεγάλη
31/8 Ελλάδα-Φιλιππίνες
1/9 Πουέρτο Ρίκο-Ελλάδα
2/9 Pεπό
3/9 Ελλάδα-Κροατία
4/9 Αργεντινή-Ελλάδα
ViC
εύκολος όμιλος, αλλά έχοντας χάσει τα τελευταία χρόνια από όλα τα καφενεία της υφηλίου, δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ούτε καν για την πρόκριση. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, χτυπάμε ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου. Πάντως ο όμιλος με τον οποίο διασταυρωνόμαστε είναι δύσκολος. Ισπανία και Γαλλία ενδεχομένως πρέπει να τις αποφύγουμε, και ακόμα και αν το καταφέρουμε αυτό, μένουν Σερβία και Βραζιλία που δεν είναι καθόλου εύκολοι αντίπαλοι. Έχει μεγάλη ανηφόρα η διοργάνωση, αλλά -θεωρητικά πάντα- μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στον τελικό, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα δε συναντάμε τις ΗΠΑ νωρίτερα.
Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Θα δούμε όταν πάρουμε προπονητή και δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε. Άλλο είναι να κατεβαίνεις με βασική πεντάδα Καλάθη, Σπανούλη, Παπανικολάου, ένα τεσσάρι, Κουφό και προπονητή Κατσικάρη και άλλο να κατεβαίνεις με Σλούκα, Ζήση, Περπέρογλου, ένα άλλο τεσσάρι, Μαυροκεφαλίδη και προπονητή Κώστα Μίσσα...

QUOTE(GK_23 @ Feb 3 2014, 23:12 ) *
Ολόκληρο το πρόγραμμα: http://fiba.com/downloads/fe/2014/FBWC/201...raw-Results.pdf

Οι ώρες των αγώνων θα αποφασιστούν αργότερα. Το πρόγραμμα της εθνικής είναι:

30/8 Eλλάδα-Σενεγάλη
31/8 Ελλάδα-Φιλιππίνες
1/9 Πουέρτο Ρίκο-Ελλάδα
2/9 Pεπό
3/9 Ελλάδα-Κροατία
4/9 Αργεντινή-Ελλάδα

κλιμακούμενης δυσκολίας το πρόγραμμα. Ξεκινάμε με δύο "ευκολάκια" που δε θα είναι, όμως, καθόλου εύκολα, γιατί θα υπάρχει το άγχος της πρεμιέρας και ο ενθουσιασμός των Σενεγαλεζο-φιλιππινέζων. Συνεχίζουμε με δύο ματς που θα κρίνουν πολλά (και ένα ρεπό στο ενδιάμεσο για να καθαρίσει το μυαλό) και κλείνουμε με ένα ματς που αν όλα έχουν πάει καλά θα κρίνει την πρώτη θέση, αν τίποτα δεν έχει πάει καλά, μπορεί να κρίνει ακόμα και την πρόκριση. Θα προτιμούσα ένα δυνατό ματς στο ξεκίνημα για να πω την αλήθεια...
zorba
QUOTE(ssoulliss @ Feb 3 2014, 21:18 ) *
Η κλήρωση και το πρόγραμμά(που θα βγει σε λίγο) δεν έχουν αξία για εμάς αν δεν δούμε τι είδους προπονητή θα έχουμε.

Ειλικρινά ελπίζω να μην είναι ο Γιαννάκης αλλιώς θα τρελαθούμε στο σετ παιχνίδι... κάτι που θα αχρηστεύσει τον Αντετοκούμπο...
Κατσικάρης ή Ιτουδης είναι η καλύτερη λύση
Vas
Καλα, γιατί το έκαναν έτσι το πρόγραμμα?

Κανονικά θα έπρεπε να "μιξαρανε" όλοι οι ομιλοι.... Δηλαδή στους 8 να έπαιζαν Α1-Β4 vs Γ2-Δ3

Ο Τζινομπιλι θα παίξει? Ξέρει κανείς?
PAKMAN
Προπονητής Κατσικάρης

Σπανουλης
Σλούκας
Καλάθης
(Μάτζαρης)
(Ζήσης)

Μπράμος
Παπανικολάου
Περπέρογλου

Καιμακογλου
Άντε
(Φώτσης)
Πρίντεζης
Μπουρούσης
Κουφός
(Βουγιούκας)

Από αυτούς οι μη τραυματίες και οι πιο φορμαρισμένοι θα παίξουν στο παγκόσμιο.


rchos
QUOTE(Vas @ Feb 3 2014, 23:24 ) *
Καλα, γιατί το έκαναν έτσι το πρόγραμμα?

Κανονικά θα έπρεπε να "μιξαρανε" όλοι οι ομιλοι.... Δηλαδή στους 8 να έπαιζαν Α1-Β4 vs Γ2-Δ3

Ο Τζινομπιλι θα παίξει? Ξέρει κανείς?


Ό ένας αθώος λόγος είναι ότι τα νοκ άουτ γίνονται σε δύο πόλεις φέτος οπότε βάζουν τους δύο ομίλους στην Μαδρίτη και τους άλλους δύο στην Βαρκελώνη άρα δεν θα απαιτούνται μετακινήσεις.

Ο πραγματικός λόγος φυσικά είναι να μην βρεθούν Ισπανία-Αμερική πριν τον τελικό αντιμέτωποι.

Ο Τζινόμπιλι νομίζω έχει σταματήσει από εθνική.
ViC
άρα όλοι συμφωνούμε ότι αν δε δούμε προπονητή και ρόστερ, όλες οι προβλέψεις είναι μάταιες. Καιρός να δούμε τι εννοούσε ο Βασιλακόπουλος "περιμένετε τη wild card για να πάρουμε προπονητή". Στον κόσμο έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες και όχι χωρίς λόγο. Ανεξαρτήτως των διαφωνιών μας για την ηθική της συμμετοχής μας στο παγκόσμιο και για τα 800 χιλιάρικα, πρέπει να πούμε ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιαστεί η πιο πλήρης εθνική όλων των εποχών. Με βασικούς 2-3 παίκτες από το NBA συν τον Σπανούλη, συν τον Παπανικολάου, έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη και και και... Αν είναι να γίνει έτσι και με έναν προπονητή πρώτης γραμμής έχει καλώς. Αλλιώς ας καθόμασταν σπίτι μας...

