Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός 2008-2009 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
thrylos7
Το καθιερωμένο πλέον τόπικ για να γράφουμε και να σχολιάζουμε οποιαδήποτε εξέλιξη στην ομάδα.

Επειδή το off-topic είναι πολύ ...off, είπα να το γράψω εδώ (βασικά η σειρά σκέψης ήταν αντίστροφη, αν και αυτό δε νομίζω να ενδιαφέρει ούτε τον NBAer tongue.gif ).

Τώρα που η ομάδα έχει ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη, υπάρχει ενθουσιασμός και επιπλέον, έχει κάνει κάποιο όνομα, έστω και επίκαιρο, στην άλλη άκρη του ατλαντικού, δε θα ήταν μια πολύ καλή ιδεά να πραγματοποιηθεί κάποιο φιλικό με ομάδα του ΝΒΑ στο ΣΕΦ; Ή γιατί όχι, να κινηθούν οι δύο αιώνιοι μαζί, ώστε να γίνει πιο ελκυστική πρόταση σε κάποια ομάδα (θα υπάρχει έτσι περισσότερο η έννοια των φιλικών, παρά της βόλτας, μιας βραδιάς, για την ομάδα του ΝΒΑ). Το τελευταίο δεν το είπα τόσο γιατί το πιστεύω, αλλά για να φανεί πιο εύκολο και υλοποιήσιμο το προηγούμενο... biggrin.gif
PanosIlio
Σήμερα στο in.gr διάβασα αυτό το οποίο είναι πάρα πολύ καλό για το προφίλ του Ολυμπιακού στο εξωτερικό αλλά τι γίνεται με την Ελλάδα? Ποιο κανάλι θα δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος, έχετε ακούσει κάτι?

Είχα την εντύπωση πως και φέτος το ΣΚΑΙ θα είχε τα δικαιώματα του Ολυμπιακού, προφανώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.
thrylos7
Κάπου διάβασα χθες-προχθές (νομίζω στο betsmart) ότι πιο κοντά είναι ο ΑΝΤ1...

Το βρήκα:

QUOTE
Συνεχίζεται το ..θρίλερ του τηλεοπτικού τοπιου για τον Ολυμπιακο. Συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" ειναι κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1. Ομως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κατι πλην των ραντεβού των δυο πλευρών. Ο Ολυμπιακός αφήνει σίγουρα το ΣΚΑΙ ενώ είναι αγνωστο τι θα γίνει με την ΕΡΤ και αν τελικά ενδιαφερθει έστω την τελευταια στιγμή.


betsmart.gr 1/9
PanosIlio
ΑΝΤ1? όχι ρε γμτ το αθλητικό τους τμήμα είναι για τα μπάζα, χίλιες φορές ΕΡΤ smile.gif

Τόσο ακριβό συμβόλαιο ζητάμε πια που η ΕΡΤ δεν μας θέλει? blink.gif
rankin
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Sep 3 2008, 13:38 ) *
ΑΝΤ1? όχι ρε γμτ το αθλητικό τους τμήμα είναι για τα μπάζα, χίλιες φορές ΕΡΤ smile.gif


Όχι ρε! Μπορεί να καλούν και τον Αλέφαντο για σχολιασμό των αγώνων!
gikos
Κι εγώ - δε θυμάμαι που - για ΑΝΤ1 διάβασα και δεν πολυχάρηκα να πω την αλήθεια. Ακόμα θυμάμαι όταν είμαστε στον ΑΝΤ1 που σε κάθε φάση - ακόμα κι όταν η μπάλα έβγαινε άουτ - που γινόταν ένα διάλειμμα και καλά 10 δευτερολέπτων και όταν έπαιρνε ξανά εικόνα από το γήπεδο είχαν περάσει 3 λεπτά. Κι επιπλέον ποτέ δεν είχαμε δει το τελευταίο λεπτό ζωντανα - πάντα το βάζαν σε replay.
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Sep 3 2008, 13:53 ) *
Όχι ρε! Μπορεί να καλούν και τον Αλέφαντο για σχολιασμό των αγώνων!


ROFLMAO 77.gif 77.gif Αυτό ομολογώ δεν το σκέφτηκα w00t.gif w00t.gif
benchwarmer
Κανένα νέο από τις προπονήσεις έχουμε?
Weekendman
Τελικά συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 ο Ολυμπιακός για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=74701
Θα εκφράσω και εγώ την ίδια απορία που μπορεί να έχουν αρκετοί απο εδώ; έχει κανένα σοβαρό μπασκετικό δημοσιογράφο εκεί στον ΑΝΤ1; καλό είναι να μεταδίδονται οι αγώνες του μπάσκετ απο όσο γίνεται πιο εμπορικό κανάλι για καλύτερη προώθηση του αθλήματος ,αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε μεταγραφές μπασκετικών δημοσιογράφων.
Πάντως τα υπόλοιπα κανάλια που θα μεταδίδουν μπάσκετ έχουν ένα σοβαρό λόγο τουλάχιστον για να κρατήσουν τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το μπάσκετ εκεί.
ΣΚΑΙ έχει Ευρωλίγκα
ΝΟVA Ευρωλίγκα και αγώνες Πρωταθλήματος
ΕΡΤ υποθέτω οι αγώνες της Α1 δεν θα είναι το φιλέτο, αλλά οι μεγαλές διοργανώσεις μπάσκετ με Εθνικές ομάδες που τους καλύπτει εκτενέστατα όπως είδαμε και στην Ολυμπιάδα είναι σημαντικό κίνητρο ,και αφήνω και απο έξω και το ΝΒΑ.
πάντως συμφωνώ και εγώ με τα τωρινά δεδομένα
QUOTE
ΑΝΤ1? όχι ρε γμτ το αθλητικό τους τμήμα είναι για τα μπάζα, χίλιες φορές ΕΡΤ

τωρα για το παρακάτω
QUOTE
Τόσο ακριβό συμβόλαιο ζητάμε πια που η ΕΡΤ δεν μας θέλει?

