Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New York Knicks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
j-kidd13
New York Knicks




Phil them with hope




Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 37-45
Leaders (2009-2010):


Πόντοι: Carmelo Αnthony 27.4, J.R. Smith 14.5, Andrea Bargnani 13.3
Ριμπάουντ: Tyson Chandler 9.6, Carmelo Anthony 8.1, Andrea Bargnani 5.3
Ασσίστ: Raymond Felton 5.6, Pablo Prigioni 3.5, Carmelo Anthony 3.1

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:CalderonSG:ShumpertSF:Anthony
PF: StoudemireDalembert


Πάγκος:
PG’s: Pablo Prigioni,Shane Larkin
SG’s: J.R Smith, Tim Hardaway Jr
SF’s: Travis Outlaw,Cleanthony Early
PF’s: Andrea Bargnani,Quincy Acy
C’s: Jason Smith,Cole Aldrich

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Jose Calderon-Shane Larkin-Samuel Dalembert-Wayne Ellington(ανταλλαγή από Mavericks),Travis Outlaw-Quincy Acy (ανταλλαγή από Kings ),Jason Smith(FA),Carmelo Anthony(ανανέωσε),Cole Aldrich(ανανέωσε)
Draft Picks: Cleanthony Early (#34, Δεύτερος Γύρος), Thanasis Antetokounmpo (δεν υπέγραψε)

Έφυγαν: Tyson Chandler-Raymond Felton (με ανταλλαγή σε Mavericks), Wayne Ellington-Jeremy Tyler(με ανταλλαγή σε Kings),Βeno Udrich(FA-Memphis),Metta World Peace(FA-Sichuan Blue Whales,China),Kenyon Martin(FA)

Προπονητής: Derek Fisher
Έπειτα από μια μεγάλη καριέρα σαν παίκτης, οπου κατέκτησε 5 πρωταθλήματα,ο Fisher έβγαλε τη φόρμα και φόρεσε το κοστούμι,αναλαμβάνοντας τη θέση του προπονητή των Knicks,έπειτα από επιλογή του νέου προέδρου Phil Jackson.Στοιχεία για να τον κρίνουμε δεν έχουμε,αποτελεί όμως μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση,καθώς σαν παίκτης ήταν ηγετική φυσιογνωμία,και προσωπικότητα με «strong mentality»,που ενέπνεε εμπιστοσύνη και ήταν ο ορισμός του motivation man για την ομάδα του.Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποτέλεσε επι 7 xρόνια πρόεδρος του σωματείου των παικτών του nba.Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα το καταφέρει και από τον πάγκο σαν coach.

Σχόλιο: Η περσινή σεζόν ήταν μια καταστροφή για τους Knicks.Ξεκίνησαν άσχημα και έμειναν από νωρίς στις τελευταίες θέσεις της Ανατολής κυνηγώντας την 8αδα. Άναρχο παιχνίδι,ελάχιστη έως μηδαμινή συνεισφορά από την υπόλοιπη ομάδα,και έμενε ο Carmelo να παλεύει μόνος, αναγκαζόμενος να κάνει τα δικά του σε κάθε επίθεση,πηγαίνοντας το θέμα στα όρια του οne man show σε κάθε παιχνίδι των Knicks.Προκοπή έτσι δεν κάνεις γι αυτό μοιραία οι Knicks,παρά την προσπάθεια στο τέλος της σεζόν,δεν κατάφεραν να προλάβουν το τραίνο των play-off.

Το σήριαλ του καλοκαιριού με τoν FA Carmelo Anthony έληξε θετικά για την ομάδα,με την υπογραφή νέου συμβολαίου του παίκτη.Ωστόσο πιο σημαντική ίσως αποδειχθεί η ανάληψη της προεδρίας από τον Phil Jackson.Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να θεωρεί πως ο Zen Master δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τα της τακτικής. Ηδη σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως μέσω της περίφημης πια τριγωνικής επίθεσης,ο Melo θα βρεί καλύτερες προϋποθέσεις για σουτ.Σημαντική είναι η αποχώρηση του Chandler,ο οποίος μπορεί να δώσει εξαιρετική άμυνα μέσα στη ρακέτα,και πιο αξιόπιστη παρουσία γενικά από τον Dalembert,αλλά σίγουρα αναμένεται αναβάθμιση στη θέση του pg,με την παρουσία του Calderon αντί του ασταθή Felton.Περιμένουμε περισσότερα από τον Hardaway Jr μετά την καλη rookie χρονιά του,o J.R.Smith θα είναι ο κλασικός εαυτός του,ικανός να σου διαλύσει όλη την ομάδα αν δεν είναι στα καλά του,αλλά και να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα στη μέρα του,ενώ κομβικής σημασίας θα είναι η κατάσταση των Stoudemire και Bargnani.Μπορεί να μην μπορούν πλέον να δώσουν όσα στο παρελθόν,αλλά δεν παύουν να είναι παίκτες με ποιότητα που αν μείνουν μακρυά από τραυματισμούς,μπορούν να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες(αλλα αλήθεια,το πιστεύει κανείς αυτό?)

