Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Θα μου λείψουν...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
noumero6
χτες ήταν η τελευταία ουσιαστικά εκπομπή(αποχώρηση"...τώρα θα πρέπει να βρούμε άλλους μπασκετικούς άλλα νουμερα για να κανουμε παρεα τα βραδια...αλλά σαν αυτούς τπτ! sad.gif
FANISTELROOY
Αστα ρε φιλε,κριμα.. και το γμτο ειναι οτι πρακολουθουσα καθε βραδυ τοοοοοσο καιρο αλλα χτες δεν μπορεσα να ακουσω την τελευταια εκπομπη ρε γμτο.. Στεναχωρεθηκα παρα πολυ που σταματησαν και ποιο πολυ που δεν μπορεσα να ακουσω την τελευταια εκπομπη!!
Απ οσα καταλαβα ομως ο "ΜΠΑΚΟ" συνεχιζει κανονικα,οποτε πιστευω θα εχει συχνα μαζι του τον Κων/νο και το Θαναση ως καλεσμενους.. Αντε να δουμε απο Δευτερα τι θα γινει..
noumero6
Δευτερα ο Θανάσης θα ξαναπαει... σίγουρα θα ερχονται το είπαν...για τον Μελάγιες δεν ξέρω ..τον έχει πάρει πολύ από κάτω όπως άλλωστε τους περισσότερους από τους "νουμερόβιους!" Και τώρα συνήθισα...τι στο καλό θα κα΄νω μέχρι τις τρεις? Τόσο καιρό κάθε βραδυ είχα κάποιον να με ανεβαζει...και τώρα?πες μου πού θα βρω το γέλιο Ασπρούλια!!! και δν το είχα γράψει ούτε μια φορα μεγάλο λαθος μου μεγάλο!!!θα ξαναγυρίσουν όμως...(ελπίζω) και δρυμήτεροι!
mikri prasini ollandeza
sad.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
Τελείωσαν τα νούμερα...τους είχα τρελάνει στα μηνύματα και δε διάβασαν κανένα...δεν αντέχω άλλο....προσπαθώ να το ξεχάσω...όνειρο και τελείωσε!Ας ξυπνήσουμε...
dizzy_fingers
Χαλαρώστε βρε...πως κάνετε έτσι?

Δε χάνονται οι άνθρωποι, θα τους ξαναβρούμε μπροστά μας.
rchos
QUOTE
Χαλαρώστε βρε...πως κάνετε έτσι?

Δε χάνονται οι άνθρωποι, θα τους ξαναβρούμε μπροστά μας.


συμφωνω.ενταξει δεν θα πεθανουμε κιολας!ουτε οταν κλεινανε τον ατλαντις δεν ειχαμε τετοιες αντιδρασεις πια(ειχαμε δηλαδη αλλα ενταξει)!
noumero6
μετα από τρεις μήνες...μάλλον! μέχρι τοτε? ποιοι θα είναι οι αντικαταστατες τους στους παγκους?ε?δεν έχει πια την ίδια πλάκα!!! 68.gif
Alexmei
τι έγινε βρε παιδιά; πια εκπομπή έκλεισε; δν άκουσε τπτ! unsure.gif 17.gif
noumero6
"παρεα με τα νούμερα αλήτη βαρεχαο"Aσπρούλιας Mελαγιες Περπερίδης Mπακόπουλος 12-3 κάθε βραδυ στο κρατικό ραδιοφωνο και οι δυο πρώτοι έκαναν ανταπόκριση και στους πάγκους Παο Oσφπ κ γενικότερα.Λήγει η σύμβαση και φευγουν!είχανε πολύ πλάκαρε!!!!!!!
FANISTELROOY
Eγε ρε παιδια τους ακουγα καθε μερα..και αν τυχενε κανενα Σαββατο να μη βγω το βραδυ δεν ηξερα τι να κανω..Εβαζα ραδιο αλλα τπτ..δεν με ενθουσιαζαν οι αλλες εκπομπες
noumero6
κι εγώ ρε σύ κάθε βράδυ άκουγα! από Σεπτέμβριο όμως. μεσα στο μουντομπάσκετ είχα ακούσει 2-3 φορες...τα Σαββατοκύριακα ήτνα χάλια γιατί ήταν χωρίς αυτούς....την Δευτερα περίμενα να έρθει το βραδυ για να ακούσω τα νούμερα...αμάαν!
mikri prasini ollandeza
Eγώ κοιμόμουν μόνο 3 ώρες το βράδυ για χάρη τους!Από Αύγουστο που άρχιζα να ακούω!Πορώθηκα πραματικά!!Κοιμόμουν 3 και ξυπνούσα 6!Τώρα θα κοιμάμαι 12 και θα ξυπνάω 6 για το σχολείο...anyway...Να δω ποιος θα κάνει τα όμορφα ρεπορτάζια στην Μπασκετούπολη!α!Σήμερα είχα πάει με μια παρέα να φάω στη Λ.Μαραθώνα και μαντέψτε ποιον είδα!ΤΟΝ ΜΕΛΑΓΙΕΣ!!!!!!!!!Εφευγε με το αμαξάκι του...!!Πολύ χάρηκα!!!
liolias
Σιγα το πραγμα ρε παιδια λες και πεθαναν κανετε.Υπαρχουν φοβερες μπασκετικες εκπομπες και αλλου.
noumero6
μια εκπομπήπου ακούς γιατίγουσταρεις χαβαλε και συφωνείς με τις περισσότερες απόψεις τους δυσκολα την αλλάζεις! Κοινώς είναι σαν να έχεις έναφίλο στο ραδιόφωνο να τα λέει ωραία!και φίλους δύσκολα βρίσκεις!
Dromeas7
Πως είπατε???????????????
dizzy_fingers
Spam b$tches.....
Πάει κι αυτός.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.