Αν αληθεύουν οι φήμες για τα λεφτά που προσφέρει και η ΕΡΤ μεταξύ των άλλων καναλιών για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ΟΥΕΦΑ σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος.
Ας ελπίσουμε ο ΑΝΤ1 να βάλει λιγότερες διαφημίσεις απο ότι την δεκαετία του 90 ,αλλά αν πάρει και τον ΠΑΟ δεν βλέπω να την γλιτώνουμε...
Bugger12
QUOTE(Weekendman @ Sep 6 2008, 17:28 ) *
Ας ελπίσουμε ο ΑΝΤ1 να βάλει λιγότερες διαφημίσεις απο ότι την δεκαετία του 90 ,αλλά αν πάρει και τον ΠΑΟ δεν βλέπω να την γλιτώνουμε...


Θα βλέπουμε Eurosport φίλε.Εγώ έχω NOVA αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι ελεύθερο το Eurosport?Παλιά ήταν σίγουρα για τώρα δεν ξέρω.
lakersdynasty
http://www.gazzetta.gr/content/view/9469/73/

QUOTE
Ενίσχυση στον ΑΝΤ1
Η απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ από τον ΑΝΤ1 συνεπάγεται την ανάγκη για ενίσχυση του καναλιού του Αμαρουσίου σε ανθρώπινο δυναμικό. Και κυρίως για τις περιγραφές, αλλά και το ρεπορτάζ των αγώνων των "αιωνίων". Η μπασκετική πιάτσα έχει αρκετούς συναδέλφους που μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα κάποιοι εξ΄αυτών θα δεχτούν κρούσεις.
PanosIlio
Και ο ΠΑΟ στον ΑΝΤ1, ε ρε γλέντια...

Θα αναγκαστούν να στελεχώσουν τελικά το αθλητικό τους τμήμα. Θα αναβαθμιστεί λογικά και η κερκίδα του Σαββάτου και θα παίζει περισσότερο μπάσκετ.

Πάντως και εγώ θυμάμαι πως στον ΑΝΤ1 δεν τα πήγαιναν καλά σε μεταδόσεις μπάσκετ, πολλές διακοπές εν ώρα αγώνα μάλιστα, χαμένα λεπτά. Άντε να δούμε, πάντως από επιχειρηματικής άποψης, λογικά και αν όλα κυλήσουν ομαλά, ήταν μια καλή κίνηση.
leonkalf
Τα νούμερα στις φανέλες...

Λίγο πολύ ήταν γνωστό ποια νούμερα θα έχουν στις πλάτες τους τη νέα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι». Δεν υπήρχε περίπτωση ο Παπαλουκάς να μη φορέσει το τέσσερα και ο Βούισιτς το εφτά. Έτσι κι έγινε. Με ποιο νούμερο όμως θα αγωνίζεται ο Τζος Τσίλντρες. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να φορέσει το αγαπημένο του 1 αφού δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς, ο 25άχρονος Αμερικανός επέλεξε το νούμερο έξι.

Οι παλιοί κράτησαν τα νούμερα τους, από τους νέους ο Πελεκάνος επέλεξε το πέντε, ο Χαλπερίν το 10 και ο Έρτσεγκ το 17. Αναλυτικά όλα τα νούμερα των «ερυθρόλευκων» για τη σεζόν 2008-09 στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί ενδεχομένως στην Ευρωλίγκα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.


