Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 15η Αγων. : Κολοσσός Ρόδου - Α.Ε.Λ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Kolossos-Rhodes
Η επομενη αγωνιστικη ειναι πολυ κρισιμη για το μελλον του Κολοσσου στην Α1 αφου αντιμετωπιζει την ισχυρη φετος ΑΕΛ

Δειτε το σχετικο βιντεακι tongue.gif








Edit:Ωραιο βιντεο,αν εχεις προβλημα που το εκανα να μην χρειαζεται ανοιγμα του youtube,μπορω να το επαναφερω.smile.gif
Kolossos-Rhodes
Thanks AirKef,αυτο ηθελα να κανω εξ αρχης αλλα δεν ειναι δυνατο δυστυχως μεσα απο το ποστ sad.gif
Kolossos-Rhodes
Απο την τοπικη εφημεριδα "ΠΡΟΟΔΟΣ" www.proodos.net

QUOTE
Εκαναν αγιασμό για το «κακό μάτι»!


Δεν πήγαινε άλλο… Mετά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στο στρατόπεδο του Kολοσσού, ήταν επιβεβλημένος ένας αγιασμός. Έτσι χθες το απόγευμα στο «Bενετόκλειο», πριν ξεκινήσει η καθημερινή προπόνηση, οι «θαλασσί» φρόντισαν να… διώξουν το κακό μάτι. O πρωτοσύγγελος της Iεράς Mητρόπολης Pόδου πάτερ Iωάννης Xαλικιάς βρέθηκε στο γήπεδο και έκανε τον απαραίτητο αγιασμό, ώστε να σταματήσει επιτέλους η κακοδαιμονία που βασανίζει την ομάδα, τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα φαίνεται ότι ο αγιασμός είχε άμεσα αποτελέσματα, αφού ο Mιχάλης Kουνούνης θα παίξει κανονικά κόντρα στην A.E. Λάρισας. Aν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο Eλληνοκύπριος θα έμενε εκτός και χθες, έδεσε το πόδι του και συμμετείχε λίγο πιο χαλαρά απΆ ότι οι συμπαίκτες του. O 27χρονος πόιντ-γκαρντ πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ του Kολοσσού και έτσι τέθηκε κανονικά στη διάθεσή του Bαγγέλη Aλεξανδρή.
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Kολοσσού για το εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) κόντρα στην A.E. Λάρισας. Oι «θαλασσί» έχουν καταλάβει τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και φέρονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο η ομάδα θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Tα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στο στρατόπεδο του Kολοσσού, αφού στο ματς του Σαββάτου θα αγωνιστούν κανονικά, τόσο ο Γιώργος Διαμαντόπουλος όσο και ο Σάβο Tζικάνοβιτς, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μαζί με τους συμπαίκτες τους.
Mάλιστα σήμερα πρόκειται να έρθει στη Pόδο και το δελτίο του νεαποκτηθέντα Bλαντιμίρ Bουκσάνοβιτς, που θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ροδίτικης ομάδας. O 29χρονος Σέρβος έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες του Kολοσσού και είναι πανέτοιμος να παίξει στη συνάντηση με την A.E. Λάρισας. Eκτός… «μάχης» θα μείνουν πάντως, ο Θέμης Kουπίδης (ανέτοιμος), ο Γιάννης Σκορδάλης και ο Aλέξης Tσαμάτος (τραυματίες).
Στην προχθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Nτανίλο Πίνοκ, λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχίες και χθες έκανε κανονικά. Στο «Bενετόκλειο» βρέθηκε και ο πρόεδρος της K.A.E. Kολοσσός Kώστας Kωσταρίδης, ο οποίος θέλησε να τονώσει τη ψυχολογία των παικτών. «Eίμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστεί. Tο παιχνίδι με την A.E. Λάρισας είναι τελικός για μας», αρκέστηκε να πει ο ισχυρός άνδρας της K.A.E. H διοίκηση της K.A.E. Kολοσσός απευθύνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το «Bενετόκλειο» και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα. H παρουσία των φιλάθλων είναι αναγκαία για να ωθήσουν τους «θαλασσί» να πάρουν το πολύτιμο δίποντο.
pivot
" ... Μάλιστα φαίνεται ότι ο αγιασμός είχε άμεσα αποτελέσματα, αφού ο Mιχάλης Kουνούνης θα παίξει κανονικά κόντρα στην A.E. Λάρισας..."



Αυτό μ 'αρεσε πιο πολύ από όλα ! smile.gif


Με ξεματιάστρα δοκιμάσατε; biggrin.gif
Kolossos-Rhodes
QUOTE(pivot @ Feb 7 2008, 12:11 ) *
" ... Μάλιστα φαίνεται ότι ο αγιασμός είχε άμεσα αποτελέσματα, αφού ο Mιχάλης Kουνούνης θα παίξει κανονικά κόντρα στην A.E. Λάρισας..."
Αυτό μ 'αρεσε πιο πολύ από όλα ! smile.gif
Με ξεματιάστρα δοκιμάσατε; biggrin.gif


Μπα οχι ενα απλο παπα μονο,ηταν και οι περισσοτεροι παπαδες απασχολημενοι με την εκλογη αρχιεπισκοπου tongue.gif
Μα ενταξει δεν γινοταν αλλιως,ειχε ξεφυγει το πραγμα.Κουπιδης,Τσαματος,Τζιγκανοβιτς,Διαμ
αντοπουλος,Κουνουνης,Παναγιωταρακος,Πιννοκ
,Τοντιτς,Αυγενικος(ο πιτσιρικας)εχουν τραυματιστει,αλλοι για ολη την σαιζον,αλλη για την μιση και αλλοι για λιγοτερο,ελεος με αυτην την γκαντεμια.
Τωρα το σημαντικο ειναι σε τι κατασταση θα ειναι αυριο οι πρωην τραυματιες Τζιγκανοβιτς,Διαμαντοπουλος,Κουπιδης μετα απο τοσο καιρο αποχη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ οι οποιοι με τοσες απουσιες τοσο καιρο δεν μπορουσαν να κανουν σωστη προπονηση... sad.gif
Alexmei
Πολύ καλός ο Βουσκάνοβιτς, τρομερή μεταγραφή για τον Κολοσσό. Στο χτεσινό ματς, εάν έπαιζε και ο Κυριακόπουλος, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο το ματς και μπορεί να ήταν και η ΑΕΛ νικήτρια.

