Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New York Knicks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
aegeansheed
Νew York Knicks




The 100 Million Dollar Man




Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 29-53
Leaders (2009-2010):


Πόντοι: David Lee (20.2)
Ριμπάουντ: David Lee (11.7)
Ασσίστ: Chris Duhon (5.6)

Πιθανή 5άδα:
PG: Raymond Felton
SG: Wilson Chandler
SF: Danilo Gallinari
PF: Amare Stoudemire
C: Timofey Mozgov

Πάγκος:
PG’s: Toney Douglas, Andy Rautins
SG’s: Kelenna Azubuike, Roger Mason Jr
SF’s: Landry Fields, Patrick Ewing Jr.
PF’s: Anthony Randolph
C’s: Ronny Turiaf, Eddy Curry

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Amare Stoudemire (FA), Raymond Felton (FA), Patrick Ewing Jr. (FA), Timofey Mozgov (FA), Roger Mason Jr. (FA), Ronny Turiaf, Kelenna Azubuike, Anthony Randolph (με ανταλλαγή από Warriors)
Draft Picks: Andy Rautins (#38, Δεύτερος Γύρος), Landry Fields (#39, Δεύτερος Γύρος)

Έφυγαν: David Lee (με ανταλλαγή σε Warriors) Al Harrington (FA), Chris Duhon (FA), Sergio Rodriguez (FA)

Προπονητής: Ο D’Antoni θα έχει για πρώτη φορά μετά δύο χρόνια έναν βασικό κορμό για μία ομάδα που έχει στόχο την είσοδο στα playoffs. Μπορεί να μην απέκτησε τον elite playmaker, αλλά στο πρόσωπο του Felton θα βρει αξιοπιστία στον συνδυασμό «σουτ και πάσα», που δεν είχε με τον Duhon. Με την παρουσία του Stoudemire, υπάρχει ο ψηλός που θα απειλεί από μέσα (θα αντικαταστήσει με το παραπάνω το χαμένο 20-10 του Lee), ενώ στην περιφέρεια υπάρχουν οι Gallinari, Mason, Azubuike, Chandler, που συνθέτουν έναν αμυντικό πονοκέφαλο για τους αντιπάλους.
Οι εξελίξιμοι Chandler και Douglas θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Landry Fields. Πολλά σχήματα και φέτος, με τη γνωστή αδυναμία του D’Antoni σε χαμηλή πεντάδα και run n’ gun, είναι πολύ πιθανόν οι Knicks να ξεπεράσουν τους Warriors στις περισσότερες διαφορετικές πεντάδες στη χρονιά, μιας και φέτος δε θα βρίσκεται στον πάγκο ο Don Nelson!

Σχόλιο: Η ανανέωση πραγματοποιήθηκε επιτέλους στη Νέα Υόρκη, με τα περισσότερα μεγάλα και ακίνητα συμβόλαια των προηγούμενων χρόνων να φεύγουν (μόνο αυτό του Curry έμεινε για φέτος). Οι Knicks απέτυχαν στον κυριότερο στόχο τους να πείσουν τον LeBron να μετακομίσει στο Μ.S.G., αλλά κατάφεραν να υπογράψουν τον Stoudemire, τον καλύτερο διαθέσιμο ψηλό του καλοκαιριού. Αυτό σήμανε παράλληλα το τέλος της θητείας του Lee στην ομάδα και το αυτόματο sign n’ trade με τους Warriors, που έφερε ως ανταλλάγματα έναν καλό περιφερειακό (Azubuike), έναν καλό αμυντικό ψηλό (Turiaf) και ένα από τα καλύτερα prospects των 89ρηδων στο ΝΒΑ (Randolph). Καθόλου άσχημο trade… Ο Mozgov φεύγει από την Ευρώπη στην καλύτερη ηλικία, φρέσκος, αλλά ψημένος από τις συμμετοχές σε Euroleague και Eurobasket-Mundobasket.
Δε θα είναι έκπληξη αν οι Knicks αποτελέσουν μία από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις, αν υπάρξει δε και η απαραίτητη προσήλωση στην άμυνα (με την αποφυγή των 10 τελευταίων θέσεων στην αμυντική επίδοση), τότε η είσοδος στα playoffs θα έρθει ως φυσικό επακόλουθο.

Πρόβλεψη: 40-42 νίκες.
Conference rank: 7-8
Division rank: 2

benchwarmer
Εγω τους πιστευω απο περυσι, οτι καποια στιγμη δηλαδη θα το κανουν το μπαμ. Και φετος με τον Αμαρε, ειναι πιο πιθανο απο ποτε. Διαφωνω με το θεμα των 5αδων που αναφερεις παντως, πιστευω οτι πλεον ο Ντ'Αντονι εχει καταληξει καπου, και μενει να το δουμε στο παρκε..
Johnaros
Δε νομίζω ότι είναι και για πολλά ακόμα.
Ίσως μια καταϊδρωμένη είσοδος στα play-off και that's it.
Ο Φέλτον δε νομίζω ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά, και ο Αμάρε δε μπορεί να δημιουργεί καταστάσεις μόνος του.
Υπάρχει ένα ενδιαφέρον supporting cast (Αζομπούκε, Ράντολφ, Τσάντλερ, Γκαλινάρι) αλλά είναι όλοι unproven.
Για φέτος τουλάχιστον. Μελλοντικά, με ένα καλύτερο pg, και δεδομένου ότι θα εξελιχθούν αυτοί που προανέφερα, έχουν ελπίδες.
Βέβαια είναι οι Νικς, οπότε μάλλον θα τα σκατώσουν. tongue.gif

Πιο πολύ προβλέπω να κατεβαίνουν πάντως κάπως έτσι:

Φέλτον
Αζουμπούκε/Τσάντλερ
Γκάλο
Ράντολφ
Αμάρε

Εκτός αν ο Μοζγκοφ βγάλει μάτια, που δεν το βλέπω...

