Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης-Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Warrior
Αλλο ενα ντερμπι στο Αλεξανδρειο...

Ενα ματς αναμεσα σε δυο ομαδες που εχουν τους ιδιους στοχους φετος και
που θα κρινει πολλα για την συνεχεια.

Το Μαρουσι εχει σταθεροποιηθει τα τελευταια χρονια στα "ψηλα" της βαθμολογιας,
αποδυναμωθηκε(πιστευω εγω)το καλοκαιρι,αλλα παρουσιαζει παρολ'αυτα
μεγαλη σοβαροτητα και σταθεροτητα.Με νικη στο Αλεξανδρειο θα αφησει
τον βασικο αντιπαλο του,για την 3η θεση,αρκετα πισω και θα γινει το αδιαφιλονικητο
φαβορι....

Στον Αρη εχει γινει αυτοσκοπος να κερδισει την εξοδο στην Ευρωλιγκα για την
επομενη χρονια.Η νικη,για την ερθει μια καλη θεση στην κανονικη περιοδο,
ειναι μονοδρομος.Και αν αυτη ερθει(και ειναι και με μια διαφορα 7-8 ποντων)
θα μας βρει πιθανοτατα το τελος του 1ου γυρου στην 3η θεση...

Το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολο και κρισιμο.Ο Μπλακνει ειναι αμφιβολος λενε,
αλλα πιστευω οτι τελικα θα παιξει,λογω και της κρισιμοτητας του αγωνα.
Η αμυνα πανω σε αυτον και τον Κυριτση θα ειναι το κλειδι του αγωνα.Αν
τους κλεισουμε καλα,εχουμε πολλες πιθανοτητες να παρουμε το παιχνιδι.

Υ.Γ.:Προφανως το παιχνιδι για την ΕΡΤ εχει μικρη σημασια,αφου τηλεοπτικα
θα μεταδοθουν τα Κολοσσος-Ολυμπιακος και ΠΑΟ-Ηρακλης..
Δεν ξερω ποιος κανει τον προγραμματισμο τον αγωνων που θα μεταδοθουν,
αλλα ειναι πραγματικα τραγικος!
ΜΑς εδειξαν το Αρης-Μακεδονικος και δεν ειδαμε το Αρης-ΑΕΚ και δεν θα
δουμε το Αρης-Μαρουσι... icon_drunk.gif

Παλι με τα αποσπασματα στην "Κερκιδα του Σαββατου" θα βολευτουμε.
Ας ελπισουμε να ειναι αρκετα μεγαλα τουλαχιστον..

Επισης πρεπει να μας πουν αν πηραν τα δικαιωματα ολης της Α1 ή του
Παναθηναικου και παρεπιμπτοντος 2-3 ματς απο τις αλλες ομαδες!
Τον εχουμε δει σε τοσα ματς φετος,που πριν ξεκινησουν ακομα ξερουμε
οτι θα πανε στο +15...Αντε θα τον δουμε τωρα και με τον Ηρακλη την Κυριακη.
ΛΕς και δεν ξερουμε τι θα γινει παλι..
Ενταξει σιγουρα παιζει μπασκετ,που αξιζει να μπαινει σε ολα τα σπιτια και
πρεπει να εχει μεγαλυτερη μεριδα του λεοντος στην τηλεοραση,αλλα παραειναι
αυτο το πραγμα.Εχει και ολα τα ντερμπι μεσα στον 2ο γυρο!!ΔΕν θα ηταν
πολυ πιο ενδιαφερον να μας δειξουν το Ολυμπια-Πανελληνιος την ιδια μερα??
chinaski
Θα παιξει τελικα ο Μπλακνει με το Μαρουσι αφου σημερα εκανε ατομικη προπονηση και αυριο αναμενετε να προπονηθει με την υπολοιπη ομαδα.