Τέλος πάντων, μπράβο στα παιδιά για την προσπαθειά τους, καλή συνέχεια!
Kolossos-Rhodes
Μεγαλη νικη για τον Κολοσσο στο αγωνα που κανει για την σωτηρια!!
Πιστευω οτι πηγαν ολα πολυ καλα για τον Κολοσσο.

1)Το γηπεδο παρα τις παρα πολυ κακες καιρικες συνθηκες (και μην πειτε σε κλειστο επαιζαν γιατι πολλοι θα λεγαν που να βγουμε εξω με τετοιο καιρο)ηταν καταμεστο και η ατμοσφαιρα ηταν πολυ θερμη απο την αρχη.εγω τουλαχιστον ειδα πρωτη φορα του φιλαθλους να εμψυχωνουν ετσι τους παικτες σε καθε ευκαιρια,στις αλλαγες τους,ηταν γενικα ωραια ατμοσφαιρα!κατι που παραδεχθηκαν και ο πιλαφιδης στην συνεντευξη τυπου λεγοντας οτι επηρεαστηκαν αρνητικα.

2)Η ομαδα ηταν πολυ καλη.Την βοηθησε πολυ το γεγονος οτι ξεκινησε καλα και με την βοηθεια του κοσμου πηραν φορα.πιστευω καναμε τα λιγοτερα λαθη στην φετινη σαιζον.Ο Γιοσιποβιτς θυμηθηκε τον καλο του εαυτοι,ειδικα στο πρωτο δεκαλεπτο.Ο Τειλορ ηταν καλος και ψυχραιμος οργανωτικα και εβαλε και καποια κρισιμα καλαθια,τριποντα.Ο πιννοκ οταν πηρε μπρος εκανε παρτι στην αμυνα της ΑΕΛ,πολυ καλος.Και παμε στην αποκαλυψη τον Βουκσανοβιτς ο οποιος ξεραμε οτι ηταν καλος απο τα στατιστικα του(εβαλε 26 ποντους με σχεδον τελεια ποσοστα στο τελευταιο του ματς την κυριακη με την πρωην ομαδα του)αλλα χθες εδειξε και στο παρκε του Βενετοκλειου το ταλεντο του,ηρεμος παιχτης,αθορυβος,επαιρνε καλες θεσεις και εβαζε εξυπνα καλαθια,πολυ καλος!!Μακαρι να συνεχισει ετσι!και να φανταστειτ εκανε μονο 4-5 μερες προπονηση με την ομαδα!
το μονο μειον για την ομαδα ηταν οτι στο 4δεκαλεπτο ενω δεν ειχε κριθει τιποτα αν και ειμασταν 16 ποντους μπροστα αρχισααν να προσπαθουν να κανουν μαγικα με πασες στον αερα για καρφωματα και τα λοιπα ΑΛΛΑ κυριως στα τελευταια 3 λεπτα εκαναν βεβιασμενες επιθεσεις στα 10 δευτερολεπτα λες και κυνηγουσαν το σκορ.Αλλα ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε και τελειοι!! tongue.gif

3)Η διαιτησια ηταν καλη μπορω να πω χωρις παραπονα απο τις 2 πλευρες,εκαναν καποια λαθη αλλα ενταξει και απο τις 2 πλευρες.Το αστειο ηταν οτι στα 40 λεπτα ο κοκουλεκιδης σφυριξε 3 φορες 2 για αελ,1 για κολοσσο "πιαστη" η δεν θυμαμαι πως ακριβως η ορολογια οταν ο παικτης στο κατεβασμα της μπαλας την σηκωνει λανθασμενα,κατι που δεν εχω δει σε αγωνα γενικα εστω μια για πολυ καιρο.

4)Οσον αφορα την ΑΕΛ,πριν το παιχνιδι θεωρουσα οτι θα εβλεπα μια πολυ καλη ομαδα.Ωστοσο αυτο που ειδα ηταν το αντιθετο,τιποτα το ιδαιτερο,και πολλα μα παρα πολλα χαμενα σουτ.Ο τιγκ δεν μου γεμισε το ματι,ο κις μονο σπασμοδικα.Απ οτι καταλαβα,της ΑΕΛ της λειπει η σταθεροτητα.


Τωρα μετα την νικη του Κολοσσου και τις ηττες Ολυμπιαδας και ΑΓΟΡ η ομαδα ειναι +3 και απο τους δυο,εχει τον ΑΓΟΡ στην εδρα του κοιταζουμε το μελλον με αισιοδοξια!Η ομαδα εμφανως βελτιωνεται παιχνιδι με το παιχνιδι και με τις επιστροφες Διαμαντοπουλου-Κουπιδη θα ειμαστε ακομη καλυτεροι.Επιθετικα εχουμε 5-6 παικτες που μπορουν εξισου να σκοραρουν (Γιοσιποβιτς,Διαμαντοπουλος,Πιννοκ,Βουκσαν
οβιτς,Τειλορ,Κουπιδης)και η αμυνα βελτιωνεται.
Εχουμε δρομο ακομη!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.