Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Α1-Α2 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
basket4
Τ' ακούς Αλέκο;
Του Γιώργου Κογκαλίδη
15/06/2008 (18:34)

Αυτό που δεν τόλμησε (γιατί άραγεwink.gif να κάνει ο Αλέκος Δάγλας (μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ), έκανε ο Μάριος Δεσποτάκης: Πήρε θέση. Χωρίς, όπως ο ίδιος εύλογα εξηγεί, να έχει "έννομο συμφέρον", με νηφαλιότητα και την... απλή λογική, που ενδεχομένως για κάποιους είναι ίσως το επόμενο τεράστιο βήμα στη ζωή τους, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Ο νεαρός Έλληνας τεχνικός, που φέτος επέλεξε να κατέβει ένα σκαλί (από άποψης κατηγορίας) και να κοουτσάρει τη ΦΕΑ (για να… ανέβει ένα σκαλί από άποψης συνθηκών), μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, αναφέρει κατά λέξη:

"Εδώ και λίγες ημέρες παρακολουθώ με έκπληξη τη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί με θέμα τον συνάδελφο προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκο και την ταυτόχρονη παρουσία του στην Εθνική ομάδα και τον Αθηναϊκό.
Η φετινή μου παρουσία στην Α2, μου επιτρέπει να είμαι αντικειμενικός σε ό,τι πω, αφού από τη μια δεν έχω κάποια σχέση με την Εθνική ομάδα και από την άλλη, για φέτος, δεν έχω άμεσο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η θέση μου λοιπόν είναι σαφής και ξεκάθαρη: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Ο "σωματειακός προπονητής" είναι μια εντελώς διαφορετική ιδιότητα από τον "ομοσπονδιακό προπονητή". Θεωρώ ότι στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτερες παίκτριες. Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να κοουτσάρουν και οι καλύτεροι προπονητές. Ο Τζώρτζης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους asistant coach στον χώρο και του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει τη τύχη του σαν πρώτος. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να στερηθεί η Εθνική τις υπηρεσίες του;

Θέλουμε να έχουμε ομοσπονδιακούς παροπλισμένους, που θα κοουτσάρουν πέντε παιχνίδια τον χρόνο; Θυμάστε στο παρελθόν ότι αυτό το θέμα μας απασχόλησε, βλέποντας ότι κάπου υπήρχε πρόβλημα... Εξαίρεση βέβαια αποτελεί ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα που ίσχυε για χρόνια...

Υπάρχει κάτι ακόμα. Ο Δικαιουλάκος εργάζεται full time ή part time στην ομοσπονδία; Αν είναι part timer, σημαίνει ότι δουλεύει 1-2 μήνες το καλοκαίρι και μετά είναι άνεργος! Ποιος λοιπόν μπορεί να του απαγορέψει να εργαστεί το υπόλοιπο της σαιζόν, όπου αυτός θέλει, για να ζήσει την οικογένειά του; Ποιος μπορεί να του απαγορέψει να είναι επαγγελματίας;
Το πιο αστείο πράγμα θα ήταν να επικαλεστεί κανείς ηθικό θέμα! Έλεος!!!Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ και ας αφήσουμε τις επικρίσεις και τις μικρότητες κατά μέρος. Γιατί δεν αντιδρά κανείς όταν ένας προπονητής μένει απλήρωτος για μήνες; Ρωτάει κανείς πως αυτός θα επιβιώσει;
Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους ανθρώπους ή ομάδες. Αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ όσους σπεύσουν να γκρινιάσουν και να επιτεθούν στο συνάδελφό μου.
Τελειώνοντας θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν έβλεπα το συνδικαλιστικό μου όργανο, τον ΣΕΠΚ, να παίρνει θέση ώστε να προστατέψει τον Δικαιουλάκο. Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις το χρειαζόμαστε δίπλα μας"!

Δεν έχω να σχολιάσω το παραμικρό. Συμφωνώ απόλυτα. Εσύ Αλέκο;

basketblog.gr
basket4
Από τη Χίο με αγάπη...
Της Λένας Καραλή
15/06/2008 (19:42)

Στη Χίο μασάνε (και καλά κάνουν) μαστίχα, αλλά δεν μασάνε τα λόγια τους!
Μετά τον Μάριο Δεσποτάκη (ή παράλληλα, για να μην τον αδικήσουμε), ο έφορος του Παγχιακού, κ. Κώστας Παντελάρας, καταθέτει άποψη μέσω του basketblog.gr, αναφορικά με το θέμα που δημιούργησε ο "επικοινωνιολόγος" των Εσπερίδων, για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο.
Για μας έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς κατά το παρελθόν έχουμε "κοντραριστεί" με τον κ. Παντελάρα. Εκτιμούμε ιδιαίτερα (και το εννοούμε) το γεγονός ότι μας εμπιστεύτηκε και κατέθεσε σε μας την παρακάτω δήλωση:

"Ήμουν έτοιμος να καταθέσω την άποψή μου για το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (τρομάρα μας...) της παρουσίας του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στον πάγκο του Αθηναϊκού και παράλληλα στην Εθνική Γυναικών, ως βοηθός του κόουτς Μίσσα, και διάβασα την άποψη τού Μάριου Δεσποτάκη.
Με καλύπτει απόλυτα και θα ήθελα να τονίσω μόνο ένα:

Όταν η μία μετά την άλλη οι ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας αντιμετωπίζουν τόσα και τόσα προβλήματα, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται ένα νέο πρωτάθλημα απείρως χειρότερο από το προηγούμενο, είναι εκτός τόπου και χρόνου οποίος από τον χώρο θέτει τέτοια διλήμματα!
Ας ελπίσομε ότι θα σταματήσει εδώ αυτό το ζήτημα και ας επικεντρωθούμε όλοι στα πραγματικά προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας. Γιατί αν μας προβληματίζουν τέτοια θέματα, πολύ σύντομα δεν θα τα έχουμε μπροστά μας, γιατί απλά δεν θα υπάρχει Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.Με εκτίμηση
Κώστας Παντελάρας
Έφορος γυναικείας ομάδας ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ Γ.Σ.".
Τελικά θα μιλήσουν όλοι εκτός από τον συνάδελφο τού Τζώρτζη Δικαιουλάκου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, Αλέκο Δάγλα.
Για τη διοίκηση των Εσπερίδων, ουδείς λόγος. Περιμένει, μάλλον, από την ΕΟΚ τη διοργάνωση ειδικής ημερίδας, προκειμένου να συζητήσει αυτό το σοβαρό θέμα.

basketblog.gr
KUNENEamanaman
"Δεν υπάρχει θέμα"
Της Λένας Καραλή
16/06/2008 (17:24)

Εσχάτως ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος αποφάσισε να πραγματοποιήσει το παραπάνω βήμα. Έφυγε από τον γυναικείο χώρο, συμφώνησε με τον Αιγινιακό ρίχνοντας... μαύρη πέτρα πίσω του (τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο). Ο ίδιος γνωρίζει από... πρώτο χέρι, τα προβλήματα του χώρου.
Γιατί αν στην Αθήνα υπάρχουν -ουκ ολίγα- σωματεία που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές (κυρίως) απαιτήσεις, αντιμετωπίζοντας σωρεία προβλημάτων, στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα το πρόβλημα έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.
Η απόφασή του, όπως μας λέει, δεν είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με τις εν λόγω οικονομικές αντιξοότητες, αλλά δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον χώρο "παραμελημένο", παίρνοντας κατ' ουσίαν θέση για το ζήτημα της... "διττής ιδιότητας" του Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

