Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιος θα πάρει το χρυσό στο Πεκίνο;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
treathitch
Από το '96 και μετά είμαστε 1-1, πάντως. Μία νίκη με 6, μία ήττα με 6. Αυτά, πάντα με ΝΒΑ παίκτες. Πώς θα χάσουμε με 20, αυτό δεν το ξέρω...
NBAer
QUOTE(treathitch @ Aug 13 2008, 15:52 ) *
Από το '96 και μετά είμαστε 1-1, πάντως. Μία νίκη με 6, μία ήττα με 6. Αυτά, πάντα με ΝΒΑ παίκτες.

Το μπασκετ δεν αρχιζει απο το 96. Παντως τα 6,6αρια δεν μας πανε..... biggrin.gif

Πώς θα χάσουμε με 20, αυτό δεν το ξέρω...

Θα το δεις.... biggrin.gif
Επισης δεν ειπα με 20.
20 ειναι λιγοι. Νομιζω αυτη τη φορα θα διασυρθουμε. Απο τη μια χαιρομαι λιγο, αλλα επειδη ειναι ακομα σε σταδιο ομιλων τελικα λυπαμαι και δεν θελω να διασυρθουμε σε καμια περιπτωση γιατι ισως μας(την Ελλαδα εννοω) πειραξει στην ψυχολογια και μας κανει κακο και δεν παμε τελικο(ο σκοπος μου ειναι τελικος Ελλαδας-ΗΠΑ και να το παρουν οι ΗΠΑ με κανα 120-79).

Επισης πονταρω στο οτι ο Γιαννακης και αυτη η εθνικη ομαδα anyway δεν φορτσαρει στους ομιλους στα μεγαλα παιχνιδια. Τα νοκ-αουτ ειναι το φορτε της. Οποτε ισως δεν παιξει στο 100% της.....

QUOTE(nikefalin @ Aug 13 2008, 13:58 ) *
δηλαδή να κάτσει λιγότερο από 15 η μπίλια κερνάς όλο το κόσμο ? tongue.gif biggrin.gif

Ε φυσικα.... 69.gif
leonkalf
QUOTE(NBAer @ Aug 13 2008, 16:05 ) *
(ο σκοπος μου ειναι τελικος Ελλαδας-ΗΠΑ και να το παρουν οι ΗΠΑ με κανα 120-79).

Δηλ. εσύ είσαι κατά της Ελλάδας??? ohmy.gif

Τι σόι Έλληνας είσαι που θες να χάσουμε???? blink.gif
nikefalin
QUOTE(leonkalf @ Aug 13 2008, 16:14 ) *

μη μου πυροβολείται τον nbaer tongue.gif αν δείτε τα πόστ του μετά τη Σαιτάμα θα καταλάβετε, μια χαρά Ελληνας είναι, απλά περιμένω κέρασμα αύριο biggrin.gif
Gravedigger

Δεν το βρίσκω τόσο περίεργο!Εγώ δεν είμαι γενικά κατά της Ελλάδας απλά θέλω το χρυσό να το πάρουν οι Αμερικάνοι.Με την Ελλάδα 2η smile.gif
NBAer

Το οτι ειμαι Ελληνας δεν σημαινει οτι υποστηριζω και ολα τα Ελληνικα πραγματα περισσοτερο απο καποιο ξενο πραγμα.
Πχ υποστηριζω την Ελλαδα στο ευρωπαικο πρωταθλημα μπασκετ περισσοτερο απο ολες τις αλλες ομαδες και εσκασα απο την λυπη μου που δεν το πηραμε. Πχ υποστηριζω την Ελλαδα στους Ολυμπιακους αγωνες στο μπασκετ περισσοτερο απο ολες τις ομαδες εκτος των ΗΠΑ. Κλπ....

Γιατι θα επρεπε να ισχυει οτι αφου ειμαι Ελληνας αρα και θα επρεπε να συνεπαγοταν την υποστηριξη απο μερους μου ολων των Ελληνικων πραγματων περισσοτερο απο ολα τα αλλα τα ξενα?
Δεν βλεπω κανενα φοβερο λογο....
treathitch
Όπως λέγαμε και στο Παγκόσμιο, ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει όποια ομάδα γουστάρει. Όχι επειδή είναι Έλληνας να πρέπει σώνει και ντε να υποστηρίζει Ελλάδα

Βέβαια, αυτά τα 120-79 κλπ, σου λέω εκ των προτέρων ότι είναι αστειότητες. Αν χάσουμε στον όμιλο, θα το έχουμε παλέψει, γιατί παίζουμε για τη 2η θέση του ομίλου. Η ομάδα θα κατέβει για νίκη και μάλιστα με διαφορά, γιατί υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο της 3πλής ισοβαθμίας στη μέση. Χώρια που εμείς παίζουμε άμυνα. Χώρια που οι Αμερικάνοι αφήνουν ελεύθερα σουτ και δε βάζουν τα δικά τους ανοικτά...

Θα πέσει γέλιο αύριο
Vas
Υποτίθεται ότι για να λες ότι είσαι Έλληνας πρέπει να έχεις κάνει κάποια πράγματα…
π.χ. να έχεις βαπτιστεί χριστιανός, να έχεις ελληνική κουλτούρα, να έχεις πάει στρατό, να σου αρέσει το σουβλάκι ,να την έχεις πει σε ένα ξένο ότι μόνο στην Ελλάδα ξέρουμε να διασκεδάζουμε (αυτό για τους φοιτητές στο εξωτερικό), να υποστηρίζεις την Ελλάδα στο μπάσκετ, να βρίζεις την Αμερική…
Αν δεν έχεις κάνεις όλα τα παραπάνω τι σόι Έλληνας είσαι?? icon_wave.gif
NBAer
QUOTE(treathitch @ Aug 13 2008, 16:47 ) *
Όπως λέγαμε και στο Παγκόσμιο, ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει όποια ομάδα γουστάρει. Όχι επειδή είναι Έλληνας να πρέπει σώνει και ντε να υποστηρίζει Ελλάδα

Θεμη? rolleyes.gif tongue.gif

Βέβαια, αυτά τα 120-79 κλπ, σου λέω ήδη ότι είναι αστειότητες.

Στο παγκοσμιο του 2006 ελεγα για +40 ποντους διαφορα. Τελικα πραγματι αποδειχτηκαν αστειοτητες.
Η Ελλαδα αποδειχτηκε πολυ καλυτερη απο οσο νομιζα. Οι ΗΠΑ αποδειχτηκαν κατωτεροι των περιστασεων. Βασικα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο.
Τα σημαδια της κακιστης αμυνας των ΗΠΑ και στις κρισιμες στιγμες κακης επιθεσης ηταν φανερα και ενω για την κακη αμυνα το ηξερα, δεν περιμενα τετοια δυσκολια στην επιθεση αφου περιμενα σκορ 120 ποντων, ομως δεν ηρθαν....

Σιγουρα το επιπεδο πλεον ΗΠΑ-Ελλαδα δεν ειναι για 40+αρες. Ομως εγω εξακολουθω να ελπιζω στην αναστυλωση της παλιας αυτοκρατοριας. Της Dream Team.....

QUOTE(Vas @ Aug 13 2008, 16:54 ) *
Υποτίθεται ότι για να λες ότι είσαι Έλληνας πρέπει να έχεις κάνει κάποια πράγματα…
π.χ. να έχεις βαπτιστεί χριστιανός,

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Τι Ελληνας εισαι αλλιως ε? laugh.gif

να έχεις πάει στρατό,

Εγω δεν εχω παει ακομα. Οποτε θα πρεπει να περιμενω ωσπου να μπορειτε να με αποκαλειτε Ελληνα....