Θα προσπαθήσουν να μπούν στα play-off μετά την περσινή αποτυχία.Όμως δεν θα είναι εύκολο το έργο τους.

Πρόβλεψη: 40-42
Conference rank: 9th
Division rank: 3rd

geo82
Από τα φιλικά που παρακολούθησα δεν ενθουσιάστηκα, ούτε απογοητεύτηκα. Προσπαθούν να παίξουν πιο ομαδικά. Στην άμυνα ίσως να έχουν πρόβλημα αφού το δίδυμο Αμάρε - Μπαρνιάνι εγγυάται τουρισμό κάτω από το καλάθι. Αν μπουν πλέι οφ η σεζόν θα είναι επιτυχημένη.
geo82
Δε ξέρεις με τι να πρωτογελάσεις. Με το ποσοστό ή με το καπέλο; laugh.gif
geo82
4η σερί ήττα στη σειρά. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά καθίζηση στο δεύτερο, όταν έσφιξε η άμυνα των Hawks. Επειδή διαβάζω διάφορα στα αμερικάνικα σάιτ περί αποτελεσματικότητας της τριγωνικής επίθεσης, προσαρμοστικότητας μέχρι και αστεία του τύπου "Bermuda triangle", καθώς και μια γενική απογοήτευση στους οπαδούς των Νεοϋορκέζων, πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται στο σύστημα αυτό καθεαυτό, το οποίο επ' ουδενί δεν είναι μαγικό φίλτρο που μεταμορφώνει τις μέτριες ομάδες σε ανίκητες. Οι ομάδες που κέρδισαν πρωταθλήματα χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, οι Bulls και οι Lakers δηλαδή, είχαν πρώτα απ' όλα πολύ καλές άμυνες. Δυστυχώς με τους Knicks δεν ισχύει αυτό και αυτό είναι που προβληματίζει περισσότερο. Το lack of effort, που λένε οι Αμερικάνοι. Επιπλέον, οι Bulls και οι Lakers είχαν δύο σούπερσταρ για να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης, οι οποίοι στην περίπτωση του Σικάγο ήταν το καλύτερο δυάρι και τριάρι της εποχής (στο δυάρι ισχύει το "όλων των εποχών"), και στην περίπτωση του ΛΑ, ο πιο κυρίαρχος σέντερ και το καλύτερο δυάρι εκείνης της εποχής, πλαισιωμένους από πολύ καλούς ρολίστες. Πέρα όμως από την αναβάθμιση του ρόστερ, πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας, ειδικά στην άμυνα, ενώ και οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να προσγειωθούν και να μην περιμένουν τρελά πράγματα φέτος.
Knickerbocker
Ρε μπας και παμε για καλα odds στον πρώτο γυρο του draft?αν δεν υπήρχε και αυτη η Philadelphia...
kotzito
Οι φετινοί Knicks φαίνονται ακόμα χειρότεροι από τους περσινούς. Αρκετά ματς τα έχουν παλέψει, αλλά ακόμα και με την είσοδο του Calderon στο rotation και τον Amare να παρουσιάζεται καλύτερος και πιο υγιής σε σχέση με τις 2 τελευταίες σεζόν, η ομάδα δεν δείχνει να ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις. Ο Carmelo παλεύει μόνος του πολλές φορές ενώ και η βοήθεια από τον πάγκο είναι αρκετά περιορισμένη. Σε όλα αυτά βάλτε και τον Bargnani που ακόμα δεν έχει παίξει ματς. Ίσως είναι ευκαιρία για τους ίδιους το καλοκαίρι που λογικά θα έχουν ένα pick πολύ ψηλά και μπορούν να εξοικονομήσουν 35 εκατομμύρια από τα συμβόλαια των Amare, Bargnani που λήγουν, να κάνουν μια νέα αρχή.
geo82
Θα συμφωνήσω με τη τελευταία πρότασή σου. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι φέτος, οπότε ένα καλό πικ σε συνδυασμό με τη λήξη κάποιων συμβολαίων θα είναι μεγάλο κέρδος για την ομάδα.
phoenix_93
Μου άρεσε πάντως το κάρφωμα του Αμάρε πάνω στον ακατονόμαστο Βραζιλιάνο, δεν περίμενα ότι το είχε ακόμα. Από τις χειρότερες φετινές ομάδες πάντως οι Knicks. Κάθε φορά που τους βλέπω σκέφτομαι τι ταλέντο έχει πετάξει αυτός ο Σμιθ.
geo82
QUOTE (phoenix_93 @ Dec 8 2014, 12:25 ) *
Μου άρεσε πάντως το κάρφωμα του Αμάρε πάνω στον ακατονόμαστο Βραζιλιάνο, δεν περίμενα ότι το είχε ακόμα.