Αξίζει πάντως να δούμε και φέτος πόσα τρίποντα θα βαράει ο Γκαλινάρι, πόσα ρημπάουντ δε θα κατεβάζει στα κρίσιμα ο Αμάρε, κλπ.
aegeansheed
QUOTE(Johnaros @ Oct 26 2010, 14:12 ) *
Αζομπούκε


Αζουμπούκι, Αζουμπιούικ, Αζουμπούικε. Να τον λέμε "Αζου" να τελειώνει??? tongue.gif
HLR CENATION
Τρεξιμο κ ο Θεος βοηθος...

Καταπληκτικος ο Φελτον σημερα,ο Νταγλας τον βοηθησε πολυ,ο Αμαρε σε οχι καλη βραδυα,ο Γκαλιναρι ειδικα στο α ηταν φοβος κ τρομος...Ο Τουριαφ βοηθησε πολυ..Αλλα βγαζει ματι οτι θελουν ενα ποιοτικο 5αραι αμα θελουν να προχωρησουν...
Johnaros
Oh Steve, where art thou?
Μοιάζει να λέει ο Αμάρε.

Αζουμπούκε ήθελα να γράψω, ξέφυγε Αζομπούκε.
Το έχω βρει και ως Αζουμπούκε(ϊ), και ως Αζουμπίκε(ϊ).

Ένιγουεη, πότε έπιστρεφει αυτός;

Άντε να ενσωματώνεται και ο Ράντολφ, να δούμε ένα πλήρες δείγμα γραφής...


Όργια από τα 7,25 σήμερα πάντως...
pmam
Τσεκάρετε το πρώτο (προς το παρόν) βιντεάκι αυτό με τίτλο "Knicks Playing Tough Defense"
Μόνο σε μένα φαίνεται απίστευτα αστείο σαν consept??
Leon_cp3
Στη νίκη των Νικς επί των Νάγκετς σήμερα ο Μέλο κατέστησε εμφανές γιατί πρέπει να κινήσουν γη και ουρανό οι πρώτοι για να τον αποκτήσουν... 31 πόντοι και 13 ριμπάουντ -με όχι τρομερά ποσοστά βέβαια tongue.gif -.
Ο Αμάρε έφτασε τους 8 συνεχείς αγώνες με 30+ πόντους.
NBAholic
I love this game! 77.gif

2 αλλαγές προβαδίσματος στο τελευταίο δευτερόλεπτο και τέλος στο σερί των 10 νικών των Σέλτικς από τη φάση που φυσιολογικά θα βρίσκεται αύριο στην κορυφή του τοπ-10.

ΥΓ. Άκυρο τελικά, το καλάθι δε μέτρησε και έτσι οι Σέλτικς έκαναν το 20/24.
duncan21
QUOTE(NBAholic @ Dec 16 2010, 04:48 ) *
I love this game! 77.gif

2 αλλαγές προβαδίσματος στο τελευταίο δευτερόλεπτο και τέλος στο σερί των 10 νικών των Σέλτικς από τη φάση που φυσιολογικά θα βρίσκεται αύριο στην κορυφή του τοπ-10.

ΥΓ. Άκυρο τελικά, το καλάθι δε μέτρησε και έτσι οι Σέλτικς έκαναν το 20/24.

Μακραν το καλυτερο φετινο παιχνιδι πιστευω.Αν μετρουσε και το τριποντο του Αμαρε ισως να ηταν το κορυφαιο της χρονιας.Οι Σελτικς ειναι ομαδα με καρυδια και το εδειξαν για ακομη μια φορα...

Ο Αμαρε οργιαζει,κατι φυσικα που δεν το περιμενα χωρις Νας στο πλευρο του.Μπραβο του... 41.gif

Υ.Γ NBAholic εχεις πολυ δουλεια στις μεγαλες επιδοσεις αυριο... tongue.gif
Andre_Iguodala
Οι Knicks πανε πολυ καλα οχι μονο λογω Amar'e αν και ο τυπος κανει τα απιστευτα οργια...


Πολλοι παιχτες πλην του Αmar'e εχουν ανεβει επιπεδο...Felton εχει ανεβασει ολα τα στατιστικα του σε σχεση με αυτα που εκανε με τους Bobcats.Wilson Chandler επιτελους σοβαρευτηκε(για την ωρα) και κανει πολυ καλα παιχνιδια.Gallinari θελει ακομα δουλεια


Δυσανασχετω με το γεγονος οτι ο Randolph δεν παιρνει καθολου χρονο και αρχιζω να πιστευω οτι πλεον μιλαμε για ενα τρανο bust.Και ειναι κριμα για εναν παιχτη με τα προσοντα που εχει ο Randolph.


Οι Knicks πανε playoffs εκτος συγκλονιστικου απροοπτου παντως αν και ειναι νωρις ακομα και δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει η regular season
Leon_cp3
Πάντως όσον αφορά το χθεσινό, έχουν δίκιο όσοι φωνάζουν στη Νέα Υόρκη.

Κάνουμε pause στο 0.18-0.19 όταν και ο Πιρς χλατσώνει το σουτ.Ο χρόνος που μένει είναι 0.7-0.8 και όχι 0.4 κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου (Δηλαδή τι θα μπορούσε να τύχαινε; laugh.gif ) ο Αμάρε στην επόμενη φάση θα ήταν εντός χρόνου.
Ψιλά γράμματα βέβαια πλέον αυτά,πόσος χρόνος χάνεται έτσι στους αγώνες πια..Ολόκληρα λεπτά...Μόνο στα playoff ελέγχουν λίγο καλύτερα κι εκεί με το ζόρι...

ps. Ο Σπάικ στο τέλος είναι ΕΠΟΣ. 77.gif
SlobodaN
Aν είναι δυνατον, παίζουμε με το καφενείο Pacers, και αντί να δώσουμε 5 λεπτά παιχνίδι στον Αμάρε στο ποστ να τελειώσου,ε απο το ημίχρονο , μπαγλαματίζουμε με τα τρίποντα!!!!