προκλητικά οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι Ισπανία και ΗΠΑ δε θα συναντηθούν καθόλου πριν τον τελικό. Αφού είχαν τοποθετηθεί πριν από την κλήρωση οι μεν στον Α και οι δε στον Γ όμιλο, που ήταν γνωστό ότι δε θα διασταυρωθούν μεταξύ τους πριν τον τελικό.
Quincy
Εδώ το κάνανε με την Τουρκία, με τους Ισπανούς που έχουν κι ομαδάρα θα προβληματιζόντουσαν. Εμένα βασικά δεν με πολυνοιάζουν τα μετάλια, παρόλα αυτά αν εμφανίσουμε ένα σοβαρό σύνολο το υλικό και το ταλέντο το έχουμε για να κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε (πλην USA).

Θέλω ημιτελικό με Ισπανία και εκδίκηση για το '07 bball.gif
yorgos
Πολύ εύκολος όμιλος. Είδα Π. Ρίκο και Αργεντινή στο Fibamericas και ουδεμία σχέση με παλιά, έχουν αποχωρήσει παλιές, μεγάλες μορφές και από τις δύο, σαφώς πιο αποδυναμωμένες από παλιά, αν και οι Πορτορικάνοι έχουν ΝΒΑερς και είναι λιγότερο τρελοκομείο από παλιά.
benchwarmer
Για ρόστερ κλπ είναι πάρα πολύ νωρίς. Φρονώ πάντως πως από τους 3 μας ΝΒΑερς ο (με διαφορά τολμώ να πω) πιο σημαντικός είναι ο Κουφός. Από εκεί και πέρα οι κλήσεις είναι λίγο πολύ γνωστές από τώρα, μόνο κάποιος πολύ ιδιαίτερος προπονητής θα τολμήσει κάτι έξω από τα συνηθισμένα, και για αυτό ακριβώς νομίζω πως δεν θα προτιμηθεί τέτοιος προπονητής.

Ο Τζινόμπιλι όχι δεν έχει σταματήσει από την εθνική, όπως και κανένας από αυτούς. Απλά κάθε χρόνο αποφασίζουν εκ νέου αν θα κατέβουν ή όχι. Με την καριέρα του πάντως σε ελεύθερη πτώση πλέον, δεν ξέρω τι θα επιλέξει. Ο Ντελφίνο πιθανότατα θα είναι οφφ λόγω του τραυματισμού (θα είναι δηλαδή εντάξει υποθέτω μέχρι τον Αύγουστο, αλλά δεν νομίζω πως θα τον αφήσουν να πάει), ο Σκόλα λογικά θα είναι (εδώ ήταν και πέρυσι στο Παναμερικανικό), ο Νοτσιόνι το ίδιο, όπως εκτιμώ πως θα είναι και ο Πριτζιόνι, αν και 37 πλέον.

QUOTE(yorgos @ Feb 4 2014, 01:21 ) *
Πολύ εύκολος όμιλος. Είδα Π. Ρίκο και Αργεντινή στο Fibamericas και ουδεμία σχέση με παλιά

Εμάς πέρυσι μας είδες? tongue.gif
yorgos
Ναι... κι ενθουσιάστηκα....
kotzito
Εδω θα δουμε Πιτερ Τζον Ραμος με Πουερτο Ρικο και ισως Javale McGee με Φιλιππινες. Ολα τα παλιοπαιδα εδω μαζεμενα tongue.gif


Για Αντετοκουμπο νομιζω οτι καλο θα ηταν να μην κατεβει ισως φετος.Αφ'ενος γιατι εχει την απειρια ακομα σε μια θεση κιολας που ηδη υπαρχουν Παπανικολαου-Περπερογλου, και αφ'ετερου νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο και για τον ιδιο, και για τους Μπακς αλλα και για την εθνικη, να αγωνιστει με την νεων ανδρων τον Ιουλιο και μετα να λιωσει 1-2 μηνες σε ατομικη προπονηση, παρα να τρεχει Ιουλιο-Σεπτεμβρη.

ssoulliss
QUOTE (benchwarmer @ Feb 4 2014, 00:23 ) *
Για ρόστερ κλπ είναι πάρα πολύ νωρίς. Φρονώ πάντως πως από τους 3 μας ΝΒΑερς ο (με διαφορά τολμώ να πω) πιο σημαντικός είναι ο Κουφός. Από εκεί και πέρα οι κλήσεις είναι λίγο πολύ γνωστές από τώρα, μόνο κάποιος πολύ ιδιαίτερος προπονητής θα τολμήσει κάτι έξω από τα συνηθισμένα, και για αυτό ακριβώς νομίζω πως δεν θα προτιμηθεί τέτοιος προπονητής.

Ο Τζινόμπιλι όχι δεν έχει σταματήσει από την εθνική, όπως και κανένας από αυτούς. Απλά κάθε χρόνο αποφασίζουν εκ νέου αν θα κατέβουν ή όχι. Με την καριέρα του πάντως σε ελεύθερη πτώση πλέον, δεν ξέρω τι θα επιλέξει. Ο Ντελφίνο πιθανότατα θα είναι οφφ λόγω του τραυματισμού (θα είναι δηλαδή εντάξει υποθέτω μέχρι τον Αύγουστο, αλλά δεν νομίζω πως θα τον αφήσουν να πάει), ο Σκόλα λογικά θα είναι (εδώ ήταν και πέρυσι στο Παναμερικανικό), ο Νοτσιόνι το ίδιο, όπως εκτιμώ πως θα είναι και ο Πριτζιόνι, αν και 37 πλέον.


Εμάς πέρυσι μας είδες? tongue.gif

Όντως ο Κουφός είναι θεωρητικά ο πιο πολύτιμος αυτή την στιγμή.Αλλά έχουμε Ντιρκ...Μπουρούση μη μασας!! smiley.gif

Μόνο ο Σκόλα είναι σίγουρος για Αργεντινή(πορωμένος πάντα) οι υπόλοιποι,άγνωστο αν θα κατέβουν. Οι Πορτορικάνοι έχουν βάθος και θα έχουν καλή ομάδα, οι Κροάτες θα είναι όπως περυσι ίσως και καλύτεροι. Δεν συζητώ να έχουμε θέμα με Σενεγάλη και Φιλιππίνες w00t.gif !
benchwarmer
Ο Ράμος τα τελευταία 2 καλοκαίρια δεν έχει κατέβει, δεν ξέρω τον λόγο. Πέρυσι πάντως χωρίς αυτόν οι Πορτορικάνοι ήταν πάρα πολύ καλοί, με Αρόγιο-Μπαρέα στα γκαρντ και Μπάλκμαν στο 4 να κάνει τα ματς της ζωής του. Φέτος λέει θέλουν να κατεβάσουν και τον Χάρκλες του Ορλάντο, κλείνοντας έτσι κάπως και την τρύπα στο 3. Θα δούμε, νομίζω θα είναι καλύτεροι από ότι περιμένουμε.