4. Θοδωρής Παπαλουκάς

5. Μιχάλης Πελεκάνος

6. Τζος Τσίλντρες

7. Νίκολα Βούισιτς

8. Ιγκόρ Μιλόσεβιτς

9. Γιάννης Μπουρούσης

10. Γιοτάμ Χαλπερίν

11. Λιν Γκριρ

12. Χάρης Γιαννόπουλος

13. Παναγιώτης Βασιλόπουλος

14. Ίαν Βουγιούκας

15. Σοφοκλής Σχορτσανίτης

16. Γιώργος Πρίντεζης

17. Ζόραν Έρτσεγκ

18. Μίλος Τεόντοσιτς

19. Κώστας Σλούκας

20. Ιωάννης Καραθανάσης



πηγή: superbasket.gr
vraxos
Ελπιζω μονο να μπει καποιος κλειδαριθμος στην κληρωση της Α1 γιατι ο ΑΝΤ1 με Ολυμπιακο Παο Πανελληνιο και 2,3 ομαδες ακομα θα πρεπει να διαλεγει τι θα δειξει!εκτος και αν ολο το σαββατοκυριακο στο ΑΝΤ1 θα ειναι μπασκετικο...Και επισης ελπιζω η κατασταση με τις διαφημισεις να ειναι καλυτερη τωρα απο οτι παλιοτερα που βλεπαμε διαφημισεις με διαλειμματα μπασκετ...Α και φανταζομαι οτι οι ωρες των αγωνων φετος θα ειναι λογικες, οχι σαν περσι που παιζαμε αγωνες βραδυ 9.00 για να τον δειξει ο σκαι οποτε ηθελε αυτος.
spysta
Παλαιοτερα οντως δεν τα πηγαιναν καλα με το μπασκετ εκει στον ANT1 .. διακοπες διαφημισεις κτλ κτλ
Εεε τωρα πιστευω οτι θα ειναι σοβαροι .. tongue.gif αλλωστε με τοσα λεφτα που εδωσαν .. παιρνοντας τα δικαιωματα δυο κορυφαιων ομαδων στην Ευρωπη και μιας πολυ αξιολογης οπως ο Παννεληνιος αποκλειεται να μην το εχουν σχεδιασει αψογα το πραγμα .. δηλ εκπομπες δημοσιογραφους κτλ κτλ smiley.gif
Weekendman
QUOTE
Α και φανταζομαι οτι οι ωρες των αγωνων φετος θα ειναι λογικες, οχι σαν περσι που παιζαμε αγωνες βραδυ 9.00 για να τον δειξει ο σκαι οποτε ηθελε αυτος.

Στο σημερινό μπασκετικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στο Φως, έλεγε ότι ο Ολυμπιακός θα το παλέψει στο βαθμό του δυνατού για διεξαγωγή ενός αγώνα την Κυριακή το μεσημέρι στα πρότυπα του Ισπανικού πρωταθλήματος ,τώρα κατα πόσο αληθεύει δεν ξέρω ,αλλά αν εξετάσω το θέμα σίγουρα 9.00 το βράδυ είναι δύσκολη ώρα για να πάς να παρακολουθήσεις παιχνίδι μην πω και για να το δείς απο την Τηλεόραση με εξαίρεση τα μεγάλα ντέρμπι ίσως.
Κατα την προσωπική μου άποψη 18.00 η 19.00 είναι οι πιο καλές ώρες για έναρξη του παιχνιδιού έστω και αν πέφτει πάνω σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, όσο αφορά για Κυριακή το μεσημέρι θα είναι λίγο περίεργα αν και έτσι έχουμε αποφυγή διεξαγωγής ποδοσφαιρικού παιχνιδιού εκείνη την ώρα ,αλλά δεν με χαλάει να βλέπω αγώνες μπάσκετ το μεσημέρι έχω άλλωστε συνηθήσει και απο την Ισπανία να παρακολουθώ αγώνες σε τέτοιες ώρες...
vraxos
Πολυ καλο αυτο...Να πηγαινεις για τον κυριακατικο μεσημεριανο-απογευματινο καφε στο γηπεδο...γιατι οχι??
sacarame
QUOTE(vraxos @ Sep 8 2008, 21:12 ) *
Πολυ καλο αυτο...Να πηγαινεις για τον κυριακατικο μεσημεριανο-απογευματινο καφε στο γηπεδο...γιατι οχι??


Έτσι φίλε βράχε...Άντε να αρχίσει το μπασκετάκι μου έχει λείψει το σεφ!!!!
Fetisov
QUOTE(sacarame @ Sep 8 2008, 22:14 ) *
Έτσι φίλε βράχε...Άντε να αρχίσει το μπασκετάκι μου έχει λείψει το σεφ!!!!

Ο μοναδικος λογος για να ξυπνησω μεσημερι Κυριακης ειναι το μπασκετ. Οποτε υποστηριζω την κινηση. 41.gif

Θα δειξουν κανενα φιλικο του ΟΣΦΠ? Η θα τα ψαχνουμε στα τορρεντς παλι ?!?!?
rankin
QUOTE(Fetisov @ Sep 8 2008, 23:35 ) *
Θα δειξουν κανενα φιλικο του ΟΣΦΠ? Η θα τα ψαχνουμε στα τορρεντς παλι ?!?!?


Νομίζω ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός ΔΕΝ θέλει τηλεοπτική κάλυψη των φιλικών του, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα για να δούμε την ομάδα.. Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη
PanosIlio
Κρίμα, θυμάμαι πέρσι, είχα πάει στο πρώτο ανοιχτό φιλικό του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με το Ρέθυμνο. Είχε σχεδόν 3.000 κόσμο, μπορεί να λέω και πολλούς, φέτος να δούμε πόσους θα έχει στο πρώτο φιλικό tongue.gif
vraxos
Εγινε και το πρωτο φιλικο για φετος...Αντε παιδια καλη χρονια να εχουμε με ωραιο μπασκετ με κοσμο στο γηπεδο και με επιτυχιες...
QUOTE
Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας, το οποίο και νίκησε με 79-66, με τον Τζος Τσίλντρες να σημειώνει 19 πόντους. Από τους "πορτοκαλί" 14 πόντους σημειώσε ο Κινγκ.



Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να περιμένουν μέχρι το τουρνουά Τάσος Κουταλιανός στη Ρόδο για να δουν τη νέα ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά μέχρι τότε ο "δράκος" μπορεί να κάνει... πρόβες κεκλεισμένων των θυρών σαν αυτή με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας.