Edit 55-55 στο ημίχρονο.
SlobodaN
Eπιτέλους έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και 1,5 ώρα. Η μπάλα στο ποστ στον Αμάρε. Ξύπνα Ντ Αντόνι!
95-90 με 3 λεπτά πριν το τέλος.

Defence!

Παλικάρι ο Τουριάφ με 10 ριμπάουντ και 6 τάπες για ένα παίχτη που ερχεται απο τον πάγκο δεν είναι και άσχημα..

Νίκη με 98-92.
Stelios 12
QUOTE(SlobodaN @ Jan 2 2011, 21:07 ) *
Aν είναι δυνατον, παίζουμε με το καφενείο Pacers, και αντί να δώσουμε 5 λεπτά παιχνίδι στον Αμάρε στο ποστ να τελειώσου,ε απο το ημίχρονο , μπαγλαματίζουμε με τα τρίποντα!!!!

Edit 55-55 στο ημίχρονο.


Πάλι καλά γιατί είδαμε ωραίο ματσάκι... smiley.gif
sthnapexw
Πάμε για την νίκη κόντρα στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ...Πρώτη περίοδος βάλε μου να σε βάλω και όποιος αντέξει...μακάρι να μην κάνουμε κοιλιά και να αντέξουμε μέχρι το τέλος!!Λείπει κ ο Γκάλι..αλλά ο Αμάρε βλέπει Spurs και αγριεύει..πάμε μωρή ομάδα..
sthnapexw
wos_sport3.gif128-115 !!!λευκή πετσέτα από τον Πόποβιτς 3 λεπτά πριν το τέλος καθώς έβγαλε Πάρκερ,Ντάνκαν και Τζινόμπιλι(αύριο παίζουν ματσάρα με Βοστόνη)!με τέτοια επίθεση πως να χάσεις..μεγάλη νίκη και πιστεύω με δυο προσθήκες επιπέδου ακόμη(Μέλο??) θα γίνουμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί..το παλεύουμε και στην άμυνα όσο μπορούμε.Πολύ καλοί οι Φέλτον και Τσάντλερ ενώ ο Ντάγκλας αν σταθεροποιηθεί θα βοηθάει πολύ!!Φυσικά ο Αμάρε πάντα σταθερός!Πάντα τέτοια!!
OnLy_PAS-AthEnS
Μπραβο μπραβο μπραβο!!Απιστευτα συμπαθυτικη ομαδα με απιστευτη επιθεση!Με εναν Μελο του χρονου πας για πρωταθλημα αφου φετος θα δωσεις εμπειρια στους παιχτες!...και αφου φετος θα το παρουν οι ΜΑτζικtongue.gif
Leon_cp3
Στη χθεσινή νίκη επί των Πίστονς ο Μοζγκόφ έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.Το Ντιτρόιτ πρέπει να αισθάνεται υπερήφανο. tongue.gif
Btw ο Γκαλινάρι εξελίσσεται ραγδαίως και κάνουμε γούστα. thumbsup.gif
HLR CENATION
QUOTE(Leon_cp3 @ Jan 31 2011, 12:35 ) *
Στη χθεσινή νίκη επί των Πίστονς ο Μοζγκόφ έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.Το Ντιτρόιτ πρέπει να αισθάνεται υπερήφανο. tongue.gif
Btw ο Γκαλινάρι εξελίσσεται ραγδαίως και κάνουμε γούστα. thumbsup.gif



Την ΝΥ την είδα στο ματς που έδειχνε η TV με το Μαϊάμι κ πραγματικά ο Γκαλιναρι έχει αρχίσει k ανεβαίνει επίπεδο.. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα τον Λεμπρον ενώ στην επίθεση έβαλε τα κρίσιμα σουτ.Επίσης έχει βελτιωθεί πολύ στο ένας με ένα(η με όλους) k δεν περιορίζεται μονο στο σουτ απ εξω .

Αλλα αυτος που ειναι απολαυση φετος ειναι ο Φελτον...
Leon_cp3
QUOTE(laclippers @ Jan 31 2011, 12:50 ) *
Την ΝΥ την είδα στο ματς που έδειχνε η TV με το Μαϊάμι κ πραγματικά ο Γκαλιναρι έχει αρχίσει k ανεβαίνει επίπεδο.. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα τον Λεμπρον ενώ στην επίθεση έβαλε τα κρίσιμα σουτ.Επίσης έχει βελτιωθεί πολύ στο ένας με ένα(η με όλους) k δεν περιορίζεται μονο στο σουτ απ εξω .

Αλλα αυτος που ειναι απολαυση φετος ειναι ο Φελτον...


