Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τρίτος όμιλος[Χαμαματσου}
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4
jokey
Δε χάνει τη σεζόν με τίποτα. Το πολύ πολύ να παίξει με εκείνο το προστατευτικό που βάζουν όταν χτυπάς στο πρόσωπο όπως ο Χάμιλτον (νομίζω).

Εγώ άλλο φοβάμαι, μη πάθει τίποτα μόνιμο το προσωπό του, θα έιναι πραγματικά κρίμα το παιδί. Για την ιστορία έπαθε τριπλό κάταγμα, διπλό στο ζυγωματικό και ένα στη μύτη.
Anaz
Μεγαλο πληγμα η απωλεια του Ζηση!

Το παιχνιδι με την Τουρκια ειναι στα ματια μου παιχνιδι..τετραδας!

Dizzy ποσταρε το βιντεο!

Διαβαστε το blog του Σπανουλη
greece4
wraios o billy!!!!

apoti fainetai k apo auto k ap tis dhlwseis tou papalouka k to ar8ro tou sportime.gr

Υποσχέθηκε να τον τελειώσει!

Στην Εθνική άπαντες είναι έξαλλοι με τον Βαρεχάο, καθώς θεωρούν πως το χτύπημά του δεν ήταν απλά αντιαθλητικό, αλλά εσκεμμένο. Μάλιστα, υπάρχει και σχετικός διάλογος ανάμεσα στους δύο παίκτες, που το αποδεικνύει. Μία φάση πριν, ο Νίκος Ζήσης είπε απευθυνόμενος στον Βραζιλιάνο θεωρώντας πως έκανε θεατρινισμούς… «Έτσι παίρνεται τα φάουλ εσείς στο ΝΒΑ»; Ο παίκτης των Καβαλίερς εκνευρίστηκε και του απάντησε: «Μείνε μακριά μου, γιατί θα σε τελειώσω»! Και στην αμέσως επόμενη επίθεση της Εθνικής μας λίγο έλειψε να το κάνει!

Η αποστολή της Εθνικής, από τους παίκτες μέχρι τον φροντιστή παρέμεινε ξάγρυπνη αναμένοντας τα νέα για τον Ζήση. Ο αδελφικός του φίλος και συγκάτοικος Βασίλης Σπανούλης και ο αρχηγός Μιχάλης Κακιούζης επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της Εθνικής που βρίσκονταν κοντά του στο νοσοκομείο κι όταν έμαθαν την σοβαρότητα της κατάστασης ανέλαβαν να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Αυτό συνέβη λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα και άπαντες συμφώνησαν στο να αναχωρήσουν εκείνη τη στιγμή για το νοσοκομείο προκειμένου να σταθούν στο πλευρό του (πολύ δημοφιλούς στις τάξεις της Εθνικής) συμπαίκτη τους. Το νοσοκομείο, όμως, ενημερώσε πως δεν μπορούσε να δεχθεί επισκέψεις τέτοια ώρα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως κάτι τέτοιο θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα για τον Βαρεχάο είναι έκρυθμο και το γεγονός ότι διαμένει στ ίδιο ξενοδοχείο με την Ελλάδα δεν βοηθά στην εκτόνωση της κατάστασης, διότι ο Βραζιλιάνος σαν βρεγμένη γάτα απέφυγε στο τέλος να δώσει τα χέρια με τους παίκτες της Ελλάδας.

Το πρωί της Πέμπτης (24/08) μάλιστα, η Εθνική θα ζητήσει με γραπτή της καταγγελία από την FIBA (στην οποία θα προσκομίσει και το βίντεο του αγώνα) την παραδειγματική τιμωρία του Βραζιλιάνου.