να την έχεις πει σε ένα ξένο ότι μόνο στην Ελλάδα ξέρουμε να διασκεδάζουμε (αυτό για τους φοιτητές στο εξωτερικό), να υποστηρίζεις την Ελλάδα στο μπάσκετ, να βρίζεις την Αμερική…
Αν δεν έχεις κάνεις όλα τα παραπάνω τι σόι Έλληνας είσαι?? icon_wave.gif

Να ειμαι εθνικιστης ή σοβινιστης με λιγα λογια.
leonkalf
Μα να θέλει κάποιος να χάσει η ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα του στην Ολυμπιάδα...???
Εγώ το θεωρώ αφύσικο...

Τώρα αν σας αρέσει να χάνει η Ελλάδα από τις ΗΠΑ (γιατί μάλλον μόνο αυτούς βάζετε παραπάνω από την εθνική μας), τι να πω.. Γούστα είναι αυτά...

Τώρα που το λέτε κάποιον/κάποιους θυμάμαι να τα έχει βάψει μαύρα μετά τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ το 2006. Όλη η Ελλάδα πανηγύριζε και κάποιοι Έλληνες στεναχωρήθηκαν!
Ας είναι.. όπως νοιώθει ο καθένας.

ΝΒΑer έχεις κάποια σχέση με Αμερική ή απλά συμπάθεια?
NBAer
QUOTE(leonkalf @ Aug 13 2008, 16:59 ) *
Τώρα που το λέτε κάποιον/κάποιους θυμάμαι να τα έχει βάψει μαύρα μετά τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ το 2006.
Όλη η Ελλάδα πανηγύριζε και κάποιοι Έλληνες στεναχωρήθηκαν!

Εγω ημουν ενας απο αυτους σαφως.
Αφου περασαμε τις ΗΠΑ και το ξεπερασα(αρκετα γρηγορα!) ηθελα να παρουμε το χρυσο παση θυσια!
Αλλα ο καταραμενος ημιτελικος ρουφηξε και τις σωματικες και τις πνευματικες δυναμεις των παικτων και της ομαδας, ηταν και μια μονο μερα ξεκουρασης οποτε χασαμε. Αποτυχια σκετη λεω εγω και προφανως πολλοι θα πουνε το αντιθετο, κλπ, κλπ....

ΝΒΑer έχεις κάποια σχέση με Αμερική ή απλά συμπάθεια?

Καμια σχεση. Ουε καν συμπαθεια για την Αμερικη. Εχω εναν ιδιαιτερο δεσμο με την αμερικανικη ομαδα μπασκετ μονο. Μονο αυτο.
nikefalin
QUOTE(NBAer @ Aug 13 2008, 17:06 ) *
Αλλα ο καταραμενος ημιτελικος ρουφηξε και τις σωματικες και τις πνευματικες δυναμεις των παικτων και της ομαδας, ηταν και μια μονο μερα ξεκουρασης οποτε χασαμε. Αποτυχια σκετη λεω εγω και προφανως πολλοι θα πουνε το αντιθετο, κλπ, κλπ....

από την άποψη του αν πριν από τη διοργάνωση του 2006 σου έλεγαν , η Ελλάδα 2η , δεν είναι αποτυχία, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία τπυ ελληνικού μπάσκετ. Αν βέβαια σου έλεγαν πως θα παίξεις τελικό με την Ισπανία δίχως Γκασόλ αφού έχεις νικήσει και τους Αμερικάνους....προφανώς και δε συνιστά λόγο για πανυγήρια, κάπως έτσι το αντιμετώπισαν και οι παίκτες wink.gif
treathitch
QUOTE(NBAer @ Aug 13 2008, 16:56 ) *
Θεμη? rolleyes.gif tongue.gif

Λάθος όνομα wink.gif Υπάρχουν κι άλλοι ανοικτοί άνθρωποι

Στο παγκοσμιο του 2006 ελεγα για +40 ποντους διαφορα. Τελικα πραγματι αποδειχτηκαν αστειοτητες.
Η Ελλαδα αποδειχτηκε πολυ καλυτερη απο οσο νομιζα. Οι ΗΠΑ αποδειχτηκαν κατωτεροι των περιστασεων. Βασικα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο.
Τα σημαδια της κακιστης αμυνας των ΗΠΑ και στις κρισιμες στιγμες κακης επιθεσης ηταν φανερα και ενω για την κακη αμυνα το ηξερα, δεν περιμενα τετοια δυσκολια στην επιθεση αφου περιμενα σκορ 120 ποντων, ομως δεν ηρθαν....

Σε εκείνο το ματς, οι ΗΠΑ έπαιξαν πολύ καλά. Σου έγραφα από τότε ότι ήταν 50-50. Οι δικοί μας έπαιξαν για 10'-15' το τέλειο παιχνίδι. Δε χρειάστηκε παραπάνω. Στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν από κακοί έως πολύ καλοί. Αν ο Μέλο δεν έβαζε όσα έβαλε, να περίμενες ήττα με 20+...

Σιγουρα το επιπεδο πλεον ΗΠΑ-Ελλαδα δεν ειναι για 40+αρες. Ομως εγω εξακολουθω να ελπιζω στην αναστυλωση της παλιας αυτοκρατοριας. Της Dream Team.....

Και βρήκες ματς για να το ελπίσεις; Είπαμε, η Εθνική Ελλάδος πάει για νίκη και δη με διαφορά. Και μπορεί κιόλας. Στο Ελλάδα-Γερμανία, απλά κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Έπαιξε ελαφρώς χειρότερα από το προ-Ολυμπιακό, γιατί είχε σκαμπανεβάσματα στο 1ο δεκάλεπτο. Μην περιμένεις τέτοια λάθη σε ματς που κρίνεται εν μέρει το εισιτήριο του τελικού (εντάξει, τον 1ο όμιλο τον ...φτύνουμε ελαφρώς, αλλά οι 3 διεκδικητές είναι στον 2ο)
Alexmei
Πρόβλεψη: Ήττα σε αυτό το παιχνίδι και νίκη στον τελικό biggrin.gif
PARISINOS
Καλα ρε φιλε ΝΒΑερ, εδω μεχρι και οταν κερδιζαν για πλακα οι αμερικανοι στα 90ς, οταν παιξανε με μας δεν καταφεραν να βαλουν ουτε 100 ποντους, τοτε που εριχναν 130 στον καθενα? Πως περιμενεις να βαλουν τωρα 120?

Στη σαιταμα, σουταροντας με 60 τις εκατο στα σουτ, εβαλαν 95. Ποσο καλυτερα να σουταρουν? Για να φτασουν τους 120, πρεπει να σουταρουν με 80 τις εκατο στα σουτ blink.gif

τα πραγματα που λες, τελειωσαν. Βεβαια οχι οτι αποκλειεται να κερδισουν οι αμερικανοι με 30. Αλλα αυτο θα γινει μια στις 10, οπως συμβαιν
ει και μεταξυ ελλαδας και ισπανιας, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-μπαρτσα κλπ. Δεν θα αποδεικνειει δηλαδη τιποτα, ποσο μαλλον επιστροφη σε οποιαδηποτε αυτοκρατορια.

Οι αμερικανοι κερδιζαν ολο το κοσμο με 40 στα 90ς, οχι επειδη ηταν τοσο καλοι , αλλα απλα επειδη ο υπολοιπος κοσμος ηταν ανυπαρκτος απο πλευρας επαγλεματισμου. Παιζανε επαγγελματιες εναντιον ερασιτεχνων. Λογικο που κερδιζαν με 40.