Kαλά ο Φέλτον από την rookie χρονιά του ακόμα είχε δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία αλλά χαντακωνόταν από την ομάδα που έπαιζε.Είναι γενικά πολύ συμπαθής η ομάδα των Νικς και με τα υπάρχοντα δεδομένα ο προτιμητέος επόμενος σταθμός της καριέρας του Μέλο όχι μόνο γι'αυτόν αλλά και για αρκετούς από εμάς τους φαν.Πιστεύω ότι του χρόνου με αυτόν και άλλες μία-δύο καλές προσθήκες από ρολίστες η ομάδα πλασάρεται τετράδα και βλέπουμε...
vc15
Σύμφωνα με άρθρο, οι Knicks προχώρησαν στην πρόσληψη ενός συμβούλου της ομάδας, του Mark Warkentien. Ποιος είναι όμως ο Warkentien; Είναι ο πρώην general manager των Nuggets και αυτή η κίνηση των Knicks προσβλέπει ξεκάθαρα στη μελλοντική απόκτηση του Melo. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τόσο τους Nuggets όσο και τον ίδιο τον Melo και θα επιχειρήσουν να κινηθούν για την απόκτησή του είτε φέτος με ανταλλσγές είτε το καλοκαίρι ως free agent.
Το άρθρο: http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=AiZT...arkentien013011
vonzuchter
Εγινε τελικα η μετακινηση. Μελο στους Νικς.
saou
Μετακίνηση που ήταν μάλλον απαραίτητη για τους Νικς. Μπορεί η ομάδα που έφτιαξαν φέτος να είναι λιαν συμπαθητική, αλλά ούτως ή άλλως contender δεν επρόκειτο να γίνει ποτέ. Ούτε και τώρα με τον Μέλο είναι, αλλά θέτει τις βάσεις για μελλοντικά συμπληρώματα στους 2 all star -ή ακόμα καλύτερα για την πλαισίωσή τους με κάποιον τρίτο, με στόχους μάλλον τους Πολ-Ουίλιαμς.

Οι Νικς έδωσαν αρκετά, αλλά ήταν η σωστή κίνηση. Ο Γκαλινάρι εξελίσσεται υπέροχα αλλά Καρμέλο δεν είναι. Η τράμπα Φέλτον-Μπίλαπς άμεσα μπορεί να είναι και προς το καλύτερο, ενώ μέχρι του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιο του Τσόνσι έχουν καιρό να εξετάσουν τις επιλογές τους για τον άσο, τον Τσάντλερ πιθανότατα δεν θα τον κρατούσαν μετά το καλοκαίρι, ο Μόζγκοφ παραμένει ερωτηματικό.
Leon_cp3
QUOTE(saou @ Feb 22 2011, 13:20 ) *
Μετακίνηση που ήταν μάλλον απαραίτητη για τους Νικς. Μπορεί η ομάδα που έφτιαξαν φέτος να είναι λιαν συμπαθητική, αλλά ούτως ή άλλως contender δεν επρόκειτο να γίνει ποτέ. Ούτε και τώρα με τον Μέλο είναι, αλλά θέτει τις βάσεις για μελλοντικά συμπληρώματα στους 2 all star -ή ακόμα καλύτερα για την πλαισίωσή τους με κάποιον τρίτο, με στόχους μάλλον τους Πολ-Ουίλιαμς.

Οι Νικς έδωσαν αρκετά, αλλά ήταν η σωστή κίνηση. Ο Γκαλινάρι εξελίσσεται υπέροχα αλλά Καρμέλο δεν είναι. Η τράμπα Φέλτον-Μπίλαπς άμεσα μπορεί να είναι και προς το καλύτερο, ενώ μέχρι του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιο του Τσόνσι έχουν καιρό να εξετάσουν τις επιλογές τους για τον άσο, τον Τσάντλερ πιθανότατα δεν θα τον κρατούσαν μετά το καλοκαίρι, ο Μόζγκοφ παραμένει ερωτηματικό.