Οι Φιλιππίνες θέλουν τον Τζαβάλε και τον Μπλάτσε (φαντάζομαι τον έναν από τους 2). Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, αλίμονο αν κινδυνεύσουμε. Όπως και με τη Σενεγάλη (άσχετα με το κακό προηγούμενο της Νιγηρίας). Είναι αρκετά χειρότεροι από τη Νιγηρία, και ακριβώς επειδή υπάρχει το προηγούμενο με αφρικανική ομάδα, νομίζω πως θα μπούμε σοβαρότατοι και δεν θα έχουμε θέμα.


Οφ τόπικ με εμάς, αλλά πλέον ζω για τη στιγμή του Maori dance μπροστά στους ΝΒΑερς των ΗΠΑ biggrin.gif
ViC
QUOTE(benchwarmer @ Feb 4 2014, 01:23 ) *
Οφ τόπικ με εμάς, αλλά πλέον ζω για τη στιγμή του Maori dance μπροστά στους ΝΒΑερς των ΗΠΑ biggrin.gif

σωστός, αυτό σκέφτηκα κι εγώ...
επίσης, θα έχει ενδιαφέρον το ΗΠΑ-Ουκρανία με Μάικ Φρατέλο στον ουκρανικό πάγκο

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...kh.2626314.html
πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Γιαννάκη. Το ωραίο, όμως, είναι άλλο:
"Ο Φώτης Κατσικάρης, που ούτως ή άλλως έχει ως πρώτο στόχο τους ισπανικούς πάγκους, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερα αποφασιστικός σε θέμα που είχαν να κάνουν με το σταφ, αλλά και το ρόστερ. Οπότε το αρχικά έντονο φλερτ πάγωσε"
Δηλαδή; τι; Ήθελε να έχει τους βοηθούς που ΑΥΤΟΣ θέλει και να έχει στο ρόστερ τους παίκτες που ΑΥΤΟΣ θέλει; Και όχι τους προπονητές και τους παίκτες που θέλει ο πρόεδρος;;; Ντροπή και αίσχος κε. Κατσικάρη!
Pierce
έχουμε αποθέωση κώστα μίσσα στα σχόλια από κάτω από το άρθρο του sport24 . Οι φήμες ότι τα έγραψε ο ίδιος, εξετάζονται.
Nuntius
QUOTE (yorgos @ Feb 4 2014, 00:21 ) *
αν και οι Πορτορικάνοι έχουν ΝΒΑερς και είναι λιγότερο τρελοκομείο από παλιά.


Μόνο τον Barea έχουν. Όλοι οι άλλοι είναι πρώην. Εμείς έχουμε περισσότερους NBAers tongue.gif

Μ' αρέσει αρκετά το group της Φινλανδίας, πάντως. Έχουν ελπίδες να περάσουν smile.gif
GK_23
QUOTE(benchwarmer @ Feb 4 2014, 02:23 ) *
Ο Ράμος τα τελευταία 2 καλοκαίρια δεν έχει κατέβει, δεν ξέρω τον λόγο. Πέρυσι πάντως χωρίς αυτόν οι Πορτορικάνοι ήταν πάρα πολύ καλοί, με Αρόγιο-Μπαρέα στα γκαρντ και Μπάλκμαν στο 4 να κάνει τα ματς της ζωής του. Φέτος λέει θέλουν να κατεβάσουν και τον Χάρκλες του Ορλάντο, κλείνοντας έτσι κάπως και την τρύπα στο 3. Θα δούμε, νομίζω θα είναι καλύτεροι από ότι περιμένουμε.

Οφ τόπικ με εμάς, αλλά πλέον ζω για τη στιγμή του Maori dance μπροστά στους ΝΒΑερς των ΗΠΑ biggrin.gif

Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό είναι πως μάλλον πέρυσι το καλοκαίρι εξέτιε την ποινή του rolleyes.gif
Στην πραγματικότητα πάντως ήταν τραυματίας πέρυσι. Το 2012 νομίζω έπαιξε κανονικά στο προολυμπιακό.
Πέρα από την προσθήκη του Μο Χάρκλες, το Πουέρτο Ρίκο έχει και κανονικό προπονητή πλέον, τον Ισπανό Πάκο Όλμος (παλιό προπονητή της Βαλένθια), ο οποίος είναι σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τους προηγούμενους ντόπιους ταβερνιάρηδες.

Όσον αφορά τους φίλους σου τους Μαορί, περιμένουν πως και πως να κατέβει ο Στίβεν Άνταμς. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι βέβαιο σχετικά με τη συμμετοχή του...

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ο Κερκ Πένι (μόνος ενεργός πλέον από την ομάδα του 2002), οι παίκτες που παίζουν στους Breakers, δηλαδή οι Κόρεϋ Ουέμπστερ, Τόμας Αμπερκρόμπι, Ρούμπεν Τε Ράνγκι, Τζάροντ Κένι, Άλεξ Πλέντζερ και Μίκα Βούκονα, ο Μπένυ Άντονι που παίζει στην Αδελαϊδα, ο γερόλυκος Λίντσεϊ Τάιτ που παίζει πλέον στο ντόπιο πρωτάθλημα και 3 πολύ ταλαντούχοι κολεγιόπαιδες, ο Τάι Ουέμπστερ του Νεμπράσκα, ο Ρόμπερτ Λόε του Σεντ Λιούις και ο Ισαάκ Φοτού του Χαβάη. Και οι 3 τελευταίοι κάνουν καλή σεζόν στο NCAA.

Πέρα από την εκκρεμότητα με τον Άνταμς, ανοικτό είναι και το θέμα του νατουραλιζέ που θα χρησιμοποιήσουν. Ο Κέισι Φρανκ είναι πλέον 36 ετών και ίσως καλέσουν τον Μάρσελ Τζόουνς της Καντού, ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα (ΗΠΑ/Νέα Ζηλανδία).

Για τους Boomers ακόμα το τοπίο είναι θολό σχετικά με τους NBAers (4 τον αριθμό), ο Άντερσεν θα παίξει 100%, ο Έξουμ θα κατέβει στο ντραφτ φέτος, οπότε μάλλον είναι εκτός. Αυτό που άρεσε στους Αυστραλούς είναι το το γεγονός πως θα παίξουν στον όμιλο του Λας Πάλμας, στην έδρα της ομάδας που παίζει ο Μπραντ Νιούλεϊ.
benchwarmer
QUOTE(GK_23 @ Feb 4 2014, 10:26 ) *
Όσον αφορά τους φίλους σου τους Μαορί, περιμένουν πως και πως να κατέβει ο Στίβεν Άνταμς. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι βέβαιο σχετικά με τη συμμετοχή του...