"Έχει γίνει πολύς ντόρος για το τίποτα", επεσήμανε ο πρώην κόουτς της Siemens και συμπλήρωσε: "Ενδεχομένως εγώ να βλέπω τα πράγματα πιο ουδέτερα, όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος θόρυβος, για ένα ζήτημα το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται.
Ο χώρος του γυναικείου είναι τόσο παραμελημένος, που είναι άσκοπο να αναλωνόμαστε σε τέτοια θέματα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί ένας άνθρωπος να δουλέψει και στην Εθνική ομάδα και σε σωματείο, τη στιγμή που στην Εθνική ο Δικαιουλάκος δουλεύει μόνο δύο μήνες σε ολόκληρο τον χρόνο" δήλωσε στο basketblog.gr.
Λέτε κάποια στιγμή να πάρουν θέση και αυτοί που δημιούργησαν το θέμα; Ή μήπως η στάση του χώρου τούς έχει απογοητεύσει;
KUNENEamanaman
"Τί λες τώρα";
Του Κώστα Παπαπάνου
16/06/2008 (12:54)

Οι ανακαλύψεις στην παγκόσμια ιστορία είναι απόρροια ολοκληρωμένων ερευνών. Εν προκειμένω, όμως, το... μέγα ζήτημα που έχει ανακύψει (και ανακαλυφθεί) με τη... διττή ιδιότητα του προπονητή του Αθηναϊκού, Τζώρτζη Δικαιουλάκου, δεν ενέχει το ερευνητικό στοιχείο.
Σίγουρα δεν αποτελεί πρωτότυπη ανακάλυψη η ιστορία που προωθείται εντέχνως. Και αν λάβουμε υπόψη τα λεγόμενα βιοχημικού, ο οποίος διατείνονταν πως "ανακάλυψη είναι να δεις κάτι που όλοι βλέπουν και να σκεφτείς κάτι που κανείς δεν έχει σκεφτεί", δεν υφίσταται καν ανακάλυψη.
"Αλήθεια υπάρχει τέτοιο θέμα;", αναρωτήθηκε η Πόλυ Σαρέγκου, μόλις την πληροφορήσαμε για το ζήτημα, ένα ακόμα δείγμα της αποτυχίας των... ανασκαφών. Η άποψη της, αποκτά βαρύνουσα σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως επί σειρά ετών διετέλεσε αρχηγός στην Εθνική ομάδα γυναικών και πως έχει ζήσει την όμορφη και την άσχημη πλευρά του χώρου.

"Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αλήθεια γιατί έχουν πέσει κάποιοι πάνω του;", τόνισε με απορία η πρώην παίκτρια των Εσπερίδων και κατέληξε: "Αν κάποιοι αποσκοπούν αλλού, καλά θα κάνουν να σταματήσουν, διότι ο χώρος πλήττεται από πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Ποιος ο λόγος να γίνεται πόλεμος σε έναν προπονητή που είναι και πολύ καλός και άξιος στα καθήκοντά του;".

Η άποψη της Πόλυς είναι σημαντική και για έναν επιπλέον λόγο: Έχει συνεργαστεί με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο στην Εθνική ομάδα, άρα γνωρίζει από πρώτο χέρι αν και τι μπορεί να προσφέρει στο πλευρό του Κώστα Μίσσα. Γιατί, το όλο θέμα έχει να κάνει μόνο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μια και στον Αθηναϊκό νιώθουν εξαιρετικά όμορφα με την επιλογή τους.
Σημειώνουμε, δε, ότι η Πόλυ Σαρέγκου έρχεται να συμπληρώσει την αλυσίδα που ξεκίνησαν οι Μάριος Δεσποτάκης και Κώστας Παντελάρας. Κι έπεται συνέχεια...
womanplayer
QUOTE(KUNENEamanaman @ Jun 15 2008, 18:11 ) *
ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ:

"Κανένα πρόβλημα!
Εδώ και λίγες ημέρες παρακολουθώ με έκπληξη την διαμάχη που έχει δημιουργηθεί με θέμα τον συνάδελφο προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκο και την ταυτόχρονη παρουσία του στην Εθνική ομάδα και τον Αθηναϊκό.
Η φετινή μου παρουσία στην Α2 μου επιτρέπει να είμαι αντικειμενικός σε ότι πω, αφού από τη μια δεν έχω κάποια σχέση με την Εθνική ομάδα και από την άλλη, για φέτος, δεν έχω άμεσο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η θέση μου λοιπόν είναι σαφής και ξεκάθαρη: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Ο «σωματειακός προπονητής» είναι μια εντελώς διαφορετική ιδιότητα από τον «ομοσπονδιακό προπονητή». Θεωρώ ότι στην Eθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτερες παίκτριες. Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να κοουτσάρουν και οι καλύτεροι προπονητές. Ο Τζώρτζης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους asistant coach στο χώρο και του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει τη τύχη του σαν πρώτος. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να στερηθεί η Εθνική τις υπηρεσίες του?
Θέλουμε να έχουμε ομοσπονδιακούς παροπλισμένους, που θα κοουτσάρουν 5 παιχνίδια το χρόνο? Θυμάστε στο παρελθόν ότι αυτό το θέμα μας απασχόλησε, βλέποντας ότι κάπου υπήρχε πρόβλημα… Εξαίρεση βέβαια αποτελεί ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα που ίσχυε για χρόνια…
Υπάρχει κάτι ακόμα. Ο Δικαιουλάκος εργάζεται full time ή part time στην ομοσπονδία? Αν είναι part timer, σημαίνει ότι δουλεύει 1-2 μήνες το καλοκαίρι και μετά είναι άνεργος! Ποιος λοιπόν μπορεί να του απαγορέψει να εργαστεί το υπόλοιπο της σαιζόν, όπου αυτός θέλει, για να ζήσει την οικογένειά του? Ποιος μπορεί να του απαγορέψει να είναι επαγγελματίας?
Το πιο αστείο πράγμα θα ήταν να επικαλεστεί κανείς ηθικό θέμα! Έλεος!!!
Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ και ας αφήσουμε τις επικρίσεις και τις μικρότητες κατά μέρος. Γιατί δεν αντιδρά κανείς όταν ένας προπονητής μένει απλήρωτος για μήνες? Ρωτάει κανείς πως αυτός θα επιβιώσει?
Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους ανθρώπους ή ομάδες. Αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ όσους σπεύσουν να γκρινιάσουν και να επιτεθούν στο συνάδελφο μου.
Τελειώνοντας θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν έβλεπα το συνδικαλιστικό μου όργανο, τον ΣΕΠΚ να παίρνει θέση ώστε να προστατέψει τον Δικαιουλάκο. Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις το χρειαζόμαστε δίπλα μας!