+1 σε όλα.
Συμφωνώ απόλυτα και όπως είπα και στο θέμα των μεταγραφών καθως φαίνεται οι Νικς δε θα πέρασουν ούτε τους Μπουλς φέτος αν διασταυρωθούν τελικά. Αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα,η Νέα Υόρκη έχει πλέον πολύ καλές βάσεις για τα επόμενα χρόνια,και στην τελική ακόμα και φέτος ποιος λέει ότι με αυτούς που έφυγαν θα πήγαιναν καλύτερα; Περίπου στο 50% ήταν μέχρι τώρα δεν έκαναν και τίποτα τρομερό.
Leon_cp3
Επίσης κάτι τελευταίο. Οι ρολίστες δε τέλειωσαν στη Νέα Υόρκη. Μένουν ακόμα Ντάγκλας,καθόλου κακός άσος για τουλάχιστον προσωρινό μπακ απ του Μπίλαπς, επίσης κράτησαν τελικά τον Φιλντς που είναι από τους καλύτερους ρούκι, υπάρχει ο Μπιλ Γουόκερ που τα λεπτάκια του μπορεί να τα πάρει ενώ μετά τον Φλεβάρη αναμένεται να επιστρέψει και ο Αζουμπουίκε.
Οπότε μόνο η φροντ λάιν ουσιαστικά είναι κάπως "γυμνή" όπου Στουνταμάιρ και Τουριάφ θα φορτωθούν αρκετά λογικά αλλά και αυτή θα έχει λίγη ξεκούραση με τον Σέλντεν Ουίλιαμς που το παλικάρι είναι φιλότιμο και κάνει ό,τι μπορεί και στην τελική φέτος έχει δώσει περισσότερα από τον Μοζγκόφ (άλλο αν ο Ρώσος πιθανόν θα προσέφερε πολλά περισσότερα στο μέλλον rolleyes.gif ). Δε λέω ότι τα πράγματα είναι ιδανικά αλλά όχι και άσχημα,η χρονιά μια χαρά βγαίνει και από του χρόνου τα σπουδαία...
Dwyane ''the flash'' Wade
κι εγω πιστευει πως η νεα υορκη δεν θα παει πολυ μακρια φετος,το πολυ να περασει στον δευτερο γυρο και αυτο αν βρει αντιπαλο στα μετρα της.η προσθηκη του μελο σιγουρα την ανεβαζει επιπεδο οπως επισης θεωρω σημαντικη την μεταγραφη του μπιλαπς που ειναι και πρωταθλητης.
vc15
Γιατί όχι και τους Bulls οι Knicks; Έχουν μια λογική όλα αυτά που γράφτηκαν στο forum για το ότι ούτε ο Melo ούτε ο Amare παίζουν άμυνα και ότι έχασε πολύ σημαντικούς παίχτες, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει η Νέα Υόρκη ένα νέο Phoenix και να βάζει 110 πόντους τον αγώνα και ας τρώει και πολλούς στην άμυνα. Το κοίταξα τώρα από περιέργια και είδα ότι η Νέα Υόρκη είναι η δεύτερη καλύτερη επιθετικά αλλά και η δεύτερη χειρότερη αμυντικά στο nba. Με την προσθήκη του Melo ένα είναι σίγουρο: οι Knicks θα πετυχαίνουν γύρω στους 110 πόντους κάθε αγώνα.
Πιο σημαντική απώλεια για τους Knicks δεν πιστεύω πως ήταν ο Felton, ο οποίος έκανε μεν εξαιρετική χρονιά αλλά θα αντικατασταθεί επάξια από τον Billups αλλά ο Chandler ο οποίος είναι το ιδανικό 3αρι για ομάδες που δεν έχουν κάποιον superstar στο 3. Πολύ καλός παίχτης, παίζει άμυνα και το μπουμπουνάει το τριποντάκι του όποτε χρειαστεί. Βέβαια, είναι μεγάλη επιτυχία των Knicks Που κράτησαν τον Fields.
Δεν ήμουνα ποτέ τρελός fan των Knicks, αλλά επειδή βλέπω να μην τραβάει ιδιαίτερα το αγαπημένο μου Orlando φέτος και επειδή μου είναι πολύ συμπαθείς όλοι οι παίχτες των Knicks ελπίζω να κάνουν κάτι καλό φέτος και φυσικά να χτίσουν μια ομάδα για πρωτάθλημα του χρόνου.
Leon_cp3
QUOTE(vc15 @ Feb 22 2011, 21:20 ) *
Γιατί όχι και τους Bulls οι Knicks; Έχουν μια λογική όλα αυτά που γράφτηκαν στο forum για το ότι ούτε ο Melo ούτε ο Amare παίζουν άμυνα και ότι έχασε πολύ σημαντικούς παίχτες, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει η Νέα Υόρκη ένα νέο Phoenix και να βάζει 110 πόντους τον αγώνα και ας τρώει και πολλούς στην άμυνα. Το κοίταξα τώρα από περιέργια και είδα ότι η Νέα Υόρκη είναι η δεύτερη καλύτερη επιθετικά αλλά και η δεύτερη χειρότερη αμυντικά στο nba. Με την προσθήκη του Melo ένα είναι σίγουρο: οι Knicks θα πετυχαίνουν γύρω στους 110 πόντους κάθε αγώνα.
Πιο σημαντική απώλεια για τους Knicks δεν πιστεύω πως ήταν ο Felton, ο οποίος έκανε μεν εξαιρετική χρονιά αλλά θα αντικατασταθεί επάξια από τον Billups αλλά ο Chandler ο οποίος είναι το ιδανικό 3αρι για ομάδες που δεν έχουν κάποιον superstar στο 3. Πολύ καλός παίχτης, παίζει άμυνα και το μπουμπουνάει το τριποντάκι του όποτε χρειαστεί. Βέβαια, είναι μεγάλη επιτυχία των Knicks Που κράτησαν τον Fields.
Δεν ήμουνα ποτέ τρελός fan των Knicks, αλλά επειδή βλέπω να μην τραβάει ιδιαίτερα το αγαπημένο μου Orlando φέτος και επειδή μου είναι πολύ συμπαθείς όλοι οι παίχτες των Knicks ελπίζω να κάνουν κάτι καλό φέτος και φυσικά να χτίσουν μια ομάδα για πρωτάθλημα του χρόνου.


Πολύ σωστά όσα αναφέρεις αλλά όπως λες για τον Τσάντλερ είναι ιδανικός για ομάδες χωρίς 3ρι super star.Ε ο Μέλο ένα τέτοιο δεν είναι; rolleyes.gif Εμένα μου φαίνεται αρκετά σημαντική η απώλεια του Γκαλινάρι. Αλλά όπως ξαναείπα,οι Νικς από του χρόνου θα μπορέσουν λογικά να βρουν παρόμοιους παίχτες.
vc15
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 22 2011, 22:17 ) *
Πολύ σωστά όσα αναφέρεις αλλά όπως λες για τον Τσάντλερ είναι ιδανικός για ομάδες χωρίς 3ρι super star.Ε ο Μέλο ένα τέτοιο δεν είναι; rolleyes.gif Εμένα μου φαίνεται αρκετά σημαντική η απώλεια του Γκαλινάρι. Αλλά όπως ξαναείπα,οι Νικς από του χρόνου θα μπορέσουν λογικά να βρουν παρόμοιους παίχτες.