mallon mono katala8os dn htan...
klearxos
Φιλε Dizzy σας παρακολουθουσα καιρο τωρα.
Αποφασισα να ποσταρω γιατι εχοντας παιξει αρκετα χρονια μπασκετ το συγκεκριμενο χτυπημα θεωρω πως ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει!
Σαν Θεσσαλονικιος επισης συμπαθω πολυ τον Ζηση (αλλωστε στη ΧΑΝΘ ξεκινησε) και εκνευριστηκα παρα πολυ οταν το ειδα στη τηλεοραση shot.gif
Το ματς το "παρακολουθουσα" στη δουλεια μου απο το internet (στα live scores) και εφυγα γνωριζοντας απλα οτι εγινε ενα σκληρο φαουλ και τιποτε παραπανω, γυρισα σπιτι και αρχισα να ακουω για τριπλα καταγματα, φυσαλιδες μεχρι και αιματωματα!!!
Ευτυχως δεν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα.....
Εχοντας επισης μια μικρη εμπειρια με προσπαθεια μεταφορας ανθρωπου που ειχε χτυπημα στο κεφαλι (μεγαλης ηλικας βεβαια) θα ελεγα η μεταφορα του παιχτη να γινει μονο και εφοσον ειναι απολυτα ασφαλης αυτη!
dizzy_fingers
Βάλτε ΕΤ1.
Πλησιάζει η επόμαχη φάση....
kop-13
Το έδειξε!
100% εσκεμμένο!
dizzy_fingers
QUOTE(dizzy_fingers)
Θα ποστάρω το βίντεο μετά.

Click to view attachment
Εν ψυχρώ χτύπημα....

EDIT: Και για να μη λέμε μόνο τα αρνητικά του αγώνα και πάθουμε κατάθλιψη, πάρτε και δύο φάσεις του αγώνα.
Η πρώτη είναι το τρελό λέι απ του Διαμαντίδη και η δεύτερη ένα φόλοου κάρφωμα του Φώτση, μετά τη φάση της αγκωνιάς.
Link.
kop-13
Σε ευχαριστώ πολύ!
Alexmei
Παιδιά ακούγεται ότι ο Ζήσης θα μείνει εκτός! 3 κατάγματα έχει το παιδί και μπορεί να μην μπορέσει να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα! καταραμένε Βραζιλιάνε...!!!!! angry_red.gif Ελπίζω να αναρώσει και να συνεχίσει!
NBAer
QUOTE(Alexmei @ Aug 24 2006, 05:04 AM) *
Παιδιά ακούγεται ότι ο Ζήσης θα μείνει εκτός! 3 κατάγματα έχει το παιδί και μπορεί να μην μπορέσει να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα! καταραμένε Βραζιλιάνε...!!!!! angry_red.gif Ελπίζω να αναρώσει και να συνεχίσει!


Δυστυχως δεν ακουγεται αλλα ειναι γεγονος! Ζησης τελος για το μουντομπασκετ.....
Αντε να εβγαινε λογω τραυματισμου σε κανα χερι ή ποδι. Αλλα με αυτο τον τροπο ειναι πραγματικα δραματικο. Νιωθω χαλια! Τι ηλιθιο ζωο αυτος ο Βαρεχαο..... shot.gif
Νίκος
Κρίμα για το παιδί πάνω απ' όλα. sad.gif

ty για το video smile.gif

Γαμώτο είναι πραγματικά πολυ άσχημο αυτό που έγινε, βέβαια ο αθλητισμός τα έχει αυτά .. αλλά νομίζω κι εγώ οτι το συγκεκριμένο θα μπορούσε να μην έχει συμβεί, αν υπήρχε πρόθεση είναι μεγάλος αλήτης ο τυπάς και του "εύχομαι" έναν αντιστοιχο τραυματισμό, εννοείται πως αυριο θέλουμε να χάσει η Βραζιλία ...
Anaz
Eιδικα στο ριπλευ κανει καραμπαμ οτι ειναι φουλ εσκεμμενο!!Τι δουλεια ειχε εκει ο αγκωνας του?ειναι δυνατον??Κ αποδειξη ειναι η δηθεν αδιαφορη αντιδραση του μετα!!Δεν το καταλαβε?Αν ηταν καταλαθος θα ετρεχε να δει ποσο τον χτυπησε κ να ζητησει συγγνωμη!! angry_red.gif 33.gif
qspock
Το ηξερα οτι κατι τετοιο θα γινει απο αυτον τον Βραζιλιανο δολοφονο. Οταν εγινε, δε χρειαστηκα ριπλει. Ηξερα οτι δεν ειναι κατα λαθος, και οτι τον χτυπησε πολυ ασχημα!

