Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy Challenge 06/07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
qiangdade
QUOTE(Unstoppable @ Nov 8 2006, 10:23 PM) *
Απογοητευση ο Lorbek -> -9....

kai o bogdanovic. Alla toulaxiston aytos pire to 15%...
Anaz
Πωπω μας εκαψε ο Λορμπεκ!Κ τον προτιμησα απ'τον Bogdanovic γιατι τον θεωρουσα πιο αξιοπιστο.. 40.gif
Πολυ χαμηλα κ ο Διαμαντιδης!Καλα που ηταν κ ο Ζησης...
Ο Τελετοβιτς απο τοτε που τον πουλησα βρηκε την υγεια του ο ανθρωπος! 13.2 σημερα.Μια χαρα..
O Michael Wright που λεγαμε πολυ καλα τα πηγε παλι..

Ο Ρουμπιο τι γίνεται,δεν παίζει?

Αυριο χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα 8αρακι απ'τον Ζιζιτς... 42.gif
leonkalf
88,6 με 4 παίκτες σήμερα! Πολύ καλά!!

Για να δούμε αύριο... Με ανάλογη συνέχεια και απ' τους άλλους χτυπάω μεγάλο σκορ...

Φτου, φτου μη ματιάσω..
thrylos7
Πολυ χαμηλα κ ο Διαμαντιδης!Καλα που ηταν κ ο Ζησης...

Ήταν επειδή τον πήρα εγώ...
Το κακό είναι ότι πήρε τη θέση του Νικόλα... rolleyes.gif
Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη θέση στον άσσο "κλείδωσε" κι έτσι θα έχω μια αλλαγή λιγότερη να κάνω... (ενώ τον Ζήση θα έπρεπε να τον πουλήσω μετά από αυτή την αγωνιστική).

O Michael Wright που λεγαμε πολυ καλα τα πηγε παλι..

Και τώρα παίζει με τον Άρη ε; ...

Αυριο χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα 8αρακι απ'τον Ζιζιτς...

Έχω καλό προαίσθημα για τον Άντρια όπως ξαναείπα...
Το κακό είναι ότι δεν έχω και τόσο καλό προαίσθημα για την αγωνιστική γενικότερα..

Bogdanovic... Lorbek... σειρά έχει ο τρίτος της παρέας Trias;
Anaz
Έχω καλό προαίσθημα για τον Άντρια όπως ξαναείπα...
Επιβεβαιώθηκες!! biggrin.gif
Οχι ρε Φωτση μόλις σε πούλησα βρηκες να κανεις το ματς της αγωνιστικης??Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει με μενα.. w00t.gif
thrylos7
Πράγματι... και στα δύο... wink.gif

Οχι ρε Φωτση μόλις σε πούλησα βρηκες να κανεις το ματς της αγωνιστικης??Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει με μενα..

Μ' εμένα πάλι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο... μόλις τους παίρνω τα πάνε χάλια...
enypnio
o fotsis mou xemine kata lathos se kati omades na refarw ton mitso

o vasileiadis kai o mitsos me kapsane

episis aytos o jordi trias einai ontos kalos einai tyxaio pou paei toso kala na xero giati ton exw se arketes omades
leonkalf
O Jasaitis τι έπαθε? 0π.?

Πήγα εξαιρετικά με 174,4 π. αλλά με 0 από Jasaitis. Που να έπαιρνα και από κει πόντους! Κρίμα...
Unstoppable
QUOTE(leonkalf @ Nov 10 2006, 02:42 AM) *
O Jasaitis τι έπαθε? 0π.?

Πήγα εξαιρετικά με 174,4 π. αλλά με 0 από Jasaitis. Που να έπαιρνα και από κει πόντους! Κρίμα...

Και μενα η δευτερη μου ομαδα πηγε σχετικα καλα με 168,9 με 0 απο Jasaitis 68.gif , η πρωτη μου ομως πολυ χαλια με 135,2, α ρε Lorbek...
Alexmei
γιατί δν είμαι καν στην λίγκα; στην βαθμολογία δν με δείχνει καθόλου! blink.gif
sihainas
Μόλις μπήκα κι εγώ στην λίγκα... αυτή την αγωνηστική από 6000+ στην γενική βαθμολογία βρέθηκα 1900 χαχα...
Anaz
O Zησης εχει πιάσει πολυ καλη τιμή κ μάλλον πρέπει να τον πουλήσω αλλα δεν βλέπω καποια πολυ καλη(τερη) επιλογη..Ισως αν ηταν λιγο φτηνοτερος ο Τεο..Αν εχετε καμμια προταση...
Παντως ο Πριτζιονι εχει πολυ ελκυστικη τιμή!
Aπ'τα γκαρντ μου δεν ειμαι ικανοποιημενος-πλην του Ακερ-!Ο Γιασαιτις δεν ειναι αξιοπιστος οποτε θα φυγει,αλλα κ εκει δεν εχω βρει αντικαταστατη..Ισως ο Χανσεν..?Ακουω προτασεις.. biggrin.gif
Ki ο Χατζηβρεττας μ'εχει κερδισει τελευταίως..
Απ'τους ψηλους ο Κασουν φαινεται ν'ανεβαινει κ εχει καλη τιμη.Μαλλον θα αντικαταστησω τον Burell με αυτον,οποτε... ΠΑΡ'ΤΕ BURELL!! 19.gif
Ο Ζιζιτς μας εκανε την χαρη κ πλεον εφτασε τα 62 credits!Oσα κ η προταση της εβδομαδος.. wink.gif
thrylos7
Σωστός, αλλά μην τα μαρτυράς και όλα...

