Fireball
Jun 24 2006, 19:11
Καλησπέρα
Αυτόν τον καιρό διεξάγεται στο sport24.gr διαγωνισμός αθλητικής δημοσιογραφίας και θέλω τη βοήθειά σας. Όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει ένα μέλος του basketforum ασ πάει εδώ:
http://www.sport24.gr/wcbloggers_Trimmis.aspκαι ας ψηφίσει το πέμπτο όνομα
Τρίμμης
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και δώστε μου την ευκαιρία να γράφω για το μπάσκετ που όλοι αγαπάμε, συστηματικά
Αν δεν τα σκασεις εγω δεν ψηφιζω...
αεκτζού
Jun 24 2006, 23:13
Φίλε,εγώ το καθήκον μου το έκανα σαν καλή Σαμαρείτισα και ψήφισα!
Fireball
Jun 25 2006, 00:21
naste kala paidia. ante voithiste me giati de me blepw kala
airambado
Jun 25 2006, 00:51
οντως παιδια βοηθηστε το παλικαρι!!και εγω σε ψηφισα και εδωσα το λινκ σε μερικους ακομα!καλη τυχη!
NBAholic
Jun 25 2006, 02:18
naste kala paidia. ante voithiste me giati de me blepw kala
Είμαστε καλά παιδιά! Αν είσαι ο μόνος μπασκετικός εκεί μέσα, έχεις την ψήφο μου.
Fireball
Jun 25 2006, 03:28
ante sto 6% eimai makari na nikisw kai tha to gemisw sto mpasket. erxetai kai to pragmatiko pagkosmio prwtathlima eksallou:)
kolossos
Jun 25 2006, 05:45
Είχα κάποτε έναν συμπαίκτη με το όνομα σου.
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Για αυτό το λόγο και μόνον θα σε ψήφιζα. Αλλά από την στιγμή που είσαι και μπασκετικός έχω και έναν λόγο παραπάνω
airambado
Jun 25 2006, 15:10
παιδια δεν γινεται ομως ετσι με 10-11 ψηφους δεν γινεται τπτ.καλο ειναι να δημοσιευεται το λινκ σε οποιο φορουμ μπορειται η ακομα καλυτερα σε φιλους σας.γιατι η διαφορα οπως και να το κανουμε ειναι λιγο μεγαλουτσικη....γι αυτο ενεργοπιηθειται ολοι!!!μονο μια ψηφο μπορουμε να δωσουμε??
mikri prasini ollandeza
Jun 25 2006, 15:58
Σε έχω ψηφίσει και απ΄τους 6 υπολογιστές του σπιτιού!Έχω δώσει το link σε πολλλλλλλλλλούς φίλους!Τι άλλο να κάνω?
airambado
Jun 25 2006, 16:51
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Jun 25 2006, 01:58 PM)
Σε έχω ψηφίσει και απ΄τους 6 υπολογιστές του σπιτιού!Έχω δώσει το link σε πολλλλλλλλλλούς φίλους!Τι άλλο να κάνω?
ααα βλεπω πεινας και εχεις μονο 6 pc...τεσπα το ιδιο θα προτεινα να το κανετε και αλλοι!πρεπει να τον βοηθησουμε...ααα απο τους 5 μονο ο ενας παιρναει???
Fireball
Jun 25 2006, 20:10
eyxaristw re paidia. apla oi alloi mallon kanoun ladies. den mporw na katalabw ti ginetai. thnx gia ti stiriksi
Fireball
Jun 25 2006, 20:12
QUOTE(kolossos @ Jun 25 2006, 04:45 AM)
Είχα κάποτε έναν συμπαίκτη με το όνομα σου.
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Για αυτό το λόγο και μόνον θα σε ψήφιζα. Αλλά από την στιγμή που είσαι και μπασκετικός έχω και έναν λόγο παραπάνω
![bball.gif](../style_emoticons/default/bball.gif)
an ennoeis ton trimmi ton center ston kolosso rodou panta eixa periergia na ton gnwrisw. poy xathike aytos? thanx gia ti stiriksi
kolossos
Jun 25 2006, 20:59
QUOTE(Fireball @ Jun 25 2006, 09:12 PM)
an ennoeis ton trimmi ton center ston kolosso rodou panta eixa periergia na ton gnwrisw. poy xathike aytos? thanx gia ti stiriksi
Afto akrivws ennow, imastan mazi sta paidikoefivika tou kolossou mexri prin 2-3 xronia. Gia tin akriveia den xathike, apla den ipirxe pote... Den itan gia polla pragmata kai apla epidi itan 2,05 kai atoma me tetoio ipsos den iparxoun kai polla sto nisi, eixe vrethei na paizei apo ta 15 tou sto antriko (oxi oti epaize kai katholou stous agwnes...). Apotelesma aftou tou sprwksimatos itan nai men na dunamwsei poli alla apo texniki paremene to idio kakos. Otan pleon den ixe dikaiwma simmetoxis sto efiviko ton dwsane ston diagora (ekei plaka plaka prepei na epaikse kati psila) o opoios anevike stin g alla paraitithike kai fetos pire metaggrafi sto b topiko tis rodou opou den kserw an kai poso epaize.