Ναι, σωστά. Μάλλον δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Θέλω να πω ότι χάνουν τον Felton οι Knicks ο οποίος μπορεί να κάνει φοβερή χρονιά αλλά ο ερχομός του Billups δεν θα αλλάξει ουσιαστικά τίποτα γιατί είναι ακριβώς ίδιοι παίχτες και είναι και ο Billups πολύ καλός. Όμως, είπα ότι είναι σημαντικότερη η απουσία του Chandler γιατί χάνουν ένα πολύ καλό αμυντικό παίρνοντας ένα σούπερ επιθετικό παίχτη. Έτσι, αλλάζουν την αγωνιστική τους φιλοσοφία παρατώντας τελείως την άμυνα και δίνοντας όλο το βάρος στην επίθεση. Αν εμφανιστούν τα ζόρια όμως δεν θα υπάρχει ο αντι-Chandler να παίξει άμυνα όταν χρειαστεί ή ο αναλώσιμος παίχτης που θα του χρεωθούν τα φάουλ.
Με αυτή την έννοια είναι σημαντική απουσία αλλά ισχύει και το ότι είναι χρήσιμος σε ομάδες που δεν έχουν καλό τριάρι. Αν και πιστεύω πως θα βρουν εύκολα ένα τέτοιο αναλώσιμο τριάρι οι Knicks το καλοκαίρι, αν όχι με τις ικανότητες του Chandler αλλά τίμιος που να κάνει τα βασικά.
oti-nane
Με όλα αυτά προβλέπω πολύ ΡΟΚ play off wos_sport4.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
αυτην την στιγμη κατα την γνωμη μου οι νικς δεν εχουν τυχη σε μια σειρα πλει οφ απεναντι στο σικαγο.για χιτ,σελτικς και ματζικ ουτε λογος φυσικα!!!
saou
Με το Σικάγο βέβαια είναι 2-0 φέτος η σειρά.

Όχι πως λέει απαραίτητα κάτι αυτό για πιθανή συνάντησή τους στα play offs αφού θα μιλάμε για εντελώς διαφορετική ομάδα. Απλά το αναφέρω.
Leon_cp3
Ας βάλουμε και τις πρώτες φωτό από την άφιξη του Μέλο στη Νέα Υόρκη...
http://knicksnow.com/posts/897-gallery-melo-s-arrival-in-ny

Ενώ ήδη το Μadison ...ετοιμάζεται:
vc15
Όχι να περιαυτολογώ αλλά δικαιώθηκα (μεταξύ μας ήταν και λογικό). Οι Knicks παίζουν με τη χειρότερη επιθετικά ομάδα και έχουν δεχτεί ήδη στο πρώτο ημίχρονο 57 πόντους αλλά έχουν βάλει και 59. Είναι φανερό πάντως πως οι παίχτες ψάχνονται μεταξύ τους και δεν έχουν βρει ακόμα τις θέσεις που πρέπει να έχουν μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό και βγαίνουν κάτι περίεργα plays με πάσες στο Turiaf μέσα στη ρακέτα. Ο Melo φαίνεται ότι είναι λίγο αγχωμένος αλλά πιστεύω στο δεύτερο θα τα πάει ακόμη καλύτερα.
Εντωμεταξύ, βάζω στοίχημα ότι όσοι είμαστε ξύπνιοι ακόμα βλέπουμε τους Knicks. Πάντως επιβεβαιωθήκαμε για την άμυνα, αλλά τους έχουν βγει και τα τρίποντα των Bucks.
jasonick
Εγώ βλέπω Mavs, αλλά μέχρι να αρχήσουν είδα το πρώτο ημίχρονο.
Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά φορτώθηκαν ήδη με 2 φάουλ οι περισσότεροι παίκτες (Fields, Amare, Melo, Turiaf) και ο D Antoni δοκίμασε πολλά σχήματα και όσο δεν παίζουν μαζί δεν γίνεται να βρουν χημεία γρήγορα. Βέβαια είναι και άτυχοι οι Knicks γιατί τώρα έχουν σειρά αγώνων και χάνουν προπονήσεις.
Leon_cp3
QUOTE(vc15 @ Feb 24 2011, 03:53 ) *
Όχι να περιαυτολογώ αλλά δικαιώθηκα (μεταξύ μας ήταν και λογικό). Οι Knicks παίζουν με τη χειρότερη επιθετικά ομάδα και έχουν δεχτεί ήδη στο πρώτο ημίχρονο 57 πόντους αλλά έχουν βάλει και 59. Είναι φανερό πάντως πως οι παίχτες ψάχνονται μεταξύ τους και δεν έχουν βρει ακόμα τις θέσεις που πρέπει να έχουν μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό και βγαίνουν κάτι περίεργα plays με πάσες στο Turiaf μέσα στη ρακέτα. Ο Melo φαίνεται ότι είναι λίγο αγχωμένος αλλά πιστεύω στο δεύτερο θα τα πάει ακόμη καλύτερα.
Εντωμεταξύ, βάζω στοίχημα ότι όσοι είμαστε ξύπνιοι ακόμα βλέπουμε τους Knicks. Πάντως επιβεβαιωθήκαμε για την άμυνα, αλλά τους έχουν βγει και τα τρίποντα των Bucks.