Θα γινει σκληρο παιχνιδι αλλα πιστευω θα επικρατισουμε.
qspock
ΤΙ ???? ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΕΡΤ??? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
Ρε ουστ απο δω, μας εχουν τρελανει φετος με τα προγραμματα τους. strike.gif Με την ΕΡΤ να δειχνει τα ΠΑΟ-Πατρα και ΠΑΟ-Ηρακλης και το Supersport1 να μη δειχνει καθολου Α1 απο αυτα που εχει το Σαβ/κο, δεν βλεπω φετος σχεδον καθολου Α1! angry_red.gif

Ξεφτιλα ρε, ξεφτιλα! Τι να το κανουν το πρωταθλημα, οτι και να κανουν ειναι απαραδεκτοι. Λενε να το βελτιωσουν μαζευονται, συζητανε και τι σκ@τ@ κανουν? Που ειναι η προωθηση του? Ποιοι τα εχουν αναλαβει αυτα? Που ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος να βγει και να πει μια σωστη κουβεντα για αυτα που γινονται φετος με τις μεταδοσεις? Οταν ακομη και αυτοι που θελουν να δουνε (οπως εμεις) δε μπορουν (!) τι περιμενουν απο το ελληνικο πρωταθλημα? Καλα αλλοι ουτε καν θα ξερουν ποιοι παιζουν...

Η τηλεοραση ειναι αυτη που εφερε το μπασκετ στα σπιτια. Αλλα ολοι το εχουν ξεχασει αυτο. Αντε να παραβλεψουμε ολα τα αλλα. Αλλα να μας δειχνουν το 1ος - προτελευταιος και 2ος - τελευταιος αντι για το ντερμπι της αγωνιστικης παει πολυ. Οχι φιλε warrior, δε γινεται να φαω στη μαπα το Σκουντη να μιλαει για ποδοσφαιρο μπας και δω κανα time out του αγωνα. Γιατι τοτε μονο θα συνδεονται με Αλεξανδρειο τα σαϊνια της ΕΡΤ. ugly1.gif

Αντε γεια σας και χαρα σας. icon_wave.gif Τα λεμε στους τελικους το καλοκαιρι. Οι οποιοι ευτυχως θα εχουν ΠΑΟ, γιατι αλλιως μπορει και να μη τους δουμε... Μιλαω για τελικους, γιατι στα πλει-οφ δε πιστευω να περιμενετε να δειτε το 4ος - 5ος ετσι? ΠΑΟ-8ος και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Καλα παμε φετος. Καθε περσυ και καλυτερα. 68.gif
hagi
Συμφωνώ με αυτά που λέτε αλλά επλίζω να δείξει αρκετό από το παιχνίδι η Κερκίδα του Σαββάτου.
Τί να κάνουμε θα υποστούμε το κωλοποδόσφαιρο και πάλι για να δούμε το μπάσκετ μας.
Πράγματι φέτος το έχουν σκίσει με τον ΠΑΟ έλεος.
Στο παιχνίδι τώρα , πιστεύω να επικρατήσουμε ώστε να βάλουμε καλές βάσεις για την συνέχεια..
dizzy_fingers
Θα θέλατε να ετοιμάσουμε μία επιστολή να τη στείλουμε στην ΕΡΤ και να ρωτήσουμε γιατί δείχνουν τόσα πολλά παιχνίδια χαμηλού ενδιαφέροντος αντί για το ντέρμπυ της κάθε αγωνιστικής?
Θα την έκανα εγώ, αλλά δε θυμάμαι ποια ήταν όλα τα λάθη του καναλιού.
Μία αναλυτική λίστα, από την 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος με όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ, θα βοηθούσε αφάνταστα...

Σοβαρά μιλάω.
chinaski
Παιδια χαλαροστε, αμα δουν οτι το παιχνιδι εχει ενδιαφερον θα δειξουν αρκετο, οπως ειχε γινει και με το Αρης - Αεκ που ειχαν δειξει μεγαλο μερος του παιχνιδιου. Ενταξει δεν ειναι η ενδεδειγμενη λυση αλλα απο τρομπες ειναι το καλυτερο δυνατο που περιμενω.
Warrior
Eν τω μεταξυ προχτες τραυματιστηκε ο Μπρουερ,διαστρεμμα στο χερι ειπανε...
αλλα υπηρξε φημολογια(ναι,δεν μας "αφηνει" ποτε εμας αυτη!! 33.gif )οτι
ειχε να κανει με το παλιο του τραυματισμο.

Ποναει λενε ακομα,αλλα θα παιξει οπως ολα δειχνουν εστω και με ενεση.
Θα παιξει και ο Σιγαλας που ξεπερασε το ελαφρυ διαστρεμμα και του στερησε
την συμμετοχη στο ματς με την Ακαντεμικ...