Κι εμένα! Βέβαια τα πρωτεία στο πιο θεαματικό κάρφωμα απέναντι στον ακατανόμαστο που λες τα έχει ο Wade. Αυτοί οι δύο παίκτες εψουν μπει στη love list μου.
lakersdynasty
QUOTE(kotzito @ Dec 6 2014, 12:17 ) *
Οι φετινοί Knicks φαίνονται ακόμα χειρότεροι από τους περσινούς. Αρκετά ματς τα έχουν παλέψει, αλλά ακόμα και με την είσοδο του Calderon στο rotation και τον Amare να παρουσιάζεται καλύτερος και πιο υγιής σε σχέση με τις 2 τελευταίες σεζόν, η ομάδα δεν δείχνει να ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις. Ο Carmelo παλεύει μόνος του πολλές φορές ενώ και η βοήθεια από τον πάγκο είναι αρκετά περιορισμένη. Σε όλα αυτά βάλτε και τον Bargnani που ακόμα δεν έχει παίξει ματς. Ίσως είναι ευκαιρία για τους ίδιους το καλοκαίρι που λογικά θα έχουν ένα pick πολύ ψηλά και μπορούν να εξοικονομήσουν 35 εκατομμύρια από τα συμβόλαια των Amare, Bargnani που λήγουν, να κάνουν μια νέα αρχή.


Δε πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή οι Knicks έχουν το σύνολο για να εκμεταλλευτούν πλήρως τη τριγωνική επίθεση αυτή τη στιγμή. Η πρώτη αυτή σεζόν όμως θα είναι μια καλή περίοδος εκμάθησης για τον Melo και όποιον άλλο θα μείνει μακροχρόνια στην ομάδα.

Οι Knicks δε είναι τελευταίοι σε ρυθμό σε όλη τη λίγκα και επίσης εκεί όσον αφορά την ικανότητα τους να πηγαίνουν στη γραμμή. Αυτό συν η αδυναμία τους στα ριμπάουντ δεν τους επιτρέπουν να σκοράρουν αρκετά.
LikeMike17
New York Knicks,Aris Thessaloniki,Liverpool FC.Οι τρείς πιο ηλεκτρικές καρέκλες στον κόσμο
geo82
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id...ord-sources-say

Εάν αυτά που λέει το άρθρο για τους Knicks ισχύουν, τότε υπάρχει όντως σοβαρό θέμα. Δεν μπορείς να περιμένεις βελτίωση υπό αυτές τις συνθήκες. Όταν δεν προσπαθείς να προσαρμοστείς στο σύστημα και δεν το εμπιστεύεσαι, όταν δεν έχεις όρεξη να δουλέψεις, τότε το 4-19 είναι ακριβώς το ρεκόρ που σου αξίζει. Υπάρχουν βέβαια κάποιες αοριστίες στο άρθρο (μιλάω για τις ανώνυμες πηγές). Εάν, ξαναλέω, είναι έγκυρο, τότε εύχομαι να τερματίσουν κάτω και από τους Σίξερς και να ρεζιλευτούν εντελώς. Δεν είναι για τίποτα παραπάνω. Ένας περιοδεύων θίασος.
lakersdynasty
https://twitter.com/KTAB_NYC/status/548176400935837697

- @bballbreakdown: Wizards just ran the Triangle High Post option to get a dunk for Humphries.