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ο Κερκ Πένι (μόνος ενεργός πλέον από την ομάδα του 2002), οι παίκτες που παίζουν στους Breakers, δηλαδή οι Κόρεϋ Ουέμπστερ, Τόμας Αμπερκρόμπι, Ρούμπεν Τε Ράνγκι, Τζάροντ Κένι, Άλεξ Πλέντζερ και Μίκα Βούκονα, ο Μπένυ Άντονι που παίζει στην Αδελαϊδα, ο γερόλυκος Λίντσεϊ Τάιτ που παίζει πλέον στο ντόπιο πρωτάθλημα και 3 πολύ ταλαντούχοι κολεγιόπαιδες, ο Τάι Ουέμπστερ του Νεμπράσκα, ο Ρόμπερτ Λόε του Σεντ Λιούις και ο Ισαάκ Φοτού του Χαβάη. Και οι 3 τελευταίοι κάνουν καλή σεζόν στο NCAA.

Πέρα από την εκκρεμότητα με τον Άνταμς, ανοικτό είναι και το θέμα του νατουραλιζέ που θα χρησιμοποιήσουν. Ο Κέισι Φρανκ είναι πλέον 36 ετών και ίσως καλέσουν τον Μάρσελ Τζόουνς της Καντού, ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα (ΗΠΑ/Νέα Ζηλανδία).


Χεχε smiley.gif
Ο Άνταμς (μαζί με τους Πλέτζερ και Λόε) θα λύσει μια για πάντα το πρόβλημα στα σέντερ, επομένως εγώ προσωπικά θα προτιμούσα πλέον για νατουραλιζέ να στραφούμε σε κάποιον γκαρντ. Για 2 χρόνια έπαιζε στους Breakers o Cedric Jackson, νομίζω θα ήταν ιδανική λύση. Δεν ξέρω κατά πόσον γίνεται βέβαια, ευχή εκφράζω περισσότερο.
Μια 12άδα πάντως με:
Jackson-Tait-Webster T.
Penney-Webster C.
Abercrombie-Te Rangi
Vukona-Fotu
Adams-Pledger-Loe
θα ήταν ότι πληρέστερο έχουμε παρουσιάσει από το 2002 κι έπειτα.


Επίσης θέλω τη γνώμη σου για το Ιράν. Για μένα είναι σίγουρα η καλύτερη Ασιατοαφρικανική ομάδα, το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι στον Α όμιλο. Γιατί σε οποιονδήποτε άλλο δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα αποκλειόταν...
Vas
QUOTE(benchwarmer @ Feb 4 2014, 09:35 ) *
Χεχε smiley.gif
Ο Άνταμς (μαζί με τους Πλέτζερ και Λόε) θα λύσει μια για πάντα το πρόβλημα στα σέντερ, επομένως εγώ προσωπικά θα προτιμούσα πλέον για νατουραλιζέ να στραφούμε σε κάποιον γκαρντ. Για 2 χρόνια έπαιζε στους Breakers o Cedric Jackson, νομίζω θα ήταν ιδανική λύση. Δεν ξέρω κατά πόσον γίνεται βέβαια, ευχή εκφράζω περισσότερο.
Μια 12άδα πάντως με:
Jackson-Tait-Webster T.
Penney-Webster C.
Abercrombie-Te Rangi
Vukona-Fotu
Adams-Pledger-Loe
θα ήταν ότι πληρέστερο έχουμε παρουσιάσει από το 2002 κι έπειτα.


Επίσης θέλω τη γνώμη σου για το Ιράν. Για μένα είναι σίγουρα η καλύτερη Ασιατοαφρικανική ομάδα, το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι στον Α όμιλο. Γιατί σε οποιονδήποτε άλλο δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα αποκλειόταν...



Έχω την εντύπωση φέτος θα είναι ο κύκνειο άσμα για πολλούς.
Πιστεύω (ελπίζω) ότι ο Τζινόμπιλι θα κατέβει.

Πάντως ο σύστημα είναι πάρα πολύ άδικο και στην τελική είναι και άσχημο για το μπάσκετ.

Στον «πάνω» όμιλο θα σκοτωθούν όλες οι δυνατές ομάδες (Ισπανία-Γαλλιά-Αργεντινή-Βραζιλία-Ελλάδα-Σερβία-Κροατία) για μία θέση στους 8 και στον «κάτω» είναι σχεδόν σίγουρο ότι στους 8 θα είναι οι ΗΠΑ-Σλοβενία-Λιθουανία-Τουρκία (εκτός αν χάσει από Αυστραλία)….

ΥΓ. Επειδή διαβάζω κάποια άρθρα δημοσιογράφων για Διαμαντίδη. Υπάρχει καμιά πιθανότητα να τον ψήσουν?

QUOTE
Επίσης θέλω τη γνώμη σου για το Ιράν. Για μένα είναι σίγουρα η καλύτερη Ασιατοαφρικανική ομάδα, το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι στον Α όμιλο. Γιατί σε οποιονδήποτε άλλο δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα αποκλειόταν...


To Ιράν πήρε αέρα το Ασιατικό πέρσι. έχει και ένα ΝΒΑερ (Hamed Haddadi). για να περάσει πρέπει να αφήσει έξω την Σερβία.... Δύσκολο .

GK_23
QUOTE(benchwarmer @ Feb 4 2014, 10:35 ) *
Για 2 χρόνια έπαιζε στους Breakers o Cedric Jackson, νομίζω θα ήταν ιδανική λύση. Δεν ξέρω κατά πόσον γίνεται βέβαια, ευχή εκφράζω περισσότερο.

Επίσης θέλω τη γνώμη σου για το Ιράν. Για μένα είναι σίγουρα η καλύτερη Ασιατοαφρικανική ομάδα, το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι στον Α όμιλο. Γιατί σε οποιονδήποτε άλλο δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα αποκλειόταν...

Δεν έχω ακούσει/διαβάσει κάτι σχετικά με την απόκτηση υπηκοότητας από τον Τζάκσον. Εννοείται πως θα ήταν σούπερ λύση πάντως επειδή όντως τους λείπει ένας καλός οργανωτής. Ακόμα και χωρίς τον Τζάκσον πάντως, αν κατέβει ο Άνταμς, το ρόστερ τους θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και μπορούν εκτός από πρόκριση ακόμα και τη δεύτερη θέση πίσω από τις ΗΠΑ.

Το Ιράν είναι πράγματι η καλύτερη ασιατοαφρικανική ομάδα (παρόλο που σε υλικό υπάρχουν καλύτερες χώρες, πχ Νιγηρία) αλλά έπεσε στο λάκκο με τα λιοντάρια (1ος όμιλος). Αν ήταν στον 3ο όμιλο, θα το πάλευε για την πρόκριση. Πέρυσι πάντως έδειξε πως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους Ασιάτες.
benchwarmer
QUOTE(Vas @ Feb 4 2014, 10:54 ) *
Έχω την εντύπωση φέτος θα είναι ο κύκνειο άσμα για πολλούς.