Με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρακολουθεί από κοντά το παιχνίδι στο γήπεδο του ξενοδοχείου Μοντανά στο Καρπενήσι και τους Θοδωρή Παπαλουκά (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και Σοφοκλή Σχορτσανίτη (ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση) να κάνουν το ίδιο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-66 με τον Τζος Τσίλντρες να σημειώνει 19 πόντους, έχοντας 2 τρίποντα και 3 κλεψίματα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ακολούθησε σε πόντους με 13, ενώ 12 πρόσθεσε ο Λιν Γκριρ. Φυσικά είναι πάρα πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα από το πρώτο ματς, αφού στην ουσία οι ερυθρόλευκοι πρέπει πρώτα να... ξεπιαστούν από τις συνεχόμενες προπονήσεις με βάρη και τρέξιμο καθημερινά (μόνο έναμισι ρεπό έχει δώσει ο Γιαννάκης στους παίκτες).

Από την Ολύμπια Λάρισας ο Μάικ Κινγκ ανέβασε στροφές και με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την οποία ήταν το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας.

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 38-30, 55-49, 79-66

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Πελεκάνος (5ρ.), Τσίλντρες 19(2τρ. – 3κλ.), Βούισιτς 2(4ασ.), Μιλόσεβιτς 4 (3ασ.), Μπουρούσης 13(6ρ.), Γκριρ 12(1), Γιαννόπουλος 2, Βασιλόπουλος 9, Βουγιούκας 7, Πρίντεζης 6(5ρ.), Σλούκας, Καραθανάσης 5

Ολύμπια Λάρισας (Μπαρτζώκας): Κινγκ 14(4), Σπανός 2, Σούλτσε 6(2), Σιγγούνας 2, Τόμας 7(1τρ. – 3ασ.), Γιαννουλάκος, Μπατής 9(3), Αριγκμπάμπου 1, Κολώκας 9, Παπαϊωακείμ 8, Κούρτοβιτς 5(1), Καραγκιολίδης 3(1)

πηγη: sport24.gr
PanosIlio
Ξέρει κανείς εάν στο Κουταλιανός θα έχει τηλεοπτική κάλυψη? Εκεί δεν συμμετέχει και ο Πανελλήνιος? Ελπίζω να το καλύψει ο ΑΝΤ1.
rankin
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Sep 16 2008, 08:49 ) *
Ξέρει κανείς εάν στο Κουταλιανός θα έχει τηλεοπτική κάλυψη? Εκεί δεν συμμετέχει και ο Πανελλήνιος? Ελπίζω να το καλύψει ο ΑΝΤ1.

Το "Κουταλιανός" είναι το τουρνουά του Κολοσσού;
Αν ναι, αυτό που γνωρίζω είναι πως ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να καλυφθούν τηλεοπτικά τα δικά του παιχνίδια...
Όπως καταλαβαίνει κανείς, την ομάδα θα την δούμε φέτος για πρώτη φορά στο ΣΕΦ και από κοντά..
Προφανώς η διοίκηση επιθυμεί να διατηρήσει την κάψα του κόσμου σε υψηλά επίπεδα, ούτως ώστε να κάνει ακόμα και τα φιλικά στο ΣΕΦ να μοιάζουν με επίσημα..
Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να φτάσει Νοέμβριος για να δούμε την ομάδα από κοντά (αφού υπάρχει και η ποινή των 2 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα)
PanosIlio
Ναι αυτό του Κολοσσού είναι.

Μα τι κόλλημα και αυτό να μην θέλουν να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Τέσπα.
SlobodaN
Πάντως ειλικρινά εκστασιάζομαι στο γεγονός ότι κάθε Σάββατο-Κυριακή στο ΣΕΦ είτε παίζουμε με Παο είτε με Αγόρ θα έχουμε μέσα τουλάχιστον 8500 κόσμο. Είναι φοβερό και το μυαλό μου πάει σε άλλες εποχές, ένδοξες.. Ελπίζω και η πραγματικότητα..
PanosIlio
Το γεγονός ότι υπάρχουν 8-9.000 διαρκείας για μένα δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν στο γήπεδο συνέχεια τόσοι φίλαθλοι.

Οι σταθεροί θα είναι όπως και πέρσι με μια σχετική αύξηση. Δηλαδή εγώ περιμένω φέτος ο Ολυμπιακός, αν όλα πάνε καλά, να τελειώσει τη σεζόν με πάνω από 5000 εισιτήρια μέσο όρο (μπορεί και παραπάνω) που είναι φυσικά ένα πολύ καλό γεγονός.

Εμένα με "προβληματίζει" που εγώ πχ, που δεν είμαι του διαρκείας, και είμαι φίλαθλος του καναπέ, επιλογή μου είναι αυτό, και θα θέλω φέτος να πάω να δω με την ησυχία μου το ματσάκι με την Ολύμπια ή με την ΑΕΛ πολύ δύσκολα θα βρω εισιτήριο καθώς θα εκδίδονται πολύ λίγα εισιτήρια πλέον για κάθε αγώνα.

Και δεν θέλω πχ να δω το γήπεδο σε ματς με την ΑΕΛ με 3-4000 φιλάθλους από διαρκείας και 1000 από συνδέσμους (που τα παίρνουν στα χέρια από τον σύνδεσμο) και εγώ να μην μπορώ να βρω εισιτήριο στο εκδοτήριο ούτε για δείγμα.