Ειμαι της αποψης ουτε και τη ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ του 92 να κατεβαζαν φετος οι αμερικανοι, παλι το χρυσο σιγουρο δεν το χαν. ΠΑλι φαβορι θαταν, και μαλιστα μεγαλυτερο απο τωρα, αλλα το χρυσο ΣΙΓΟΥΡΟ δεν το ειχαν.

Αλλωστε δεν θεωρω οτι η σημερινη ομαδα ειναι πολυ χειροτερη απο την και καλα μια και μοναδικη ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ. Αποψη μου ειναι οτι η ομαδα του 92 δικαιουται τον αιωνιο σεβασμο και τον τιτλο της ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ, οχι επειδη θα διελυε ολους τους αντιπαλους της , οχι επειδη ειναι και θα ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων, αλλα επειδη ηταν η ομαδα , που με τη λαμψη της, διεδωσε το μπασκετ σε ολο το κοσμο.
Αυτο ειναι που την κανει μοναδικη και που ποτε δεν προκειται να φτασουν οι αλλες ομαδες. Δικαιουτε τον τιτλο της ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ακριβως επειδη ενεπνευσε τον κοσμο.

Η τοτε ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ με τη φετινη δεν εχει κατα τη γνωμη μεγαλη διαφορα δυναμοκοτητας. Παιχτες σαν τον κομπε, τον λεμπρον, τον κιντ, τον ουεντ, τον χαουρντ κλπ δεν εχουν σε τιποτα να ζηλεψουν τους αντιστοιχους της ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ 1.

Οπως ειπα η διαφορα εγκειται στη λαμψη και τη μοναδικοτητα. Κατι δηλαδη σαν την διαφορα μεταξυ γκαλη και διαμαντιδη η παπαλουκα. Οσο καλος και να γινει καποιος ελληνας παιχτης, ο γκαλης θα ειναι παντα καλητερος. Και οχι λογο ταλεντου αλλα κυριως επειδη ο γκαλης καταφερε να βαλει τις βασεις για το ελληνικο μπασκετ, πραγμα που τον κανει μοναδικο.

Υ.γ. αυριο θα χασουμε με 15-20.
NBAholic
Οι αμερικανοι κερδιζαν ολο το κοσμο με 40 στα 90ς, οχι επειδη ηταν τοσο καλοι , αλλα απλα επειδη ο υπολοιπος κοσμος ηταν ανυπαρκτος απο πλευρας επαγλεματισμου. Παιζανε επαγγελματιες εναντιον ερασιτεχνων. Λογικο που κερδιζαν με 40.

Ειμαι της αποψης ουτε και τη ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ του 92 να κατεβαζαν φετος οι αμερικανοι, παλι το χρυσο σιγουρο δεν το χαν. ΠΑλι φαβορι θαταν, και μαλιστα μεγαλυτερο απο τωρα, αλλα το χρυσο ΣΙΓΟΥΡΟ δεν το ειχαν.

Αλλωστε δεν θεωρω οτι η σημερινη ομαδα ειναι πολυ χειροτερη απο την και καλα μια και μοναδικη ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ. Αποψη μου ειναι οτι η ομαδα του 92 δικαιουται τον αιωνιο σεβασμο και τον τιτλο της ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ, οχι επειδη θα διελυε ολους τους αντιπαλους της , οχι επειδη ειναι και θα ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων, αλλα επειδη ηταν η ομαδα , που με τη λαμψη της, διεδωσε το μπασκετ σε ολο το κοσμο.
Αυτο ειναι που την κανει μοναδικη και που ποτε δεν προκειται να φτασουν οι αλλες ομαδες. Δικαιουτε τον τιτλο της ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ακριβως επειδη ενεπνευσε τον κοσμο.

Η τοτε ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ με τη φετινη δεν εχει κατα τη γνωμη μεγαλη διαφορα δυναμοκοτητας. Παιχτες σαν τον κομπε, τον λεμπρον, τον κιντ, τον ουεντ, τον χαουρντ κλπ δεν εχουν σε τιποτα να ζηλεψουν τους αντιστοιχους της ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ 1.

Οπως ειπα η διαφορα εγκειται στη λαμψη και τη μοναδικοτητα. Κατι δηλαδη σαν την διαφορα μεταξυ γκαλη και διαμαντιδη η παπαλουκα. Οσο καλος και να γινει καποιος ελληνας παιχτης, ο γκαλης θα ειναι παντα καλητερος. Και οχι λογο ταλεντου αλλα κυριως επειδη ο γκαλης καταφερε να βαλει τις βασεις για το ελληνικο μπασκετ, πραγμα που τον κανει μοναδικο.

Να προσθέσω και κάτι ακόμη; Η Ντριμ Τιμ δε θα πρέπει να θεωρείται η καλύτερη μόνο για τη λάμψη και την έμπνευσή της, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν τόσο μπροστά από την εποχή της. Έκανε στα 1992 πράγματα που ακόμη και σήμερα θεωρούνται υψηλού επιπέδου. Ίσως όχι τόσο υψηλού όσο θεωρούντο τότε, αλλά σίγουρα υψηλού. Γνώμη μου είναι ότι, παίζοντας σήμερα, με την τωρινή γνώση των πραγμάτων, αλλά με την ίδια νοοτροπία, η Ντριμ Τιμ του '92 θα ήταν ισχυρότερη αναλογικά με τότε-για να το βλέπουμε δηλαδή κι από αυτή τη γωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκάλη. Τι κι αν τότε οι άμυνες ήταν χαλαρότερες και οι παίκτες πιο αδύναμοι; Πάρε έναν τωρινό Ευρωπαίο σκόρερ και βάλτον να εκτελέσει τις ίδιες κινήσεις που εκτελούσε ο Γκάλης το '87 με τους Σοβιετικούς κι εναντίον της ίδιας άμυνας. Βάλτον ακόμη και να εκτελέσει μερικές από αυτές μόνος του. Πόσες φορές θα ευστοχήσει; Όπως και με την Ν.Τ, ο Γκάλης ήταν μπροστά από την εποχή του. Έκανε τότε πράγματα που οι περισσότεροι δεν μπορούν να επαναλάβουν 20 χρόνια αργότερα. Όποιος είναι σε θέση να απέχει τόσο έναντι των συγχρόνων του, τη θέση του στις χρυσές σελίδες της ιστορίες δεν τη χάνει, ακόμη κι όταν το μπάσκετ θα παίζεται από πόιντ γκαρντ 2,10 κι από σέντερ 230 κιλών που θα τρέχουν τα 100 μ. σε 10''.
belalik
Το παιχνίδι του 2006 ήταν ανεπανάληπτο .. Και για την Ελλάδα (κυρίως) αλλά και γενικότερα σαν παιχνίδι μπάσκετ, ειδικά το γ' δεκάλεπτο είναι πολύ δύσκολο να το δείτε ξανά σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Η Αμερική έπαιξε καλά, με ορισμένες μόνο ατέλειες, κάποιες στάνταρ για την ομάδα τους (ατομισμός, έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα) και κάποιες θέμα ατυχίας (ελεύθερες βολές) ..

Εμείς από την άλλη, κάναμε το τέλειο παιχνίδι, και φανήκαμε τυχεροί στα σουτ.

Δύσκολο να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο, αν και το εύχομαι ... Παίξαμε απίστευτο μπάσκετ εκείνη τη μέρα, απόλαυση ...

Άντε ρε Σόφο, ελπίζωνα ξυπνήσει και να παίξει αύριο.