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach"


πες τα ρε coach
womanplayer
ασ κοιταξουμε τις ομαδες που διαλυονται ή αυτες που θα αγωνιστουν στο νεο πρωταθλημα με μικρες και ας αφησουμε τις σοβαρες ομαδες να δουλεψουν, ελεος πια με πιανει αηδια!!!!!!!!!!
kopa5
QUOTE(KUNENEamanaman @ Jun 15 2008, 18:11 ) *
ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ:

"Κανένα πρόβλημα!
Εδώ και λίγες ημέρες παρακολουθώ με έκπληξη την διαμάχη που έχει δημιουργηθεί με θέμα τον συνάδελφο προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκο και την ταυτόχρονη παρουσία του στην Εθνική ομάδα και τον Αθηναϊκό.
Η φετινή μου παρουσία στην Α2 μου επιτρέπει να είμαι αντικειμενικός σε ότι πω, αφού από τη μια δεν έχω κάποια σχέση με την Εθνική ομάδα και από την άλλη, για φέτος, δεν έχω άμεσο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η θέση μου λοιπόν είναι σαφής και ξεκάθαρη: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Ο «σωματειακός προπονητής» είναι μια εντελώς διαφορετική ιδιότητα από τον «ομοσπονδιακό προπονητή». Θεωρώ ότι στην Eθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτερες παίκτριες. Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να κοουτσάρουν και οι καλύτεροι προπονητές. Ο Τζώρτζης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους asistant coach στο χώρο και του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει τη τύχη του σαν πρώτος. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να στερηθεί η Εθνική τις υπηρεσίες του?
Θέλουμε να έχουμε ομοσπονδιακούς παροπλισμένους, που θα κοουτσάρουν 5 παιχνίδια το χρόνο? Θυμάστε στο παρελθόν ότι αυτό το θέμα μας απασχόλησε, βλέποντας ότι κάπου υπήρχε πρόβλημα… Εξαίρεση βέβαια αποτελεί ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα που ίσχυε για χρόνια…
Υπάρχει κάτι ακόμα. Ο Δικαιουλάκος εργάζεται full time ή part time στην ομοσπονδία? Αν είναι part timer, σημαίνει ότι δουλεύει 1-2 μήνες το καλοκαίρι και μετά είναι άνεργος! Ποιος λοιπόν μπορεί να του απαγορέψει να εργαστεί το υπόλοιπο της σαιζόν, όπου αυτός θέλει, για να ζήσει την οικογένειά του? Ποιος μπορεί να του απαγορέψει να είναι επαγγελματίας?
Το πιο αστείο πράγμα θα ήταν να επικαλεστεί κανείς ηθικό θέμα! Έλεος!!!
Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ και ας αφήσουμε τις επικρίσεις και τις μικρότητες κατά μέρος. Γιατί δεν αντιδρά κανείς όταν ένας προπονητής μένει απλήρωτος για μήνες? Ρωτάει κανείς πως αυτός θα επιβιώσει?
Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους ανθρώπους ή ομάδες. Αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ όσους σπεύσουν να γκρινιάσουν και να επιτεθούν στο συνάδελφο μου.
Τελειώνοντας θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν έβλεπα το συνδικαλιστικό μου όργανο, τον ΣΕΠΚ να παίρνει θέση ώστε να προστατέψει τον Δικαιουλάκο. Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις το χρειαζόμαστε δίπλα μας!

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach"


Σωστός ο coach... 77.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(womanplayer @ Jun 16 2008, 21:45 ) *
ασ κοιταξουμε τις ομαδες που διαλυονται ή αυτες που θα αγωνιστουν στο νεο πρωταθλημα με μικρες και ας αφησουμε τις σοβαρες ομαδες να δουλεψουν, ελεος πια με πιανει αηδια!!!!!!!!!!


RE ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!
ΔΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΑΓΛΑ ΣΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
για να τον φτασουν μερικοί θέλουν πολλούσ αιώνεσ...και ο συγκεκριμένος ότι είναι να κάνει θα το κάνει όταν θα έρθει η ώρα...δε χρειάζετε να γλύψει κανέναν όπως κάνιουν μερικοί!!
balou
Ρε παιδιά τι εγινε τελικα με τον Ιπποκρατη?Ανεβηκε στην Α2 ή οχι?
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
leonkalf
Στο ΦΩΣ της Κυριακής έγραφε ότι με την επικείμενη συγχώνευση Άρη Χ-Αμαρυλλίδας θα ανέβει Α2 και ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με Τασσοπούλου(Εσπερίδες), Θεοδώρου(Πανιώνιος) και Στεφάτου(ΑΟΝΑ).
basket4
"Ο χώρος πρέπει να είναι ενωμένος"
Της Λένας Καραλή
17/06/2008 (18:38)

Δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής!...
Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος απαντά -και μάλιστα με σκληρή γλώσσα- στον επικοινωνιολόγο ("παράγοντα" τον ονομάζει ο ίδιος) των Εσπερίδων και στο θέμα που "ανακάλυψε" περί της... διττής του ιδιότητας. Ο τεχνικός του Αθηναϊκού, με μια μακροσκελή του δήλωση, η οποία δημοσιεύτηκε στο επίσημο site του συλλόγου, ξεκαθαρίζει (μια και καλή, έχω την αίσθηση) τα πράγματα:

"Σχετικά με τις αρκετά επίμονες αναφορές του συντάκτη γυναικείου μπάσκετ της εφημερίδας "Φως των σπορ" και τις προσπάθειες να δημιουργήσει θέμα, λόγω της ιδιότητας μου ως "part time" assistant προπονητή της Εθνικής ομάδας και προπονητή του Αθηναϊκού, έχω να δηλώσω τα εξής:

Δυσκολεύομαι να πάρω θέση και να απαντήσω ανάλογα, καθώς ενώ η δικιά μου ιδιότητα είναι προπονητής και μόνο (ανεξάρτητα με το πού δουλεύω), δεν ξέρω με ποια ιδιότητα έχει γράψει το σχετικό άρθρο στην εφημερίδα ο κύριος που το υπογράφει: Του δημοσιογράφου - παράγοντα – ειδικού επί παντός επιστητού στην ΕΣΚΑΝΑ – και πιθανών και περισσοτέρων ιδιοτήτων, μιας και η μνήμη μου, η οποία έχει την ικανότητα να με φέρνει σίγουρα έως και 16 χρόνια πίσω, μου θυμίζει αρκετά γεγονότα...

Όπως προείπα, η ιδιότητα μου στον χώρο του μπάσκετ είναι επαγγελματίας προπονητής και μόνο. Τα συμβόλαια που υπογράφω με την ελληνική ομοσπονδία είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας, και φυσικά σε χρόνο που δεν επηρεάζουν την άμεση εμπλοκή μου με άλλη ομάδα, είτε αντρικού είτε γυναικείου μπάσκετ.

Αν υπάρχει κάποια παράγραφος στον αθλητικό νόμο που να απαγορεύει τέτοιου είδους εμπλοκές, θα παρακαλούσα πολύ τον δημοσιογράφο - παράγοντα να τον αναφέρει, αλλιώς να προσέχει πως χρησιμοποιεί το όνομα μου, διότι ουδόλως με απασχολεί αν μπλέκει τους νόμους με τη δημοσιογραφία και τις όποιες θέσεις θέλει να περάσει προς όφελος της ομάδας του (αν και η σοβαρότητα των κυρίων που διοικούν την ομάδα του με κάνουν να αμφιβάλλω πολύ για το αν πραγματικά αυτές είναι και οι θέσεις τους).

Ίσως το σωστότερο θα ήταν να απαξιούσα να απαντήσω, όμως πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι σοβαροί άνθρωποι, που μοχθούν για την ανάπτυξη του μπάσκετ, θα επηρεαστούν από κάποιες ανακρίβειες, όπως ο πολύ σεβαστός κύριος Γιαζός. Ελπίζω από τα παραπάνω να κατάλαβε ότι η περίπτωση που ανέφερε, ενός δηλαδή "full time" προπονητή της ομοσπονδίας δεν μοιάζει καθόλου με την δική μου.

Επειδή, δυστυχώς για κάποιους, είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο αυτόν (σε σημείο που να γνωρίζω πολλά περισσότερα από αυτά που βγαίνουν στο προσκήνιο), θα ήθελα να τους τονίσω ότι ακόμα και στην υποκρισία υπάρχει ένα όριο. Αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες δεν είχαν τέτοιο δίλημμα, όταν προσπαθούσαν να επιτύχουν συμφωνία με ομοσπονδιακούς προπονητές και ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος", αν και έπαιζε τότε τον ρόλο του "παράγοντα", γνωρίζει αρκετά καλά περί τίνος μιλάω.

