Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Forum Downtime
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
Xaroumenos loukoumas
Όπως κάποιοι ίσως καταλάβατε, το forum έπεσε για μερικές (~25) ώρες εχθές και σήμερα είναι πάλι online.

Αιτία γι αυτό το downtime ήταν ένα γενικευμένο DOS attack που υποστήκαμε. Το forum άντεξε στην κίνηση, αλλά μας κόπηκε προσωρινά η πρόσβαση στο internet από τον πάροχο, καθότι είχε δημιουργηθεί πρόβλημα σε αυτόν. Μετά από περίπου 25 ώρες μας επετράπει εκ νέου η πρόσβαση και έτσι είμαι και πάλι up & running. smile.gif

Δε χάθηκαν δεδομένα, ούτε υπήρχε κάποια διαρροή, απλά μια προσωρινή παύση λειτουργίας.

Το ποιος έκανε την επίθεση δεν το ξεκαθαρίσαμε ακόμα, αλλά θα το ερευνήσει σε βάθος το τεχνικό team του forum ώστε να αποτρέψει σχετικές μελλοντικές επιθέσεις (λέμε τώρα).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση τους πάντες,
Η διαχείριση
sacarame
Θέλουμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη του Basketforum.gr ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να "πέσει" το φόρουμ κάποια από τις προσεχείς ώρες ή μέρες και για ένα άγνωστο χρονικό διάστημα .

Ο λόγος είναι πως ο σέρβερ μας είναι στο εξωτερικό και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να τον πληρώσουμε λόγω του capital controls. Είναι γεγονός πως προσπαθούμε να βρούμε λύση στο ζήτημα και βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους.

Απλά κάνουμε αυτή την ανακοίνωση αφενός για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως και αφετέρου γιατί αν συμβεί το downtime δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε.

Ζητούμε την κατανόησή σας.

Basketforum.gr
natouralistis
skrill ή neteller είναι 2 τρόποι για να πληρώσεις στο εξωτερικό.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.