ΥΓ. Ήμουν σε νησί τότε, και λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να δω τον αγώνα live, αλλά θυμάμαι οτι με ενημέρωνε φίλος με τηλέφωνα, και σε κάποια φάση στο τέλος κόρναραν όλα τα πλοία στο λιμάνι - είμαι στο ίδιο μέρος φέτος, γούρι ... smiley.gif

ΥΓ. Για τα περι υποστήριξης της χώρας κλπ πιο πάνω, εμένα για παράδειγμα δεν μου καίγεται καρφί αν πάρουμε 0 η 40 χρυσά, μου τη σπάει γενικότερα η ανατολικής γερμανίας αντίληψη του εθνικού πρωταθλητισμού στην ελλάδα, κάτι δηλωσεις της Δεβετζή πως-τη-λένε περί 'ανώτερων γονιδίων' που είχε κάνει το 04, κάτι εξάρξεις των βλαμμένων στη ΝΕΤ..

Αλλά στο μπασκετάκι γουστάρω Ελλάδα με τα χίλια, οπότε...

Έλα μωρή αρρώστια ελλαδάραααααααααα blove.gif smiley.gif
treathitch
QUOTE(belalik @ Aug 13 2008, 20:38 ) *
κάτι δηλωσεις της Δεβετζή πως-τη-λένε περί 'ανώτερων γονιδίων' που είχε κάνει το 04, κάτι εξάρξεις των βλαμμένων στη ΝΕΤ..

Της Χαλκιά wink.gif
red pyramid88
Πάντως, κάτι ποιο αντιπαθητικό για την Ελλάδα απο μερικούς όπαδούς της απλά δεν υπάρχει. Δε πειράζει όμως. Με το καλό το μάτς είναι σε 2 ώρες. Ότι και να γίνει εκεί έχουμε και συνέχεια και θα δούμε ποιος θα νικήσει.

Go Team USA !!!
Vas
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 14 2008, 13:10 ) *
Πάντως, κάτι ποιο αντιπαθητικό για την Ελλάδα απο μερικούς όπαδούς της απλά δεν υπάρχει. Δε πειράζει όμως. Με το καλό το μάτς είναι σε 2 ώρες. Ότι και να γίνει εκεί έχουμε και συνέχεια και θα δούμε ποιος θα νικήσει.

Go Team USA !!!

Εσύ δηλαδή τι αντιπαθητικό είδες στο προ ολυμπιακό τουρνουά από τους οπαδούς??

Εκτός αν εννοείς απόψεις που εκφράζονται στα forum. Αν είναι αυτό, πήγαινε σε Κανά αμερικάνικο forum να δεις τι γράφουν αυτοί….
red pyramid88
QUOTE(Vas @ Aug 14 2008, 13:17 ) *
Εσύ δηλαδή τι αντιπαθητικό είδες στο προ ολυμπιακό τουρνουά από τους οπαδούς??

Εκτός αν εννοείς απόψεις που εκφράζονται στα forum. Αν είναι αυτό, πήγαινε σε Κανά αμερικάνικο forum να δεις τι γράφουν αυτοί….

έχω πάει αλλά τέτοιου είδους ειρωνία και εξυπνάδες δεν βλέπω. Μιλάμε για την ομάδα των ΗΠΑ λές και είναι του κλώτσου και του μπάτσου και μάλιστα έχοντας πάρει φόρα απο.......μια νίκη επί της Γερμανίας, παρόλη τη χυλόπιτα απο τους Ισπανούς. Κατά τα άλλα οι αμερικάνοι είναι οι αλαζόνες rolleyes.gif

Όσο για τους απλούς οπαδούς, τονίστηκε που ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους σε ποιο πάνω ποστ.
NBAer
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 14 2008, 13:26 ) *
έχω πάει αλλά τέτοιου είδους ειρωνία και εξυπνάδες δεν βλέπω.

Μαλλον εισαι τυφλος τοτε.
Και μπορω να το δικαιολογησω αυτο και δεν ειναι λογια του αερα.
Θελεις να σου δωσω Χ ποστ με αλαζονεια των αμερικανων? Οπου Χ βαλε ο,τι νουμερο θελεις.

Μιλάμε για την ομάδα των ΗΠΑ λές και είναι του κλώτσου και του μπάτσου και μάλιστα έχοντας πάρει φόρα απο.......μια νίκη επί της Γερμανίας, παρόλη τη χυλόπιτα απο τους Ισπανούς.

Ποιοι μιλαμε και τι λεμε?
Δωσε συγκεκριμενα παραδειγματα αλλιως θα θεωρησω τα λεγομενα σου ως ανουσια φλυαρια.

Όσο για τους απλούς οπαδούς, τονίστηκε που ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους σε ποιο πάνω ποστ.

Σε ποιο ποστ? Δεν βλεπω τιποτα.....
red pyramid88
QUOTE(NBAer @ Aug 14 2008, 13:34 ) *
Μαλλον εισαι τυφλος τοτε.
Και μπορω να το δικαιολογησω αυτο και δεν ειναι λογια του αερα.
Θελεις να σου δωσω Χ ποστ με αλαζονεια των αμερικανων? Οπου Χ βαλε ο,τι νουμερο θελεις.
Ποιοι μιλαμε και τι λεμε?
Δωσε συγκεκριμενα παραδειγματα αλλιως θα θεωρησω τα λεγομενα σου ως ανουσια φλυαρια.
Σε ποιο ποστ? Δεν βλεπω τιποτα.....

Τα ποστ του treathitch δεν είναι ειρωνικά, ούτε μιλάνε για αυτή την ομάδα λές και είναι η αγκόλα? rolleyes.gif

Για δώσε ένα ποστ και εσύ.

Όσο για το τελευταίο

QUOTE(belalik @ Aug 13 2008, 20:38 ) *
ΥΓ. Για τα περι υποστήριξης της χώρας κλπ πιο πάνω, εμένα για παράδειγμα δεν μου καίγεται καρφί αν πάρουμε 0 η 40 χρυσά, μου τη σπάει γενικότερα η ανατολικής γερμανίας αντίληψη του εθνικού πρωταθλητισμού στην ελλάδα, κάτι δηλωσεις της Δεβετζή πως-τη-λένε περί 'ανώτερων γονιδίων' που είχε κάνει το 04, κάτι εξάρξεις των βλαμμένων στη ΝΕΤ..

και δεν είναι μόνο πρόσωπα της τηλεόρασης που έχουν αυτή τη νοοτροπία. Και μόνο τους τίτλους των εφημερίδων να έβλεπες ή να άκουγες τι έλεγε ο κόσμος ύστερα απο το μάτς με τις ΗΠΑ το 2006, αυτή ακριβώς τη συμπεριφορά θα έβλεπες.
nikefalin
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 14 2008, 13:26 ) *
έχω πάει αλλά τέτοιου είδους ειρωνία και εξυπνάδες δεν βλέπω. Μιλάμε για την ομάδα των ΗΠΑ λές και είναι του κλώτσου και του μπάτσου και μάλιστα έχοντας πάρει φόρα απο.......μια νίκη επί της Γερμανίας, παρόλη τη χυλόπιτα απο τους Ισπανούς. Κατά τα άλλα οι αμερικάνοι είναι οι αλαζόνες rolleyes.gif

