Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Περιμένει προτάσεις για το βιβλίο του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
liolias
Ο Μιχάλης Κακιούζης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση μεσω της ιστοσελίδας του στους φίλους του και τους φίλους της εθνικής μας ομάδας προκειμενου να του δώσουν ιδέες για την συγγραφή του βιβλίου του.Αναλυτικά ο αρχηγός των ασημένιων παγκόσμιων πρωταθλητών λέει στην σελίδα του www.kakiouzis.com

«Ανοίγοντας το email, μετά την επιστροφή μου από την Ιαπωνία, δε μπορούσα να φανταστώ τι θα με περίμενε... Τόση αγάπη και εκτίμηση, τόσα ευχαριστώ... Αμέτρητα και ανεκτίμητα... Από την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας ως Μόντρεαλ του Καναδά, από τα Χανιά, τα Γιάννενα, τα νησιά, από κάθε γωνιά της Ελλάδος... Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω για να ανταποδώσω σε όλους τα συναισθήματα που προκαλείτε με τα γράμματά σας... Το λιγότερο είναι να έχω μία επικοινωνία μαζί σας, να αισθανθώ και να αισθανθείτε ότι είμαστε κοντά και πως μας χωρίζει μόνο ένα πληκτρολόγιο... Τις επόμενες ημέρες περιμένω τα email σας στην γνωστή διεύθυνση mixalis@kakiouzis.com. Μην διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε, να προτείνετε τίτλους και θεματολογία για το βιβλίο μου, να εκφραστείτε όπως νομίζετε. Άμεσα θα βρείτε εδώ δημοσιευμένες όλες τις απαντήσεις μου. Και πάλι σας ευχαριστώ. Τα ξαναλέμε σύντομα».
betsmart.gr
mikri prasini ollandeza
Nαι, το έστειλα ένα μέιλ με συγχαρητήρια και όλα τα συναφή...!Τώρα για το βιβλίο του...δε μας έχει ξεκαθαρίσει τη θεματολογία του για να του προτείνουμε!!Αν του πω εγώ δλδ να γράψει για τη γυναίκα του θείου του παππού του πατέρα του, τι θα μου πει?
liolias
Μαλλον θα ειναι σχετικα με την πορεια της Εθνικης στο ευρωπαικο και το παγκοσμιο και τις επιτυχιες της ομαδαρας μας!
jokey
Εγώ λέω να περιμένει μέχρι την διοργάνωση που η Ελλάδα δεν θα πάρει μετάλλιο ή μέχρι να φύγει αυτός από την ομάδα και μετά να γράψει μαζεμένα για όλες τις επιτυχίες της Εθνικής στις οποίες ήταν μέλος.
liolias
Δηλαδη μεχρι του χρονου που θα ξανασηκωσουμε το ευρωπαικο tongue.gif
jokey
Ναι ρε, και ακόμα παρά πέρα biggrin.gif Θα είναι πολύ γαμάτα, μετά από μερικά χρόνια, και αν, πρώτα ο Θεός, έχουμε 4-5 μετάλλια, να γράψει για όλα αυτά wink.gif
Alexmei
Ας τον βοηθήσουμε...!! και στο τέλος θα βγάλει best seller!!!!!!! biggrin.gif
Anaz
QUOTE
μέχρι να φύγει αυτός από την ομάδα και μετά να γράψει μαζεμένα για όλες τις επιτυχίες της Εθνικής στις οποίες ήταν μέλος.
Σωστος!
mikri prasini ollandeza
E, να γράψει ένα βιβλίο για τα μέχρι τώρα...μετά για τα υπόλοιπα, και μετά ένα συγκεντρωντικό!Πολλά θέλω?Για το ότι θα γίνει best seller σας το υπογράφω με 1000 υπογραφές!!
liolias
Σιγουρα θα ειναι best seller.Το θεμα ειναι οτι θα κουραστει να γραφει ο ανθρωπος!!
milan 7
smile.gif ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ << Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΛΙΚΟ >> bball.gif
mikri prasini ollandeza
Καλή πρόταση αλλά πώς να γεμίσει τόσες σελίδες με μόνο αυτό το θέμα?πρέπει να είναι κάτι πιο γενικό κατά τη γνώμη μου...!!
Air Kef
Προφανως το βιβλίο θα εκδοθει μετά το τέλος της καριερας του.

Ένα βιβλιο δεν γραφεται σε 1 χρόνο.Υλικό είπε μαζεύει,δεν το εκδίδει.!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.