Help - Search - Members - Calendar
Full Version: είμαι 20 και ψάχνω ομάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
dimdortas14
Καλησπέρα σε όλους, εύχομαι εκ βάθους καρδίας καλή και ευτυχισμένη χρονιά με υγεία. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αποφάσισα να ξεκινήσω προπονήσεις σε ομάδα μπάσκετ. Είμαι 20 χρονών, 1,90, 82κιλά , αθλητικός, σπουδάζω Αθήνα και μένω στον Χολαργό. Παίζω 3 χρόνια μπάσκετ αλλα πέραν απο λίγες προπονησούλες που ανέρχονται σε περιοδο 5 μηνών στο παρελθόν σε καποιες ομάδες, δεν εχω ασχοληθεί πιο σοβαρά. Μόνο σε ανοικτά γηπεδάκια και με φίλους. Δέν είμαι άσχετος σε καμία περίπτωση αλλα είμαι αρχάριος οσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Γι'αυτό λοιπόν απευθείνομαι σε σας, διότι αναζητώ μια ομάδα στην οποία θα μπορώ να κάνω προπονήσεις κ να εγκλιματιστώ άμεσα ωστε η ικανότητά μου να μαθαίνω γρήγορα , να μου επιτρέψει να βελτιωθώ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας biggrin.gif biggrin.gif
dontshoottheref
Ψάξου σε οποιαδήποτε ομάδα Δ Εσκα είναι κοντά στα μέρη σου, πήγαινε σε κάποιο αγώνα και μίλα με τους ανθρώπους της ομάδας να σου πουν αν ενδιαφέρονται για δοκιμές παιχτών. Προς το Μάιο/Ιούνιο θα δεις να ανεβαίνουν πολλά ποστ για δοκιμές από ομάδες οπότε θα έχεις και εκεί την ευκαιρία σου. Έτσι κι αλλιώς φέτος δεν θα έχεις δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα πρωταθλήματα νομίζω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.