- @KTAB_NYC damn they trolling?

laugh.gif

geo82
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id...rek-fisher-says

Mάλλον τέλος η σεζόν για τον Carmelo Anthony. Καλύτερα για να πω την αλήθεια. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρεί το γόνατό του. Η σεζόν είναι ούτως ή άλλως χαμένη. Ας θεραπεύσει το πόδι του, ώστε να είναι έτοιμος για του χρόνου. Επίσης, καλό θα είναι οι Knicks να καλέσουν στην ομάδα το Θανάση. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Με τόσους τραυματισμούς που έχουν, ας δουν τι μπορεί να προσφέρει κι αυτός.
pk13
Διαβάζοντας γενικά για τους νικς σε αμερικάνικα σάιτ βλέπω μια σιγουριά πως δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουν ούτε τον Γκασόλ ούτε τον Άλντριτζ..Προσωπικά θεωρώ πως δινοντας μαξ συμβόλαιο μπορούμε να φέρουμε έναν από τους δύο.Ο Γκασόλ ειδικά αν και φέτος δεν κάνουν κάτι τρομερό στα πλειοφφ οι Γκρίζλις δε βλέπω το λόγο να μείνει σε μια ομάδα που στην ταλαντούχα δύση ποτέ δεν θα πάνε τελικούς..(σπέρς,γουοριορς,νταλας,πορτλαντ και ισως οκλαχόμα και κλίπερς τους έχουν σε σειρά πλειοφφ)Άλλωστε το Μέμφις πληρώνει αδρά τον Ζίμπο που είναι 34 και καθε χρόνο η παραγωγικότητά του μειώνεται και δεν διαθέτει χώρο στο σάλαρι για να πάρει κάποιον άλλο σταρ.
Οι νικς μπορούν να του προσφέρουν και ενα καράβι δολλάρια και έναν σουπερστάρ σε καλή ηλικία..Αν είχαν τον Μαρκ φέτος ακόμα και με αυτό το άθλιο ρόστερ στην Ανατολή θα ήταν στο τοπ 5 άνετα..
Δίνοντας του λοιπόν το μαξ συμβόλαιο που θα ξεκινά απο τα 19-20 μύρια τους περισεύουν γύρω στα 10 μύρια για να πάρουν εναν πολύ καλό παίκτη(ντράγκιτς γυρω στα 10-12 ή ρετζι τζακσον γυρω στα 7-8)Αν μάλιστα υπολογίσουμε και το γεγονός πως λογικά θα έχουν τοπ5 ντραφτ πικ μονο αδύναμοι δεν μοιάζουν...
Υπάρχει βέβαια και ο άλλος δρόμος..Παίρνουν και Ρέτζι Τζάκσον και Ντράγκιτς φτιάχνοντας ισχυρο μπακκορτ και παίρνουν ψηλό από το ντραφτ..(Τόουνς ή Οκαφόρ)
geo82
Ήταν να μη βρει τη χημεία της η ομάδα. 14 σερί και συνεχίζουμε! Όταν το τρένο ξεκινήσει δε το σταματάει τίποτα. Πάμε ολοταχώς να σπάσουμε το σερί των 26 συνεχόμενων ...


evilmonkey.gif ΗΤΤΩΝ! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα...
επαθα λαστιχο
QUOTE(pk13 @ Jan 7 2015, 15:30 ) *
στην ταλαντούχα δύση ποτέ δεν θα πάνε τελικούς..(σπέρς,γουοριορς,νταλας,πορτλαντ και ισως οκλαχόμα και κλίπερς τους έχουν σε σειρά πλειοφφ)

Ε καλά τέτοια σιγουριά από που και ως που ειδικά όταν πέρυσι οι Οκλαχόμα έφτυσαν αίμα για να τους περάσουν και οι Spurs αποκλείστηκαν το 11.Και τους Clippers τους απέκλεισαν το 13.
geo82
Ήττα από τους Hornets με 110-82 μέσα στο Garden. Λοιπόν, η λύση είναι μία: Το ΝΒΑ να τους προσθέσει άλλες 42 ήττες και να δώσει τις νίκες που αναλογούν στις υπόλοιπες ομάδες. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. Οι υπόλοιπες ομάδες θα κερδίσουν κάποιες μέρες ξεκούρασης. Γιατί να τρέχουν άσκοπα στο γήπεδο και να κουράζονται όταν το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο; Οι οπαδοί του μπάσκετ θα σταματήσουν να βλέπουν αυτή την κακοποίηση του αθλήματος. Ο Anthony θα αναγκαστεί να βάλει στην άκρη τις σκέψεις του για επιστροφή και θα επικεντρωθεί στη θεραπεία του. Αν παρόλα αυτά το ΝΒΑ δεν είναι διατεθειμένο να δώσει τέτοια λύση, τουλάχιστον ας μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τις τιμές των εισιτηρίων. Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεις τη χειρότερη εικόνα από τη μία και από την άλλη να έχεις τα ακριβότερα εισιτήρια.
T.W.Is.M.
QUOTE(geo82 @ Jan 10 2015, 23:23 ) *
Ήττα από τους Hornets με 110-82 μέσα στο Garden. Λοιπόν, η λύση είναι μία: Το ΝΒΑ να τους προσθέσει άλλες 42 ήττες και να δώσει τις νίκες που αναλογούν στις υπόλοιπες ομάδες. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. Οι υπόλοιπες ομάδες θα κερδίσουν κάποιες μέρες ξεκούρασης. Γιατί να τρέχουν άσκοπα στο γήπεδο και να κουράζονται όταν το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο; Οι οπαδοί του μπάσκετ θα σταματήσουν να βλέπουν αυτή την κακοποίηση του αθλήματος. Ο Anthony θα αναγκαστεί να βάλει στην άκρη τις σκέψεις του για επιστροφή και θα επικεντρωθεί στη θεραπεία του. Αν παρόλα αυτά το ΝΒΑ δεν είναι διατεθειμένο να δώσει τέτοια λύση, τουλάχιστον ας μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τις τιμές των εισιτηρίων. Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεις τη χειρότερη εικόνα από τη μία και από την άλλη να έχεις τα ακριβότερα εισιτήρια.


