Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πέμπτη 19 Μαρτίου απόγευμα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Interactive
Pages: 1, 2, 3, 4
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(benchwarmer @ Mar 21 2009, 15:58 ) *
Στην τελευταια φοτο, ο Τζαμπαρ με το πουλοβερακι και τη μπαλα, εχει βγει σαν κοουτς κολλεγιου της δεκαετιας του 60.. laugh.gif laugh.gif

Αντε παιδια συγχαρητηρια!!! Και περισσοτεροι στο επισημο!

Αν μαζευτουμε περισσοτεροι, θα πρεπει να παμε σε γηπεδο με χορτο και τερματα.
dizzy_fingers
Πλάκα πλάκα...Αν είμαστε πολλοί πάντως, θα παίξει τουρνουά αναγκαστικά.

Ρε Λεωνίδα, 1,5 χρόνο που είχα να παίξω μπάσκετ πάνε τα μπασκετικά.
Μέχρι να επανέλθω πλήρως στην ενεργό δράση έχω πει στον εαυτό μου πως δε θα ατιμάσω κανένα μπασκετικό ζευγάρι παπουτσιών μπάσκετ φορώντας τα biggrin.gif.
Air Kef
Υστερα από 5 μέρες μπαινω να διαβάσω αυτον τον καταράκτη των ποστ και εχω να πω οτι μονο ενα ποστ αξιζε:

"Τι δύο σουτ ρε πελάτη για τον εαυτό σου μιλάς?Στα 21 σου χαρίζω 19 οι δυό μας.Βολεύτηκες με τον KEF και μιλάς."

Περισσότερα στο επίσημο.

Ευχαριστώ.
basket4
QUOTE(apkat @ Mar 21 2009, 13:15 ) *
Aπο δεξια προς τα αριστερα..Jabar,Xaroumenos Loukoumas, Gravedigger, mono_maroussi, Pierce21, Dizzy_Fingers, apkat, Υπταμενος_Κεφτες, Λυκος, την κοπελα δεν την γνωρισα αλλα υποθετω η basket4 Που ακουγωταν οτι θα συμμετασχει rolleyes.gif rolleyes.gif ,j-kidd13 και το παιδι στο τελος δεν το γνωρισα..!! smiley.gif smiley.gif

ναι..εγώ ειμαι αυτη smiley.gif
αργησα να ερθω λιγακι στον τοπο της συναντησης..καμια ωρα δηλαδη...και ετσι απλα σας καμαρωσα tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.