Για τους Αργεντίνους λες; Αυτό λέμε από το 2008 tongue.gif Μάλλον τους μπερδεύουμε με τους δικούς μας.
Με τους Ολυμπιακούς να είναι στο Ρίο το 2016, εγώ σχεδόν υπογράφω ότι ούτε φέτος θα είναι η τελευταία φορά που θα τους δούμε.
GK_23
QUOTE(Vas @ Feb 4 2014, 10:54 ) *
Στον «πάνω» όμιλο θα σκοτωθούν όλες οι δυνατές ομάδες (Ισπανία-Γαλλιά-Αργεντινή-Βραζιλία-Ελλάδα-Σερβία-Κροατία) για μία θέση στους 8 και στον «κάτω» είναι σχεδόν σίγουρο ότι στους 8 θα είναι οι ΗΠΑ-Σλοβενία-Λιθουανία-Τουρκία (εκτός αν χάσει από Αυστραλία)….

To Ιράν πήρε αέρα το Ασιατικό πέρσι. έχει και ένα ΝΒΑερ (Hamed Haddadi). για να περάσει πρέπει να αφήσει έξω την Σερβία.... Δύσκολο .

Αν οι Αυστραλοί κατέβουν με όλους του NBAers, δεν βλέπω γιατί να μη χτυπήσουν στα ίσα ομάδες όπως Σλοβενία-Τουρκία και να τις κερδίσουν κιόλας. Τριάδα ψηλών επιπέδου Μπόγκουτ-Μάριτς-Μπάινς δεν έχουν πολλές ομάδες στο τουρνουά.

Εκτός του Χαντάντι, υπάρχει και ο Καζέμι (ντραφτ πικ 2ου γύρου το 2013), ο οποίος όμως δεν έπαιξε στο περσινό Ασιατικό. Αξιόμαχη ομάδα το Ιράν αλλά δυστυχώς έπεσε σε πολύ δύσκολο όμιλο.

Σχετικά με τη Σερβία, είναι ένα θέμα πως θα τα πάει ο Τζόρτζεβιτς ως κόουτς. Πρώτο τουρνουά χωρίς τον Ίβκοβιτς μετά το 2007 για τους Σέρβους.
Vas
QUOTE(GK_23 @ Feb 4 2014, 10:11 ) *
Αν οι Αυστραλοί κατέβουν με όλους του NBAers, δεν βλέπω γιατί να μη χτυπήσουν στα ίσα ομάδες όπως Σλοβενία-Τουρκία και να τις κερδίσουν κιόλας. Τριάδα ψηλών επιπέδου Μπόγκουτ-Μάριτς-Μπάινς δεν έχουν πολλές ομάδες στο τουρνουά.

Εκτός του Χαντάντι, υπάρχει και ο Καζέμι (ντραφτ πικ 2ου γύρου το 2013), ο οποίος όμως δεν έπαιξε στο περσινό Ασιατικό. Αξιόμαχη ομάδα το Ιράν αλλά δυστυχώς έπεσε σε πολύ δύσκολο όμιλο.

Σχετικά με τη Σερβία, είναι ένα θέμα πως θα τα πάει ο Τζόρτζεβιτς ως κόουτς. Πρώτο τουρνουά χωρίς τον Ίβκοβιτς μετά το 2007 για τους Σέρβους.


όντως έχει καλούς ψηλούς.... απλά στην θέση του Μπάινς θα έβαζα Αντερσεν που είναι πολύ πιο έμπειρος!

Ήθελα να γράψω ότι δεν έχουν τόσο καλή περιφέρεια αλλά μόλις είδα ότι έχουν τον Πατρικ Μιλς (Σαν Αντόνιο) στον άσσο, Ντελαβεντοβα (Κλιβελαντ / δεν έχει παίξει) και άλλους 2 με συμμετοχές στην Ισπανία και ευρωλίγκα… Not bad!
ssoulliss
Το Ιράν θα μπορούσε με έναν Νατουραλιζέ στα φόργουορντ να κάνει πολλές κηδείες,αλλά οι ισλαμικοί τους νόμοι απαγορεύουν τις Ιρανοποιήσεις. Προς το παρόν,φυσικά.

Η Σενεγάλη δεν έχει παίκτες στο 1-2. Τόσο απλά. Και οι ψηλοί της δεν είναι καν επιπέδου Αμινού ή Ντιόγκου.

Το Πουέρτο Ρικο αν παίξει ο Χάρκλες νομίζω ότι θα είναι ο νατουραλιζέ τους.Πέρυσι ήταν ο Χόλαντ ο οποίος είναι και καλός παίκτης και έκανε καλό τουρνουά. Για fiba μπάσκετ θα κάνει με τον Μπάλκμαν φοβερό δίδυμο στο 4-5.

Η Νέα Ζηλανδία θα είναι πιο ζωντανή κοντά στο καλάθι,αλλά αν δεν κατέβει ο Πένι θα έχει θέμα με το σκοράρισμα.

Πάντως θα ήθελα να δω τελικά τη δωδεκάδα θα κατεβάσουν τα αμερικανάκια τελικά. Θα παίξουν οι παλιοί ή θα πάμε στο νέο αίμα; ohmy.gif
GK_23
QUOTE(ssoulliss @ Feb 4 2014, 13:56 ) *
Το Πουέρτο Ρικο αν παίξει ο Χάρκλες νομίζω ότι θα είναι ο νατουραλιζέ τους.Πέρυσι ήταν ο Χόλαντ ο οποίος είναι και καλός παίκτης και έκανε καλό τουρνουά. Για fiba μπάσκετ θα κάνει με τον Μπάλκμαν φοβερό δίδυμο στο 4-5.

Η Νέα Ζηλανδία θα είναι πιο ζωντανή κοντά στο καλάθι,αλλά αν δεν κατέβει ο Πένι θα έχει θέμα με το σκοράρισμα.

Νομίζω πως ούτε ο Χάρκλες, ούτε ο Χόλαντ παίζουν ως νατουραλιζέ, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Έχουν και οι δύο ρίζες από το Πουέρτο Ρίκο (παππούδες/γιαγιάδες). Και ο Μπάλκμαν είναι ίδια περίπτωση. Για το Μπάλκμαν στο "5" έχεις 100% δίκιο. Στο international μπάσκετ είναι η θέση που του ταιριάζει καλύτερα. Μπορεί να κάνει "παπάδες", ειδικά με γκαρντ όπως οι Αρόγιο-Μπαρέα.