Φυσικά μπορεί να διαψευσθώ και το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα smile.gif
rankin
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Sep 16 2008, 10:19 ) *
Το γεγονός ότι υπάρχουν 8-9.000 διαρκείας για μένα δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν στο γήπεδο συνέχεια τόσοι φίλαθλοι.

Οι σταθεροί θα είναι όπως και πέρσι με μια σχετική αύξηση. Δηλαδή εγώ περιμένω φέτος ο Ολυμπιακός, αν όλα πάνε καλά, να τελειώσει τη σεζόν με πάνω από 5000 εισιτήρια μέσο όρο (μπορεί και παραπάνω) που είναι φυσικά ένα πολύ καλό γεγονός.

Εμένα με "προβληματίζει" που εγώ πχ, που δεν είμαι του διαρκείας, και είμαι φίλαθλος του καναπέ, επιλογή μου είναι αυτό, και θα θέλω φέτος να πάω να δω με την ησυχία μου το ματσάκι με την Ολύμπια ή με την ΑΕΛ πολύ δύσκολα θα βρω εισιτήριο καθώς θα εκδίδονται πολύ λίγα εισιτήρια πλέον για κάθε αγώνα.

Και δεν θέλω πχ να δω το γήπεδο σε ματς με την ΑΕΛ με 3-4000 φιλάθλους από διαρκείας και 1000 από συνδέσμους (που τα παίρνουν στα χέρια από τον σύνδεσμο) και εγώ να μην μπορώ να βρω εισιτήριο στο εκδοτήριο ούτε για δείγμα.

Φυσικά μπορεί να διαψευσθώ και το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα smile.gif


Φίλε, μην αγχώνεσαι. Απλά θα έχεις το νου σου, και μόλις θα κυκλοφορούν τα εισιτήρια στο ιντερνετ, θα τσιμπάς το δικό σου και θα είσαι άρχοντας. Για να γράφεις στο φόρουμ, προφανώς και δεν είσαι κουμπούρας από τεχνολογία, συνεπώς μια χαρά θα σε βολέψει η αγορά μέσω ιντερνετ (δεν χρειάζεται να είσαι μέλος και σαχλαμάρες του "θείου")

Επίσης για τα "χαλαρά" ματς που αναφέρεις και θα ήθελες να παρακολουθείς, μην αγχώνεσαι καθόλου. τα 1000 εισιτήρια στους συνδεσμίτες που αναφέρεις δεν είναι πρόβλημα, πολύ απλά γιατί δε υφίστανται.
Έχω διαρκείας τα τελευταία 3 χρόνια και σε διαβεβαιώ πως οι συνδεσμίτες εμφανίζονται αυστηρά και μόνο στα ντέρμπι και στην ευρωλίγκα (και εκεί κυρίως στα μεγάλα παιχνίδια). Θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα να βρίσκεις εισιτήριο ακόμα και από τα εκδοτήρια, μισή ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι...

Τέλος, αν έχεις κανένα φιλαράκι με διαρκείας, πες του του τσίπη να στο δανείσει καμιά φορά να πας και εσύ τη βολτίτσα σου! Τα εισιτήρια δεν είναι ονομαστικά, οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να μπεις με την κάρτα του κολλητού σου

Αυτά, και φυσικά μην περιμένει κανείς γεμάτο ΣΕΦ σε κάθε αγώνα. Με τον Κολοσσό πάλι 1000 άτομα θα είμαστε
benchwarmer
Νέα νίκη του Ολυμπιακού επί της Ολύμπιας Λάρισας

Μετά τη χθεσινή επικράτησή του επί της Ολύμπιας Λάρισας με 79-66, ο Ολυμπιακός νίκησε και σήμερα το πρωί την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 72-71 σε αγώνα προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη χάρη σε δύο βολές του Χάρη Γιαννόπουλου στη λήξη του αγώνα φτάνοντας τους επτά πόντους συνολικά. Κορυφαίος παίκτης για τους Πειραιώτες ο Γιώργος Πρίντεζης που πέτυχε 17 πόντους. Δεν αγωνίστηκε ο Τζος Τσίλντρες. Στο σημερινό αγώνα η Ολύμπια παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το χθεσινό ματς, ενώ πρώτος σκόρερ της ήταν ο Παπαϊωακείμ που σημείωσε 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 37-44, 55-54, 72-71

Ολυμπιακός: Πελεκάνος 2(2κλ.), Βούισιτς 9(3ασ.), Μπουρούσης 5(5ρ.), Γκριρ 8(1), Γιαννόπουλος 7(1τρ. – 3ρ. – 3ασ.), Βασιλόπουλος 9(2τ.), Βουγιούκας 5, Σχορτσανίτης 6, Πρίντεζης 17, Σλούκας 4(2κλ.)

Ολύμπια Λάρισας: Κινγκ 7(1), Σπανός 9(1), Σούλτσε 7(1τρ. – 2ασ.), Σιγγούνας, Τόμας 4, Μπατής 11(1), Αριγκμπάμπου 6, Κολώκας 6(1), Παπαϊωακείμ 19, Κούρτοβιτς 2


* Ο Ολυμπιακός εν συνεχεία θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Κολοσσού στη Ρόδο (19-21 Σεπτεμβρίου) και σε τουρνουά στην Ιταλία (27-28/9). Στις 4 και 5 Οκτωβρίου οι Πειραιώτες θα δώσουν δύο φιλικά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από sport-fm.gr...
PanosIlio
Rankin ελπίζω να είναι έτσι γιατί παρόλο που είμαι συνειδητά υπέρ του καναπέ για να παρακολουθώ αγώνες το να βλέπεις αγώνα μέσα από το γήπεδο έχει μια διαφορετική χάρη.