Αυτη η αλητεια δε πρεπει να περασει ετσι για το καλο ολων και του αθληματος. Ο βλακοδεστατος αυτος επικυνδινος δολοφονος πρεπει να μην ξαναπαιξει μπασκετ σε εθνικο τουλαχιστον επιπεδο. Δεν ειναι μονο η αποπειρα που εκανε στο παιδι, ειναι οτι τον προειδοποιησε οτι θα το κανει (!) προσχεδιασμενο δηλαδη. Αυτο σηκωνει ανετα δικαστηριο ετσι? Με σαφη αποδεικτικα στοιχεια. Και ειναι και οτι εχει χτυπησει ουκ ολιγους ετσι που "παιζει", τον ειδαμε και στα προηγουμενα, το προειδοποιησες ρε Dizzy και ησουν στο μυαλο μου. Σα να ηξερα οτι θα μας κανει κακο, μονο αυτο σκεφτομουν πριν αρχισει το ματς. Να μη τον πλησιαζουν τα παιδια!

Ο Κουγκο ας πουμε (το αλλο θυμα του βραζιλιανου) θα παιξει αυριο? Δε μαθαμε τιποτα για αυτον, εφαγε μια πολυ γερη στο χερι, σα καταγμα μου φανηκε απο το πως σφαδαζε οταν αποχωρουσε.

Επισης επειδη δουλεια της παγκοσμιας ομοσπονδιας ειναι να προστατεψει το αθλημα, επιβαλλεται εκτος φυσικα απο την αποπομπη του εν λογω δολοφονου για να προστατευτουν οι μπασκετμπολιστες της διοργανωσης, η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ τιμωρια των διαιτητων της αναμετρησης, με αποκλεισμο απο τη διοργανωση και να μπουν σε λιστα χαμηλης ικανοτητας. Και φτηνα θα τη γλιτωσουν ετσι με την ατυχη δικαιολογια οτι δεν ειδαν καλα τη φαση. Οτι δεν προσεχαν τον αγωνα ως ωφειλαν δηλαδη...

Περαστικα στο παλικαρι μας και μακαρι να μας διαβαζει καπως απο καπου... Και μακαρι να ποσταρε κιολας εδω να του διαβιβασουμε ολοψυχα και αμεσα τις ευχες μας για καλη και γρηγορη αναρρωση. Α ρε Νικολα εισαι ψυχαρα, φαινεται με το πως παιζεις, σε εχουμε στις καρδιες μας. Ειμαι πολυ λυπημενος και ανησυχος με αυτο που εγινε και τη διαγνωση που ακουω.

Να του στειλουμε email σαν basketforum, οποιος το ξερει και μπορει να βοηθησει να μας πει.
peka
Ηττα για την Βραζιλια απο τη Λιθουανια με 79-74...
Καλα να παθουν! Χαρηκα που εμειναν απ'εξω οι καφετζηδες!!!
Οποτε τωρα και συμφωνα με τα πρωινα αποτελεσματα αν κερδισουμε σημερα και παρουμε την πρωτη θεση ερχομαστε αντιμετωποι με τη Σλοβενια, ενω εαν χασουμε παιρνουμε τη δευτερη θεση και ερχομαστε αντιμετωποι με την Κινα (αν δεν κανω λαθος...).
Οποτε τι λετε θα επιλεξει αντιπαλο η Εθνικη μας??? Εμενα λογικο μου ακουγεται...!
leonkalf
Ανάποδα έγραψες τις διασταυρώσεις peka.

Η Κίνα βγήκε 4η, η Σλοβενία 3η.
Alexmei
Παρατηρήστε πολύ καλά τις κινήσεις του Βαρεχάο....... Δν μαρκαρει κανέναν παίχτη της Εθνικής, λόγο της ζώνης που παίζουν, μετά ο τρόπος που βγαίνει για να "μαρκάρει" τον Νικόλα, και τέλος ο τρόπος που "μάρκαρε"....... σνα να ήταν στημένο angry_red.gif
Live strong
Αρχίζει…. 42.gif42.gif Καλή μας επιτυχία wos_sport5.gif
peka
QUOTE(leonkalf @ Aug 24 2006, 12:52 PM) *
Ανάποδα έγραψες τις διασταυρώσεις peka.

Η Κίνα βγήκε 4η, η Σλοβενία 3η.