Eίναι λογικό όπως λες και για κάποιον καιρό,μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον δηλαδή που θα πρέπει να βρουν και αμυντικά όπλα, εμένα οι Νικς θα μου θυμίζουν λίγο από Νάγκετς.Βασικά η μόνη τους διαφορά θα είναι ότι έχουν ένα πολύ καλύτερο επιθετικά τεσάρι. Κατά τα άλλα run 'n' gun και up tempo μέχρι θανάτου.Άλλωστε αρέσκεται σε αυτό και ο Ντ'Αντόνι,τώρα που έχει και τα κατάλληλα όπλα θα τους σταματήσει; smiley.gif
Το θέμα είναι τουλάχιστον σε κάτι τέτοια παιχνίδια να κάνουν επίσης ότι έκαναν για χρόνια και οι Νάγκετς,ακόμα κι αν δεχθούν 140 αυτοί να βάλουν 150.Αν δε μπορείς να παίξεις άμυνα τουλάχιστον έχε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.Στα πλέι οφ που πρέπει να αλλάξεις "κατεύθυνση",είπαμε ότι φέτος δε περιμένουμε πολλά από τους Νικς.Αλλά προέχει να "ξαναμάθουν" πως να κερδίζουν τα ματς με κατώτερους ειδικά αντιπάλους και σε μία έδρα που πέρσι τελείωσαν με -5 και φέτος βρίσκονται στο +3 μόλις.
vc15
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 24 2011, 04:05 ) *
Eίναι λογικό όπως λες και για κάποιον καιρό,μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον δηλαδή που θα πρέπει να βρουν και αμυντικά όπλα, εμένα οι Νικς θα μου θυμίζουν λίγο από Νάγκετς.Βασικά η μόνη τους διαφορά θα είναι ότι έχουν ένα πολύ καλύτερο επιθετικά τεσάρι. Κατά τα άλλα run 'n' gun και up tempo μέχρι θανάτου.Άλλωστε αρέσκεται σε αυτό και ο Ντ'Αντόνι,τώρα που έχει και τα κατάλληλα όπλα θα τους σταματήσει; smiley.gif
Το θέμα είναι τουλάχιστον σε κάτι τέτοια παιχνίδια να κάνουν επίσης ότι έκαναν για χρόνια και οι Νάγκετς,ακόμα κι αν δεχθούν 140 αυτοί να βάλουν 150.Αν δε μπορείς να παίξεις άμυνα τουλάχιστον έχε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.Στα πλέι οφ που πρέπει να αλλάξεις "κατεύθυνση",είπαμε ότι φέτος δε περιμένουμε πολλά από τους Νικς.Αλλά προέχει να "ξαναμάθουν" πως να κερδίζουν τα ματς με κατώτερους ειδικά αντιπάλους και σε μία έδρα που πέρσι τελείωσαν με -5 και φέτος βρίσκονται στο +3 μόλις.

Αν αρέσκονται λέει... Run 'n' gun και άγιος ο θεός. Οι Knicks είναι οι δεύτεροι επιθετικά στο nba και ποιοι είναι οι πρώτοι; Οι Nuggets. Τυχαίο; Δε νομίζω! Φανταστείτε τι έχουν να δούνε τα ματάκια από δω και πέρα από τους Knicks. Εκτός από τα παραπάνω, έχουν στην ομάδα τον D' Antoni που όπως είπες και εσύ από τους Suns έπαιζε απίστευτα επιθετικό μπάσκετ και έχουν και τον Amare που ήταν και αυτός πρώην Sun και αυτό τα λέει όλα.
Γενικότερα, βλέπω και έγω να έχουμε κάτι ωραία 140-130. Σαν να βλέπουμε κάθε μέρα Allstar game θα είναι. Καλή φάση!!!
Τώρα αν μπορούν να φτάσουν κάπου με τον τρόπο αυτό, το πολύ (πάρα πολύ) για τελικούς Ανατολής τους βλέπω. Εννοείται βέβαια ότι θα θεωρεί επιτυχία μια τέτοια περίπτωση.
Leon_cp3
Σαφώς όχι και η καλύτερη εμφάνιση αλλά και μόνο το ότι ξεκινάνε την "new era" με νίκη και συγχρόνως ο Μέλο με 27 πόντους (+10 ριμπάουντ) πραγματοποιεί την 3η μεγαλύτερη επίδοση σε πόντους από παίχτη που κάνει ντεμπούτο με τους Νικς κάτι λέει...
Αναμένουμε πολύ σπουδαιότερα. 41.gif

ps. Ο Ντάγκλας έδειξε πολύ καλά δείγματα και θα μάθει και πολλά σίγουρα δίπλα στον Μπίλαπς ο οποίος επίσης έκανε πολύ καλή εμφάνιση.Αγέραστος... smile.gif
vc15
114-108 απέναντι στην τρίτη καλύτερη αμυντικά ομάδα του nba. Βέβαια, αν το δούμε και από την άλλη πλευρά έφαγαν 108 πόντους από την χειρότερη επίθεση του nba. Πολύ κακή αμυντικά και αυτό φαίνεται από τα φάουλ που φορτώθηκαν και ο Melo και ο Amare. Στην επίθεση όμως θα δούμε μεγάλα πράγματα στο υπόλοιπο της χρονιάς.
Ο Melo μπορεί να χρειάστηκε να πάρει πολλές προσπάθειες, αλλά είναι λογικό για να πάρει μπρος και τα πήγε αρκετά καλά. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Douglas.
Πάντως, τους ζόρισαν αρκετά οι Milwaukee που δεν τους είχα παρακολουθήσει και πολύ φέτος. Σκληρή ομάδα αμυντικά, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, σήμερα τους μπήκαν και τα τρίποντα και αν είχαν και λιγότερους τραυματισμούς στη διάρκεια της χρονιάς θα έμπαιναν σίγουρα playoff.
captain charisma
ωραιο το ματσακι εχτες αν κ ο αντονι στη πρωτη του εμφανιση ως νικ ηταν αρκετα αγχωμενος, κ αυτο φανηκε απ τα πολλα χαμενα σουτ του, οι ποντοι του προηλθαν απο λει απ και καρφωματα, κατεβασε κ 10ρ οποτε για αρχη καλα τα πηγε οπως κ ο μπιλαπς...ειναι εμφανες οτι εχουν ελλειψεις στο παγκο αλλα ο ντ αντονι εχει συνηθησει απ την εποχη που ηταν στο φοινιξ να παιζει με μικρο ροτεισιον...

υ.γ ψηνομαι αγρια να παω και φετος παλι στη νεα υορκη για τα ματια του μελο κ του αμαρε smiley.gif
vc15
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Knicks http://www.youtube.com/watch?v=XSJhfWMrtjk...feature=related
Αντε πήγαινε παίξε τώρα με το Miami...
Leon_cp3
QUOTE(vc15 @ Feb 26 2011, 05:42 ) *
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Knicks http://www.youtube.com/watch?v=XSJhfWMrtjk...feature=related
Αντε πήγαινε παίξε τώρα με το Miami...