Αν και δεν μπορώ να υποχρεώσω κανέναν, επιθυμία μου είναι να σταματήσει αυτός ο "πόλεμος ανακοινώσεων" από πολλούς. Τουλάχιστον, ας κάνουν την αρχή οι άνθρωποι οι οποίοι διέπονται με φιλικά αισθήματα προς εμένα και μου δείχνουν τη συμπαράστασή τους. Εγώ πάντως δεν θα προβώ σε καμία άλλη δήλωση για το θέμα, καθώς άποψη μου είναι ότι το γυναικείο μπάσκετ θα πρέπει να είναι πιο ενωμένο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αθηναϊκού, παράγοντες της Ομοσπονδίας, τις παίχτριες της Εθνικής ομάδας καθώς και τον προπονητή τους κύριο Μίσσα, που μου εκδήλωσαν την αντίθεσή τους για τα όσα γράφονται, και θα τους παρακαλούσα να μην λάβουν καμία επίσημη θέση και εμπλακούν στο παιχνίδι αυτό. Οι μόνοι αρμόδιοι για να αποφασίσουν αν ανήκω ή όχι κάπου, και θα σεβαστώ απόλυτα την απόφασή τους, είναι μόνο αυτοί που με προσλαμβάνουν, δηλαδή ο Αθηναϊκός, η Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση φυσικά ο κύριος Μίσσας. Οι υπόλοιποι απλά εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα και φαντάζομαι ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν, για όσο καιρό ακόμα τους ανέχεται ο πονεμένος αυτός χώρος, ο οποίος λέγεται ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έσπευσαν να πάρουν δημόσια θέση υπέρ μου, αλλά και όσους με τηλεφωνήματα, μηνύματα και άλλους τρόπους έδειξαν τη συμπαράστασή τους. Φαίνεται πως ο χώρος έχει πολύ περισσότερους νοήμονες ανθρώπους, απ' όσους ορισμένοι πιστεύουν ότι διαθέτει...".

Αλήθεια, ο Αλέκος Δάγλας και οι διοικούντες τις Εσπερίδες είναι σε διακοπές; Δεν μαθαίνουν τα νέα; Δεν θα έπρεπε να τοποθετηθούν; Δεν θα στηρίξουν τον… άνθρωπό τους; Εμείς, πάντως, έχουμε και υπομονή και -όπως θα καταλάβατε- και επιμονή.

basketblog.gr
berry the truth
μακάρι το basketblog.gr να έκανε τέτοια φασαρία και σε άλλα θέματα και όχι μονο όταν θίγονται ομάδες με τις οποίες έχει συνεργασία ως γραφειο τύπου.

πάντως έχει δίκιο και ο σάκαρος της εσκανα απέκτησε μερικούς ακόμα εχθρούς με το άρθρο του
ptolemaidaras
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Καιρος ειναι να μπουνε καποια πραγματα στην θεση τους!
Ευτυχως και καποιος που δεν μασαει και τα λεει όπως ΑΚΡΙΒΩΣ είναι!!!
ptolemaidaras
QUOTE(basket4 @ Jun 17 2008, 20:27 ) *
μιας και η μνήμη μου, η οποία έχει την ικανότητα να με φέρνει σίγουρα έως και 16 χρόνια πίσω, μου θυμίζει αρκετά γεγονότα...

Τι θέλει να πει με αυτο ο ποιητής;
Ξερει κανενας τι εγινε 16 χρονια πριν;
Angelo
QUOTE(berry the truth @ Jun 17 2008, 23:50 ) *
μακάρι το basketblog.gr να έκανε τέτοια φασαρία και σε άλλα θέματα και όχι μονο όταν θίγονται ομάδες με τις οποίες έχει συνεργασία ως γραφειο τύπου.

Ενώνω τη φωνή μου μ όλους αυτούς που λένε οτι κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει αυτή η διαμάχη, οι ειρωνίες και τα αλληλοκαρφώματα, και να εργαστούμε όλοι για να βρούμε τρόπο να ξαναζωντανέψουμε αυτό το έρμο γυνακείο μπάσκετ. Έχουμε φτάσει το γκρεμό αν δεν το έχετε καταλάβει, βρισκόμαστε στο χειρότερο καλοκαίρι ever, έχω χάσει το μέτρημα πόσες ομάδες έχουν διαλυθεί φέτος, κι εσείς θ ασχολείστε όλο το καλοκαίρι με το Δικαιουλάκο. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνει ο συνάδελφος είναι να χρησιμοποιήσει τη θέση του στην Εθνική για να δελεάσει διεθνείς ή υποψήφιες διεθνείς να πάνε στον Αθηναικό. Κατά τ άλλα προσωπικά δεν βρίσκω το παραμικρό πρόβλημα, και καιρός ήταν να μπορεί κάποιος ομοσπονδιακός να κοουτσάρει ομάδα συλλόγου Α1 και το αντίστροφο...
Για δε το Θεοδοσιάδη μπορείτε να πείτε ότι θέλετε για τη "διττή του ιδιότητα" κι αυτού ως δημοσιογράφου και ως παράγοντα των Εσπερίδων αλλά δεν μπορείτε επ ουδενί ν αμφισβητήσετε οτι είναι υπηρέτης του χώρου και τις Εθνικής γι ατελείωτα χρόνια, και οτι αν δεν ήταν αυτός, ούτε τ αποτελέσματα ημιχρόνου των αγώνων μας δεν θα βλέπαμε ποτε τυπωμένα σ εφημερίδα. Έκανε λάθος που ανέφερε τον προβληματισμό της ομάδας του (και πολλών άλλων που δεν τολμούν να βγουν ανοιχτά)? Μπορεί να είναι κι έτσι. Δεν θα του δώσουμε καν το δικαίωμα να εκφέρει άποψη? Δημοκρατία έχουμε, ας μην συμφωνήσει μαζί του κανείς...
Επιμένω, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα προς συζήτηση, και παρακαλώ το basketblog να βοηθήσει πριν να κλαίμε όλοι πάνω απ το μνήμα του ασθενούς που απεβίωσε...
kopa5
QUOTE(Angelo @ Jun 18 2008, 02:12 ) *
Ενώνω τη φωνή μου μ όλους αυτούς που λένε οτι κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει αυτή η διαμάχη, οι ειρωνίες και τα αλληλοκαρφώματα, και να εργαστούμε όλοι για να βρούμε τρόπο να ξαναζωντανέψουμε αυτό το έρμο γυνακείο μπάσκετ. Έχουμε φτάσει το γκρεμό αν δεν το έχετε καταλάβει, βρισκόμαστε στο χειρότερο καλοκαίρι ever, έχω χάσει το μέτρημα πόσες ομάδες έχουν διαλυθεί φέτος, κι εσείς θ ασχολείστε όλο το καλοκαίρι με το Δικαιουλάκο. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνει ο συνάδελφος είναι να χρησιμοποιήσει τη θέση του στην Εθνική για να δελεάσει διεθνείς ή υποψήφιες διεθνείς να πάνε στον Αθηναικό. Κατά τ άλλα προσωπικά δεν βρίσκω το παραμικρό πρόβλημα, και καιρός ήταν να μπορεί κάποιος ομοσπονδιακός να κοουτσάρει ομάδα συλλόγου Α1 και το αντίστροφο...
Για δε το Θεοδοσιάδη μπορείτε να πείτε ότι θέλετε για τη "διττή του ιδιότητα" κι αυτού ως δημοσιογράφου και ως παράγοντα των Εσπερίδων αλλά δεν μπορείτε επ ουδενί ν αμφισβητήσετε οτι είναι υπηρέτης του χώρου και τις Εθνικής γι ατελείωτα χρόνια, και οτι αν δεν ήταν αυτός, ούτε τ αποτελέσματα ημιχρόνου των αγώνων μας δεν θα βλέπαμε ποτε τυπωμένα σ εφημερίδα. Έκανε λάθος που ανέφερε τον προβληματισμό της ομάδας του (και πολλών άλλων που δεν τολμούν να βγουν ανοιχτά)? Μπορεί να είναι κι έτσι. Δεν θα του δώσουμε καν το δικαίωμα να εκφέρει άποψη? Δημοκρατία έχουμε, ας μην συμφωνήσει μαζί του κανείς...
Επιμένω, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα προς συζήτηση, και παρακαλώ το basketblog να βοηθήσει πριν να κλαίμε όλοι πάνω απ το μνήμα του ασθενούς που απεβίωσε...