QUOTE(sport24.gr)
Αναφορικά τώρα με το αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι θα πρέπει να σημειωθεί πως η ζήτηση των εισιτηρίων από τους φιλάθλους του Aρη είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ενώ πριν το τζάμπολ η διοίκηση της ΚΑΕ έχει αποφασίσει να τιμήσει τον τεχνικό του Αμαρουσίου, Παναγιώτη Γιαννάκη, για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Εθνική μας ομάδα ως ομοσπονδιακός τεχνικός της στα μέρα του περασμένου Σεπτέμβρη στα γήπεδα της Σερβίας/Μαυροβούνιο.


Σωστη κινηση...
Πρεπει να καταχειροκροτηθει ο προπονητης των πρωταθλητων Ευρωπης
που αποτελει και "ζωντανο" κομματι της ιστοριας μας..

Χειροκροτημα και στον Κυριτση και "ψιλογιουχα" στον Μπλακνει... biggrin.gif
rolleyes.gif
hagi
Συμφωνώ για τον μεγάλο Γιαννάκη..Θα πρέπει να χειροκροτηθεί από όλους..
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 20 2006, 04:30 PM)
Θα θέλατε να ετοιμάσουμε μία επιστολή να τη στείλουμε στην ΕΡΤ και να ρωτήσουμε γιατί δείχνουν τόσα πολλά παιχνίδια χαμηλού ενδιαφέροντος αντί για το ντέρμπυ της κάθε αγωνιστικής?
Θα την έκανα εγώ, αλλά δε θυμάμαι ποια ήταν όλα τα λάθη του καναλιού.
Μία αναλυτική λίστα, από την 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος με όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ, θα βοηθούσε αφάνταστα...

Σοβαρά μιλάω.
*


Θα ηταν μια καλη κινηση εκ μερους μας. Ωστοσο, επειδη στο παρελθον ημουν απο αυτους που ειχαν προτοστατησει σε email διαμαρτηριας στην NET και τους αντιστοιχους υπευθυνους μεσω αλλου forum για σειρα επιστημονικης φαντασιας, μπορω να πω με σιγουρια οτι η αντιδραση της κρατικης μας τηλεορασης θα ειναι μηδενικη. Ισως μας απαντησουν καταφατικα για να μας καθυσηχασουν, αλλα στην τελικη δε θα κανουν τιποτα διαφορετικο απο αυτο που εχουν βαλει σκοπο να κανουν. Γραμμενους μας εχουν, τι τους νοιαζει, σαμπως θα χασουν τη δουλεια τους?

Αν ειναι να το κανουμε, μπορουμε να βρουμε τις αγωνιστικες και τις μεταδοσεις μονο απο τουτο εδω το forum, δεν μπορω να φανταστω αλλον τροπο. Οχι οτι χρειαζεται να αναφερουμε ολες τις αγωνιστικες. 3-4 παραδειγματα φτανουν. Αλλα ειλικρινα ρε παιδια, πιστευω δεν αξιζει τον κοπο, δε προκειται να γινει κατι επι της ουσιας. Προσωπικα ειμαι αηδιασμενος απο τα καναλια μας και εχω χασει πασα ελπιδα για αυτα, κρατικα - ιδιωτικα. Οπως και για πολλα αλλα σε τουτη τη χωρα 68.gif
weirdo1977
μόλις πήγα στο pale για να πάρω εισιτήριο για έναν φίλο μου, έχουν μείνει ελάχιστα για την 1 k ακόμη λιγότερα για την 4, το sold out είναι κοντά.. 41.gif
Warrior
QUOTE(sport24.gr)
Στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος, "έπιασε" το Μαρούσι ο Άρης, που επικράτησε με 62-52 της ομάδας του Παναγιοώτη Γιαννάκη στο Αλεξάνδρειο σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η ομάδα του Ματζόν είχε ως ηγέτη τον Νικολάι Πάντιους, που σημείωσε 19 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Ράιαν Στακ που "ανέβηκε" πολύ στο δεύτερο μέρος.