Ειδικα χτες η εικονα πρεπει να ηταν οτι χειροτερο εχει παρουσιαστει φετος. Χειροτερη και απο τους Sixers! Στα 3 12λεπτα το σκορ ηταν 44-89!!! Το καναλι που μετεδιδε το ματς εδειχνε συχνα τον Jackson, μαλλον για να παρουν καποια αντιδραση και καποιο περιεργο υφος. Μαλλον χωρις αποτελεσμα ομως.
geo82
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 11 2015, 12:58 ) *
Ειδικα χτες η εικονα πρεπει να ηταν οτι χειροτερο εχει παρουσιαστει φετος.


Μέχρι την επόμενη. Έχει δρόμο ακόμα δυστυχώς.
SG3ptshooter
To προσωνύμιο των συμπατριωτών του για τον Andrea το Bargnani είναι "Il Mago".
SG3ptshooter
QUOTE
Knicks owner James Dolan tells disappointed fan to ‘start rooting for the Nets’ in angry email

“Why would anybody write such a hateful letter. I am.just guessing but ill bet your life is a mess and you are a hateful mess,” he wrote. “What have you done that anyone would consider positive or nice. I am betting nothing. In fact ill bet you are negative force in everyone who comes in contact with you. You most likely have made your family miserable. Alcoholic maybe. I just celebrated my 21 year anniversary of sobriety. You should try it. Maybe it will help you become a person that folks would like to have around. In the mean while start rooting for the Nets because the Knicks dont want you. Respectfully James Dolan.”

http://www.washingtontimes.com/news/2015/f...pointed-fan-to/

Μαγικές στιγμές.
Dwyane ''the flash'' Wade
Τελος ο αμαρε. Δεν νομιζω πως οι νικς θα εχουν να θυμουνται κατι απο αυτον περα απο τα πολλα λεφτα που του σκαγανε.
geo82
Θυμάμαι πως όταν είχε έρθει το 2010 στην ομάδα είπε κατά την παρουσίασή του: "The Knicks are back". Στην αρχή έπαιζε πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι που έγινε ο παίχτης με τα περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια με πάνω από 30 πόντους στην ιστορία των Knicks. Όταν ήρθε κι ο Carmelo φαινόταν ότι η ομάδα θα ξέφευγε από τη μιζέρια των τελευταίων 15 χρόνων. Δυστυχώς, όμως, τον χτύπησαν απανωτοί τραυματισμοί. Το περίφημο δίδυμο Carmelo - Amare δεν έγινε ποτέ πράξη για μια ολόκληρη σεζόν, ενώ και η ομάδα, αν εξαιρέσουμε τη σεζόν 2012-13, δεν έφτασε να λογίζεται ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου. Ειδικά οι δύο τελευταίες σεζόν είναι καταστροφή. Ήρθε φέρνοντας ελπίδα στην ομάδα και την πόλη, αλλά τώρα που φεύγει η ομάδα είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' ό,τι όταν ήρθε, χωρίς όμως να έχει μόνο ο ίδιος την ευθύνη γι' αυτό.
jasonick
Πριν το trade του Melo εκείνη η ομάδα ήταν από τις πιο fun to watch θυμάμαι. Ο Amare όπως είπες έπαιζε πολύ καλά και θυμάμαι ότι ήταν και πολύ ψηλά στην λίστα για τους MVP, οι Chandler, Gallo ήταν ιδανικοί για το μπασκετ του D' Antoni, ο Felton στην καλύτερη του χρονιά, ο Mozgov ντάξει άγουρος αλλά 7 footer όπως και να έχει και ο Fields στη μοναδική χρονιά που έπαιξε μπάσκετ.
Το λάθος για μένα ήταν το trade του Melo γιατί πέρα από το ότι δώθηκαν παραπάνω ανταλλάγματα από ότι έπρεπε, βασικά ότι είχε αξία δώθηκε πέρα από τον Fields που δεν ήθελε να τον δώσει το FO των Knicks #fail, ο Melo ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και υπήρχε το cap για να υπογράψει. Φυσικά η μεγαλύτερη βλακεία έγινε την επόμενη χρονιά όπου δώθηκε η αμνηστία στο expiring συμβόλαιο του Billups για να έρθει ο Chandler και έτσι τα επόμενα χρόνια δεν μπορούσε να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του Amare.
leonkalf
http://www.eurohoops.net/el/2015/02/dribbling-el/72574