Για να καταλάβω δηλαδή: Ο Δικαιουλάκος πάει στις παίκτριες και τους λέει "έλα να παίξεις στον Αθηναϊκό και θα παίξεις και στην Εθνική"? Δηλαδή ο Μίσσας περιμένει τον Δικαιουλάκο για να φτιάξει την ομάδα?
Για να σοβαρευτούμε λιγάκι! Ο Αθηναϊκός δεν νομίζω να έχει ανάγκη τον κάθε Δικαιουλάκο (ο οποίος θα δούμε αν θα πετύχει) για να δελεάσει παίκτριες. Πληρώνει, έχει γηπεδάρα και είναι οργανωμένος σύλλογος.
Παιδιά ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί επειδή οι Εσπερίδες νιώθουν την απειλή! Αναγκάστηκαν να τριπλασιάσουν το μπάτζετ τους για να ξαναπάρουν το ντάμπλ και βλέπουν τώρα πως αυτό ίσως να μην είναι αρκετό...
Εδώ έρχεται ο Θεοδωσιάδης που μπορεί όντως να έχει προσφέρει πολλά στο γυναικείο, όμως οι γκάφες του είναι πάρα πολλές. Δεν νομίζω οτι έχει κακία μέσα του, όμως η αγάπη του για τις Εσπερίδες τον οδηγούν σε βλακείες και γίνεται ρεζίλι. Εκτός αν εκτελεί εντολές...

Τέλος πάντων, εγώ φέτος τα παιχνίδια μεταξύ Εσπερίδες-ΠΑΟ-Αθηναϊκός-Πανιώνιος δεν θα τα χάσω με τίποτα! Τώρα που και η κόρη μου μεγάλωσε λιγάκι, θα είμαστε σίγουρα παρέα στη πρώτη σειρά! Ήδη έχουμε γεμίσει το σπίτι μπασκέτες... (επι ευκαιρίας, θα ήθελα Angelo να μου πεις αν αξίζει τον κόπο να σπρώξω το παιδί μου στο μπάσκετ ή να κοιτάξουμε για κάποιο άλλο άθλημα. Εσύ είσαι ο πιο ειδικός να απαντήσεις, αρκεί να είσαι αντικειμενικός). bball.gif
Giuliana13_fan
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Η Mendiola εκλεισε σε ομαδα στην Ισπανια....

sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
ptolemaidaras
Εγω συμφωνω και με Αντζελο που λεει οτι παρασχοληθηκαμε με το θεμα, δεν συμφωνω βεβαια στο οτι επειδη εχει προσφερει ο συγκεκεριμενος δημοσιογραφος στον χωρο αυτο του δινει το δικαιωμα να γραφει οτι θελει, και το λεω διοτι δεν ειναι η μοναδικη του αναφορα με αποτερο σκοπο το συμφερον της ομαδας του. Κανενας δεν εχει ασυλια οσο και αν εχει προσφερει, εδω ο ιδιος ο Βασιλακοπουλος που εχτισε το μπασκετ στην Ελλαδα ειναι αυτος που καθημερινα το γκρεμιζει. Ξερω Αντζελο οτι συμφωνεις μαζι μου και δεν εννοεις κατι τετοιο, απλα συμπληρωνω. Και φυσικα συμφωνω απολυτα με ολες τις θεσεις της kopa5.
Μου αρεσαν αρκετα αυτα που ειπε ο Δικαιουλακος, αλλα θα ήθελα να σταθω πιο πολυ απο ολα αε αυτο που ειπε και φαινεται παρακατω.
QUOTE(basket4 @ Jun 17 2008, 20:27 ) *
...θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αθηναϊκού, παράγοντες της Ομοσπονδίας, τις παίχτριες της Εθνικής ομάδας καθώς και τον προπονητή τους κύριο Μίσσα, που μου εκδήλωσαν την αντίθεσή τους για τα όσα γράφονται, και θα τους παρακαλούσα να μην λάβουν καμία επίσημη θέση και εμπλακούν στο παιχνίδι αυτό...Αν και δεν μπορώ να υποχρεώσω κανέναν, επιθυμία μου είναι να σταματήσει αυτός ο "πόλεμος ανακοινώσεων" από πολλούς. Τουλάχιστον, ας κάνουν την αρχή οι άνθρωποι οι οποίοι διέπονται με φιλικά αισθήματα προς εμένα και μου δείχνουν τη συμπαράστασή τους. Εγώ πάντως δεν θα προβώ σε καμία άλλη δήλωση για το θέμα, καθώς άποψη μου είναι ότι το γυναικείο μπάσκετ θα πρέπει να είναι πιο ενωμένο...

Αν το γυναικειο μπασκετ γινει πιο ενωμενο, τοτε ισως γνωρισουμε κι ενα διαφορετικο Ελληνικο γυναικειο μπασκετ.
Ας σταματησουμε κι εμεις επιτελους να ασχολουμαστε με αυτο το θεμα.
Πάμε τωρα να ασχοληθουμε με καμια μεταγραφή;
alexako
QUOTE(balou @ Jun 17 2008, 10:18 ) *
Ρε παιδιά τι εγινε τελικα με τον Ιπποκρατη?Ανεβηκε στην Α2 ή οχι?
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Έμαθα οτι τελικά δεν θα γίνει συγχώνευση μεταξύ Άρη Χολαργού και Αμαρυλλίδα!Σε αυτή τη περίπτωση λογικά δεν πρέπει να ανεβαίνει ο Ιπποκράτης!Τώρα δεν ξέρω και με σιγουριά αλλά έτσι άκουσα απο άνθρωπο μέσα στην ομάδα της Αμαρυλλίδας!
womanplayer
QUOTE(Giuliana13_fan @ Jun 18 2008, 10:09 ) *
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Η Mendiola εκλεισε σε ομαδα στην Ισπανια....

sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif


λογικο δεν ειναι???μην κλαις καλη επιτυχια στην κοπελα ειναι παιχταρα ... αν και ειναι αθορυβη <οπως τηνλενε μερικοι ..>
snake
QUOTE(alexako @ Jun 18 2008, 14:26 ) *
Έμαθα οτι τελικά δεν θα γίνει συγχώνευση μεταξύ Άρη Χολαργού και Αμαρυλλίδα!Σε αυτή τη περίπτωση λογικά δεν πρέπει να ανεβαίνει ο Ιπποκράτης!Τώρα δεν ξέρω και με σιγουριά αλλά έτσι άκουσα απο άνθρωπο μέσα στην ομάδα της Αμαρυλλίδας!