Ο Πένι σκοπεύει να παίξει. Το έγραψε στο twitter του, σε ερώτηση που του έκαναν. Απομένει να πείσουμε και τον Άνταμς τώρα, θα βάλουμε τα δυνατά μας με τον benchwarmer biggrin.gif

Για να συμπληρώσω την ανταπόκριση από Ωκεανία μεριά, οι Αυστραλοί κατά 99,9% δεν θα έχουν τον Μπόγκουτ, ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και κάνα μήνα πως θα παίξει ξανά για την εθνική στους Ολυμπιακούς του 2016. Δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμό ύστερα από την τριετή επέκταση που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια έχουν πολλές επιλογές στους ψηλούς, εκτός από αυτούς που ανέφερα πιο πάνω, υπάρχει και ο Νέιθαν Τζαβάι της Γαλατά, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις μετά το σοβαρό τραυματισμό του και θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο.

http://www.cairnspost.com.au/sport/local-s...z-1226794596513
GK_23
QUOTE
Με Ιλιασόβα στην Ισπανία η Τουρκία

Η Τουρκία θα συμμετάσχει στο Mουντομπάσκετ του 2014, καθώς εξασφάλισε μία εκ των τεσσάρων wild cads και ο Ερσάν Ιλιασόβα προανήγγειλε την παρουσία του στα παρκέ της Ισπανίας.

«Κατά κάποιο τρόπο περίμενα πως το καλοκαίρι θα ξεκουραζόμουν. Είναι καλό που θα είναι ένα πολυάσχολο καλοκαίρι. Το Mundobasket θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και το κενό μεταξύ του training camp του ΝΒΑ θα είναι μικρό», είπε αρχικά ο Ερσάν Ιλιασόβα, ο οποίος πέραν από το Μουντομπάσκετ του 2014 μίλησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο αναφέροντας πως «στόχος μας είναι να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα».

http://www.superbasket.gr/permalink/198674.html


QUOTE
Νοτσιόνι: «Προκαλεί φόβο η Ελλάδα»

Ο Αντρές Νοτσιόνι τόνισε για την κλήρωση του παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας πως η ελληνική ομάδα προκαλεί φόβο λόγω δυναμικότητας.

«Τρεις είναι οι αντίπαλοι που ξεχωρίζουν. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή. Είναι μια ομάδα που πρέπει να φοβόμαστε. Ηγέτης της είναι ο Σπανούλης, ο οποίος κάνει τη διαφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αναμφίβολα είναι το βαρόμετρο της ομάδας. Επίσης θα είναι δυνατή και κάτω από τα καλάθια με παίκτες όπως ο Μπουρούσης και ο Πρίντεζης. Μπορεί να μην πήγε καλά στο Ευρωμπάσκετ και να εξασφάλισε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με wild card, αλλά θα θέλει εκδίκηση», δήλωσε ο φόργουορντ της Λαμποράλ Κούτσα.

Όσο για τους άλλους τέσσερις αντιπάλους, είπε: «Το Πουέρτο Ρίκο επίσης χρειάζεται προσοχή. Μπορεί απέναντί του να έχεις μια ήσυχη βραδιά, αλλά και μια πολύ δύσκολη. Είναι μια δυναμική και γρήγορη ομάδα, που της αρέσει να τρέχει με γκαρντ όπως ο Αρόγιο και ο Μπαρέα. Η Κροατία προέρχεται από ένα καλό Ευρωμπάσκετ, διαθέτει μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και παίκτες όπως οι Μπογκντάνοβιτς και Τόμιτς να ξεχωρίζουν. Οι Φιλιππίνες και η Σενεγάλη θα παλέψουν σε όλα τα ματς».

Ο 34χρονος άσος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί μετά τη μεγάλη διοργάνωση της Ισπανίας. «Δεν έχω σχέδια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν αυτό τελειώσει, θα σκεφτώ και θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω να παίζω ή να αποσυρθώ».

http://www.superbasket.gr/permalink/198573.html


QUOTE
Ελπίζει, και για Τζινόμπιλι, και για Ντελφίνο ο Λάμας

Η Αργεντινή αποτελεί εκ των αντιπάλων της Ελλάδος στο Mundobasket 2014 και βρίσκεται αν αναμονή της επαφής του Χούλιο Λάμας με τον Μανού Τζινόμπιλι για τη συμμετοχή του ή όχι.

Όπως αναφέρει η αργεντίνικη Ole, ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να έχει την πρώτη διερευνητική επαφή με τον 37χρονο γκαρντ των Σπερς μέσα στον Μάρτιο ή στον Απρίλιο, ώστε να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει τελικής φάσης της Ισπανίας (30/8-14/9).

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Γκαούτσος» θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κάρλος Ντελφίνο των Μπακς, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι του και δεν αναμένεται να αγωνιστεί εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στο Παναμερικανικό Τουρνουά του περασμένου καλοκαιριού η Αργεντινή (3η θέση) αγωνίστηκε με μοναδικό εξέχοντα απ' την... παλαιά φρουρά τον Λουίς Σκόλα των Πέισερς.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...telfino-o-lamas
yorgos
Χόλλανt και Χάρκλες έχουν και οι δυο γιαγιάδες Πορτορικάνες. Κανείς τους δε μιλάει λέξη ισπανικά, οπότε και ακούστηκε μια μουρμούρα από το εθνικιστικό κόμμα της χώρας (γράψε Μιχαλολιάκος στα σπανιόλικα), αλλά δε θεωρούνται νατουραλιζέ. Ο Μπάλκμαν έπαιξε σχεδον όλο το τουρνουά στο "5" κι έκανε παπάδες, αλλά επειδή είναι κινούμενη βόμβα (σε ένα ματς στις Φιλιππίνες έδειρε εκτός από τους διαιτητές και δυο συμπάικτες του μπροστά στις κάμερες) ποτέ δεν ξέρεις, αν κι ο Όλμος έχει βρει το κουμπί του. Εντυπωσιάστηκα από το πώς ο Αρόγιο έχει ωριμάσει και είναι ξεκάθαρο ότι ο υπερπατριώτης Μπαρέα κρατάει τη μπαγκέτα και κάθονται όλοι σούζα.

Ε, once an NBAer, always an NBAer...