του κλώτσου και του μπάτσου δεν είναι, αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη αθλητική δύναμη, τη γενέτειρα του αθλήματος γι αυτό εξάλλου και οι ήττες τους κάνουν πάταγο. Όσο για την αλαζονεία δε χρειάζονται πολλά. Αν η ομάδα που τους νίκησε είναι του χεριού της γιαγιάς τους (όπως τους έλεγε ο Σιζέφσκι και το έβγαλαν και σε σειρές στο youtube) τότε και εμεις απαντάμε με ανάλογα πειράγματα.
Τ'ότι δεν καταδέχονται να μείνουν στο Ολυμπιακό χωριό μήπως είναι δείγμα σεβασμού ? Μην το συζητάμε ,α λαζονεία υπάρχει παντού, εξάλλου αυτή η έλλειψη σεβασμού έδωσε το δικαίωμα σε μια σειρά από καλές ομάδες να αμφισβητούν τόσο έντονα τα πρωτεία.
το πραγματικό μέτρο σύγκρισης είναι τα εξαγωγίμα προιόντα. Πόσοι δηλαδή Αμερικάνοι παίκτες (από αυτούς των πολλών εκατομυρίων εως και εκείνους τους 5.000-10.000) βγαίνουν και παίζουν overseas και πόσοι αντίστοιχοι Ελληνες, Γάλλοι, Ρώσοι, Λιθουανοί, Σερβο-Κροατό-Σλοβένοι κλπ κλπ. Και επειδή η πλάστιγγα σε αυτόν τον τομέα γέρνει υπερβολικά υπέρ των Αμερικανών, είναι ένα ασφαλές μέτρο σύγκρισης για το επίπεδο του μπάσκετ γενικά. όταν π.χ., οι Ευρωπαικές ομάδες δεν θα χτίζουν το αγωνιστικό τους μέρος βασισμένοι σε Αμερικανούς τότε θα μπορούμε να μιλάμε για μεγάλη προσέγγιση
red pyramid88
nikefalin@ αυτό το είχε πεί ο Σιζέβτσκι πριν ή μετά το 2006? Άλλωστε, δε μίλησα για τους παίκτες, για τις αντιδράσεις που βλέπουμε απο τον απλό κόσμο έκανα λόγο.

Για να μη παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι όλοι οι έλληνες φίλαθλοι είχαν ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά. Είναι όμως αυτές οι αντιδράσεις όταν γίνονται εκνευριστικότατες μέχρι εκεί που δε πάει. Δεν είναι άλλωστε μόνο με τι ΗΠΑ που ακούγονται τέτοια.
nikefalin
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 14 2008, 13:53 ) *
nikefalin@ αυτό το είχε πεί ο Σιζέβτσκι πριν ή μετά το 2006?

το πε πριν 2 μήνες περίπου, αν ψάξεις τα βιντεάκια με τίτλο road to redemption θα το ακούσεις .
Θα συμφωνήσω στο κλίμα που δημιουργεί ο τύπος, οι σοβαροί αμερικάνοι δημοσιογράφοι του χώρου μας υπολογίζουν ίσως και περισσότερο απ' όσο μας αναλογεί, ενώ αντίστοιχα οι δικοί μας υποτιμούν λίγο την usa team
rchos
nikefalin@ αυτό το είχε πεί ο Σιζέβτσκι πριν ή μετά το 2006? Άλλωστε, δε μίλησα για τους παίκτες, για τις αντιδράσεις που βλέπουμε απο τον απλό κόσμο έκανα λόγο.

Για να μη παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι όλοι οι έλληνες φίλαθλοι είχαν ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά. Είναι όμως αυτές οι αντιδράσεις όταν γίνονται εκνευριστικότατες μέχρι εκεί που δε πάει. Δεν είναι άλλωστε μόνο με τι ΗΠΑ που ακούγονται τέτοια.

πρεπει καποιος να ειναι απο αλλον πλανητη για να μην ξερει τον απιστευτα μειωτικο τροπο με τον οποιο οι αμερικανοι φιλαθλοι αντιμετωπιζουν το ευρωπαικο μπασκετ γενικα.σε ενα οποιοδηποτε τυχαιο φορουμ αμερικανικο να μπεις και αμεσως θα το διαπιστωσεις.
παραλληλα στο συγκεκριμενο φορουμ νομιζω μονο ο treathitch δειχνει πολυ μεγαλη αισοδοξια για αυτο το παιχνιδι οποτε τα περι αλαζωνειας των ελληνων φιλαθλων δεν καταλαβαινω πως τα βγαζεις.μαλλον απλα το ψυχανεμιστικες η το ακουσες καπου αλλου.επισης δεν ειναι δειγμα αλαζωνειας να λες οτι πιστευεις σε νικη της ομαδας που αγαπας και στηριζεις.

και δεν είναι μόνο πρόσωπα της τηλεόρασης που έχουν αυτή τη νοοτροπία. Και μόνο τους τίτλους των εφημερίδων να έβλεπες ή να άκουγες τι έλεγε ο κόσμος ύστερα απο το μάτς με τις ΗΠΑ το 2006, αυτή ακριβώς τη συμπεριφορά θα έβλεπες.

επρεπε δηλαδη να νικησει η ελλαδα της ΗΠΑ και να υπαρχει μια γενικη χαλαροτητα.ελα μωρε σιγα τι εγινε?
φασκεις και αντιφασκεις ομως εδω.και μειωνουμε τους αμερικανους και οταν τους νικαμε τρελενομαστε.μα αν ειναι του χεριου μας γιατι να τρελαθουμε απο μια νικη?προφανως και δεν μειωνεται η αμερικη με τα οσα λενε τουλαχιστον τα παιδια σε αυτο το φορουμ.δεν χρειαζεται αλλωστε.απο το 2000 δεν εχουν παρει το χρυσο οποτε δεν ειναι μειωση που αντιμετωπιζονται ως ισοι και οχι ως θεοι.

Θα συμφωνήσω στο κλίμα που δημιουργεί ο τύπος, οι σοβαροί αμερικάνοι δημοσιογράφοι του χώρου μας υπολογίζουν ίσως και περισσότερο απ' όσο μας αναλογεί, ενώ αντίστοιχα οι δικοί μας υποτιμούν λίγο την usa team

αυτο δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο.αλλα ειναι φυσιολογικο βρε παιδια.απο 2000 τρωνε διαρκως στραπατσα οι αμερικανοι.προφανως υπαρχει απο την πλευρα των εκει δημοσιογραφων ενας φοβος ενω απο την πλευρα των ευρωπαιων μια υπεραισιοδοξια και μια υπερβολικη εμπιστοσυνη στο ευρωπαικο μπασκετ.ειναι η συνεπεια της ανοδου των ευρωπαιων και της πτωσης των αμερικανων.
red pyramid88
rchos@Και η νοοτροπία των αμερικάνων φιλάθλων δικαιολογεί τίποτα? Είναι λογική αυτή? rolleyes.gif

Όχι δε χρειαζόταν να υπάρχει χαλαρότητα. Εξώφυλλα όμως του τύπου ''Πήρανε μια Π-ΗΠΑ'' σε εφημερίδες και σχόλια για άμπαλα κατσίκια που πηδάνε, παιδιά των χάμπουγκερ, κτλ, (αρκετά εκ των οποίων έχουν γραφτεί και εδώ, σε άλλα τόπικ του forum) δε νομίζω να δείχνουν πόρωση ούτε χαρά που νίκησες ένα δυνατό αντίπαλο, ποιο πολύ βγάζουν κόμπλεξ προς τα έξω. Άλλο να γουστάρεις που κέρδισε η ομάδα που υποστηρίζεις και άλλο να γίνεσαι κάφρος. Σόρρυ, αλλά αν αυτό δεν δείχνει αλαζονία, τότε δε ξέρω τι δείχνει. Πάνω σε τέτοιου είδους σχόλια αναφερόμουν. Τώρα, αν δεν τα έχεις ακούσει/διαβάσει, τι να πώ, μάλλον ζούμε σε διαφορετική χώρα.