Οι αγωνιστικές 4 και 5 είναι πολύ ωραίες!
Anaz
Καμμια πρόταση για πλευ κ γκαρντ δεν εiδα όμως.. biggrin.gif
sihainas
Εγώ σκέφτομαι να διώξω τον Διαμαντίδη...καλά θα κάνω; και αν ναι... ποιον να πάρω; (αν τον πουλήσω θα έχω 70 credids...)
thrylos7
Mου φαίνεται πρέπει να βάλουμε στη Basketnews και στήλη με προτάσεις για το EFC... tongue.gif
amanolar
Sth thesh 1-2 mia aksiopisth lysh einai o Planinic. Ton exo 2 ebdomades kai bgazei matia...

Zoran Planinic Tau Ceramica week score: 27.5 average score: + 19.5

To mono meion einai oti exei anebei h timh tou..

Oups, molis diapistosa oti h timh tou brisketai sta ypsh.. sad.gif
Se kati fthnotero isos o Castle tou Arh einai isos mia prosorinh lysh, toulaxiston gia ta entos paixnidia.

Sorry gia ta greeklish alla den exei greek font auto edo to briki... sad.gif
Anaz
o planinic δυστηχως ειναι πλεον αρκετα ακριβος!Καλη φτηνη λύση ειναι ο Πριτζιονι.Αλλα Διαμαντιδη δεν θα πουλούσα!Ειδικα για 70 credits.
sihainas
Arkadie... μαζί σου κι εγώ... Scola και Χάτζη πήρα.... τώρα για την τρίτη μου αλλάγη ψάχνομαι λίγο... μου 'χει καθήσει να δώσω Διαμαντίδη αλλά δεν ξέρω... μια πιθανή αλλαγή Διαμα με Παπαλούκ θα ήταν καλή; Στα ίδια λεφτά είναι..
thrylos7
Στο τέλος της χρονιάς ο Διαμαντίδης θα είναι πιο πάνω από τον Παπαλουκά...
Anaz
Ο Ζιζιτς εχει κ αλλα περιθωρια να ανεβει η τιμη του.
πραγματι αλλα σιγα σιγα λεω να προτιμησω πιο σιγουρες κ σταθερες λυσεις.Μια απο αυτες ο Σκολα οπως προειπωθηκε!
Τον Διαμαντιδη επισης δεν τον αλλαζεις,ειδικα για 70 credits!Αυτη ειναι η αποψη μου κ το ξαναλεω!Να'χε φτασει 90 κ να'χες αναγκη αλλου,το συζηταμε..

Τελικα λεω να μεινω αλλη μια βδομαδα ως εχει στα γκαρντ κ να αλλαξω τον Τομας με τον Τριας να βγαλουμε κανα credit,γιατι την αλλη βδομαδα θα παρω σιγουρα σεντερ.Αν κ φοβαμαι οτι ισως μου στοιχισει η μη αντικατασταση του Γιασαιτις..

Εξακολουθω παντως να μην βλεπω καμμια πολυ καλη λυση στο 2-3..Εχω καποιους υποψη μου που εχουν πτωτικη πορεια τωρα,αλλα για πιο μετα..Δεν βλεπω παντως αξιοπιστους σταθερους σε λογικη τιμη..
Unstoppable
Εγω τον Acyol δεν τον διωχνω ακομα, αυτη την βδομαδα πονταρω στον Milic, δεν ειναι τπτ φοβερο αλλα απο οτι εχω δει ειναι αρκετα σταθερος...
sarounas
QUOTE(Unstoppable @ Nov 15 2006, 08:45 AM) *
Εγω τον Acyol δεν τον διωχνω ακομα, αυτη την βδομαδα πονταρω στον Milic, δεν ειναι τπτ φοβερο αλλα απο οτι εχω δει ειναι αρκετα σταθερος...