Ναι σορρυ εχεις δικιο...
jokey
Καλά να πάθουν οι δολοφόνοι οι Βραζιλιάνοι, το αξίζανε. Είδα και το βίντεο, τελικά μάλλον ήταν εσκεμένο, που αν ήταν η τιμωρία που του αρμόζει δε λέγεται. Τώρα όσον αφορά τη Βραζιλία, κάποιος έπρεπε να πει στον Barbosa οτί το ευρωπαικό μπασκετ δεν είναι Nba. Το να βάζεις το κεφάλι κάτω και να ορμάς μόνος απέναντι σε 4 δεν περνάει εδώ. Επίσης πως να περάσεις στην επόμενη φάση όταν τρως 91 πόντους από την Ελλάδα και με ένα 7λεπτο νεκρό?
Warrior
Παλι θα μας βγαλουν την ψυχη μου φαινεται... sad.gif
40.gif

Eυτυχως που χαλαρωσανε και οι ζεστες. smile.gif


Για την δολοφονικη ενεργεια του αλητη Βαρεχαο...τα ειπατε ολα νομιζω! (Ζωον!!! shot.gif shot.gif )
Πολυ μεγαλη η απωλεια ομως για την Εθνικη,δυστυχως φοβαμαι πως θα μας στοιχησει..

Περαστικα στο παιδι και μακαρι να τον εγκαταλειψει η ατυχια που τον κυνηγα.
liolias
Θα μας βγαλουν την ψυχη αλλα θα τους σκισουμε.
sihainas
Τελικά έχετε δίκιο με το 69... οι Τούρκοι σήμερα σταμάτησαν στο 69...
peka
Αλλη μια νικη με 76-69 απεναντι στους Τουρκους και φιγουραρουμε στην πρωτη θεση του ομιλου.
Κινα ερχομαστε.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liolias
Οταν το λεω εγω κατι ξερω.Yao ετοιμασου να σε κοντινουμε...
jokey
Πάλι σήμερα δεν παίξαμε κάλά, ειδικά στν περιφέρεια σε άμυνα και επίθεση. Φάνηκε η απουσία του Ζήση. Παρ' όλα αυτά οι Τούρκοι δεν παίξανε με βοήθειες τον Παπαδόπουλο (όπως είπε και αυτός μετά) παρά την ακινδυνότητα των κοντών μας και έτσι μπόρεσε να βάλει αρκετά χουκ και βρήκε και ευκαιρία και ο Γιαννάκης να αξιοποιήσει τον Σακ...ε Σόφο. Όσον αφορά την Κίνα ο Yao δεν θα έχει πρόβλημα. Πάλι θα βάλει καμιά 30άρα. Οι άλλοι πάλι δεν θα ακουμπήσουν μπάλλα ελπίζω.
HOULIGAN76
Εντάξει παίζοντας κατα διαστήματα καλή άμυνα κερδίσαμε σχετικά άνετα.Εξαιρετικός
ο Κακιούζης αλλά το βαρόμετρο για την εθνική μας είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ηρεμήστε!ΟΚ,Ήταν τρισάθλια η ενέργεια του Βαρεχάου,αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι.
Και μεις καμιά φορά δεν είμαστε και.....η Παναγία!!Απώλεια ο Ζήσης αλλά και τα καλά νέα
υπάρχουν.Θυμάστε τον τραυματισμό του Φιλλίπου το 87,του Γκάλη το 90 πριν το Μουντιάλ
στην Αργεντίνή ή τον αποκλεισμό του Κόρφα στο Ευρωμπάσκετ του 1989 επειδή για τους
Πλάβι ήταν Αμερικάνος.Τέτοιες ατυχίες δεν μας προδίδουν αλλά απεναντίας μας κάνουν
δυνατότερους.
jokey
Σήμερα πάντως φανήκαμε επηρεασμένοι, ιδίως ο Σπανούλης που παρ' όλο που έπαιξε σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο, στο διάστημα αυτό δεν πήρε καθόλου προσπάθειες.
Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να το έχουν αφήσει πίσω τους και να ασχολήθούνε μόνο με μπάσκετ γιατί χτες ήτανε και λίγο περίεργα τα πράγματα στην αποστολή.
klearxos
Καλησπερα!
Λοιπον εγερτηριο την Κυριακη! (04:00!!!! cool.gif
Θεωρω πως με πιεστηκη αμυνα αλα Qatar δεν θα εχουμε κανενα προβλημα με τους Κινεζους. Θα κανουν καμια 10ρια φορες 10 δευτερα για να περασουν το κεντρο...αλλα 10 κλεψιματα και ολα θα πανε καλα για να βρουμε την Γαλλια (λετε να κανουν καμια εκπληξη οι Αφρικανοι?) για την προκριση στην τετραδα (οπως το euro 93!)