σημείωση: δε κατηγορήθηκε το forum ότι υποστηρίζει τέτοιου είδους απόψεις, έγινε όμως αναφορά στο ότι υπάρχουν και είναι σίγουρα κάτι το εκνευριστικό για κάποιον που απλά θέλει να παρακουλουθήσει μπάσκετ και του τι δίνουν οι φανατισμοί.
treathitch
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 14 2008, 14:21 ) *
σημείωση: δε κατηγορήθηκε το forum ότι υποστηρίζει τέτοιου είδους απόψεις, έγινε όμως αναφορά στο ότι υπάρχουν και είναι σίγουρα κάτι το εκνευριστικό για κάποιον που απλά θέλει να παρακουλουθήσει μπάσκετ και του τι δίνουν οι φανατισμοί.

Ποιοι φανατισμοί, φίλε μου;

Επειδή αναφέρθηκες σε μένα, δε μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις κάτι λανθασμένο στα ποστς μου. 33.3% δίνω στην Αμερική για να το πάρει. Πότε τους υποτίμησα;
rchos
rchos@Και η νοοτροπία των αμερικάνων φιλάθλων δικαιολογεί τίποτα? Είναι λογική αυτή?

ε?αυτο παλι που το σκεφτηκες?αδυνατο να καταλαβω γτ εκανες αυτο το σχολιο.

Όχι δε χρειαζόταν να υπάρχει χαλαρότητα. Εξώφυλλα όμως του τύπου ''Πήρανε μια Π-ΗΠΑ'' σε εφημερίδες και σχόλια για άμπαλα κατσίκια που πηδάνε, παιδιά των χάμπουγκερ, κτλ, (αρκετά εκ των οποίων έχουν γραφτεί και εδώ, σε άλλα τόπικ του forum) δε νομίζω να δείχνουν πόρωση ούτε χαρά που νίκησες ένα δυνατό αντίπαλο, ποιο πολύ βγάζουν κόμπλεξ προς τα έξω. Άλλο να γουστάρεις που κέρδισε η ομάδα που υποστηρίζεις και άλλο να γίνεσαι κάφρος. Σόρρυ, αλλά αν αυτό δεν δείχνει αλαζονία, τότε δε ξέρω τι δείχνει. Πάνω σε τέτοιου είδους σχόλια αναφερόμουν. Τώρα, αν δεν τα έχεις ακούσει/διαβάσει, τι να πώ, μάλλον ζούμε σε διαφορετική χώρα.

βρε συ εξωφυλλα διαβασες μονο μετα την νικη επι των αμερικανων?αυτη ειναι η πρακτικη των ελληνικων εφημεριδων παντα.ειναι εμετικος ο τροπος που συντασονται τα πρωτοσελιδα.ειναι γνωστο αυτο και αν διαβαζεις γενικα το φορουμ θα δεις οτι εγω τους δημοσιογραφους δεν με απασχολει να τοπυς υπερασπιστω.τα εμετικα πρωτοσελιδα στον ελληνικο αθλητικο τυπο δεν γεννηθηκαν με την νικη επι της αμερικης.ειναι καθημερινο φαινομενο.οποτε την συνηθη πρακτικη τους χρησιμοποιησαν και εκεινη την μερα.αν εσενα ολες τις αλλες μερες σου αρεσαν τα πρωτοσελιδα και εκεινη μονο την μερα σε ενοχλησαν τοτε να γιατι βρισκουν πατημα και εχουν τετοια πρωτοσελιδα.

μακαρι και στο ελληνικο πρωταθλημα που παρακολουθουμε μερικοι να ηταν ετσι ο φανατισμος οπως και με την εθνικη.δυστηχως εκει ο φανατισμος φτανει αλλου.
NBAer
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 14 2008, 13:40 ) *
Τα ποστ του treathitch δεν είναι ειρωνικά, ούτε μιλάνε για αυτή την ομάδα λές και είναι η αγκόλα? rolleyes.gif

Και απο καποια ποστ απο ΕΝΑ συγκεκριμενο ατομο εσυ το παιρνεις και το γενικευεις λεγοντας "απο μερικούς όπαδούς της". Το βρισκεις λογικο αυτο? wink.gif

Για δώσε ένα ποστ και εσύ.

Απο ενα μονο forum(το πιο διασημο):
Απο 4-5 διαφορετικους ανθρωπους:

--------------------------------
I can't wait til we crush all these teams so the US can go about not caring about international basketball again.
Greece will be blown out along with Spain and then Germany.
Greece has no shot of winning this game. None. They'll only keep it under 20 if they close the gap in extended garbage time.

TeamUSA has the best player in the world (LeBron), the best center in the world, the two best SGs in the world (Kobe and Wade), and 3 of the 5 best PGs in the world (although Kidd seems to have lost a bit), are coached by one of the most successful coaches of all time and are for the first time fielding a team that has some continutity.

Thats not american arrogance, that's just stating the facts. It seems to me that the ones who want to deny those facts are the ones being arrogant. There is a reason TeamUSA is a 22 point favorite.
And how can you say USA has looked anything but impressive? They've yet to even have to play play their best players in the 4th quarter. You don't think their average margin of victory is 40 points if they keep going with their main guys until the final whistle? That's precisely why Greece has no shot, at all, in this game. Keep it even remotely close and you won't see one dimensional players like Redd, Prince and Boozer for the final 8-10 minutes of the game, you'll instead have the 3 best all around players in the world in LeBron, Kobe and Wade (who has been quite impressive).(Οποιος δεν καταλαβαινει τι λεει εδω, πολυ απλα λεει οτι οι ΗΠΑ αμα κρατουσαν τους βασικους(Λεμπρον,Κομπι, Γουειντ) στο 4ο δεκαλεπτο τοτε θα νικουσαν με 40 ποντους τα ματς)
Those other threads the debate was if we'd win by 20 or 30. In this thread, some people are actually confident greece will beat us. That's just crazy. I see some are starting to make excuses for greece now. It doesn't matter if it's group play or the medal round, greece has no shot of beating this team. They could play every day for the next two weeks and team USA would win every game with an average margin of victory of 20+ points.
Greece gets trampled on by US!!! No matter what happened in 2004... USA beat themselves then and it won't happen again.

Kobe will run circles around any guard Greece has to offer, Wade will dunk on any guard Greece tries to stick on him, and Lebron looks like he's focused, so I really feel sorry for whoever is guarding him... oh and US has the two best young PGs in the world - not to mention a solid tree like Dwight, and Bosh is too skilled with the only depth on the bench. Can you say NO COMP!!!

Maybe the 1st half will be close, but by the 4th.... BLOWOUT BEEATCHES!! Just like it's been since last summer in the qualifying rounds... This USA team is complete and no euro whatever team can touch them! Unlike the 2004 squad, the 2008 Dream Team has chemistry and a common goal... so unselfish... It's going to be a pleasure to watch them school the Greece team!

Whoever says US isn't handling their business is BLIND! Give it up - US BASKETBALL IS GETTIN THE GOLD!

GO USA!
Why do you refuse to realize that the country with 260 million people has much better players at a sport they invented than a country of 10 million people? Instead you actually seem to think that greece is a lock to win. They have no chance at all. None.
---------------------------------------------------------------

Η μεγαλυτερη υπερφιαλη, υπεροπτικη ΜΑΜΑΚΙΑ που εχω διαβασει ποτε:
Why do you refuse to realize that the country with 260 million people has much better players at a sport they invented than a country of 10 million people?
Και να φανταστεις οτι εγω υποστηριζω τις ΗΠΑ!
Αλλα το γεγονος οτι επειδη οι ΗΠΑ εχουν 260 εκατομμυρια πληθυσμο και η Ελλαδα 11 εκατομμυρια και επειδη οι αμερικανοι ανακαλυψαν το μπασκετ......hmm wait Καναδος δεν το ανακαλυψε wink.gif ..... ε μιλαμε για πολυ μεγαλες βλακειες....
Flash
Υπεκφεύγεις red pyramid. Παραπάνω γράφεις ότι

Πάντως, κάτι ποιο αντιπαθητικό για την Ελλάδα απο μερικούς όπαδούς της απλά δεν υπάρχει

και

έχω πάει αλλά τέτοιου είδους ειρωνία και εξυπνάδες δεν βλέπω

και

Άλλωστε, δε μίλησα για τους παίκτες, για τις αντιδράσεις που βλέπουμε απο τον απλό κόσμο έκανα λόγο.