ακριβώς αυτό σκέφτηκα για Μίλιτς, ακόμη και να μην πάει καλά, έχει πολύ καλό μέσο όρο και δεν χάνεις credits

πάντως εμένα δεν πάνε καθόλου καλά οι ομάδες μου, είχα ποντάρει πολλά σε Τρίπκοβιτς και Μοραντές, δεν τους πουλούσα γιατί έλεγα που θα πάει θα παίξουν, αλλά όχι μόνο δεν έπαιξαν αλλά έκαναν και αρνητικά σκορ, τώρα ξέρω ότι θα σαρώσουν αφού τους πούλησα...

πάντως περιμένω ανάκαμψη, νομίζω ότι έκανα καλές επιλογές.
thrylos7
Κι εγώ το ελληνικό δίδυμο θα προτιμούσα...
Unstoppable
Με κατεστρεψε ο Ricardo Greer, -3.....
Alexmei
Ο Χ"βρέττας εκτωξέφτηκε από 35,19 credits στα 46,54!!! άσε που είχε week score 14,3 ενώ Avrg έχει 12,4... 77.gif Με υποχρέωσε! 41.gif

Υ.Γ. Πάω να τα πω στον ξάδερφο του Χ"βρέττα!! (παίζουμε μπάσκετ μαζί tongue.gif )
Anaz
Απ'τους ψηλους ο Κασουν φαινεται ν'ανεβαινει κ εχει καλη τιμη.Μαλλον θα αντικαταστησω τον Burell με αυτον,οποτε... ΠΑΡ'ΤΕ BURELL!!
opoios με παρακολουθει κ με ακουσε βγηκε κερδισμένος!!Ο Burell σημερα πρεπει να'κανε πανω απο 30... 19.gif
ΕDIT: Για την ακριβεια 39.6 κ παιζει να'ναι ΜVP της αγωνιστικής..!!
kill.gif
leonkalf
Τι βλακεία να αλλάξω τον Πεν με τον Σόλομον....
Θα είχα πιάσει πολύ καλύτερη βαθμολογία από τους 150,2 π.

Και ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής
thrylos7
Δυστυχώς μέχρι τώρα υπάρχουν πολλές καλές επιδόσεις από τους παίκτες, οι κακές των πολύ καλών παικτών είναι πασιφανείς και το παιχνίδι έχει γίνει πάρα πολύ εύκολο...
Alexmei
Δύσκολα τα πράγματα με τις αγορές ρε παιδί μου... ο Ντόμερκαντ με σκότωσε με το -1 week score του... sad.gif δν πειράζει τον πούλησα όμως γιατί ανέβηκε η τιμή του και αγόρασα Jonas Macioulis και τον Nikos Zisis tongue.gif
christos
Αν δεν πατωναν ετσι οι Ντομερκαντ,Ντελκ αυτην την βδομαδα θα'κανα πολυ καλο σκορ!
Γι'αυτο κ εγω τους εδιωξα κ τους δυο..! 19.gif
Unstoppable
Κατι καναμε αυτη την εβδομαδα, απο 147η ομαδα πηγε 13η...
sihainas
Εγώ πάντως αυτή τη βδομάδα έκανα ατομικό ρεκόρ... 185,5 πόντοι και έτσι ανέβηκα 5ος στο private league... πολύ χάρηκα τώρα...
thrylos7
1ος Ελληνας για την εβδομαδα! Τι δωρο παιρνω? Τπτ? Γκρρρ.

Μπράβο!
Σιγά μην πάρεις και δώρο... Σε ποιο fantasy νομίζεις ότι παίζεις; tongue.gif

Κατι καναμε αυτη την εβδομαδα, απο 147η ομαδα πηγε 13η...

Χαλαρά ε; tongue.gif

Εγώ πάντως αυτή τη βδομάδα έκανα ατομικό ρεκόρ... 185,5 πόντοι και έτσι ανέβηκα 5ος στο private league... πολύ χάρηκα τώρα...

Γενικά πάντως, δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά τα υψηλά σκορ αυτή την αγωνιστική... Όχι ότι δεν είναι καλοδεχούμενα...
Unstoppable
Εμενα παντως μου ηρθε χθες το πακετο με την μπαλα για την πρωτη αγωνιστικη και εχουν βαλει μεσα την φθηνη molten BGE7 και οχι την GL7 που επρεπε, τους εστειλα mail, για να δουμε τι θα γινει....
thrylos7
Ναι ε; Media guide έλαβες;
Anaz
εχουν βαλει μεσα την φθηνη molten BGE7 και οχι την GL7 που επρεπε
Πλακα κανεις!!! ohmy.gif 68.gif 68.gif
Unstoppable
QUOTE(thrylos7 @ Nov 24 2006, 07:40 PM) *
Ναι ε; Media guide έλαβες;