Ούτε κάποιο από τα παιχνίδια με Μακάμπι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη? Ποιος ξέρει tongue.gif Ακόμα και αν έχει τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί...
lakersdynasty
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Sep 16 2008, 18:37 ) *
Rankin ελπίζω να είναι έτσι γιατί παρόλο που είμαι συνειδητά υπέρ του καναπέ για να παρακολουθώ αγώνες το να βλέπεις αγώνα μέσα από το γήπεδο έχει μια διαφορετική χάρη.

Ούτε κάποιο από τα παιχνίδια με Μακάμπι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη? Ποιος ξέρει tongue.gif Ακόμα και αν έχει τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί...


Ενα απο τα 2 παιχνιδια με την Μακαμπι θα μεταδοθει κανονικα και το αλλο θα εχει χαρακτηρα προπονησης. Αυτο που θα μεταδοθει θα ειναι προς τιμην του Νικολα Βουισιτς.

Αυτο θυμαμαι απο τα ρεπορταζ.
gsaa7
Καλησπερα παιδια.Το τουρνουα στη ροδο θα μεταδοθει απο κανενα καναλι?ξερει κανεις?
sacarame
QUOTE(gsaa7 @ Sep 20 2008, 16:31 ) *
Καλησπερα παιδια.Το τουρνουα στη ροδο θα μεταδοθει απο κανενα καναλι?ξερει κανεις?



Οχι φίλε μου,δυστυχώς δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη
www.red-white.gr
Το Αντ1 προτίμησε τις χιλιοπαιγμένες -ο Τσίλντρες να τις κάνει-επιθεωρήσεις,από τα πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού μας..

Μα καλά,είναι τελείως μα τελείως (λογοκρισία,αρχίζει από μα...).Είναι δυνατόν να μην προτιμήσουν αυτά τα παιχνίδια,όταν το ερυθρόλευκο κοινό διψάει για μπάσκετ μετά από τόσα χρόνια??

Δηλαδή φάγαμε στην μάπα όλο το καλοκαίρι τον Αλόνσο και τον Όσκαρ,και δεν θα πάρουμε γεύση από Τσίλντρες,Παπαλουκά κ.λ.π.??

Τι να πει κανείς............ 68.gif 68.gif
sacarame
QUOTE(www.red-white.gr @ Sep 20 2008, 16:57 ) *
Το Αντ1 προτίμησε τις χιλιοπαιγμένες -ο Τσίλντρες να τις κάνει-επιθεωρήσεις,από τα πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού μας..

Μα καλά,είναι τελείως μα τελείως (λογοκρισία,αρχίζει από μα...).Είναι δυνατόν να μην προτιμήσουν αυτά τα παιχνίδια,όταν το ερυθρόλευκο κοινό διψάει για μπάσκετ μετά από τόσα χρόνια??

Δηλαδή φάγαμε στην μάπα όλο το καλοκαίρι τον Αλόνσο και τον Όσκαρ,και δεν θα πάρουμε γεύση από Τσίλντρες,Παπαλουκά κ.λ.π.??

Τι να πει κανείς............ 68.gif 68.gif



O Αντ1 έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.Το συγκεκριμένο τουρνουά δεν διοργανώνεται από τον Ολυμπιακό αλλά από τον Κολοσσό.Επομένως,και χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω τον δικηγόρο τους,δεν έχει ο Αντ1 δικαιώματα στους συγκεκριμένους αγώνες..
Τώρα γιατί δεν νοιάστηκε να πάρει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου τουρνουά,αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Από ότι έχω διαβάσει πάντως,ούτε ο Γιαννάκης ήθελε να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη
Giorgos#4
ακουσα οτι ο κολοσος ηθελε τηλεοπτικη καλυψη αλλα δεν ηθελε ο οσφπ (και ηταν ορος για να ερθει)
www.red-white.gr
QUOTE(sacarame @ Sep 20 2008, 17:10 ) *
O Αντ1 έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.Το συγκεκριμένο τουρνουά δεν διοργανώνεται από τον Ολυμπιακό αλλά από τον Κολοσσό.Επομένως,και χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω τον δικηγόρο τους,δεν έχει ο Αντ1 δικαιώματα στους συγκεκριμένους αγώνες..
Τώρα γιατί δεν νοιάστηκε να πάρει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου τουρνουά,αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Από ότι έχω διαβάσει πάντως,ούτε ο Γιαννάκης ήθελε να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη


Eννοείται φίλε πως δεν αναφέρονται στο συμφωνητικό τα φιλικά παιχνίδια,ποσώ δε μάλλων,όταν τα διοργανώνει άλλη ομάδα.Αλλά όπως λες και στην τελευταία σου παράγραφο,θα μπορούσαν να αγοραστούν τα δικαιώματα,από το να δω το "Γάμος αλλά Πλάγια"..............
QUOTE(Giorgos#4 @ Sep 21 2008, 00:33 ) *
ακουσα οτι ο κολοσος ηθελε τηλεοπτικη καλυψη αλλα δεν ηθελε ο οσφπ (και ηταν ορος για να ερθει)