ενώ καταλήγεις

είναι σίγουρα κάτι το εκνευριστικό για κάποιον που απλά θέλει να παρακουλουθήσει μπάσκετ και του τι δίνουν οι φανατισμοί.

Από τη μία λοιπόν λες ότι γνωρίζεις το τι λέγεται και γράφεται στις ΗΠΑ από τον απλό κόσμο που γράφει στα εκεί φόρουμ και ότι η συμπεριφορά τους είναι μη ειρωνική και από την άλλη όταν αρκετά μέλη του φόρουμ σε διαψεύδουν κατηγορηματικά βγάζεις μια νομικίστικη γράμμη άμυνας ότι τάχα υπερασπίστηκαν τα καμώματα και σχόλια των εντόπιων κάφρων.
Προφανώς και η συντριπτικότατη πλειοψηφία των γραφόντων δεν ασπάζεται τέτοιες θέσεις κάτι που φαίνεται άλλωστε από τα ποστς μας. Εκεί που υπάρχει σαφής ένσταση είναι για το πως ακόμα και σήμερα μετά από διαδοχικές αποτυχίες των Team USA (που ανεξάρτητα απο την ερμηνεία που θα δοθεί είναι δηλωτικές μια αλλαγής σκηνικού στο παγκόσμιο μπάσκετ) εξακολουθούν να μας θεωρούν κάτι περαστικούς από ένα άθλημα όπου η πρωτοκαθεδρία τους ανήκει παραδοσιακά και δικαιωματικά. Οι φράσεις του coach K είναι φωτιά και ακόμα κι αν είναι λίγο unfair να τον κρίνουμε από αυτές είναι πράγματα που δε λέγονται. Όσο για τον απλό λαό, σε κάποια πράγματα είναι ακόμα χειρότεροι από εμάς όχι από αλαζονεία, αλλά από άγνοια.

Άντε και καλή επιτυχία στην ομάδα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να δείξουν ότι θα το παλέψουν σκληρά το παιχνίδι.
red pyramid88
QUOTE(rchos @ Aug 14 2008, 14:36 ) *
ε?αυτο παλι που το σκεφτηκες?αδυνατο να καταλαβω γτ εκανες αυτο το σχολιο.
βρε συ εξωφυλλα διαβασες μονο μετα την νικη επι των αμερικανων?αυτη ειναι η πρακτικη των ελληνικων εφημεριδων παντα.ειναι εμετικος ο τροπος που συντασονται τα πρωτοσελιδα.ειναι γνωστο αυτο και αν διαβαζεις γενικα το φορουμ θα δεις οτι εγω τους δημοσιογραφους δεν με απασχολει να τοπυς υπερασπιστω.τα εμετικα πρωτοσελιδα στον ελληνικο αθλητικο τυπο δεν γεννηθηκαν με την νικη επι της αμερικης.ειναι καθημερινο φαινομενο.οποτε την συνηθη πρακτικη τους χρησιμοποιησαν και εκεινη την μερα.αν εσενα ολες τις αλλες μερες σου αρεσαν τα πρωτοσελιδα και εκεινη μονο την μερα σε ενοχλησαν τοτε να γιατι βρισκουν πατημα και εχουν τετοια πρωτοσελιδα.
μακαρι και στο ελληνικο πρωταθλημα που παρακολουθουμε μερικοι να ηταν ετσι ο φανατισμος οπως και με την εθνικη.δυστηχως εκει ο φανατισμος φτανει αλλου.

Βασικά επειδή έχουμε ξεφύγει, λέω απο τώρα ότι είναι η τελευταία μου απάντηση σε αυτό το θέμα, εκτός αν ανοίξουμε κάποιο ξεχωριστό τόπικ.

Αναφέρθηκες στη νοοτροπία των αμερικάνων φιλάθλων και σου είπα πως αυτό δε δικαιολογεί τις αντίστοιχες αντιδράσεις στην ελλάδα. Αυτό εννοούσα με το σχόλιο smile.gif
΄
Αν έλληνες φίλαθλοι δεν είχαν σε ένα ποσοστό αυτή τη λογική, αναλόγως και οι εφημερίδες δεν θα είχαν τέτοιου είδους εξώφυλλα. Όσο για το αν με ενόχλησε μόνο εκείνη την ημέρα, όχι δεν ήταν μόνο τότε που μου την έδωσε, αλλά έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιήσα ως παράδειγμα.

Όσο για το τελευταίο, αν κρίνω απο το τι έγινε μετά απο την ήττα με την Ισπανία ή μετά απο ήττες σε άλλα αθλητικά γεγονότα,΄δε θα το ευχόμουν με τέτοια ευκολία. αλλά αυτό είναι ένα άλλο, μεγάλο ζήτημα.

Τεσπά, το μάτς είναι κοντά να αρχίσει. Μακάρι να δούμε ένα καλό μάτς και να κερδίσει ο καλύτερος.

@Flash: Ελλάδα μένω. Λογικό δεν είναι να με εκνευρίζουν πιο πολύ οι αντιδράσεις των γύρω μου απο αυτές ανθρώπων που μένουν στην άλλη άκρη της γής?
Vas
ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΣΕ ΦΩΤΣΗΗΗΗ!!!

20-16 στο 10... Πάει πολύ αργά το παιχνίδι...
NBAer
SHOW TIME!!!!
smiley.gif
treathitch
Εμφάνιση ντροπής, ως τώρα...
big_sofo7
Ο Φωτσης γιατι παιζει ακομα???? ΕΛΕΟΣ... Ο Μιστερ λαθος....

Αυτος ειναι ο Ηγετης της εθνικης, οπως ελεγαν οι δημοσιογραφοι στο προολυμπιακο????

Ε βεβαια με τον Λιβανο και το Πρασινο ακρωτηρι καλως ειναι....
lakersdynasty
QUOTE(NBAer @ Aug 14 2008, 15:37 ) *
SHOW TIME!!!!
smiley.gif

Διασυρμος time. ohmy.gif

Kαι ταπα πανω στον Σπανουλη στο τελος...αντε γεια! icon_drunk.gif

Τι λετε τοχουμε? tongue.gif
red pyramid88
Δεν θα ήμουν χαρούμενος απο τώρα αν δεν έβλεπα σοβαρότητα. Wade-Bosh πολύ καλύτεροι απο ότι περίμενα. Kidd......μα γιατί 3 φάουλ? Πάντως, αν αρχίσουν και μπαίνουν τα τρίποντα για την Ελλάδα, θα αλλάξει άρδην το σκηνικό.
Vas
1. Πολλά λάθη !!
2. Τι εμνευση είναι αυτη με 5 κοντούς??
3. Τον Γλυνιαδάκη τον ξέχασε ??
4. Τρίποντα 0 στα 10 (ή κάπου εκει)
5. Το παιχνίδι τους ειναι οι αιφνιδιασμοι... δυστυχώς τα έχουν καταφέρει...
Pantel
αυτά είναι. Απαράδεκτος ο Bryant να φάει τάπα από ΔΔ. Ευτυχώς Lebron και Wade δίνουν ρέστα. Ειλικρινά θέλω να δω πώς θα το γυρίσουν αύριο οι Έλληνες δημοσιοκάφροι και όχι μόνο που μας τα έκαναν τσουρέκια για την αμπαλοσύνη των Αμερικάνων και πόσο άχρηστοι είναι και για το τσίρκο του NBA,κλπ.
elpontiak
Oxi ti lathoi einai auta to proto dekalepto peksame irema alla to deutero xalia.