Guide ευτυχως ειχε...
Alexmei
παιδιά όταν έχει αυτό (--->) σημαίνει ότι ο παίχτης έφυγε από την ομάδα;
Unstoppable
Xαχαχαχα, τωρα αν δειτε στην σελιδα με τον νικητη της εβδομαδας αναφερουν Molten GE7, τραγικοι ειναι δυστηχως....
Anaz
Aπαράδεκτοι!!Κ μεγαλη ξενερα.. 68.gif
thrylos7
Και παρουσία στη βραδιά (γεύμα - δεξίωση, δεν ξέρω) των VIP... με τους 10 καλύτερους παίκτες της χρονιάς και όλη την αφρόκρεμα της διοργάνωσης... Αυτό είναι το πραγματικό δώρο!
thrylos7
Λες ε; laugh.gif

Όχι ότι θα το σκεφτόμουν...
enypnio
ton tripikovic tis partizan ti na ton kanw? na ton poulisw i oxi? pia einai i gnwmi twn eidikwn?
treathitch
QUOTE(enypnio @ Nov 28 2006, 03:48 AM) *
ton tripikovic tis partizan ti na ton kanw? na ton poulisw i oxi? pia einai i gnwmi twn eidikwn?

Η γνώμη και των άσχετων ακόμα είναι "γιατί τον αγόρασες;"
Είναι ο χειρότερος παίκτης στο fantasy ο φίλος και το έδειξε και πέρσι όταν στον πρώτο γύρο είχε μ.ο. -2.2.
Φέτος έχει -3.4 και παραμένει ο χειρότερος, "βελτιώνοντας" την ατομική του επίδοση. Κοινώς, ο τύπος είναι ανέκδοτο (fantasy-wise only..).

Μια μικρή σημείωση μόνοQ Όποιος είχε δει το περσινό ματς Παρτιζάν-Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι (το ματς που ξεκίνησε η κατρακύλα των πρασίνων, τουλάχιστον όσον αφορά την ποιότητα του μπάσκετ που έπαιζαν), θα θυμάται ότι ο Ούρος έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στην Ευρωλίγκα. Είχε ranking 17, έχοντας σκοράρει 24 πόντους. Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτα, μπορεί όμως να αποδειχθεί σύμπτωση μεγάλη αν επαναλάβει τέτοιο παιχνίδι...
enypnio
ok na sai kala ekana reset
sihainas
πωπω....είμαι πολύ τυχερός... τελευταία στιγμή σήμερα πούλησα τον Trias που έκανε ranking 4 και επειδή δεν είχα και πολλά λεφτά... πήρα τον Μαυροκεφαλίδη ελπίζωντας πως θα κάνει ένα καλό παιχνίδι... και μπαίνω τώρα και τι να δω... είχε κάνει 27... τώρα ελπίζω σε ένα καλό παιχνίδι του Ντόμερκαντ αύριο γιατί θεωρώ πως οι υπόλοιποι θα πάνε μια χαρά...μόνο αυτόν φοβάμαι λίγο... btw... σήμερα με 4 παίχτες έκανα συνολικό σκορ 82... πάω για νέο ατομικό ρεκόρ μου φαίνεται
amanolar
Nai ego thn pathsa me ton Trias.
Eprepe na to perimeno, h Barca eixe dyskolo paixnidi sth Mosxa.
Profanos gi'auto htan most sold player...
Kserei kaneis an anebhke h timh tou, giati den sygkrathsa thn timh tou prin thn agonistikh.

Epishs o Tepic pali den apedose. Ma pos eixa thn entyposh oti autos o pitsirikas einai megalh paixtoura...
Sth pyra!!! 19.gif

Elpizo ta dynata mou xartia na apodosoun kalytera.

P.S. Sorry gia ta greeklish paidia, ksexathka :-(
enypnio
asto gmt kai egw poulisa ton ouros kai pira ton tepic kai egine i kolopersini symptwsi kai mou to pe o eidikos oti persi eixe valei 20 pontous

gmt aytos o nomos tou merfi
treathitch
QUOTE(amanolar @ Nov 30 2006, 05:15 PM) *
Nai ego thn pathsa me ton Trias.
Eprepe na to perimeno, h Barca eixe dyskolo paixnidi sth Mosxa.
Profanos gi'auto htan most sold player...
Kserei kaneis an anebhke h timh tou, giati den sygkrathsa thn timh tou prin thn agonistikh.

Γιατί δε μπήκες εδώ;
http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...jordi-trias/258
Αυτά ήταν τα στοιχεία του Τρίας πριν την αγωνιστική
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.