Να πούμε ότι στον τελικό απέναντι στο απροσδόκητα καλό Μεξικό (που έχει φτιάξει καλή ομάδα, έχει ύψος και εμπειρία από ΝΒΑ κι ας παίζουν ολίγον παλαβά, έχουν και νέα φυντάνια από πίσω), δεν κατέβηκε πλήρες το Π.Ρίκο, είχε πετύχει το στόχο του και... απλώς κατέβηκε. Ξαναλέω πως είναι απώλεια ο πιο μπασκετικός λαός της Ν.Αμερικής, η Βενεζουέλα, της οποίας η Ομοσπονδία βαρέθηκε να χτίζει γήπεδα και να διοργανώνει τουρνουά της FIBA με πολύ καλή προσέλευση (και άψογη συμπεριφορά του κοινού ακόμη κι όταν έχαναν στον πόντο με φαλτσοσγυρίγματα) για να πάρουν τον πέοντα στο τέλος.

Για τους Αργεντίνους απογοήτευση η νέα γενιά, τίποτε το ιδιαίτερο.

Κρίμα γιατί έτσι χάνουμε και τους γραφικούς Βενεζολάνους σπίκερ, που σφυρίζουν στις βολές των αντιπάλων και κάνουν "ε¨οπ" στις δικές τους, σηκώνονται πάνω στην καρέκλα τους και κάνουν... perrea στα τρίποντα, κάνουν κοινωνικο-πολιτικές αναλύσεις για τις αντιπάλους ("ε, η Ελλάδα έχει πια δεξιά κυβέρνηση, λογικό να είναι σε πτώση ο αθλητισμός, ο καπιταλισμός σκοτώνει το άθλημα" κλπ) ΚΑΙ δε σταματάνε να εκθειάζουν τις γκομενάρες ("κρίμα να χάσουμε σήμερα, κοιτάξτε τι γυναικάρες έχουν έρθει στο γήπεδο, κοιτάξτε αυτή τη δροσερή κοπέλα με το μπούστο, δεν είναι κρίμα να μη γυρίσει σπίτι του χαμογελώντας αυτό το λουλούδι;"). ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την κυβέρνηση Μαδούρο να δείξει Μουντομπάσκετ να χαρούμε κι εμείς μεταδόσεις της προκοπής.
GK_23
QUOTE(yorgos @ Feb 5 2014, 10:47 ) *
Χόλλαντ και Χάρκλες έχουν και οι δυο γιαγιάδες Πορτορικάνες. Κανείς τους δε μιλάει λέξη ισπανικά, οπότε και ακούστηκε μια μουρμούρα από το εθνικιστικό κόμμα της χώρας (γράψε Μιχαλολιάκος στα σπανιόλικα), αλλά δε θεωρούνται νατουραλιζέ. Ο Μπάλκμαν έπαιξε σχεδον όλο το τουρνουά στο "5" κι έκανε παπάδες, αλλά επειδή είναι κινούμενη βόμβα (σε ένα ματς στις Φιλιππίνες έδειρε εκτός από τους διαιτητές και δυο συμπάικτες του μπροστά στις κάμερες) ποτέ δεν ξέρεις, αν κι ο Όλμος έχει βρει το κουμπί του. Εντυπωσιάστηκα από το πώς ο Αρόγιο έχει ωριμάσει και είναι ξεκάθαρο ότι ο υπερπατριώτης Μπαρέα κρατάει τη μπαγκέτα και κάθονται όλοι σούζα.

Υπάρχουν αρκετοί καλοί 2ης και 3ης γενιάς Πορτορικάνοι παίκτες στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.
Πέρα από τον Harkless, οι σημαντικότεροι είναι ο Ricardo Ledo των Μάβερικς (αγωνίζεται στο NBDL αυτή τη στιγμή) και ο Shabazz Napier, ο βασικός PG του Κονέκτικατ στο κολεγιακό. Έχουν κάνει προπονήσεις με την εθνική ομάδα στο παρελθόν αλλά δεν γνωρίζω αν θα είναι διαθέσιμοι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο περσινός τελικός με το Μεξικό υπάρχει ολόκληρος στο Youtube, τον ποστάρω εδώ για όποιον θέλει να πάρει μια ιδέα για τις 2 ομάδες...

Vas
Ρε παιδιά τι λέει εδώ??

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129632906

ούτε ένα αγώνα δεν θα δειξει η ΔΤ ???
rchos
QUOTE(Vas @ Feb 5 2014, 23:52 ) *
Ρε παιδιά τι λέει εδώ??

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129632906

ούτε ένα αγώνα δεν θα δειξει η ΔΤ ???


Η ΔΤ δεν θα δείξει τίποτα.
Ο Αντ1 θα δείξει όλα τα παιχνίδια της εθνικής και στα δύο αυτά τουρνουά.
Το αποκλειστικά είναι παραπλανητικό αφού πηγαίνει στο high definition.Σε High definition ποιότητα θα τα δείχνει ο ΟΤΕ και αφού ο ΑΝΤ1 δεν εκπέμπει high definition το γράφουν έτσι.

Πάντως τους αγώνες της εθνικής θα τους δείχνει και ελεύθερο κανάλι (ΑΝΤ1) και ο ΟΤΕ.
Vas
QUOTE(rchos @ Feb 6 2014, 08:48 ) *
Η ΔΤ δεν θα δείξει τίποτα.
Ο Αντ1 θα δείξει όλα τα παιχνίδια της εθνικής και στα δύο αυτά τουρνουά.
Το αποκλειστικά είναι παραπλανητικό αφού πηγαίνει στο high definition.Σε High definition ποιότητα θα τα δείχνει ο ΟΤΕ και αφού ο ΑΝΤ1 δεν εκπέμπει high definition το γράφουν έτσι.

Πάντως τους αγώνες της εθνικής θα τους δείχνει και ελεύθερο κανάλι (ΑΝΤ1) και ο ΟΤΕ.


Με ηρέμησες κάπως, αλλά είναι κρίμα να μην μπορούμε να δούμε και άλλους αγώνες…

Αν αποκλειστούμε από τους 16 (πχ) ο Αντ1 θα δείχνει κάποιο άλλο αγώνα??

jasonick
QUOTE(Vas @ Feb 4 2014, 10:30 ) *
Ήθελα να γράψω ότι δεν έχουν τόσο καλή περιφέρεια αλλά μόλις είδα ότι έχουν τον Πατρικ Μιλς (Σαν Αντόνιο) στον άσσο, Ντελαβεντοβα (Κλιβελαντ / δεν έχει παίξει) και άλλους 2 με συμμετοχές στην Ισπανία και ευρωλίγκα… Not bad!