Φιλε Hooligan76 θα μου επιτρεψεις να πω πως τετοια χτυπηματα μονο μεσα στο παιχνιδι δεν ειναι!
sihainas
Είπαν ότι άλλαξε η ώρα νομίζω και θα γίνει στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος...
V@Roxe##13
Νομιζω τελικα δεν θα το δειξουν στις 4, γιατι αλλαξε η ωρα του αγωνα.

Παπαδοπουλος-Σοφο-Φωτσης-Κακιουζης οι καλυτεροι.

Ο Σπανουλης εβαλε ενα πολυ σημαντικο σουτ και περιμενουμε απο αυτον να σηκωσει το επιθετικο βαρος της ομαδας τουλαχιστον στην περιφερεια. Νικησαμε με τους 4 γκαρντ (Παπαλουκας-Διαμαντιδης-Σπανουλης-Χατζηβρεττας) να σημειωνουν συνολικα 14 μονο ποντους.Επισης δεν σκοραραν εκτος και αν θυμαμαι λαθος Τσαρτσα-Ντικουδης.

Επιβεβαιωνονται οι προβλεψεις για πιο ενεργο ρολο του Βασιλοπουλου και για αυξηση του χρονου του Κακιουζη.

Νομιζω τελικα δεν θα το δειξουν στις 4, γιατι αλλαξε η ωρα του αγωνα.

Παπαδοπουλος-Σοφο-Φωτσης-Κακιουζης οι καλυτεροι.

Ο Σπανουλης εβαλε ενα πολυ σημαντικο σουτ και περιμενουμε απο αυτον να σηκωσει το επιθετικο βαρος της ομαδας τουλαχιστον στην περιφερεια. Νικησαμε με τους 4 γκαρντ (Παπαλουκας-Διαμαντιδης-Σπανουλης-Χατζηβρεττας) να σημειωνουν συνολικα 14 μονο ποντους.Επισης δεν σκοραραν εκτος και αν θυμαμαι λαθος Τσαρτσα-Ντικουδης.

Επιβεβαιωνονται οι προβλεψεις για πιο ενεργο ρολο του Βασιλοπουλου και για αυξηση του χρονου του Κακιουζη.
sihainas
χαχα... το καταλάβαμε την πρώτη φορά tongue.gif
thrylos7
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=27358

41.gif στον Μπαρμπόσα... (άντε για μάρτυρας σε ενδεχόμενη δίκη!)

Πολύ σημαντική νίκη καθώς πέφτουμε ίσως στον ιδανικότερο αντίπαλο και αποφεύγουμε τον χειρότερο.
Το πρώτο ημίχρονο όπως είπε ο Σκουντής, έμοιαζε πάρα πολύ συνολικά με τον αγώνα με τη Λιθουανία. Γενικότερα, μοιάζει περισσότερο με τον χθεσινό.
Σιγά σιγά η ομάδα παίζει καλύτερα αν και αυτό ίσως δε φαίνεται τόσο. Συγκεκριμένα, έχει μεγαλώσει τα χρονικά διαστήματα που παίζει όπως μπορεί να παίξει ακολουθώντας μια πρόοδο.

14:00 θα είναι ο αγώνας.

Σήμερα φάνηκε αλλά όχι έντονα η απουσία του Ζήση...
Οι συνολικά 14 πόντοι δε λέει κάτι συγκεκριμένο. Οι 9 ήταν του Σπανούλη. Ο Διαμαντίδης(και ο Παπαλουκάς) κάνουν πολλά πράγματα εκτός απ' το να σκοράρουν για να φανούν χρήσιμοι. Ο Χατζηβρέττας επίσης, με κύρια αρμοδιότητα την άμυνα(δεν τα πήγε καλά με τον Ερτογάν σήμερα). Εξάλλου, κάθε φορά είναι και διαφορετικοί οι πρώτοι σκόρερ.
Ούτως ή άλλως, η απουσία του Ζήση δε θα φανεί μόνο στο σκοράρισμα...

Για την Κίνα... Υπάρχουν 3 επιλογές να σταματήσουμε τον Μινγκ
1) Η άποψη Κακιούση, σύμφωνα με την οποία οι Κινέζοι δε θα περνούν το κέντρο(για να πασάρουν στον Γιάο)
2) Βάζουμε Σχορτσιανίτη μέσα, που προκαλεί εύκολα φθορά με φάουλ για να περιορίσουμε το χρόνο συμμετοχής του αντιπάλου σέντερ
3) "Τρικ" του Γιαννάκη.. Συνδυασμός μεθόδων. Οι περιφερειακοί μας θα πιάσουν (και πάλι) δουλειά αύριο.