Pantws mou kanei entipwsi pou ikseres oti iparxei kai aftos o paiktis
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Pou ton ixes mathei re thirio?
Fireball
Jun 25 2006, 21:11
re si mou aresei poly to mpasket kai kathe enarksi tou prwtathlimatos meletaw tis omades. Kai mou eixe kanei entypwsi otan ton eixa dei stin a2. giati emena me lene trimmi kai eimai apo thessalia. apo ekei kai katw osoi exoun to idio onoma to grafoun me ena m. kai aytos sti rodo to egrafe me 2 m. kai mou eixe kanei entypwsi.
Σε ψηφισα Τριμμη. καλη επιτυχια!
airambado
Jun 26 2006, 02:01
αντε ρε παιδια 7% ειναι δωστε το λινκ και σε αλλους...δεν τον ξερω τον φιλο μας αλλα και μονο που ζηταει την βοηθεια μας πρεπει να του την προσφερουμαι.....ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΑΙ....!!!!!
Fireball
Jun 26 2006, 02:54
nai ayto einai pou me ekplisei airambado. De se kserw kai omws me stirizeis arketa. se eyxariste kai esena kai ola ta alla paidia.
dizzy_fingers
Jun 26 2006, 14:25
Σε ψήφισα κι εγώ, έστω και λίγο καθυστερημένα.
Μόνο ο πρώτος κερδίζει?
Οι άλλοι δύο, στάνταρ κάνουν λαδιές οπότε...καιρός να βάλουμε κι εμείς τα μεγάλα μέσα.
![19.gif](../style_emoticons/default/19.gif)
Ξέρω ότι παίρνει μόνο μία ψήφο, αλλά μόλις κλείσετε τον υπολογιστή σας και τον ξαναξεκινήσετε, θα μπορείτε να ξαναψηφίσετε.
Οπότε, κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας (για να μπείτε στο basketforum
![71.gif](../style_emoticons/default/71.gif)
), πηγαίνετε στη σελίδα και ρίξτε μία ψήφο.
Προσωπικά την έχω βάλει στα bookmark και αυτό θα κάνω κάθε φορά.
Επίσης, αν έχετε dialup ή isdn, τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα.
Μπορείτε απλά να αποσυνδέεστε και να ξαναμπαίνετε στο ίντερνετ, χωρίς να κλείσετε το pc σας ασφαλώς, και θα είστε ελεύθεροι να ψηφίσετε
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
.
mikri prasini ollandeza
Jun 26 2006, 14:38
Βάλτε ξανά στο shoutbox τη σελίδα!
Εμένα δυστυχώς
![sad.gif](../style_emoticons/default/sad.gif)
δε μου γίνεται αυτό που λες dizzy...Φταίει ότι έχω dsl?Φταίω ότι το ένα το άλλο?δεν ξέρω τι φταίει πάντως δε μου γίνεται!Τέσπα..Καλή επιτυχία!Ελάτε basketόφιλοι!!!!!!!Όλοι μαζί!Γερά με τσαμπουκά!!Να ροκανίσουμε τη διαφορά!!Τι 45%, τι 9%!!Όλοι γερά!Πάμε για τον Τρίμμη!!!!!!!
dizzy_fingers
Jun 26 2006, 14:48
Μάλλον έχεις στατική ip.
Είσαι η περίπτωση 1/1000
![sad.gif](../style_emoticons/default/sad.gif)
..
dizzy_fingers
Jun 26 2006, 17:02
Άκυρο το παραπάνω ποστ μου...χρησιμοποιούν cookies οπότε είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...
Αν έχετε την υπομονή μπορείτε να το βρείτε και να το σβήσετε από τον σκληρό σας.
sihainas
Jun 26 2006, 18:38
Η μπορείτε να τα σβήσετε όλα όπως κάνω κι εγώ τακτικά...
Fireball
Jun 26 2006, 20:15
QUOTE(morfi @ Jun 24 2006, 09:25 PM)
Αν δεν τα σκασεις εγω δεν ψηφιζω...