O Ντελαβεντόβα παίζει αρκετά για τα δεδομένα του στους Cavs. Ασσόδυο είναι με ψιλοκαλό σουτάκι, στην άμυνα επίσης είναι καλός εναντίων άσσων όμως στο δύο δεν μπορεί να ανταποκριθεί αντίστοιχα για τα δεδομένα του NBA. Τίμιος.
yorgos
Στον ΑΝΤ1 η Εθνική smilie_schal1.gif


Άρα θα έχουμε Τζέικ Φιλιππούση από τέλη Αυγούστου. w00t.gif
Air Kef
Ας βάλουν στον ΟΤΕ τιβί μια υπηρεσία αντίστοιχη του novago, οι μισοί του συνδρομητές θα είναι μακρυά από τα σπίτια τους τέλη Αυγούστου, πρίτι πλιζ.
GK_23
Ο Νικολά Μπατούμ φέρεται να δήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο...

http://www.sportando.net/eng/national-team...-world-cup.html

Ανάλογες δηλώσεις έχουν κάνει πρόσφατα και οι Μπορίς Ντιαό-Φλοράντ Πιετρούς...

http://www.sportando.net/eng/national-team...-world-cup.html

http://www.sportando.net/eng/national-team...-french-nt.html
yorgos
Εντάξει, αν δεν πήγαινε μόνος του ο Μπατίιιιιμ θα τον έπειθε με δακρύβρεχτες επιστολές ο Χάτζη, που μέσα στη συγκίνησή του για την "παλιοπαρέα του INSEP", μάλλον θα του πλήρωνε και την ασφάλεια για να παίξει στο Παγκόσμιο και να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στο λατρεμένο μας μπασιματέρ να κάνει επίδειξη γαλλικής προφοράς, παιδείας, και πάσης νόσου.

Spoiler: Η ΔΤ δε θα δείξει καθόλου Παγκόσμιο, άρα δε θα απολαύσουμε Χάτζη έτσι κι αλλιώς. Δεν πειράζει, ο άξιος Τζέικ Φλιππούσης καραδοκεί για να πάρει τα πρωτεία. Κανείς δεν τον σταματά τον εκφωνητή-κοουτσάρα. Η δόξα θα είναι όλη δική του...
GK_23
Οι περισσότεροι NBΑers δηλώνουν ο ένας μετά τον άλλο διαθέσιμοι για το καλοκαίρι: Μπατούμ, Ντιαό, Φουρνιέ, Σεραφέν, Γκομπέρτ για τους Γάλλους, Σπλίτερ για τη Βραζιλία, Ασίκ και Ιλιασόβα για την Τουρκία. Επίσης ο Νοτσιόνι επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του ισπανικού κυπέλλου πως θα παίξει στο Παγκόσμιο. Ο Αργεντίνος προπονητής Λάμας επιβεβαιώσε ακόμα την παρουσία και των Πριτζιόνι-Σκόλα στην ομάδα. Άγνωστο αν θα αγωνιστούν οι Τζινόμπιλι-Ντελφίνο. Τέλος, και ο Τόνι Πάρκερ αφήνει ανοικτό παράθυρο για τη συμμετοχή του στην Ισπανία.

Δύο αναλυτικά άρθρα της FIBA για όλα τα παραπάνω:

http://www.fiba.com/pages/eng/fe/14/wcm/ne...12/article.html

http://www.fiba.com/pages/eng/fe/14/wcm/ne...13/article.html

Κάπου πήρε επίσης το μάτι μου διαβάζοντας κάτι αργεντίνικα sites πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική για το Παγκόσμιο ο Ουώλτερ Χέρμαν, ο οποίος αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα φέτος και είναι εκ των κορυφαίων παικτών icon_drunk.gif
GK_23
QUOTE
Πάρκερ: «Δεν με… βλέπω στο Μουντομπάσκετ»

Λίγες πιθανότητες να παίξει με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας δίνει στον εαυτό του ο Τόνι Πάρκερ.

Μετά τον Γιοακίμ Νοά που ήδη το… ξέκοψε, ο Τόνι Πάρκερ ήρθε ουσιαστικά να προαναγγείλει την απουσία του από την εθνική Γαλλίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο MVP του περασμένου Ευρωμπάσκετ αναμένεται να προτιμήσει την ξεκούραση. «Ειλικρινά, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παίξω. Θα πρέπει να δω πώς θα αισθάνομαι στο τέλος της σεζόν», δήλωσε ο γκαρντ των Σπερς.

http://www.sport-fm.gr/article/751045


Και κάτι για τον φίλο μου τον benchwarmer rolleyes.gif

QUOTE
Tall Blacks lock in home series against Koreans

The Tall Blacks will kick off preparations for this year's World Cup in Spain with a three-test home series against South Korea at the end of July.

Basketball New Zealand (BBNZ) yesterday locked in the World Cup-bound Koreans for a short visit that will be reciprocated by the New Zealand men's team en route to Europe for their main buildup programme.

BBNZ chief executive Iain Potter was rapt he was able to round out a solid preparation programme for the Tall Blacks with the chance to showcase them in front of their home fans for three tests.

The home series against the Koreans (venues are still to be decided) will follow an extensive selection camp, though it's highly unlikely that the Oklahoma City Thunder's Steven Adams will be available for the early part of preparations.

The Thunder have yet to make a decision on Adams' availability for the World Cup, though if they make it all the way to the NBA Finals he could be committed stateside well into June.

The hope is that OKC will view participation at the global event as a positive development tool for their rookie New Zealander, and will clear him to participate once he's had an appropriate break following the NBA season.

After the three tests in New Zealand, Nenad Vucinic's team are likely to head to Korea for an international series that will include a yet to be confirmed third side.

They will then travel to Europe to continue preparations, which will involve a four-team tournament in Lithuania that will also include Slovenia and Greece, and a series against Serbia.

BBNZ is continuing to explore other options in Europe that will take them through to a short final camp in Spain before their arrival in Bilbao on August 28.

"We are very pleased with the preparation programme," said Potter yesterday.

"It includes games in New Zealand which are valuable for building public support as well as games in Asia and against major European nations which should prepare the team well for what lies ahead."

The Tall Blacks will meet Turkey, Dominican Republic, USA, Ukraine and Finland in their pool in Spain, with the top four advancing to the first round of knockout play.

http://www.stuff.co.nz/sport/basketball/97...against-Koreans

Coach C
QUOTE (Vas @ Feb 3 2014, 23:24 ) *
Καλα, γιατί το έκαναν έτσι το πρόγραμμα?

Κανονικά θα έπρεπε να "μιξαρανε" όλοι οι ομιλοι.... Δηλαδή στους 8 να έπαιζαν Α1-Β4 vs Γ2-Δ3

Ο Τζινομπιλι θα παίξει? Ξέρει κανείς?

Φιλαράκι πίστεψεμε δεν θα σύμφερε την Ελλάδα αυτό .Θα συναντούσε Αμερικη ή στους 8 ή στους 4
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.