Πέρα από αυτό δε νομίζω να υπάρξει άλλη δυσκολία... Ίσως να είναι λίγο δυσκολότερο το scouting, αλλά αυτό μάλλον φαίνεται έτσι μόνο στα δικά μας μάτια.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει η κόντρα Καζλάουσκας - Σχορτσιανίτη, Βασιλόπουλου...
Όπως και η "κόντρα" Γιάο - Σπανούλη
Τέλος, πιστεύω όλοι θα παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα λεπτά που θα αγωνιστεί ο Σχορτσιανίτης έναντι του Γιάο.

Πάμε για τους 8!
jokey
QUOTE(thrylos7 @ Aug 24 2006, 08:51 PM) *
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=27358

41.gif στον Μπαρμπόσα... (άντε για μάρτυρας σε ενδεχόμενη δίκη!)

Πολύ σημαντική νίκη καθώς πέφτουμε ίσως στον ιδανικότερο αντίπαλο και αποφεύγουμε τον χειρότερο.
Το πρώτο ημίχρονο όπως είπε ο Σκουντής, έμοιαζε πάρα πολύ συνολικά με τον αγώνα με τη Λιθουανία. Γενικότερα, μοιάζει περισσότερο με τον χθεσινό.
Σιγά σιγά η ομάδα παίζει καλύτερα αν και αυτό ίσως δε φαίνεται τόσο. Συγκεκριμένα, έχει μεγαλώσει τα χρονικά διαστήματα που παίζει όπως μπορεί να παίξει ακολουθώντας μια πρόοδο.

14:00 θα είναι ο αγώνας.

Σήμερα φάνηκε αλλά όχι έντονα η απουσία του Ζήση...
Οι συνολικά 14 πόντοι δε λέει κάτι συγκεκριμένο. Οι 9 ήταν του Σπανούλη. Ο Διαμαντίδης(και ο Παπαλουκάς) κάνουν πολλά πράγματα εκτός απ' το να σκοράρουν για να φανούν χρήσιμοι. Ο Χατζηβρέττας επίσης, με κύρια αρμοδιότητα την άμυνα(δεν τα πήγε καλά με τον Ερτογάν σήμερα). Εξάλλου, κάθε φορά είναι και διαφορετικοί οι πρώτοι σκόρερ.
Ούτως ή άλλως, η απουσία του Ζήση δε θα φανεί μόνο στο σκοράρισμα...


Η περιφέρεια σήμερα δεν έπαιξε κάλα. Ούτε τις πάσες στους ψηλούς έκοψε στην άμυνα, ούτε πήρε επιθετικές προσπάθειες στην επίθεση. Το μόνο που κάνανε σωστά ήτανε να τροφοδοτήσουνε τους ψηλούς. Ευτυχώς που είχαμε και τον Βασιλόπουλο που έσβησε τον Κουτλουάι γιατί αν σκόραρε και αυτός θα μιλάγαμε για άλλο παιχνίδι τώρα.

QUOTE(thrylos7 @ Aug 24 2006, 08:51 PM) *
Για την Κίνα... Υπάρχουν 3 επιλογές να σταματήσουμε τον Μινγκ
1) Η άποψη Κακιούση, σύμφωνα με την οποία οι Κινέζοι δε θα περνούν το κέντρο(για να πασάρουν στον Γιάο)
2) Βάζουμε Σχορτσιανίτη μέσα, που προκαλεί εύκολα φθορά με φάουλ για να περιορίσουμε το χρόνο συμμετοχής του αντιπάλου σέντερ
3) "Τρικ" του Γιαννάκη.. Συνδυασμός μεθόδων. Οι περιφερειακοί μας θα πιάσουν (και πάλι) δουλειά αύριο.

Πέρα από αυτό δε νομίζω να υπάρξει άλλη δυσκολία... Ίσως να είναι λίγο δυσκολότερο το scouting, αλλά αυτό μάλλον φαίνεται έτσι μόνο στα δικά μας μάτια.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει η κόντρα Καζλάουσκας - Σχορτσιανίτη, Βασιλόπουλου...
Όπως και η "κόντρα" Γιάο - Σπανούλη
Τέλος, πιστεύω όλοι θα παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα λεπτά που θα αγωνιστεί ο Σχορτσιανίτης έναντι του Γιάο.

Πάμε για τους 8!