Αυτό δεν ισχύει φίλε μου,υπήρχε αυτή η παραφιλολογία πολλές μέρες,αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Μη ξεχνάς πως τον αγώνα παρακολούθησαν 2000 άτομα,και ήταν γεμάτο ρεπόρτερς.
lakersdynasty
QUOTE(www.red-white.gr @ Sep 21 2008, 03:58 ) *
Αυτό δεν ισχύει φίλε μου,υπήρχε αυτή η παραφιλολογία πολλές μέρες,αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Μη ξεχνάς πως τον αγώνα παρακολούθησαν 2000 άτομα,και ήταν γεμάτο ρεπόρτερς.


Kαι αυτο τι σημαινει? Θα παει κανεις ρεπορτερ αλλης ομαδας και θα μεταφερει σκαουτινγκ ριπορτ σε αντιπαλο προπονητη? tongue.gif

Το θεμα ειναι να υπαρχει καλυψη τηλεοπτικη ωστε να μπορει να "μελετηθει" το παιχνιδι. Το τι θα γραψει ο καθε ρεπορτερ στο σαϊτ του ειναι μια αλλη ιστορια και εχει καθολου εως λιγη βαρυτητα αυτο που γραφει τις περισσοτερες φορες.

Ο Κολοσσος ηθελε,δεν ηθελε να υπαρκει καλυψη το σιγουρο ηταν οτι δεν ηθελε ο Ολυμπιακος να υπαρξει πραγμα φυσικοτατο αφου τωρα χτιζονται οι ομαδες.
rankin
Τι γνωρίζουμε για το τουρνουά της Μπολόνια γενικά; Ξέρουμε αντίπαλο; Ώρα; Μέρα; Οτιδήποτε;
Ίσως να το βρούμε κάπου στο ιντερνετ το ματσάκι.. (ίσως και όχι)
PanosIlio
QUOTE("http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&tag=7817&pubid=1248326")
Oι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά της Mπολόνια στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις Bίρτους Mπολόνια, Aρμάνι Mιλάνο και Mπιέλα.
rankin
Έχω και νέα δεδομένα:
TORNEO (CRB - Bologna)
Sabato 27 settembre
ore 18.30 Armani Jeans Milano – Olympiacos Pireo
ore 20.30 Virtus Bologna – Angelico Biella

Domenica 28 settembre
ore 18.30 Finale 3°/4° posto
ore 20.30 Finale 1°/2° posto

Άρα το Σαββάτο στις 19:30 ώρα ελλάδος παίζουμε με την Αρμάνι... Απλώστε τα πλοκάμια σας μήπως και το δείχνει πουθενά.. Μπορεί να το πετύχουμε κάπου, έστω και μέσω Sopcast

**Πάλι δεν θα αγωνιστεί ο Παπαλουκάς πάντως, ενώ είναι άγνωστο το τι θα συμβεί με τους 3 προσφάτως αφιχθέντες..
PanosIlio
Αυτός ο Παπαλουκάς πόσο καταπονημένος πρέπει να ήταν για να μην παίρνει έστω και ελάχιστο χρόνο στα φιλικά?
enypnio
λογικά πολύ δεν μπορεί να λείπει από όλη την προετοιμασία της ομάδας ο βασικός πλέιμακερ χωρίς λόγο
rankin
Με τον Παπαλουκά δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει.. Ας κάνουμε λίγο υπομονή και θα δούμε.. Ακούγεται ότι είναι πολύ καταπονημένος και σκοπεύουν να τον ρίξουν στην δράση για τα καλά από τον νέο χρόνο.. Αυτός που θα πρέπει να μεγαλώσει και γρήγορα μάλιστα, είναι ο Τεόντοσιτς, που θα πάρει μεγάλο βάρος πάνω του φέτος και είναι υποχρεωμένος να τα καταφέρει.


Επίσης, αυτό που διάβασα προ ολίγου είναι η αλλαγή στον κανονισμό του "ημικυκλίου" που θα ισχύσει σίγουρα στην ευρωλίγκα φέτος (και ελπίσουμε και στην Α1). Μιλάω για τον κανονισμό σύμφωνα με τον οποίο ο επιτιθέμενος σε ακτίνα ενός μέτρου (ή κάτι τέτοιο) από την μπασκέτα, έχει το πλεονέκτημα έναντι του αμυντικού, και ΔΕΝ του σφυρίζεται επιθετικό φάουλ σε καμία περίπτωση (εκτός και αν απλώσει αγκώνες).. Ο κανονισμός αυτός σε συνδυασμό με την ανάκαμψη του Σόφο, δίνει ένα πελώριο πλεονέκτημα στον Σόφο (και τον Ολυμπιακό βεβαίως), και καταργεί επιτέλους την γελοιότητα, του να πέφτουν πάνω του διάφοροι και να εκτοξεύονται στο διάστημα προκειμένου να κερδίσουν επιθετικό φάουλ.. Νομίζω ότι οι θεατρινισμοί με τα επιθετικά του Σόφο θα αρχίσουν να εκλείπουν φέτος, αρκεί να εφαρμοστεί ο κανονισμός και στην Α1! (ικανούς τους έχω να μην τον εφαρμόσουν)
Ginobili
QUOTE(rankin @ Sep 25 2008, 09:43 ) *
και καταργεί επιτέλους την γελοιότητα, του να πέφτουν πάνω του διάφοροι και να εκτοξεύονται στο διάστημα προκειμένου να κερδίσουν επιθετικό φάουλ.. Νομίζω ότι οι θεατρινισμοί με τα επιθετικά του Σόφο θα αρχίσουν να εκλείπουν φέτος, αρκεί να εφαρμοστεί ο κανονισμός και στην Α1! (ικανούς τους έχω να μην τον εφαρμόσουν)