Με όπλο την πολυφωνία στην επίθεση, ο Άρης ανέτρεψε το εις βάρος του 14-17 και προηγήθηκε με 19-17 στο τέλος τής πρώτης περιόδου. Το Μαρούσι είχε ως ηγέτη τον Σέκουλιτς που στο καλύτερο ξεκίνημά του στο ελληνικό Πρωτάθλημα οδήγησε την ομάδα των Βορείων Προαστίων έχοντας 9 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Άρης επέβαλλε τον ρυθμό του στον αγώνα στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά 6 πόντων (24-18) με τον Νικολάι Πάντιους να τους οδηγεί με 7. Το Μαρούσι μείωσε προς στιγμή στους 5 (26-21) αλλά χάρη σε ακόμα ένα καλάθι του Πάντιους η ομάδα του Ματζόν αύξησε τη διαφορά στους 7 (28-21). Η συνέχεια άνηκε στον Άρη. Η διαφορά διατηρήθηκε με τον Πάντιους να είναι ασταμάτητος και να έχει ήδη φτάσει τους 12 πόντους και με αυτόν τον τρόπο να "έκλεισε" το ημίχρονο με σκορ 31-23 υπέρ των "κιτρίνων", αφού μετά την εξουδετέρωση του Σέκουλιτς, η ομάδα του Γιαννάκη δεν βρήκε παίκτη να την πάρει στις πλάτες του.

Το σόου του Νικολάι Πάντιους, συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Ρώσος έφτασε τους 17 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα αυτή να διατηρήσει το προβάδισμα (44-38). Για πρώτη φορά μετά από πολλή ώρα, το Μαρούσι μείωσε στους 3 (44-41) στα μέσα της τρίτης περιόδου, αφού ο Σέκουλιτς ξαναπήρε το όπλο του, ενώ ο Μπλάκνεϊ έκανε επιτέλους αισθητή την παρουσία του και στο σκοράρισμα, φτάνοντας γρήγορα τους 11 πόντους. Το Μαρούσι δεν το έβαλε κάτω και "έκλεισε" το τρίτο δεκάλεπτο έχοντας μειώσει στους 4 (47-43).

Ο Ράιαν Στακ ανέλαβε ρόλο ηγέτη και έφτασε γρήγορα τους 15 πόντους, δίνοντας και πάλι στους γηπεδούχους διαφορά 8 πόντων (54-46), που ουσιαστικά τους εξασφάλισε τη νίκη. Το Μαρούσι δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η τελική διαφορά των δέκα πόντων (62-52) ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική σε πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 31-23, 47-43, 62-52

Άρης (Ματζόν): Καστλ 8, Σιγάλας 4, Καμπερίδης, Μπρούερ, Χαριτόπουλος, Ασημακόπουλος 4, Ουίλκινσον 2, Πάντιους 19 (1), Πέτροβιτς, Στακ 15 (1), Κουλ 3
Μαρούσι (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 13 (2), Νικολαΐδης 3 (1), Μπούντουρης 3 (1), Κυρίτσης 5, Σέκουλιτς 14, Χόμαν 2, Στεφανίδης 9 (1), Κολώκας, Καϊμακόγλου, Λόλας, Καράγκουτης 3 (1)


bball.gif Συνεντευξη Τυπου

Mατζον:"Είναι μιά σπουδαία νίκη. Όταν ήρθα ήξερα ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε να παίξουμε με Απόλλωνα, Ολυμπιακό, Μαρούσι τους κερδίσαμε και τους τρείς. Ξεπεράσαμε αυτά τα εμπόδια για δύο λόγους. Έχουμε κόσμο που ξέρει από μπάσκετ και δεύτερον λόγω της πολύ καλής προπόνησης που κάνουμε. Βέβαια πρέπει να δώσουμε βάρος στις πάσες και να περιορίσουμε λίγο τη ντρίμπλα. Να σταθώ και στην εμφάνιση του Μπρούερ, ο οποίος έπαιξε όπως πρέπει να παίζουν οι παίκτες (έπαιζε με δύο ενέσεις). Κάποια στιγμή μετά από ένα φάουλ ήρθε και μου είπε πως δεν μπορεί να σουτάρει τις βολές και του είπα πήγαινε και θα τις βάλεις και τις δύο...όπως και έγινε."