και οι δικές μου πληροφορίες αυτο λένε!!!Ότι χάλασε και η ομάδα θα μείνει στην Α2.Κρίμα για τον Ιπποκράτη γιατί ετοίμαζε μεταγραφές για την Α2 και ξαφνικά τους κρεμάνε!!!Επιτέλους μας είχανε ζαλίσει με την συγχώνευση!!!!Τη μια λέγανε θα γίνει την άλλη δεν θα γίνει!!!!
snake
QUOTE(alexako @ Jun 18 2008, 14:26 ) *
Έμαθα οτι τελικά δεν θα γίνει συγχώνευση μεταξύ Άρη Χολαργού και Αμαρυλλίδα!Σε αυτή τη περίπτωση λογικά δεν πρέπει να ανεβαίνει ο Ιπποκράτης!Τώρα δεν ξέρω και με σιγουριά αλλά έτσι άκουσα απο άνθρωπο μέσα στην ομάδα της Αμαρυλλίδας!

και οι δικές μου πληροφορίες αυτο λένε!!!Ότι χάλασε και η ομάδα θα μείνει στην Α2.Κρίμα για τον Ιπποκράτη γιατί ετοίμαζε μεταγραφές για την Α2 και ξαφνικά τους κρεμάνε!!!Επιτέλους μας είχανε ζαλίσει με την συγχώνευση!!!!Τη μια λέγανε θα γίνει την άλλη δεν θα γίνει!!!! : 68.gif 68.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
alexako
QUOTE(snake @ Jun 18 2008, 13:24 ) *
και οι δικές μου πληροφορίες αυτο λένε!!!Ότι χάλασε και η ομάδα θα μείνει στην Α2.Κρίμα για τον Ιπποκράτη γιατί ετοίμαζε μεταγραφές για την Α2 και ξαφνικά τους κρεμάνε!!!Επιτέλους μας είχανε ζαλίσει με την συγχώνευση!!!!Τη μια λέγανε θα γίνει την άλλη δεν θα γίνει!!!! : 68.gif 68.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Εμ!Οποιος βιάζεται σκοντάφτει λενε.....
balou
QUOTE(alexako @ Jun 18 2008, 16:34 ) *
Εμ!Οποιος βιάζεται σκοντάφτει λενε.....


Αυτα τα πράγματα δεν ειναι σοβαρα...Οι κοπέλες σχεδον εχουν κλεισει...Αμα δεν γίνει μενουν χωρις ομαδα!
Λιγη σοβαροτητα μπορει να υπάρξει?
Πάντως εγω εμαθα οτι θα γίνει.Επειδη ομως δεν εχει γίνει επισημα δεν το λένε...
Αντε βρες ακρη τωρα!!!!!! 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
Ο κ.Δρόσος καταφθάνει σήμερα στην Αθήνα να μαθει τι θα γίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
basketa
QUOTE(balou @ Jun 18 2008, 20:12 ) *
Αυτα τα πράγματα δεν ειναι σοβαρα...Οι κοπέλες σχεδον εχουν κλεισει...Αμα δεν γίνει μενουν χωρις ομαδα!
Λιγη σοβαροτητα μπορει να υπάρξει?
Πάντως εγω εμαθα οτι θα γίνει.Επειδη ομως δεν εχει γίνει επισημα δεν το λένε...
Αντε βρες ακρη τωρα!!!!!! 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
Ο κ.Δρόσος καταφθάνει σήμερα στην Αθήνα να μαθει τι θα γίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Δροσος ασχολειται με το Γυναικειο Μπασκετ τωρα;
balou
QUOTE(basketa @ Jun 18 2008, 19:57 ) *
Ο Δροσος ασχολειται με το Γυναικειο Μπασκετ τωρα;


:Προπονητής Ιπποκράτη Κω
Απλη συνωνυμία
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angelo
[quote name='kopa5' date='Jun 18 2008, 09:31 ' post='209649']
Για να καταλάβω δηλαδή: Ο Δικαιουλάκος πάει στις παίκτριες και τους λέει "έλα να παίξεις στον Αθηναϊκό και θα παίξεις και στην Εθνική"? Δηλαδή ο Μίσσας περιμένει τον Δικαιουλάκο για να φτιάξει την ομάδα?
Για να σοβαρευτούμε λιγάκι! Ο Αθηναϊκός δεν νομίζω να έχει ανάγκη τον κάθε Δικαιουλάκο (ο οποίος θα δούμε αν θα πετύχει) για να δελεάσει παίκτριες. Πληρώνει, έχει γηπεδάρα και είναι οργανωμένος σύλλογος.
Παιδιά ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί επειδή οι Εσπερίδες νιώθουν την απειλή! Αναγκάστηκαν να τριπλασιάσουν το μπάτζετ τους για να ξαναπάρουν το ντάμπλ και βλέπουν τώρα πως αυτό ίσως να μην είναι αρκετό...
Εδώ έρχεται ο Θεοδωσιάδης που μπορεί όντως να έχει προσφέρει πολλά στο γυναικείο, όμως οι γκάφες του είναι πάρα πολλές. Δεν νομίζω οτι έχει κακία μέσα του, όμως η αγάπη του για τις Εσπερίδες τον οδηγούν σε βλακείες και γίνεται ρεζίλι. Εκτός αν εκτελεί εντολές...
[/quote]
Παιδιά έχουν δει πολλά τα μάτια μου, και προσωπικά τίποτε δεν θα μου φανεί περίεργο, αλλά ακολουθώντας αυτά που είπα χτες θα κλείσω το θέμα εδώ για να πάμε επιτέλους παρακάτω... Επιμένω στο να μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκφέρει μια άποψη ανεξαρτήτως αν αντιπροσωπεύει μόνο τον εαυτό του και την ομάδα του Θυμάστε το "δεν συμφωνώ μαυτά που λες αλλά θα υπερασπίσω με το αίμα μου να έχεις το δικαίωμα να το λες"? Αίμα για το Θεοδοσιάδη βέβαια δεν πρόκειτε να χύσω, το λέω απλά για να κατανοήσετε τη θέση μου.. Επίσης το θεωρώ παντελώς άκομψο να υβρίζεται και να λοιδωρείται κάποιος γιατί έχει αντίθετη γνώμη από την πλειοψηφεία. Δείξτε επίπεδο παρακαλώ...
Συμφωνώ και επαυξάνω με τα του μπάτζετ των Εσπερίδων. Η βλακεία τους είναι οτι τριπλασίασαν το μπάτζετ τους για να κρατήσουν κάποιες από τις δικές τους περσινές παίκτριες, και όχι για να γίνουν καλύτεροι ως ομάδα... Το ποιός θα είναι κοντύτερα στο να κατακτήσει τίτλους βάσει υλικού πάντως θα το διαπιστώσετε όταν κλείσουν τα ρόστερ και υπογράψουν οι ξένες παίκτριες...
Τέλος πάντων, εγώ φέτος τα παιχνίδια μεταξύ Εσπερίδες-ΠΑΟ-Αθηναϊκός-Πανιώνιος δεν θα τα χάσω με τίποτα! Τώρα που και η κόρη μου μεγάλωσε λιγάκι, θα είμαστε σίγουρα παρέα στη πρώτη σειρά! Ήδη έχουμε γεμίσει το σπίτι μπασκέτες... (επι ευκαιρίας, θα ήθελα Angelo να μου πεις αν αξίζει τον κόπο να σπρώξω το παιδί μου στο μπάσκετ ή να κοιτάξουμε για κάποιο άλλο άθλημα. Εσύ είσαι ο πιο ειδικός να απαντήσεις, αρκεί να είσαι αντικειμενικός). bball.gif
[/quote]
Τα παιδιά είναι το μέλλον, όποιος θέλει να ξαναζωντανέψει το άθλημα, και προπαντώς ο Βασιλακόπουλος (μαζί σου Πτολεμαιδάρα) θα πρέπει να κάνει ΌΟΟΟτι περνάει απ το χέρι του να γεμίσουν τ γήπεδα παιδάκια. Φτάνουν πια οι συγχωνεύσεις και οι διαλύσεις ομάδων βιτρινών. Ο οποιοσδήποτε καλός παιδαγωγός μπορεί να δώσει διέξοδο στα παιδιά και ο κάθε σύλλογος μπορεί να κάνει λειτούργημα και να βγάλει και χρήματα. Δώστε επιχορηγήσεις για να βγάλουν οι σύλλογοι νέα κοριτσάκια στα παρκέ και όχι για να πληρώνουν ξένες και ελληνοποιημένες κοινοτικές... Όποιος θέλει να έχει ομάδα στην Α1 να κόψει το λαιμό του να βρει χορηγούς να πληρώνει. Όποιος δεν μπορεί να πάρει εργάτες και να φτιάξει τη βάση έστω της ομάδας του μόνος του... Φτάνει πια η υποκρισία, αυτοί που λένε πως κόπτονται για το καλό το γυναικείου μπάσκετ, να δίνουν κίνητρα σ αυτούς που με τις πραξεις τους προσπαθούν τη διάλυσή του...
ΥΓ Copa 5 αναλάμβάνω την κόρη σου δωρεάν...
Angelo
QUOTE
Πάμε τωρα να ασχοληθουμε με καμια μεταγραφή;