Καλά μην αρχίσουμε από τώρα τις κλάψες....Εξάλλου είναι πολλές οι φορές που ο Σόφο σπρώχνοντας κάνει φάουλ στην ρακέτα,και ακόμη περισσότερες....οι φορές που κάνει βήματα χωρίς να του τα σφυράνε.

Από την άλλη,ο Βασιλακόπουλος τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό του Γιαννάκη.....
PanosIlio
QUOTE(Ginobili @ Sep 25 2008, 13:09 ) *
Καλά μην αρχίσουμε από τώρα τις κλάψες....Εξάλλου είναι πολλές οι φορές που ο Σόφο σπρώχνοντας κάνει φάουλ στην ρακέτα,και ακόμη περισσότερες....οι φορές που κάνει βήματα χωρίς να του τα σφυράνε.

Από την άλλη,ο Βασιλακόπουλος τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό του Γιαννάκη.....


Δεν βλέπω κανέναν φίλαθλο του Ολυμπιακού να κλαίγεται... peace.gif

Ακόμα η χρονιά δεν ξεκίνησε παίδες, θα έχουμε καιρό για τέτοια........
rankin
QUOTE(Ginobili @ Sep 25 2008, 13:09 ) *
Καλά μην αρχίσουμε από τώρα τις κλάψες....Εξάλλου είναι πολλές οι φορές που ο Σόφο σπρώχνοντας κάνει φάουλ στην ρακέτα,και ακόμη περισσότερες....οι φορές που κάνει βήματα χωρίς να του τα σφυράνε.

Από την άλλη,ο Βασιλακόπουλος τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό του Γιαννάκη.....


Κανείς δεν κλαψούρισε! Αντιθέτως, εγώ πανηγύριζα! Θα κλαψούριζα μόνο σε περίπτωση που εκτιμούσα τους θεατρινισμούς ως θέαμα, μα έτσι και αλλιώς το θέατρο το έχω κόψει εδώ και πολλά πολλά χρόνια... Αν λοιπόν είναι να περιοριστεί η συμμετοχή του θεάτρου στο μπάσκετ, εγώ χαρούμενος θα είμαι!

Σημειώνω πάντως, γιατί μπορεί να μην έγινα κατανοητός, πως ο Σόφο και ο κάθε Σόφο, σπρώχνει δεν σπρώχνει, κάνει δεν κάνει φάουλ, εάν και εφόσον βρίσκεται εντός του ημικυκλίου ΔΕΝ θα υπάρχει θέμα φάουλ!
Όποιοι από εσάς θα έχουν παίξει ΝΒΑ live θα έχουν βιώσει άλλωστε το τραγικό φαινόμενο να "στήνεστε" για επιθετικό φάουλ και ο Μπεν Ουάλας να περνάει από πάνω σας, να σας πετάει κάτω, να παίρνει και φάουλ...
Ο συγκεκριμένος κανόνας είναι εξαιρετικά βολικός για τα δυνατά σέντερ, αφού τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα κοντά στη μπασκέτα και αφαιρεί το μειονέκτημα του να υποπέσουν σε επιθετικό φάουλ.
Ginobili
QUOTE(rankin @ Sep 25 2008, 10:41 ) *
εάν και εφόσον βρίσκεται εντός του ημικυκλίου ΔΕΝ θα υπάρχει θέμα φάουλ!

Ο συγκεκριμένος κανόνας είναι εξαιρετικά βολικός για τα δυνατά σέντερ, αφού τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα κοντά στη μπασκέτα και αφαιρεί το μειονέκτημα του να υποπέσουν σε επιθετικό φάουλ.

Αυτό είναι σωστό....και η ουσία της υπόθεσης. Και είναι ένας λόγος παραπάνω να "γκρινιάζουμε" στον Ζοτς που δεν παίρνει άλλον ψηλό... tongue.gif
ironman
παντως στο σπορτ24 λεει για το θεμα με τα επιθετικα

QUOTE
Η τελευταία διάταξη είναι αμφίβολο αν θα εφαρμοστεί από φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η κοινή λογική λέει ότι χρήζει άμεσης εφαρμογής, καθώς όσες ελληνικές ομάδες αγωνίζονται σε Ευρωλίγκα και Eurocup θα έχουν τον συγκεκριμένο κανονισμό στα παιχνίδια τους, όχι όμως και στα αντίστοιχα της Α1.


πολυ περιεργο ε;; rolleyes.gif
PanosIlio
Καθόλου περίεργο, στο sport24 λέει χαρακτηριστικά ότι είναι κοινή λογική....

Από πότε οι Έλληνες παράγοντες έχουν κοινή λογική?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.