Γιαννακης:"Ημασταν νευρικοί, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας κι αυτό φαίνεται από τα ποσοστά μας. Χάσαμε εύκολα ριμπάουντ, ο Αρης το πάλευε, το ήθελε και το κέρδισε δίκαια. Οσο για τη βράβευσή μου, ήταν συγκλονιστικό. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Ποτέ δεν ξέχασα τις καλές στιγμές της καριέρας μου κι ελπίζω όσοι έχουν περάσει από τον Αρη να έχουν επιτυχίες"

Σιγαλας:"Για μας ήταν δύσκολος αγώνας, πήραμε όμως τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον Ηρακλή. Συγχαρητήρια στον Μπρούερ. Σε μιά ομάδα ρόλο παίζει η χημεία και με τον Ματσόν την έχουμε. Ο στόχος μας είναι η Ευρωλίγκα και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε.."

---->>Πριν την έναρξη του αγώνα, η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη με μια πλακέτα και ένα αγαλματίδιο του Θεού ΑΡΗ, για την κατάκτηση του Eurobasket το περασμένο καλοκαίρι στο Βελιγράδι, αλλά και για την σημαντική συνεισφορά του στο «χτίσιμο» της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ. Ο κόσμος της ομάδας μας, σεβόμενος τις σταθερές αξίες στον χώρο του αθλητισμού, τίμησε τον «Δράκο» με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Με την σειρά τους, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ απένειμαν μια πλακέτα στον ομοσπονδιακό προπονητή και τεχνικό του Αμαρουσίου, που αποτελεί και μέλος του συλλόγου.(arisbc.gr)

bball.gif bball.gif

Συγχαρητηρια στον Μπρουερ που επαιξε με "ραγισμα" στο δεξι του χερι.
Εκανε ενεση ξυλοκαινης πριν τον αγωνα αφου πονουσε πολυ,βοηθησε τα μεγιστα
παρολο που ωρες ωρες σουταρε με το αριστερο(!!)αφου δεν μπορουσε με
δεξι...εβαλε ενα απιστευτο τριποντο σε 0,5" με ταμπλο....εβαλε και κρισιμες
βολες στο τελος...σουταροντας κατα προσεγγιση!!

41.gif 77.gif

Γενικα ηταν ενα ομορφο απογευμα για εμας,οπου το αγωνιστικο και η επικρατηση
περνα σε δευτερη μοιρα...

Αν δεν ηταν και ο τραυματισμος του Μπρουερ...

1,5 μηνα εξω λενε οι πρωτες εκτιμησεις και αναζηταται αντικαταστατης προσωρινος
και παλι(!),αφου διεκδικει οσκαρ ατυχιας ο Μπρουερ φετος..
dizzy_fingers
Αυτή η διαφορά των 10 πόντων πως αποκτήθηκε? angry_red.gif

Α, συγχαρητήρια στον, 3ο πια, Άρη biggrin.gif.
Warrior
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 22 2006, 03:21 AM)
Αυτή η διαφορά των 10 πόντων πως αποκτήθηκε? angry_red.gif

*


H αμυνα ηταν το "κλειδι" για αλλη μια φορα...Πραγματικα επι Ματσον,ωρες
ωρες "τσακιζει κοκκαλα".
Αν προσθεσεις και τα ριμπαουντ 40-23 υπερ μας και την εμφανιση Στακ και
Παντιους...προκυπτει το τελικο σκορ!! biggrin.gif
tongue.gif

Υ.Γ. Πολυ "ταπιδι" μοιραζει ο Στακ φετος,με τις 3 χτες εφτασε αισιως τις 25(2,08μ.ο.)!! ohmy.gif
weirdo1977
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 22 2006, 06:21 AM)
Αυτή η διαφορά των 10 πόντων πως αποκτήθηκε? angry_red.gif
*


xexexe για να πιάσω εγώ την διαφορα στο overplaybet tongue.gif
Warrior
2η φορα που αμφιταλαντευομαι τελευταια στιγμη να αλλαξω προσημο
στην νικη του Αρη( tongue.gif ) και δεν το κανω και χανω!! angry_red.gif
Τουλαχιστον αλλαξα τον ΠΑΟΚ...Αν ειχα αλλαξει και τον Αρη,θα ειχα το
απολυτο χτες...

Ας μην τα θελω ολα δικα μου βεβαια...
hagi
Μπράβο και πάλι στη Αρειανάρα για τη νίκη..Χάρηκα πολύ που χειροκροτήθηκε ο μεγάλος Γιαννάκης.. 77.gif
Μπράβο σε όλους.. 41.gif
Άτυχος ο Μπρούερ...Θα αντικατασταθεί προσωρινά λένε μέχρι να γίνει καλά.
Άντε καλή μας συνέχεια.. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.