![banana.gif](../style_emoticons/default/banana.gif)
min psifizeis tote file mou. voitheia zitisa oxi eksagora
Fireball
Jun 26 2006, 20:17
ontws den mporeite na me psifizete gia deyteri fora. dystyxws. alla oi alloi sigoura kanoun ladies.
weirdo1977
Jun 26 2006, 23:06
ο αγκούλο έχει την στήριξη του λαου το ARI, [www.emperor.gr] λίγο δύσκολα τα πράματα...
http://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?t=562&highlight=
airambado
Jun 26 2006, 23:53
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 26 2006, 12:25 PM)
Σε ψήφισα κι εγώ, έστω και λίγο καθυστερημένα.
Μόνο ο πρώτος κερδίζει?
Οι άλλοι δύο, στάνταρ κάνουν λαδιές οπότε...καιρός να βάλουμε κι εμείς τα μεγάλα μέσα.
Ξέρω ότι παίρνει μόνο μία ψήφο, αλλά μόλις κλείσετε τον υπολογιστή σας και τον ξαναξεκινήσετε, θα μπορείτε να ξαναψηφίσετε.
Οπότε, κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας (για να μπείτε στο basketforum
![71.gif](../style_emoticons/default/71.gif)
), πηγαίνετε στη σελίδα και ρίξτε μία ψήφο.
Προσωπικά την έχω βάλει στα bookmark και αυτό θα κάνω κάθε φορά.
Επίσης, αν έχετε dialup ή isdn, τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα.
Μπορείτε απλά να αποσυνδέεστε και να ξαναμπαίνετε στο ίντερνετ, χωρίς να κλείσετε το pc σας ασφαλώς, και θα είστε ελεύθεροι να ψηφίσετε
.
eisai sigouros oti ginetai auto??aa εκανα και τοπικ στο dvd stuff για να σε ψηφισουνε...
mikri prasini ollandeza
Jun 27 2006, 00:16
Φίλε..θέλω να βγεις για να μην βγουν οι άλλοι!!!!!!!!!!
Fireball
Jun 27 2006, 16:29
ela kai ftasam sto 12 paidia. Ligo akomi kai tha perasoume siga siga. na pw oti i psifoforia einai mexri 11-12 Ioyliou!
suspect
Jun 27 2006, 16:47
Και τι θα γινει, για 15 μερες θα εχουμε συνεχη μηνυματα στο shoutbox και το τοπικ θα φτασει στις 20 σελιδες ?
suspect
Jun 27 2006, 19:09
γιατι οχι ?
γιατι κατα τη γνωμη μου κατηντησε κουραστικη ζητιανια.
Ενταξει, θεμιτο ειναι να κανεις μια προσπαθεια και να προσπαθεις για το καλυτερο για σενα.
Θεμιτο επισης ειναι να ζητας και την ψηφο των αλλων για την προσωπικη σου φιλοδοξια.
Απο κει και περα, συνεχεια μηνυματα στο shoutbox με σκοπο την αλλοιωση της ψηφοφοριας, το παρον τοπικ να γινεται 3 σελιδο, τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια, ε, ελεος και ημαρτον πια!!!!
Και να πω οτι ειναι καποιος απο τα active members του φορουμ που εχει ενεργη συμμετοχη, που ερχεται στα bm, παει στην ευχη, αλλα οχι για καποιον που μπηκε χθες!
Φιλε Τριμμη δεν εχω κατι με σενα, δεν σε ξερω αλλωστε και σου ευχομαι καλη επιτυχια.
Απλως οπως λεει και η παροιμια, το πολυ το κυριε ελεησον....
Fireball
Jun 27 2006, 19:17
einai ok to shoutbox twra? se pliroforw oti kai sto forum mpainw kathe mera kai exw apodeiksei poso thelw na to prostatepsw stous admins. Kai sygkekrimenos admin to kserei kala ayto giati exoume milisei gia poly sigkekrimeno thema pou mporouse na kanei zimia sto forum. kai den einai zitiania na zitas voitheia apo kapoious pou moirazesai koina pragmata. kai ta themata einai gia na megalwnoun..
Fireball
Jun 27 2006, 19:19
kai o dizzy nomizw katalave ti ennow.
mikri prasini ollandeza
Jun 27 2006, 19:53
Oκ..με το shoutbox νομίζω ότι το ψιλοπαρακάναμε....Σόρρυ κιόλας κι από μένα που έβαλα το τελευταίο...Από ΄κει και πέρα ένα πράμα έχω να πω μόνο..Καλή επιτυχία!
Υγ:Δεν κρατάω κακία σε κανέναν..μη φοβάστε...