Να η ευκαιρία του Θανάση!

Η μεγάλη ευκαιρία βρίσκεται προ των πυλών! Σύμφωνα με αμερικάνικη ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε ζητήματα που αφορούν τους Nicks, οι εξελίξεις στο θέμα του Amare Studemire και το Buy Out που έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί, ανοίγουν τον δρόμο για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και να ακολουθήσει στα χνάρια του αδελφού του Γιάννη!

Ανοίγει μια άδεια θέση στο ρόστερ της ομάδας της Νέας Υόρκης και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το κλαμπ έχει ήδη αποφασίσει να κάνει Call Up στον Θανάση και να τον αναβαθμίσει, παίρνοντάς τον από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται στο NBDAL, τους Wetchester Knicks.

Περιμένει πολύ καιρό αυτή την ευκαιρία και όλα δείχνουν πως σύντομα θα τον δούμε να φοράει την ιστορική φανέλα των Νικς και να αγωνίζεται στο Θρυλικό MSG!
geo82
QUOTE (jasonick @ Feb 16 2015, 17:39 ) *
Το λάθος για μένα ήταν το trade του Melo γιατί πέρα από το ότι δώθηκαν παραπάνω ανταλλάγματα από ότι έπρεπε, βασικά ότι είχε αξία δώθηκε πέρα από τον Fields που δεν ήθελε να τον δώσει το FO των Knicks #fail, ο Melo ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και υπήρχε το cap για να υπογράψει. Φυσικά η μεγαλύτερη βλακεία έγινε την επόμενη χρονιά όπου δώθηκε η αμνηστία στο expiring συμβόλαιο του Billups για να έρθει ο Chandler και έτσι τα επόμενα χρόνια δεν μπορούσε να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του Amare.


O Walsh δεν ήθελε να προχωρήσει το trade γιατί θα άδειαζε ο πάγκος, όπως κι έγινε. Φυσικά ανέλαβε δράση ο Dolan. Χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο; icon_drunk.gif Βέβαια και οι παίχτες που δόθηκαν δεν είχαν όλοι καλή εξέλιξη ή ήταν άτυχοι (Galinari, Felton), αλλά δε θα με χάλαγε αν είχαμε στον πάγκο τους Mozgov, Wilson Chandler.
klow13
QUOTE (jasonick @ Feb 16 2015, 17:39 ) *
Το λάθος για μένα ήταν το trade του Melo γιατί πέρα από το ότι δώθηκαν παραπάνω ανταλλάγματα από ότι έπρεπε, βασικά ότι είχε αξία δώθηκε πέρα από τον Fields που δεν ήθελε να τον δώσει το FO των Knicks #fail, ο Melo ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και υπήρχε το cap για να υπογράψει.