Τα Άνω Λιόσια παρεχώρησαν για ένα χρόνο τη Διονυσία Αλεξανδρή στον Άρη Θήβας, με σκοπό και στόχο να βγάλει μια χρονιά ακόμη στην Α2 ως πρωταγωνίστρια και βέβαια επιθυμώντας να την δουν να επιστρέψει στο σύλλογο βελτιωμένη και με πολλές αγωνιστικές εμπειρίες στα πόδια της ακολουθώντας το παράδειγμα ενός άλλου παιδιού της ομάδας, της Ναταλί Πλούμπη.
anti15
Τελικά η συγχώνευση Χολαργού-Αμαρυλλίδας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ασυμφωνίας των 2 προέδρων.
Ως αποτέλεσμα έχει την μη άνοδο του Ιπποκράτη Κω στην Α2....
Tatubasketfan
διάβασα σε εφημερίδα ότι η Κατωπόδη είναι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Καλαμαριάς....ότι η Ντέιβις ανανέωσε στις Εσπερίδες (σόρρυ αν γράφτηκε αλλά δε θυμάμαι...), και ότι η Κωστάκη απ'ότι φαίνεται πρώτη της προτεραιότητα είναι ομάδες του εξωτερικού και μετά ομάδες της Ελλάδας, αν και απέρριψε πρόταση μιας τσέχικης ομάδας που παίζει Ευρωλίγκα...
PROKA
KTIΣΤΑΚΗΣ συνεργατης του Δικαιουλακου.Εξαιρετικη επιλογη πιστευω.Σοβαροτητα --Πειθαρχια--Εργατικοτητα.
basket4
Στελεχώνονται στον Βύρωνα
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
19/06/2008 (14:29)

Ο Αθηναϊκός αναζητούσε τα πρόσωπα που θα στελέχωναν τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο στο τεχνικό τιμ, αλλά και τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε την καίρια θέση του γενικού διευθυντή. Η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε τη συνεργασία με συνεργάτες που διαθέτουν πλούσια εμπειρία από τον χώρο και το πρωτάθλημα της Α1, όπως οι Σωκράτης Ηλιάδης, Γιάννης Κτιστάκης και Βαγγέλης Ανυφαντής.

Έπειτα από προσωπική επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά, ο Σωκράτης Ηλιάδης ανέλαβε χρέη γενικού διευθυντή, ενώ έπειτα από εισήγηση του Δικαιουλάκου, ο Γιάννης Κτιστάκης και ο Βαγγέλης Ανυφαντής ανέλαβαν τα πόστα του βοηθού προπονητή και του γυμναστή της ομάδας του Βύρωνα.
Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού έχει ως εξής:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, ανακοινώνει την ολοκλήρωση των διαδικασιών στελέχωσης της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2008-'09, με συνεργάτες πλούσιας εμπειρίας από το πρωτάθλημα της Α1 και γενικότερα από τον χώρο. Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής και πρόταση του επικεφαλής της, Νίκου Χαρδαλιά, αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, Σωκράτης Ηλιάδης, ο οποίος διαθέτει σημαντικότατη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α1, ενώ έπειτα από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, Τζώρτζη Δικαιουλάκου, χρέη βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο Γιάννης Κτιστάκης και, γυμναστή ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, Βαγγέλης Ανυφαντής.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο νέος Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Σωκράτης Ηλιάδης, επεσήμανε: "Για μένα είναι πρόκληση ο Αθηναϊκός. Έχω δουλέψει στο παρελθόν σε γυναικείες ομάδες, όμως, πρώτη φορά αναλαμβάνω χρέη γενικού διευθυντή. Με τιμά το γεγονός πως αποτέλεσα προσωπική επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά. Ο Αθηναϊκός είναι οργανωμένο σωματείο με βλέψεις και όραμα. Θα δουλέψουμε, προκειμένου η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη".

Ο Γιάννης Κτιστάκης από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως "το όραμα και ο τρόπος που με πλησίασαν ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ήταν τα σημαντικότερα κίνητρα για να αναλάβω καθήκοντα βοηθού προπονητή. Ο πρωταθλητισμός αποτελεί βασική επιδίωξη της ομάδας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε ο Αθηναϊκός να σταθεροποιηθεί στην κορυφή".
Angelo
Tα Άνω Λιόσια ανακοινώνουν την συνεργασία για τη σεζόν 2008 -9 με τη δεύτερη ξένη της ομάδας, γνωστή σε όλους, Κάρι Κοχ. Το προπονητικό team προτίμησε να πλαισιώσει τον κορμό της γυναικείας ομάδας με δυό έμπειρες αθλήτριες, με γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας, που θα βοηθήσουν με σταθερότητα το βασικό κορμό και τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας να πραγματοποιήσουν το βασικό στόχο, δηλαδή να αποφύγει η ομάδα τις περιπέτειες μια ώρα αρχύτερα...
basket4
Χάλασε ο "γάμος"
Της Λίλης Ροδανάκη
20/06/08 (01:10)

Παρά το γεγονός ότι οι τελικές υπογραφές είχαν πέσει, παρά το γεγονός ότι είχε ειδοποιηθεί η ΕΟΚ και είχαν σταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τελικά ο "γάμος" δεν έγινε. Η επικείμενη συγχώνευση της Αμαρυλλίδας με τον Άρη Χολαργού χάλασε, αφού οι πρόεδροι των δύο ομάδων τα “έσπασαν”.

Λογική απόρροια αυτού, είναι το γεγονός ότι ο Ιπποκράτης της Κω δεν προβιβάζεται στην Α2 και έτσι θα πρέπει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του από την αρχή. Το δυσάρεστο είναι ότι οι παίκτριες οι οποίες είχαν συμφωνήσει με την ομάδα της Κω, όπως οι Ευμορφοπούλου, Στεφάτου, Τασοπούλου και Θεοδώρου μέσα σε πέντε μέρες θα πρέπει να βρουν άλλη ομάδα.

basketblog.gr
kopa5
QUOTE(Angelo @ Jun 18 2008, 23:27 ) *
ΥΓ Copa 5 αναλάμβάνω την κόρη σου δωρεάν...