Υπ' ψιν ότι Κίνα δεν είναι μόνο Ο Γιάο. Καλός είναι και ο γνωστός Ζιγί που είναι επίσης ψηλός και ο Γι (που σύμφωνα με τους σπορτκάστερ της ερτ είναι 18 χρονών, 2.15, και ΜVP του Κινέζικου πρωταθλήματος τη χρονιά που τελείωσε και στο Stankovich Cup που τον είδα ήτανε πολύ καλός αν και τώρα δεν έχει μεγάλη συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ.
petrosfm
Δεν ειναι ισως ωρα να φτιαξουμε μια καινουρια συζητηση τυπου (Νοκ αουτ παιχνιδια) αντι για Τριτος Ομιλος(Χαμαματσου);
sihainas
υπάρχει ήδη

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=1731
petrosfm
QUOTE(sihainas @ Aug 24 2006, 04:28 PM) *


που ειναι η πινεζα της;
hagi
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια στην επόμενη φάση..Συνεχίστε να μας κάνετε υπερίφανους με την παρουσία σας...ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα....
NBAer
QUOTE(V@Roxe##13 @ Aug 24 2006, 08:09 PM) *
Παπαδοπουλος-Σοφο-Φωτσης-Κακιουζης οι καλυτεροι.


Γιατι το βλεπεις μονο επιθετικα? Ο Διαμαντιδης ηταν εκ των κορυφαιων του παιχνιδιου λογω της φοβερης του αμυνας. Ο Χατζηβρεττας επισης....
thrylos7
Πιστεύω ότι ο Χατζηβρέττας σήμερα υστέρησε.. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ...
Ο Κακιούζης έχοντας ως επί των πλείστων μέτριες εμφανίσεις, σήμερα ήταν πολύ καλός(ίσως λόγω του ότι είναι αρχηγός-σύνδεση με Ζήση).
Ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης μέχρι τώρα είναι οι καλύτεροι.
Σημαντικός και ο Σπανούλης με τους κρίσιμους πόντους στο τέλος...

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά 11 από τους 12 παίκτες μας αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα(πλην του Σπανούλη που είναι στο ΝΒΑ)!!!
qspock
Ολα καλα με Τουρκια, χαλαροι ημασταν! Καλα αυτοι οι Τουρκοι δεν εχω καταλαβει ακομα πως κερδισαν την Λιθουανια... Ή ακομα και την Αυστραλια. Πολυ χαλια, ενας Ερντογκαν ειναι και τιποτα αλλο. Κι αυτος απο κωλοφαρδια αλλο τιποτα με τα τριποντα της απελπισιας υπο πιεση... Αντε γεια ομως icon_wave.gif

Περισσοτερο Σοφο απο Λαζο. Επιβαλλεται.
mstam
και εγω πιστευω οτι ο σοφο αξιζει ποιο πολυ χρονο
jokey
Στα προηγούμενα παιχνίδια τους ψηλούς μας τους παίξανε με βοήθειες για αυτό δεν πήρε χρόνο ο Σόφο. Οι Τούρκοι πάλι (ανεξήγητα για μένα) δεν το έκαναν αυτό οπότε βρήκε χώρο να δράσει. Στο ματς με την Κίνα τώρα το 5άρι είναι 2,26 και το 4αρι 2,10. Οπότε αν παίξουν με βοήθειες, κλάψτε τον τον Σόφο. Εκτός και αν σεληνιαστεί όπως στο Ολυμπιακός-Μακάμπι.
dizzy_fingers
Ο λόγος που δεν έπαιζε ο Σόφο είναι γιατί θέλαμε να παίζουμε με χαμηλό σχήμα για να πιέζουμε ψηλά στην άμυνα.
Ναι, ξέρω πως ο Σόφο είναι πιο κοντός από τον Λάζο, αλλά ποιός τρέχει πιο γρήγορα?
Την Κυριακή, όμως, δεδομένου ότι η Κίνα έχει 2 ψηλούς "ψηλούς"(και ασφαλώς μετά την εκπληκτική του εμφάνιση με Τουρκία) υποθέτω πως θα τον δούμε πιο πολύ.

QUOTE
Στο ματς με την Κίνα τώρα το 5άρι είναι 2,26 και το 4αρι 2,10. Οπότε αν παίξουν με βοήθειες, κλάψτε τον τον Σόφο.