Θυμαμαι οι νικς φοβοντουσαν οτι το καλοκαιρι θα πηγαινε ως ελευθερος στους νετς,αυτη η φημολογια υπηρχε.Πολυ καλοι τοτε οι νικς οντως,κατι σε 17-9 η persona non grata του φορουμ και ο chandler στο καλυτερο μπασκετ της καριερας του.Επισης και υγιεις οταν ηταν,αμαρε και μελο δεν καταφεραν ποτε να βρουν χημεια μεταξυ τους,κακιστο ταιριασμα σταρ.
SteveNashidis
Νομίζω και η προβολή μέσω του all-star game, του Θανάση βοήθησε πολύ ώστε να τον επιλέξουν οι Νικς. Βοήθησε και ο Γιάννης πολύ και όπως έχουμε δει οι ιστορίες μεταξύ αδερφών ( και μάλιστα από πολυπαθή οικογένεια) αρέσουν στο ΝΒΑ . Όχι ότι δεν το αξίζει και λόγω ταλέντου να παίξει στο ΝΒΑ. Αν βγάζει τις άμυνες που είδαμε στην D-League και κάνει 2/3 καρφώματα σε κάποιο από τα παιχνίδια του , θα αρχίσει να συζητιέται παραπάνω Πλέον μετράμε 5 έλληνες στο ΝΒΑ. smile.gif
Boom Dizzle
Τέλος κ ο Αμαρέ λοιπόν...Θυμάμαι και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι οι Νικς όντως ήταν από τις πιο διασκεδαστικές ομάδες να παρακολουθήσει κάποιος το 2010-11 κι ο Αμαρέ τρομερός τοτε...αλλα με τον Μελό δν ταίριαξε ποτε ούτε οταν πήραν υγιής...Θελω να δω Αμαρε σε κάποια αλλη ομαδα και πως θα αποδώσει αλλα πολυ περισσότερο θελω να δω κινήσεις Νικς το καλοκαίρι...Ελπίζω να κάνουν κινήσεις σωστές κι οχι εντυπωσιασμού...αν πχ στο ντραφτ επιλέξουν ψηλό (οκαφορ) ας κυνηγήσουν Ντραγκίτς η Ρετζι Τζακσον για τον άσο...αν επιλέξουν κοντό (μουντιαι ελπίζω) τοτε πρέπει να πάνε γ ψηλό-όνομα...βέβαια δεν γνωρίζω ποσά μεγάλα συμβόλαια μπορούν να προσφέρουν...Μακάρι να δυναμωσουν
ΥΓ:παμε γερά θανασοκουμπο...μπορείς!!!!!
Dwyane ''the flash'' Wade
Μακαρι εκει που θα παει να ξαναδουμε τον αμαρε του φοινιξ.
SteveNashidis
smiley.gif
klow13
https://vine.co/v/O2Iuz02hnEV
SG3ptshooter
Aπλά μέχρι να βγει η σεζόν θα γεμίσουμε το thread με παπάτζες των παικτών, έτσι; laugh.gif

https://vine.co/v/O9WabrAVU6j

Il Mago για πάντα. Ούτε Ευρωλίγκα δε σήκωνες ρε κακομοίρη.
geo82
Το χειρότερο είναι πως υπάρχουν σκέψεις για παραμονη του στην ομάδα. Μη χαθεί το λαχείο...
SteveNashidis
QUOTE(geo82 @ Mar 12 2015, 22:54 ) *
Το χειρότερο είναι πως υπάρχουν σκέψεις για παραμονη του στην ομάδα. Μη χαθεί το λαχείο...



QUOTE
Bargnani’s agent, Leon Rose, confirmed on Tuesday that his client would welcome a second chance with the Knicks. “Andrea is optimistic about what Phil is trying to accomplish and he certainly wants to be part of it,” Rose told the Daily News. “But he’s a free agent this summer so it’s too early to predict what may or may not happen.” Messina believes that Bargnani is perfectly suited for Jackson’s triangle offense, noting that he’s more effective in the high post. “He’s not a low post player,” Messina added. “That’s not his game. I think Andrea is a good player for the triangle. He shoots it well, he’s not a bad passer and he sees the game well.” New York Daily News

smiley.gif Και το λαχείο επιθυμεί να μείνει !! Ο Κούμπο γιατί δεν παίζει;;; Ξύπνα Φίσερ .
SG3ptshooter
QUOTE(Voyager @ Mar 18 2015, 20:38 ) *
“Andrea is optimistic about what Phil is trying to accomplish and he certainly wants to be part of it,”

Πείτε με υπερβολικό αλλά νιώθω πως διαβάζω "Ο Μαχμούτογλου είναι πολύ αισιόδοξος γι' αυτό που προσπαθεί να πετύχει ο Ζοτς και θέλει να μείνει στη Fener" λες και είναι στο χέρι κάθε rotational player να διάλεξει μόνος αν και πόσο θα έχει ρόλο σε κάτι σοβαρό. Στους φετινούς Knicks έπαιζε και ο James Anderson και ο Λουκάς άμα λάχει!
SteveNashidis
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 18 2015, 21:21 ) *
Πείτε με υπερβολικό αλλά νιώθω πως διαβάζω


QUOTE
San Antonio Spurs assistant coach Ettore Messina praised Andrea Bargnani. Messina coached Bargnani during his days in Italy.
The big man from Rome will be unrestricted free agent from July and his agent Leon Rose told NY Daily News that Il Mago would love to re-sign with the Knicks.