Angelo, θα το θυμάμαι αυτό... biggrin.gif
tsops
Καλημέρα σας. Προσωπικά πάντως βλέπω φέτος Πρωτάθλημα Α1 σε 2 ταχύτητες με αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητος μεταξύ ομάδων κορυφής και μέσης. Δεν θα μοιρολατρήσω, αντίθετα, συνεχίζω να πιστεύω στο υγιές γυναικείο μπάσκετ και ευελπιστώ σε καλά πρωταθλήματα από Σεπτέμβριο.

Υ.Γ. Μπράβο στον Αθηναϊκό που διατηρεί το ποιοτικό του προφίλ. Κτιστάκης και Ανυφαντής σίγουρα θα βοηθήσουν, αλλά η προσθήκη του Ηλιάδη στη θέση του Γενικού, προσδίδει σιγουριά στο σωματείο και στον Πρόεδρο.

Τέτοιες κινήσεις σωματείων όπως οι Εσπερίδες, ο Αθηναϊκός, ο Πανιώνιος, τα Λιόσια αλλά και ομάδες μικρότερων κατηγοριών, αποτελούν παραδείγματα μοντέλων διοίκησης με διαφορές στη στρατηγική και τη πολιτική ναι μεν, αλλά με μοναδικό σκοπό την ενδυνάμωση και ανάδειξη του χώρου μας.

Το γυναικείο μπάσκετ πάντα ήταν, είναι και θα είναι εδώ. Από εμάς περιμένει να το καθοδηγήσουμε. Ας στοχοθετήσουμε λοιπόν να το καθοδηγήσουμε εκεί που πρέπει wink.gif
womanplayer
διαβασα χτες οτι και οι Εσπεριδες τελικα θα πανε Ευρωπη , δηλωσαν συμμετοχη , καλο αυτο!
tsops
QUOTE(womanplayer @ Jun 20 2008, 11:49 ) *
διαβασα χτες οτι και οι Εσπεριδες τελικα θα πανε Ευρωπη , δηλωσαν συμμετοχη , καλο αυτο!


Καλά κουράγια δε λες tongue.gif
ptolemaidaras
ΩΧΧΧ!!! ΤΙ ΕΙΔΗΣΗ-ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;;;

Μια καλαθομηχανή στον Βύρωνα
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
20/06/2008 (17:37)

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αθηναϊκός που απέκτησε μια από τις καλύτερες παίκτριες στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την Λατόγια Ντέιβις η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή του Τζώρτζη Δικουλάκου και θα καλύψει τη μία από τις δύο θέσεις των ξένων στο ρόστερ του συλλόγου, εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την Αμερικανίδα παίκτρια Λατόγια Ντέιβις", αναφέρει η ανακοίνωση του Αθηναϊκού.
Η Ντέβις είναι 24 χρονών (20/02/1984), έχει ύψος 1.88, αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5", προέρχεται από το πανεπιστήμιο "Τέξας Τεκ", από το οποίο αποφοίτησε με εξαιρετικά ποσοστά (60% δίποντα, 60% βολές) και διψήφιο αριθμό σε μέσο όρων πόντων (18.9 πόντοι) και ριμπάουντ (10.5 ριμπάουντ).

Τις δύο προηγούμενες χρονιές, αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, στον οποίο και αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ. Τη σεζόν 2006-07 κατετάγη στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α1 και, στη δεύτερη στη λίστα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή στα ριμπάουντ, ενώ την αγωνιστική χρονιά 2007-08 τερμάτισε στην τέταρτη θέση των σκόρερ και στην τέταρτη στον πίνακα των ριμπάουντ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα στατιστικά της Ντέιβις

Ελληνικό πρωτάθλημα
Σεζόν Πόντοι Ριμπάουντ Ασίστ Κλεψίματα Κοψίματα Λεπτά Παιχνίδια
2006-07 20.7 11.3 1.5 2.3 0.6 36 26
Σεζόν Πόντοι Ριμπάουντ Ασίστ Κλεψίματα Κοψίματα Λεπτά Παιχνίδια
2007-08 17 10.1 1.9 1.8 0.6 35 25

Euro Cup
Σεζόν Πόντοι Ριμπάουντ Ασίστ Κλεψίματα Κοψίματα Λεπτά Παιχνίδια
2007-08 19.7 9.3 0.7 0.7 0.2 37 6
action7
απο εγκυρες πηγες εμαθα οτι ο αθηναικος πηρε βολονακη μικρη και οτι πιθανοτερον φευγουν Αντριανα Χαικαλη,Αθηνα Τσουρη,Ευα Εμμανουηλ(πλεον και Βουλγαρη συγχαρητηρια κιολας)Ομαδες προσελθετε λοιπον!!!!!!!!!!!!!!
joanna
οι κοπελεσ που ειχαν συμφωνησει με τον Ιποκρατη Κω τι θα κανουν??εχουμε μαθει τιποτα?
υποθετω αφου δεν ανεβαινει στην Α2 δεν θα εινει καμια τους εκει..



smiley.gif
sch
Πήρε και Σερέτη

Στη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της σεζόν προχώρησε η ΦΕΑ, η οποία απέκτησε την Κατερίνα Σερέτη από τον Παγχιακό. Η 25χρονη παίκτρια ταιριάζει στο πλάνο που έχει σχεδιάσει στο μυαλό του ο Μάριος Δεσποτάκης, ο οποίος θέλει να συνδυάσει στην ομάδα του τα... νιάτα με την εμπειρία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΦΕΑ αναφέρει:

"Μια παίκτρια που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ΦΕΑ, Μάριος Δεσποτάκης, αποτελεί τη δεύτερη μεταγγραφική κίνηση, του συλλόγου. Η Κατερίνα Σερέτη 25 χρονών, 1μ77 από τον Παγχιακό θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα της ΦΕΑ και θα τεθεί και πάλι -μετά από διάλλειμα λίγων μηνών- υπό τις οδηγίες του Δεσποτάκη.
Η απόκτηση της νεαρής αθλήτριας έρχεται να επιβεβαιώσει το… σλόγκαν της ομάδας "εμπειρία και ενθουσιασμός", και αυτό που απομένει είναι να δείξει τον ενθουσιασμό της, μέσα στο γήπεδο…"
action7
Μητροπουλου στην ΦΕΑ
tissiaPa
κτιστακης πολυ καλος προπονητης.Πρεπει να ηταν στο ανδρικο του βυρωνα στην α' εσκα.εχω να δωσω μια πληροφορια,οι μισες γυναικιες ομαδες της μακεδονιας οδευουν για διαλυση!!!
snake
QUOTE(action7 @ Jun 22 2008, 16:59 ) *
Μητροπουλου στην ΦΕΑ

Είναι σίγουρο?Εάν ισχύει σαφώς είναι μια καλή κίνηση της ΦΕΑ γιατί πιστεύω προσωπικά η Μητροπούλου με την μπασκετική της αξία σαφώς θα δώσει ώθηση στους στόχους απο ότι ακούμε έχει θέσει η ΦΕΑ. 41.gif 41.gif 41.gif
basketa
Η Τζακι Μακ Φαρλαντ θα παιζει στις Εσπεριδες. [SPORTMAX.GR]
basketa
Ο Αθηναικος πηρε τη Ζερβα απο Καστορια
basketa
Ισως η Τρεμκατζη απο Ηρακλη στον Παναθηναικο!
action7
ξερεις καποιος να μου πει ποιος ειναι η ποιος θα ειναι ο προπονητης του παγχιακου??????
action7
QUOTE(basketa @ Jun 23 2008, 11:46 ) *
Ισως η Τρεμκατζη απο Ηρακλη στον Παναθηναικο!

οχι ισως σιγουρα ακολουθει τον αρραβωνιαρη στον παο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.