Ante re Fotsi giati tetia lathoi...

Me ton Glyniadaki kai to arxiko sxoima imastan kaliteri.

Sorry gia ta greeklish mou.
NBAer
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 14 2008, 15:45 ) *
Δεν θα ήμουν χαρούμενος απο τώρα αν δεν έβλεπα σοβαρότητα. Wade-Bosh πολύ καλύτεροι απο ότι περίμενα. Kidd......μα γιατί 3 φάουλ? Πάντως, αν αρχίσουν και μπαίνουν τα τρίποντα για την Ελλάδα, θα αλλάξει άρδην το σκηνικό.

0/7 για την Ελλαδα και τα 6 νομιζω ηταν αμαρκαριστα. Πραγματι μεγαλος παραγοντας για το εως τωρα σκορ αλλα δεν ειναι καθε μερα οπως τοτε.... biggrin.gif

Φαινεται το θεμα, ακριβως οπως τα ελεγα, οτι οι αμερικανοι στα προηγουμενα 2 ματς απλα ηξεραν οτι θα τα κερδισουν και παιζανε σχετικα χαλαρα και ο μεγαλος τους στοχος για τους ομιλους ηταν να ταπεινωσουν την Ελλαδα. Και οπως φαινεται θα τα καταφερουν.
Καμια σχεση με τα 2 προηγουμενα παιχνιδια. Πολυ μεγαλυτερη συγκεντρωση, πολυ πιο προσεκτικες κινησεις. Μεγαλη προσηλωση στον στοχο.
Και επιτελους πολυ καλυτερη αμυνα! Τιποτα δεν περναει. Αν και σε μερικες περιπτωσεις υπηρξαν κακες αμυνες αλλα δεν πειραζει.
Η Ελλαδα απο την αλλη πολλα λαθη οπου εδωσαν πολλους και ευκολους ποντους στις ΗΠΑ.
Vas
Βασικά είμαστε άστοχοι όπως με Ισπανία. Συγνώμη αλλά με την Αμερική έχω την εντύπωση ότι μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι αν δεν κάνεισ λάθη. Με την Ισπανία όχι!

anyway... παμε για το 2ο ημιχρονο...

Μήπως τους κρύβουμε τα χαρτιά μας για τον τελικό?? tongue.gif smile.gif
red pyramid88
QUOTE(Pantel @ Aug 14 2008, 15:47 ) *
αυτά είναι. Απαράδεκτος ο Bryant να φάει τάπα από ΔΔ.

Μα και ο Διαμαντίδης παικταράς είναι και ο Bryant επίσης. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που θα φάει τάπα. άλλωστε, και το τρίποντο του αλλά και το παιχνίδι στην άμυνα είναι εξαιρετικά και κάνει τρομερή δουλειά.
stefan
QUOTE(NBAer @ Aug 14 2008, 15:48 ) *
0/7 για την Ελλαδα και τα 6 νομιζω ηταν αμαρκαριστα. Πραγματι μεγαλος παραγοντας για το εως τωρα σκορ αλλα δεν ειναι καθε μερα οπως τοτε.... biggrin.gif

Φαινεται το θεμα, ακριβως οπως τα ελεγα, οτι οι αμερικανοι στα προηγουμενα 2 ματς απλα ηξεραν οτι θα τα κερδισουν και παιζανε σχετικα χαλαρα και ο μεγαλος τους στοχος για τους ομιλους ηταν να ταπεινωσουν την Ελλαδα. Και οπως φαινεται θα τα καταφερουν.
Καμια σχεση με τα 2 προηγουμενα παιχνιδια. Πολυ μεγαλυτερη συγκεντρωση, πολυ πιο προσεκτικες κινησεις. Μεγαλη προσηλωση στον στοχο.
Και επιτελους πολυ καλυτερη αμυνα! Τιποτα δεν περναει. Αν και σε μερικες περιπτωσεις υπηρξαν κακες αμυνες αλλα δεν πειραζει.
Η Ελλαδα απο την αλλη πολλα λαθη οπου εδωσαν πολλους και ευκολους ποντους στις ΗΠΑ.

I think i see...American people... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Τα πραγματα ειναι απλα..
Δεν τους εχουμε.
Μας μαθανε,θελουν εκδικηση και οπως φαινεται θα την παρουνε.
Μακαρι να μειωσουμε οσο γινεται την διαφορα...
Vas
ΔΕν μας πήγε σήμερα... Δεν πειράζει. έχω την εντύπωση ότι ακόμα τους τσούζει για την Σαιταμα.

Η εκδίκηση ναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο!

Πάντως το παιχνίδι ήταν μια ακριβης κόπια του Ελλάδα-Ισπανία. Χάσαμε τον αγώνα στο 2ο δεκάλεπτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χανόμαστε αυτό το 10λεπτο.

Αντε να δούμε τα χιαστι τώρα (99% θα είναι ο νικητης Κροατία-Αργεντινη) αν και τους 2 πρέπει να τους έχουμε.

Χαρήτε Αμερικάνοι όσο είναι καιρός!!! icon_drunk.gif
treathitch
Εμφάνιση ντροπής από την Εθνική. Παρόμοια με εκείνη του τελικού στο Παγκόσμιο. Καμία λογική στην επίθεση, κάκιστη εμφάνιση των γκαρντ πλην Παπαλουκά. Νευρικοί όσο δεν πήγαινε στις επιλογές τους οι Ζήσης, Διαμαντίδης, εκπληκτική αμερικανική άμυνα, τρομοκράτησε τους παίκτες μας

Η ομάδα πρέπει να καταφέρει (αν γίνεται) να συνέλθει και να παίξει στην επίθεση, γιατί δυστυχώς τα νοκ άουτ πλησιάζουν και είτε Αμερικάνους είτε Ισπανούς θα τους βρούμε στον ημιτελικό και οι δύο μας έχουν καπελώσει με 15+
lakersdynasty
Ειναι απλα τα πραγματα. Η Εθνικη μας αν δεν τα παει καλα στο πρωτο δεκαλεπτο στα υπολοιπα τα εχει χαμενα. Και στο πρωτο δεκαλεπτο δεν ηταν αυτη που οδηγουσε το παιχνιδι απλα ηταν αυτη που κρατηθηκε.

Με τον Φωτση πρωτοστατη σιγα σιγα ολοι οι παικτες μας μετα απο - χαμενα σουτ ειδικα απο το τριποντο η τεσπα απο μακρια τα εριχναν απλα για να τα ριξουν και οι Αμερικανοι επαιξαν την αμυνα που παιζουμε εμεις συνηθως. Μονο που αυτοι ειναι πιο αθλητες απο εμας οποτε το αποτελεσμα ηταν δεδωμενο.

Τωρα μια νικη ακομα να παμε παρακατω και βλεπουμε ποιους θα βρουμε απεναντι μας.

Δεν χαθηκε τιποτα τα αναμενωμενα εγιναν. Απο εμας οχι απτους δημοσιογραφους.
Ποσο χαιρομαι που ο ΠΑΟ του χρονου θα παιζει στο ΣΚΑΙ. Μια αλλαγη την χρειαζομαι. laugh.gif
Vas
QUOTE(lakersdynasty @ Aug 14 2008, 16:50 ) *
Ποσο χαιρομαι που ο ΠΑΟ του χρονου θα παιζει στο ΣΚΑΙ. Μια αλλαγη την χρειαζομαι. laugh.gif

Καλά, ποσο ασχετο μπορεί να είναι αυτό??? icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.