“Andrea is optimistic about what Phil is trying to accomplish and he certainly wants to be part of it,” Rose told the Daily News. “But he’s a free agent this summer so it’s too early to predict what may or may not happen.”

Messina talked with the NY Daily News about Bargnani:

“I’ve always joked with him that he should hire a press relations manager because he looks like he’s not interested and he looks like he’s not tough. But that’s not the case. I really liked coaching him. He does care.”

“He’s not a low post player,” Messina added. “That’s not his game. I think Andrea is a good player for the triangle. He shoots it well, he’s not a bad passer and he sees the game well.”

“I understand in the NBA, Andrea has had bad reviews, but I think he has a lot of upside,” said Messina. “Andrea wants to prove himself. I’d be surprised if he gives up and says, ‘I’m going home for the money.’ He still has something he wants to prove in the NBA.”


http://www.sportando.com/en/usa/nba/155742...in-the-nba.html

Tα λέει και ο Μεσίνα . smiley.gif Εγώ πιστεύω ότι με ένα μικρό συμβόλαιο θα είναι μια καλή λύση από τον πάγκο. Προφανώς και είναι από τις μεγαλύτερες αποτυχίες σε draft όλων των αθλημάτων αλλά έχει δικαίωμα ως άλλος Ηedo να διεκδικήσει πρωτάθλημα icon_drunk.gif icon_drunk.gif
SG3ptshooter

Προσδοκίες για sophomore season έχω μόνο εγώ, έτσι; peace.gif
SG3ptshooter
http://stats.nba.com/player/#!/203921/gamelogs/

Όχι δείτε τις 2 highlight reel τάπες και το κλέψιμο, ενώ είχε ήδη 5 κλεψίματα στα 2 προηγούμενα παιχνίδια. Και το πως τα 6 καλάθια του χτες ήρθαν με 5 διαφορετικούς τρόπους - σουτ μετά από κίνηση, στατικό σουτ μέση απόσταση, τρίποντο, σκορ στο transition, κάρφωμα σε επίθεση μισού γηπέδου. Επιμένω φοβάμαι πολύ περισσότερο τη φάση των Knicks που αντιστέκεται στο μη αυτόφωτο εργατικό κίνημα Κλεανθρώπων παρά το ίδιο το potential του Early, που θα μπορούσε να βοηθά καλύτερες ομάδες σύντομα, αν δεν έψαχναν το δικό τους γυριστρούλη Evan Turner / Langston Galloway. rolleyes.gif
thanath
Μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά, έκλεισε με το draft lottery! Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα κινηθεί ο πρόεδρος και πως θαα καταφέρει να δελεασει παίχτες αξίας να προτιμήσουν τους νικς....
shtarkws
QUOTE(thanath @ May 20 2015, 10:50 ) *
Μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά, έκλεισε με το draft lottery! Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα κινηθεί ο πρόεδρος και πως θαα καταφέρει να δελεασει παίχτες αξίας να προτιμήσουν τους νικς....


Μεχρι την χρονια που ανεβαινει το σαλαρι καπ σκουρα τα πραγματα. Οι Νικς εχουν χρυσοπληρωσει ενα uncoachable παικτη ο οποιος εχει 1 αντε 2 καλα χρονια πριν ξεκινησει το decline του. ο Φιλ μπορει να ειναι προπονηταρα ομως σαν μανατζερ φαινεται οτι δεν εχει την ιδια ενερητικοτητα που απαιτει ο ρολος, ενω ο επισης χρυσοπληρωμενος κοουτς δεν φαινεται να μπορει να εφαρμοσει την τριγωνικη επιθεση που επιβαλλει ο Φιλ.
thanath
Και επειδή η παράνοια συνεχίζεται σ αυτή την ομάδα! Όπως διάβασα υπάρχουν φήμες επιστροφής του Isiah Thomas στην ομάδα... Εντάξει! Απλά δεν υπάρχει σωτηρία γι αυτή την ομάδα!
SG3ptshooter
QUOTE
Phil Jackson said he was surprised that he didn't get any votes for Exec of the Year, per the Times. Cites LAL's Kupchak getting a vote. Wow

https://twitter.com/IanBegley/status/611929410241986564

w00t.gif bball.gif
thanath
QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 19 2015, 20:50 ) *

ugly_tocktock.gif Τρολάρει αβέρτα ο Φιλ!
SG3ptshooter
QUOTE
Sasha Vujacic ready to teach triangle offense in New York


http://www.sportando.com/m/en/usa/nba/1762...n-new-york.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.