Αχαχά. smiley.gif Δε φοβούμεθα.Ας έρθει και το Μαϊάμι λοιπόν.
Είναι λογικό να έχουμε τέτοια αποτελέσματα στην αρχή,ειδικά άμα οι μισοί παίχτες της ομάδας-εκτρώματος κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους tongue.gif ,το θέμα είναι να μη τα συναντάμε και μετά από καιρό...
Θα στροφάρει η ομάδα.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(vc15 @ Feb 26 2011, 04:42 ) *
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Knicks http://www.youtube.com/watch?v=XSJhfWMrtjk...feature=related
Αντε πήγαινε παίξε τώρα με το Miami...



χαχαχα!!!πολυ καλο!!!!!τους γλεντανε οι τελευταιοι....
τους περιμενουμε αυριο...
Leon_cp3
QUOTE(ronin @ Feb 26 2011, 12:40 ) *
χαχαχα!!!πολυ καλο!!!!!τους γλεντανε οι τελευταιοι....
τους περιμενουμε αυριο...


Τους γλεντάνε οι τελευταίοι αλλά κερδίζουν και κανάν πρώτο έτσι για αλλαγή... rolleyes.gif
Boom Dizzle
Παντως εγω πιστευω οτι οι Νικς θα βελτιωθουν με τον καιρο.Για φετος μονο πλευ οφ τους κοβω.ΑΜΑ χανεις απο τους Καβς ουτε για κει εισαι rolleyes.gif αλλα τεσπα.Εχω να σταθω σε δυο πραγματα ομως:
-Εχουν μεγαλη αδυναμια στους ψηλους.Ο Τουριαφ δν ειναι για βασικος ενω ο Σελντεν Ουιλλιαμς ειναι ενας καλος
ρολιστας.Το καλοκαιρι εκει πρεπει να γινει η πρωτη κινηση
-Μικρυνε αρκετα το ροτεισιον.Παικτες οπως οι Α.Καρτερ(Παλαιμαχος εδω κ καιρο),Μπαλκμαν δεν εχουν θεση στο ΝΒΑ+την injury list

ΥΓ:Αυτος Ο Αζουμπουκι ποτε επιστρεφει?Θα δωσει πολλες λυσεις απο την περιφερεια....
Leon_cp3
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 26 2011, 13:17 ) *
Παντως εγω πιστευω οτι οι Νικς θα βελτιωθουν με τον καιρο.Για φετος μονο πλευ οφ τους κοβω.ΑΜΑ χανεις απο τους Καβς ουτε για κει εισαι rolleyes.gif αλλα τεσπα.Εχω να σταθω σε δυο πραγματα ομως:
-Εχουν μεγαλη αδυναμια στους ψηλους.Ο Τουριαφ δν ειναι για βασικος ενω ο Σελντεν Ουιλλιαμς ειναι ενας καλος
ρολιστας.Το καλοκαιρι εκει πρεπει να γινει η πρωτη κινηση
-Μικρυνε αρκετα το ροτεισιον.Παικτες οπως οι Α.Καρτερ(Παλαιμαχος εδω κ καιρο),Μπαλκμαν δεν εχουν θεση στο ΝΒΑ+την injury list

ΥΓ:Αυτος Ο Αζουμπουκι ποτε επιστρεφει?Θα δωσει πολλες λυσεις απο την περιφερεια....


Ε ναι για φέτος δε περνάνε 2ο γύρο είτε με Σικάγο πέσουν είτε με Μαϊάμι.
Από του χρόνου με καλές κινήσεις μπαίνουν τετράδα λογικά.
Ο Αζουμπουίκε διάβαζα χθες στο τουίτερ ότι μάλλον είναι κοντά στην επιστροφή του.
pmam
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 26 2011, 13:17 ) *
Παντως εγω πιστευω οτι οι Νικς θα βελτιωθουν με τον καιρο.Για φετος μονο πλευ οφ τους κοβω.ΑΜΑ χανεις απο τους Καβς ουτε για κει εισαι rolleyes.gif αλλα τεσπα.

Αυτό λέει πολλά και για τους Lakers tongue.gif

20 πόντοι στο 4ο δωδεκάλεπτο χθες από τον Billups! Τι τον χρειάζονται τον CP3? icon_wave.gif
Air Kef
Πολύ άστοχοι οι Νικς πάντως χθες σε πολλά εύκολα σουτ, και γενικώς κακιές επιλογές που με τον καιρό θα διορθωθούν λογικά.
Όπως και να εχει, η 4αδα της Ανατολής φαίνεται πολύ σκληρή για να χωθεί κάποιος, ακομα κι αν αυτός λέγεται Νέα Υόρκη.
Αν διαλύσουν του χρόνου οι Σέλτικς, τότε ανοίγει χώρος, αν όχι, θα πρέπει να ελπίζουν σε αποτυχημένη σεζόν του Σικάγο ή του Ορλάντο για να χωθούν..
Dwyane ''the flash'' Wade
για μενα το μεγαλο τους προβλημα ειναι η αμυνα.τουλαχιστον ετσι δειχνουν τωρα στην αρχη.ο αμαρε ποτε δεν επαιζε ουτε παιζει αμυνα ,το ιδιο και ο μελο.θα εχουν τεραστιο προβλημα απεναντι σε χιτ,ματζικ και φυσικα απεναντι στος υγιεις κελτες.για φετος θα μουν ευκολα πλει οφ αλλα αν κανουν κατι αυτο θα ειναι να περασουν μονο εναν γυρο και αυτο με πολυ αιμα!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.