He can dunk, he can score, he can PASS!!!
Αυτό θα κάνει αν οι αργοί ψηλοί της Κίνας τον κλείνουν. Έχει δείξει ότι έχει μάτια όταν παίζει πλάτη.
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν κλείνεται αυτός, θα μένει ελεύθερος ο Λάζος...θα το βάλει αν πάρει τη μπάλα μόνος του? 65.gif
Οκ, γίνομαι κακός χωρίς λόγο τώρα blush.gif ... Ας ελπίσουμε να ξυπνήσει ο βασικός σέντερ μας, επιθετικά γιατί από τώρα θα αρχίσουμε να τον χρειαζόμαστε πολύ.
jokey
Δε νομίζω ότι ο Γιαννάκης θα παίξει και με Σόφο και με Λάζο εκτός και αν εγώ κατάλαβα λάθος. Μάλλον θα χρησιμοποιηθει πολύ και ο Ντικούδης που δεν μπορούν να τον κοντράρουν στη δύναμη οι λεπτοί ψηλοί τους.
rchos
νομιζω οτι εξεταζουμε λαθος το παιχνιδι.το παιχνιδι αυτο οσο και να φαινετε περιεργο βασικα θα κριθει στα γκαρντ!θα τους στραγγαλισουμε εκει και τελειωσε το παραμυθι!οσο για τον μινγκ ας βαλει οσους μπορει!δεν θα φτασουν!μαζι παπαδοπουλος σοφο δεν θα παιξουν πιστευω!τσαρτσαρης-ντικουδης-φωτσης ειναι υπεραρκετοι να μαρκαρουν το δευτερο ψηλο τους!αλλα ξαναλεω αν στραγγαλισουμε τα γκαρντ(μπορουμε πολυ ευκολα) το ματς εχει τελειωσει! icon_wave.gif
liolias
Βασικα τα παιχνιδι θα κριθει απο τα γκαρντ οπως ειπε πιο πανω και ο rchos7.Γιατι ειναι δυσκολο να παιξει τον Γιαο και ο Λαζος και ο Σχορτσιανιτης.
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 25 2006, 04:29 PM) *
Ο λόγος που δεν έπαιζε ο Σόφο είναι γιατί θέλαμε να παίζουμε με χαμηλό σχήμα για να πιέζουμε ψηλά στην άμυνα.


Συμφωνω και το ειδα κι εγω αυτο. Με τον Λαζο πιεζουμε ενδεχομενως καλυτερα (μολις τον εβαλε στη θεση του Σοφο πιεσε τον Πεκερ κι αυτος εχασε τη μπαλα).
Ωστοσο, επιμενω, τα συν με τον Σοφο ειναι περισσοτερα απο τα πλην. Συντριπτικα περισσοτερα εκτος αν βρεθει σε σουπερ μερα ο Λαζος. Κατι ομως που δε συμβαινει συχνα. Αν και μεχρι τωρα δεν ειναι αρνητικος ο Λαζος, ισα ισα. Απλα ο Σοφο τραβαει πανω του 2-3, φθειρει ανετοτερα με φαουλ, διεκδικει επιθετικα ριμπαουντ με περισσοτερες αξιωσεις και ακομα κι αν δε τα παρει, καθυστερει ετσι πολυ τον αντιπαλο αιφνιδιασμο...
BubyDudy
Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω: Ο Λάζος δεν κάνει το χειρότερο τουρνουά του με την Εθνική;
NBAer
QUOTE(BubyDudy @ Aug 26 2006, 09:16 PM) *
Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω: Ο Λάζος δεν κάνει το χειρότερο τουρνουά του με την Εθνική;


OXI! Μια χαρα τουρνουα κανει! Ισα, ισα που εχει βελτιωθει στο να πασαρει σε ελευθερο παιχτη οταν τον διπλομαρκαρουν....
Βολες βαραει σχετικα καλα, πολυ ωραιες κινησεις κανει, καλουτσικα ποσοστα εχει, ριμπαουντ παιρνει, ειναι ψυχραιμος και σοβαρος, πασαρει καλα, αν δεν ειχε και αυτο το (προσωρινο ισως) προβλημα με το καλο τελειωμα των φασεων τοτε θα ηταν τελειος....!

Α, και λιγο το χερακι να μην χρησιμοποιουσε για το ξεμαρκαρισμα θα ηταν ακομα καλυτερα.... biggrin.gif
BubyDudy
Για το τελείωμα μιλάω κι εγώ, νομίζω έχει πολύ άσχημα ποσοστά συγκριτικά με άλλες φορές.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.