Fireball
Jun 27 2006, 21:00
pigame sto 19 kai sinexizoume
dizzy_fingers
Jun 27 2006, 22:46
Ότι διαφορές έχετε, λύστε τις μεταξύ σας μέσω πμ έχοντας υπ'όψιν ότι πάντα η κάθε πλευρά έχει τα δίκια της...
suspect
Jun 27 2006, 23:22
Δεν υπαρχουν διαφορες για να λυθουν μεσω πμ.
Προσωπικα με ενοχλησε κατι, το εξεφρασα ( κοσμια πιστευω ) το εξηγησα επαρκως και δεν επανερχομαι.
Εξαλλου Σπυρο δικο σου ειναι το forum, u judge and u know better amigo.
Fireball
Jun 28 2006, 01:01
de nomizw oti imoun proklitikos. kai den ksanapeiraksa to shoutbox. alla oxi oti de symmetexw kai sto forum. to na grafw gia na grafw de nomizw oti einai kai o,ti kalytero
Fireball
Jun 28 2006, 16:51
mesa se mia wra xtes ta ksimerwmata o angulo pire 20%. e ma ginetai ayto me timia mesa? paidia sas parakalw mi me psifizete 2 kai 3 fores apo to idio pc
dizzy_fingers
Jun 28 2006, 18:39
Μα ούτως ή άλλως, δε μπορούμε να ψηφίζουμε πάνω από μία φορά από τον ίδιο υπολογιστή.
Έχοντας αυτό, λοιπόν, ως δεδομένο μήπως πρέπει να ψάχνεις και αλλού για βοήθεια, αφού τα περισσότερα αν όχι όλα τα τακτικά μέλη του b-forum έχουν ήδη ψηφίσει?
Επίσης, κάνε μία καλή και γράφε με ελληνικά κι όχι greeklish.
Πως θα φαινόταν αν έγραφες και τα άρθρα του διαγωνισμού με greeklish?
mikri prasini ollandeza
Jun 28 2006, 19:17
Xa
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
!Και να ρωτίσω...αυτός που βγαίνει πρώτος τι κερδάει?
dizzy_fingers
Jun 28 2006, 19:27
Μάλλον θα γράφει στο site.
Γι'αυτό, αν βγει ο Τρίμμης, καταλαβαίνετε τί σπαμάρισμα και διαφήμιση για το b-forum περιμένουμε να πέσει από τη στήλη του
!
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
Δύσκολα όμως τα πράγματα...
Fireball
Jun 28 2006, 22:46
Dizzy είμαι άνεργος και πρέπει να βρω κάποτε δουλειά. ο νικητής θα προσληφθεί έναν χρόνο από την ιστοσελίδα. Είναι αδικία ρε γμτ ο άλλος να δίνει 20% αύξηση στον εαυτό του σβήνοντας cookies και αλλάζοντας συνεχώς ip. Παιδιά δε ζητιανεύω, απλώς θέλω τη βοήθειά σας.
dizzy_fingers
Jun 28 2006, 23:26
Αν το basketforum είχε 10.000 μέλη και με το που άνοιγες εσύ το τόπικ, έπαιρνες αυτόματα κεφάλι με 20%...με αποτέλεσμα να πάρεις εσύ τη δουλειά...θα ήταν πιο δίκαιο από αυτό που κάνει ο άλλος?
Όσο για αυτό:
Dizzy είμαι άνεργος και πρέπει να βρω κάποτε δουλειά.
δεν συνάδει με αυτό
Παιδιά δε ζητιανεύω, απλώς θέλω τη βοήθειά σας.
Fireball
Jun 28 2006, 23:58
Καλώς. έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.
airambado
Jun 29 2006, 20:30
ο τριμμης αυτη τη στιγμη ειναι ισοπαλος με τον πρωτο στο 37%!!!παμε γερα!!
Fireball
Jun 29 2006, 20:39
paidia den kserw an ayto to pososto einai katharo i an kapoios kanei ladies. de thelw ladies to epanalambanw. to poly poly na akyrwthw an ginetai kati tetoio. KAI DE THELW!
mikri prasini ollandeza
Jun 29 2006, 21:08
Σίγουρα κάποιος κάνει λαδιές και βρες γρήγορα ποιος!!
Fireball
Jun 30 2006, 00:08
meta apo episimi enimerwsi to pososto ayti ti stigmi einai katharo. briskomaste stin prwti thesi me 38% kai o deyteros me 37%. kratame gera!!!
Fireball
Jul 1 2006, 02:41
nice day today me ti diafora na kimenetai 1-2% kata mas.alla pou tha paei kati tha kanoume
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.